Mäklare Ida Ekedahl

Ida Ekedahl

Om mig

När du skall sälja din bostad finns jag nära till hands för att vägleda dig genom hela försäljningsprocessen på ett tryggt och engagerat sätt. Att vara fastighetsmäklare är inte bara ett jobb, det är också en livsstil. Det är intressant att träffa människor i deras olika stadier i livet och framförallt givande att få hjälpa till med att skräddarsy kundens kanske livs största affär. Jag förmedlar gårdar, småhus samt bostadsrätter! Jag ser fram emot att få sälja Er bostad. Varmt välkomna!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hallandsvägen 55, Örkelljunga, Örkelljunga kommun
 • Lör 9 mar kl 10:00
Hallandsvägen 55, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 2
Hallandsvägen 55, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 3

Hallandsvägen 55

Villa
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga
1 975 000 kr
120 + 86 m²
5 rum
1 080 m² tomt

Välkommen till ditt framtida hem! Denna fantastiska familjevilla med modernt kök i lantlig stil bjuder in till att matlagningen blir en konstform, där varje måltid blir en gemensam upplevelse för hela familjen. Köket är hjärtat i hemmet och detta är inget undantag. Varje detalj är noggrant utvald för att kombinera funktionalitet med tidlös elegans. Med modern maskinell utrustning och stilrena ytor blir matlagningen en fröjd. Uterummet - en naturlig förlängning, ett kliv ut från köket och upplev harmonin i det inglasade uterummet. Här kan du njuta av din morgonkaffe medan barnen leker fritt i den inramade trädgården. Uterummet är inte bara en förlängning av huset, det är en plats där du kan njuta av naturen året runt, oavsett väder, dock ej vinterbonat. Den stora trädgården erbjuder en fridfull oas för avkoppling och rekreation. För de med gröna fingrar finns det gott om möjligheter för odlingar och trädgårdsprojekt. Det är en plats där barnen kan leka fritt och familjen kan samlas för grillkvällar under sommarmånaderna under den ljuvliga pergolan. Det fristående garaget är mer än bara ett ställe att parkera bilen, det finns även en arbetsbänk för hemma-fixaren. Med ett extra rum på övervåningen finns det möjlighet att skapa ett privat utrymme för tonåringen, ett hemmakontor eller ett eget gym. Detta flexibla utrymme anpassas efter dina behov och önskemål. Villan har nyligen fått installerat en ny värmeanläggning hösten 2023 i form av en NIBE luft/vattenvärmepump, detta borgar för lägre energikostnader. Denna rymliga familjevilla erbjuder inte bara ett boende utan en livsstil. Här kan du skapa ditt drömhem och låta varje dag vara fylld av komfort, elegans och glädje. Ta steget mot ditt nya kapitel och upplev vad detta underbara hem har att erbjuda. Fastigheten är förbesiktigad genom Anticimex och säljaren har tecknat en dolda fel försäkring som är en trygghet för bägge parterna. Välkommen till Ida Ekedahl på Fastighetsbyrån!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Lyckstavägen 14, Örkelljunga, Örkelljunga kommun
 • Tor 7 mar kl 16:00
Lyckstavägen 14, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 2
Lyckstavägen 14, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 3

Lyckstavägen 14

Villa
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga
3 475 000 kr
120 + 20 m²
4 rum
1 132 m² tomt

