Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Tilde Orswall

Tilde Orswall

Om mig

Jag arbetar som fastighetsmäklare och förmedlar både villor och bostadsrätter på Österlen.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gladsax bygata 71, Gladsax, Simrishamns kommun
 • Tor 25 jul kl 15:00
Gladsax bygata 71, Gladsax, Simrishamns kommun, bild 2
Gladsax bygata 71, Gladsax, Simrishamns kommun, bild 3

Gladsax bygata 71

Villa
Gladsax, Simrishamns kommun
Fastighetsbyrån Simrishamn
2 995 000 kr
116 m²
4 rum
721 m² tomt

Välkommen till denna fina 50-talsvilla på högt läge i Gladsax. Det första man möts av är en välskött trädgård som omsluter huset, perfekt för gröna fingrar och utomhusaktiviteter. Garage som ger extra förvaringsutrymme eller möjligheten att parkera bilen tryggt och skyddat. Bostaden är genomgående välskött och det syns att det har varit ett älskat hem. Genuin atmosfär med känsla av hemtrevnad. Härligt ljusinsläpp som är ständigt närvarande. Eldstad som ger en mysig atmosfär och värme under kalla kvällar. Den lummiga tomten löper runt bostaden och erbjuder gott om plats för njutning. Trädgården blomstrar med bland annat fläder, stockrosor, jasminbuskar och flera gemytliga sittplatser. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
Gårdlösavägen 16, Smedstorp, Tomelilla kommun
Gårdlösavägen 16, Smedstorp, Tomelilla kommun, bild 2
Gårdlösavägen 16, Smedstorp, Tomelilla kommun, bild 3

Gårdlösavägen 16

Villa
Smedstorp, Tomelilla kommun
Fastighetsbyrån Tomelilla
2 995 000 kr
110 + 7 m²
4 rum
689 m² tomt

I den mysiga byn Smedstorp finner vi denna charmiga 30-talsvilla med mycket tidstypiska attribut kvar. Bostaden är genomgående välskött och det syns att det har varit ett älskat hem. Genuin atmosfär med känsla av hemtrevnad. Den lummiga tomten löper runt bostaden och erbjuder gott om plats för njutning. Trädgården blomstrar med sina fruktträd, massor av rosenbuskar och flera gemytliga sittplatser. Förutom boningshuset finns på tomten också ett mysigt gästhus där man kan inhysa gästerna som kommer på besök. Smedstorp bjuder på vacker natur och ett lugnt tempo, samtidigt som all service finns på bekvämt avstånd. Med närhet till skolor, affärer och kommunikation är detta ett perfekt läge för både den lilla familjen eller paret. En riktig bostadsdröm, på fint läge. Bara att flytta rakt in! Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Vallbyvägen 59, Hammenhög, Simrishamns kommun

Vallbyvägen 59

Villa
Hammenhög, Simrishamns kommun
Fastighetsbyrån Simrishamn
1 500 000 kr
162 + 25 m²
4 rum
9 513 m² tomt

På Vallbyvägen 59 finner vi denna bostad som väntar på sin nya ägare. Trots det renoveringsbehov som föreligger så har huset stor potential till att bli något riktigt fint. Huset är beläget på ett härligt läge precis utanför Hammenhög. Dessutom tillhör en väl tilltagen tomt om hela 9 531 kvm samt ett mindre stall vilket skapar flera möjligheter för den händige. Bostadshuset är välplanerat med kök, badrum, tvättstuga, vardagsrum och sovrum på bottenplan. Eldstad som skapar en mysig atmosfär under kalla kvällar. Dröm dig bort i en skön fåtölj och låt elden spraka. Ett perfekt ställe att koppla av och njuta av hemmets lugn. Ytterligare utrymme finns på vinden som i dagsläget är oinredd. Ena delen på botten plan står också oinredd men förberett för att inreda. Trots det renoveringsbehov som föreligger, har denna bostad mycket att erbjuda. Intill bostadshuset finns ett stall som skulle kunna användas som garage, verkstad eller liknande. Här kan drömmar förverkligas genom att man ges möjlighet att skapa utrymme för sina intresse. Detta hem erbjuder en fantastiskt grund för den händiga som genom renovering kan skapa sin alldeles egna husdröm. Den stora tomten runt omkring bostaden ger möjlighet att skapa en trädgård eller utomhusplats för sommarkvällar med grillning och umgänge. Här kan man skapa ett eget paradis och njuta av det vackra landskapet. Gångavstånd in till Hammenhög där service i alla slag finnes. Byn är med andra ord en levande by med närheten till naturen och kusten. Välkommen att upptäcka möjligheterna!

