Fastighetsbyrån Östersund

Fastighetsbyrån Östersund

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Torvalla By 195, Torvalla, Östersunds kommun

Torvalla By 195

Villa
Torvalla, Östersunds kommun
Fastighetsbyrån Östersund
8 500 000 kr
229 + 8 m²
8 rum
5 745 m² tomt

Välkommen till farmarliv med stadsnära läge. Med ett fantastiskt läge hittar ni ett boendekoncept som lämpar sig extra bra för er som både vill ha in- som utvändigt svängrum. Stor mangårdsbyggnad, superstort dubbelgarage, lusthus, anlagd damm och en före detta loge som idag agerar som gym är vad ni får bekanta er med på denna modernt förpackade ranch. Som om inte detta skulle räcka finns här även fantastisk grönska då trädgården vetter mot öppna landskap och med Storsjön i siktet. Fastighetens unika utbud gör sig ypperligt för egenföretagare och entreprenörer. Storleken om generösa 5 745 kvm ger dessutom möjlighet för eventuell framtida avstyckning.

 • Balkong
 • Uteplats
Brogränd 26 A , Karlslund, Östersunds kommun
 • Tis 10 okt kl 17:30

Brogränd 26 A

Lägenhet
Karlslund, Östersunds kommun
Fastighetsbyrån Östersund
1 395 000 kr
49 m²
2 rum
vån 2/4
3 294 kr/mån
28 469 kr/m²

Otroligt trevlig tvårumslägenhet utan insyn i attraktiva området Karlslund. Här bor du med gångavstånd till både gymnasium, universitet, centrum, skidspår och fina gångstråk. Balkong mot söder och många tidstypiska detaljer bevarade som stora fönster, dubbeldörrar ut mot balkongen, fräscha ytskikt och väl tilltagen takhöjd som ger en härlig rymd. Det här är ett hem att längta till i nedre Karlslund!

 • Plus
 • Balkong
Skolgatan 37 B, Odenslund, Östersunds kommun
 • Tor 12 okt kl 16:30
Skolgatan 37 B, Odenslund, Östersunds kommun, bild 2
Skolgatan 37 B, Odenslund, Östersunds kommun, bild 3

Skolgatan 37 B

Lägenhet
Odenslund, Östersunds kommun
Fastighetsbyrån Östersund
1 295 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/3
3 762 kr/mån
24 904 kr/m²

Nu finns denna toppenlägenhet till salu på Skolgatan 37 B. Här bor du högt och ostört på våning 2 med stora ytor att förvandla till något eget och med en riktigt stor inglasad balkong med eftermiddags- och kvällssol. Framförallt med mycket stor trivsel tack vare både spegeldörrar men också behagliga färger som löper genom hela bostaden Avgift där både bredband, balkongavgift och gemensamhets-el ingår. Föreningen tillhandahåller dessutom flertalet tvättstugor samt övernattningslägenhet.

 • Premium
 • Balkong
Bergsgatan 56, Frösön, Östersunds kommun
 • Tis 10 okt kl 18:30

Bergsgatan 56

Villa
Frösön, Östersunds kommun
Fastighetsbyrån Östersund
4 275 000 kr
146 + 36 m²
6 rum
1 258 m² tomt

Den påtagliga sjökontakten ger vardagen en extra guldkant. Bostadens höga läge med utsikt ut över Storsjöns vågor är verkligen något som höjer betyget på denna trivsamma villa. Stor terrass kittlar likt ett vardagsrum i det fria. Arkitekturen är som gjord för den lätt sluttande trädgården och planlösningen bjuder både på utsikt som öppen planlösning. Skicket är genomgående moderniserat och väl omhändertaget.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Bandvagnsgränd 18, Stadsdel Norr, Östersunds kommun
 • Tor 12 okt kl 18:30

Bandvagnsgränd 18

Lägenhet
Stadsdel Norr, Östersunds kommun
Fastighetsbyrån Östersund
3 995 000 kr
117 m²
4 rum
vån 4/4
9 451 kr/mån
34 145 kr/m²

