Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Olle Nilsson

Olle Nilsson

Om mig

Med noggrannhet och personligt engagemang kommer jag att göra mitt yttersta för att du skall kunna genomföra en trygg bostadsaffär. Jag har genom min mångåriga bakgrund inom bank mött människor i livets alla skeden. Min utgångspunkt är att båda parter skall känna förtroende genom hela försäljningsprocessen. Jag bor i Örkelljunga och har därmed god kännedom om trakten där jag är verksam. Slå mig gärna en signal, jag kommer att ta hand om er försäljning på bästa sätt!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Värsjö 6108, Skånes Värsjö, Örkelljunga kommun
 • Lör 29 jun kl 10:00

Värsjö 6108

Fritidshus
Skånes Värsjö, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga
585 000 kr
55 + 19 m²
3 rum
2 610 m² tomt

I lugn, avkopplande miljö finner ni här detta fritidshus på en lummig naturtomt. En charmig stuga med golv av trä och öppet upp i nock i såväl storstugan och i ett av sovrummen. Storstugan med kamin blir den naturliga samlingspunkten för mysiga hemmakvällar. Därutöver finns en gäststuga i enkelt utförande och två oisolerade förrådsbyggnader. Kommunalt vatten-och avlopp!

 • Plus
Smedjebacken 7, Eket, Örkelljunga kommun

Smedjebacken 7

Villa
Eket, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga
750 000 kr
65 + 40 m²
3 rum
1 186 m² tomt

Gemytlig fastighet mitt i Eket med fräsch bostad och isolerat garage finns nu till salu! Trivsam villa i det lilla formatet med kamin i vardagsrummet och med charmig uteplats i västerläge. Ovanvåning med utrymme till två sängplatser. Källarplan med bl.a. tvättstuga. Fastigheten passar perfekt för den som söker ett lättskött boende, eller som ett alternativ till lägenhet. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Almliden 13, Örkelljunga, Örkelljunga kommun

Almliden 13

Villa
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga
1 390 000 kr
127 + 34 m²
4 rum
966 m² tomt

En väl underhållen villa på 1 plan i centralt läge i Örkelljunga! Bostad som fortlöpande underhållits och där de stora investeringarna redan är gjorda. Däribland nytt kök, nytt badrum och ny tvättstuga (2018). Taket är omlagt år 2006 och värmesystemet från år 2007. Kök med matplats i öppen planlösning med sällskapsutrymme, med utgång till altanen på trädgårdssidan. Till bostaden hör ett vidbyggt garage med förrådsdel samt källarutrymme. Bostaden i en ombonad utemiljö, idealiskt för dig som söker ett bekvämt boende i avstressande miljö. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Tockarp 603, Tockarp, Örkelljunga kommun

Tockarp 603

Fritidshus
Tockarp, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga
1 575 000 kr
48 m²
3 rum
1 440 m² tomt

I fantastiskt läge, med utsikt över natursköna Vemmentorpasjön med dess badplats, finner ni här ett ombonat fritidshus med uterum på sjösidan. Bostaden har under de senare åren renoverats med bl.a. nytt tak, nya fönster, nytt uterum och ny ytterpanel. Därutöver har det byggts en fristående förrådsbyggnad under de senare åren. Stuga med öppen spis med insats i vardagsrummet, där även en luft/luft-värmepump stöttar under årets kalla månader. Söker du en stuga i ombonad miljö med sjöutsikt, har vi boendet för dig här!! Välkommen på visning!

 • Uteplats
Vemmentorp 546, Åsljunga, Örkelljunga kommun
 • Imorgon kl 16:30

Vemmentorp 546

Villa
Åsljunga, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga
2 750 000 kr
132 + 30 m²
5 rum
5,8 ha tomt

Här har du möjlighet att köpa en mindre lantgård med ca 6 ha mark samt med en bostad i lantlig stil, byggd i naturskön omgivning med damm på tomten. Idealisk som hästgård med åker/betesmark i direkt anslutning till bostaden och med en stallbyggnad med tre hästboxar. En Fiskarheden-villa byggd år 2016 där ovanvåningen blev färdigställd år 2022 med tre sovrum och badrum. Entréplan med kök och sällskapsutrymme i öppen planlösning, med utgång till den underbara uteplatsen. I våningen finns också badrum, tvättstuga och sovrum samt en rymlig hall. Fastigheten är dessutom bebyggd med en verkstadsbyggnad på ca 150 kvm samt en stallbyggnad med tre hästboxar.

