Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Olle Nilsson

Olle Nilsson

Om mig

Med noggrannhet och personligt engagemang kommer jag att göra mitt yttersta för att du skall kunna genomföra en trygg bostadsaffär. Jag har genom min mångåriga bakgrund inom bank mött människor i livets alla skeden. Min utgångspunkt är att båda parter skall känna förtroende genom hela försäljningsprocessen. Jag bor i Örkelljunga och har därmed god kännedom om trakten där jag är verksam. Slå mig gärna en signal, jag kommer att ta hand om er försäljning på bästa sätt!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ekliden 14, Örkelljunga, Örkelljunga kommun

Ekliden 14

Villa
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga
1 075 000 kr
94 + 62 m²
5 rum
1 644 m² tomt

Här finner du en äldre, gedigen bostad i populärt villakvarter, med närhet till centrum och allmän service. Förutom kök och sällskapsyta med öppen spis, finns även två sovrum och toa i bottenplan. De två sovrummen kan lätt omvandlas till ett större sällskapsutrymme. Ovanvåning med två sovrum och toalett. Därutöver källarplan med bl.a. verkstadsdel och tvättstuga. Välkommen på visning!

  • Balkong
Kungsvägen 5 C, Örkelljunga, Örkelljunga kommun

Kungsvägen 5 C

Lägenhet
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga
545 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 2/3
2 892 kr/mån
10 381 kr/m²

Välkommen till Kungsvägen och en mycket trivsam och välskött lägenhet i populärt område i Örkelljunga centrum! Med lägenhet på 2 r.o.k. på andra våningen, blir den inglasade balkongen i syd/västerläge och den franska balkongen i vardagsrummet pricken över i:et. Hela lägenheten har under de senaste åren rustats upp, så det är bara för dig som köpare att flytta in och njuta av ditt nya boende. Ett boende som passar för såväl gammal som ung!

  • Balkong
Vallgatan 7, Örkelljunga, Örkelljunga kommun

Vallgatan 7

Villa
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga
2 100 000 kr
106 + 57 m²
4 rum
738 m² tomt

Söker du ett bekvämt boende i central miljö har vi villan till dig här! En mycket välhållen funkisvilla längs en återvändsgränd. Entréplan med rymligt vardagsrum med fiskbensparkett och öppen spis med insats, utgång till balkong. Därutöver ett rymligt kök med god standard. Ovanvåning med tre sovrum och toalett. Källarplan med bl.a. rymligt badrum och tvättstuga. Fristående garage och fristående uterum som smakfullt sammanknutits med trädäck. Därutöver en till övervägande del stensatt gårdsplan. Välkommen på visning!

Porkenahult 8125, Skånes Fagerhult, Örkelljunga kommun

Porkenahult 8125

Villa
Skånes Fagerhult, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga
1 875 000 kr
115 m²
5 rum
2,3 ha tomt

Här finner ni ett charmigt boende med gårdskaraktär i fritt läge mitt i Porkenahults bykärna! Bostad på 1½-plan med källare, med tillhörande uteplats. Inredd stallbyggnad med sammanbyggd logdel. Därutöver en fristående annexbyggnad som lämpar sig väl till garage och förråd. Därtill drygt 2 hektar åker/betesmark i direkt anslutning till bostaden. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Tockarp 585, Tockarp, Örkelljunga kommun

Tockarp 585

Villa
Tockarp, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga
2 785 000 kr
102 + 102 m²
4 rum
3,8 ha tomt

Söker ni en välhållen villa på 1 plan med källare i fritt läge, har vi boendet för er här! Bostad i mycket fint skick, uppfört i slutet av 90-talet med vattenburen golvvärme i såväl entréplan som i källarplan. Gediget ek-kök med generöst ljusinsläpp från burspråket. Vardagsrum med tillhörande uterum samt två sovrum och badrum i entréplan. Källare med bl.a. dubbla garageplatser - varav ett under uterummet. Därutöver närmare 4 hektar betes-och skogsmark i direkt anslutning till bostaden, med gräns mot den slingrande Stensån. Välkommen på visning!

  • Plus
Hässleholmsvägen 43C, Örkelljunga, Örkelljunga kommun

Hässleholmsvägen 43C

Villa
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga
1 645 000 kr
134 + 75 m²
7 rum
1 069 m² tomt

Välkommen till denna välhållna familjevilla i populärt villaområde, med vy över skog och äng! Bostad med källare i soutterängplan, med bl.a. entré, mysrum med öppen spis, sovrum och tvättstuga i nedre plan. På ovanvåningen finner du ett uppdaterat kök i ljusa färger och generös yta i sällskapsrum med tillhörande balkong. Ekparkett i såväl hall, kök som ett av sovrummen, vilket gör bostaden både trivsam och lättskött. Därutöver finns det sovrum i båda våningsplan. Välkommen på visning!

