Mäklare Kristoffer Henriksson

Kristoffer Henriksson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Östbergsvägen 5B, Frösön, Östersunds kommun

Östbergsvägen 5B

Radhus
Frösön, Östersunds kommun
Fastighetsbyrån Östersund
3 500 000 kr
100 + 30 m²
4 rum
135 m² tomt

Med ett läge som attraherar och hemtrevliga samt välplanerade kvadrat. Med närhet till vattnet vid Frösödals sluttningar hittar ni kvarteret som präglas av ett lugnt och naturnära läge samtidigt som områdets samtliga bekvämligheter ligger alldeles framför fötterna på er. Näst längs ut i längan finns det perfekta boendet för er som drömmer om hus men inte vill ha allt för stora förpliktelser. Lättskött, lagom stort och lätt att gilla beskriver bostadskonceptet på bästa sätt. Genomgående i renoverat skick och stor dos av kärlek. Just nu inbäddat i vinterskrud men om sommarhalvåret bjuder den lilla trädgården självklart på den efterlängtade känslan med gräs under fötterna. Som extra plus i rockärmen finns bubbelbad ute på solterrassen. Dessutom trygghet via samfällighet men friköpt med frihet precis som huslivet ska vara.

 • Uteplats
Torvalla By 147, Torvalla, Östersunds kommun

Torvalla By 147

Villa
Torvalla, Östersunds kommun
Fastighetsbyrån Östersund
4 500 000 kr
181 m²
6 rum
1 510 m² tomt

Uppe i backarna i attraktiva Torvalla By ligger denna trivsamma villa. Med byggnadsår från 2001 och en traditionell husmodell som mer eller mindre kan beskrivas som en riktig klassiker. Rymligt så det förslår om 6 rum och kök och en planlösningen som förvaltar ytorna på precis rätt sätt. Ett hus kan knappast bli mer lämplig för familjelivet. Dessutom ett fantastiskt solterrass och ett dubbelgarage som kommer stå er kärt.

 • Uteplats
Digernäs 828, Annersia, Östersunds kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Digernäs 828

Villa
Annersia, Östersunds kommun
Fastighetsbyrån Östersund
5 950 000 kr
155 m²
5 rum
2 027 m² tomt

Välkommen upp på höjden och huset som har storskogen som närmsta granne och vy över både fjäll och sjö. Nu finns chans att bosätta sig i ett nybyggarkvarter och ett hus från 2018. En husmodell som är utformad efter platsen och som klippt och skuren för er som håller friluftslivet högt. Förträffligt planerade ytor med funktioner som matchar extra bra för ett aktivt liv. Den utvändiga designen matchar yttermiljö och går hand i hand med naturen medans interiören är ljus och fräsch. Solterrass i bästa läget i förhållande till både utsikt och sol. Stort fristående garage med carport.

 • Plus
 • Uteplats
Kilvägen 10, Marielund, Östersunds kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Kilvägen 10, Marielund, Östersunds kommun, bild 2
Kilvägen 10, Marielund, Östersunds kommun, bild 3

Kilvägen 10

Villa
Marielund, Östersunds kommun
Fastighetsbyrån Östersund
5 950 000 kr
148 + 67 m²
5 rum
1 295 m² tomt

Det är något speciellt med hus från sekelskiftet, de har stått pall för väder och vind i cirka hundra år och arkitekturen har attraherat oss från generation till generation. Det är därför med värme vi gläntar på dörren till ett modernt och väl omhändertaget boende daterat till 1935. I pittoreska omgivningar och inbäddad i höstfärger ligger drömvillan som garanterat kommer fånga ert intresse. Under ett och samma tak har man hittat en gudomlig mix av nytt och gammalt och ett hus som man verkligen inte kan motstå. I ett mycket fint skick och där en svunnen tid har fått sig en rejäl boost av moderna inslag. Utvändigt finns nybyggd solterrass och ett stort dubbelgarage med hemmakontor/gästrum.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Hovde 185, Bydalsfjällen, Åre kommun

Hovde 185

Fritidshus
Bydalsfjällen, Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre
7 800 000 kr
182 + 36 m²
5 rum
1 458 m² tomt

Med dalgångens bästa utsikt och beläget högt upp i Hovdeområdet. Nu finns chansen att skaffa sig en härlig tillflyktsort i hjärtat av Bydalsfjällen och ett boende där man verkligen har oslagbar natur som panorama. Nybyggt kvalitetsboende där friluftslivet är serverat som på silverfat och där fritiden blir minst lika bekväm som hemma. Lägesmässigt bästa tänkbara då skidpistens brant ligger alldeles utanför dörren och det höga läget tillför en svindlande utsikt över Falkfångarfjällets maffiga fauna. Vacker arkitektur som matchar fjällmiljön och med en interiör som följer en modern alpliknande design. Mästerligt planerade ytor som präglas av en otroligt hög finish och med en genomgående hög och exklusiv standard. Fördelaktig drift via bergvärme och komfortabel golvvärme i båda våningsplan samt även i det integrerade garaget. Självklart finns relaxavdelning i som nästintill bräcker vilken fjällresort som helst. Kontakta ansvarig mäklare för visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Torvalla By 195, Torvalla, Östersunds kommun