Nu har dörrarna öppnats till Stadsdel Norrs pampigaste lägenhet. Med öga för färg och form har man lyckats skapa en arkitektur som bjuder på både komfort och design för att matcha ett riktigt kvalitetsboende. Ett bästa tänkbara boende som fördelar sig på smarta och innehållsrika 117 kvm. Med genomgående ljus färgpalett i klassik nordisk lätthet garanteras njutning från allra första inflyttningsdag. Som ess i rockärmen kan man stoltsera med högt läge som garanterar fjällblick, vyer över vatten och himlen som närmsta granne. Och som inte det vore nog har man även stor terrass med utekök, garage i källaren, hiss ända upp till bostaden, övernattningsbostad för gäster, gym, vallabodar, gemensam takterass och två hobbyrum samt massor av förvaringsmöjligheter.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Rådhusgatan 14 A, Centralt, Östersunds kommun
 • Tis 10 okt kl 16:30

Rådhusgatan 14 A

Lägenhet
Centralt, Östersunds kommun
Fastighetsbyrån Östersund
695 000 kr
46 m²
1 rum
3 519 kr/mån
15 109 kr/m²

Här har du möjlighet att förvärva en rymlig etta på lagom avstånd från Östersunds centrum belägen på bottenplan med egen uteplats. Närhet till sjön och populära Jamtligbryggan. Lägenheten har en bra planlösning med plats för matgrupp i det rymliga köket, stort allrum och ligger i ett lugnt område med solsäker uteplats. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Fritzhemsgatan 94, Frösön, Östersunds kommun

Fritzhemsgatan 94

Lägenhet
Frösön, Östersunds kommun
Fastighetsbyrån Östersund
2 650 000 kr
137 m²
4 rum
3 637 kr/mån
19 343 kr/m²

Redo för lägenheten där man vågat tänka "out of the box"? Det är med stor glädje vi påbörjar försäljningen av lägenheten där man verkligen vågat ta ut svängarna. Ute på hörnet ligger lägenheten som ger känslan av att ha sitt eget. Praktiskt och lättillgängligt med parkeringsmöjligheter och uteplats alldeles utanför. Interiören följer en industriell design med oerhörd känsla för vintage, färg och form. Planlösningen är flexibel beroende på dina egna behov men karaktäriseras främst av sina generösa sällskapsytor. Det är med lätthet vi kan sammanfatta detta försäljningsobjekt som helt unikt och ensamt i sitt slag. Vi garanterar ett stort utbud av förträffliga parametrar vilka gör detta till ett helt unikt boendekoncept på Östersundsmarknaden. Dessutom har bostadsrättsföreningen mycket fördelaktig ekonomi utan skulder.

 • Uteplats
Köpmangatan 46 C, Centralt, Östersunds kommun

Köpmangatan 46 C

Lägenhet
Centralt, Östersunds kommun
Fastighetsbyrån Östersund
1 695 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 3/4
2 921 kr/mån
31 682 kr/m²

Här får man det bästa av två världar – innerstadspuls och naturnära lugn. Vintertid är det bara att lägga skidorna på axeln och promenera ner till Badhusparken och Medvinden. De sommarkvällar som inte tillbringas på en av stans trevliga uteserveringar, är givna att spendera på balkongen som har fantastisk utsikt över Storsjön. Förutom det oslagbara läget bjuder detta boende på 53,5 kvm äkta funkischarm. Stavparkett i oljad ek, platsbyggda garderober och ett omsorgsfullt renoverat dimgrönt kök. Brf har god ekonomi och ett miljötänk med egna solceller och parkeringsplatser med elbilsladdning. Månadsavgiften är låg och dessutom ingår både el och bredband i avgiften.

 • Balkong
Brogränd 31, Karlslund, Östersunds kommun

Brogränd 31

Lägenhet
Karlslund, Östersunds kommun
Fastighetsbyrån Östersund
1 450 000 kr
54 m²
2 rum
vån 4/4
3 823 kr/mån
26 852 kr/m²

Högt bland takåsarna i Karlslund hittar du denna trevliga bostad. Ypperligt läge med närhet till skolor, universitet, gym, skidspår och en kort promenad till centrum med all dess utbud. Balkong i söderläge med otroligt fin utsikt. Bredband ingår i avgiften. Missa inte denna chans!

