Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Kerstin Bergström

Kerstin Bergström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sikvägen 48, Frösön, Östersunds kommun
 • Tor 25 apr kl 17:00
Sikvägen 48, Frösön, Östersunds kommun, bild 2
Sikvägen 48, Frösön, Östersunds kommun, bild 3

Sikvägen 48

Lägenhet
Frösön, Östersunds kommun
Fastighetsbyrån Östersund
2 750 000 kr
88,5 m²
3 rum
vån 1/4
6 910 kr/mån
31 073 kr/m²

Nära Storsjöns strandlinje ligger ett utomordentligt boendekoncept från 2007. Här bjuds storslagna soluppgångar och solnedgångar. Vintertid åks långfärdsskridskor och skidor på isen. Sommartid tas grässlänten ner till brygga och badtunna för ett dopp. I natursköna Mjällestrand, med panoramautsikt, ligger boendet om 3 rum och kök med fjällutsikt, hiss, carport och inglasad terrass som förgyller!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Lidsjöberg 205, null, Strömsunds kommun
 • Ons 24 apr kl 15:30

Lidsjöberg 205

Villa
Strömsunds kommun
Fastighetsbyrån Strömsund/Ragunda/Bräcke
700 000 kr
93 m²
4 rum
4 499 m² tomt

Med fokus på lugn. Här uppe i Lidsjöberg är läget extra bra för dig som inte räds ensamheten. Byn ligger i norra Jämtland mellan Gäddede och Strömsund vars största specialiteter består av gigantiskt utbud av lugn, vildmark och grymma fiskevatten. Fastigheten som nu är till salu bjuder på ett boendekoncept om bostad a 93 kvm och garagebyggnader och förråd som du bara vågat drömma om. Prisvärt boende med låga driftkostnader och uppvärmning via jordvärme.

 • Plus
Byvägen 57, null, Krokoms kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Byvägen 57

Villa
Krokoms kommun
Fastighetsbyrån Östersund
1 400 000 kr
96 m²
4 rum
2 644 m² tomt

På ovansidan av Byvägen som leder in till Trångsviken. Här finns omgivningar av praktfull natur och man kan inte annat än hänföras av Jämtlands grymma naturrikedomar. Den rödmålade villan med vita knutar är ett typiskt på-landet-koncept med husmodell i nätt storleks format. Skicket är genomgående i god kondition men värt att nämna extra är kök och sällskapsytor vilka kan beskrivas som riktiga femettor. Mitt emellan Östersund och Åre, med andra ord ett strategiskt läge för pendlare oavsett håll. Uppkoppling via fiber.

Länsmansgatan 21, Strömsund, Strömsunds kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Länsmansgatan 21

Villa
Strömsund, Strömsunds kommun
Fastighetsbyrån Strömsund/Ragunda/Bräcke
800 000 kr
124 + 123 m²
5 rum
1 202 m² tomt

Ute på hörnan ligger tegelvillan som kan beskrivas som en fräsch 64-åring. Renoverad på resans gång där fördelar att nämna extra är bergvärme, ny dränering, gillestuga med ventilerat och uppvärmt golv och delvis nya fönster. Interiören följer ett väl omhändertaget skick där kökets fina standard sticker ut lite extra. Trädgården är en klassik villaträdgård som är inramad av riklig växtlighet och bjuder på allt från lekvänliga ytor till rymlig altan.

 • Energieffektiv
Sportvägen 7, Frösön, Östersunds kommun

Sportvägen 7

Villa
Frösön, Östersunds kommun
Fastighetsbyrån Östersund
4 250 000 kr
174 + 30 m²
8 rum
1 051 m² tomt

Med attraktivt läge och mitt i händelsernas centrum. Inbäddad i pudersnö ligger villan med kostym större än vad vi är vana vid. Två våningar om hela 174+30 kvadrat bäddar för ett boende med svängrum och plats för stora familjen. Här kan man nämligen husera i hela sex stycken sovrum. Husmodellen kan beskrivas som en riktig klassiker där både arkitektur och byggnadsteknik upplevs sådär gedigen som bara kan återfinnas i denna typ av hus. Fint belägen med lätt sluttande trädgård i rätt riktning i förhållande till sol och utsikt. Inflationsdämpare och tillskott till familjens ekonomi är uthyrningsavdelningen som återfinns en trappa ner.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Finnäs 125, Gällö, Bräcke kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Finnäs 125