Torvalla By 195

Villa
Torvalla, Östersunds kommun
Fastighetsbyrån Östersund
8 500 000 kr
229 + 8 m²
8 rum
5 745 m² tomt

Välkommen till farmarliv med stadsnära läge. Med ett fantastiskt läge hittar ni ett boendekoncept som lämpar sig extra bra för er som både vill ha in- som utvändigt svängrum. Stor mangårdsbyggnad, superstort dubbelgarage, lusthus, anlagd damm och en före detta loge som idag agerar som gym är vad ni får bekanta er med på denna modernt förpackade ranch. Som om inte detta skulle räcka finns här även fantastisk grönska då trädgården vetter mot öppna landskap och med Storsjön i siktet. Fastighetens unika utbud gör sig ypperligt för egenföretagare och entreprenörer. Storleken om generösa 5 745 kvm ger dessutom möjlighet för eventuell framtida avstyckning.

 • Balkong
 • Uteplats
Krondikesvägen 94E, Marielund, Östersunds kommun

Krondikesvägen 94E

Lägenhet
Marielund, Östersunds kommun
Fastighetsbyrån Östersund
2 350 000 kr
85 m²
4 rum
vån 3/4
5 288 kr/mån
27 647 kr/m²

I det stadsnära Bo-Klokområdet som ligger granne med Marielund hittar ni ett otroligt trivsamt boendekoncept. Fortfarande i nyskick där man känner lukten av nytt och fräscht. Ett nyetablerat bostadsområde som nu mer titulerar sig som Odenvallen. Här bor man med ytterst fördelaktigt läge i smarta bostäder där man absolut inte behöver renovera in sig för att trivas. Arkitektur och formspråk är moderiktiga och följer nordiska ljusa influenser och genomgående vitpigmenterad laminat.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Hegled 223, Annersia, Östersunds kommun

Hegled 223

Tomt
Annersia, Östersunds kommun
Fastighetsbyrån Östersund
2 250 000 kr
4 169 m² tomt

Högt upp i Hegled ligger fastigheten som erbjuder generös och tilltalande byggrätt. Avskilt läge, grannar på behörigt avstånd och framför allt med en förtrollande yttermiljö. Här kan blicken knappast slita sig från utsikten. Oviksfjällen majestätiska siluett levererar bästa tänkbara kuliss samtidigt som både sjö och öppna landskap florerar i förgrunden. VA, fiber samt el finns framdraget till tomtgräns.

 • Plus
Prästgatan 64 A, Centralt, Östersunds kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Prästgatan 64 A

Lägenhet
Centralt, Östersunds kommun
Fastighetsbyrån Östersund
1 975 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/4
4 528 kr/mån
30 859 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska lägenhet om 64 kvm med centralt läge nära både stadskärnan, tågstationen samt universitetet. Lägenheten och hela fastigheten totalrenoverades år 2020. Fiskbensparkett, kök från Ballingslöv i sobert grått med keramikbänkskiva, bra förvaring i hall med klinker på golv, samt badrum med klinker från Bricmate på både golv och väggar är bara några av fördelarna här. Anmäl ditt intresse redan idag!

 • Hiss
Vintervägen 21, Frösön, Östersunds kommun

Vintervägen 21

Övrigt
Frösön, Östersunds kommun
Fastighetsbyrån Östersund
6 250 000 kr
240 + 120 m²
1 084 m² tomt

Adress med närhet till det mesta och som kan liknas som ett Frösöläge som kittlar med sin närhet till både service, natur och skidbacke utanför porten. Det 360 kvadratmeter stora flerfamiljshus på Vintervägen 21 är ett gediget hus där utsikten bjuder på det bästa stan har att erbjuda. Totalt finns här tre lägenheter där två ligger på uthyrning och där penthouse-lägenheten nyttjas för eget bruk. Fjärrvärme och fiber.

 • Balkong
Tottvägen 113, lgh 120, Åre By, Åre kommun
 • Mån 11 dec kl 14:00

Tottvägen 113, lgh 120

Lägenhet
Åre By, Åre kommun
Fastighetsbyrån Åre
1 800 000 kr
29 m²
1 rum
vån 1/4
2 992 kr/mån
62 069 kr/m²

Fräsch studiolägenhet åt "rätt" håll med utsikt mot Hummeln samt sjön och byn. Här erbjuds ett enkelt och praktiskt boende bara några meter från Tottliften, här kan du enkelt ta dig ut för några svängar under vintern, men även närheten till diverse vandringringleder och cykelstigar under sommaren. Med andra ord passar detta boende perfekt för er som letar efter möjligheten till aktiviteter och naturen, men fortfarande nära till allt som Åre by har att erbjuda. Direktaccess till Tottliften via gångbron som finns på plan 4 från fastigheten gör att du har ski-in ski-out, en perfekt skidåkarlägenhet!

 • Plus
 • Hiss

Visar alla 11