Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Felicia Rosenlund

Felicia Rosenlund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sillagatan 20, Åbytorp, Kumla kommun

Sillagatan 20

Villa
Åbytorp, Kumla kommun
Fastighetsbyrån Kumla
1 595 000 kr
107 + 48 m²
4 rum
2 369 m² tomt

Vi har nöjet att presentera detta charmiga hus i Åbytorp på Sillagatan 20. I bostaden från 1961 disponerar du över 155 kvm totalyta fördelade på ett plan, vilket gör detta till ett bekvämt boende för alla åldrar. Perfekt villa för dig som vill sätta sin egen prägel från början. I närområdet Åbytorp finner du vacker natur med möjligheter till härliga promenader, närhet till skola och förskola. Den generösa tomten på 2369 kvm ger plats för både odling och lek. Välkommen att avisera ditt intresse eller boka visning redan idag till ansvarig fastighetsmäklare Felicia Rosenlund!

  • Plus
Ängvaktarvägen 118, Hallsberg, Hallsbergs kommun

Ängvaktarvägen 118

Radhus
Hallsberg, Hallsbergs kommun
Fastighetsbyrån Hallsberg
975 000 kr
92,5 m²
4 rum
8 821 kr/mån
10 541 kr/m²

Välkommen till denna enplans fyra i Hallsberg! Här finns allt du behöver för en bekväm vardag. Det stora inglasade uterummet förlänger säsongen och större delen av året erbjuds istället fem rum och kök. Bostaden erbjuder två toaletterna som säkerställer smidig morgonrush, dessutom hittar vi både dusch och badkar i det helkaklade badrummet. Goda förvaringsmöjligheter i form av klädkammare och förråd. Golvvärme i badrummet och i hallen. Föreningen, Hsb Bostadsrättsförening Transtenen I Hallsberg, är välskött och ligger i ett trevligt område med närhet till grönområden och bekvämligheter. Här finns goda kommunikationer och närliggande service, perfekt för den som vill ha allt inom bekvämt räckhåll. På promenadavstånd finns butiker, restauranger och vackra gångstråk. Slå dig ner och njut av lugnet i detta hemtrevliga område. 11 456 kr fn finns i den inre reparationsfonden. Missa inte chansen att få en bostad som kombinerar komfort med praktiska lösningar.

Egebyvägen 27, Sköllersta, Hallsbergs kommun

Egebyvägen 27

Villa
Sköllersta, Hallsbergs kommun
Fastighetsbyrån Hallsberg
2 750 000 kr
212 + 8 m²
8 rum
1 071 m² tomt

Välkommen till denna charmiga familjevilla belägen i Sköllersta. Här finns en inglasad altan och balkong där du kan njuta av härliga stunder med dina nära och kära. Med ett dubbelgarage har du gott om plats för både bilar och förvaring. Villan ligger på en hörntomt, vilket ger extra utrymme och avskildhet. Det renoverade köket bjuder in till gemensamma middagar och de sociala ytorna gör det enkelt att umgås med vänner och familj. Eldstaden skapar en mysig atmosfär under kyliga kvällar. Närområdet erbjuder vacker natur och trevliga promenadstråk för både stora och små. Med närhet till skolor och service är detta ett perfekt boende för den aktiva familjen. Missa inte chansen att äga denna familjevilla med unika fördelar och en härlig atmosfär. Varmt välkommen att avisera ditt intresse redan idag till ansvarig fastighetsmäklare Felicia Rosenlund! 070-349 59 52

  • Balkong
  • Uteplats
Boda Uvamon 304, Askersund, Askersunds kommun
Boda Uvamon 304, Askersund, Askersunds kommun, bild 2
Boda Uvamon 304, Askersund, Askersunds kommun, bild 3

Boda Uvamon 304

Fritidshus
Askersund, Askersunds kommun
Fastighetsbyrån Askersund
2 750 000 kr
110 + 16 m²
3 rum
5 360 m² tomt

Drömmer du om att bo med vid Vättern med sjöutsikt, då är detta bostaden för dig. Fastigheten är på hela 5360 kvm. Några hundra meter ner ligger bryggan som tillhör bostaden, inkluderat båtplats. Bara en kortare tur ut på sjön sedan är man ute i Norra Vätterns skärgård, något man inte vill missa! Förutom det 110 kvm stora bostadshuset så finns bland annat en rymlig gäststuga på 16 kvm med eget kök, en förrådsbyggnad där allt från trädgårdsredskap till båt får plats. Tack vare de stora trädäcken kan man njuta av dagens alla soltimmar. Varmt välkommen att avisera ditt intresse redan idag till ansvarig mäklare Felicia Rosenlund!

  • Premium
Rådmansgatan 20 A , Askersund, Askersunds kommun

Rådmansgatan 20 A

Lägenhet
Askersund, Askersunds kommun
Fastighetsbyrån Askersund
500 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 745 kr/mån
8 547 kr/m²

Välkommen till Rådmansgatan 20A, endast en halvtrappa upp finner vi denna fina och välplanerade hörntvåa. Här disponerar man över 58,5 kvm fördelat på två rum och kök, utöver detta så finns en balkong mot innergården. Badrummet renoverades 2005 i samband med stambyte. Genomgående ljusa och renoverade ytskikt återfinns i alla rum, goda förvaringsmöjligheter i form av garderober och dessutom inkluderas två förråd. HSB Brf Rådmannen är en välskött och stabil förening med gedigen erfarenhet inom underhåll, förbättringar och en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar. Varmt välkommen att boka visning eller anmäla intresse till ansvarig mäklare Felicia Rosenlund! 070-349 59 52

