Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Kerstin Bergström

Kerstin Bergström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vältvägen 24, Ås, Krokoms kommun
  • Kommande

Vältvägen 24

Lägenhet
Ås, Krokoms kommun
Fastighetsbyrån Östersund
1 895 000 kr
77 m²
3 rum
vån 2/2
4 007 kr/mån
24 610 kr/m²

Med öppna ytor, vackert ljus och en planlösning där varje kvadratmeter är fint förvaltade kan du snart flytta in på Vältvägen 24. Boendeform där tiden för en gångs skull kommer räcka till då du slipper renovering och dessutom i tryggt format där man kan luta sig tillbaka mot välskött brf med egen carport. Ett grymt läge som hela familjen kommer att älska tack vare underbar yttermiljö, mitt i idrottsmeckat Ås och där samtliga faciliteter som får livet att gå som på räls finns inom allra närmaste omnejd. Här erbjuds förskolor, skolor och trevliga strövområden.

Prästvägen 21, Ås, Krokoms kommun
  • Kommande

Prästvägen 21

Villa
Ås, Krokoms kommun
Fastighetsbyrån Östersund
2 800 000 kr
100 m²
1 466 m² tomt

Adress med daglig dos av sjö och fjäll. Här ifrån Prästvägen har ni en av Åsbygdens bättre vyer. Den lilla tegelvillan från 1967 har stor framtidspotential och ett behändigt antal kvadrat. En nätt husmodell där man lyckats på få antal kvadrat inhysa ett plan samt källare. Så gott som helt i originalutförande och ett tillfälle för den händige. Dessutom med ett läge som kanske till och med kan få bättre utsikt om man lättar på trycket av grönska?!

Skolgatan 35 A, Odenslund, Östersunds kommun
  • Kommande

Skolgatan 35 A

Lägenhet
Odenslund, Östersunds kommun
Fastighetsbyrån Östersund
1 700 000 kr
71 m²
3 rum
vån 1/3
4 724 kr/mån
23 944 kr/m²

På Skolgatan ligger trerummaren för dig som söker ett boende som är inflyttningsvänligt från allra första stund, med en perfekt planlösning och belägen på första våningen utan onödigt spring i trappor. Lägenheten är i mycket fint skick och har vackert ljusinsläpp, härlig rymd, fina ytskikt och stor balkong för mysigt häng. Här bor man lugnt och naturnära med matbutiker, restauranger, caféer, förskolor, skolor, busshållplats med bra kommunikationer i närområdet.

Reveljgränd 20, Körfältet, Östersunds kommun
  • Kommande

Reveljgränd 20

Lägenhet
Körfältet, Östersunds kommun
Fastighetsbyrån Östersund
1 175 000 kr
67 m²
2 rum
vån 2/2
3 666 kr/mån
17 537 kr/m²

Nu kan vi stolt presentera en topprenoverad lägenhet med bästa läge på Körfältet. Lägenheten har på senare år fått nya ytskikt från topp till tå och här är det bara att flytta in och njuta av det bästa Östersund har att erbjuda. Läget och ljuset gör den här tvåan till en riktig pärla! Stor och stabil förening där bland annat bredband ingår i månadsavgiften. Bekvämt läge på översta våningen med inglasad balkong. Gångavstånd till både Östersunds centrum, motionsspår och shopping i Lillänge. Skicka in intresseanmälan så håller vi dig uppdaterad.

  • Balkong

Visar alla 4