 • Plus
 • Uteplats
Kungsvägen 12, Örkelljunga, Örkelljunga kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Kungsvägen 12

Villa
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga
1 785 000 kr
151 + 136 m²
6 rum
2 733 m² tomt

En pampig 30-tals villa på diskret, men ändå centralt läge är nu till salu! Bostad med fantastisk takhöjd, med öppen planlösning mellan matsal och vardagsrum och med uppdaterat kök i entréplan. Ovanvåning med bl.a. tre sovrum, toalett och duschrum. Därutöver vindsvåning med gästrum och vindsutrymme, samt källare under hela bostaden, rikligt med förvaringsutrymmen. Mycket av ytskikten interiört behöver förnyas och en del övrig renovering föreligger, men villan som sådan är någonting alldeles extra! Villan ligger på en rymlig, ombonad tomt med många "rum"! Bersån i österläge, ombonade ytor i väster och den öppna trädgården mot söder. Gräsytorna putsas smidigt med den medföljande robotgräsklipparen. Till fastigheten hör också ett fristående dubbelgarage och en mindre murad förrådsbyggnad. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Stockholmsvägen 25, Örkelljunga, Örkelljunga kommun
 • Fre 28 jun kl 16:30

Stockholmsvägen 25

Villa
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga
3 585 000 kr
162 + 54 m²
6 rum
598 m² tomt

Välkommen till detta praktfulla hem med anor från närmre 100 år tillbaks i tiden, där historiens charm och modern komfort sammanflätas på ett fantastiskt sätt! Detta gedigna hus - mitt i Örkelljunga - har genomgått omfattande renoveringar som respekterar den äldre arkitekturens karaktär och unika detaljer, vilket skapar en atmosfär av tidlös elegans och välkomnande värme. Bostad med öppen planlösning i entréplan mellan kök och vardagsrum, sammanlänkade med matplats och kamin. Golv av massivt trä samt ett generöst burspråk, vilket ger ett rikligt ljusinsläpp i våningen. Fönsterna i bostaden består av tidsenligt, munblåst glas. Därutöver finns ett bibliotek med golv i massivt ek samt ett rejält kassaskåp. Helkaklade badrum i såväl entréplan som på ovanvåningen. Övre plan med tre sovrum, golv av ekparkett samt öppet upp i nock med synliga bjälkar. Ombonad innergård med lättskötta gräsytor, carport och isolerad verkstad, med möjlighet att ladda din elbil. Därutöver en generös träterrass med delvis överbyggd pergola. Varmt välkommen på visning av denna unika fastighet!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Rusthållaregatan 33 , Örkelljunga, Örkelljunga kommun

Rusthållaregatan 33

Lägenhet
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga
895 000 kr
104 m²
4 rum
vån 1/1
5 509 kr/mån
8 606 kr/m²

Äntligen en centralt belägen 1-plansvilla till salu i Örkelljunga! Fräsch, fristående bostad på 104 kvm på populära Rusthållare-området, med tillhörande fristående garage. Rymligt kök med generös matplats. Tre sovrum, varav två av dessa där du med lätthet får plats med dubbelsängen. Till det får du ett vardagsrum med rikligt ljusinsläpp från burspråket på trädgårdssidan och med utgång till uteplats. Bostaden upplåten som bostadsrätt i Brf Trumman. Ett bekvämt boende i naturskön omgivning. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Gerdagatan 13, Skånes Fagerhult, Örkelljunga kommun

Gerdagatan 13

Villa
Skånes Fagerhult, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga
895 000 kr
118 + 78 m²
5 rum
1 312 m² tomt

En välhållen villa i lugn villakvarter mitt i Skånes Fagerhult, med närhet till skola och allmän service. Bostad med inbjudande sällskapsutrymme i entréplan och med tillhörande uterum. Badrum i såväl bottenvåning som i ovanvåningen. Fristående garage med elektrisk vikport. Bekväm uppvärmning med vattenburen bergvärme. En bostad och ett område jag är övertygad om att du kommer att trivas i från första stund! Välkommen på visning!

