Mäklare Dan la Fleur

Dan la Fleur

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Marklundavägen 35, Osby, Osby kommun
 • Lör 17 jun kl 10:40

Marklundavägen 35

Villa
Osby, Osby kommun
Fastighetsbyrån Osby

1 695 000 kr

134 m²

5 rum

1 289 m² tomt

Välskött villa på trevligt läge i byns utkant. För dig som är bilintresserad finns ett rymligt murat garage om ca 40 kvm med ny "vikport" och klinkergolv på gjuten sula. I garaget finns såväl värme och kyla installerat samt 3-fas på flera ställen. Den välskötta villan, med 5 rum varav 3 sovrum har bl a fått nytt kök, två nya badrum och nytt värmesystem de senaste åren. En del fönster är också utbytta och den stora uppfarten har fått ny marksten. Härlig utemiljö med bl a inglasat uterum med intilliggande, insynsskyddad uteplats med spabad. Infart sker från den minimalt trafikerade Tangovägen vis husets baksida. Fiber är såklart installerat. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Smedjegatan 4, Lönsboda, Osby kommun

Smedjegatan 4

Villa
Lönsboda, Osby kommun
Fastighetsbyrån Osby

995 000 kr

95 m²

5 rum

1 008 m² tomt

Välkommen till denna gedigna tegelvilla på toppenläge! Belägen i lugnt område och med närhet till såväl centrums butiker som till skola och förskola. Här får du 5 rum varav 3-4 sovrum och med möjlighet till ytterligare boutrymmen i källaren. Flera renoveringar är gjorda, så som kök, vardagsrum, badrum, fönster och värmesystem. Här kan du njuta i det inglasade uterummet vid husets baksida. Uppvärmningen sköts smidigt och bekvämt med luft/vattenvärmepump, men du kan också elda i den härligt värmande kaminen. Bilen ställer du i det vidbyggda garaget eller på den asfalterade uppfarten. Fiber är naturligtvis installerat. Välkommen med ditt intresse!

 • Uteplats
Sjöåkersvägen 22, Osby, Osby kommun

Sjöåkersvägen 22

Villa
Osby, Osby kommun
Fastighetsbyrån Osby

1 150 000 kr

136 m²

5 rum

981 m² tomt

Nu ges möjligheten att förvärva en hemtrevlig familjevilla på lugnt område precis intill Osbysjön. Gatan är en minimalt trafikerad återvändsgata. Här bor du på väl tilltagna ytor på 136 kvm som fördelas i 1,5 plan. Två till tre sovrum och två stora sällskapsutrymmen samt två badrum. Det rymliga sällskapsrummet på övre plan har utsikt mot Osbysjön. Asfalterad uppfart, rymlig carport, vidbyggt förråd och en överbyggd altan vid husets framsida. Lättskött trädgårdstomt och kamin. Varmt välkommen!

 • Uteplats
Lövängsvägen 25, Osby, Osby kommun

Lövängsvägen 25

Villa
Osby, Osby kommun
Fastighetsbyrån Osby

1 190 000 kr

110 m²

5 rum

1 161 m² tomt

Välkommen till denna väl omhändertagna enplansvilla med källare på populära Lövängsvägen. Såväl villan, med sina stora sällskapsutrymmen och tre sovrum, som området den är belägen i, passar utmärkt för barnfamiljen. Den ligger på en trevlig hörntomt med bra lekytor, i ett populärt område med närhet till idrottsanläggningar och skolor. På vår och sommar njuter du på den överbyggda altanen och på höst och vinter gör du detsamma framför den härligt värmande täljstenskaminen. De flesta fönster är utbytta och uppvärmningen sköts enkelt och bekvämt med luft/vattenvärmepump. Fiber är såklart redan indraget. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Storgatan 63, Killeberg, Osby kommun

Storgatan 63

Villa
Killeberg, Osby kommun
Fastighetsbyrån Osby

3 395 000 kr

180 m²

11 rum

1 901 m² tomt

Välkomna till denna storslagna fastighet med två väl omhändertagna hus. Boningshuset, med vacker snickarglädje, har också, invändigt, genomgående trägolv och en fantastisk blandning av det moderna tillsammans med den äldre charmen. Nyrenoverad ovanvåning inklusive badrum från 2014. Rymlig tvättstuga, ljust kök med intilliggande matplats och två eldstäder. De rejäla ytorna ger plats för hela familjen och de stora sällskapsutrymmena inbjuder till umgänge med vänner och bekanta. Utöver boningshuset finns även ett mysigt gästhus med flertalet möjligheter. T ex att ha sin egen verksamhet och jobba hemifrån, att ha som tonårsbostad, eller varför inte, som nuvarande ägare och få in en rejäl extrainkomst (ca 120 000 kr/år) på som uthyrningsbostad. Denna visning får ni verkligen inte missa. Varmt välkomna!

