Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Fanny Palsander

Fanny Palsander

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Västerbyn 303, Gräsö, Östhammars kommun
  • Lör 10 aug
Västerbyn 303, Gräsö, Östhammars kommun, bild 2
Västerbyn 303, Gräsö, Östhammars kommun, bild 3

Västerbyn 303

Villa
Gräsö, Östhammars kommun
Fastighetsbyrån Östhammar
3 950 000 kr
186 m²
5 rum
3 009 m² tomt

Välkommen till denna rymliga och energieffektiva enplansvilla i utmärkt läge på Gräsö! Med stora härliga ytor och låga driftskostnader kan detta vara drömhemmet för dig som letar såväl fritids- som permanentboende. Läget gör att du lätt kan njuta av utbudet av service och restauranger både på Gräsö och i Öregrund utan att vara beroende av bil. Här har du gångavstånd till ICA, Gräsöbadens camping med restaurang fin badstrand, och förstås till färjeläget. Längs med landsvägen ligger Nötsvedens IP där traditionsenligt midsommarfirande brukar anordnas. Varmt välkommen på visning med 10:45-färjan - anmälan krävs!

  • Premium
Hornugglan 13, Östhammar, Östhammars kommun

Hornugglan 13

Lägenhet
Östhammar, Östhammars kommun
Fastighetsbyrån Östhammar
825 000 kr
64,8 m²
2 rum
3 784 kr/mån
12 731 kr/m²

Välkommen till denna trevliga 2rok i markplan i gott skick! Här erbjuds du 64 kvadratmetrar som fördelar sig över ett vardagsrum, kök, sovrum samt ett nyrenoverat badrum. Från vardagsrummet når du den soliga uteplatsen. Gemensam tvättstuga samt ett förråd tillhörande lägenheten finns på gården. Det finns även ett mindre förråd på våning två i trapphuset som hör till lägenheten. En parkeringsplats ingår i månadsavgiften. Lägenheten är belägen i ett lugnt område med promenadavstånd till Östhammars centrum med hamn, butiker, kommunikationer och restauranger. Gångavstånd på ca 10 min ner till Östhammarsfjärden. Vi ses på visning!

Pa Tamms väg 14, Österbybruk, Östhammars kommun

Pa Tamms väg 14

Villa
Österbybruk, Östhammars kommun
Fastighetsbyrån Östhammar
2 800 000 kr
132 + 65 m²
5 rum
819 m² tomt

Välkommen till denna fräscha enplansvilla på lugn återvändsgata! Här bor du i ett bra läge i Österbybruk med närhet till all tänkbar service. Genomgående välskött hus med välplanerad planlösning. Här erbjuds du kök, vardagsrum, fyra sovrum, badrum och gästtoalett. Du hittar även ett vidbyggt garage, gott om förvaringsmöjligheter, tvättstuga och groventré. På husets baksida finns ett nybyggt vedförråd (2022). Här bor du centralt i Österbybruk, med närhet till centrum där du hittar matbutiker, café, blomsterbutik och busstation med bra kommunikation in till Uppsala. I Österbybruk hittar du även skola, förskola och sporthall. I Stordammen finns ett trevligt bad med hopptorn. Utanför Österbybruk finns ytterligare flera möjligheter till bad i sjöar. Välkommen på visning!

Skyttbacksvägen 1, Österbybruk, Östhammars kommun

Skyttbacksvägen 1

Lägenhet
Österbybruk, Östhammars kommun
Fastighetsbyrån Östhammar
1 525 000 kr
91,4 m²
3 rum
vån 3/4
5 878 kr/mån
16 685 kr/m²

Nu säljs denna trevliga 3 rok med balkong. Hiss finns i huset! Här erbjuds du 91,4kvm fördelat över kök, vardagsrum, två sovrum, badrum samt en stor klädkammare. Från vardagsrummet når du även bostadens balkong, med utsikt mot lummig grönska. Till lägenheten hör ett vindsförråd samt en garageplats. Det finns även några fria parkeringsplatser. Tvättstuga och hobbyrum finns på entréplan. I Österbybruk har du nära till det mesta, så som matbutiker, apotek, busstation med mera. Samtidigt har du närhet till Uppsala som ligger endast ca 40 min bort med bil eller buss och tåg. Vi ses på visning!

