Fastighetsbyrån Örkelljunga

Fastighetsbyrån Örkelljunga

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Bjärabyggevägen 8, Skånes Fagerhult, Örkelljunga kommun

Bjärabyggevägen 8

Villa
Skånes Fagerhult, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga

1 100 000 kr

110 m²

4 rum

1 590 m² tomt

Strax utanför bykärnan i Skånes Fagerhult finns nu Bjärabyggevägen 8 till ditt förfogande. En fastighet som ämnar sig både till fritidsbostad som till helårsbostad. Här finns det en stor härlig tomt, gästhus om ca 25 kvm när övernattningsgästerna kommer och hälsar på, uterum samt terrass för avkopplande stunder och inte minst det bekväma uppvärmningssystemet i form av luft/vatten värmepanna. Nya fönster runt om i huset sedan något år tillbaka vilket borgar för en lägre energikostnad. På tomten finns det även förrådsbyggnad/verkstad samt fristående carport med plats för två bilar. Från fastigheten kommer du enkelt, snabbt och smidigt ut till E4:an som tar dig i både norr/söder-gående riktning. Inom kort räckhåll finns även bank, Icabutik, förskola, skola samt bra bussförbindelser.

 • Balkong
 • Uteplats
Årröd 425, Eket, Örkelljunga kommun

Årröd 425

Gård/Skog
Eket, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga

1 125 000 kr

70 m²

4 rum

1,2 ha tomt

Årröd 425 är en högt och vackert belägen avstyckad gård som är placerat på en backe, gården som tar dina drömmar till verklighet där lättare djurhållning kan finnas eller kanske för dig som har ett stort odlingsintresse där gott utrymme ges för detta. Den välkommande entrén med en äppelallé gör känslan ännu starkare när bilen rullar in på den hårdgjorda singelplanen. Gården har idag ett bostadshus som är renoverat till större delar men en del återstår till köparen att slutföra. Charmen, känslan med anor från sent 1800-tal och lugnet är några av ledorden på denna fastighet som kan bli din. Vad sägs som synliga bjälkar i taket, uppmurad tegelvägg i köket, lantlig stil och bröstpanel på väggarna? Denna fastighet måste absolut kännas in på plats. På fastigheten finns det dryga 1,2 ha mark, äldre kostall, loge samt ytterligare en annexbyggnad som ger bra förrådsmöjligheter. Fastigheten har idag inget avlopp eller vatten men det finns en grävd vattenbrunn på marken men ej indragit till bostaden. Ny el i hela huset samt är huset utrustat med "Plejd-system" för den teknikintresserade. Kanske är denna fastigheten något för dig som söker fritidsboende i lantlig miljö eller helt enkelt ditt nya hem! Vi ses i Årröd!

Smedhult 8280, Skånes Fagerhult, Örkelljunga kommun

Smedhult 8280

Gård/Skog
Skånes Fagerhult, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga

1 495 000 kr

192 m²

5 rum

9 605 m² tomt

Nu finns det en avstyckad gård i Smedhult om knappt 1 ha tillhörande mark, norra delen av Örkelljunga, till Ditt förfogande. Här bor du på ett mycket lugnt och avskilt läge med skogen in på husknuten. Fastigheten består av först och främst en lokalproducerad ÅSBO- villa från 2003 som erbjuder gott om plats för barnfamiljen med sina fyra sovrum samt ett allrum på ovanvåningen som barnen kan hänga i. Vattenburen golvvärme samt två eldstäder som borgar för en lägre uppvärmningskostnad. Mot trädgårdssidan finns det en terrass om ca 55 kvm i direkt anslutning från köket vilket gör det smidigt och lätthanterligt när maten eller fikan skall intas utomhus. Det finns också ett stall och loge och fristående maskinhall som ger dig ett tillfälle för att ha en mindre djurhållning eller en hobbyverksamhet. En del ytskikt både interiört och exteriört behöver fräschas upp på bostadshuset samt större renoveringsåtgärder krävs på uthusbyggnader. Välkommen med ditt intresse så bokar vi en visning!