Villa
Gällö, Bräcke kommun
Fastighetsbyrån Strömsund/Ragunda/Bräcke
425 000 kr
49 m²
2 rum
1 520 m² tomt

Med grym natur i alla riktningar. Där landsvägen tar sig fram genom byn Finnäs hittar ni ett pittoreskt litet ställe som nu kan bli ert. Med högt och fint läge ut över Bodsjön ligger ett rödmålat hus med tomtgräns som vetter upp mot skogen. Här är natur och lugn det som kryddar vardagen men söker ni mera fart rekommenderas fiske eller skoter. Husmodellen är nätt om 49 kvm och har ett nyrenoverat kök.

 • Plus
Färgargränd 13, Lugnvik, Östersunds kommun
 • Tor 25 apr kl 16:00

Färgargränd 13

Lägenhet
Lugnvik, Östersunds kommun
Fastighetsbyrån Östersund
975 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/2
4 372 kr/mån
15 234 kr/m²

Välkommen in till en eftertraktad och rymlig tvåa i markplan i mycket omtyckt och lugnt område. Ljus och rymd är två nyckelord som präglar hela bostaden och här finns det goda chanser att kunna njuta av kvällssolen på den inglasade balkongen. Både kök och badrum är renoverade. Praktiskt boende utan trappor och med förråd intill lägenheten. Bra planlösning med stort sovrum med intilliggande klädkammare som fungerar som ett extra rum.

 • Plus
Havsnäs 735, Strömsund, Strömsunds kommun

Havsnäs 735

Villa
Strömsund, Strömsunds kommun
Fastighetsbyrån Strömsund/Ragunda/Bräcke
550 000 kr
150 + 30 m²
5 rum
1 069 m² tomt

Välkommen till Havsnäs och en by belägen på västra sidan av Flåsjön. En by som kan beskrivas familjär och som bland de boende beskrivs med " den bästa platsen att vara på". Ett fantastiskt läge med storslagen natur, skoterleder, sjöar med fiskevatten och vandringsleder i dess närhet. In till Strömsund är det ca 3,5 mil där man hittar allt vad ett litet samhälle kan erbjuda. Bostadshuset som nu är till salu är i mycket fint skick och en fröjd att flytta in i. Totalrenoverad under 2018 med en budget som överstiger utgångspriset. Ett extra plus är att den stora vägen genom byn kommer att asfalteras till sommaren 2024. Fastigheten kommer säljas med friskrivningsklausul.

Utanede 306, Bispgården, Ragunda kommun

Utanede 306

Villa
Bispgården, Ragunda kommun
Fastighetsbyrån Strömsund/Ragunda/Bräcke
175 000 kr
4 rum
1 750 m² tomt

Välkommen till natursköna Utanede som ligger fint vid Indalsälven. Denna lantligt belägna fastighet går alldeles utmärkt att använda sommar som vinter. Ett hemtrevligt och charmigt boende att längta hem till. Fastigheten ligger med närhet till naturen där ett härligt friluftsliv väntar med fiskesjöar, slalombacke och elljusspår. Här finns också den Thailändska paviljongen som är vida känd även utanför Sveriges gräns.

Skogsstigen 25, Strömsund, Strömsunds kommun

Skogsstigen 25

Villa
Strömsund, Strömsunds kommun
Fastighetsbyrån Strömsund/Ragunda/Bräcke
1 500 000 kr
95 + 112 m²
4 rum
1 197 m² tomt

Varmt välkommen till villakvarteret som ligger ett stenkast bort från Strömsunds centrum. På attraktiv hörntomt och med stora grönområden i närmaste omnejd ligger villan som är i ett mycket tilltalande skick. Här är listan på utförda renoveringar lång och man kan med lätthet sammanfatta bostaden som väl underhållen och i gott skick för sin ålder. Såväl interiör som exteriör följer en ljus och behaglig färgpalett och där man från allra första stund garanterat kan avnjuta fördelarna man förknippar med villaägande. Utvändigt traditionell villaträdgård, stor altan och ett nybyggt garage.

 • Uteplats

Visar alla 10