Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Daniel Olofsson

Daniel Olofsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Munkflohögen 126, null, Östersunds kommun
  • Lör 3 aug kl 10:30
Munkflohögen 126, null, Östersunds kommun, bild 2
Munkflohögen 126, null, Östersunds kommun, bild 3

Munkflohögen 126

Villa
Östersunds kommun
Fastighetsbyrån Östersund
695 000 kr
110 m²
6 rum
2 280 m² tomt

Här uppe i Munkflohögen är läget extra bra för dig som värdesätter ett tempo som är raka motsatsen till stress och måsten. Byn ligger i norra delen av Östersunds kommun och vars största specialiteter består av gigantiskt utbud av lugn, vildmark och närhet till fina fiskevatten. Fastigheten som nu är till salu bjuder på ett boendekoncept om bostad a 110 kvm och garagebyggnad som matchar er som råkat samla på er lite för mycket prylar. Prisvärt boende i en trevlig och lagom stor förpackning.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Länsmansvägen 5, Lit, Östersunds kommun
  • Tis 30 jul kl 16:30
Länsmansvägen 5, Lit, Östersunds kommun, bild 2
Länsmansvägen 5, Lit, Östersunds kommun, bild 3

Länsmansvägen 5

Villa
Lit, Östersunds kommun
Fastighetsbyrån Östersund
2 695 000 kr
116 + 84 m²
5 rum
1 287 m² tomt

Bättre läge i Lit kan det knappast finnas. Här bor man inom kort promenadavstånd till ortens serviceutbud samtidigt som läget upplevs som lugnt och avskilt, det centrala läget till trots. Trädgården är fantastisk och utvändigt kan man till och med se glimten av Indalsälvens böljande blå. Bostadshuset erbjuder ett plan och källare och som kronan på verket ett inglasat uterum. Skicket är i genomgående mycket välskött med en interiör av äldre design. Fördelaktig drift tack vare bergvärme. Uppkoppling via fiber.

  • Premium
  • Energieffektiv
Nyvik 247, null, Krokoms kommun

Nyvik 247

Fritidshus
Krokoms kommun
Fastighetsbyrån Östersund
400 000 kr
22 m²
1 rum
1 388 m² tomt

Inte långt ifrån Kattstrupeforsens grymma fiskevatten ligger Nyvik. En by som präglas av Indalsälvens frammarsch och naturskön miljö. Den lilla rödmålade stugan med nummer 247 är ett smultronställe som med sina enkla förhållanden kan liknas med en riktig tillflyktsort helt befriad från plikt och måsten. Otroligt charmig och med ett fint och inflyttningsvänligt skick. Huvudbyggnaden inrymmer allrum med murad öppen spis och kök med vedspis och kyl/frys. Här finns el men inte vatten. Uthus med sovmöjlighet samt utedass med pacto toalett. Fiber finns installerad. Det lösöre som finns på fastigheten ingår, däribland en åkgräsklippare.

  • Uteplats

Visar alla 3