Mäklare Josef Ghafari

Josef Ghafari

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lillbackavägen 13, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun

Lillbackavägen 13

Lägenhet
Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro
1 995 000 kr
63 m²
2 rum
vån 6/6
4 476 kr/mån
31 667 kr/m²

Fantastisk vindslägenhet med imponerande ljusflöde och takhöjd över 5 meter (!) upp till nock. Balkong i fritt västerläge som bjuder på eftermiddags- och kvällssol. Modernt planerad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, rogivande sovrum med takfönster och förvaringsmöjligheter samt ett stilrent helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Här bor du i ett perfekt läge med närhet till city, service, gym, universitet, rekreation och natur. Hjärtligt välkommen!

 • Balkong
 • Hiss
Venavägen 25C, Centralt Norr, Örebro kommun

Venavägen 25C

Lägenhet
Centralt Norr, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro
1 195 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 439 kr/mån
21 532 kr/m²

I trivsamma kvarter finner ni denna ljusa och insynsskyddade tvåa högst upp i huset med fransk balkong för goda vädringsmöjligheter och med fina grönytor utanför. Här erbjuds flera detaljer som påminner om 1940-talets funktionalism såsom enkelmöblerade ytor, högt i tak och originalgolv i trä. Närhet till citykärnan, Oset naturreservat, välsorterade matbutiker, omtyckta restauranger samt cykelavstånd till Universitetet och USÖ. Äldre, välskött BRF med låg skuldsättning som erbjuder trevliga faciliteter. Hjärtligt välkommen!

 • Plus
Malmgatan 29, Vasastan, Örebro kommun

Malmgatan 29

Lägenhet
Vasastan, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro
795 000 kr
22 m²
1 rum
vån 2/4
2 581 kr/mån
36 136 kr/m²

Välkommen till denna smakfullt totalrenoverade enrummare med ett centralt och lugnt läge i Vasastan. God förvaring via förråd på vinden. Tvättstuga och cykelrum på entréplan. Trivsam innergård med goda solförhållanden och odlingsmöjligheter om så önskas. Direkt närhet till välsorterade matbutiker och några av stans mest omtyckta restauranger så som Pizzeria Express och Natu Sushi. Mycket goda kommunikationer i direkt närhet och allt Örebro city har att erbjuda. Hjärtligt välkommen!

 • Plus
 • Hiss
Karlsgatan 32F, Väster Park, Örebro kommun
Karlsgatan 32F, Väster Park, Örebro kommun, bild 2
Karlsgatan 32F, Väster Park, Örebro kommun, bild 3

Karlsgatan 32F

Lägenhet
Väster Park, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro
1 850 000 kr
91 m²
3 rum
vån 2/4
6 620 kr/mån
20 330 kr/m²

Luftig trerummare med inglasad balkong i västerläge som bjuder på eftermiddags- och kvällssol. Bra planlösning, luftiga sociala ytor och härlig atmosfär. Dessutom har bostaden fina ytskikt och stora fönsterpartier som bidrar till naturligt ljusinsläpp. Läget på Väster Park lämnar ytterst lite att önska för den som vill bo i ett lugnt område med närhet till välsorterade matbutiker, omtyckta restauranger, barnomsorg, vårdcentral, kommunikationer, Örebro city och naturen. Hjärtligt välkommen!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Restalundsvägen 6, Centralt Öster, Örebro kommun

Restalundsvägen 6

Lägenhet
Centralt Öster, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro
2 695 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 4/5
5 098 kr/mån
35 695 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för PRIVATVISNING! Toppfin trea med påkostade materialval i populärt område. Stor inglasad balkong i västerläge samt öppna ytor bjuder in till sociala tillställningar med vänner och familj. Goda parkeringsmöjligheter i garage samt utomhus. Direkt närhet till sportevent, Örebro City, Universitet, flertalet gym, välrenommerade restauranger samt välsorterade matbutiker. Perfekt boende för dig som ställer höga krav och vill ha ett bekymmersfritt boende i ett av Örebros poupuläraste områden.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Lövskogsvägen 4, Hovsta, Örebro kommun
 • Tis 3 okt kl 17:30
Lövskogsvägen 4, Hovsta, Örebro kommun, bild 2
Lövskogsvägen 4, Hovsta, Örebro kommun, bild 3

Lövskogsvägen 4

Villa
Hovsta, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro
3 995 000 kr
176 + 53 m²
7 rum
1 740 m² tomt

Välkommen till denna familjevilla, perfekt belägen på återvändsgata i barnvänliga Hovsta. Högt och privat läge på en av områdets största tomter. Här finner du flera sällskapsutrymmen, klassiskt arbetskök, gott om sovrum, två badrum, en gästtoalett samt bastu. Uppfart för flera bilar samt dubbelgarage. På baksidan väntar ett eget litet paradis med flera uteplatser i olika nivåer-och solförhållanden. Det finns gott om utrymme för ditt egna gröna paradis om du gillar odling. Bekvämt avstånd till stan med goda bussförbindelser samt till naturreservat, badplats och Kårsta golfklubb. Nuvarande ägare har bott och trivts i snart 50 år, blir din familj kvar här lika många år? Hjärtligt välkommen!

