Fastighetsbyrån Örkelljunga

Fastighetsbyrån Örkelljunga

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hallandsvägen 55, Örkelljunga, Örkelljunga kommun
 • Lör 9 mar kl 10:00
Hallandsvägen 55, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 2
Hallandsvägen 55, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 3

Hallandsvägen 55

Villa
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga
1 975 000 kr
120 + 86 m²
5 rum
1 080 m² tomt

Välkommen till ditt framtida hem! Denna fantastiska familjevilla med modernt kök i lantlig stil bjuder in till att matlagningen blir en konstform, där varje måltid blir en gemensam upplevelse för hela familjen. Köket är hjärtat i hemmet och detta är inget undantag. Varje detalj är noggrant utvald för att kombinera funktionalitet med tidlös elegans. Med modern maskinell utrustning och stilrena ytor blir matlagningen en fröjd. Uterummet - en naturlig förlängning, ett kliv ut från köket och upplev harmonin i det inglasade uterummet. Här kan du njuta av din morgonkaffe medan barnen leker fritt i den inramade trädgården. Uterummet är inte bara en förlängning av huset, det är en plats där du kan njuta av naturen året runt, oavsett väder, dock ej vinterbonat. Den stora trädgården erbjuder en fridfull oas för avkoppling och rekreation. För de med gröna fingrar finns det gott om möjligheter för odlingar och trädgårdsprojekt. Det är en plats där barnen kan leka fritt och familjen kan samlas för grillkvällar under sommarmånaderna under den ljuvliga pergolan. Det fristående garaget är mer än bara ett ställe att parkera bilen, det finns även en arbetsbänk för hemma-fixaren. Med ett extra rum på övervåningen finns det möjlighet att skapa ett privat utrymme för tonåringen, ett hemmakontor eller ett eget gym. Detta flexibla utrymme anpassas efter dina behov och önskemål. Villan har nyligen fått installerat en ny värmeanläggning hösten 2023 i form av en NIBE luft/vattenvärmepump, detta borgar för lägre energikostnader. Denna rymliga familjevilla erbjuder inte bara ett boende utan en livsstil. Här kan du skapa ditt drömhem och låta varje dag vara fylld av komfort, elegans och glädje. Ta steget mot ditt nya kapitel och upplev vad detta underbara hem har att erbjuda. Fastigheten är förbesiktigad genom Anticimex och säljaren har tecknat en dolda fel försäkring som är en trygghet för bägge parterna. Välkommen till Ida Ekedahl på Fastighetsbyrån!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Lyckstavägen 14, Örkelljunga, Örkelljunga kommun

Lyckstavägen 14

Villa
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga
3 475 000 kr
120 + 20 m²
4 rum
1 132 m² tomt

Välkommen hem till denna moderna pärla från 2009 – ett perfekt boende på ett plan för en enkel och bekväm livsstil! Denna välbyggda 1-plansvilla är inte bara ett hem, det är en investering i livskvalitet och framtid. Med en helt ny frånluftsvärmepump från 2023 är det smart och kostnadseffektivt boende med låga driftkostnader. Det öppna konceptet i ena bodelen skapar en känsla av rymd och gemenskap. Köket och tv-rummet sträcker sig upp till nocken och skapar en atmosfär av ljust och öppet utrymme. Här är det enkelt att njuta av vardagliga stunder eller bjuda in vänner för sociala tillställningar. Ett steg ut från matplatsen och upplev harmonin i det intilliggande uterummet med gjuten platta och el-golvvärme. Även om det inte är helt vinterbonat, är detta en plats där du kan njuta av frisk luft och solljus året runt. Placerat i söderläge blir detta uterum en naturlig förlängning av hemmet och en plats där du kan koppla av i sköna soltimmar. Trädgården, en enkel och lättskött, blir en förlängning av din privata oas. Terrassen ramar in uteplatsen och erbjuder en perfekt plats för grillkvällar, avkoppling och umgänge med nära och kära. Hela fastigheten är ommålad 2023. Fastigheten har för närvarande två sovrum, men med en flexibel planlösning kan du enkelt skapa ett tredje sovrum eller anpassa utrymmet efter dina behov. Detta gör hemmet idealiskt för familjer, par eller som ett långsiktigt hem att åldras i. Det isolerade fristående förrådet samt med den förlängda dubbelcarporten erbjuder praktisk förvaring och skydd för din bil, här kan du även ladda din el-bil i laddstationen. En perfekt lösning för den moderna livsstilen där funktion möter estetik. Fastigheten är förbesiktigad och säljaren har tecknat en dolda fel försäkring som är en fördel för bägge parterna! Välkommen till Ida Ekedahl på Fastighetsbyrån!

