Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Hugo Jansson

Hugo Jansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Björkvägen 27, Gimo, Östhammars kommun
  • Tor 2 maj kl 17:00
Björkvägen 27, Gimo, Östhammars kommun, bild 2
Björkvägen 27, Gimo, Östhammars kommun, bild 3

Björkvägen 27

Villa
Gimo, Östhammars kommun
Fastighetsbyrån Östhammar
1 400 000 kr
88 + 88 m²
4 rum
990 m² tomt

Välkommen till Björkvägen 27 och denna trevliga villa inredd i 70-tals modell. Huset har i entréplan kök, vardagsrum, badrum och 2 sovrum. Dessutom är källarplan inredd med bland annat en rymlig gillestuga och tvättstuga. I källaren finns även förvaringsmöjligheter. På tomten finns ett friliggande garage. I Gimo hittar du både Ica, gym, ishall, simhall och fotbollsplaner. Från fastigheten har du närhet till både förskola, grundskola samt gymnasium. Det finns även ett fint elljusspår som vintertid görs till ett längdskidsspår. Badmöjligheter finns i Gimodammen. Från Gimo busstation hittar du goda kommunikationer via buss mot både Uppsala och Östhammar.

  • Premium
Masugnsskogen 115, Österbybruk, Östhammars kommun

Masugnsskogen 115

Fritidshus
Österbybruk, Östhammars kommun
Fastighetsbyrån Östhammar
995 000 kr
57 m²
2 rum
2 462 m² tomt

Välkommen till detta härliga vinterbonade fritidshus i skogarna mellan Forsmark och Österbybruk. Fastigheten erbjuder gott om byggnader i form av garage, traktor garage, gäststuga, snickarbod, förråd, vedstuga, jordkällare och bostadshuset. Bostadshuset erbjuder dig ett helkaklat badrum med vattentoalett, duschkabin och handfat samt el golvvärme. Kök utrustat med spis, ugn, kyl/frys samt en vedspis i 50-talsstil panelade väggar och ett ek parkett golv. Vardagsrummet är inrett med samma ek parkett golv som i köket, panelade väggar samt en härlig braskamin för svala vårkvällar och utgång till det inglasade uterummet. Sovrummet som är öppet mot vardagsrummet är inrett med ek parkett golv och tapetserade väggar. Nära inpå fastigheten växer den underbara skogen som erbjuder dig gott om möjligheter för friluftsliv

Drottninggatan 5, Östhammar, Östhammars kommun

Drottninggatan 5

Lägenhet
Östhammar, Östhammars kommun
Fastighetsbyrån Östhammar
1 200 000 kr
41 m²
2 rum
2 602 kr/mån
29 268 kr/m²

Yteffektiv och välplanerad 2:a mitt i centrala Östhammar. Lägenheten är totalrenoverad för ca 8 år sedan med genomgående fräscha ytskikt bestående av parkettgolv och vita målade väggar samt badrum med helkaklade ytskikt i grått och vitt. Här finns kök och allrum i öppen planlösning och ett separat sovrum med förvaring i tre garderober. Ytterligare tre garderober för förvaring finns i hallen. Från allrummet finns utgång till en rymlig altan som vetter mot föreningens innergård. Tillhörande lägenhetsförråd finns direkt utanför lägenhetsdörren. En perfekt bostad för dig som söker ett lättskött boende. Centralt läge med bara några minuters promenad till matbutiker, caféer, busstationen och sjötorget. Varmt välkommen på visning eller kontakta mäklaren för bokning av privat visning.

  • Uteplats
Johan Marméns väg 9, Alunda, Östhammars kommun

Johan Marméns väg 9

Radhus
Alunda, Östhammars kommun
Fastighetsbyrån Östhammar
1 050 000 kr
113,5 m²
4 rum
6 597 kr/mån
9 251 kr/m²

Välkommen till Johan Marméns väg 9 i Alunda. Här har du chansen att flytta in i en trevlig och fräsch fyra rums parhus i två våningar. Här bor du bekvämt i ett parhus med villa känsla och med smidiga buss förbindelser till Uppsala eller till Öregrund och Östhammar. Tack vare den smidiga planlösningen så har man gott om gemenskapsytor på bottenvåningen samtidigt som sovrummen har placerat på övervåningen. Bostadens smidiga planlösning erbjuder tresovrum på det överplanet och ett vältilltaget vardagsrum på bottenvåningen. Utöver det så erbjuder bostaden en trevlig baksida med altan med gott om insynsskydd tack vare en mindre kulle. Till bostaden hör även ett fristående förråd samt en parkering i den närliggande garage längan. Kontakta ansvarig mäklare vid Intresse. Välkommen på visning!

Visar alla 4