Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Felicia Rosenlund

Felicia Rosenlund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Mossbanegatan 20A, Haga, Kumla kommun
  • Mån 12 aug kl 17:00
Mossbanegatan 20A, Haga, Kumla kommun, bild 2
Mossbanegatan 20A, Haga, Kumla kommun, bild 3

Mossbanegatan 20A

Villa
Haga, Kumla kommun
Fastighetsbyrån Kumla
2 895 000 kr
158 + 59 m²
6 rum
1 185 m² tomt

Vill du bo i en välskött familjevilla med genomtänkt planlösning mitt i populära Hagaområdet i Kumla - då kan detta vara rätt hus för dig! Här presenteras en trivsam villa om ca 158 kvm med härliga umgängesytor, fem sovrum samt renoverat badrum. På den stora och insynsskyddade hörntomten finns möjlighet att njuta av sol under hela dagen. Extra bekvämligheter finns i form av spabad, fristående garage samt elbilsladdare. Gångavstånd till både förskola och skola. Läget i norra Kumla gör det enkelt att pendla till Örebro med bil eller buss. Välkommen på visning!

  • Premium
Carléns väg 38, Hällabrottet, Kumla kommun
  • Tis 13 aug kl 17:00
Carléns väg 38, Hällabrottet, Kumla kommun, bild 2
Carléns väg 38, Hällabrottet, Kumla kommun, bild 3

Carléns väg 38

Villa
Hällabrottet, Kumla kommun
Fastighetsbyrån Kumla
2 995 000 kr
154 + 67 m²
6 rum
1 091 m² tomt

Nu ges möjlighet att förvärva en rymlig och välplanerad enplansvilla i familjevänliga Hällabrottet! Villan om sex rum och kök med tilltalande planlösning har ett nyrenoverat badrum från 2023, ljust kök med köksö samt genomgående fräscha ytskikt. Vattenburen värme via luft/vattenvärmepump från 2022. Helkaklad tvättstuga med dusch samt nya maskiner från 2023. Huset är beläget på en lugn återvändsgata. Gångavstånd till omtyckt förskola, skola (F-6), obemannad matbutik (öppen dygnet runt) samt pizzeria! Välkommen att anmäla intresse eller boka visning till ansvarig fastighetsmäklare Felicia Rosenlund! 070-349 59 52

  • Premium
Lägerhyddgatan 9, Norr, Örebro kommun

Lägerhyddgatan 9

Lägenhet
Norr, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro
1 795 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/3
3 454 kr/mån
32 636 kr/m²

Välkommen till Lägerhyddsgatan 9! Här disponerar man över 55 kvm fördelat på två rum och kök. Ljus och välplanerad lägenhet med flertalet garderober och även ett tillhörande förråd på entréplan. Ett bekvämt boende som passar alla åldrar, lägenheten ligger högst upp i huset (hiss finns) och har en stor inglasad balkong med kvällssol. Goda parkeringsmöjligheter både i föreningen och på gatan utanför. Den optimala lägenheten för dig som bara vill flytta in och bo, närhet till bland annat livsmedelsbutiker och Rynningeviken där man kan ta en långpromenad runt Oset eller fika på Naturens hus. För att nämna ytterligare fördelar så är elkostnaden låg då föreningen har solceller installerat. Avisera ditt intresse redan idag till ansvarig mäklare Felicia Rosenlund! 070-349 59 52.

  • Plus
  • Hiss
Algrena 481, Lantligt utanför Olshammar!, Askersunds kommun

Algrena 481

Villa
Lantligt utanför Olshammar!, Askersunds kommun
Fastighetsbyrån Askersund
1 295 000 kr
102 m²
4 rum
1 342 m² tomt

Välkommen till denna charmiga och välskötta bostad i det lantliga och fridfulla Algrena utanför Olshammar i Askersund. Här finns ett gästhus för extra utrymme samt en mysig vedspis för sköna kvällar. Bostaden är enplanslösning och har ett stort badrum och kök som renoverats, luft/vattenvärmepump för behaglig temperatur året om. Tomtytan på 1342 kvm erbjuder en vacker trädgård med gräsmatta, växthus, hönshus och lite därtill. Här kan du njuta av lugnet och naturen, närområdet bjuder på vackra omgivningar perfekta för långa promenader. Detta hem passar perfekt för den som söker lugn och ro samt en genuin lantlig känsla. Ta chansen att tillsammans skapa ditt drömboende i detta natursköna område. Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning. Välkommen!

