Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Josef Ghafari

Josef Ghafari

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hasselgatan 48, Nya Hjärsta, Örebro kommun
  • Tis 29 okt kl 17:00
Hasselgatan 48, Nya Hjärsta, Örebro kommun, bild 2
Hasselgatan 48, Nya Hjärsta, Örebro kommun, bild 3

Hasselgatan 48

Radhus
Nya Hjärsta, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro
1 995 000 kr
102 m²
5 rum
4 907 kr/mån
19 559 kr/m²

Välkommen till denna gavelradhus i populära Nya Hjärsta. Med en boyta på 102 kvadratmeter och fem rum sprider sig detta hem över två våningsplan och erbjuder gott om plats för hela familjen. Föreningen, Hsb Bostadsrättsförening Trollbäret, är lågt belånad och har en avgift som inkluderar det mesta - här bor du bekvämt och tryggt. Närområdet bjuder på en trevlig gemenskap och goda parkeringsmöjligheter. Med närhet till grönskande områden och promenadavstånd till service och skolor passar detta boende både för den aktiva familjen och de som söker lugn och ro. Tack vare ett härligt läge finns fina möjligheter till uteaktiviteter och trivsamma promenader. Ta chansen att flytta in i denna trevliga bostadsrätt och njut av harmonin som detta hem och område har att erbjuda. Kontakta oss för mer information och boka en visning redan idag. Välkommen till ditt nya hem i Nya Hjärsta!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Nygatan 84, Centralt Öster, Örebro kommun
  • Idag kl 17:00

Nygatan 84

Lägenhet
Centralt Öster, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro
1 750 000 kr
59 m²
2 rum
vån 5/10
2 149 kr/mån
29 661 kr/m²

Är du på jakt efter en tvårummare i Örebros mest populära stadsdel Öster? Då ska du fortsätta läsa. På Nygatan 84 ligger denna väldisponerade lägenhet med inglasad balkong i västerläge, smakfullt renoverat badrum med tvättmaskin och fina ytskikt. Föreningen är nästintill skuldfri, äger marken och erbjuder medlemmarna mycket låg boendekostnad. Centralt och naturnära läge med direkt närhet till gym, omtyckta restauranger, välsorterade matbutiker och trevliga promenadstråk. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Lundhagsvägen 150, Hovsta, Örebro kommun
  • Mån 28 okt kl 17:30
Lundhagsvägen 150, Hovsta, Örebro kommun, bild 2
Lundhagsvägen 150, Hovsta, Örebro kommun, bild 3

Lundhagsvägen 150

Lägenhet
Hovsta, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro
750 000 kr
64 m²
2 rum
vån 2/2
5 553 kr/mån
11 719 kr/m²

Välkommen till denna charmiga tvårummare belägen i det populära och lugna området Hovsta. Här finner du en rymlig lägenhet med en stor härlig balkong i västerläge samt en mysig uteplats i norrläge - perfekt för att njuta av både morgon- och kvällssol. Badrummet erbjuder en praktisk tvättavdelning och lägenheten har två bra förråd samt en klädkammare för extra förvaringsmöjligheter. Det moderna köket inbjuder till trevliga matstunder och det lugna läget i området skapar en avkopplande atmosfär. För den som behöver parkering finns möjlighet att hyra en carport med laddbox/motorvärmaruttag. Det omgivande närområdet erbjuder allt du kan önska dig med närhet till grönområden, skolor, affärer och goda kommunikationer. Passa på att förvärva denna härliga bostad med alla bekvämligheter - ett perfekt hem för dig som söker ett lugnt och bekymmerslöst boende i lugna och familjevänliga Hovsta. Upplev detta harmoniska boende tillsammans med oss, välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Lillbackavägen 13, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
  • Imorgon kl 17:00
Lillbackavägen 13, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun, bild 2
Lillbackavägen 13, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun, bild 3

Lillbackavägen 13

Lägenhet
Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro
1 550 000 kr
49 m²
2 rum
vån 2/6
3 965 kr/mån
31 633 kr/m²

Välkommen till Lillbackavägen 13 i populära Södra Ladugårdsängen! Här erbjuds en välplanerad 2:a om 49 kvm med stor balkong. Modernt planerad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, separat sovrum med plats för dubbelsäng och ett stilrent helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Här bor du med genomgående hög standard i ett perfekt läge med närhet till city, service, gym, universitet, rekreation och natur. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hindergårdsgatan 7, Rynningeåsen, Örebro kommun
  • Idag kl 16:00
Hindergårdsgatan 7, Rynningeåsen, Örebro kommun, bild 2
Hindergårdsgatan 7, Rynningeåsen, Örebro kommun, bild 3