 • Balkong
 • Hiss
Kluk 125, null, Krokoms kommun

Kluk 125

Villa
Krokoms kommun
Fastighetsbyrån Östersund
2 000 000 kr
100 m²
4 rum
33,6 ha tomt

Pittoresk gård med stor utvändig areal. Kluk 125 ligger mitt i förförisk jämtländsk miljö men även perfekt placerad mitt mellan Åre och Östersund vilket lägesmässigt öppnar upp för bekvämt pendlande. Samlad runt den lilla gårdsplanen hittar ni flertalet rödmålade byggnader i klassisk på-landet-anda. Bostadshuset är från tidigt 1900-tal och charm som bara äldre hus kan erbjuda. Utvändigt finns även ytterligare byggnader i form av enklare bostadshus, härbre, bagarstuga och stor ladugård som inrymmer både verkstadsdel, förråd och loge. Kort och gott något naggat i kanten men med stor utvecklingspotential och framförallt med ett riktigt vackert läge.

Hökbäck 493, Lit, Östersunds kommun
 • Tor 5 okt kl 15:30
Hökbäck 493, Lit, Östersunds kommun, bild 2
Hökbäck 493, Lit, Östersunds kommun, bild 3

Hökbäck 493

Villa
Lit, Östersunds kommun
Fastighetsbyrån Östersund
800 000 kr
42 + 8 m²
2 rum
1 593 m² tomt

Här finns nu ett idylliskt och charmigt fritidsboende alldeles i närheten av Lit. I ett oemotståndligt och avskilt läge endast några meter från Indalsälven hittar ni fastigheten som andas lugn och ro. Den lilla stugan kan beskrivas som ett fritidsboende med enkel standard och utan vare sig el, avlopp eller vatten. Pittoreskt och så som förr i tiden. Förmånligt servitut som ger rätt att nyttja både båt- och badplats.

 • Premium
Vallrun 522, null, Krokoms kommun

Vallrun 522

Fritidshus
Krokoms kommun
Fastighetsbyrån Östersund
950 000 kr
37 m²
2 rum
1 225 m² tomt

Med känslan av en egen fäbod. Den lilla stugan med vildmarkspanel och vindpinad patina är ett riktigt drömställe för er som söker ett enkelt men välskött fritidsboende. Här bor man med närhet till Åkersjöns friska fjällvatten och naturupplevelser alldeles utanför ytterdörren. På fastigheten finns fyra byggnader, fritidshus, gäststuga, eget hus för dusch och förråd. Samtliga i fint skick. Vatten tas från källa.

Björkvägen 21, Frösön, Östersunds kommun
 • Idag kl 16:15

Björkvägen 21

Villa
Frösön, Östersunds kommun
Fastighetsbyrån Östersund
3 950 000 kr
150 + 30 m²
6 rum
1 904 m² tomt

I Vallaområdets äldre villakvarter kommer man upp på en höjd som präglas av sjökontakt och vy bort över både en och annan fjälltopp. Den gamla suterrängvillan med husnummer 21 tillhör ett av kvarterets bättre lägen. I en välskött standard från byggnadsåret kan man sammanfatta boendekonceptet som ett renoveringsprojekt med goda framtidsutsikter. Uppvärmning via vedpanna med vattenburen värme samt luft/luftvärmepump.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Berguvsvägen 6, Odensala, Östersunds kommun
 • Imorgon kl 16:00

Berguvsvägen 6

Villa
Odensala, Östersunds kommun
Fastighetsbyrån Östersund
2 500 000 kr
119 + 116 m²
7 rum
855 m² tomt

Högt upp i Odensala området finns kvarteret som gränsar mot både storskog och skidspår. Ett angenämt läge för er som värdesätter närheten till obegränsad natur. Den grönmålade villan på Berguvsvägen 6 är en klassiker i området och med typisk look. Generös i sin storlek och sjukligt bra ytor. Genomgående i välskött originalskick och i behov av ny vårdande hand. Trädgården sköter sig nästintill helt på egen hand, här återfinns nämligen skog ända in på tomten där både blåbär och lingon växer på rätt sida av tomtgränsen.