  • Balkong
Fredsgatan 10, Haga, Kumla kommun

Fredsgatan 10

Villa
Haga, Kumla kommun
Fastighetsbyrån Kumla
2 650 000 kr
95 + 50 m²
5 rum
883 m² tomt

Välkommen till Fredsgatan 10, beläget i populära och barnvänliga området Haga i centrala Kumla. Huset är strategiskt placerad med närhet till skola och förskola, vilket gör det till en idealisk plats för barnfamiljer. Huset erbjuder även en rad moderna bekvämligheter, såsom garage, helkaklat badrum och bergvärme för låga driftskostnader. Solceller och en kamin bidrar till en hållbar och energieffektiv boendemiljö. Ett av höjdpunkterna i bostaden är det stora, inglasade uterummet där du kan njuta av naturen. Här kan du koppla av eller umgås med vänner och familj oavsett väderlek. Detta välplanerade och välskötta hus erbjuder en perfekt kombination av moderna bekvämligheter och närhet till allt du behöver. Välkommen att avisera ditt intresse redan idag till ansvarig fastighetsmäklare Felicia!

  • Plus
Gröngårdsvägen 4, Kilsmo, Örebro kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Gröngårdsvägen 4

Villa
Kilsmo, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro
350 000 kr
139 m²
5 rum
1 342 m² tomt

Välkommen till Kilsmo och Gröngårdsvägen 4. Här disponerar man över 139 kvm fördelat på 5 rum och kök. Stor trädgårdstomt och förutom bostadshuset så finns det även ett garage med tillhörande förråd på fastigheten. För att nämna några av bostadens fördelar så är uppvärmningen vattenburen, sovrummen är rymliga och yttertaket är endast några år gammalt. Varmt välkommen att anmäla intresse redan idag till ansvarig fastighetsmäklare Felicia Rosenlund! 070-349 59 52

Vårby gränd 20, Adolfsberg, Örebro kommun

Vårby gränd 20

Villa
Adolfsberg, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro
2 495 000 kr
94 + 13 m²
4 rum
276 m² tomt

Varmt välkommen till Brunnsgärdet och Vårby gränd 20. I ett av Örebros mest attraktiva områden hittar vi detta kedjehus. Här bor man i ett lugnt område med endast 15 minuters cykelväg in till stadskärnan och närhet till bland annat skola, förskola och matvarubutik. Detta är en bostad som passar ensamhushållet såväl som flerbarnsfamiljen. För att nämna några av husets fördelar så hör en lummig trädgård till, planlösningen och uppvärmningen är fjärrvärme, avloppsrören är bytta till nya plaströr under hösten 2023. Varmt välkommen att avisera ditt intresse redan idag till ansvarig mäklare Felicia Rosenlund!

Åholmsvägen 3, Tisaren, Hallsbergs kommun

Åholmsvägen 3

Fritidshus
Tisaren, Hallsbergs kommun
Fastighetsbyrån Hallsberg
450 000 kr
35 m²
2 rum
503 m² tomt

Välkommen till Åholmsvägen 3! Här bor du med badrocksavstånd ned till sjön Tisaren. Samla dina fiskegrejor till stugan, kvittera ut ett fiskekort, och starta din fiskesäsong - eller ta båten tvärs över sjön för egna strapatser i vildmarken. Vad väntar du på? Kommunalt vatten och avlopp är framdraget och betalt till fastighetsgräns. Varmt välkommen att avisera ditt intresse redan idag till ansvarig fastighetsmäklare Felicia Rosenlund! 070-349 59 52

Welins väg 2, Hallsberg, Hallsbergs kommun

Welins väg 2

Villa
Hallsberg, Hallsbergs kommun
Fastighetsbyrån Hallsberg
1 695 000 kr
102 + 63 m²
4 rum
1 004 m² tomt

Välkommen till Welins väg 2! Hemtrevlig och välplanerad villa om 102 + 63 kvm. Här erbjuds ett inbjudande boende med bra planlösning och mycket karaktär. Bland fördelarna inkluderas bland annat den energieffektiva uppvärmningen bergvärme, två renoverade badrum, nyputsad fasad och renoverat garage. Här bor du med cykelavstånd till skola, förskola, livsmedelsbutik och Hallsbergs tågstation där ett tåg tar dig till Örebro på 20 minuter. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Felicia Rosenlund för mer info!

Ålsta 942, null, Hallsbergs kommun

Ålsta 942

Fritidshus
Hallsbergs kommun
Fastighetsbyrån Kumla
250 000 kr
1 540 m² tomt

Nu saluförs Ålsta 942, en fastighet på 1540 kvm belägen intill naturreservatet Herrfallsäng. Förutom torpet så finns det ett uthus och skjul på fastigheten. Uppvärmningen i torpet är el, finns även en trevlig kamin. Duschkabin och wc finns. -Plåttak några år gammalt. Fastigheten säljs i befintligt skick och med friskrivningsklausul. Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Felicia Rosenlund för mer information och för att boka visning!

Torsgatan 7, Centralt Kumla, Kumla kommun

Torsgatan 7

Lägenhet
Centralt Kumla, Kumla kommun
Fastighetsbyrån Kumla
350 000 kr
35 m²
1 rum
vån 3/3
3 487 kr/mån
10 000 kr/m²

Är du på jakt efter ett hem i fint skick där du bara kan flytta in och koppla av kan det här vara lägenheten för dig. På Torsgatan 7 ligger denna välplanerade lägenhet med trevliga, välplanerade ytor som passar utmärkt för umgänge. Här disponerar du en yta om 35 effektivt utnyttjade kvadratmeter som fördelar sig på ett rum och kök. Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Felicia Rosenlund för mer information!

Visar alla 12