 • Uteplats
Forellstigen 15, Örkelljunga, Örkelljunga kommun
 • Tis 6 jun kl 10:00
Forellstigen 15, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 2
Forellstigen 15, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 3

Forellstigen 15

Fritidshus
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga

1 875 000 kr

53 m²

3 rum

860 m² tomt

Med fantastisk utsikt över Hjälmsjön finner du här detta charmiga fritidshus, med promenadavstånd till sandstrand och brygga! Väl underhållen bostad där fortlöpande renoveringar skett, med bl.a. nytt tak och nya fönster. Vardagsrum med öppen spis för mysiga hemmakvällar och med härlig utsikt mot sjön. Generöst trädäck på sjösidan som knyter ihop bostaden med annexbyggnaden som inrymmer bastu och förråd. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Bistigen 20, Sjöhultet, Örkelljunga kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Bistigen 20

Fritidshus
Sjöhultet, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga

1 275 000 kr

67 m²

3 rum

1 540 m² tomt

I populära Sjöhults-området finner du detta charmiga fritidshus som under många år har använts som permanent-boende. Boendet med närhet till skog, sjö med badbrygga och härliga promenadstråk. Villan på 1 plan - byggd 2009 - med öppen planlösning mellan kök och sällskapsutrymme, där myshörnan vid kaminen blir den naturliga samlingsplatsen. Därtill ett generöst trädäck, med utgång från vardagsrummet. En plats där du kan njuta av solen, såväl morgon, middag som kväll! Välkommen på visning!

 • Uteplats
Von Reisers väg 11 A, Örkelljunga, Örkelljunga kommun

Von Reisers väg 11 A

Lägenhet
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga

625 000 kr

69 m²

3 rum

5 157 kr/mån

9 058 kr/m²

Välkommen till Von Reisers väg 11A som är en rymlig trea på andra våningsplan! Bosatt i denna lägenhet har du närhet till byns butiker och allt vad byn erbjuder, bussförbindelser som tar dig till Ängelholm, Helsingborg samt Hässleholm. Interiört har bostadsrätten fått en uppfräschning med delvis nya ytskikt, så som nya golv och ommålning. Från vardagsrummet når ni balkongen som ligger beläget i västerläge där ni kan avnjuta kvällssolen. Utöver detta har ni även tillgång till gym, samlingslokal samt tvättstuga uppfört av den stabila föreningen. Det finns alltid bra parkeringsmöjligheter precis utanför bostaden som gör det smidigt och lätthanterligt vid handling mm. I källaren på lägenhetshuset så finns det bra cykelförvaring. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Plus
 • Balkong
Orreslättsvägen 18, Åsljunga, Örkelljunga kommun

Orreslättsvägen 18

Villa
Åsljunga, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga

1 485 000 kr

140 m²

5 rum

1 011 m² tomt

I ett lugnt villakvarter i natursköna Åsljunga, finner ni denna mycket välhållna villa på hörntomt. Bostad med ombonade sällskapsutrymmen, modernt kök samt badrum i såväl bottenplan som på ovanvåningen. Till det får ni en ljuvlig trädgård med träterrass och stenbelagd uteplats där det fristående uterummet är pricken över i:et! Jag är övertygad om att detta blir en bostad ni kommer att trivas i från första stund! Välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Östra Ringarpsvägen 11, Örkelljunga, Örkelljunga kommun

Östra Ringarpsvägen 11

Övrigt
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga

925 000 kr

1,2 ha tomt

I utkanten av Örkelljunga tätort finner du denna natursköna, sjönära tomt på ca 12000 kvm, med tillhörande lagerbyggnader! Använd byggnaderna till lagerutrymmen? Exploatera fastigheten på annat sätt? Ja, möjligheterna är många för denna natursköna fastighet! Välkommen på visning!

Skogsbrynsgatan 4, Skånes Fagerhult, Örkelljunga kommun

Skogsbrynsgatan 4

Villa
Skånes Fagerhult, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga

895 000 kr

109 m²

7 rum

1 008 m² tomt

1-plansvilla beläget på en hörntomt med en lättskött trädgård. På baksidan i direkt anslutning från vardagsrummet så finns det ett enklare utrum som ej är vinterbonat samt vidare ut till ett trädäck. Bra planlösning som erbjuder hela fem sovrum om så önskas. Nere i källaren, i gillestugan, finns det gott om sällskapsyta framför den öppna spisen som förhöjer mysfaktorn ytterligare. Fastigheten är i behov av renovering med nya ytskikt både interiört och exteriört vilket bidrar till att köparen själv bestämmer stil på fastigheten.

