Mäklare Anton Lundin

Anton Lundin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Orrviken 195, Orrviken, Östersunds kommun

Orrviken 195

Villa
Orrviken, Östersunds kommun
Fastighetsbyrån Östersund

3 300 000 kr

159 m²

5 rum

2 271 m² tomt

Lantlig villakoncept med brett spektra av kvalitéer. Bostadshus med anor från 1950. Har har man tagit vara på det bästa av huset och utökat boytan med både tillbyggnad och burspråk. Interiör i genomgående välskött skick men med ytskikt av äldre upplaga. Exteriören består av drömlik trädgårdsmiljö med massor av tillrättalagda odlingsmiljöer. Stort dubbelgarage med tillhörande förrådsdel är ett viktigt komplement men bäst av allt är ändå att här det läget som drar det vinnande strået. Orrviken 195 ligger nämligen i förförisk jämtländsk natur, med fritt läge, där Storsjön och fjällvärlden står för utsikten. Uppvärmning via bergvärme!

 • Balkong
 • Uteplats
Alsen 112, null, Krokoms kommun

Alsen 112

Villa
Krokoms kommun
Fastighetsbyrån Östersund

3 500 000 kr

195 m²

6 rum

6 122 m² tomt

Timmerhus i samklang med miljön. Här är boendet som verkligen matchar in i de vackra omgivningarna. Arkitekturen är lantlig och som klippt och skuren för platsen. Utförda renoveringar har tagit hänsyn till både hållbarhet och sunda miljöval. Exteriören är i en storlek som faller sig ypperligt för både odling och djurhållning. Lägesmässigt avskilt och lugnt samt vyer ut över Alsensjön. Fördelaktig uppvärmning via bergvärme.

 • Uteplats
Kalkbruksvägen 12, Tandsbyn, Östersunds kommun

Kalkbruksvägen 12

Villa
Tandsbyn, Östersunds kommun
Fastighetsbyrån Östersund

1 975 000 kr

159 m²

6 rum

1 075 m² tomt

I trivsamma Tandsbyn hittar ni villan som klippt och skuren för aktivt familjeliv. Den perfekta platsen för er som föredrar att smidigt kunna ta er ut i naturen, med skid-och skoterspår utanför dörren, samtidigt som vardagens förpliktelser ska löpa smidigt och bekvämt. Rymliga 12:an är villan som bjuder på ett skick med högt betyg. Interiören följer dagens mode och har fördelaktig planlösning med sociala ytor. Utöver 159 kvm boarea finns friliggande garage och ett stort tilltalande uterum.

 • Balkong
 • Uteplats
Sandnäsvägen 28, Dvärsätt, Krokoms kommun

Sandnäsvägen 28

Villa
Dvärsätt, Krokoms kommun
Fastighetsbyrån Östersund

4 750 000 kr

195 m²

7 rum

876 m² tomt

Villan med mer plats för allt ni drömt om. Vid Sandnäsets sjöstad står villan som kan stoltsera med ett klanderfritt nybyggnadsskick och i en husmodell av större kostym. Totalupplevelsen kan sammanfattas med högsta tänkbara betyg då såväl exteriör som interiör knappast är lämnad åt slumpen. Hela fem sovrum och fantastiska ytor av sällskaplig prägel. Utvändigt finns carport, dubbelgarage och solterrass. Självklart fiber.

 • Uteplats
Mällbyvägen 24, Frösön, Östersunds kommun

Mällbyvägen 24

Villa
Frösön, Östersunds kommun
Fastighetsbyrån Östersund

5 500 000 kr

135 m²

7 rum

1 898 m² tomt

Oslagbart läge för er som vill kunna njuta av både natur och ö-livets faciliteter på en och samma gång. Här bor ni mitt i Frösöns stora utbud av friluftsaktiviteter med fotbollsarena, skidbackar och skidspår inom kvarteret. Pusselbitar som verkligen ger livskvalitet till vardagen samtidigt som serviceutbudet i form av skolor, affär och kommunikation är som skräddarsytt för att få livet att gå som på räls. Framtiden väntar med ett gediget och mycket väl omhändertaget hus på adress med naturen i ryggen. Med en fantastisk trädgård som fullkomligt prunkar av grönska och med ett enskilt läge men ändå mitt i villaidyllen kan villalivet knappast bli så mycket bättre. Uppkoppling via fiber!