Fresta Sidbygden 142, Alunda, Östhammars kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Fresta Sidbygden 142

Fritidshus
Alunda, Östhammars kommun
Fastighetsbyrån Östhammar
2 400 000 kr
55 + 25 m²
4 rum
5,1 ha tomt

Välkommen till Fresta Sidbygden 142! Här bor du i ett lantligt läge omgiven av lummig grönska. Du erbjuds en egen oas, med en trevlig gårdsbild och drygt 5 ha mark. Huset är fördelat på 1,5 plan där entréplan innehar kök, vardagsrum, arbetsrum samt förråd under trappan. På övervåningen hittar du två sovrum, samt kattvindar. Vidare på tomten hittar du även gott om plats för odlingsmöjligheter, både utomhus samt i växthus. Utvändigt hittar du även en pergola, ett uthus/ladubyggnad med bastu, mulltoa och duschmöjligheter. Här finns även en verkstadsdel samt förrådsdel. Verkstaden är tilläggsisolerad med ny el, samt en nu luft-/luftvärmepump. Det finns även ett ytterligare uthus, t ex gäststuga, med en jordkällare under. Detta hus är i behov av renovering. Ett stenkast från fastigheten hittar du Rastsjön, med fiskemöjligheter, eller för att ta ett svalkande dopp. Ca 15-20 minuter med bil från bostaden hittar du en liten gårdsbutik, där du bland annat kan köpa mjölk från gården, ägg, honung, skinn mm. Från fastigheten tar du dig ner till Alunda och dess service på ca 15 minuter. Vill du istället promenera eller cykla är det ca 6 km på en mindre grusväg. I Alunda hittar du både förskolor och skola. I centrum hittar du både ICA, postombud, apotek och kondis. Här finns även bussterminal med goda kommunikationer till både Uppsala och Östhammar. För den träningsintresserade finns bland annat ett fint elljusspår, padelbanor, Korsängens fotbollsplaner, Friskis och Svettis-pass samt sporthall. Sommartid finns även ett utomhusbad (utomhusbassäng). Strax utanför Alunda hittar du även en padelhall, 9-hål golfbana samt fotbollsgolf. Välkommen att boka dig på visning!

Bodagatan 5, Östhammar, Östhammars kommun
Bodagatan 5, Östhammar, Östhammars kommun, bild 2
Bodagatan 5, Östhammar, Östhammars kommun, bild 3

Bodagatan 5

Villa
Östhammar, Östhammars kommun
Fastighetsbyrån Östhammar
3 750 000 kr
140 + 10 m²
6 rum
1 890,9 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa med fantastisk potential! Här får du ett fint tillfälle att förvärva en stor, rejäl villa anno 1923. Det är ett härligt hus där mycket har gjorts för att ta till vara och återskapa dess originalcharm. Originalpanelen från 20-talet finns kvar under den rosa panelen. Huset är rena drömmen för dig som söker en bostad med själ att förädla, som väcker inspiration till att skapa något alldeles extra! Många tomter här i Östhammars äldre delar har styckats av till hälften under årens lopp, men denna tomt är fullstor på nästan 1900 kvm och dessutom i princip helt insynsskyddad med hjälp av ett falurött, bondsågat plank. Trädgården är lummig och ger rikliga skördar av hallon, vinbär, körsbär, krusbär, björnbär, blåbärstry, plommon, rabarber, flera sorters äpplen, såsom Åkerö, och dessutom massor med blommor: scilla, tulpaner, vit och lila syren, pioner, laxrosa jättevallmo, dagliljor, löjtnantshjärta, fingerborgsblomma, ormbunkar, stormhatt, rosor, stockrosor, honungsrosor, kaprifol, klematis "summer snow", vildvin, irisar och två enorma schersminbuskar som doftar ljuvligt i slutet av juni - för att nämna några. Tomten har gott om plats för studsmatta, lek och odling. Det finns två större trädäck varav ett i bästa kvällssol i anslutning till den charmiga, vita boden. På tomten finns även en friggebod byggd i hantverkstekniken skiftesverk, målad i falu ljusröd med guldockramålad dörr och med grästak. Nuvarande ägare har tillverkat eget virke på tomten, från timmer till panel och lister med hjälp av ett modernt bandsågverk och fyrkutterhyvel med klassiska Östhammarsprofiler. De maskinerna samt byggställning finns det möjlighet att förvärva i och med övertagande av fastigheten. Timmer har köpts och lyfts in över planket av lokala skogsbrukare, med mycket prisvärt virke som resultat. Källaren är fullstor och har även den använts till snickeri. Närområdet i Östhammar bjuder på vacker natur och lugn miljö, perfekt för den som söker en fridfull tillvaro. Med närhet till service och bekvämligheter blir detta en plats där du kan trivas och känna dig hemma.