 • Uteplats
Gerdagatan 11, Skånes Fagerhult, Örkelljunga kommun
 • Tis 5 mar kl 16:00
Gerdagatan 11, Skånes Fagerhult, Örkelljunga kommun, bild 2
Gerdagatan 11, Skånes Fagerhult, Örkelljunga kommun, bild 3

Gerdagatan 11

Villa
Skånes Fagerhult, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga
1 150 000 kr
82 + 59 m²
4 rum
1 266 m² tomt

Ett hem står nu för dörren för dig som söker ett boende att bara flytta rakt in i. Här finns det ett boende som har genomgått en uppfräschning av ytskikt med nya golv och ommålning och även ett nytt värmesystem i form av luft/vatten värmepump, borgar för låga driftskostnader. Källaren består av klinkergolv vilket ger källaren till en mer boende del, här nere finns det också ett stort sällskapsrum där tonåringen kan bo, hemmakontor eller vad som efterfrågas. På fastigheten finns det också ett uterum att tillgå som ligger i direkt anslutning till vardagsrummet, här förlängs både vår och höst. Inne i vardagsrummet finns det en trevlig kamin att njuta framför! Utemiljön erbjuder en stor rymlig trädgård som till största delen består utav gräsmatta, i trädgården finns det också en trevlig uteplats under bar himmel, omringad av odlingar och växter. Skånes Fagerhult erbjuder bland annat förskola, skola upp till årskurs 6, Ica-butik samt bank. Skolan nås på bara några få minuter från från hemmet! Pendlingsmöjligheterna är smidiga från denna ort med buss eller är du snabbt ute på E:4an som tar dig i både söder samt norrgående riktning. Fastigheten är förbesiktigad genom Anticimex och säljaren har tecknat en dolda fel försäkring som är en trygghet för bägge parterna. Välkommen att boka dig för visning!

 • Premium
 • Uteplats
Gästgivaregatan 2 B, Örkelljunga, Örkelljunga kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Gästgivaregatan 2 B

Lägenhet
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga
525 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 364 kr/mån
8 974 kr/m²

Här finner du en fräsch 2-rumslägenhet på första plan, med rymligt kök och med parkettgolv i samtliga rum. Inbjudande hall med rymliga förvaringsutrymmen bakom de ljusa skjutpartierna. Från vardagsrummet når du balkongen i västerläge. Dessutom är tvättmaskin installerat i badrummet. Du kommer att få ett bekvämt boende, endast ett stenkast från centrum. Välkommen på visning!

 • Balkong
Månskensvägen 1, Fasalt, Örkelljunga kommun

Månskensvägen 1

Fritidshus
Fasalt, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga
1 485 000 kr
80 m²
3 rum
900 m² tomt

Detta gemytliga och välvådade fritidshus ligger i vackra Fasalt där bokskogen skiftar färg med årstiderna! Stugans trädgårdssida vetter mot söder och det generösa trädäcket, tillsammans med uterummet, inbjuder till avkoppling och härliga grillfester under sommarhalvåret. På vintern kan man sitta i vardagsrummet och njuta av brasan i täljstenskaminen!

Västra Spång 619, Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Västra Spång 619, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 2
Västra Spång 619, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 3

Västra Spång 619

Villa
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga
985 000 kr
60 m²
2 rum
1 506 m² tomt

Västra Spång 619 erbjuder dig ett hem som kan vara det perfekta valet om du funderar på att byta bostad, letar efter något mindre, eller vill ha en alternativ boendeform till en lägenhet. Här hittar du allt du behöver: en nyligen renoverad bostad i modern stil och ett nybyggt garage på 50 kvadratmeter med fjärrstyrd port, färdigställt år 2022. Bostaden har genomgått omfattande förbättringar, inklusive ytskiktsrenovering och tilläggsisolering. Den underbara och lättskötta tomten omges av skog och har endast ett fåtal grannar inom räckhåll. Bra bussförbindelser finns från busshållplatsen, som bara är en kort promenad från fastigheten. Dessutom finns kommunalt vatten och avlopp samt fiberanslutning på plats. Trädäcket är perfekt för trevliga gemensamma grillkvällar. Du är varmt välkommen att boka en visning och upptäcka allt som detta hem har att erbjuda!

