Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Annie Ivarsson

Annie Ivarsson

Om mig

Uppvuxen i Målilla och påbörjade studierna till fastighetsmäklare i Karlstad år 2017. Återvände till hemtrakterna efter avslutad utbildning och fick mäklarregistreringen sommaren 2020. Driven, positiv och serviceinriktad med ambition att alltid ha nöjda kunder. Fritiden spenderas gärna med familj och vänner, men hittar även gärna tid till att sitta framför pianot och sjunga.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Fridhemsgatan 7, 101, null, Oskarshamns kommun
Fridhemsgatan 7, 101, null, Oskarshamns kommun, bild 2
Fridhemsgatan 7, 101, null, Oskarshamns kommun, bild 3

Fridhemsgatan 7, 101

Lägenhet
Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Oskarshamn
990 000 kr
41 m²
2 rum
vån 1/4
3 352 kr/mån
24 146 kr/m²

På centralt och attraktivt läge i Oskarshamn har gamla Folkhögskolan renoverats om till smakfulla bostadsrätter i sekelskiftesstil. Här har du nu möjlighet att förvärva en inflyttningsklar lägenhet i toppskick! Bekvämt i markplan erbjuds en välplanerad tvåa med ett rymligt badrum samt ett stilrent kök från Vedum med kvalitetsvitvaror från Bosch. Här finns även en rymlig uteplats i söderläge! Bostadens läge ger dig möjlighet att njuta av både stadens puls och den natursköna omgivningen. De ligger dessutom nära stadskärnan, vilket gör det enkelt för dig att ta del av stadens utbud av butiker, restauranger och kultur. Det här är den perfekta möjligheten för dig som söker en modern och bekväm bostad med stilfull design, högsta kvalitet och närhet till både stadsliv och natur! Dessutom helt inflyttningsklart! Varmt välkommen att kontakta mig för mer information och för bokning av visning.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Hiss
Nygränd 17A, Centralt, Oskarshamns kommun

Nygränd 17A

Lägenhet
Centralt, Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Oskarshamn
595 000 kr
46 m²
2 rum
vån 1/3
3 424 kr/mån
12 935 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva en central tvårummare endast en halv trappa upp! Här erbjuds en kvadratsmart bostad endast ett stenkast från centrum. Lägenheten inrymmer kök, sovrum, helkalklat badrum samt ett rymligt vardagsrum med utgång till balkong. Köket uppdaterades år 2021 med ny bänksskiva och ny färg på luckorna, vilket bidrar till en modern touch. Vitvarorna i köket byttes även så sent som 2023. Bostaden erbjuder genomgående fräscha ytskikt och i vardagsrummet finns en stilren och modern akustikpanel. Så är du på jakt efter en central bostad med närhet till stadskärnan, matbutiker samt Arena Oskarshamn är denna bostad något för dig! Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
Dejegatan 63, Svalliden/Marieholm, Oskarshamns kommun

Dejegatan 63

Villa
Svalliden/Marieholm, Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Oskarshamn
2 650 000 kr
127 + 190 m²
5 rum
910 m² tomt

Välkommen till Dejegatan 63 i populära Svalliden och denna väl omhändertagna bostaden. Med sina välplanerade 127 kvm erbjuder villan flertalet sociala ytor så som ett fräscht och stort kök renoverat 2009 och där kyl och frys byttes ut 2023, men här finns även 3 rymliga sovrum samt gott om förvaringsmöjligheter i källarplan. På baksidan finns en härlig altan med direkt tillgång till trädgården och här finns verkligen utrymme för dig med gröna fingrar. Ett stort plus är även det rymliga tvåbilsgaraget! Ett perfekt hem för den som är på jakt efter en hemtrevlig villa med grönskande trädgård och gott om förvaring. Välkommen att höra av dig till mäklaren för att boka tid för visning och för att upptäcka allt detta charmiga hem har att erbjuda!

