Fastighetsbyrån Osby

Fastighetsbyrån Osby

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Marklundavägen 35, Osby, Osby kommun
 • Lör 17 jun kl 10:40

Marklundavägen 35

Villa
Osby, Osby kommun
Fastighetsbyrån Osby

1 695 000 kr

134 m²

5 rum

1 289 m² tomt

Välskött villa på trevligt läge i byns utkant. För dig som är bilintresserad finns ett rymligt murat garage om ca 40 kvm med ny "vikport" och klinkergolv på gjuten sula. I garaget finns såväl värme och kyla installerat samt 3-fas på flera ställen. Den välskötta villan, med 5 rum varav 3 sovrum har bl a fått nytt kök, två nya badrum och nytt värmesystem de senaste åren. En del fönster är också utbytta och den stora uppfarten har fått ny marksten. Härlig utemiljö med bl a inglasat uterum med intilliggande, insynsskyddad uteplats med spabad. Infart sker från den minimalt trafikerade Tangovägen vis husets baksida. Fiber är såklart installerat. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Smedjegatan 4, Lönsboda, Osby kommun

Smedjegatan 4

Villa
Lönsboda, Osby kommun
Fastighetsbyrån Osby

995 000 kr

95 m²

5 rum

1 008 m² tomt

Välkommen till denna gedigna tegelvilla på toppenläge! Belägen i lugnt område och med närhet till såväl centrums butiker som till skola och förskola. Här får du 5 rum varav 3-4 sovrum och med möjlighet till ytterligare boutrymmen i källaren. Flera renoveringar är gjorda, så som kök, vardagsrum, badrum, fönster och värmesystem. Här kan du njuta i det inglasade uterummet vid husets baksida. Uppvärmningen sköts smidigt och bekvämt med luft/vattenvärmepump, men du kan också elda i den härligt värmande kaminen. Bilen ställer du i det vidbyggda garaget eller på den asfalterade uppfarten. Fiber är naturligtvis installerat. Välkommen med ditt intresse!

 • Uteplats
Larsvägen 1, Osby, Osby kommun

Larsvägen 1

Villa
Osby, Osby kommun
Fastighetsbyrån Osby

1 295 000 kr

142 m²

6 rum

919 m² tomt

På ett härligt hörnläge ligger denna välskötta villa där allt är praktiskt beläget på ett plan. Bra driftskostnader genom ett vattenburet system med Nibe Fighter frånluftsvärmepump från cirka 2017. Rymligt kök, trevligt allrum med öppen spis och intilliggande vardagsrum med härligt ljusinsläpp. Fyra sovrum samt ett badrum och ett gäst-WC. Bra läge med närhet till natursköna Klintens friluftsområde med motionsslingor och skid/pulkabacke. Huset är förbesiktigat och fiber finns installerat.

 • Uteplats
Folkparksvägen 1, Osby, Osby kommun

Folkparksvägen 1

Villa
Osby, Osby kommun
Fastighetsbyrån Osby

995 000 kr

180 m²

6 rum

1 605 m² tomt

Stor familjevilla om hela 180 kvadratmeter! Bostaden har genomgående väldigt generösa ytor med stor potential. Luftvärmepump finns installerad på båda våningsplanen och utöver det finns en vacker roslagsspis i vardagsrummet. Under 2019 renoverades både badrummet och gästtoaletten. Fristående garage med plats för en bil samt förvaring. Varmt välkomna på visning!

Klockaregatan 3A , Osby, Osby kommun

Klockaregatan 3A

Lägenhet
Osby, Osby kommun
Fastighetsbyrån Osby

700 000 kr

81 m²

3 rum

4 744 kr/mån

8 642 kr/m²

Rymlig bostadsrätt om 81 kvadratmeter fördelat på tre rum och kök. Badrummet renoverades i samband med stambyte 2019 och samma år totalrenoverades även köket. Utgång till den härliga balkongen finns både i vardagsrummet och köket med en vy över byn. En snabb promenad tar er till kollektivtrafiken, matvaruhandel och flertalet butiker. Varmt välkomna på visning!

