Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Dan la Fleur

Dan la Fleur

Om mig

Hej! Mitt namn är Dan la Fleur, fastighetsmäklare sedan 2011 och brinner verkligen för det här yrket. Det de flesta tycker är utmärkande för mig i min yrkesroll är att jag är noggrann, tillgänglig och har ett stort engagemang. Jag har jobbat på "min ort" sedan 2012 och är uppväxt i trakten, vilket gör att jag också har skapat mig en stor lokalkännedom. Alla dessa egenskaper tror jag har gett mig den stora kundnöjdhet jag har idag, hos såväl säljare som köpare. Välkommen att höra av dig du också!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Solhemsvägen 15, Killeberg, Osby kommun

Solhemsvägen 15

Villa
Killeberg, Osby kommun
Fastighetsbyrån Osby
1 150 000 kr
112 + 120 m²
5 rum
1 360 m² tomt

Välkommen till denna gedigna tegelvilla i gemytliga Loshult! Den är, med sina totalt 232 kvm på entréplan och källare, en perfekt familjevilla. Här får du tre sovrum och två stora sällskapsrum. Vardagsrummet kan enkelt öppnas upp mot köket för att få en stor härlig öppen yta för familjeliv och socialt umgänge. Dessutom erbjuds två badrum som ger extra bekvämlighet för familjen. Belägen endast ca 6 km från Älmhult, har du närhet till både centrumliv och natur. Fastigheten gränsar mot ett vackert skogsområde, vilket ger en lugn och avkopplande atmosfär. Njut i det inglasade uterummet eller sola på den intilliggande altanen. Bilen ställer du i det vidbyggda garaget med direkt ingång till boningshuset. Fiber är såklart installerat och med ett energieffektivt värmesystem i form av bergvärme har villan väldigt låga uppvärmningskostnader. Med naturen inpå knuten, men ändå så nära till Älmhults centrum, är detta en perfekt plats att kalla hemma. Välkommen till Solhemsvägen och denna trevliga familjevilla!

 • Uteplats
Södra Kalhult 2079, Osby, Osby kommun

Södra Kalhult 2079

Tomt
Osby, Osby kommun
Fastighetsbyrån Osby
195 000 kr
7 060 m² tomt

Är du sugen på att bygga nytt men inte hittat det där perfekta läget? Då kan du sluta leta. Utanför Osby, endast 5 km från centrum, ligger denna stora tomt om 7 000 kvm. Fastigheten har ett gynnsamt läge med vackra omgivningar och man tar sig till Osby med centrums utbud och järnvägsstation på endast ca 5 minuter, för att pendla mot t ex Malmö och Köpenhamn söderut, men också mot bl a Älmhult norrut. På fastigheten finns, sedan tidigare, ett uthus i sämre skick.

Sparvgatan 11K, Osby, Osby kommun

Sparvgatan 11K

Radhus
Osby, Osby kommun
Fastighetsbyrån Osby
1 195 000 kr
97 + 62 m²
3 rum
290 m² tomt

Söker du ett bekvämt boende i ett plan? Då är detta välskötta radhus kanske något för dig? Radhuset, som ligger vid en återvändsgata, i ett lugnt och skyddat område med minimalt med biltrafik, inrymmer 3 rum varav 2 sovrum, renoverat kök med matplats och rymligt vardagsrum med utgång till den härliga uteplatsen. Dessutom får du ett renoverat badrum och tvättavdelning. Behöver du mer plats finns möjlighet att inreda, den redan tilläggsisolerade, vinden. Tomten, på ca 300 kvm, är lättskött och till radhuset finns ett extra förråd samt garage i garagelänga. Fiber är såklart indraget. I området finns bl a stora utomhusytor för umgänge och lekytor för barnen. Det är gångavstånd till såväl skola och idrottsanläggning som till centrums utbud och järnvägsstation där du, enkelt och smidigt, tar dig både norrut mot Älmhult och söderut mot Hässleholm, Lund och Malmö. Välkommen med ditt intresse!