  • Uteplats
Fridhemsgatan 7, 115, null, Oskarshamns kommun
Fridhemsgatan 7, 115, null, Oskarshamns kommun, bild 2
Fridhemsgatan 7, 115, null, Oskarshamns kommun, bild 3

Fridhemsgatan 7, 115

Lägenhet
Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Oskarshamn
2 226 000 kr
86 m²
3 rum
vån 2/4
6 951 kr/mån
25 884 kr/m²

På centralt och attraktivt läge i Oskarshamn har gamla Folkhögskolan renoverats om till smakfulla bostadsrätter i sekelskiftesstil. Här har du nu möjlighet att förvärva en inflyttningsklar lägenhet i toppskick! Med ett bekvämt läge erbjuds här en välplanerad och eftertraktad trerummare. Här finner du ett stilrent kök från Vedum med kvalitetsvitvaror från Bosch samt ett rymligt, ljust badrum. Här finns även en extraordinär balkong där du kan njuta av kvällssolen. Bostadens läge ger dig möjlighet att njuta av både stadens puls och den natursköna omgivningen. De ligger dessutom nära stadskärnan, vilket gör det enkelt för dig att ta del av stadens utbud av butiker, restauranger och kultur. Det här är den perfekta möjligheten för dig som söker en modern och bekväm bostad med stilfull design, högsta kvalitet och närhet till både stadsliv och natur! Dessutom helt inflyttningsklart! Varmt välkommen att kontakta mig för mer information och för bokning av visning.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Fridhemsgatan 7, 116, null, Oskarshamns kommun
Fridhemsgatan 7, 116, null, Oskarshamns kommun, bild 2
Fridhemsgatan 7, 116, null, Oskarshamns kommun, bild 3

Fridhemsgatan 7, 116

Lägenhet
Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Oskarshamn
898 000 kr
36 m²
1 rum
vån 2/4
3 348 kr/mån
24 944 kr/m²

På centralt och attraktivt läge i Oskarshamn har gamla Folkhögskolan renoverats om till smakfulla bostadsrätter i sekelskiftesstil. Här har du nu möjlighet att förvärva en inflyttningsklar lägenhet i toppskick! På andra våningen kan vi nu presentera en superfin enrummare med en mycket gedigen uteplats. Här erbjuds ett stilrent kök från Vedum, plats för sängmöbel samt även ett rymligt badrum. Bostadens läge ger dig möjlighet att njuta av både stadens puls och den natursköna omgivningen. De ligger dessutom nära stadskärnan, vilket gör det enkelt för dig att ta del av stadens utbud av butiker, restauranger och kultur. Det här är den perfekta möjligheten för dig som söker en modern och bekväm bostad med stilfull design, högsta kvalitet och närhet till både stadsliv och natur! Varmt välkommen att kontakta mig för mer information och för bokning av visning.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Lilla Basthult Lillhällen 1, Figeholm, Oskarshamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Lilla Basthult Lillhällen 1

Fritidshus
Figeholm, Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Oskarshamn
495 000 kr
67 m²
3 rum
1 461 m² tomt

Med ett avskilt läge, omgivet av naturen kan vi nu presentera detta charmiga torp. Den lantliga atmosfären ger en fridfull och avslappnad känsla, perfekt för den som söker lugn och ro. Torpet inrymmer idag på entréplan kök, vardagsrum samt wc. En trappa upp finns två sovrum med snedtak. Det vackra gamla trägolvet finns bevarat och i vardagsrummet finns gamla noteringar i plankorna som visar på anor från 1863 och det var det året som stugan flyttades till sin befintliga plats. Området kring Lilla Basthult bjuder på vacker natur med närhet till skog och vatten, perfekt för naturälskaren eller den som vill ha möjlighet till avkopplande promenader och friluftsliv. Med sin historiska charm och lantliga läge erbjuder denna bostad en unik möjlighet att förvärva en fristad långt ifrån stadens brus. Välkommen till en plats där lugnet sänker sig och naturen är din närmaste granne. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
Fallebovägen 4, Kolberga, Oskarshamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Fallebovägen 4

Villa
Kolberga, Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Oskarshamn
2 700 000 kr
200 + 56 m²
5 rum
818 m² tomt

Varmt välkomna till Fallebovägen 4 och till denna stilrena och moderna bostad! Här erbjuds en rymlig boyta på 200 kvadratmeter som i perfekt harmoni är fördelad på stora sociala ytor, men även på fyra sovrum. På entrévåningen finner du ett kök renoverat 2024 med stilrena färg- och materialval, men även ett badrum renoverat 2014. Bostaden erbjuder genomgående på ljusa och uppdaterade ytskikt som gör det möjligt för dig att flytta in och trivas direkt. På baksidan finns ett gediget tralldäck i direkt söderläge där du hittar både pool och utekök. Här kan du njuta av varma sommardagar utan att orora dig för insyn från grannarna. Området Kolberga kännetecknas av lugn och trivsel, perfekt för den som söker en fridfull plats att kalla hemma. Nära till naturen och havet, men även på bekvämt avstånd in till stadskärnan och dess serviceutbud. Varmt välkommen att boka din plats på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Köpmangatan 33D, Centralt, Oskarshamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Köpmangatan 33D