Stenbocksgatan 32 A, Simrishamn, Simrishamns kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Stenbocksgatan 32 A

Lägenhet
Simrishamn, Simrishamns kommun
Fastighetsbyrån Simrishamn
850 000 kr
52,6 m²
2 rum
vån 1/3
2 607 kr/mån
16 160 kr/m²

På bästa läge på första våningen ligger den här ljusa tvårummaren om 52 kvm. Bekvämt boende med gångavstånd till torg, affärer, restauranger, hamn och hav. Balkong i söderläge med en skymt av havet. Tåg och busstation ligger snett över gatan. En attraktiv lägenhet i en bostadsrättsförening med mycket låga månadsavgifter.

 • Balkong
Rotslingan 5B, Simrishamn, Simrishamns kommun
 • Lör 17 aug
Rotslingan 5B, Simrishamn, Simrishamns kommun, bild 2
Rotslingan 5B, Simrishamn, Simrishamns kommun, bild 3

Rotslingan 5B

Radhus
Simrishamn, Simrishamns kommun
Fastighetsbyrån Simrishamn
2 195 000 kr
117 m²
5 rum
6 167 kr/mån
18 761 kr/m²

På Rotslingan 5B finns nu chansen att kunna bo i ett nybyggt, bekvämt och lättskött radhus i bostadsrättsform. Ett familjevänligt boende på ett tryggt och lugnt läge! Närhet till service i alla slag. Gång- och cykelvägar till förskola, skola, centrum och även havet. Välkomna att anmäla intresse!

 • Premium
 • Energieffektiv
Kanalgatan 7 O, Tomelilla, Tomelilla kommun

Kanalgatan 7 O

Lägenhet
Tomelilla, Tomelilla kommun
Fastighetsbyrån Tomelilla
1 350 000 kr
140 m²
5 rum
6 628 kr/mån
9 643 kr/m²

Välplanerad och ljus femrumslägenhet i markplan. Denna bostadsrätt på 140 kvadratmeter sträcker sig över två våningar och har allt du behöver. Med 5 rum finns det gott om plats att trivas och leva bekvämt. Härligt uterum där du kan njuta av morgonkaffe eller samlas med vänner och familj för trevliga stunder. Perfekt för både avkoppling och socialt umgänge. Belägen i gemytliga Smedstorp, erbjuder detta hem en lugn och fridfull miljö. Närområdet har vackra grönområden och trevliga promenadvägar, perfekta för avkopplande promenader eller löprundor. På bekvämt avstånd finns även bra pendlingsmöjligheter med tågstation och nära till service och bekvämligheter.

 • Plus
Fredsdalsgatan 2B, Simrishamn, Simrishamns kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Fredsdalsgatan 2B

Lägenhet
Simrishamn, Simrishamns kommun
Fastighetsbyrån Simrishamn
450 000 kr
39,5 m²
1 rum
vån 1/3
3 271 kr/mån
11 392 kr/m²

Med sin centrala placering och trevliga omgivningar är detta en bostadsrätt som passar perfekt för den som söker en bekväm och praktiskt boendealternativ med närhet till allt man kan önska sig i vardagen. Centralt läge i stan med bekvämt gångavstånd till faciliteter såsom tåg- och busstation, butiker, service och restauranger av skilda slag. Detsamma gäller för skolor, fritids, dagis, sjukhus och idrottscentret Korsavad med simhall. Här finns även fina promenadstråk längs med havet och nära till bad. Varmt välkommen på visning!

Bergstrands väg 3A, Simrishamn, Simrishamns kommun

Bergstrands väg 3A

Lägenhet
Simrishamn, Simrishamns kommun
Fastighetsbyrån Simrishamn
700 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 439 kr/mån
11 200 kr/m²

Trivsamt och praktiskt boende med genomgående ljusinsläpp, praktiska förvaringsmöjligheter och en fördelaktig planlösning. Balkong med utsikt över en grönskande innergård. Gångavstånd till centrum, matbutik och tågstation.

Banmästaregatan 22, Tomelilla, Tomelilla kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Banmästaregatan 22

Villa
Tomelilla, Tomelilla kommun
Fastighetsbyrån Tomelilla
1 350 000 kr
126 + 85 m²
5 rum
699 m² tomt

Välkommen till denna charmiga bostad belägen i Tomelilla - ett trevligt och trivsamt område med närhet till det mesta. Bostaden bjuder in till en hemtrevlig atmosfär med sina generösa ytor och mysig uteplats att njuta av soliga dagar och kvällar på. Med en lättskött tomt om 675 kvadratmeter finns det även gott om utrymme för trädgårdsarbete eller lek för de minsta. Med närhet till skolor, affärer och kommunikation är detta ett perfekt läge för familjen. Hjärtligt välkommen att boka in dig för visning!

 • Uteplats
Lagerhusgatan 25, Tomelilla, Tomelilla kommun
Lagerhusgatan 25, Tomelilla, Tomelilla kommun, bild 2
Lagerhusgatan 25, Tomelilla, Tomelilla kommun, bild 3

Lagerhusgatan 25

Villa
Tomelilla, Tomelilla kommun
Fastighetsbyrån Tomelilla
1 900 000 kr
90 + 50 m²
3 rum
1 071 m² tomt

I centrala Tomelilla finner vi denna fina välbehållna 50-talsvilla som snart ska få en ny lycklig ägare efter att ha varit i samma ägande i 35 år. Denna bostad utgör en fantastisk möjlighet för den som vill bo bekvämt och trivsamt, beläget på ett centralt läge med närhet till service av alla slag. Hjärtligt välkommen att boka in dig för visning!