Vallgatan 7, Örkelljunga, Örkelljunga kommun

Vallgatan 7

Villa
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga
1 975 000 kr
106 + 57 m²
4 rum
738 m² tomt

Söker du ett bekvämt boende i central miljö har vi villan till dig här! En mycket välhållen funkisvilla längs en återvändsgränd. Entréplan med rymligt vardagsrum med fiskbensparkett och öppen spis med insats, utgång till balkong. Därutöver ett rymligt kök med god standard. Ovanvåning med tre sovrum och toalett. Källarplan med bl.a. rymligt badrum och tvättstuga. Fristående garage och fristående uterum som smakfullt sammanknutits med trädäck. Därutöver en till övervägande del stensatt gårdsplan. Välkommen på visning!

Tockarp 585, Tockarp, Örkelljunga kommun

Tockarp 585

Villa
Tockarp, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga
2 785 000 kr
102 + 102 m²
4 rum
3,8 ha tomt

Söker ni en välhållen villa på 1 plan med källare i fritt läge, har vi boendet för er här! Bostad i mycket fint skick, uppfört i slutet av 90-talet med vattenburen golvvärme i såväl entréplan som i källarplan. Gediget ek-kök med generöst ljusinsläpp från burspråket. Vardagsrum med tillhörande uterum samt två sovrum och badrum i entréplan. Källare med bl.a. dubbla garageplatser - varav ett under uterummet. Därutöver närmare 4 hektar betes-och skogsmark i direkt anslutning till bostaden, med gräns mot den slingrande Stensån. Välkommen på visning!

 • Plus
Hässleholmsvägen 43C, Örkelljunga, Örkelljunga kommun

Hässleholmsvägen 43C

Villa
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga
1 485 000 kr
134 + 75 m²
7 rum
1 069 m² tomt

Välkommen till denna välhållna familjevilla i populärt villaområde, med vy över skog och äng! Bostad med källare i soutterängplan, med bl.a. entré, mysrum med öppen spis, sovrum och tvättstuga i nedre plan. På ovanvåningen finner du ett uppdaterat kök i ljusa färger och generös yta i sällskapsrum med tillhörande balkong. Ekparkett i såväl hall, kök som ett av sovrummen, vilket gör bostaden både trivsam och lättskött. Därutöver finns det sovrum i båda våningsplan. Välkommen på visning!

 • Balkong
Värsjö 6262, Skånes Fagerhult, Örkelljunga kommun
 • Budgivning pågår

Värsjö 6262

Fritidshus
Skånes Fagerhult, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga
1 360 000 kr
101 m²
4 rum
3 561 m² tomt

I närheten av Värsjön, i insynsskyddat läge finner du detta ombonade fritidshus, som under många år även har använts som permanentboende. Bostad med generöst trädäck, där ni kan skymta sjön såväl sommar som vinter och öppen spis med insats i vardagsrummet. Vattenburet uppvärmningssystem både i bostad och i gäststugan. Förutom bostad finns även gäststuga samt förråds-och garagebyggnader. Fiskerätt i sjön samt tillgång till både båtplats och badplats i sjön. Utöver allt detta får ni en härlig natur med möjlighet till både svamp-och bärplockning.

 • Plus
 • Uteplats
Såne-Bengts väg 5 , Åsljunga, Örkelljunga kommun
 • Budgivning pågår

Såne-Bengts väg 5

Tomt
Åsljunga, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga
200 000 kr
1 702 m² tomt

I närhet av sjö, härliga promenadstråk och svamp-och bärskog finner du här denna obebyggda tomt. I ytterkanten av ett stugområde och lämpar sig för såväl fritids som permanentboende!

Örkelljunga-Bjärabygget, Örkelljunga, Örkelljunga kommun

Örkelljunga-Bjärabygget

Tomt
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga
1 750 000 kr
10 ha tomt

Nu har du möjlighet att förvärva ett skogsskifte på ca 10 hektar! Skogsbestående består dels av granplantering - ca 15 år - samt björk och furubestånd. Till fastigheten ingår också ca 4000 kvm öppen mark, som lämpar sig för såväl permanent-som fritidsboende. Egen grävd brunn finns på fastigheten. Avstyckning av fastigheten kommer att påbörjas i samband med att detta skifte säljs.