Lägenhet
Centralt, Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Oskarshamn
495 000 kr
38 m²
1.5 rum
vån 2/3
2 329 kr/mån
13 026 kr/m²

På Köpmangatan 33D kan vi nu erbjuda en väl omhändertagen och central enrummare. Endast två trappor upp når du en genomgående ljus och fräsch lägenhet och här är bara att flytta in och börja trivas. Här finns även en mysig balkong helt utan insyn. På Köpmangatan bor du med närhet in till stadskärnan och all dess utbud, men även med närhet till Arena Oskarshamn och större matbutiker. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
Ugglevägen 14E, Centralt, Oskarshamns kommun

Ugglevägen 14E

Lägenhet
Centralt, Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Oskarshamn
395 000 kr
35 m²
1 rum
vån 2/3
2 828 kr/mån
11 286 kr/m²

Välkommen till denna genomgående hemtrevliga bostad på Ugglevägen 14E. Här erbjuds en ljus och kvadratsmart lägenhet som är perfekt för dig som kanske ska flytta hemifrån, eller behöver en övernattningslägenhet. Här har du allt du behöver i form av ett trivsamt kök med plats för matbord, ett ljust allrum där utrymme finns för såväl soffgrupp som sängmöbel, samt ett badrum med tvättmaskin. På Ugglevägen bor du endast en stenkast från ishallen, med matbutiker nästan runt hörnet och endast några minuter från stadskärnan och dess serviceutbud. Varmt välkommen att boka din plats på visning!

  • Hiss
Fyrbåksvägen 14, Rotvik/Ekebo, Oskarshamns kommun

Fyrbåksvägen 14

Villa
Rotvik/Ekebo, Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Oskarshamn
5 495 000 kr
134 m²
5 rum
1 074 m² tomt

Vi har nu nöjet att presentera en välplanerad villa i omtyckta Ekebo! Tveka inte att kontakta mäklaren för att boka tid för visning! På Fyrbåksvägen 14 erbjuds du en mycket attraktiv och modern planlösning där kök och vardagsrum flyter ihop och ger ett inbjudande intryck. Den gedigna takhöjden i vardagsrummet bidrar även till ett fanstastiskt ljusinsläpp och en härlig rymd. Här finns även tre välplanerade sovrum, två rymliga badrum samt en väl tilltagen uteplats. Bostaden har genomgående fräscha ytskikt vilket gör det möjligt att flytta in och börja trivas direkt. På bostadens baksida finns en stor uteplats där utrymme finns för både familj och vänner. Här kan man njuta av havsutsikten och rofyllt kolla på när Gotlandsfärjan kommer och går. Möjlighet finns även att sätta sig och njuta i spabadet och kika ut mot havet. Till bostaden finns även ett dubbelgarage med fjärrstyrda portar, men det finns även gott om parkeringsmöjligheter på den stenlagda uppfarten. I Ekebo bor du nära såväl den grönskande naturen som havet, men även bara en kort biltur ifrån stadskärnan. För närvarande målas huset om vilket gör att du inte behöver fundera på det på flera år framöver. Varmt välkommen att kontakta mig för att boka tid för visning!

  • Uteplats
Norrtornsvägen 59, Norrtorn, Oskarshamns kommun

Norrtornsvägen 59

Lägenhet
Norrtorn, Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Oskarshamn
875 000 kr
86 m²
3 rum
vån 2/3
5 251 kr/mån
10 174 kr/m²

Varmt välkommen till Norrtornsvägen 59 och denna hemtrevliga hörnlägenhet! Här erbjuds en tilltalande planlösning med kök, vardagsrum, två sovrum samt både badrum och wc som fördelats på bostadens 86kvm. Genomgående ljusa och tidlösa färgval som gör det möjligt att bara flytta in och trivas. Bostaden är belägen på andra våningen och det attraktiva gavelläget ger ett mycket trivsamt ljusinsläpp. Här finns även en rymlig inglasad balkong som vetter mot grönområde! Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
  • Balkong
Norrbackavägen 26, Norrtorn, Oskarshamns kommun

Norrbackavägen 26

Lägenhet
Norrtorn, Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Oskarshamn
650 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/3
4 052 kr/mån
10 156 kr/m²

