Mäklare Felicia Rosenlund

Felicia Rosenlund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Östra storgatan 23A, Hallsberg, Hallsbergs kommun
  • Imorgon kl 15:00

Östra storgatan 23A

Lägenhet
Hallsberg, Hallsbergs kommun
Fastighetsbyrån Hallsberg
450 000 kr
45,8 m²
2 rum
vån 2/3
4 453 kr/mån
9 825 kr/m²

Välkommen till Östra storgatan 23A, vi har nöjet att presentera denna trevliga tvåa om 45,8 kvm med stor balkong i söderläge, goda förvaringsmöjligheter i lägenheten men också två tillhörande förråd. Genomgående ljus och fräsch lägenhet. Detta är en bostad att bara flytta in i, perfekt för dig som söker ett bekvämt boende. HSB Brf Höjden i Hallsberg är en välskött och stabil förening med gedigen erfarenhet inom underhåll, förbättringar och en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar. Varmt välkommen att anmäla intresse till ansvarig mäklare Felicia Rosenlund!

  • Plus
  • Balkong
Fredsgatan 10, Haga, Kumla kommun
  • Sön 3 mar kl 13:00

Fredsgatan 10

Villa
Haga, Kumla kommun
Fastighetsbyrån Kumla
2 795 000 kr
95 + 50 m²
5 rum
883 m² tomt

Välkommen till Fredsgatan 10, beläget i populära och barnvänliga området Haga i centrala Kumla. Huset är strategiskt placerad med närhet till skola och förskola, vilket gör det till en idealisk plats för barnfamiljer. Huset erbjuder även en rad moderna bekvämligheter, såsom garage, helkaklat badrum och bergvärme för låga driftskostnader. Solceller och en kamin bidrar till en hållbar och energieffektiv boendemiljö. Ett av höjdpunkterna i bostaden är det stora, inglasade uterummet där du kan njuta av naturen. Här kan du koppla av eller umgås med vänner och familj oavsett väderlek. Detta välplanerade och välskötta hus erbjuder en perfekt kombination av moderna bekvämligheter och närhet till allt du behöver. Välkommen att avisera ditt intresse redan idag till ansvarig fastighetsmäklare Felicia!

  • Plus
Rättarevägen 44, Hallsberg, Hallsbergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Rättarevägen 44

Radhus
Hallsberg, Hallsbergs kommun
Fastighetsbyrån Hallsberg
890 000 kr
62 m²
2 rum
6 151 kr/mån
14 355 kr/m²

Vi har nöjet att presentera detta trevliga parhus på populär adress i Hallsberg. Här erbjuds ett bekvämt boende att bara flytta in i, senaste åren har bostaden genomgått omfattande renovering och ett uterum från Willab Garden har byggts. Ljusa och fräscha ytskikt återfinns i alla rum, rymligt kök med modern maskinell utrustning där bland annat fullskalig kyl och frys väntar. Inre reparationsfond på 6910 kr. Rättarevägen 44 är ett perfekt boende som passar alla åldrar, välkommen hem! Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Felicia Rosenlund för mer information eller för att boka visning. 070-349 59 52

  • Uteplats
Gröngårdsvägen 4, Kilsmo, Örebro kommun

Gröngårdsvägen 4

Villa
Kilsmo, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro
495 000 kr
139 m²
5 rum
1 342 m² tomt

Välkommen till Kilsmo och Gröngårdsvägen 4. Här disponerar man över 139 kvm fördelat på 5 rum och kök. Stor trädgårdstomt och förutom bostadshuset så finns det även ett garage med tillhörande förråd på fastigheten. För att nämna några av bostadens fördelar så är uppvärmningen vattenburen, sovrummen är rymliga och yttertaket är endast några år gammalt. Varmt välkommen att anmäla intresse redan idag till ansvarig fastighetsmäklare Felicia Rosenlund! 070-349 59 52

Hantverkargatan 14, null, Hallsbergs kommun

Hantverkargatan 14

Villa
Hallsbergs kommun
Fastighetsbyrån Hallsberg
1 495 000 kr
86 + 13 m²
3 rum
661 m² tomt

Varmt välkommen till Hallsberg och Hantverkargatan 14. I hjärtat av Hallsberg ligger denna välskötta bostad. Huset har genomgått en totalrenovering invändigt år 2015. Här disponerar man över tre rum (möjlighet att göra till fyra rum) och kök som är fördelade på ett plan. Inom några minuters promenad finns bland annat livsmedelsbutiker, restauranger och förskola. För att nämna några av husets fördelar så finns ett stort helkaklat badrum, köket är rymligt och modernt. Uppvärmningen är vattenburen. Välkommen att anmäla ditt intresse redan idag till ansvarig fastighetsmäklare Felicia Rosenlund! 070-349 59 52

  • Uteplats
Moholmsvägen 8G, Marieberg, Örebro kommun

Moholmsvägen 8G

Lägenhet
Marieberg, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro
1 495 000 kr
66,5 m²
2 rum
vån 2/2
3 688 kr/mån
22 481 kr/m²

Vi har nöjet att presentera denna trevliga lägenhet på Moholmsvägen 8G belägen i Marieberg. Med sina generösa 66.5 kvadratmeter fördelade över två rum och kök, erbjuder den gott om plats för både vardag och avkoppling. Lägenheten är ljus och har en härlig balkong i söderläge, perfekt för soliga eftermiddagar och sena sommarkvällar. Här kan du njuta av att bo i en välskött förening med stabil ekonomi, vilket ger dig trygghet. Området är även barnvänligt med närhet till lekplatser och grönområden. För pendlare eller studenten är det smidigt med närhet till kommunikationer. Goda parkeringsmöjligheter utanför på gatan men också i föreningen. Välkommen till Moholmsvägen 8G – en perfekt belägen och attraktiv bostad i Örebro. Kontakta ansvarig mäklare redan idag för mer information eller boka in en visning.