 • Plus
 • Balkong
Fröjavägen 12B, Frösön, Östersunds kommun

Fröjavägen 12B

Lägenhet
Frösön, Östersunds kommun
Fastighetsbyrån Östersund
1 050 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 3
3 614 kr/mån
18 584 kr/m²

På en av Frösöns fina sluttningar ligger detta kultiga kvarter med nostalgisk 50-tals charm. Ett optimalt boende med perfekt planerade ytor och mycket rymd tack vare stora fönster utan insyn och soligt läge på balkongen. Genomgående bra standard och mycket förvaring i form av klädkammare, garderober samt förråd i källaren. Fritt och högt läge på våning tre. Bredband ingår i avgiften!

 • Balkong
Storviksvägen 40, Brunflo, Östersunds kommun

Storviksvägen 40

Villa
Brunflo, Östersunds kommun
Fastighetsbyrån Östersund
2 750 000 kr
136 + 15 m²
6 rum
631 m² tomt

Välkommen till den här trevliga villan i Brunflo. Här lockar ett trevligt hus i gott skick med bra planlösning och gott om utrymme för familj och vänner. Uterum på baksidan med plats för större sällskap. Rymlig tomt lockar till både lek och umgänge. Splitter nytt badrum på entréplanet från 2023. Fristående garage med tillbyggt värmeisolerat förråd i anslutning till huset. Gångavstånd till både förskola och skola. Fördelaktigt med fiber.

Namn 310, Annersia, Östersunds kommun
 • Idag kl 16:30
Namn 310, Annersia, Östersunds kommun, bild 2
Namn 310, Annersia, Östersunds kommun, bild 3

Namn 310

Villa
Annersia, Östersunds kommun
Fastighetsbyrån Östersund
7 495 000 kr
193 m²
5 rum
2 014 m² tomt

Med en arkitektur som gjord för platsen. Varmt välkommen till obeskrivlig utsikt och miljö som ger flyttankarna en rejäl skjuts. Stadslivet finns två broar bort och uppe på höjden i Namn bjuds ni på en naturskön och lantlig miljö samtidigt som vardagen och andra rutiner inte behöver förändras det minsta jämfört med vad ni är vana vid. Villadröm där kvalitet är största ledordet samtidigt som man inte glömt bort att fånga känslan och det vackra för ögat. Komplett och helt perfekt och ett boende som inrymmer det mesta man har på önskelistan. Fantastisk planlösning som delvis erbjuder dubbel takhöjd, dubbelgarage de lux, carport, terrasser och fördelaktig drift via bergvärme. Energiklass A!

 • Premium
 • Uteplats
Reveljgränd 14, Körfältet, Östersunds kommun

Reveljgränd 14

Lägenhet
Körfältet, Östersunds kommun
Fastighetsbyrån Östersund
1 000 000 kr
64 m²
2 rum
vån -1/2
3 413 kr/mån
15 625 kr/m²

Låt oss locka med en mysig lägenhet på Körfältet. På Reveljgränd 14 erbjuds en renoverad bostad om hela 64 kvm. I avgiften ingår bredband och föreningen har tecknat gemensamhets-el vilket borgar för låga driftskostnader. Bostaden i sig erbjuder balkong, stort kök och vardagsrum, renoverat badrum, gott om förvaring samt stort sovrum. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Gräftågränd 31, Torvalla, Östersunds kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Gräftågränd 31

Radhus
Torvalla, Östersunds kommun
Fastighetsbyrån Östersund
2 000 000 kr
116 m²
5 rum
164 m² tomt

På adress som erbjuder precis allt det där som förknippas med områdets alla fördelar hittar ni radhus som passar er som precis börjat slå rot lik väl för er som redan har en bostadskarriär med er i bagaget. Storleksmässigt i modell som passar bred publik och med en planlösning som är flexibel beroende på önskemål om antal rum. Skick som kan beskrivas som uppfräschat och inflyttningsvänligt från allra första stund. Planlösning om två våningar och fantastiskt välplanerade 116 kvm. Lättskött, lagom stort och lätt att gilla beskriver bostadskonceptet på bästa sätt. Dessutom i område där yttermiljön lockar med barnvänliga gårdar och minimal biltrafik. Extra plus i rockärmen är tryggheten som infinner sig tack vare att tillhöra en välskött samfällighet.