  • Balkong
Hyvlarevägen 4, Åsljunga, Örkelljunga kommun
  • Lör 27 apr kl 11:00

Hyvlarevägen 4

Fritidshus
Åsljunga, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga
965 000 kr
90 m²
3 rum
1 329 m² tomt

Här finner ni ett ombonat fritidshus mitt i naturen, omgiven av skog med härliga vandringsleder och promenadavstånd till badsjö! Stugan uppdaterad under de senare åren med nytt kök, nya invändiga ytskikt och där även det inbjudande trädäcket är nytt. Kamin i vardagsrummet för avkopplande stunder. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Värsjö 6262, Skånes Fagerhult, Örkelljunga kommun
  • Lör 27 apr kl 10:00

Värsjö 6262

Fritidshus
Skånes Fagerhult, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga
1 385 000 kr
101 m²
4 rum
3 561 m² tomt

I närheten av Värsjön, i insynsskyddat läge finner du detta ombonade fritidshus, som under många år även har använts som permanentboende. Bostad med generöst trädäck, där ni kan skymta sjön såväl sommar som vinter och öppen spis med insats i vardagsrummet. Vattenburet uppvärmningssystem både i bostad och i gäststugan. Förutom bostad finns även gäststuga samt förråds-och garagebyggnader. Fiskerätt i sjön samt tillgång till både båtplats och badplats i sjön. Utöver allt detta får ni en härlig natur med möjlighet till både svamp-och bärplockning.

  • Plus
  • Uteplats
Såne-Bengts väg 5 , Åsljunga, Örkelljunga kommun

Såne-Bengts väg 5

Tomt
Åsljunga, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga
200 000 kr
1 702 m² tomt

I närhet av sjö, härliga promenadstråk och svamp-och bärskog finner du här denna obebyggda tomt. I ytterkanten av ett stugområde och lämpar sig för såväl fritids som permanentboende!

Örkelljunga-Bjärabygget, Örkelljunga, Örkelljunga kommun

Örkelljunga-Bjärabygget

Tomt
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga
1 750 000 kr
10 ha tomt

Nu har du möjlighet att förvärva ett skogsskifte på ca 10 hektar! Skogsbestående består dels av granplantering - ca 15 år - samt björk och furubestånd. Till fastigheten ingår också ca 4000 kvm öppen mark, som lämpar sig för såväl permanent-som fritidsboende. Egen grävd brunn finns på fastigheten. Avstyckning av fastigheten kommer att påbörjas i samband med att detta skifte säljs.

Örkelljungavägen 8, Skånes Fagerhult, Örkelljunga kommun

Örkelljungavägen 8

Villa
Skånes Fagerhult, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga
625 000 kr
82 + 42 m²
3 rum
1 000 m² tomt

Söker du ett alternativ till lägenhetsboende har vi villan för dig här! Här finner ni en välhållen bostad med bl.a. nytt uppvärmningssystem, bestående av vattenburen luftvärmepump. Bottenvåning med kök, sällskapsutrymmen och toalett. Ovanvåning med sovrum och badrum. Därutöver tvättstuga, verkstadsdel och förrådsutrymmen i källarplan. En villa i fritt läge i närheten av Skånes Fagerhults samhälle, med närhet till service och allmänna kommunikationsmedel. Välkommen på visning!

  • Plus
Stockholmsvägen 25, Örkelljunga, Örkelljunga kommun

Stockholmsvägen 25

Villa
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga
3 585 000 kr
162 + 54 m²
6 rum
598 m² tomt

Välkommen till detta praktfulla hem med anor från närmre 100 år tillbaks i tiden, där historiens charm och modern komfort sammanflätas på ett fantastiskt sätt! Detta gedigna hus - mitt i Örkelljunga - har genomgått omfattande renoveringar som respekterar den äldre arkitekturens karaktär och unika detaljer, vilket skapar en atmosfär av tidlös elegans och välkomnande värme. Bostad med öppen planlösning i entréplan mellan kök och vardagsrum, sammanlänkade med matplats och kamin. Golv av massivt trä samt ett generöst burspråk, vilket ger ett rikligt ljusinsläpp i våningen. Fönsterna i bostaden består av tidsenligt, munblåst glas. Därutöver finns ett bibliotek med golv i massivt ek samt ett rejält kassaskåp. Helkaklade badrum i såväl entréplan som på ovanvåningen. Övre plan med tre sovrum, golv av ekparkett samt öppet upp i nock med synliga bjälkar. Ombonad innergård med lättskötta gräsytor, carport och isolerad verkstad, med möjlighet att ladda din elbil. Därutöver en generös träterrass med delvis överbyggd pergola. Varmt välkommen på visning av denna unika fastighet!

