Mäklare Ida Ekedahl

Ida Ekedahl

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Von Reisersväg 9B, Lgh 1202, Örkelljunga, Örkelljunga kommun

Von Reisersväg 9B, Lgh 1202

Lägenhet
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga

335 000 kr

38 m²

1.5 rum

2 905 kr/mån

8 816 kr/m²

Ett första boende? Då finns nu 1½- rumslägenhet till Ditt förfogande där man bor praktiskt i en lugn och stabil förening på väldisponerade kvadratmeter i en vindsvåning där du inte har någon granne ovanför. Bostadsrätten är nyrenoverad med nytt exklusivt kök, delvis nytt golv och nymålade väggar samt tak. Fin balkong i västerläge som man når direkt ifrån allrummet! Från denna bostad är det kort promenadavstånd till busshållplatsen som tar dig till Helsingborg, Ängelholm och Hässleholm på ett smidigt och bekvämt sätt. Utöver detta har ni även tillgång till gym, samlingslokal samt en modern tvättstuga uppfört av den stabila föreningen. Det finns alltid bra parkeringsmöjligheter precis utanför bostaden som gör det smidigt och lätthanterligt vid handling mm, dessutom finns det utrymme för den som vill ha laddplats för sin elbil. I källaren på lägenhetshuset så finns det bra cykelförråd samt två egna förråd, ett lite mindre och ett lite större som hör lägenheten till. Alla lägenheter är utrustade med porttelefon som är kopplade till sin telefon så tryggheten förstärks. Det erbjuds snabbt tillträde om så önskas.

 • Balkong
Landshövdingevägen 4, Örkelljunga, Örkelljunga kommun

Landshövdingevägen 4

Villa
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga

995 000 kr

160 m²

8 rum

1 430 m² tomt

På kort promenadavstånd från skola finns Landshövdingevägen 4 för ditt förfogande där hela stora familjen får plats med sina åtta rum och kök. Fastigheten lämpar sig också väl för den som vill investera och hyra ut och göra bostaden till två lägenheter. Det finns en smidig och bekväm uppvärmning i form av vattenburen bergvärme, Termiapanna. På tomten finns det också ett rymligt dubbelgarage, verkstad/förråd samt ett drivhus om ca 15 kvm. Byggnaden är i behov av nya ytskikt både interiört och exteriört. Från denna fastighet finns vackra Åsljungasjön som erbjuder bad och fiska under de varma sommarmånaderna. Det finns även närhet till bra bussförbindelser som tar dig till Markaryd eller ner mot Helsingborg/Ängelholm.

 • Balkong
Florshult 1060, Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Florshult 1060, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 2
Florshult 1060, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 3

Florshult 1060

Villa
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga

2 675 000 kr

118 m²

8 rum

4 684 m² tomt

Längs slingrande grusvägar ca 7 km från bykärnan välkomnas Ni till Florshult 1060 där total avkoppling blir ett faktum med dess fantastiska läge, fastigheten ligger helt inbäddad i skogen på ett avskilt läge. Om man inte väljer att ha detta som sitt egna hem så finns även möjlighet att bedriva uthyrningsverksamhet då det finns pool-hus med relaxavdelning, fastigheten har 12 sovplatser sammanlagt, generationsboende är också ett bra alternativ. Huvudbyggnaden har en mysig karaktär med synliga bjälkar i tak och knarrande golv. Öppna spisen i sällskapsrummet förhöjer faktorn ytterligare i denna fastighet. I bostad nummer två som är byggd 1996 finns det en härlig relaxavdelning med stor inomhuspool om ca 25 kvm, denna byggnad är byggd i vinkel. Från pool-huset kommer man direkt ut till terrassen som bjuder in till gemenskap. På bara 20 min bilavstånd finns Kungsbyggets äventyrspark, skidbackarna och ytterligare någon mil nås man av västkustens längsta sandstrand, Skummeslöv/Mellbystrand. Fastigheten ligger lättillgänglig från E4:an som tar dig i både söder/norrgående riktning. Helsingborg och båtarna som tar dig över till Danmark når du med bil inom 40 min. Välkommen att boka dig för visning, denna fastighet behöver kännas in på plats!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Valhallavägen 37, Örkelljunga, Örkelljunga kommun

Valhallavägen 37

Villa
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga

2 100 000 kr

154 m²

5 rum

842 m² tomt

Här erbjuds en stor pampig familjevilla med hela fyra sovrum, ytterst bra planlösning för den större familjen där det finns gott om plats för alla. Öppet landskap mellan kök och matplats, luftigt och ljust med en härlig rymd. Hela fastigheten har genomgått en totalrenovering 2021-2022 med nya ytskikt både interiört och exteriört i bra materialval, det är som ett helt nybyggt hus, nu återstår endast trädgården för köparen att färdigställa efter smak och behov. På tomten finns det även en annexbyggnad som erbjuder plats för en bil, en del som kan inredas som kontor/arbetsutrymme, sovrum eller vad som önskas samt en litet badrum med wc, tvättställ samt dusch. Bostaden har tre badrum, två på entréplan samt ett på ovanplan. Ovanplan har också tre sovrum samt ett allrum där familjen kan samlas för gemenskap. Fastigheten har nyligen anslutit sig för fjärrvärme vilket är en smidig och bekväm uppvärmning. Från denna fastighet kommer du snabbt och enkelt ned till bykärnans butiker, bussförbindelser, förskola och skola. Välkommen att boka dig för visning och så uppleva fastigheten på plats!

 • Plus
Landshövdingevägen 10, Åsljunga, Örkelljunga kommun

Landshövdingevägen 10

Villa
Åsljunga, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga

1 095 000 kr

180 m²

8 rum

1 234 m² tomt

Välkommen till Landshövdingevägen 10 som erbjuder plats för stora familjen med sina fyra sovrum. Bostaden inrymmer även en liten lägenhet med hall, kök, två rum, samt badrum, detta ger tillfälle för en uthyrningsbostad, verksamhet, generationsboende eller vad som önskas. I fastigheten bor du med låga värmekostnader då man har vedeldning som värmekälla. På husets baksida finns det en rymlig överbyggd altan där total avkoppling erbjuds i alla väder. På mycket kort promenadavstånd finns fantastiska Åsljungasjön som erbjuder både bad och fiske, promenad runt sjön och mer därtill. Från Åsljunga finns det bra bussförbindelser som tar dig vidare till Helsingborg, Ängelholm samt Hässleholm. Välkommen med ditt intresse!

 • Balkong
 • Uteplats
Riksleden 5, Eket, Örkelljunga kommun
 • Imorgon kl 10:00

Riksleden 5

Villa
Eket, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga

2 200 000 kr

127 m²

6 rum

921 m² tomt

Riksleden 5 är villan för Dig som bara vill ha en bostad att kunna flytta rakt in i. Bostaden är smakligt renoverad i alla materialval, allt detta har skett under åren 2018/2019. Det finns även en ny värmeanläggning i form av luft/vatten, kamin i vardagsrum som förhöjer både mysfaktorn samt bidrar till att få ner energikostnaderna och inte minst en luft/luft värmepump på källarplan. I trädgården finns en fin utemiljö där det bl.a finns ett ute-spa för avkopplande stunder, ett trivsamt ute-kök i anslutning till terrassen och den överbyggda altanen. På bara kort avstånd från fastigheten finns det bra kollektiv förbindelse i både norr samt södergående riktning. I Eket finns det förskola och skola upp till sjätte klass. För den som gillar skog och natur så finns det många fina strövområden runt om Eket där många avkopplande stunder erbjuds.

 • Plus
 • Uteplats

Visar alla 6