  • Premium
Söderby-Karlsäng 97, Öregrund, Östhammars kommun

Söderby-Karlsäng 97

Fritidshus
Öregrund, Östhammars kommun
Fastighetsbyrån Östhammar
2 095 000 kr
72 + 72 m²
7 rum
2 055 m² tomt

Välkommen till Söderby-Karlsäng! Fritidshuset som erbjuder ett våningsplan samt källare har hela 6 stycken sovrum, här får hela familjen med gäster plats! Tomten på drygt 2000 kvm är rymlig med ett insynsskyddat söderläge och omges av skog och grönska. Dessutom finns här en egen pool med ett omgivande trädäck och bastu. Från huset har du promenadavstånd till områdets gemensamma pool samt nära ner till bryggorna med tillgång till en båtplats. Ta båten ut och njut av skärgårdslivet, paddla och bada! För dig som spelar golf är det även nära till Öregrunds Golfklubb och likaså nära in till Öregrund som sommartid bjuder på många mysiga restauranger längs med kajen, härliga badklippor och fina omgivningar! Till Östhammar tar det ca 12 min med bil och där finns också ett gott serviceutbud med butiker, busstation och restauranger.

Skyttbacksvägen 1, Österbybruk, Östhammars kommun

Skyttbacksvägen 1

Lägenhet
Österbybruk, Östhammars kommun
Fastighetsbyrån Östhammar
1 425 000 kr
85 m²
3 rum
vån 3/4
5 627 kr/mån
16 765 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 3 rok med balkong. Hiss finns i huset! Lägenheten erbjuder kök, två sovrum, vardagsrum och badrum samt en rymlig klädkammare. 2021 genomgick bostaden en större renovering då man bland annat tapetserat om och lagt nya golv i hall, kök, vardagsrum och sovrum samt installerat ny kyl, frys och diskmaskin i köket. Med utgång från köket finns en balkong med rogivande utsikt mot skogspartiet intill huset. Till lägenheten hör ett vindsförråd samt en garageplats. Tvättstuga och hobbyrum finns bekvämt tillgängligt i entréplan. I Österbybruk har du nära till det mesta, så som matbutiker, apotek, busstation med mera. Samtidigt har du närhet till Uppsala som ligger endast ca 40 min bort med bil eller buss och tåg. Vi ses på visning!

  • Hiss
Braxenbolsvägen 15, Hargshamn, Östhammars kommun
  • Budgivning pågår

Braxenbolsvägen 15

Villa
Hargshamn, Östhammars kommun
Fastighetsbyrån Östhammar
1 800 000 kr
100 + 20 m²
5 rum
2,1 ha tomt

Välkommen till Braxenbolsvägen 15, en 1920-talsvilla på generös tomt med tillgång till eget båthus! Bostadshuset i två plan med källare erbjuder totalt 4 rum och kök varav 3 sovrum. Taket är omlagt 2023. Runt om huset finns ett mångfald av träd och blommande växter så som äpple, Syrén, Schersmin och Stockrosor. Tack var den generösa tomten finns gott om möjligheter att vidareutveckla fastigheten. Braxenbol 1:55, 1:57 och 1:67 är samtaxerade och ingår samtliga i köpet. Den totala markarealen uppgår till 31 960 kvm. Till fastigheten hör ett båthus på samfälld mark vid småbåtshamnen ca 1 km från huset. Härifrån tar du dig snabbt ut i skärgården med många smultronställen att utforska! Från Stockholm/Norrtälje tar du dig enkelt till Hargshamn via E18 och väg 76. För vardaglig service finns Östhammar eller Gimo endast 15 minuter bort med bil.

  • Uteplats
Skatvägen 64, Öregrund, Östhammars kommun

Skatvägen 64

Fritidshus
Öregrund, Östhammars kommun
Fastighetsbyrån Östhammar
2 200 000 kr
72 m²
4 rum
3 108 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva denna välskötta fastighet i populära Stenskär! Här erbjuds du en härlig tomt med både gräsmatta och naturtomt i ett ogenerat läge. Flertalet olika sittplatser runt om i trädgården för att fånga solen i alla väderstreck. Runt fastigheten finns mysiga promenadstråk och du har även gångavstånd ner till båtplatsen som hör till fastigheten. På fastigheten hittar du huvudstuga som används av säljarna som permanentboende. Vidare på tomten finns även en vinterbonad gäststuga, en vinterbonad förrådsbyggnad samt växthus där du bland annat hittar vinrankor. Området är beläget ca 1mil från sommarstaden Öregrund där du hittar flertalet mysiga butiker, caféer och restauranger. I närheten finns även en populär golfbana. Goda pendlingsmöjligheter med buss från Stockholm och Uppsala. Välkommen på visning!