  • Plus
  • Uteplats
Drakabygget 1257, Örkelljunga, Örkelljunga kommun

Drakabygget 1257

Villa
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga
1 465 000 kr
125 + 80 m²
5 rum
3 530 m² tomt

Här finner ni en totalrenoverad 1½-plansvilla med källare med helt nytt kök, nya golv på ovanvåningen samt uppdaterade väggar och tak - såväl inomhus som utomhus! Kök och sällskapsutrymme i bottenplan och med sovrum och badrum på övre plan. Därutöver en källare med tvättstuga och rymliga förrådsutrymmen. Fristående annexbyggnad på närmare 50 kvm. Fastighet med stor, inbjudande naturtomt. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Skogavägen 19, Örkelljunga, Örkelljunga kommun

Skogavägen 19

Villa
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga
1 390 000 kr
166 + 65 m²
7 rum
807 m² tomt

I centralt läge finner du denna rymliga familjevilla, med närhet till skola och barnomsorg! Bostad som fortlöpande renoverats, med bl.a. nytt tak och nya fönster. Även köket har uppdaterats under de senare åren. Entréplan med ljust inbjudande kök som vetter mot trädgårdssidan med det generösa trädäcket. Ovanvåning med tre sovrum och badrum, samt källare med förvaringsutrymmen, pannrum och tvättstuga. Fristående dubbelgarage med extra förvaringsutrymmen med vidbyggt trädäck, där jacuzzin är placerad. Välkommen på visning!

  • Plus
Spångavägen 26 och Spångavägen 24, Åsljunga, Örkelljunga kommun

Spångavägen 26 och Spångavägen 24

Övrigt
Åsljunga, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga
3 350 000 kr
180 + 960 m²
5 321 m² tomt

Välhållen industribyggnad med tillhörande bostad är nu till salu i Åsljunga! Industribyggnaden är på ca 1000 kvm på ett plan, med tillhörande lastbryggor mot gatan. Byggnaden med plåtbeklädd fasad och tak. Invändigt är byggnaden klädd med kakel o/e plåt, vilket gör utrymmena lätthanterade beträffande hygien. Förutom produktionslokaler inrymmer lokalen förberedda frysrum och manöverrum. Därtill en bostadsbyggnad på 2 plan med källare.

Västra Spång 515, Örkelljunga, Örkelljunga kommun

Västra Spång 515

Tomt
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga
1 450 000 kr
1,4 ha tomt

Med närheten till Hjälmsjön och till underbar natur finner du här denna rymliga, obebyggda tomt! Med möjlighet att bygga ditt drömhus för permanent-eller fritidsboende. Möjlighet till byggrätt finns! Tomten gränsar till den kristna skolan "Solängsskolan" med elever från förskola till åk 9. Tomten har dessutom cykelavstånd till Örkelljunga centrum, med all kommunal service. Ett idealiskt boende för dig som söker kombinationen av härlig natur med närhet till tätort.

Vallarevägen 5, Åsljunga, Örkelljunga kommun

Vallarevägen 5

Övrigt
Åsljunga, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga
5 350 000 kr
0 + 1 192 m²
2,3 ha tomt

Hotell & konferensanläggning i Åsljunga säljes! Anläggningen består av totalt 3 byggnader med sammanlagt 21 dubbelrum med toalett och dusch. Huvudbyggnaden innehåller förutom ett stort professionellt restaurangkök med kylrum, en matsal för 30 gäster, en trevlig bar och en stor konferenslokal för uppemot 100 gäster. På anläggningen finns även spa och bastu. Dessutom finns en villa med stort kök, vardagsrum, två sovrum samt flott badrum. Villan är perfekt som bostad för den som verksamhet på anläggningen. Egendomen har en stor parkliknande äng samt en mindre skog och damm. Anläggningen är idealisk för hotell, B&B, konferensanläggning, restaurang eller vårdhem. Bara fantasin sätter gränser!

Visar alla 17