 • Balkong
 • Uteplats
Bleka 205, Tandsbyn, Östersunds kommun

Bleka 205

Villa
Tandsbyn, Östersunds kommun
Fastighetsbyrån Östersund

2 400 000 kr

192 m²

6 rum

3 219 m² tomt

Lantlig idyll med brett spektra av kvalitéer. Bostadshus med anor från förrförra sekelskiftet, renoverat i nutid men fortfarande den där rätta känslan som bara går att återfinna i gamla hus. Förutom ett charmant timmerhus är läget det som drar det längsta strået, då här finns riklig på-landet-känsla med öppna vidder i vackert landskap. Här finns även Locknesjön endast ett par minuter bort vilket både sommar som vinter erbjuder stort utbud av aktiviteter. Självklart uppkoppling via fiber.

 • Uteplats
Lövsta 250, null, Bräcke kommun

Lövsta 250

Villa
Bräcke kommun
Fastighetsbyrån Strömsund/Ragunda/Bräcke

1 590 000 kr

158 m²

5 rum

1 850 m² tomt

Varmt välkommen till lugnet i Lövsta. Här kan du njuta av stilla dagar med närhet till det bästa naturen har att ge. Sjönära permanentbostad som kan beskrivas som ett boende influerat av såväl friluftsliv som jaktintresse. Perfekt för friluftsfantasten med tillgång till både båtplats, badplats samt bastu. Både bastu och badtunna satte upp så sent som 2019. Själva bostaden har en arkitektur som passar exteriörens lätta lutning. Tre våningsplan suterrängutförande där interiören har en ombonad trivsel med massor inslag av trä. Trädgården har riktning i bästa tänkbara solläge och här ute finns en uppsjö av små uthus. Fördelaktig drift via bergvärme med golvvärme i hela huset förutom i utbyggnaden. På fastigheten finns även en praktiskt gäststuga med vatten, avlopp och ett pentry. Perfekt för uthyrning eller för de äldre barnen!

Sidensvansvägen 5, Brittsbo, Östersunds kommun

Sidensvansvägen 5

Villa
Brittsbo, Östersunds kommun
Fastighetsbyrån Östersund

5 300 000 kr

164 m²

7 rum

1 310 m² tomt

På adress som kan liknas med ett riktigt litet familjeeldorado finns villan klar att börja bo från allra första stund. En husmodell från 2018 som bjuder på två våningsplan med perfekt planerade ytor. Skicket är tilltalande och nästintill orört och färgpaletten följer influenser som är förknippade med dagens mode. Vidbyggt garage och stor altan. Självklart uppkopplat via fiber.

 • Uteplats
Åkersjön 274, Åkersjön, Krokoms kommun

Åkersjön 274

Fritidshus
Åkersjön, Krokoms kommun
Fastighetsbyrån Östersund

850 000 kr

95 m²

4 rum

3 805 m² tomt

Med högt och fint läge med fjällvärlden alldeles runt husknuten. Här i Åkersjön kan vi gå i god för att semesterfeelingen infinner sig på alla årets 365 dagar. Ett annorlunda boendekoncept som kan liknas med en blandning mellan fritidsboende och permanentboende, byggt 1958 och fullt utrustat med dagens moderniteter. Flexibilitet när det gäller användandet men oavsett ändamål så kan vi garantera ett lugn som är ovärderlig och en husmodell erbjuder ett fjällbonde med svängrum. Dessutom ett extra plus med uthus perfekt för som skotergarage.

Haxäng 145, Brunflo, Östersunds kommun

Haxäng 145

Villa
Brunflo, Östersunds kommun
Fastighetsbyrån Östersund

1 675 000 kr

118 m²

5 rum

1 270 m² tomt

Endast 150 meter bort från Locknesjöns mytomspunna grönblåa vatten. Här bor man mitt i naturen med riklig bo-på-landet-känsla samtidigt som Brunfloområdets alla fördelar finns belägna en kort biltur bort. Huset ligger på ovansidan landsvägen i Haxäng och har utsikt över vidder och vy ner mot vattnet. Ett gott första intryck med fasad av vitmålad tegel och ett alldeles nytt tak. Interiören är moderiktig med genomgående ljust tema och med en planlösning som rymmer mer än vad ögat kan ana. Stort plus i kanten tack vare uppkoppling via fiber.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Trappnäs 505, Hallen, Åre kommun

Trappnäs 505

Villa
Hallen, Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre

2 100 000 kr

180 m²

8 rum

8 272 m² tomt

Trappnäs 505 ligger med tomtgräns endast ett stenkast från Storsjön. Här nere vid vattnet har man panorama över fjälltopparna medans man uppe vid boningshuset har sjövy. Ett boendekoncept med riklig på-landet-känsla samtidigt som man har lika långt till skidbackar som in till stadslivet i Östersund. Själva bostadshuset kan beskrivas som i behov av uppfräschning men med fördelar som uppvärmning av bergvärme och sjövatten.

