Mäklare Sadoon Kedrii

Sadoon Kedrii

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Höglundagatan 6, Centralt Norr, Örebro kommun

Höglundagatan 6

Villa
Centralt Norr, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro
2 950 000 kr
64 + 8 m²
731 m² tomt

Letar du efter en bostad med rikligt med naturligt ljus, en underbar atmosfär och en överflödande karaktär? Då är detta förtjusande hus verkligen värt att utforska närmare. Här erbjuds ett hus med fyra rum och kök, fördelat över två våningar, och en interiör som bär med sig den förtrollande stämningen från år 1909 – vilket ger huset en fullkomligt unik atmosfär och charm. #Huset behöver mätas korrekt då den angivna arean på 64 kvadratmeter troligen inte stämmer

Lövstagatan 38, Centralt Väster, Örebro kommun

Lövstagatan 38

Lägenhet
Centralt Väster, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro
1 395 000 kr
50 m²
2 rum
vån 3
2 754 kr/mån
27 900 kr/m²

Här har du möjlighet att öppna dörren till en elegant och välskött lägenhet som är redo att bli ditt nya hem. Belägen på Lövstagatan 38, finner du denna ljusa bostad med en oemotståndlig charm. Med en effektivt utnyttjad yta på 50 kvadratmeter fördelat på två rum och kök, erbjuder den en perfekt livsmiljö. Redan vid första besöket märker man den öppna och luftiga atmosfären i lägenheten. Området Väster är en populär stadsdel i Örebro. Det är känt för sin attraktiva miljö och bekväma läge. Många människor väljer att bo här på grund av dess närhet till stadens centrum och dess trevliga atmosfär. Att ta sig in till Örebros absoluta stadskärna är både snabbt och smidigt från detta område. Du kan enkelt promenera eller cykla in till centrum och dra nytta av stadens butiker, restauranger, kaféer och andra attraktioner. Området har utmärkta kommunikationsmöjligheter. Örebro resecentrum, där du hittar både buss- och tågstationen, ligger endast cirka 5 minuter bort. Du kommer även att uppskatta närheten till vackra parker samt tillgången till bekvämligheter som bank, apotek, caféer, konditorier, pizzerior, restauranger och matbutiker i området. Här finns allt du behöver för en bekväm vardag inom räckhåll. Varmt välkommen att besöka denna underbara lägenhet. För mer information eller för att boka en visning, vänligen kontakta ansvarig mäklare Kedrii på telefonnummer 070 349 59 21.

  • Plus
Hertig Karls Allé 23, Väster, Örebro kommun

Hertig Karls Allé 23

Lägenhet
Väster, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro
1 650 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 307 kr/mån
27 273 kr/m²

Öppen och påkostad tvårummare på populära och trevliga Hertig Karls Allé. Lägenheten är i mycket fint skick och har hög materiell standard, bra planlösning och fräscha ytskikt. Här bor man centralt, fint och trevligt med restauranger, bra kommunikationer, förskola, lekparker och skola i närområdet. Brf Egen Härd är en populär förening med stabil ekonomi. Avgiften är låg och inkluderar både värme, vatten & bredband. För att läsa mer om Föreningen så hittar ni länken här. https://egrannar.se/brfegenhardiorebro/sida/id/4883/ Varmt välkommen att höra av dig! Visning sker vid förfrågan. Kontakta ansvarig mäklare Kedrii, 070 349 59 21.

  • Plus

Visar alla 3