Fastighetsbyrån Simrishamn

Fastighetsbyrån Simrishamn

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Södra Rödjevägen 1, Kivik, Simrishamns kommun
Södra Rödjevägen 1, Kivik, Simrishamns kommun, bild 2
Södra Rödjevägen 1, Kivik, Simrishamns kommun, bild 3

Södra Rödjevägen 1

Villa
Kivik, Simrishamns kommun
Fastighetsbyrån Simrishamn
5 750 000 kr
527 + 100 m²
11 rum
1 304 m² tomt

Fastighet på havsnära läge med stora möjligheter i hjärtat av Österlen. Totalt sett ca 527 kvm där hela ovanvåningen är en generös och modern lägenhet på ca 180 kvm. På entréplan finner vi ca 347 kvm som idag är lokaler - uthyrningslägenheter, lokaler eller bostäder? Allt är ledigt och används idag som enbart en bostadsfastighet/second home av nuvarande ägare och fritt för en ny ägare att utveckla eller förädla. För visning och mer information vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Glimmingevägen 5, Glimminge, Simrishamns kommun

Glimmingevägen 5

Villa
Glimminge, Simrishamns kommun
Fastighetsbyrån Simrishamn
5 495 000 kr
115 + 40 m²
5 rum
3 993 m² tomt

Mitt på vackra Österlen finner vi denna idylliska skånelänga med charm. Boendemiljön omfattar öppen spis, putsade väggar, takbjälkar och genomgående slipade original trägolv. Välkomna till en ypperlig plats för ro och trivsamhet.

 • Uteplats
Klövergatan 46, Simrislund, Simrishamns kommun

Klövergatan 46

Villa
Simrislund, Simrishamns kommun
Fastighetsbyrån Simrishamn
2 450 000 kr
128 + 114 m²
5 rum
541 m² tomt

Efter nästan 50 år av samma ägande är det nu dags för ägarna till Klövergatan 46 att lämna över huset till vad som kommer att bli husets andra ägare. Villan är beläget i ett familjevänligt och lugnt kvarter i populära Simrislund. Här väntar en trivsam bostad med generösa ytor - optimal familjevilla! Hjärtligt välkommen att boka in dig för visning!

 • Energieffektiv
Lilla Rådmansgatan 8, Simrishamn, Simrishamns kommun

Lilla Rådmansgatan 8

Villa
Simrishamn, Simrishamns kommun
Fastighetsbyrån Simrishamn
5 995 000 kr
209 m²
8 rum
515 m² tomt

Mitt i vår vackra gamla stadskärna ligger Lilla Rådmansgatan, en tvärgata till sin storasyster Stora Rådmansgatan. Längs med kullerstensgator, prunkande stockrosor och färgglada fasader ligger på ett hörn hus nummer 8. Ett praktfullt korsvirkeshus som med sin karaktär utmärker sig vid första anblick. Det här är en oslipad diamant i sin allra sannaste bemärkelse. Det här är en unik chans att få förvärva, förvandla, förädla ett gathus från 1800-talets första år där allt är bevarat och inget fördärvat. Huset är hela 209 kvm stort och är beläget på en insynsskyddad fin tomt om 515 kvm. Förutom bostadshus finns också ett lusthus, eller som tidigare ägare kallade det - drömhus. Samt ett garagen en matkällare och ett trädgårdsförråd.

MELLBY BYVÄG 6, Mellby, Simrishamns kommun
 • Tor 29 feb kl 18:00

MELLBY BYVÄG 6

Villa
Mellby, Simrishamns kommun
Fastighetsbyrån Simrishamn
2 995 000 kr
94 + 34 m²
4 rum
1 507 m² tomt

En villa belägen i den idylliska kyrkbyn Södra Mellby. Vackra vyer och en vinodling som närmsta granne. Här finns närheten till både restauranger och natursköna omgivningar. Friden Gårdskrog, Allé, Klockaregården och Svabesholms Kungsgård är restauranger som nås på gångavstånd. På cykelavstånd finns god service i Kivik, Stenshuvuds vackra nationalpark och Österlens kritvita stränder. Bostaden har genomgått omfattande renoveringar från 2015 och framåt, idag genomgående ljus och fräsch - bara att flytta in och börja leva. Trädgården omfamnar huset med syrénbuskar, fruktträd och stora gräspartier. Stenlagd terrass i västerläge och innergård med plats för flera bilar.