Södra Gränsgatan 25, Lönsboda, Osby kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Södra Gränsgatan 25

Villa
Lönsboda, Osby kommun
Fastighetsbyrån Osby

790 000 kr

99 m²

5 rum

1 201 m² tomt

Välkommen till denna gedigna och väl omhändertagna tegelvilla belägen med närhet till såväl centrum som till idrottsanläggning. Flera tyngre renoveringar är utförda, så som kök, värmesystem (luft/vatten) fönster, badrum och ett härligt inglasat uterum. Villan har 5 rum varav 3-4 sovrum, rymligt sällskapsrum med plats för både sittgrupp och matsalsmöblemang och inte minst, ett fantastiskt nyrenoverat och rymligt badrum med både dusch och bubbelbadkar. Tomten är inhägnad med nytt staket och uppvärmningen sköts enkelt och bekvämt med luft/vattenvärmepump kompletterat med den härligt värmande kaminen i vardagsrummet. Fiber är såklart installerat. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Sjöåkersvägen 22, Osby, Osby kommun

Sjöåkersvägen 22

Villa
Osby, Osby kommun
Fastighetsbyrån Osby

1 150 000 kr

136 m²

5 rum

981 m² tomt

Nu ges möjligheten att förvärva en hemtrevlig familjevilla på lugnt område precis intill Osbysjön. Gatan är en minimalt trafikerad återvändsgata. Här bor du på väl tilltagna ytor på 136 kvm som fördelas i 1,5 plan. Två till tre sovrum och två stora sällskapsutrymmen samt två badrum. Det rymliga sällskapsrummet på övre plan har utsikt mot Osbysjön. Asfalterad uppfart, rymlig carport, vidbyggt förråd och en överbyggd altan vid husets framsida. Lättskött trädgårdstomt och kamin. Varmt välkommen!

 • Uteplats
Fabriksgatan 13B, Osby, Osby kommun

Fabriksgatan 13B

Lägenhet
Osby, Osby kommun
Fastighetsbyrån Osby

650 000 kr

76 m²

3 rum

4 619 kr/mån

8 553 kr/m²

På ett centralt läge med gångavstånd till byn och stationen finner vi denna totalrenoverade trea som är praktiskt belägen på första våningen. Stilrent, helkaklat badrum från 2013, nyare Ballingslöv-kök, fräscha ytskikt och nyare golv av samma typ i samtliga rum vilket ger en fin helhetskänsla. Välskött HSB-förening där flertalet stora renoveringar är genomförda och där det bland annat finns både gym och bastu.

 • Balkong
Lövängsvägen 25, Osby, Osby kommun

Lövängsvägen 25

Villa
Osby, Osby kommun
Fastighetsbyrån Osby

1 190 000 kr

110 m²

5 rum

1 161 m² tomt

Välkommen till denna väl omhändertagna enplansvilla med källare på populära Lövängsvägen. Såväl villan, med sina stora sällskapsutrymmen och tre sovrum, som området den är belägen i, passar utmärkt för barnfamiljen. Den ligger på en trevlig hörntomt med bra lekytor, i ett populärt område med närhet till idrottsanläggningar och skolor. På vår och sommar njuter du på den överbyggda altanen och på höst och vinter gör du detsamma framför den härligt värmande täljstenskaminen. De flesta fönster är utbytta och uppvärmningen sköts enkelt och bekvämt med luft/vattenvärmepump. Fiber är såklart redan indraget. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Storgatan 63, Killeberg, Osby kommun
 • Imorgon kl 17:30