 • Uteplats
Sonnarp 543, Åsljunga, Örkelljunga kommun

Sonnarp 543

Fritidshus
Åsljunga, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga

2 395 000 kr

350 m²

14 rum

4 933 m² tomt

Detta charmiga, större hus ligger i naturskön omgivning i Sonnarps fritidsby, med närhet till sjö med badplats och till skog med härliga promenadstråk. Bostaden med rymligt kök, matplats samt sällskapsutrymmen med kaminer. Därutöver finns rikligt med sovrum, toaletter och badrum i den delen som tidigare använts som pensionat. Fastigheten kan användas till permanent-eller fritidsboende för den större familjen, eller för dig som vill bedriva t.ex. B&B. Möjligheterna är många!

Traststigen 4, Örkelljunga, Örkelljunga kommun
 • Budgivning pågår
 • Mån 12 jun kl 17:30

Traststigen 4

Villa
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga

1 685 000 kr

106 m²

6 rum

1 005 m² tomt

Kliv in till Trastigen 4 och känn dig som hemma. Här kommer du till en familjevänlig villa som fått en uppfräschning interiört med delvis nya ytskikt som dessutom ligger i det populära bostadsområdet Vången. Väl inne i bostaden, från kök/matplats, nås man av den överbyggda altanen som förlänger både höst som vår, denna uppgår till ca 15 kvm, här kan bjudningen infinna sig, kalasen som skall firas eller bara en trevlig kväll med nära och kära. Den sprakande kaminen i köket bjuder upp till många avkopplande stunder. Nere på källarplanen finns det gott om plats för familjen med ett stort sällskapsrum, ett sovrum, tvättstuga samt bra förrådsmöjligheter. På "Vångenområdet" bor du smidigt och bekvämt och framförallt barnvänligt, kort avstånd till förskola, skola samt en hel del fritidsintressen för barnen. Vi ses på visningen!

 • Plus
 • Uteplats
Bödkaregatan 9, Örkelljunga, Örkelljunga kommun
 • Budgivning pågår

Bödkaregatan 9

Villa
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga

845 000 kr

114 m²

6 rum

911 m² tomt

Här finner ni en tegelvilla på 1½-plan med källare i centralt läge i Örkelljunga! Två-delat vardagsrum i markplan, med utgång till uteplats i söderläge. Källare med gillestuga och öppen spis, samt rymliga förvaringsutrymmen. Förmånligt uppvärmningssystem med fjärrvärme. Välkommen på visning!

Bärnalt 8818, Skånes Fagerhult, Örkelljunga kommun

Bärnalt 8818

Villa
Skånes Fagerhult, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga

2 375 000 kr

78 m²

5 rum

2,7 ha tomt

Äntligen finner du här en avstyckad lantgård med bostad i gott skick, stall-och ekonomibyggnader samt drygt 2 ha åkermark. Lämplig för dig som söker lantbruk med enkel djurhållning eller bedriva en verksamhet som kräver rymliga lokaler. Bostad som renoverades år 2006, med bl.a. nytt badrum samt nytt bjälklag och nya golv i bottenvåningen. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Vidbyggt uterum. Till fastigheten hör också stall/log-byggnad, verkstad samt förrådsbyggnader.

Von Reisers väg 9A, Örkelljunga, Örkelljunga kommun

Von Reisers väg 9A

Lägenhet
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga

525 000 kr

69 m²

3 rum

5 584 kr/mån

7 609 kr/m²

Nu erbjuds det en trea på första våningen på populära Von Reisers väg som dessutom är belägen på en hörna med extra ljusinsläpp och utsikt ned mot Dalen. Bosatt i denna lägenhet har du närhet till byns butiker och allt vad byn erbjuder, bussförbindelser som tar dig till Ängelholm, Helsingborg samt Hässleholm. Lägenheten erbjuder en bra planlösning, rymlig hall, två sovrum samt från vardagsrummet når ni balkongen som ligger belägen i västerläge där man kan avnjuta kvällssolen. Utöver detta har ni även tillgång till gym, samlingslokal samt tvättstuga uppfört av den stabila föreningen. Det finns alltid bra parkeringsmöjligheter precis utanför bostaden som gör det smidigt och lätthanterligt vid handling mm. I källaren på lägenhetshuset så finns det bra cykelförvaring. Välkommen att boka dig för visning och känn in bostaden!