  • Plus
Tisarbadsvägen 33, Askersund, Askersunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Tisarbadsvägen 33

Fritidshus
Askersund, Askersunds kommun
Fastighetsbyrån Askersund
2 795 000 kr
74 + 20 m²
3 rum
797 m² tomt

Ta chansen som sällan erbjuds, en strandtomt vid Tisaren med egen brygga bara några meter från bostadshuset. Här erbjuds ett välskött fritidshus på 74 kvadratmeter där flertalet renoveringar skett genom åren. Invändigt har man bland annat byggt till ett vardagsrum och uterum med vy mot sjön, installerat en kamin. Kommunalt VA är framdraget till bostadshuset och inkopplat till köket. Exteriört väntar ett gästhus, vedeldad badtunna och en uteplats vid vattnet. Varmt välkommen att avisera ditt intresse redan idag till ansvarig fastighetsmäklare Felicia Rosenlund!

Kyrkstigen 7, Sköllersta, Hallsbergs kommun

Kyrkstigen 7

Villa
Sköllersta, Hallsbergs kommun
Fastighetsbyrån Hallsberg
2 245 000 kr
100 m²
5 rum
789 m² tomt

Vi har nöjet att presentera denna möjlighet att förvärva ett nyproducerat hus med allt i ett plan. Interiört erbjuds ett välplanerat hem med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, tre sovrum (möjlighet till fyra) och två kaklade badrum. Genomgående stora fönsterpartier som bidrar till ett trevligt ljusinsläpp i alla rum. En perfekt villa för dig som ställer höga krav på din boende miljö! Leverantör är Bohemian Arc, husmodell heter Solhem 5. Varmt välkommen att avisera ditt intresse redan idag till ansvarig fastighetsmäklare Felicia Rosenlund! 070-349 59 52

Balsnavägen 19, Glanshammar, Örebro kommun
  • Imorgon kl 14:00

Balsnavägen 19

Fritidshus
Glanshammar, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro
1 495 000 kr
52 + 20 m²
3 rum
1 586 m² tomt

Denna bostad är verkligen något utöver det vanliga! Med en trevlig bastu, en härlig pool, solpaneler och laddningsstolpe, erbjuder detta enplanshus året-runt komfort och avkoppling. Beläget inom promenadavstånd till vackra Halvarbodasjön, kan du njuta av naturen varje dag. Huset erbjuder flera uteplatser för härliga sommarkvällar och den öppna spisen skapar en mysig atmosfär under de kalla vintermånaderna. För dig med gröna fingrar finns både ett växthus och eget odlingsland. Utöver detta finns även ett rymligt gästrum och arbetsbod. Kombinationen av naturen precis runt hörnet men med under 30 minuter bilväg till Örebro, gör att Balsnavägen 19 både är det perfekta fritidshuset men också permanentbostaden. Gropviks lugna och fridfulla omgivningar gör detta till ett perfekt val för den som söker både avkoppling och närhet till naturen. Välkommen att anmäla ditt intresse redan idag till ansvarig fastighetsmäklare Felicia Rosenlund!

  • Plus
Hagendalsvägen 25, Centralt, Kumla kommun

Hagendalsvägen 25

Lägenhet
Centralt, Kumla kommun
Fastighetsbyrån Kumla
1 195 000 kr
93 m²
4 rum
vån 2/3
6 692 kr/mån
12 849 kr/m²

Välkommen till en central och fin lägenhet om 4 rum och kök med balkong! En trappa upp i huset som tillhör den välskötta föreningen HSB Natanel presenteras här en bostad med renoverat kök, badrum och gästtoalett (renoverade i samband med föreningens stambyte) samt balkong. Lägenheten om 93 kvm har genomgående fina ytskikt. 10 164 kr i inre reparationsfond. Centrum ligger endast ett stenkast bort och du promenerar enkelt till Kumla station. Välkommen på visning!