  • Plus
  • Balkong
Vårby gränd 20, Adolfsberg, Örebro kommun

Vårby gränd 20

Villa
Adolfsberg, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro
2 495 000 kr
94 + 13 m²
4 rum
276 m² tomt

Varmt välkommen till Brunnsgärdet och Vårby gränd 20. I ett av Örebros mest attraktiva områden hittar vi detta kedjehus. Här bor man i ett lugnt område med endast 15 minuters cykelväg in till stadskärnan och närhet till bland annat skola, förskola och matvarubutik. Detta är en bostad som passar ensamhushållet såväl som flerbarnsfamiljen. För att nämna några av husets fördelar så hör en lummig trädgård till, planlösningen och uppvärmningen är fjärrvärme, avloppsrören är bytta till nya plaströr under hösten 2023. Varmt välkommen att avisera ditt intresse redan idag till ansvarig mäklare Felicia Rosenlund!

Åholmsvägen 5, Tisaren, Hallsbergs kommun

Åholmsvägen 5

Fritidshus
Tisaren, Hallsbergs kommun
Fastighetsbyrån Hallsberg
495 000 kr
25 m²
1 rum
558 m² tomt

Vi har det stora nöjet att presentera detta trevliga fritidshus med adress Åholmsvägen 5, belägen i populära Tisarbaden. Här bor man några hundra meter bort från närmsta brygga och strand. Fastigheten är 558 kvm, förutom boningshuset finns även två gäststugor med plats för flera bäddar. Ett perfekt ställe för dig som vill komma bort från stadens brus, en lugn plats att avnjuta soliga dagar med närhet till sjön. För den med gröna fingrar finns gott om utrymme att ställa upp pallkragar för odling. VA framdraget till tomtgräns, kostnad tillfaller säljaren. Varmt välkommen att avisera ditt intresse redan idag till ansvarig mäklare Felicia Rosenlund!

Åholmsvägen 3, Tisaren, Hallsbergs kommun

Åholmsvägen 3

Fritidshus
Tisaren, Hallsbergs kommun
Fastighetsbyrån Hallsberg
450 000 kr
35 m²
2 rum
503 m² tomt

Välkommen till Åholmsvägen 3! Här bor du med badrocksavstånd ned till sjön Tisaren. Samla dina fiskegrejor till stugan, kvittera ut ett fiskekort, och starta din fiskesäsong - eller ta båten tvärs över sjön för egna strapatser i vildmarken. Vad väntar du på? Kommunalt vatten och avlopp är framdraget och betalt till fastighetsgräns. Varmt välkommen att avisera ditt intresse redan idag till ansvarig fastighetsmäklare Felicia Rosenlund! 070-349 59 52

Vilebacken 24, Kumla, Kumla kommun

Vilebacken 24

Villa
Kumla, Kumla kommun
Fastighetsbyrån Kumla
2 595 000 kr
145 m²
6 rum
723 m² tomt

Varmt välkomna till Vilebacken 24, fin 1,5-plansvilla som är belägen på en hörntomt. Här disponerar man över 145 kvm boarea fördelat på 6 rum och kök. Populärt och familjevänligt område där man tar sig till närmsta skola och förskola utan att behöva korsa bilväg. Tomten gränsar till ett grönområde, vilket bidrar till en trevlig och öppen baksida där man även kan njuta av solen hela dagen. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Felicia Rosenlund redan idag vid intresse och för att boka visning!

Welins väg 2, Hallsberg, Hallsbergs kommun

Welins väg 2

Villa
Hallsberg, Hallsbergs kommun
Fastighetsbyrån Hallsberg
1 695 000 kr
102 + 63 m²
4 rum
1 004 m² tomt

Välkommen till Welins väg 2! Hemtrevlig och välplanerad villa om 102 + 63 kvm. Här erbjuds ett inbjudande boende med bra planlösning och mycket karaktär. Bland fördelarna inkluderas bland annat den energieffektiva uppvärmningen bergvärme, två renoverade badrum, nyputsad fasad och renoverat garage. Här bor du med cykelavstånd till skola, förskola, livsmedelsbutik och Hallsbergs tågstation där ett tåg tar dig till Örebro på 20 minuter. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Felicia Rosenlund för mer info!

Ålsta 942, null, Hallsbergs kommun

Ålsta 942

Fritidshus
Hallsbergs kommun
Fastighetsbyrån Kumla
250 000 kr
1 540 m² tomt

Nu saluförs Ålsta 942, en fastighet på 1540 kvm belägen intill naturreservatet Herrfallsäng. Förutom torpet så finns det ett uthus och skjul på fastigheten. Uppvärmningen i torpet är el, finns även en trevlig kamin. Duschkabin och wc finns. -Plåttak några år gammalt. Fastigheten säljs i befintligt skick och med friskrivningsklausul. Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Felicia Rosenlund för mer information och för att boka visning!

Torsgatan 7, Centralt Kumla, Kumla kommun

Torsgatan 7

Lägenhet
Centralt Kumla, Kumla kommun
Fastighetsbyrån Kumla
350 000 kr
35 m²
1 rum
vån 3/3
3 487 kr/mån
10 000 kr/m²

Är du på jakt efter ett hem i fint skick där du bara kan flytta in och koppla av kan det här vara lägenheten för dig. På Torsgatan 7 ligger denna välplanerade lägenhet med trevliga, välplanerade ytor som passar utmärkt för umgänge. Här disponerar du en yta om 35 effektivt utnyttjade kvadratmeter som fördelar sig på ett rum och kök. Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Felicia Rosenlund för mer information!

Visar alla 13