 • Premium
Ekevägen 6B, Adolfsberg / Södra Lindhult, Örebro kommun
 • Tis 3 okt kl 16:00
Ekevägen 6B, Adolfsberg / Södra Lindhult, Örebro kommun, bild 2
Ekevägen 6B, Adolfsberg / Södra Lindhult, Örebro kommun, bild 3

Ekevägen 6B

Lägenhet
Adolfsberg / Södra Lindhult, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro
2 195 000 kr
81 m²
3 rum
vån 4/4
3 586 kr/mån
27 099 kr/m²

55+ BOENDE! Underbar trerummare högst upp i huset med fint ljusinsläpp från tre väderstreck, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två sovrum och ett snyggt helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Rymlig och inglasad balkong i soligt söderläge. Hiss finns samt tillgång till gemensamhetslokaler, gästlägenhet och carport. Bekvämligheten och den goda gemenskapen gör detta till ett trivsamt boende. Välskött BRF med mycket god ekonomi. Hjärtligt välkommen!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Silver-Anders väg 44, Norra Bro, Örebro kommun

Silver-Anders väg 44

Villa
Norra Bro, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro
3 995 000 kr
172 + 18 m²
7 rum
513 m² tomt

Välkommen till omåttligt populära Norra bro! Här bor ni med närhet till naturen och ett bekvämt avstånd till centrala Örebro. Här erbjuds ett hus utöver det vanliga Huset är totalrenoverat under de senaste två åren, i smakfulla och påkostade material och färger. Bland annat helt nytt kök, badrum, fasad och fönster. Här finns sju rum, varav fem sovrum, ett stort kök med vardagsrum i halvöppen planlösning samt allrum, tvättstuga och två badrum. Boytan på 172 kvadratmeter är fördelat på två plan. Garageplats finns i länga. Norra bro ligger endast 10 min från centrala Örebro. Goda cykelförbindelser och bushållsplats finns ett stenkast från huset. Avgångar mot bland annat Almbro skola (F-6) och Örebros citykärna. Hjärtligt välkommen!

 • Balkong
 • Uteplats
Kiwigatan 12D, Mellringe/nyponlunden, Örebro kommun

Kiwigatan 12D

Radhus
Mellringe/nyponlunden, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro
1 695 000 kr
80 m²
3 rum
5 950 kr/mån
21 188 kr/m²

Ta chansen att bo bekvämt och bekymmersfritt i denna nyligen producerade trea! En smart planerad, stilren och ljus radhus med bra planlösning, god materiell standard och sociala ytor. Bostaden har ett lugnt, naturnära och familjevänligt läge med närhet till förskola, lekparker, matbutik, bra kommunikationer och trevliga promenadstråk. Här har du även tillgång till parkeringsplats. Låg driftskostnad bidrar till stabil boendekostnad. Hjärtligt välkommen till föreningens bästa läge!

 • Balkong
 • Uteplats
Kiwigatan 2B, Mellringe/nyponlunden, Örebro kommun

Kiwigatan 2B

Radhus
Mellringe/nyponlunden, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro
1 750 000 kr
80 m²
3 rum
4 172 kr/mån
21 875 kr/m²

Ta chansen att bo i denna moderna trea med skyddat läge och hela tre (!) uteplatser. En smart planerad, stilren och ljust radhus med god materiell standard. Läget är lugnt, naturnära och familjevänligt med närhet till förskola, lekparker, matbutik, bra kommunikationer och trevliga promenadstråk. Här bor du bekvämt och bekymmersfritt utan att behöva tänka på att klippa häcken eller gräsmattan. Här har du även tillgång till egen parkeringsplats. Hjärtligt välkommen!

 • Balkong
 • Uteplats
Malmgatan 29, Vasastan, Örebro kommun
 • Mån 2 okt kl 17:30
Malmgatan 29, Vasastan, Örebro kommun, bild 2
Malmgatan 29, Vasastan, Örebro kommun, bild 3

Malmgatan 29

Lägenhet
Vasastan, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro
1 395 000 kr
78 m²
3 rum
vån 2/4
6 850 kr/mån
17 885 kr/m²

Välkommen till denna totalrenoverade trerummare med ett centralt och lugnt läge i Vasastan. Lägenheten är genomgående ljus med fullutrustat kök, rymligt vardagsrum och helkaklat badrum. God förvaring via klädkammare samt förråd på vinden. Stor balkong i soligt söderläge mot trivsam innergård. Direkt närhet till Resecentrum och allt Örebro city har att erbjuda. Hjärligt välkommen!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Restalundsvägen 16C, Sörby/Eklunda, Örebro kommun

Restalundsvägen 16C

Lägenhet
Sörby/Eklunda, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro
2 995 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 2/4
4 560 kr/mån
38 153 kr/m²

Toppfin trea med påkostade materialval i populärt område. Inglasad balkong i soligt söderläge samt öppna ytor bjuder in till sociala tillställningar med vänner och familj. Goda parkeringsmöjligheter utanför porten, laddplats för elbil finns. Direkt närhet till sportevent, Örebro City, Universitet, flertalet gym, välrenommerade restauranger samt välsorterade matbutiker. Perfekt boende för dig som ställer höga krav och vill ha ett bekymmersfritt boende!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 12