 • Uteplats
Rävakulla, Osby, Osby kommun

Rävakulla

Villa
Osby, Osby kommun
Fastighetsbyrån Osby
1 350 000 kr
76 m²
4 rum
2,2 ha tomt

Vill du bo i total avskildhet och med naturen som närmaste granne? Välkommen då till denna röda stuga med vita knutar långt in i de mytomspunna Snapphaneskogarna, där du kan njuta av tysthet, lugn och ro, i harmoni med naturen. Den charmiga stugan, med riktigt gamla anor, säljs möblerad och erbjuder fyra rum varav tre sovrum – perfekt för den lilla familjen eller lika självklart som ett mysigt fritidshus. Här kan du koppla av från vardagens stress och stadens brus, med skogen som din närmaste granne. För 10-12 år sedan gjordes stora förbättringar så som nytt tak, nytt badrum och en ny avloppsanläggning. Uppvärmningen sköts i första hand genom den mobilstyrda luft/luftvärmepumpen. Njut av utrymmet på den rejäla tomten, över 2 ha stor, där du kan skapa din egna gröna oas och njuta av kvällssolen på den trevliga uteplatsen. Den mysiga eldstaden i storstugan ger en extra touch av hemtrevnad, men också värme, under kyliga kvällar. Beläget i ett lantligt område med närhet till vacker natur och lugn omgivning, är detta den perfekta fastigheten för dig som söker harmoni och ro i din vardag. Välkommen med ditt intresse!

 • Plus
 • Uteplats
Hjortronvägen 4, Osby, Osby kommun

Hjortronvägen 4

Villa
Osby, Osby kommun
Fastighetsbyrån Osby
2 195 000 kr
190 m²
6 rum
952 m² tomt

Välkommen till denna rymliga och välskötta familjevilla belägen på minimalt trafikerad återvändsgata och med gräns mot skogsområde på baksidan. Med sina sex rum och fyra sovrum är den perfekt även för den lite större barnfamiljen och det finns dessutom gott om utrymme att få till fler sovrum vid behov. Villan, som bl a har två nyrenoverade badrum, har också en trevlig uppöppnad planlösning vid kök och vardagsrum med den värmande kaminen centralt placerad. Uppvärmningen sköts bekvämt med luft/luftvärmepump, nyinsatta effektiva radiatorer och ett ventilationssystem med värmeåtervinning. Här får du alltså en rymlig och välplanerad familjevilla med stora sällskapsrum, härligt inglasat uterum och två nyrenoverade badrum. Detta på en trevlig trädgårdstomt med bra plats för bilen i carporten eller på den asfalterade uppfarten. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
Storgatan 96, Killeberg, Osby kommun

Storgatan 96

Villa
Killeberg, Osby kommun
Fastighetsbyrån Osby
695 000 kr
92 + 100 m²
4 rum
2 352 m² tomt

Välkommen till denna charmiga lilla villa i utkanten av Killeberg. Villan passar utmärkt både som året runtboende och som fritidshus. Med en generös tomt på över 2 300 kvm finns här gott om utrymme för trädgårdsfix och lek. Bostaden har fyra rum, varav två sovrum, kök, badrum och gästtoalett. I källaren finns tvättavdelning och rejäla förvaringsutrymmen. Med byggår 1943 bjuder bostaden på klassisk atmosfär och möjligheter att skapa ditt drömboende. Uppvärmning sker med en nyinstallerad och effektiv luft/vattenvärmepump. Denna kan kompletteras av den härligt värmande kaminen i vardagsrummet. Fiber är såklart installerat. På fastigheten står också en liten gäststuga strax intill den porlande bäcken som rinner genom tomten. Killeberg är ett lugnt och trivsamt område med närhet till vacker natur och fina promenadstråk. I byn finns också förskola, skola, liten livsmedelsbutik, pizzeria och järnvägsstation där du tar dig t ex till Kastrup på mindre än 2 timmar. Varmt välkommen med ditt intresse!