Vi har nu nöjet att presentera en mycket fin tvårummare i populära och naturnära Norrtorn! Här erbjuds du en genomgående fräsch och ljus lägenhet där möjlighet finns att bara flytta in och börja trivas! Du bor även bekvämt i markplan! Planlösningen är attraktiv och erbjuder såväl ett rymligt kök som ett rymligt vardagsrum. Från vardagsrummet finns utgång till den inglasade balkongen som förlänger rummet från vår till höst. I Norrtorn bor du nära naturen och i ett lugnt område samtidigt som det är gångavstånd till stadskärnan och dess serviceutbud. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
Homhällevägen 28, Kolberga, Oskarshamns kommun

Homhällevägen 28

Villa
Kolberga, Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Oskarshamn
3 295 000 kr
148 + 65 m²
6 rum
861 m² tomt

I attraktiva Kolberga kan vi nu presentera Homhällevägen 28! Här erbjuds du ett välskött och väl genomtänkt boende där utrymme finns för hela familjen. Idag finns det 4 rymliga sovrum, men möjlighet finns även att skapa fler om behovet finns. Bostaden är genomgående ljus och erbjuder även goda sociala ytor. På baksidan har du en härlig uteplats i söderläge och endast en kort promenad bort når du havet. I Kolberga bor du med tilltalande omgivningar nära hav och natur. Du bor även med närhet till barnomsorg, skola och centrum. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Uteplats
Ålgårdsstigen 9, Kristineberg, Oskarshamns kommun

Ålgårdsstigen 9

Villa
Kristineberg, Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Oskarshamn
2 995 000 kr
105 + 105 m²
4 rum
1 007 m² tomt

På Ålgårdsstigen 9 har vi nu möjlighet att presentera en välvårdad och rymlig familjevilla! Här erbjuds du ett ljust och ombonat hem, praktiskt fördelat på 105kvm. Planlösningen är attraktiv och erbjuder flertalet öppna sociala ytor, men även tre rymliga sovrum på entréplan. Källarvåningen ger goda förvaringsmöjligheter, men här hittar du även gillestuga och bastu. På baksidan har du ett inglasat uterum i direkt anslutning till den lättskötta trädgården där du även finner en lekstuga. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Uteplats
Hantverksgatan 31B, Centralt, Oskarshamns kommun

Hantverksgatan 31B

Lägenhet
Centralt, Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Oskarshamn
770 000 kr
52,6 m²
2 rum
vån 4/4
2 930 kr/mån
14 639 kr/m²

Varmt välkomna till Hantverksgatan 31B och till denna bostad i toppskick! Här erbjuds du en tvårummare med allt man kan önska sig, modernt kök, helkaklat badrum, genomgående fräscha ytskikt, gott om förvaring samt en stor inglasad balkong att njuta av från vår till höst. Här är bara att flytta in och börja trivas! Högst upp i huset bor du ostört och utan någon insyn, dessutom får du ett generöst ljusinsläpp! Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
  • Balkong
Valkyrgatan 4, Figeholm, Oskarshamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Valkyrgatan 4

Villa
Figeholm, Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Oskarshamn
1 950 000 kr
126 + 50 m²
5 rum
989 m² tomt

Vi har nu nöjet att presentera en välskött familjevilla i havsnära Figeholm! Här erbjuds du en genomgående fräsch villa där ytskikten löpande renoverats under åren. Så sent som 2023 installerades även en ny, effektiv bergvärmepump. Bostaden erbjuder en attraktiv planlösning med öppen social yta mellan kök och vardagsrum, men där sovrummen ligger avskilt. Här finns även en rymlig balkong som vetter mot framsidan, samt en stor uteplats på villans skyddade baksida. På Valkyrgatan 4 bor du med närhet till skola, utomhusaktiviteter, men även nära såväl havet som mataffär. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Alholmsvägen 6B, Mysingsö, Oskarshamns kommun

Alholmsvägen 6B

Radhus
Mysingsö, Oskarshamns kommun
Fastighetsbyrån Oskarshamn
2 800 000 kr
140 + 29 m²
6 rum
528 m² tomt

På Alholmsvägen 6B kan vi nu presentera ett genomgående fräscht boende på populära Mysingsö! Bostaden erbjuder gott om sociala ytor, men även möjlighet till fyra sovrum. Ytskikten är genomgående fräscha och här har inget lämnats åt slumpen. Här finns möjlighet att flytta in och trivas direkt! Här har flertalet renoveringar och uppdateringar skett de senaste åren, bland annat har värmesystemet uppdaterats till en energieffektiv luft-/vattenvärmepump så sent som 2022. Bostadens energieffektivitet kan även ge dig möjlighet till ett grönt bolån! På Mysingsö bor du endast en kort biltur från Oskarshamns centrum och dess utbud, men även med närhet till havet. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Uteplats
  • Energieffektiv

Visar alla 17