Norderön 556, null, Östersunds kommun

Norderön 556

Villa
Östersunds kommun
Fastighetsbyrån Östersund

2 950 000 kr

119 m²

7,5 ha tomt

Välkommen till underbara Norderön och vackert belägen gård med dubbla pepparkakshus och en gårdsbild med flertalet uthus. Här bäddas optimala förutsättningar om att äntligen skrida till verket och satsa på ett nytt liv ute på landet. Gård med historiska vingslag och med dubbla bostadshus från början av förrförra seklet. Garanterat en framtid med massor av renoveringsarbete framför fötterna men framförallt en plats att fylla på av både energi och välbehövligt lugn. Högt och fint läge med vyer över böljande blå och vykortsliknade vidder.

 • Balkong
 • Uteplats
Brevåg 205, Lit, Östersunds kommun

Brevåg 205

Villa
Lit, Östersunds kommun
Fastighetsbyrån Östersund

850 000 kr

90 m²

4 rum

1 533 m² tomt

Avstickare från 45:an och cirka 3 km öster om centrala Lit ligger byn Brevåg. Ett före detta sommarstugeområde som idag representeras av några få åretruntboende. Hus nummer 205 har sina anor från 1957 och med ombyggnadsår 2008, ett möjligheternas hus med framtida potential. Ett boende med skogen i ryggen, ostört läge och påtagligt lugn. Formbart efter behov då det passar både som fritidsbostad alternativt nyttja året runt.

 • Uteplats
Gröns väg 92, Krokom, Krokoms kommun

Gröns väg 92

Radhus
Krokom, Krokoms kommun
Fastighetsbyrån Östersund

1 400 000 kr

101 m²

4 rum

183 m² tomt

Boendeform som klippt och skuret för alla åldrar. I populärt område finns radhuset för er som drömmer om husliv med lagom stora förpliktelser och den där friheten med efterlängtat gräs under fötterna. Genomgående i renoverat skick och med en interiör som känns moderiktig och fräsch. Perfekt för familjen som efterfrågar oändligt utbud av friluftsliv och samtidigt ha tillgång till litet samhälle med lagom stort serviceutbud. Dessutom behagligt pendlingsavstånd till Östersund gör boendeformen attraktiv för bred publik. Plus i kanten får bostaden tack vare fiberuppkoppling, braskamin samt solsäkert läge.

 • Uteplats
Tomt Mårdsundsbodarna, Arvesund 2:256, null, Åre kommun

Tomt Mårdsundsbodarna, Arvesund 2:256

Tomt
Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre

200 000 kr

1 646 m² tomt

I underbar fjällmiljö och på behagligt pendlingsavstånd, mitt emellan skidmeckat Bydalsfjällen och stadslivet inne i Östersund. Nu har du chansen att bygga ditt nya fritidshus mitt i naturen för här erbjuds nämligen byggvänliga tomter där man kan njuta av storslagen natur och ett lugnt fjälltempo. Otroligt prisvärt jämfört med många andra fjällorter vilket öppnar upp för att bygga era drömmars fjällbostad till rimlig prislapp. Detaljplan med rätt att bygga huvudbyggnad om 100 kvm samt garage/förråd om 30 kvm.

Tomt Mårdsundsbodarna, Arvesund 2:194, null, Åre kommun

Tomt Mårdsundsbodarna, Arvesund 2:194

Tomt
Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre

200 000 kr

1 790 m² tomt

I underbar fjällmiljö och på behagligt pendlingsavstånd, mitt emellan skidmeckat Bydalsfjällen och stadslivet inne i Östersund. Nu har du chansen att bygga ditt nya fritidshus mitt i naturen för här erbjuds nämligen byggvänliga tomter där man kan njuta av storslagen natur och ett lugnt fjälltempo. Otroligt prisvärt jämfört med många andra fjällorter vilket öppnar upp för att bygga era drömmars fjällbostad till rimlig prislapp. Detaljplan med rätt att bygga huvudbyggnad om 100 kvm samt garage/förråd om 30 kvm.

Tomt Mårdsundsbodarna, Arvesund 2:193, null, Åre kommun

Tomt Mårdsundsbodarna, Arvesund 2:193

Tomt
Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre

200 000 kr

1 673 m² tomt

I underbar fjällmiljö och på behagligt pendlingsavstånd, mitt emellan skidmeckat Bydalsfjällen och stadslivet inne i Östersund. Nu har du chansen att bygga ditt nya fritidshus mitt i naturen för här erbjuds nämligen byggvänliga tomter där man kan njuta av storslagen natur och ett lugnt fjälltempo. Otroligt prisvärt jämfört med många andra fjällorter vilket öppnar upp för att bygga era drömmars fjällbostad till rimlig prislapp. Detaljplan med rätt att bygga huvudbyggnad om 100 kvm samt garage/förråd om 30 kvm.

Visar alla 17