 • Balkong
Birgittas väg 3, Åsljunga, Örkelljunga kommun
 • Idag kl 14:00

Birgittas väg 3

Fritidshus
Åsljunga, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga

890 000 kr

60 m²

4 rum

1 566 m² tomt

Charmigt fritidshus i inbäddad miljö, med närhet till både skog och sjö. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Kaminen i vardagsrummet samt öppen spis ger möjlighet till många avkopplande stunder. Trädäck i söderläge samt gästhus och rymliga förråd ger extra spets åt denna fastighet. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Örnakullevägen 6, Skånes Fagerhult, Örkelljunga kommun

Örnakullevägen 6

Övrigt
Skånes Fagerhult, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga

475 000 kr

175 m²

4 rum

278 m² tomt

Kraftstationen i centrala Skånes Fagerhult söker ny ägare för att färdigställa detta projekt till något helt unikt! Tillfälle för dig som vill ta dig an ett spännande projekt som kan få en "industriell" stil och känsla om så önskas, på ett trivsamt och sjönära läge. Nytt tak hela vägen inifrån med nya takstolar och hela vägen ut med nya pannor. Fastigheten ligger vackert placerat med fin avkopplande utsikt på baksidan ned mot sjön men ändå med ett mycket lugnt och centralt läge. Bygglov står klart för att ta denna fastighet vidare i byggprocessen, idag har man bygglov för ett vandrarhem, således kan en verksamhet bedrivas i denna fastighet. Välkommen med ditt intresse!

 • Plus
Skalbaggestigen 5, Sjöhultet, Örkelljunga kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Skalbaggestigen 5

Fritidshus
Sjöhultet, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga

3 295 000 kr

45 m²

3 rum

3 960 m² tomt

Läge, läge, läge!! Drömmer du om att förvärva en fastighet med unik placering, egen väg in till fastigheten som bara tar dig fram hit, placerad på en halvö mellan Hultasjön och ån, då finns den här för Dig just nu. Sittandes på uteplatsen med en kopp kaffe i handen med denna magnifika utsikt över Hultasjön, det är ganska svårslaget. Stugan är mysigt renoverad i en charmerande och bevarad 30-talsstil. Det finns ett stort kringbyggt trädäck med sittplatser under tak, under bar himmel i olika väderstreck och inte minst finns det även pergola med möjlighet att bygga ett utekök. På fastigheten finns en helt nybyggd gäststuga (2022) som erbjuder badrum, kök samt sovrum/matplats, allt detta med en enorm charm och genuin känsla. Denna fastighet skall absolut kännas in på plats... Välkommen att boka dig för visning!

 • Uteplats
Sjunkamossavägen 36, Eket, Örkelljunga kommun

Sjunkamossavägen 36

Fritidshus
Eket, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga

765 000 kr

77 m²

4 rum

640 m² tomt

Här finner du ett torpliknande fritidshus, beläget på en lättskött naturtomt strax utanför Ekets bykärna, med närhet till inbjudande svampskog och härliga promenadstråk! Bostad med kamin i vardagsrum och synliga bjälkar i taket. Ett ombonat torp, du kommer att älska! I vinkel med bostaden finns ett rymligt förrådsutrymme. Kommunalt V/A!

Sonnarp 556, Åsljunga, Örkelljunga kommun

Sonnarp 556

Fritidshus
Åsljunga, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga

6 200 000 kr

125 m²

5 rum

6 921 m² tomt

Välkomna till detta hus med sitt helt unika och avskilda läge vid Vemmentorpasjön! Infarten till detta hus ligger ca 300 meter in från vägen sett, och där hamnar man mitt i naturen. Lugnet finns här för avkoppling och återhämtning, en perfekt plats för alla naturälskare! Här finner man en tomt på 6 921 kvm med en hänförande vy över sjön, egen brygga som man kan bada ifrån och även ha en liten båt. Granntomten som är 3 119 kvm stor, som gränsar direkt, kan man köpa och här finns utrymme att bygga ett gästhus, swimming-pool eller en privat tennis-bana. Bara fantasin sätter gränserna.

Sjöängsvägen 18, Åsljunga, Örkelljunga kommun

Sjöängsvägen 18

Villa
Åsljunga, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga

4 500 000 kr

249 m²

9 rum

1 021 m² tomt

På ett av Åsljungas absolut bästa lägen ligger denna eleganta villa med generösa sällskapsytor och en ytterst magnifik utsikt över Åsljungasjön. Vinterträdgård, relaxavdelning med inomhuspool, bastu, dusch och i direkt anslutning finns ett utomhus-spa på terrassen.