 • Plus
 • Uteplats
Branteviksvägen 32, Simrishamn, Simrishamns kommun
 • Lör 2 mar kl 11:00

Branteviksvägen 32

Villa
Simrishamn, Simrishamns kommun
Fastighetsbyrån Simrishamn
4 495 000 kr
150 + 52 m²
6 rum
828 m² tomt

Ett par steg nedför sträddet ligger havet! Här bor du 124 meter från vattnet i ett hus med fantastiskt lättskött och insynsskyddad tomt, vilket är perfekt för barnfamiljen eller djurälskaren. Planlösningen möjliggör generationsboende eller varför inte för dig som vill företaget hemma? Sällskapsytorna är rymliga och vintertid värmer kaminen gott. Bra parkeringsytor. Välkommen att boka in dig på visning på Branteviksvägen 32, bara en kort promenad från Simrishamns station och centrum.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Holmströmsgatan 6A, Simrishamn, Simrishamns kommun

Holmströmsgatan 6A

Lägenhet
Simrishamn, Simrishamns kommun
Fastighetsbyrån Simrishamn
825 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/3
4 240 kr/mån
14 224 kr/m²

I populärt och lugnt område strax ovan den lummiga Brunnsparken finns denna fina lägenhet på andra våningen vilket ger en härlig och lite fri utsikt! Genomgående planlösning skapar ett härligt lyster, bra med förvaring, sällskapsrum med fin originalparkett, badrum renoverat av föreningen, sovrum med balkong och ett kök med god standard och med härlig känsla av 50-talskänsla. Runt hörnet finns centrum med all nödvändig och god service. Det är också nära till naturen i "Lilleskog", stranden och havet. Lägenheten en ljus och trivsam tvåa på andra våningen, bara att flytta in och börja leva. Gemensam innergård, välskött sådan liksom de gemensamma utrymmena i källaren. Välskött liten förening. Varmt välkomna att boka in er på visning!

 • Balkong
Agusagården, Agusa, Tomelilla kommun
Agusagården, Agusa, Tomelilla kommun, bild 2
Agusagården, Agusa, Tomelilla kommun, bild 3

Agusagården

Gård/Skog
Agusa, Tomelilla kommun
Fastighetsbyrån Simrishamn
Pris saknas
180 + 85 m²
4 rum
11,5 ha tomt

Storslagen 3-längad gård med två separata bostäder i norra respektive södra flygeln belägen på vackra Österlen. Det levande kulturlandskapet på Österlen med alla sina gårdar, betesmarker, vandringsleder, sagolika miljöer och lummiga skogspartier ger livskvalitet och uppskattas av både boende och gäster. Agusagården, med anor tillbaka till 1600-talet, är en vacker och generös gård med gedigna gråstenslängor och vitputsade fasader som omfamnar oss när vi står på gårdsplanen. Marken, ridbanan och hagarna ligger intill gårdsbilden. Gården har genomgått omfattande restaureringar och renoveringar under de senaste 20 åren vilket gjort att vi här har en gård som genomgående håller en mycket hög klass på en unik plats på Österlen.

 • Premium
Jonebergsvägen 5, Simrishamn, Simrishamns kommun

Jonebergsvägen 5

Villa
Simrishamn, Simrishamns kommun
Fastighetsbyrån Simrishamn
2 650 000 kr
115 + 65 m²
5 rum
759 m² tomt

Gedigen och mycket fin renoverad familjevilla på utmärkt centralt läge i Simrishamn. Alla ytskikt, golv, tak och väggar tillsammans med badrum, kök och merparten av fönstren är renoverade och utbytta och nya. En bostad där ni kan flytta rakt in i! Nära till centrum, affärer, skola och omsorg. Välkommen till Jonebergsvägen 5 i Simrishamn!

Axel Anders väg 26, Gladsax, Simrishamns kommun

Axel Anders väg 26

Tomt
Gladsax, Simrishamns kommun
Fastighetsbyrån Simrishamn
795 000 kr
776 m² tomt

I genuin och trivsam bymiljö finner vi denna byggbara tomt. Besked om bygglov som vunnit laga kraft och nybyggnadskarta finns för ett hus (se under dokument). Anslutningsavgifterna för dag- och spillvatten samt avlopp är erlagda/betalda.

Malmövägen 19 B, Gärsnäs, Simrishamns kommun

Malmövägen 19 B

Lägenhet
Gärsnäs, Simrishamns kommun
Fastighetsbyrån Simrishamn
625 000 kr
65 m²
3 rum
vån 1/2
4 400 kr/mån
9 615 kr/m²

Fräsch och trivsam gavellägenhet med rymlig balkong i kvällssolsläge. Trivsamt, inbjudande och ett härligt ljus från lägenhetens fönster. Beläget i en bostadsrättsförening med god ordning på ekonomin.

 • Balkong

Visar alla 11