Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Daniel Olofsson

Daniel Olofsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hissmoforsvägen 59, Krokom, Krokoms kommun
  • Mån 22 apr kl 12:00
Hissmoforsvägen 59, Krokom, Krokoms kommun, bild 2
Hissmoforsvägen 59, Krokom, Krokoms kommun, bild 3

Hissmoforsvägen 59

Villa
Krokom, Krokoms kommun
Fastighetsbyrån Östersund
1 850 000 kr
163 m²
6 rum
1 528 m² tomt

En bit upp efter vägen i Hissmofors hittar ni en boendemiljö där stress och måsten tar slut. Här bor man med storstövlarna ute på farstukvisten och lugnet som filosofi. Vardagliga måsten funkar ypperligt då läget ligger rätt enligt kompassen till både skola, kommunikation och centrum med lagom stort utbud. Det vitmålade huset med nr 59 består av två helt nyrenoverade lägenheter. Vardera om 3 rok och i ett skick som är skinande blankt och inflyttningsklart från första stund. Rymligt och ljust och bekväm vardag får sammanfatta detta trivsamma boendekoncept där uthyrningsmöjlighet kan finansiera delar av boendekostnaden.

  • Premium
Faktorvägen 17, Torvalla, Östersunds kommun

Faktorvägen 17

Villa
Torvalla, Östersunds kommun
Fastighetsbyrån Östersund
4 300 000 kr
132 + 39 m²
6 rum
900 m² tomt

Attraktivt Torvallaläge där villalivet går hand i hand med natur och friluftsliv. Varmt välkommen att bekanta er med ett boendekoncept som passar särskilt bra för er som anser att interiör och exteriör är precis lika viktiga. Smakfull arkitektur som går hand i hand med naturen utanför. De 132 kvm av boyta är mästerligt planerade och rimmar med dagens öppna och ljusa inredningskoncept. Gränsen mellan inne och ute blir nästintill omärkbar tack vara fönster som sträcker sig från golv och nästan hela vägen upp till taket. Garage integrerat med bostaden och stor terrass i solsäker riktning.

  • Uteplats
Odenbacken 8, Söder, Östersunds kommun
  • Ons 24 apr kl 16:30

Odenbacken 8

Villa
Söder, Östersunds kommun
Fastighetsbyrån Östersund
4 750 000 kr
121 + 55 m²
5 rum
927 m² tomt

Med arkitektur som passar Söders sluttningar. Här är huset där man anpassat byggnaden efter kuperad terräng. En tilltalande planlösning med tre etage där man tagit tillvara på det fina läget som både bjuder på både sjö-och fjällutsikt. Planlösningen bjuder på flexibelt användande och vill man hyra ut delar av huset är rumsindelningen helt perfekt. Interiören följer ett ljust och moderiktigt utförande. Plats för den stora familjen och föräldrasovrum med badrum ensuite. Trädgård vars största ytor ligger rakt i södersol. Både exteriör och interiör bjuder på kontakt med Storsjön. FTX, fjärrvärme och fiber.

  • Plus
  • Balkong
Bäckvägen 6, Brunflo, Östersunds kommun

Bäckvägen 6

Villa
Brunflo, Östersunds kommun
Fastighetsbyrån Östersund
2 200 000 kr
93 + 56 m²
5 rum
1 385 m² tomt

Mitt i Brunflos familjära puls ligger Bäckvägen med adresser som erbjuder bostäder med långt förflutet. I närmaste omnejd hittar ni charmiga sekelskifteshus som sommartid är inbäddade i grönska. Det gulmålade huset med siffran 6 har en arkitektur som ger ett gott första intryck. Den tillbyggda entrén gifter sig med 1930-tals charmen samtidigt som den ger byggnaden ett modernt uttryck. Även interiören är allt annat en gammal. Tunga poster som kök och badrum är nyligen moderniserade och en ljus fräsch stil kan beskrivas som bostadens röda tråd. Dessutom extra fördelaktigt tack vare bergvärme och fiber.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv

Visar alla 4