 • Plus
 • Uteplats
Slähult 2051, Killeberg, Osby kommun

Slähult 2051

Villa
Killeberg, Osby kommun
Fastighetsbyrån Osby

1 895 000 kr

118 m²

5 rum

1,3 ha tomt

Bilintresserad? Vill du bo på en stor tomt med skogen som granne? Eller vill du bara, som så många andra i dessa tider, ha möjligheten att bo väldigt billigt? Här har du världens möjlighet till allt detta och mer därtill. Välkommen till en tillbyggd och välskött suterrängvilla belägen ca 10 min bilfärd från såväl Osby som Älmhult. På fastigheten finns även en damm, två garage, det ena med billyft, uppvärmda förrådsutrymmen, dubbelcarport/virkesförråd och pricken över det berömda i:et, nämligen det egna vattenkraftverket som producerar mycket mer el än en normalstor solcellsanläggning. Eller vad sägs om att kunna sälja tillbaka mellan 28.000-60.000 kWh varje år ut på elnätet, förutom den el som hushållet själv använder. Frågan är... Kan man bo mycket billigare än så här? Varmt välkommen med ditt intresse!

 • Uteplats
Industrigatan 48, Osby, Osby kommun

Industrigatan 48

Radhus
Osby, Osby kommun
Fastighetsbyrån Osby

1 295 000 kr

100 m²

5 rum

535 m² tomt

Vill du slippa trappor och ha allt på ett plan? Då är detta huset för dig. Välkommen till detta friköpta och välskötta kedjehus med 5 rum varav 3-4 sovrum, rymligt sällskapsrum och ett härligt inglasat uterum med intilliggande trädäck. Bilen ställer du i det vidbyggda varmgaraget med direkt anslutning till huset eller på den nya stenlagda uppfarten. Tomten är lättskött. Uppvärmningen sköts smidigt och behändigt med den nyinstallerade luft/vattenvärmepumpen. Vedkamin finns installerad i vardagsrummet för de där lite ruggigare höstkvällarna. Planlösningen gör att huset passar utmärkt för såväl gammal som ung och här har du närheten till centrum, skolor och idrottsanläggningar. Observera att denna fastighet är friköpt. Du slipper därmed månadsavgift till en bostadsrättsförening som många andra radhus/kedjehus har. Givetvis är fiber installerat. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
Karl Johans väg 10, Osby, Osby kommun

Karl Johans väg 10

Villa
Osby, Osby kommun
Fastighetsbyrån Osby

795 000 kr

79 m²

3 rum

1 207 m² tomt

Välkomna till denna trevliga villa på ett mysigt läge i byns utkant. Här får du 3 rum varav 2 sovrum, stort sällskapsrum, kök och badrum. Villan, som, till stora delar renoverats under 00-talet, värms upp via ett vattenburet system med vedpanna och en helt ny luft/luftvärmepump. Nästan alla fönster är utbytta och även taket är bytt. På den trevliga trädgårdstomten finns också ett uthus med garage och förrådsdel.

Hantverksgatan 12, Osby, Osby kommun

Hantverksgatan 12

Villa
Osby, Osby kommun
Fastighetsbyrån Osby

2 350 000 kr

144 m²

7 rum

545 m² tomt

I centrala Osbys äldre kvarter ligger denna vackra och rymliga villa med troliga anor från 1850-talet. Villan, som i trakterna är känd som gamla Skomakar-Bengtssons villa, är väl omhändertagen där upprustning och renovering har skett i gammal stil. Man har, med varsam hand och noggrannhet, valt att behålla och framhäva ursprungsbyggnadens rustika känsla i form av de rejäla trägolven, teglet och de fantastiska båleväggarna. Villan, med den mysiga tomten, ligger så centralt det går med bara ett par minuters gångavstånd till järnvägsstation, butiker och centrums övriga utbud. Elen är utbytt i boutrymmena, yttertaket är nytt, likaså bl a fönster, kök och badrum. Uppvärmningen sker behändigt genom fjärrvärme kompletterat med eldstaden i vardagsrummet. På sommarhalvåret kan du njuta till fullo i det inglasade uterummet eller i uthuset, där du kan duka upp till fest för vänner och bekanta. Bilen ställer du i carporten och självklart är fiber installerat. Ta gärna en titt på de båda videoklippen i länkarna för att se hur mysigt du kan ha det sommartid. Och du... Missa inte att höra av dig med ditt intresse!