 • Premium
 • Uteplats
Sonnarpsvägen 7, Örkelljunga, Örkelljunga kommun

Sonnarpsvägen 7

Villa
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga
1 950 000 kr
102 + 140 m²
6 rum
1 999 m² tomt

Här finner ni ett "Hultfreds-hus" med en både spännande och funktionell planlösning. Härligt vardagsrum i vinkel med öppen planlösning mot köket, och i direkt anslutning till uterummet med dess pool. Huset värms upp med fjärrvärme och en murad öppen spis med kassett. Välkomna!

Järingsholm, Skånes Värsjö, Örkelljunga kommun

Järingsholm

Övrigt
Skånes Värsjö, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga
3 890 000 kr
2,9 ha tomt

Välkommen till denna mycket välvårdade och renoverade fastighet! Byggnaden inrymmer i bottenplanet en mycket välskött och ändamålsenlig lokal om ca 1275 kvm som kan användas som utställningslokal, butik, verkstad eller lager och där man har asfalterade ytor runt byggnaden. Källardel/biytor ca 250 kvm. Kontakta mäklaren på 070-950 18 84 för visning!

Örkelljunga-Bjärabygget, Örkelljunga, Örkelljunga kommun

Örkelljunga-Bjärabygget

Tomt
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga
1 750 000 kr
10 ha tomt

Nu har du möjlighet att förvärva ett skogsskifte på ca 10 hektar! Skogsbestående består dels av granplantering - ca 15 år - samt björk och furubestånd. Till fastigheten ingår också ca 4000 kvm öppen mark, som lämpar sig för såväl permanent-som fritidsboende. Egen grävd brunn finns på fastigheten. Avstyckning av fastigheten kommer att påbörjas i samband med att detta skifte säljs.

Örkelljungavägen 8, Skånes Fagerhult, Örkelljunga kommun
 • Lör 9 mar kl 10:00

Örkelljungavägen 8

Villa
Skånes Fagerhult, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga
735 000 kr
82 + 42 m²
3 rum
1 000 m² tomt

Söker du ett alternativ till lägenhetsboende har vi villan för dig här! Här finner ni en välhållen bostad med bl.a. nytt uppvärmningssystem, bestående av vattenburen luftvärmepump. Bottenvåning med kök, sällskapsutrymmen och toalett. Ovanvåning med sovrum och badrum. Därutöver tvättstuga, verkstadsdel och förrådsutrymmen i källarplan. En villa i fritt läge i närheten av Skånes Fagerhults samhälle, med närhet till service och allmänna kommunikationsmedel. Välkommen på visning!

 • Plus
Trädvägen 3, Åsljunga, Örkelljunga kommun

Trädvägen 3

Fritidshus
Åsljunga, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga
495 000 kr
45 + 30 m²
2 rum
1 000 m² tomt

Detta lilla hus, omgivet av naturens skönhet, erbjuder en unik möjlighet att skapa ett personligt hem med kort avstånd till Åsljungasjön och allt vad den erbjuder. Fastigheten omges av grönskande skog och vackra naturstigar, perfekt för naturälskare och familjer som uppskattar utomhusaktiviteter. Fastigheten kan likaväl användas som fritidsbostad som året runt bostad. Detta hus erbjuder dig möjligheten att sätta din egen prägel på det. Med kreativitet och omsorg kan du omvandla detta charmiga hus till ditt alldeles egna drömboende. Kontakta oss för att utforska möjligheterna som detta lilla hus har att erbjuda. Skapa ditt drömhem i en naturnära och harmonisk miljö. Ett nytt hem väntar på dig!

 • Uteplats
Stockholmsvägen 25, Örkelljunga, Örkelljunga kommun
 • Imorgon kl 10:00

Stockholmsvägen 25

Villa
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga
3 585 000 kr
162 + 54 m²
6 rum
598 m² tomt

Välkommen till detta praktfulla hem med anor från närmre 100 år tillbaks i tiden, där historiens charm och modern komfort sammanflätas på ett fantastiskt sätt! Detta gedigna hus - mitt i Örkelljunga - har genomgått omfattande renoveringar som respekterar den äldre arkitekturens karaktär och unika detaljer, vilket skapar en atmosfär av tidlös elegans och välkomnande värme. Bostad med öppen planlösning i entréplan mellan kök och vardagsrum, sammanlänkade med matplats och kamin. Golv av massivt trä samt ett generöst burspråk, vilket ger ett rikligt ljusinsläpp i våningen. Fönsterna i bostaden består av tidsenligt, munblåst glas. Därutöver finns ett bibliotek med golv i massivt ek samt ett rejält kassaskåp. Helkaklade badrum i såväl entréplan som på ovanvåningen. Övre plan med tre sovrum, golv av ekparkett samt öppet upp i nock med synliga bjälkar. Ombonad innergård med lättskötta gräsytor, carport och isolerad verkstad, med möjlighet att ladda din elbil. Därutöver en generös träterrass med delvis överbyggd pergola. Varmt välkommen på visning av denna unika fastighet!