Hindergårdsgatan 7

Lägenhet
Rynningeåsen, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro
1 895 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/4
3 438 kr/mån
35 755 kr/m²

Välkommen till denna moderna tvårummare i attraktiva Rynningeåsen. Här erbjuds du en trygg boendemiljö i en gated community med tillgång till en härlig gemensam pool, perfekt för avkoppling och sociala stunder i goda vänners lag. Boendet präglas av hög boendekvalitet och komfort, vilket skapar en inbjudande atmosfär. Balkong i bästa västerläge där du kan avnjuta många soltimmar och vackra solnedgångar. Närområdet kombinerar det bästa av stadsliv och natur, direkt närhet till naturreservatet Oset, Universitetssjukhuset, Örebro city, välsorterade matbutiker, gym och goda kommunikationer. För dig som ställer högsta krav på boendekvalitet och komfort. Passa på att investera i en bostad som inte bara erbjuder bekvämlighet och kvalitet, utan även en fantastisk livsstil. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Rudbecksgatan 43, Centralt Öster, Örebro kommun
  • Idag kl 18:00
Rudbecksgatan 43, Centralt Öster, Örebro kommun, bild 2
Rudbecksgatan 43, Centralt Öster, Örebro kommun, bild 3

Rudbecksgatan 43

Lägenhet
Centralt Öster, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro
2 195 000 kr
74,5 m²
2.5 rum
vån 2/4
4 977 kr/mån
29 463 kr/m²

Välkommen till denna stora tvårummare mitt i centrala Örebro! Med en fungerande öppen spis, fiskbensparkett samt vackra skjutdörrar bjuder denna bostad på en unik atmosfär. Det generösa sovrummet ligger mot en lugn innergård och den lilla balkongen i söderläge är perfekt för en kopp kaffe i solen. Hög takhöjd skapar luftiga och ljusa ytor som ger en känsla av rymd. HSB Brf Räven erbjuder trevliga faciliteter som bl.a. bastu, övernattningsrum och gemensamhetslokal för bekvämlighet. Föreningen äger marken, har god ekonomi samt gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar. Om du vill utforska närområdet har du allt du behöver inom bekvämt räckhåll - kaféer, välrenommerade restauranger och välsorterade matbutiker. En kort promenad bort finns Oskarsparken, Sveaparken och en av Sveriges samt Europas vackraste park, Stadsparken i Örebro. Här bor du i en vacker bostad med karakteristiska originaldetaljer samtidigt som stadens puls finns utanför porten. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Viktor Dahléns väg 223 D, Mosås, Örebro kommun
  • Sön 27 okt kl 12:30
Viktor Dahléns väg 223 D, Mosås, Örebro kommun, bild 2
Viktor Dahléns väg 223 D, Mosås, Örebro kommun, bild 3

Viktor Dahléns väg 223 D

Radhus
Mosås, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro
2 195 000 kr
120 m²
5 rum
5 940 kr/mån
18 292 kr/m²

Välkommen till denna moderna och välskötta bostadsrätt i det familjevänliga området Mosås. Med en boyta på 120 kvadratmeter erbjuder denna bostad gott om plats för hela familjen. Infällda spotlights i hela entréplan skapar en trivsam och mysig atmosfär. Uteplatsen mot allmänningen är perfekt för avkoppling och lek i friska luften. Närheten till skola och förskola samt goda kommunikationer gör vardagen smidigare och utan stress. Här finns inte bara en, utan flera fördelar såsom klädkammare, skafferi och förråd för extra förvaring. Den stora, stenlagda biluppfarten och laddboxen för elbilen gör livet lite enklare och mer miljövänligt samt förmånligt. Området präglas av en barnvänlig atmosfär med baksidan mot öst och framsidan mot väst, perfekt för att njuta av solen hela dagen. Närheten till grönområden och lekplatser gör det lätt att trivas här. Välkommen till en bekväm och praktiskt boende där du kan skapa nya minnen tillsammans med din familj!

  • Premium
  • Uteplats
Kornellvägen 43Q, Södra Bettorp, Örebro kommun
  • Imorgon kl 16:30
Kornellvägen 43Q, Södra Bettorp, Örebro kommun, bild 2
Kornellvägen 43Q, Södra Bettorp, Örebro kommun, bild 3

Kornellvägen 43Q

Lägenhet
Södra Bettorp, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro
1 175 000 kr
35 m²
1 rum
vån 4/4
2 725 kr/mån
33 571 kr/m²