Storgatan 63

Villa
Killeberg, Osby kommun
Fastighetsbyrån Osby

3 395 000 kr

180 m²

11 rum

1 901 m² tomt

Välkomna till denna storslagna fastighet med två väl omhändertagna hus. Boningshuset, med vacker snickarglädje, har också, invändigt, genomgående trägolv och en fantastisk blandning av det moderna tillsammans med den äldre charmen. Nyrenoverad ovanvåning inklusive badrum från 2014. Rymlig tvättstuga, ljust kök med intilliggande matplats och två eldstäder. De rejäla ytorna ger plats för hela familjen och de stora sällskapsutrymmena inbjuder till umgänge med vänner och bekanta. Utöver boningshuset finns även ett mysigt gästhus med flertalet möjligheter. T ex att ha sin egen verksamhet och jobba hemifrån, att ha som tonårsbostad, eller varför inte, som nuvarande ägare och få in en rejäl extrainkomst (ca 120 000 kr/år) på som uthyrningsbostad. Denna visning får ni verkligen inte missa. Varmt välkomna!

 • Plus
 • Uteplats
Slähult 2051, Killeberg, Osby kommun

Slähult 2051

Villa
Killeberg, Osby kommun
Fastighetsbyrån Osby

1 895 000 kr

118 m²

5 rum

1,3 ha tomt

Bilintresserad? Vill du bo på en stor tomt med skogen som granne? Eller vill du bara, som så många andra i dessa tider, ha möjligheten att bo väldigt billigt? Här har du världens möjlighet till allt detta och mer därtill. Välkommen till en tillbyggd och välskött suterrängvilla belägen ca 10 min bilfärd från såväl Osby som Älmhult. På fastigheten finns även en damm, två garage, det ena med billyft, uppvärmda förrådsutrymmen, dubbelcarport/virkesförråd och pricken över det berömda i:et, nämligen det egna vattenkraftverket som producerar mycket mer el än en normalstor solcellsanläggning. Eller vad sägs om att kunna sälja tillbaka mellan 28.000-60.000 kWh varje år ut på elnätet, förutom den el som hushållet själv använder. Frågan är... Kan man bo mycket billigare än så här? Varmt välkommen med ditt intresse!

 • Uteplats
Industrigatan 48, Osby, Osby kommun

Industrigatan 48

Radhus
Osby, Osby kommun
Fastighetsbyrån Osby

1 295 000 kr

100 m²

5 rum

535 m² tomt

Vill du slippa trappor och ha allt på ett plan? Då är detta huset för dig. Välkommen till detta friköpta och välskötta kedjehus med 5 rum varav 3-4 sovrum, rymligt sällskapsrum och ett härligt inglasat uterum med intilliggande trädäck. Bilen ställer du i det vidbyggda varmgaraget med direkt anslutning till huset eller på den nya stenlagda uppfarten. Tomten är lättskött. Uppvärmningen sköts smidigt och behändigt med den nyinstallerade luft/vattenvärmepumpen. Vedkamin finns installerad i vardagsrummet för de där lite ruggigare höstkvällarna. Planlösningen gör att huset passar utmärkt för såväl gammal som ung och här har du närheten till centrum, skolor och idrottsanläggningar. Observera att denna fastighet är friköpt. Du slipper därmed månadsavgift till en bostadsrättsförening som många andra radhus/kedjehus har. Givetvis är fiber installerat. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
Strönhult 2182C, Lönsboda, Osby kommun

Strönhult 2182C

Villa
Lönsboda, Osby kommun
Fastighetsbyrån Osby

3 795 000 kr

135 m²

6 rum

1 597 m² tomt

På ett helt perfekt läge, vid Immelnsjöns nordöstra del, hittar man denna högt belägna villa med fantastisk utsikt över sjön och med egen båtplats vid den lilla viken nedanför fastigheten. Villan kan såklart användas som såväl permanentboende som fritidshus. Du får 6 rum varav 3-4 sovrum och 2 sällskapsrum med panoramafönster och vacker vy över sjön. Vid matplatsen finns dessutom en härlig kamin. Vardagsrummet har utgång till den överbyggda uteplatsen och det härliga trädäcket med grillplats/bastu och fantastisk sjöutsikt. Vid huvudentrén finns ännu en överbyggd uteplats, lite mer skyddad för dig som söker skuggan. En del tyngre renoveringar såsom nytt kök 2012, nytt badrum med golvvärme 2014, ny avloppsanläggning 2015, nya fönster 2019, nytt trädäck 2020 resp 2021 och bastu i separat byggnad 2021 är redan utförda. På fastigheten finns också ett stort garage med hela 4 bilplatser, eller varför inte använda en av dem till din båt som du också kan lägga till med nere vid sjön. Detta är ett tillfälle du inte vill missa!