Drakabygget 1257, Örkelljunga, Örkelljunga kommun

Drakabygget 1257

Villa
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga
1 465 000 kr
125 + 80 m²
5 rum
3 530 m² tomt

Här finner ni en totalrenoverad 1½-plansvilla med källare med helt nytt kök, nya golv på ovanvåningen samt uppdaterade väggar och tak - såväl inomhus som utomhus! Kök och sällskapsutrymme i bottenplan och med sovrum och badrum på övre plan. Därutöver en källare med tvättstuga och rymliga förrådsutrymmen. Fristående annexbyggnad på närmare 50 kvm. Fastighet med stor, inbjudande naturtomt. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Skogavägen 19, Örkelljunga, Örkelljunga kommun
 • Tis 25 jun kl 16:30

Skogavägen 19

Villa
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga
1 295 000 kr
166 + 65 m²
7 rum
807 m² tomt

I centralt läge finner du denna rymliga familjevilla, med närhet till skola och barnomsorg! Bostad som fortlöpande renoverats, med bl.a. nytt tak och nya fönster. Även köket har uppdaterats under de senare åren. Entréplan med ljust inbjudande kök som vetter mot trädgårdssidan med generöst trädäck. Ovanvåning med tre sovrum och badrum, samt källare med förvaringsutrymmen, pannrum och tvättstuga. Fristående dubbelgarage med extra förvaringsutrymmen med vidbyggt trädäck. Välkommen på visning!

 • Plus
Spångavägen 26 och Spångavägen 24, Åsljunga, Örkelljunga kommun

Spångavägen 26 och Spångavägen 24

Övrigt
Åsljunga, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga
3 350 000 kr
180 + 960 m²
5 321 m² tomt

Välhållen industribyggnad med tillhörande bostad är nu till salu i Åsljunga! Industribyggnaden är på ca 1000 kvm på ett plan, med tillhörande lastbryggor mot gatan. Byggnaden med plåtbeklädd fasad och tak. Invändigt är byggnaden klädd med kakel o/e plåt, vilket gör utrymmena lätthanterade beträffande hygien. Förutom produktionslokaler inrymmer lokalen förberedda frysrum och manöverrum. Därtill en bostadsbyggnad på 2 plan med källare.

Västra Spång 515, Örkelljunga, Örkelljunga kommun

Västra Spång 515

Tomt
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga
1 450 000 kr
1,4 ha tomt

Med närheten till Hjälmsjön och till underbar natur finner du här denna rymliga, obebyggda tomt! Med möjlighet att bygga ditt drömhus för permanent-eller fritidsboende. Möjlighet till byggrätt finns! Tomten gränsar till den kristna skolan "Solängsskolan" med elever från förskola till åk 9. Tomten har dessutom cykelavstånd till Örkelljunga centrum, med all kommunal service. Ett idealiskt boende för dig som söker kombinationen av härlig natur med närhet till tätort.

Vallarevägen 5, Åsljunga, Örkelljunga kommun

Vallarevägen 5

Övrigt
Åsljunga, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga
5 350 000 kr
0 + 1 192 m²
2,3 ha tomt

Hotell & konferensanläggning i Åsljunga säljes! Anläggningen består av totalt 3 byggnader med sammanlagt 21 dubbelrum med toalett och dusch. Huvudbyggnaden innehåller förutom ett stort professionellt restaurangkök med kylrum, en matsal för 30 gäster, en trevlig bar och en stor konferenslokal för uppemot 100 gäster. På anläggningen finns även spa och bastu. Dessutom finns en villa med stort kök, vardagsrum, två sovrum samt flott badrum. Villan är perfekt som bostad för den som verksamhet på anläggningen. Egendomen har en stor parkliknande äng samt en mindre skog och damm. Anläggningen är idealisk för hotell, B&B, konferensanläggning, restaurang eller vårdhem. Bara fantasin sätter gränser!

Visar alla 20