Mäklare Olle Nilsson

Olle Nilsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Orreslättsvägen 18, Åsljunga, Örkelljunga kommun
  • Tor 2 feb kl 16:00

Orreslättsvägen 18

Villa
Åsljunga, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga

1 725 000 kr

140 m²

5 rum

1 011 m² tomt

I ett lugnt villakvarter i natursköna Åsljunga, finner ni denna mycket välhållna villa på hörntomt. Bostad med ombonade sällskapsutrymmen, modernt kök samt badrum i såväl bottenplan som på ovanvåningen. Till det får ni en ljuvlig trädgård med träterrass och stenbelagd uteplats där det fristående uterummet är pricken över i:et! Jag är övertygad om att detta blir en bostad ni kommer att trivas i från första stund! Välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Hässleholmsvägen 43C, Örkelljunga, Örkelljunga kommun

Hässleholmsvägen 43C

Villa
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga

1 865 000 kr

134 m²

7 rum

1 069 m² tomt

Välkommen till denna välhållna familjevilla i populärt villaområde, med vy över skog och äng! Bostad med källare i soutterängplan, med bl.a. entré, mysrum med öppen spis, sovrum och tvättstuga i nedre plan. På ovanvåningen finner du ett uppdaterat kök i ljusa färger och generös yta i sällskapsrum med tillhörande balkong. Ekparkett i såväl hall, kök som ett av sovrummen, vilket gör bostaden både trivsam och lättskött. Därutöver finns det sovrum i båda våningsplan. Välkommen på visning!

Kungsleden 5, Eket, Örkelljunga kommun

Kungsleden 5

Villa
Eket, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga

675 000 kr

75 m²

5 rum

611 m² tomt

Mitt i Eket finner du denna villa som fortlöpande förbättrats, med bl.a. nytt badrum, delvis nya fönster och ny carport. Bottenvåning med synliga bjälkar i taket, vilket ger ett mysigt och ombonat intryck. En bostad på en mindre, lättskött tomt som lämpar sig som ett alternativ till lägenhetsboende. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Husarliden 11, Örkelljunga, Örkelljunga kommun

Husarliden 11

Villa
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga

1 825 000 kr

109 m²

5 rum

2 096 m² tomt

En trivsam 1-plansvilla med källare i centralt läge är nu till salu! Bostad med fjärrvärme samt braskamin i källarplan ger låga uppvärmningskostnader. Badrum i såväl bottenplan som källarplan. Till bostaden hör också ett vidbyggt garage med ingång till källarplan. Härligt inbjudande hörntomt och generöst trädäck i skyddat läge borgar för att du kommer att trivas såväl ute som inne. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Västra Spång 515, Örkelljunga, Örkelljunga kommun

Västra Spång 515

Tomt
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga

1 450 000 kr

1,4 ha tomt

Med närheten till Hjälmsjön och till underbar natur finner du här denna rymliga, obebyggda tomt! Med möjlighet att bygga ditt drömhus för permanent-eller fritidsboende. Möjlighet till byggrätt finns! Tomten gränsar till den kristna skolan "Solängsskolan" med elever från förskola till åk 9. Tomten har dessutom cykelavstånd till Örkelljunga centrum, med all kommunal service. Ett idealiskt boende för dig som söker kombinationen av härlig natur med närhet till tätort.

Vallarevägen 5, Åsljunga, Örkelljunga kommun

Vallarevägen 5

Övrigt
Åsljunga, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga

5 350 000 kr

2,3 ha tomt

Hotell & konferensanläggning i Åsljunga säljes! Anläggningen består av totalt 3 byggnader med sammanlagt 21 dubbelrum med toalett och dusch. Huvudbyggnaden innehåller förutom ett stort professionellt restaurangkök med kylrum, en matsal för 30 gäster, en trevlig bar och en stor konferenslokal för uppemot 100 gäster. På anläggningen finns även spa och bastu. Dessutom finns en villa med stort kök, vardagsrum, två sovrum samt flott badrum. Villan är perfekt som bostad för den som verksamhet på anläggningen. Egendomen har en stor parkliknande äng samt en mindre skog och damm. Anläggningen är idealisk för hotell, B&B, konferensanläggning, restaurang eller vårdhem. Bara fantasin sätter gränser!

Visar alla 6