Egebyvägen 27, Sköllersta, Hallsbergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Egebyvägen 27

Villa
Sköllersta, Hallsbergs kommun
Fastighetsbyrån Hallsberg
2 595 000 kr
212 + 8 m²
8 rum
1 071 m² tomt

Välkommen till denna charmiga familjevilla belägen i Sköllersta. Här finns en inglasad altan och balkong där du kan njuta av härliga stunder med dina nära och kära. Med ett dubbelgarage har du gott om plats för både bilar och förvaring. Villan ligger på en hörntomt, vilket ger extra utrymme och avskildhet. Det renoverade köket bjuder in till gemensamma middagar och de sociala ytorna gör det enkelt att umgås med vänner och familj. Eldstaden skapar en mysig atmosfär under kyliga kvällar. Närområdet erbjuder vacker natur och trevliga promenadstråk för både stora och små. Med närhet till skolor och service är detta ett perfekt boende för den aktiva familjen. Missa inte chansen att äga denna familjevilla med unika fördelar och en härlig atmosfär. Varmt välkommen att avisera ditt intresse redan idag till ansvarig fastighetsmäklare Felicia Rosenlund! 070-349 59 52

  • Balkong
  • Uteplats
Fredsgatan 10, Haga, Kumla kommun

Fredsgatan 10

Villa
Haga, Kumla kommun
Fastighetsbyrån Kumla
2 650 000 kr
95 + 50 m²
5 rum
883 m² tomt

Välkommen till Fredsgatan 10, beläget i populära och barnvänliga området Haga i centrala Kumla. Huset är strategiskt placerad med närhet till skola och förskola, vilket gör det till en idealisk plats för barnfamiljer. Huset erbjuder även en rad moderna bekvämligheter, såsom garage, helkaklat badrum och bergvärme för låga driftskostnader. Solceller och en kamin bidrar till en hållbar och energieffektiv boendemiljö. Ett av höjdpunkterna i bostaden är det stora, inglasade uterummet där du kan njuta av naturen. Här kan du koppla av eller umgås med vänner och familj oavsett väderlek. Detta välplanerade och välskötta hus erbjuder en perfekt kombination av moderna bekvämligheter och närhet till allt du behöver. Välkommen att avisera ditt intresse redan idag till ansvarig fastighetsmäklare Felicia!

  • Plus
Bangatan 22, Brunnskullen, Hallsbergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Bangatan 22

Villa
Brunnskullen, Hallsbergs kommun
Fastighetsbyrån Hallsberg
950 000 kr
97 + 10 m²
5 rum
2 046 m² tomt

Välkommen till Bangatan 22 i centrala Hallsberg! Välplanerad villa belägen på en stor men lättskött hörntomt. Bostaden består av 5 rum och kök, och har även ett rymligt badrum samt gästtoalett. Nytt tak från 2018. Nya fönster och dörrar från Trafikverket 2022. Ny ägare har möjlighet att få ett inglasat uterum av Trafikverket till värde av 80 000 kr. Fristående garage. Promenaden till Hallsberg station går på endast ca 10 minuter (900 meter).

Åholmsvägen 3, Tisaren, Hallsbergs kommun

Åholmsvägen 3

Fritidshus
Tisaren, Hallsbergs kommun
Fastighetsbyrån Hallsberg
350 000 kr
35 m²
2 rum
503 m² tomt

Välkommen till Åholmsvägen 3! Här bor du med badrocksavstånd ned till sjön Tisaren. Samla dina fiskegrejor till stugan, kvittera ut ett fiskekort, och starta din fiskesäsong - eller ta båten tvärs över sjön för egna strapatser i vildmarken. Vad väntar du på? Kommunalt vatten och avlopp är framdraget och betalt till fastighetsgräns. Varmt välkommen att avisera ditt intresse redan idag till ansvarig fastighetsmäklare Felicia Rosenlund! 070-349 59 52

Welins väg 2, Hallsberg, Hallsbergs kommun

Welins väg 2

Villa
Hallsberg, Hallsbergs kommun
Fastighetsbyrån Hallsberg
1 695 000 kr
102 + 63 m²
4 rum
1 004 m² tomt

Välkommen till Welins väg 2! Hemtrevlig och välplanerad villa om 102 + 63 kvm. Här erbjuds ett inbjudande boende med bra planlösning och mycket karaktär. Bland fördelarna inkluderas bland annat den energieffektiva uppvärmningen bergvärme, två renoverade badrum, nyputsad fasad och renoverat garage. Här bor du med cykelavstånd till skola, förskola, livsmedelsbutik och Hallsbergs tågstation där ett tåg tar dig till Örebro på 20 minuter. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Felicia Rosenlund för mer info!

Visar alla 13