Stockholmsvägen 81, Örkelljunga, Örkelljunga kommun

Stockholmsvägen 81

Villa
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga

2 085 000 kr

140 m²

7 rum

829 m² tomt

Välkommen till denna renoverade och väldisponerade villa, där det härliga uterummet knyter samman köket med trädäcket som ligger i syd- och västerläge! Huset ligger nära Örkelljungas centrum där all service finns.

Landshövdingevägen 4, Åsljunga, Örkelljunga kommun

Landshövdingevägen 4

Villa
Åsljunga, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga

795 000 kr

160 m²

8 rum

1 430 m² tomt

På kort promenadavstånd från skola finns Landshövdingevägen 4 för ditt förfogande där hela stora familjen får plats med sina åtta rum och kök. Fastigheten lämpar sig också väl för den som vill investera och hyra ut och göra bostaden till två lägenheter. Det finns en smidig och bekväm uppvärmning i form av vattenburen bergvärme, Termiapanna. På tomten finns det också ett rymligt dubbelgarage, verkstad/förråd samt ett drivhus om ca 15 kvm. Byggnaden är i behov av nya ytskikt både interiört och exteriört. Från denna fastighet finns vackra Åsljungasjön som erbjuder bad och fiska under de varma sommarmånaderna. Det finns även närhet till bra bussförbindelser som tar dig till Markaryd eller ner mot Helsingborg/Ängelholm.

 • Balkong
Florshult 1060, Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Florshult 1060, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 2
Florshult 1060, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 3

Florshult 1060

Villa
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga

2 675 000 kr

118 m²

8 rum

4 684 m² tomt

Längs slingrande grusvägar ca 7 km från bykärnan välkomnas Ni till Florshult 1060 där total avkoppling blir ett faktum med dess fantastiska läge, fastigheten ligger helt inbäddad i skogen på ett avskilt läge. Om man inte väljer att ha detta som sitt egna hem så finns även möjlighet att bedriva uthyrningsverksamhet då det finns pool-hus med relaxavdelning, fastigheten har 12 sovplatser sammanlagt, generationsboende är också ett bra alternativ. Huvudbyggnaden har en mysig karaktär med synliga bjälkar i tak och knarrande golv. Öppna spisen i sällskapsrummet förhöjer faktorn ytterligare i denna fastighet. I bostad nummer två som är byggd 1996 finns det en härlig relaxavdelning med stor inomhuspool om ca 25 kvm, denna byggnad är byggd i vinkel. Från pool-huset kommer man direkt ut till terrassen som bjuder in till gemenskap. På bara 20 min bilavstånd finns Kungsbyggets äventyrspark, skidbackarna och ytterligare någon mil nås man av västkustens längsta sandstrand, Skummeslöv/Mellbystrand. Fastigheten ligger lättillgänglig från E4:an som tar dig i både söder/norrgående riktning. Helsingborg och båtarna som tar dig över till Danmark når du med bil inom 40 min. Välkommen att boka dig för visning, denna fastighet behöver kännas in på plats!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Valhallavägen 37, Örkelljunga, Örkelljunga kommun
 • Imorgon kl 16:00

Valhallavägen 37

Villa
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga

1 950 000 kr

154 m²

5 rum

842 m² tomt

Här erbjuds en stor pampig familjevilla med hela fyra sovrum, ytterst bra planlösning för den större familjen där det finns gott om plats för alla. Öppet landskap mellan kök och matplats, luftigt och ljust med en härlig rymd. Hela fastigheten har genomgått en totalrenovering 2021-2022 med nya ytskikt både interiört och exteriört i bra materialval, det är som ett helt nybyggt hus, nu återstår endast trädgården för köparen att färdigställa efter smak och behov. På tomten finns det även en annexbyggnad som erbjuder plats för en bil, en del som kan inredas som kontor/arbetsutrymme, sovrum eller vad som önskas samt en litet badrum med wc, tvättställ samt dusch. Bostaden har tre badrum, två på entréplan samt ett på ovanplan. Ovanplan har också tre sovrum samt ett allrum där familjen kan samlas för gemenskap. Fastigheten har nyligen anslutit sig för fjärrvärme vilket är en smidig och bekväm uppvärmning. Från denna fastighet kommer du snabbt och enkelt ned till bykärnans butiker, bussförbindelser, förskola och skola. Välkommen att boka dig för visning och så uppleva fastigheten på plats!