 • Plus
 • Uteplats
Ekbacken 4, Eket, Örkelljunga kommun

Ekbacken 4

Villa
Eket, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga
795 000 kr
59 + 41 m²
3 rum
390 m² tomt

Mitt i Eket hittar du detta charmiga lilla hus, perfekt för dig som söker ett smidigt boende och som alternativ till en lägenhet. Kamin i vardagsrummet för mysiga hemmakvällar. Sovrum i såväl botten-som ovanvåningen. Källare med bl.a. förvaringsutrymmen. Lättskött trädgård i ombonad miljö.

 • Plus
 • Uteplats
Kungsvägen 89, Skånes Fagerhult, Örkelljunga kommun

Kungsvägen 89

Villa
Skånes Fagerhult, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga
1 395 000 kr
43 m²
2 rum
1 086 m² tomt

Välkommen till denna genomgångna villa i utkanten av Skånes Fagerhult med generösa annexbyggnader! Väldisponerad bostad med kamin i vardagsrummet och vattenburen golvvärme i hela bottenvåningen. Renoverad med bl.a. nytt bjälklag, nyisolerade väggar samt nya fönster. Dubbelgarage - byggt 2015 - med elektriska portar och två isolerade förråd. Därutöver ett äldre garage med isolerat gästrum.

 • Plus
 • Uteplats
Mattarp 1547, Örkelljunga, Örkelljunga kommun

Mattarp 1547

Gård/Skog
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga
2 750 000 kr
184 + 40 m²
6 rum
2 ha tomt

Anrika Mattarps-gården säljes! Här finns möjligheten att kombinera sitt landsbygdsboende med sin utrymmeskrävande verksamhet och/eller hobby. Gården passar såväl företagaren som den hästintresserade.

Drakabygget 1257, Örkelljunga, Örkelljunga kommun

Drakabygget 1257

Villa
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga
1 465 000 kr
125 + 80 m²
5 rum
3 530 m² tomt

Här finner ni en totalrenoverad 1½-plansvilla med källare med helt nytt kök, nya golv på ovanvåningen samt uppdaterade väggar och tak - såväl inomhus som utomhus! Kök och sällskapsutrymme i bottenplan och med sovrum och badrum på övre plan. Därutöver en källare med tvättstuga och rymliga förrådsutrymmen. Fristående annexbyggnad på närmare 50 kvm. Fastighet med stor, inbjudande naturtomt. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Skogavägen 19, Örkelljunga, Örkelljunga kommun

Skogavägen 19

Villa
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga
1 390 000 kr
166 + 65 m²
7 rum
807 m² tomt

I centralt läge finner du denna rymliga familjevilla, med närhet till skola och barnomsorg! Bostad som fortlöpande renoverats, med bl.a. nytt tak och nya fönster. Även köket har uppdaterats under de senare åren. Entréplan med ljust inbjudande kök som vetter mot trädgårdssidan med det generösa trädäcket. Ovanvåning med tre sovrum och badrum, samt källare med förvaringsutrymmen, pannrum och tvättstuga. Fristående dubbelgarage med extra förvaringsutrymmen med vidbyggt trädäck, där jacuzzin är placerad. Välkommen på visning!

 • Plus
Spångavägen 26 och Spångavägen 24, Åsljunga, Örkelljunga kommun

Spångavägen 26 och Spångavägen 24

Övrigt
Åsljunga, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga
3 350 000 kr
180 + 960 m²
5 321 m² tomt

Välhållen industribyggnad med tillhörande bostad är nu till salu i Åsljunga! Industribyggnaden är på ca 1000 kvm på ett plan, med tillhörande lastbryggor mot gatan. Byggnaden med plåtbeklädd fasad och tak. Invändigt är byggnaden klädd med kakel o/e plåt, vilket gör utrymmena lätthanterade beträffande hygien. Förutom produktionslokaler inrymmer lokalen förberedda frysrum och manöverrum. Därtill en bostadsbyggnad på 2 plan med källare.