 • Uteplats
Karl Johans väg 10, Osby, Osby kommun

Karl Johans väg 10

Villa
Osby, Osby kommun
Fastighetsbyrån Osby

795 000 kr

79 m²

3 rum

1 207 m² tomt

Välkomna till denna trevliga villa på ett mysigt läge i byns utkant. Här får du 3 rum varav 2 sovrum, stort sällskapsrum, kök och badrum. Villan, som, till stora delar renoverats under 00-talet, värms upp via ett vattenburet system med vedpanna och en helt ny luft/luftvärmepump. Nästan alla fönster är utbytta och även taket är bytt. På den trevliga trädgårdstomten finns också ett uthus med garage och förrådsdel.

Hantverksgatan 12, Osby, Osby kommun

Hantverksgatan 12

Villa
Osby, Osby kommun
Fastighetsbyrån Osby

2 350 000 kr

144 m²

7 rum

545 m² tomt

I centrala Osbys äldre kvarter ligger denna vackra och rymliga villa med troliga anor från 1850-talet. Villan, som i trakterna är känd som gamla Skomakar-Bengtssons villa, är väl omhändertagen där upprustning och renovering har skett i gammal stil. Man har, med varsam hand och noggrannhet, valt att behålla och framhäva ursprungsbyggnadens rustika känsla i form av de rejäla trägolven, teglet och de fantastiska båleväggarna. Villan, med den mysiga tomten, ligger så centralt det går med bara ett par minuters gångavstånd till järnvägsstation, butiker och centrums övriga utbud. Elen är utbytt i boutrymmena, yttertaket är nytt, likaså bl a fönster, kök och badrum. Uppvärmningen sker behändigt genom fjärrvärme kompletterat med eldstaden i vardagsrummet. På sommarhalvåret kan du njuta till fullo i det inglasade uterummet eller i uthuset, där du kan duka upp till fest för vänner och bekanta. Bilen ställer du i carporten och självklart är fiber installerat. Ta gärna en titt på de båda videoklippen i länkarna för att se hur mysigt du kan ha det sommartid. Och du... Missa inte att höra av dig med ditt intresse!

Bågegatan 9, Osby, Osby kommun

Bågegatan 9

Villa
Osby, Osby kommun
Fastighetsbyrån Osby

890 000 kr

110 m²

4 rum

1 101 m² tomt

Välkommen till denna gedigna tegelvilla i ett 1½plan. Villan är renoverad invändigt 2013 med nytt kök, stort sällskapsrum och nya ytskikt. Badrummet renoverades 2003 och fick ny inredning 2019. Två uteplatser varav en under tak. Nya 3-glasfönster sattes in 2009 och bullerskyddsfönster är insatta på senare år. Uppvärmningen sköts nästan uteslutande av den kraftfulla pelletskaminen med inbyggd fläkt. På fastigheten finns också en uthusbyggnad som tidigare fungerat som garage och mindre verkstad. Fiber är installerat. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Klockaregatan 10A, Osby, Osby kommun

Klockaregatan 10A

Lägenhet
Osby, Osby kommun
Fastighetsbyrån Osby

390 000 kr

85 m²

4 rum

6 415 kr/mån

4 588 kr/m²

Letar ni ett rymligt boende som är centralt beläget är denna fyra perfekt för er! Ljust kök, två badrum varav ett med kombinerad tvättmaskin/torktumlare, tre bra sovrum samt ett trevligt vardagsrum med utgång till en mysig balkong. Drygt 9 000 kr i den inre fonden att använda till renovering om så önskas. Ett välplanerat boende med promenadavstånd till det mesta!