Välkommen hem till denna moderna pärla från 2009 – ett perfekt boende på ett plan för en enkel och bekväm livsstil! Denna välbyggda 1-plansvilla är inte bara ett hem, det är en investering i livskvalitet och framtid. Med en helt ny frånluftsvärmepump från 2023 är det smart och kostnadseffektivt boende med låga driftkostnader. Det öppna konceptet i ena bodelen skapar en känsla av rymd och gemenskap. Köket och tv-rummet sträcker sig upp till nocken och skapar en atmosfär av ljust och öppet utrymme. Här är det enkelt att njuta av vardagliga stunder eller bjuda in vänner för sociala tillställningar. Ett steg ut från matplatsen och upplev harmonin i det intilliggande uterummet med gjuten platta och el-golvvärme. Även om det inte är helt vinterbonat, är detta en plats där du kan njuta av frisk luft och solljus året runt. Placerat i söderläge blir detta uterum en naturlig förlängning av hemmet och en plats där du kan koppla av i sköna soltimmar. Trädgården, en enkel och lättskött, blir en förlängning av din privata oas. Terrassen ramar in uteplatsen och erbjuder en perfekt plats för grillkvällar, avkoppling och umgänge med nära och kära. Hela fastigheten är ommålad 2023. Fastigheten har för närvarande två sovrum, men med en flexibel planlösning kan du enkelt skapa ett tredje sovrum eller anpassa utrymmet efter dina behov. Detta gör hemmet idealiskt för familjer, par eller som ett långsiktigt hem att åldras i. Det isolerade fristående förrådet samt med den förlängda dubbelcarporten erbjuder praktisk förvaring och skydd för din bil, här kan du även ladda din el-bil i laddstationen. En perfekt lösning för den moderna livsstilen där funktion möter estetik. Fastigheten är förbesiktigad och säljaren har tecknat en dolda fel försäkring som är en fördel för bägge parterna! Välkommen till Ida Ekedahl på Fastighetsbyrån!

 • Premium
 • Uteplats
Gerdagatan 11, Skånes Fagerhult, Örkelljunga kommun
 • Idag kl 16:00
Gerdagatan 11, Skånes Fagerhult, Örkelljunga kommun, bild 2
Gerdagatan 11, Skånes Fagerhult, Örkelljunga kommun, bild 3

Gerdagatan 11

Villa
Skånes Fagerhult, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga
1 150 000 kr
82 + 59 m²
4 rum
1 266 m² tomt

Ett hem står nu för dörren för dig som söker ett boende att bara flytta rakt in i. Här finns det ett boende som har genomgått en uppfräschning av ytskikt med nya golv och ommålning och även ett nytt värmesystem i form av luft/vatten värmepump, borgar för låga driftskostnader. Källaren består av klinkergolv vilket ger källaren till en mer boende del, här nere finns det också ett stort sällskapsrum där tonåringen kan bo, hemmakontor eller vad som efterfrågas. På fastigheten finns det också ett uterum att tillgå som ligger i direkt anslutning till vardagsrummet, här förlängs både vår och höst. Inne i vardagsrummet finns det en trevlig kamin att njuta framför! Utemiljön erbjuder en stor rymlig trädgård som till största delen består utav gräsmatta, i trädgården finns det också en trevlig uteplats under bar himmel, omringad av odlingar och växter. Skånes Fagerhult erbjuder bland annat förskola, skola upp till årskurs 6, Ica-butik samt bank. Skolan nås på bara några få minuter från från hemmet! Pendlingsmöjligheterna är smidiga från denna ort med buss eller är du snabbt ute på E:4an som tar dig i både söder samt norrgående riktning. Fastigheten är förbesiktigad genom Anticimex och säljaren har tecknat en dolda fel försäkring som är en trygghet för bägge parterna. Välkommen att boka dig för visning!

 • Premium
 • Uteplats
Västra Spång 619, Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Västra Spång 619, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 2
Västra Spång 619, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 3

Västra Spång 619

Villa
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Fastighetsbyrån Örkelljunga
985 000 kr
60 m²
2 rum
1 506 m² tomt

Västra Spång 619 erbjuder dig ett hem som kan vara det perfekta valet om du funderar på att byta bostad, letar efter något mindre, eller vill ha en alternativ boendeform till en lägenhet. Här hittar du allt du behöver: en nyligen renoverad bostad i modern stil och ett nybyggt garage på 50 kvadratmeter med fjärrstyrd port, färdigställt år 2022. Bostaden har genomgått omfattande förbättringar, inklusive ytskiktsrenovering och tilläggsisolering. Den underbara och lättskötta tomten omges av skog och har endast ett fåtal grannar inom räckhåll. Bra bussförbindelser finns från busshållplatsen, som bara är en kort promenad från fastigheten. Dessutom finns kommunalt vatten och avlopp samt fiberanslutning på plats. Trädäcket är perfekt för trevliga gemensamma grillkvällar. Du är varmt välkommen att boka en visning och upptäcka allt som detta hem har att erbjuda!

 • Premium
 • Uteplats

Visar alla 4