Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Anton Lundin

Anton Lundin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Centrumvägen 5, Brunflo, Östersunds kommun

Centrumvägen 5

Villa
Brunflo, Östersunds kommun
Fastighetsbyrån Östersund
2 350 000 kr
106 + 55 m²
4 rum
1 740 m² tomt

Längs med huvudgatan hittar ni detta charmiga hus som även bär på en intressant Brunflohistoria med benämningen "Urmakarens bostad". Huset har ett visst behov av fix, men med sin stora utvecklingspotential är detta ett riktig drömprojekt. Trädgården med alla dess olika träd lär även imponera på de med botaniskt intresse. Fördelaktig drift tack vare bergvärme, 3-glasfönster som håller ljud ute och självklart uppkoppling via fiber.

 • Uteplats
 • Energieffektiv
Frimans väg 14, Frösön, Östersunds kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Frimans väg 14

Villa
Frösön, Östersunds kommun
Fastighetsbyrån Östersund
3 800 000 kr
155 + 29 m²
5 rum
660 m² tomt

Kvarter som är granne med Storsjön. Strategiskt läge på kartan med närhet till allt som denna lilla ö har att erbjuda. Husmodell som gjord för fastighetens lätt sluttande yttermiljö där övervåningen bjuder på vy ner mot vattnet. Skicket är normalt i förhållande till byggnadsåret och extra fördelaktigt för boendekonceptet är dess otroligt trivsamma inglasning. Trädgård i soliga förhållanden och skräddarsydd för odling. Dubbelgarage i gatuplanet och terrass uppe på taket. Solceller är installerade som sänker elkostnaderna. Möjlighet till båtplats via kösystem!

 • Balkong
Sikvägen 48, Frösön, Östersunds kommun
Sikvägen 48, Frösön, Östersunds kommun, bild 2
Sikvägen 48, Frösön, Östersunds kommun, bild 3

Sikvägen 48

Lägenhet
Frösön, Östersunds kommun
Fastighetsbyrån Östersund
2 975 000 kr
88,5 m²
3 rum
vån 1/4
6 910 kr/mån
33 616 kr/m²

Nära Storsjöns strandlinje ligger ett utomordentligt boendekoncept från 2007. Här bjuds storslagna soluppgångar och solnedgångar. Vintertid åks långfärdsskridskor och skidor på isen. Sommartid tas grässlänten ner till brygga och badtunna för ett dopp. I natursköna Mjällestrand, med panoramautsikt, ligger boendet om 3 rum och kök med fjällutsikt, hiss, carport och inglasad terrass som förgyller!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Hjelmtorpsvägen 9, Frösön, Östersunds kommun

Hjelmtorpsvägen 9

Villa
Frösön, Östersunds kommun
Fastighetsbyrån Östersund
4 250 000 kr
150 + 30 m²
6 rum
1 308 m² tomt

Ypperligt läge för familj med önskan om att bo med naturen in på husknuten och ändå bara några minuter från Östersunds centrum. Här har man Frösöterrängen och dess otroliga utbud av friluftsaktiviteter i sin närhet och villan är rymlig och som skräddarsydd för den aktiva familjen med behov av svängrum. Med bergvärme installerad, delvis 3-glasfönster och en i stort sett underhållsfri tegelfasad är det upp till nästa ägare att sätta stil på interiören. Stor attraktiv hörn tomt med trädgård som bjuder på allt från terrass, lusthus, friggebod och vidbyggt dubbelgarage.

 • Uteplats
Videvägen 7, Frösön, Östersunds kommun

Videvägen 7

Villa
Frösön, Östersunds kommun
Fastighetsbyrån Östersund
3 300 000 kr
128 + 39 m²
7 rum
947 m² tomt

Med fördelaktigt läge i Valla ligger enplansvillan som matchar stora familjen som vill ha allt samlat på ett och samma plan. Ypperligt läge i kvarter som bokstavligen har både förskola och skola alldeles utanför tomtgränsen. Skicket är omhändertaget och planlösningen har klokt fördelade kvadrat. Utvändigt rätt i förhållande till solkompass med grön lummig trädgård som verkligen ger privat och insynsskyddad touch. Fiber finns installerat och delar av bostaden har komfortabel golvvärme och i vardagsrummet finns en mysig kamin för ruggiga vinterkvällar.

 • Uteplats
Trappnäs 505, Hallen, Åre kommun

Trappnäs 505

Villa
Hallen, Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre
1 200 000 kr
180 + 90 m²
8 rum
8 272 m² tomt

Trappnäs 505 ligger med tomtgräns endast ett stenkast från Storsjön. Här nere vid vattnet har man panorama över fjälltopparna medans man uppe vid boningshuset har sjövy. Ett boendekoncept med riklig på-landet-känsla samtidigt som man har lika långt till skidbackar som in till stadslivet i Östersund. Själva bostadshuset kan beskrivas som i behov av uppfräschning men med fördelar som uppvärmning av bergvärme och sjövatten.

 • Energieffektiv
Norderön 556, null, Östersunds kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Norderön 556

Villa
Östersunds kommun
Fastighetsbyrån Östersund
2 400 000 kr
119 + 25 m²
7,5 ha tomt

Välkommen till underbara Norderön och vackert belägen gård med dubbla pepparkakshus och en gårdsbild med flertalet uthus. Här bäddas optimala förutsättningar om att äntligen skrida till verket och satsa på ett nytt liv ute på landet. Gård med historiska vingslag och med dubbla bostadshus från början av förra seklet. Garanterat en framtid med massor av renoveringsarbete framför fötterna men framförallt en plats att fylla på av både energi och välbehövligt lugn. Högt och fint läge med vyer över böljande blå och vykortsliknade vidder.

 • Balkong
 • Uteplats
Tomt Mårdsundsbodarna, Arvesund 2:256, null, Åre kommun

Tomt Mårdsundsbodarna, Arvesund 2:256

Tomt
Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre
200 000 kr
1 646 m² tomt

I underbar fjällmiljö och på behagligt pendlingsavstånd, mitt emellan skidmeckat Bydalsfjällen och stadslivet inne i Östersund. Nu har du chansen att bygga ditt nya fritidshus mitt i naturen för här erbjuds nämligen byggvänliga tomter där man kan njuta av storslagen natur och ett lugnt fjälltempo. Otroligt prisvärt jämfört med många andra fjällorter vilket öppnar upp för att bygga era drömmars fjällbostad till rimlig prislapp. Detaljplan med rätt att bygga huvudbyggnad om 100 kvm samt garage/förråd om 30 kvm.

Visar alla 8