 • Uteplats
Nävervägen 12, Torvalla, Östersunds kommun

Nävervägen 12

Lägenhet
Torvalla, Östersunds kommun
Fastighetsbyrån Östersund
695 000 kr
50 m²
1 rum
4 025 kr/mån
13 900 kr/m²

Tvåa som sticker ut i relation till övriga bostäder i området. Skicket kan sammanfattas som 100% -igt och håller genomgående en hög och fin kvalitet. Här bor du i fridfull miljö med närhet till grönska och rekreation samtidigt som service och kommunikation finns inom absolut närmast räckhåll. Välplanerade 50 kvm på markplan och uteplats i soligt läge. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Rådmansgatan 3, Frösön, Östersunds kommun

Rådmansgatan 3

Lägenhet
Frösön, Östersunds kommun
Fastighetsbyrån Östersund
1 349 000 kr
63 m²
2 rum
vån 2/3
4 939 kr/mån
21 413 kr/m²

Lägenhetsdröm på Frösön! Låt oss presentera en rymlig tvårummare på vackra Frösön med Storsjön ett stenkast bort samt balkong med sol större delar av dagen. Lägenheten har en bra planlösning med rymliga rum samt ljusinsläpp från tre vädersträck vilket bidrar till ett härligt ljus in i lägenheten. Här bor du med en 10 minuters promenad från centrala Östersund och alla tänkbara bekvämligheter i närområdet. Välkommen på visning!

Krondikesvägen 94E, Marielund, Östersunds kommun

Krondikesvägen 94E

Lägenhet
Marielund, Östersunds kommun
Fastighetsbyrån Östersund
2 395 000 kr
85 m²
4 rum
vån 3/4
5 288 kr/mån
28 176 kr/m²

I det stadsnära Bo-Klokområdet som ligger granne med Marielund hittar ni ett otroligt trivsamt boendekoncept. Fortfarande i nyskick där man känner lukten av nytt och fräscht. Ett nyetablerat bostadsområde som nu mer titulerar sig som Odenvallen. Här bor man med ytterst fördelaktigt läge i smarta bostäder där man absolut inte behöver renovera in sig för att trivas. Arkitektur och formspråk är moderiktiga och följer nordiska ljusa influenser och genomgående vitpigmenterad laminat.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Hegled 158, Annersia, Östersunds kommun

Hegled 158

Villa
Annersia, Östersunds kommun
Fastighetsbyrån Östersund
4 900 000 kr
144 m²
6 rum
6 616 m² tomt

Lugnt liv med skogen som närmsta granne. Här uppe i Hegled är naturen påtaglig och utsikten bjuder till och med på glimtar av både fjäll och sjö. Om ett plan och 144 kvm finns ett smidigt boende. Arkitekturen är klassisk och passar omgivningens lantliga karaktär. Bekvämt och lättskött är bara förnamnet och skicket är fortfarande relativt fräscht då byggåret är 2011.

 • Uteplats
Rådhusgatan 61 D, Odenslund, Östersunds kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Rådhusgatan 61 D

Lägenhet
Odenslund, Östersunds kommun
Fastighetsbyrån Östersund
950 000 kr
50,8 m²
2 rum
vån 1/3
3 450 kr/mån
18 701 kr/m²

Nu har du chansen att bosätta dig i denna trevliga tvåa med centralt läge i trivsamt kvarter. Här bor man ett stenkast från bageri, mysigt café, kvartersbutiken Ica to-go och stor träningsanläggning. Lägenheten har genomgående välhållet skick, balkong med trevlig utsikt och soligt läge. Dessutom belägen i stabil förening med god ekonomi. Endast en trappa upp. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Västerfärjesundet 205, Frösön, Östersunds kommun

Västerfärjesundet 205

Fritidshus
Frösön, Östersunds kommun
Fastighetsbyrån Östersund
1 500 000 kr
36 m²
2 rum
4 275 m² tomt

Här finns nu ett idylliskt och lättillgängligt fritidsboende endast en kvart bort i förhållande till Stortorget i Östersund. Med ett oemotståndligt läge på Frösöns nordvästra del hittar man Västerfärjesundet och en fastighet som är taxerad som strandnära tomt med servitut att nyttja både båt- och badplats. Storsjöns böljande blå ligger som närmsta granne och utsikten bjuder på vy över pampiga Rödöbron. Här hittar ni en enklare sommarstuga som kan beskrivas som traditionell och lite så som det var förr om åren. Två små stugor, utekök, utedass och utedusch.

 • Plus
 • Uteplats

Visar 1 - 25 av 54