Prästgårdsvägen 9, Alunda, Östhammars kommun
Prästgårdsvägen 9, Alunda, Östhammars kommun, bild 2
Prästgårdsvägen 9, Alunda, Östhammars kommun, bild 3

Prästgårdsvägen 9

Lägenhet
Alunda, Östhammars kommun
Fastighetsbyrån Östhammar
1 350 000 kr
84 m²
2 rum
vån 1/3
7 014 kr/mån
16 071 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma 2:a på Prästgårdsvägen i Alunda! Belägenheten i det pampiga gamla bankhuset och de smakfullt utförda renoveringarna ger detta hem en unik charm och karaktär som genomsyrar varje rum. Med öppna sällskapsytor, takhöjd på 3 meter och en boyta på hela 84 kvadratmeter finns här gott om utrymme att trivas på. Till lägenheten hör också ett inglasat uterum som fungerar som ett extrarum sommartid och föreningen har en stor gräsmatta intill huset som nyttjas av medlemmarna. Området runt Brf Prästgården i Alunda är lugnt och fridfullt med närhet till vacker natur och trevliga promenadstråk, men också nära både service och kommunikationer. På gångavstånd finns matbutik, apotek och restaurang, och bara 300 meter från huset finns hållplats för buss 811 som enkelt tar dig till Uppsala. För den som har bil ligger Gränbystaden bara ca 20 minuter bort, med ett stor utbud av shopping och service.

  • Premium
  • Uteplats
Terrilörsgatan 5, Östhammar, Östhammars kommun

Terrilörsgatan 5

Lägenhet
Östhammar, Östhammars kommun
Fastighetsbyrån Östhammar
1 850 000 kr
53 m²
2 rum
vån 4/5
4 519 kr/mån
34 906 kr/m²

Välkommen till denna moderna och trivsamma bostadsrätt belägen i Östhammar. Med ett imponerande läge intill Östhammarsfjärden och byggår 2017/2018 är detta ett boende utöver det vanliga! Lägenheten ligger på våning 4 av 5 vilket ger ljus och rymd i bostaden. Balkongen på hela 14 kvm ger bostaden en extra social yta med möjlighet att njuta av frisk luft och vacker utsikt tillsammans med familj och vänner. Området i Östhammar bjuder på vackra omgivningar och nära till både natur och stadsliv. Med bekvämt gångavstånd till det mesta, är detta ett perfekt läge för dig som vill ha både lugn och bekvämlighet. Här kan du njuta av sköna promenader längs vattnet och utforska lokala butiker och trevliga restauranger. Missa inte chansen att bo i denna stilrena bostad med havsutsikt och perfekt läge. Kontakta oss idag för mer information eller för att boka en visning tillsammans!

  • Hiss
Snäcksund 140, Öregrund, Östhammars kommun

Snäcksund 140

Fritidshus
Öregrund, Östhammars kommun
Fastighetsbyrån Östhammar
1 190 000 kr
55 m²
3 rum
2 350 m² tomt

Välkommen till detta charmiga torp, omgivet av grönska och lugn. Med en stor tomt på hela 2350 kvadratmeter blir detta ditt egen lilla paradis för avkoppling och egna odlingar. Torpet har två stora rum i nedre plan där kök och vardagsrum finns, samt två mysiga sovrum med snedtak i övre plan. Det här är platsen där du kan sätta din egen prägel och skapa ditt drömboende på landet. Unna dig det enkla livet och koppla av på verandan med en kopp kaffe, omgiven av vackra äppelblommor på våren och grönska på sommaren. Ett perfekt tillfälle att skapa ditt eget drömboende tillsammans med naturen - välkommen hem!

  • Plus
Slagugglan 26, Östhammar, Östhammars kommun

Slagugglan 26

Lägenhet
Östhammar, Östhammars kommun
Fastighetsbyrån Östhammar
895 000 kr
75,8 m²
3 rum
5 799 kr/mån
11 807 kr/m²

Välkommen till denna trevliga bostadsrätt belägen på bottenplan i lugna Östhammar. Här erbjuds en trivsam bostad med en boyta på 75.8 kvadratmeter fördelat på 3 rum. Det bästa med denna bostad är den härliga uteplatsen där du kan njuta av sommarkvällar med vänner och familj. Brf Slagugglan är en välskött och trivsam förening med god ekonomi, vilket skapar en trygg och harmonisk boendemiljö. Med närhet till naturen och bra omgivningar finns möjlighet till avkoppling och härliga promenader i närområdet. Att bo i Östhammar innebär en lugn och avslappnad livsstil, samtidigt som du har bekvämt nära till service och bekvämligheter.