 • Balkong
Stockhultsvägen 2, Killeberg, Osby kommun

Stockhultsvägen 2

Villa
Killeberg, Osby kommun
Fastighetsbyrån Osby

990 000 kr

98 m²

4 rum

1 753 m² tomt

Varmt välkomna till Stockhultsvägen 2, en putsad villa på trevligt läge i byns utkant. Här erbjuds en ljus och renoverad villa med väl disponerade ytor med 4 rum och kök samt två bad/duschrum och två WC. Du bor hemtrevligt på bra läge i utkanten av Killeberg med gångavstånd till såväl skola och förskola som till tågstation. Tomten är stor och angränsar till vacker natur med stort härligt trädäck, carport, förråd och hönshus. Utöver det finns ett gästhus på tomten perfekt att använda som exempelvis gäst-eller tonårsboende. 2014/2015 gjordes en del större renoveringar så som nytt kök, nytt tak och dränering. Uppvärmningen sker med jordvärme (pumpen fungerar idag inte tillfredsställande och behöver troligtvis bytas ut). Fiber är installerat. Välkommen med ditt intresse.

 • Plus
Solrosvägen 13, Osby, Osby kommun

Solrosvägen 13

Villa
Osby, Osby kommun
Fastighetsbyrån Osby

1 495 000 kr

146 m²

5 rum

504 m² tomt

Nytt pris!! På bästa läge längst in på en barnvänlig återvändsgata ligger denna välplanerade villa, alldeles intill foten av natursköna Klintens friluftsområde med motionsslingor och skid/pulkabacke samt med närhet till vackra Osbysjön. Cykel och gångbanor snirklar sig genom det lugna och nästan bilfria området och närheten till skola, förskola, lekplats och livsmedelsbutik underlättar vardagen. Villan har, idag 5 rum varav 4 sovrum, men har tidigare stoltserat med hela 5 sovrum och det är enkelt att ändra tillbaka vid behov. Här finns uteplatser med såväl morgonsol som med eftermiddagssol och tomten är, tack vare en nyttjanderätt från kommunen på 200kvm, något större (ca 700 kvm) än flera av de andra tomterna i området. I ytterkanten av grunden på denna villa går, under sommarhalvåret, en uppvärmd elslinga för att hålla fukt borta från syllarna. På fastigheten finns också garage och rymligt förråd. Fiber är såklart installerat. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Åkervägen 19, Osby, Osby kommun

Åkervägen 19

Radhus
Osby, Osby kommun
Fastighetsbyrån Osby

495 000 kr

81 m²

3 rum

3 732 kr/mån

6 111 kr/m²

Prisvärt och praktiskt parhus där allt är beläget på ett plan. Rymligt vardagsrum med utgång till uterum, kök med plats för köksbord, två sovrum samt badrum med tvättmaskin. Invändigt är bostaden av äldre karaktär, men har stor potential! Lagom stor lättskött tomt på ett familjevänligt och lugnt läge i Osby. Stort eget förråd på tomten och alldeles i närheten av bostadsrätten finns tillgång till egen carport.

 • Uteplats
Ringvägen 4, Osby, Osby kommun

Ringvägen 4

Villa
Osby, Osby kommun
Fastighetsbyrån Osby

895 000 kr

102 m²

5 rum

986 m² tomt

Önskar du ett praktiskt boende, utan trappor, där du har alla utrymmen i ett plan? Då kan den här villan på Ringvägen 4 vara något för dig. Villan har 5 rum varav 4 sovrum, kök, vardagsrum, badrum och gästtoalett samt tvättavdelning. Här finns också ett mindre garage med vidbyggt förråd. Villan har ett upprustningsbehov men ett effektivt värmesystem i form av luft/vattenvärmepump sköter, enkelt och smidigt, din uppvärmning. Dessutom finns en härligt värmande vedkamin installerad i vardagsrummet. Fiber är såklart också installerat. Välkommen med ditt intresse.