 • Premium
 • Uteplats
Sandby ringväg 7B, Sandby strand, Simrishamns kommun

Sandby ringväg 7B

Tomt
Sandby strand, Simrishamns kommun
Fastighetsbyrån Simrishamn
2 500 000 kr
774 m² tomt

På Sandby ringväg 7B finns en unik chans att förvärva denna unika tomt om 774 kvadratmeter. Gångavstånd till kritvita sandstränder och bad. Här kan du nu förverkliga tankar, drömmar och idéer. Ett perfekt och mycket efterfrågat läge på Österlen! Kommunalt VA finns i tomtgräns. I närområdet finns levande byar med gemenskap och bra service. Närservice finns i Skillinge alternativt Borrby som man når inom 5-7 km. Bussplats finns med bra förbindelser mellan Ystad och Skillinge. Hjärtligt välkomna att anmäla intresse!

 • Plus
Ringvägen 13, Simrislund, Simrishamns kommun

Ringvägen 13

Villa
Simrislund, Simrishamns kommun
Fastighetsbyrån Simrishamn
3 895 000 kr
157 + 43 m²
6 rum
881 m² tomt

Trivsamt havsnära hus i den äldre delen av Simrislund. Med en kort promenad når man havet och härliga strövområde. Till stadens tågstation, centrum och service endast cirka 1,5 km. Bostaden har goda sociala ytor inomhus med spännande planlösning. Lättskött trädgård med uteplatser i samtliga väderstreck. Uterum som förlänger säsongen. Gäststuga med indragen el samt förråd. Rejäl bilplats med garage.

 • Uteplats
Rönnebrödsvägen 41, Sankt Olof, Simrishamns kommun

Rönnebrödsvägen 41

Villa
Sankt Olof, Simrishamns kommun
Fastighetsbyrån Simrishamn
2 200 000 kr
68 m²
4 rum
4 940 m² tomt

Välkommen till denna charmiga fastighet utanför Sankt Olof, en mysig by med vackra omgivningar. Njut av lugnet och naturen! Det perfekta valet för dig som söker en lugn och avslappnad livsstil, bort från stadens stress. Välkommen att upptäcka potentialen!

 • Uteplats
Malmövägen 43, Tomelilla, Tomelilla kommun

Malmövägen 43

Villa
Tomelilla, Tomelilla kommun
Fastighetsbyrån Tomelilla
2 495 000 kr
124 + 80 m²
7 rum
797 m² tomt

På Malmövägen 43, i centrala Tomelilla ligger denna fina 40-talsvilla som snart ska få en ny ägare. Det välplanerade huset värms upp med fjärrvärme och fönstren är 3-glas. Husets 204 kvadratmeter fördelar sig på 124 kvm boarea och 80 kvm biarea i källaren. Det har löpande renoverats genom åren och är idag i fint skick, inifrån och ut. Man har allt man behöver för hela familjen; gott om sociala ytor, flera sovrum, rymligt kök i öppen planlösning med ett ljust och luftigt matrum och allrum. Dessutom en genomtänkt och fint iordninggjord trädgård om 797 kvm med sol hela dagen. Här finns det två trädäck och härliga utemiljöer för umgänge med familj och vänner. På tomten finns också ett garage, ett förråd samt en stor uppfart med plats för två bilar. Huset är beläget på ett centralt läge i Tomelilla med närhet till förskolor, högstadieskola, matbutiker och kommunikationer. Det här är ett hus att flytta rakt in i. Välkomna att anmäla intresse redan nu!

Björkebogatan 4 A , Tomelilla, Tomelilla kommun

Björkebogatan 4 A

Lägenhet
Tomelilla, Tomelilla kommun
Fastighetsbyrån Tomelilla
745 000 kr
79 m²
3 rum
vån 3/3
5 185 kr/mån
9 430 kr/m²

Välkomna till denna rymliga trerummare högst upp i huset. Bostaden som är genomgående är ljus och luftig och bjuder på en öppen känsla med en välplanerad planlösning. Det finns kök, allrum, två sovrum av bra storlek, gott om förvaringsutrymme i form av två bra klädkammare samt ett nyrenoverat, helkaklat badrum. Dessutom en härlig inglasad balkong som blir som ett extra rum nästan året runt. Bostaden är belägen på populära Björkebo med gångavstånd till allt vad Tomelilla har att erbjuda i form av matbutiker, affärer, caféer, restauranger, skolor och förskolor. För pendlaren har du dessutom nära till stationen där både tåg och bussar snabbt tar dig till Ystad, Simrishamn eller vidare till Lund och Malmö. Välkomna på visning!

 • Balkong

Visar alla 15