 • Balkong
 • Uteplats
Strömslingan 13, Osby, Osby kommun

Strömslingan 13

Villa
Osby, Osby kommun
Fastighetsbyrån Osby
1 490 000 kr
155 m²
6 rum
960 m² tomt

Välkommen till denna rymliga familjevilla som erbjuder en perfekt kombination av bekvämlighet och naturskön omgivning. Villan är belägen i Nya Granhöjden, ett mycket omtyckt och barnvänligt område och gränsar mot ett mindre skogsområde på baksidan. Här får du sex rum varav fyra sovrum och härliga sällskapsytor som blir en naturlig samlingsplats för familj och vänner. Villan erbjuder också två badrum varav det ena är helkaklat och renoverat 2013. Syllarna är utbytta 2012. Gång och cykelbanan som finns i området tar dig till centrum på mindre än en kvart och bara ett ögonkast bort finns lekområden för barnen. Varmt välkommen med ditt intresse!

 • Uteplats
Trollstigen 7, Osby, Osby kommun

Trollstigen 7

Villa
Osby, Osby kommun
Fastighetsbyrån Osby
1 495 000 kr
120 + 48 m²
5 rum
901 m² tomt

Nu finns äntligen en praktisk och rymlig enplansvilla belägen på en lättskött tomt med insynsskyddad baksida till salu. Villan, där flera tyngre renoveringar är gjorda, har 5 rum varav 3-4 sovrum samt nyrenoverat badrum (2022) och nyrenoverat kök (2020). I anslutning till kök och matplats finns uterummet med vedeldad kamin och intill detta finns en stor överbyggd uteplats i sydväst. Uppvärmningen sköts enkelt och bekvämt genom en luft/vattenvärmepump installerad 2008. Dessutom är taket bytt 2007 och nästan alla fönster utbytta 2023 till nya fönster med ljudisolerande glas. Bilen ställer du i carporten i direkt anslutning till husets entréer. Och det allra bästa är att du får allt detta på ett plan och slipper trappor. Naturligtvis är också fiber installerat. Villan ligger i utkanten av Osby och med närhet till Osbysjön. I det lugna villaområdet finns lekplats och det är endast ca 2 km till centrum. Varmt välkommen med ditt intresse!

 • Uteplats
Fornahässle 2361, Killeberg, Osby kommun
 • Ons 7 aug kl 15:30

Fornahässle 2361

Villa
Killeberg, Osby kommun
Fastighetsbyrån Osby
3 500 000 kr
122 m²
4 rum
2 675 m² tomt

Inbäddad i hjärtat av de mytomspunna Snapphaneskogarna, med utsikt över Matsasjön och egen båtplats, erbjuder denna fastighet mer än bara en plats att bo på – den ger en extraordinär livsstil. Med en magisk plats som grund byggdes detta bostadshus och dess tillhörande uthus med omsorg 2012, vilket säkerställer moderna bekvämligheter samtidigt som det harmonierar med den fantastiska naturliga miljön. Beläget endast 10 minuters bilresa från både Älmhult och Killeberg möter bekvämlighet fridfullhet i denna idylliska miljö. Men det är inte bara platsen som gör denna egendom unik – det är livsstilen den erbjuder. Stig in i huvudbyggnaden och du möts av 122 välplanerade kvadratmeter boyta. De rymliga sällskapsytorna är fyllda med naturligt ljus, tack vare de stora fönsterpartierna som även erbjuder fantastisk utsikt över Matsasjön där du erbjuds egen båtplats. Tänk dig att vakna upp till synen av den lugna sjön varje morgon och njuta av vackra solnedgångar om kvällarna. Underhåll gäster, eller helt enkelt koppla av på egen hand, på den nästan 200 kvadratmeter stora altanen, där den vackra utsikten över sjön och den omgivande skogen väntar. För bilentusiasten har fastigheten ett rymligt dubbelgarage och mindre verkstad. Och för den jaktintresserade finns ett välutrustat slaktrum med kylförvaring. Men kanske det mest tilltalande med denna fastighet är dess mångsidighet. Med en fullutrustad gästlägenhet och en charmig timrad stuga, som kan fungera som gästhus eller jaktstuga, är möjligheterna många. Oavsett om du tar emot långväga gäster, vill ha en extra inkomst genom uthyrning eller drömmer om att starta din egen Bed and Breakfast, erbjuder denna fastighet fantastiska möjligheter att förverkliga din vision. Missa inte chansen att uppleva denna fastighetsdröm på plats. Anmäl ditt intresse redan idag.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Leksaksgatan 5, Osby, Osby kommun