Bågegatan 9, Osby, Osby kommun

Bågegatan 9

Villa
Osby, Osby kommun
Fastighetsbyrån Osby

890 000 kr

110 m²

4 rum

1 101 m² tomt

Välkommen till denna gedigna tegelvilla i ett 1½plan. Villan är renoverad invändigt 2013 med nytt kök, stort sällskapsrum och nya ytskikt. Badrummet renoverades 2003 och fick ny inredning 2019. Två uteplatser varav en under tak. Nya 3-glasfönster sattes in 2009 och bullerskyddsfönster är insatta på senare år. Uppvärmningen sköts nästan uteslutande av den kraftfulla pelletskaminen med inbyggd fläkt. På fastigheten finns också en uthusbyggnad som tidigare fungerat som garage och mindre verkstad. Fiber är installerat. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Stockhultsvägen 2, Killeberg, Osby kommun

Stockhultsvägen 2

Villa
Killeberg, Osby kommun
Fastighetsbyrån Osby

990 000 kr

98 m²

4 rum

1 753 m² tomt

Varmt välkomna till Stockhultsvägen 2, en putsad villa på trevligt läge i byns utkant. Här erbjuds en ljus och renoverad villa med väl disponerade ytor med 4 rum och kök samt två bad/duschrum och två WC. Du bor hemtrevligt på bra läge i utkanten av Killeberg med gångavstånd till såväl skola och förskola som till tågstation. Tomten är stor och angränsar till vacker natur med stort härligt trädäck, carport, förråd och hönshus. Utöver det finns ett gästhus på tomten perfekt att använda som exempelvis gäst-eller tonårsboende. 2014/2015 gjordes en del större renoveringar så som nytt kök, nytt tak och dränering. Uppvärmningen sker med jordvärme (pumpen fungerar idag inte tillfredsställande och behöver troligtvis bytas ut). Fiber är installerat. Välkommen med ditt intresse.

 • Plus
Solrosvägen 13, Osby, Osby kommun

Solrosvägen 13

Villa
Osby, Osby kommun
Fastighetsbyrån Osby

1 495 000 kr

146 m²

5 rum

504 m² tomt

Nytt pris!! På bästa läge längst in på en barnvänlig återvändsgata ligger denna välplanerade villa, alldeles intill foten av natursköna Klintens friluftsområde med motionsslingor och skid/pulkabacke samt med närhet till vackra Osbysjön. Cykel och gångbanor snirklar sig genom det lugna och nästan bilfria området och närheten till skola, förskola, lekplats och livsmedelsbutik underlättar vardagen. Villan har, idag 5 rum varav 4 sovrum, men har tidigare stoltserat med hela 5 sovrum och det är enkelt att ändra tillbaka vid behov. Här finns uteplatser med såväl morgonsol som med eftermiddagssol och tomten är, tack vare en nyttjanderätt från kommunen på 200kvm, något större (ca 700 kvm) än flera av de andra tomterna i området. I ytterkanten av grunden på denna villa går, under sommarhalvåret, en uppvärmd elslinga för att hålla fukt borta från syllarna. På fastigheten finns också garage och rymligt förråd. Fiber är såklart installerat. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Ringvägen 4, Osby, Osby kommun

Ringvägen 4

Villa
Osby, Osby kommun
Fastighetsbyrån Osby

895 000 kr

102 m²

5 rum

986 m² tomt

Önskar du ett praktiskt boende, utan trappor, där du har alla utrymmen i ett plan? Då kan den här villan på Ringvägen 4 vara något för dig. Villan har 5 rum varav 4 sovrum, kök, vardagsrum, badrum och gästtoalett samt tvättavdelning. Här finns också ett mindre garage med vidbyggt förråd. Villan har ett upprustningsbehov men ett effektivt värmesystem i form av luft/vattenvärmepump sköter, enkelt och smidigt, din uppvärmning. Dessutom finns en härligt värmande vedkamin installerad i vardagsrummet. Fiber är såklart också installerat. Välkommen med ditt intresse.

Hagagatan 12, Osby, Osby kommun
 • Budgivning pågår

Hagagatan 12

Villa
Osby, Osby kommun
Fastighetsbyrån Osby

1 150 000 kr

135 m²

7 rum

1 001 m² tomt

På ett riktigt bra läge, bara några minuters promenad från centrum, finner vi denna rymliga och gedigna villa som ursprungligen varit 2 lägenheter. Den passar utmärkt för dig som är i behov av många rum eller för dig som, på ett enkelt sätt, vill göra om till två lägenheter igen och hyra ut. Villan har hela sju rum och två kök samt badrum eller toalett på alla tre planen. Fastigheten, som ligger alldeles intill en av Osbys skolor, erbjuder flera bilplatser och flera uteplatser samt inglasat uterum. Vattenburet system och möjlighet att installera fjärrvärme. Fiber är redan installerat. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Västra Storgatan 66, Osby, Osby kommun

Västra Storgatan 66

Villa
Osby, Osby kommun
Fastighetsbyrån Osby

890 000 kr

124 m²

6 rum

1 003 m² tomt

Rymlig 2-plansvilla med 6 rum varav 3-4 sovrum, två toaletter och badrum renoverat -02/-03 med golvvärme. Villan är tilläggsisolerad på vinden och värms med nyinstallerad effektiv luft/vattenvärmepump. Kaminen i vardagsrummet ger inte bara myseldning utan är även ett bra komplement i de höga elprisernas tid. Överbyggd altan på baksidan och fiber är såklart installerat. Villan är belägen med gångavstånd in till järnvägsstation och centrums utbud. Varmt välkommen med ditt intresse!

 • Balkong
 • Uteplats

Visar alla 15