Välkommen till denna unika lägenhet med en stor inglasad balkong om hela ca 12kvm och en väl tilltagen takhöjd som skapar en luftig och modern atmosfär. Belägen i det naturnära området Södra Bettorp i Örebro erbjuder denna bostadsrätt både lugn och goda kommunikationer till citykärnan. Med en härlig vy mot väster kan du njuta av många soltimmar och vackra solnedgångar varje kväll från din balkong. Den ljusa och öppna planlösningen tillsammans med det moderna köket skapar en perfekt plats att umgås och koppla av i. Boendet har en smart planlösning med ett stort allrum som används både som vardagsrum och sovrum. Bostadsrättsföreningen Wienerbrödet 1 erbjuder en trivsam atmosfär och här bor du bekvämt med hiss direkt upp till våning fyra. Föreningen erbjuder ett trevligt kalashus som kan användas vid större sammankomster och även övernattande gäster. Goda parkeringsmöjligheter. Ett stenkast bort finns grönområden för härliga promenader samt närhet till service och butiker. Ta chansen att bo i denna charmiga bostadsrätt med alla bekvämligheter och en fantastisk utsikt. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Karlsdalsallén 59, Sörbyängen, Örebro kommun
Karlsdalsallén 59, Sörbyängen, Örebro kommun, bild 2
Karlsdalsallén 59, Sörbyängen, Örebro kommun, bild 3

Karlsdalsallén 59

Lägenhet
Sörbyängen, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro
1 495 000 kr
43,5 m²
2 rum
vån 1/5
2 746 kr/mån
34 368 kr/m²

Toppfin tvåa med påkostade materialval på ett av Sörbyängens bästa lägen. Takhöjd om ca 3 (!) meter bidrar till en fantastisk rymd i bostaden. Väl tilltagen inglasad uterum med många soltimmar i bästa söderläge. Låg boendekostnad tack vare att det mesta ingår i avgiften. Här bor du med närhet till bl.a. Örebro Universitet, Örebro city golf & Country club, populära Sörbybacken, välsorterade matbutiker och omtyckta restauranger. Perfekt för den som ställer höga krav på sitt boende.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Björkmansgatan 10, Almby, Örebro kommun
  • Imorgon kl 16:00
Björkmansgatan 10, Almby, Örebro kommun, bild 2
Björkmansgatan 10, Almby, Örebro kommun, bild 3

Björkmansgatan 10

Lägenhet
Almby, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro
1 695 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/5
4 127 kr/mån
33 235 kr/m²

Välkommen till denna charmiga tvårummare i Almby. Med en uteplats i västerläge kan du njuta av soliga kvällar och vackra solnedgångar varje dag. Här bor du i ett lugnt område nära både naturen och stadens pulserande liv. Bostaden är modernt utformad och erbjuder låga boendekostnader, vilket gör det till det perfekta valet för dig som vill ha både bekvämlighet och ekonomiskt fördelaktigt boende. Med närhet till service, shopping och grönområden har du allt du behöver inom räckhåll. Brf Disponentparken 3 är en trevlig förening som ger dig en trygg och trivsam boendemiljö. På första våningsplanet finns bostaden, vilket gör vardagen smidig och enkel. Dessutom finns en härlig uteplats där du kan koppla av och umgås med vänner och familj. Passa på att förvärva denna pärla och upplev det bästa av både stadsliv och natur i ett! Varmt välkommen till ditt nya hem.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Säbygatan 17, Vintrosa, Örebro kommun
  • Imorgon kl 17:30
Säbygatan 17, Vintrosa, Örebro kommun, bild 2
Säbygatan 17, Vintrosa, Örebro kommun, bild 3

Säbygatan 17

Villa
Vintrosa, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro
2 995 000 kr
113 + 112 m²
4 rum
773 m² tomt

Välkommen till detta lättskötta boende i Vintrosa med totalyta om ca 225 kvm. Här erbjuds tre sovrum, perfekt för familjen eller för den som söker extra utrymme. Med bergvärme som värmekälla kan du njuta av låga uppvärmningskostnader året runt. Dessutom bjuder fastigheten på goda solförhållanden, perfekt för solälskaren. FÖLJANDE RENOVERINGAR UTFÖRDES 2023 Dränering Renvovering av källaren Badrum övervåning Garageport (fjärrstyrd) Ytterdörr med kodlås (Yale doorman) Ytskikt övervåning Beläget i ett lantligt område kan du njuta av lugnet och friden samtidigt som du har stadens bekvämligheter inom räckhåll. Området runt Vintrosa bjuder på vacker natur med fina promenad- och cykelvägar, perfekta för avkoppling och motion. Ett extra plus är möjligheten till eget garage och hemmagym, perfekt för den träningsintresserade. Här finns även en mysig eldstad att krypa upp framför under kalla vinterkvällar. Missa inte chansen att bli ägare till detta boende med fina egenskaper och fantastiskt läge. Hjärtligt välkommen!

  • Premium
  • Uteplats

Visar alla 11