Tockarpsvägen 9, Sonnarp Lakeside, Örkelljunga kommun

Tockarpsvägen 9

Tomt
Sonnarp Lakeside, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga
225 000 kr
1 598 m² tomt

Nu finns möjligheten att bygga och forma sitt hus för permanent- eller fritidsboende nära Vemmentorpa-sjön, där närheten till naturen står i fokus.

Tockarpsvägen 6, Sonnarp Lakeside, Örkelljunga kommun

Tockarpsvägen 6

Tomt
Sonnarp Lakeside, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga
200 000 kr
2 217 m² tomt

Nu finns möjligheten att bygga och forma sitt hus för permanent- eller fritidsboende nära Vemmentorpa-sjön, där närheten till naturen står i fokus.

Sonnarp 543, Åsljunga, Örkelljunga kommun

Sonnarp 543

Fritidshus
Åsljunga, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga
2 249 000 kr
350 m²
14 rum
4 933 m² tomt

Detta charmiga, större hus ligger i naturskön omgivning i Sonnarps fritidsby, med närhet till sjö med badplats och till skog med härliga promenadstråk. Bostaden med rymligt kök, matplats samt sällskapsutrymmen med kaminer. Därutöver finns rikligt med sovrum, toaletter och badrum i den delen som tidigare använts som pensionat. Fastigheten kan användas till permanent-eller fritidsboende för den större familjen, eller för dig som vill bedriva t.ex. B&B. Möjligheterna är många!

Västra Spång 515, Örkelljunga, Örkelljunga kommun

Västra Spång 515

Tomt
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga
1 450 000 kr
1,4 ha tomt

Med närheten till Hjälmsjön och till underbar natur finner du här denna rymliga, obebyggda tomt! Med möjlighet att bygga ditt drömhus för permanent-eller fritidsboende. Möjlighet till byggrätt finns! Tomten gränsar till den kristna skolan "Solängsskolan" med elever från förskola till åk 9. Tomten har dessutom cykelavstånd till Örkelljunga centrum, med all kommunal service. Ett idealiskt boende för dig som söker kombinationen av härlig natur med närhet till tätort.

Boplatsgatan 21, Örkelljunga, Örkelljunga kommun

Boplatsgatan 21

Tomt
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga
3 599 900 kr
1 304 m² tomt

Tack vare den centrala storstugan med många fönster och högt i tak upplevs detta hus ljust och rymligt. Köket är rakt placerat längs ena ytterväggen och storstugan gränsar till sovdelen med två sovrum. Entrésidan är på motsatta gaveln och här finns även wc/dusch och möjlighet till ett extra sovrum eller en myshörna. Det går utmärkt att kombinera med en annexbyggnad och kan då få skyddade uteplatser mellan huskropparna och extra sovplatser när det behövs.

 • Nyproduktion
Andvägen 3, Skånes Fagerhult, Örkelljunga kommun

Andvägen 3

Tomt
Skånes Fagerhult, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga
4 099 000 kr
1 982 m² tomt

Från den diskreta entrén öppnar huset upp, och du blickar rakt genom storstugan och de stora fönstren med pardörr mot trädgården. Den öppna planlösningen mellan köket i vinkel, matplatsen och sällskapsdelen bjuder in till att umgås med familj och vänner. På entrévåningen finns även två sovrum och wc/dusch. En trappa upp ligger ytterligare ett sovrum och föräldrasovrummet plus en extra wc/dusch. Övervåningen har dessutom en pardörr ut till en fantastisk och insynsskyddad stor takterrass, som närmast huset skyddas av en baldakin.

 • Nyproduktion
Vallarevägen 5, Åsljunga, Örkelljunga kommun

Vallarevägen 5

Övrigt
Åsljunga, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga
5 350 000 kr
0 + 1 192 m²
2,3 ha tomt

Hotell & konferensanläggning i Åsljunga säljes! Anläggningen består av totalt 3 byggnader med sammanlagt 21 dubbelrum med toalett och dusch. Huvudbyggnaden innehåller förutom ett stort professionellt restaurangkök med kylrum, en matsal för 30 gäster, en trevlig bar och en stor konferenslokal för uppemot 100 gäster. På anläggningen finns även spa och bastu. Dessutom finns en villa med stort kök, vardagsrum, två sovrum samt flott badrum. Villan är perfekt som bostad för den som verksamhet på anläggningen. Egendomen har en stor parkliknande äng samt en mindre skog och damm. Anläggningen är idealisk för hotell, B&B, konferensanläggning, restaurang eller vårdhem. Bara fantasin sätter gränser!

Visar 1 - 25 av 26