Hagagatan 12, Osby, Osby kommun
 • Budgivning pågår

Hagagatan 12

Villa
Osby, Osby kommun
Fastighetsbyrån Osby

1 150 000 kr

135 m²

7 rum

1 001 m² tomt

På ett riktigt bra läge, bara några minuters promenad från centrum, finner vi denna rymliga och gedigna villa som ursprungligen varit 2 lägenheter. Den passar utmärkt för dig som är i behov av många rum eller för dig som, på ett enkelt sätt, vill göra om till två lägenheter igen och hyra ut. Villan har hela sju rum och två kök samt badrum eller toalett på alla tre planen. Fastigheten, som ligger alldeles intill en av Osbys skolor, erbjuder flera bilplatser och flera uteplatser samt inglasat uterum. Vattenburet system och möjlighet att installera fjärrvärme. Fiber är redan installerat. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Gärdesvägen 2B, Osby, Osby kommun

Gärdesvägen 2B

Radhus
Osby, Osby kommun
Fastighetsbyrån Osby

750 000 kr

81 m²

3 rum

3 754 kr/mån

9 259 kr/m²

Letar du ett renoverat parhus på ett plan med egen lagom stor trädgård så är denna bostad perfekt för dig! De senaste åren har bostadsrätten fått nytt stilrent IKEA-kök samt nya ytskikt/golv i alla rum. Rymligt vardagsrum, två sovrum och stort badrum med tvättavdelning. Uteplatser på både fram- och baksida och 2 bra förråd. Både garage- och parkeringsplats ingår i avgiften.

 • Uteplats
Skogsgatan 8D, Osby, Osby kommun

Skogsgatan 8D

Lägenhet
Osby, Osby kommun
Fastighetsbyrån Osby

595 000 kr

108 m²

5 rum

7 006 kr/mån

5 509 kr/m²

Här har vi äntligen en riktigt stor bostadsrätt som är belägen på centralt läge en kort promenad från tågstation och centrums utbud. Helkaklat badrum med tvättmaskin från 2018, gäst-WC, 4 sovrum och rymligt vardagsrum med insynsskyddad balkong. Genomgående en fräsch och trevlig lägenhet med härligt ljusinsläpp.

 • Balkong
Västra Storgatan 66, Osby, Osby kommun

Västra Storgatan 66

Villa
Osby, Osby kommun
Fastighetsbyrån Osby

890 000 kr

124 m²

6 rum

1 003 m² tomt

Rymlig 2-plansvilla med 6 rum varav 3-4 sovrum, två toaletter och badrum renoverat -02/-03 med golvvärme. Villan är tilläggsisolerad på vinden och värms med nyinstallerad effektiv luft/vattenvärmepump. Kaminen i vardagsrummet ger inte bara myseldning utan är även ett bra komplement i de höga elprisernas tid. Överbyggd altan på baksidan och fiber är såklart installerat. Villan är belägen med gångavstånd in till järnvägsstation och centrums utbud. Varmt välkommen med ditt intresse!

 • Balkong
 • Uteplats
Sparvgatan 10, Osby, Osby kommun

Sparvgatan 10

Villa
Osby, Osby kommun
Fastighetsbyrån Osby

1 995 000 kr

150 m²

4 rum

1 010 m² tomt

På ett centralt läge ligger denna härliga villa som genomgått många större renoveringar de senaste åren. Ny fasad + tilläggsisolering, tillbyggnad med härligt allrum som har stora glaspartier, IKEA-kök, helkaklat badrum, nya fönster, nytt tak, renoverad källare med spa-avdelning och bastu samt renoverad tvättstuga. Välskött hus med genomgående fräscha ytskikt/golv. Det finns även bra förvaringsmöjligheter i garage/carport samt förråd.

 • Uteplats

Visar alla 26