Kilby 2:14, Alunda, Östhammars kommun

Kilby 2:14

Tomt
Alunda, Östhammars kommun
Fastighetsbyrån Östhammar
600 000 kr
3 040 m² tomt

Trevlig tomt med ett lantligt läge! Här finns möjlighet att skapa ert drömhem med naturen runt husknuten. Några minuter från fastigheten hittar du bland annat Lunda fotbollsplan samt Lunda flygfält. På 10-15 minuter från fastigheten tar du dig ut till väg 288 och dess busshållplats med kommunikationer till både Uppsala samt Östhammar och Öregrund. Tomten är belägen med närhet till både Gimo och Alunda samt dess serviceutbud. Alunda erbjuder Ica, apotek, postutlämning samt ett konditori. Här finns även förskolor samt grundskola. I Gimo hittar du Ica, apotek, vårdcentral och hembageri. Här finns även förskolor, grundskola samt gymnasium. Badmöjligheter finns i Gimodammen.

Fornbro 1:25, Alunda, Östhammars kommun

Fornbro 1:25

Tomt
Alunda, Östhammars kommun
Fastighetsbyrån Östhammar
495 000 kr
2 517 m² tomt

Nu säljs denna trevliga tomt utanför Alunda! Här bor du i ett lantligt läge med naturen som granne. På endast ca 5 minuter tar du dig till Vällen-badet och Alunda når du på under 15 minuter. I Alunda finns all tänkbar service så som Ica, postutlämning, apotek, restauranger mm. Här finns även en fin 9-hålsbana för den golfintresserade. Vid golfbanan finns även en padel-hall med golfsimulator. Vid Alunda bussterminal finns goda kommunikationer till både Uppsala, Östhammar samt Öregrund. Här finns även kommunikationer till Arlanda via Uppsala! Missa inte chansen att förvärva denna mysiga tomt. Välkommen att besöka tomten samt kontakta ansvarig mäklare vid intresse eller frågor!

Raggarön 10:21, Östhammar, Östhammars kommun

Raggarön 10:21

Tomt
Östhammar, Östhammars kommun
Fastighetsbyrån Östhammar
350 000 kr
916 m² tomt

Välkommen till denna trevliga tomt i havsnära läge! Här finns möjlighet att skapa din drömbostad. Beviljat bygglov från 2019 finns på permanentbostad om 105 kvm. Se bifogade ritningar. Några plintar finns redan gjutna i dagsläget. Tillstånd för BDT-avlopp finns. Möjlighet till båtplats finns eventuellt men är inget som hör till fastigheten. Nuvarande fastighetsägare har haft tillgång till en båtplats. Från fastigheten tar du dig till antingen Östhammar eller Öregrund och dess service på ca 30-35 minuter. Här finns matbutiker, restauranger, apotek, postutlämning samt kommunikationer. Välkommen att besöka fastigheten! Kontakta ansvarig mäklare Fanny Palsander på 070-69 170 15 vid frågor eller intresse.

Morkarla-Söderby 1:12, Österbybruk, Östhammars kommun

Morkarla-Söderby 1:12

Tomt
Österbybruk, Östhammars kommun
Fastighetsbyrån Östhammar
800 000 kr
2,6 ha tomt

Nu säljs denna markbit med lantligt läge! Genom tomten rinner en mysig å. Ta chansen att bygga ditt drömhem i samråd med kommunen. Belägen mer närhet till både Österbybruk och Alunda. Du når Österbybruk på ca 10-15 minuter och Alunda på 15 minuter. Båda orterna har goda pendlingsmöjligheter in till Uppsala. Från Österbybruk tar du dig smidigt till Gävle och från Alunda når du enkelt Östhammar och Öregrund. Läs gärna mer historia och information under "Säljaren berättar". Eventuell kan en äldre röd Ferguson traktor ingå i köpet. Välkommen att besöka tomten! Kontakta ansvarig mäklare Fanny Palsander på 070-69 170 15 vid intresse eller eventuella frågor.

Visar alla 18