 • Plus
Landshövdingevägen 10, Åsljunga, Örkelljunga kommun

Landshövdingevägen 10

Villa
Åsljunga, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga

995 000 kr

180 m²

8 rum

1 234 m² tomt

Välkommen till Landshövdingevägen 10 som erbjuder plats för stora familjen med sina fyra sovrum. Bostaden inrymmer även en liten lägenhet med hall, kök, två rum, samt badrum, detta ger tillfälle för en uthyrningsbostad, verksamhet, generationsboende eller vad som önskas. I fastigheten bor du med låga värmekostnader då man har vedeldning som värmekälla. På husets baksida finns det en rymlig överbyggd altan där total avkoppling erbjuds i alla väder. På mycket kort promenadavstånd finns fantastiska Åsljungasjön som erbjuder både bad och fiske, promenad runt sjön och mer därtill. Från Åsljunga finns det bra bussförbindelser som tar dig vidare till Helsingborg, Ängelholm samt Hässleholm. Välkommen med ditt intresse!

 • Balkong
 • Uteplats
Riksleden 5, Eket, Örkelljunga kommun

Riksleden 5

Villa
Eket, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga

2 200 000 kr

127 m²

6 rum

921 m² tomt

Riksleden 5 är villan för Dig som bara vill ha en bostad att kunna flytta rakt in i. Bostaden är smakligt renoverad i alla materialval, allt detta har skett under åren 2018/2019. Det finns även en ny värmeanläggning i form av luft/vatten, kamin i vardagsrum som förhöjer både mysfaktorn samt bidrar till att få ner energikostnaderna och inte minst en luft/luft värmepump på källarplan. I trädgården finns en fin utemiljö där det bl.a finns ett ute-spa för avkopplande stunder, ett trivsamt ute-kök i anslutning till terrassen och den överbyggda altanen. På bara kort avstånd från fastigheten finns det bra kollektiv förbindelse i både norr samt södergående riktning. I Eket finns det förskola och skola upp till sjätte klass. För den som gillar skog och natur så finns det många fina strövområden runt om Eket där många avkopplande stunder erbjuds.

 • Plus
 • Uteplats
Västra Spång 515, Örkelljunga, Örkelljunga kommun

Västra Spång 515

Tomt
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga

1 450 000 kr

1,4 ha tomt

Med närheten till Hjälmsjön och till underbar natur finner du här denna rymliga, obebyggda tomt! Med möjlighet att bygga ditt drömhus för permanent-eller fritidsboende. Möjlighet till byggrätt finns! Tomten gränsar till den kristna skolan "Solängsskolan" med elever från förskola till åk 9. Tomten har dessutom cykelavstånd till Örkelljunga centrum, med all kommunal service. Ett idealiskt boende för dig som söker kombinationen av härlig natur med närhet till tätort.

Boplatsgatan 21, Örkelljunga, Örkelljunga kommun

Boplatsgatan 21

Tomt
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga

3 599 900 kr

1 304 m² tomt

Tack vare den centrala storstugan med många fönster och högt i tak upplevs detta hus ljust och rymligt. Köket är rakt placerat längs ena ytterväggen och storstugan gränsar till sovdelen med två sovrum. Entrésidan är på motsatta gaveln och här finns även wc/dusch och möjlighet till ett extra sovrum eller en myshörna. Det går utmärkt att kombinera med en annexbyggnad och kan då få skyddade uteplatser mellan huskropparna och extra sovplatser när det behövs.

 • Nyproduktion
Andvägen 3, Skånes Fagerhult, Örkelljunga kommun

Andvägen 3

Tomt
Skånes Fagerhult, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga

4 099 000 kr

1 982 m² tomt

Från den diskreta entrén öppnar huset upp, och du blickar rakt genom storstugan och de stora fönstren med pardörr mot trädgården. Den öppna planlösningen mellan köket i vinkel, matplatsen och sällskapsdelen bjuder in till att umgås med familj och vänner. På entrévåningen finns även två sovrum och wc/dusch. En trappa upp ligger ytterligare ett sovrum och föräldrasovrummet plus en extra wc/dusch. Övervåningen har dessutom en pardörr ut till en fantastisk och insynsskyddad stor takterrass, som närmast huset skyddas av en baldakin.

 • Nyproduktion

Visar alla 29