Leksaksgatan 5

Villa
Osby, Osby kommun
Fastighetsbyrån Osby
1 495 000 kr
115 m²
4 rum
950 m² tomt

Det finns inte många centralt belägna enplansvillor, men äntligen kommer nu tillfället att förvärva en sådan. Så vill du ha en lättskött fastighet med allt i ett plan? Passa då på! Det lär dröja tills nästa chans dyker upp. Här får du närheten till centrums utbud men även till idrottsanläggningar och järnvägsstation. Villan, som är byggd 2008, har tre sovrum, delvis öppen planlösning vid kök/vardagsrum, helkaklat badrum och ett ekonomiskt fördelaktigt värmesystem i form av frånluftsvärmepump från Nibe. Det finns även en luft/luftvärmepump installerad i huset som mestadels använts som AC under de varmare sommardagarna. Tomten är en lättskött trädgårdstomt med stenläggning och gräsytor, inhägnad med nytt staket. Uteplatserna kan du njuta av både på framsidan och i söderläge på baksidan. Fiber är redan inkopplat. Varmt välkomna på visning!

 • Uteplats
Norra Infartsgatan 16, Osby, Osby kommun

Norra Infartsgatan 16

Villa
Osby, Osby kommun
Fastighetsbyrån Osby
1 635 000 kr
180 + 90 m²
7 rum
906 m² tomt

Nyrenoverat och centralt! Välkommen till denna, interiört, totalrenoverade 2-plansvilla med plats även för den stora barnfamiljen. Villan, som renoverades 2021/2022 och är centralt belägen, med gångavstånd till såväl tågstation och affärer som till skola och idrottsanläggningar, har hela 7 rum varav 5 sovrum samt 2 helkaklade badrum. Den har tidigare inrymt två lägenheter och i samband med renoveringarna byttes också el, fönster och dörrar samt uppvärmningssystem. Den kraftfulla luft/vattenvärmepumpen bordar för låga uppvärmningskostnader och fiber är installerat. På baksidan av huset kan du sitta och njuta av eftermiddags- och kvällssolen på den stora altanen. Bilen ställer du på uppfarten eller i det gedigna garaget. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Idrottsgatan 43, Osby, Osby kommun

Idrottsgatan 43

Villa
Osby, Osby kommun
Fastighetsbyrån Osby
2 390 000 kr
177 + 95 m²
6 rum
1 235 m² tomt

Mycket väl omhändertagen 2-plansvilla med källare i centrala Osby med närhet till skolor, idrottsanläggningar och hela centrums utbud. Idag inrymmer den, mellan åren 2006 och 2015, totalrenoverade villan två 3-rumslägenheter. Utmärkt tillfälle för dig som söker generationsboende, vill hyra ut två lägenheter eller varför inte hyra ut en av dem och själv bo väldigt billigt i den andra. Uppvärmning med fjärrvärme är smidigt och bekvämt. Fiber är indraget.

 • Balkong
 • Uteplats

Visar alla 12