Fastighetsbyrån Östra Göinge

Fastighetsbyrån Östra Göinge

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Östergårdsvägen 3, Knislinge, Östra Göinge kommun

Östergårdsvägen 3

Villa
Knislinge, Östra Göinge kommun
Fastighetsbyrån Östra Göinge
795 000 kr
168 m²
6 rum
1 566 m² tomt

Varmt välkomna till Östergårdsvägen 3 i Knislinge och denna rymliga 1 1/2-plansvilla. Huset ligger i utkanten av byn med väl insynsskyddad trädgård. Detta boende är perfekt för en lite större familj som behöver gott om plats, då det finns gott om sovmöjligheter och umgängesytor på de båda våningsplanen. Det finns även 2 badrum, ett på vardera våning. På tomten finns också en lite större förrådsbyggnad med ett inrett rum som kan fungera som gäststuga, samt ett garage. OBS: Huset säljes med friskrivningsklausul. Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Viktor Sjunnesson för mer information!

Tranbärsgränd 6, Knislinge, Östra Göinge kommun

Tranbärsgränd 6

Lägenhet
Knislinge, Östra Göinge kommun
Fastighetsbyrån Östra Göinge
1 195 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 1/1
5 139 kr/mån
15 419 kr/m²

Modern och smakfullt inredd marklägenhet på Väster i Knislinge! Här erbjuds ett praktiskt boende i ett plan med 2 sovrum, vardagsrum och Marbodalkök i öppen planlösning samt helkaklat badrum. Härlig uteplats och lättskött trädgård omgiven av uppvuxen avenbokshäck. Asfalterad framsida med gott om eget parkeringsutrymme samt ett generöst förråd. Naturen finns direkt inpå husknuten. Njut av långa skogspromenader med härliga stigar upp till Wanås välkända konstpark, kanske tar man en paus och äter lunch innan man vandrar vidare i de magiska Göingeskogarna. Gångavstånd till skola och förskola. I Knislinge finns både matbutik, vårdcentral, apotek och väldigt goda allmänna kommunikationer. Kontakta fastighetsmäklare Jennie Wemlert för information och visning.

 • Uteplats
Björkgatan 14, Sibbhult, Östra Göinge kommun

Björkgatan 14

Villa
Sibbhult, Östra Göinge kommun
Fastighetsbyrån Östra Göinge
450 000 kr
100 m²
3 rum
793 m² tomt

Välkomna till Björkgatan 14 i Sibbhult och denna 1-plansvilla. Huset har haft samma ägare sedan 1975 och erbjuder 2 sovrum, stort vardagsrum i vinkel, badrum, kök, tvättstuga, toalett och ett allrum innanför pannrummet. Tomten är trevlig och lättskött med ett tillbyggt uterum på husets baksida. Då det mesta är original föreligger visst renoveringsbehov, men det är en mycket bra stomme att skapa sig sitt eget drömhus ifrån. Det finns ett vattenburet värmesystem. Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Viktor Sjunnesson för mer information.

Tykatorp Nyvång 2916, Sibbhult, Östra Göinge kommun
 • Budgivning pågår

Tykatorp Nyvång 2916

Villa
Sibbhult, Östra Göinge kommun
Fastighetsbyrån Östra Göinge
875 000 kr
84 m²
3 rum
2 968 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva denna 1 1/2-plansvilla med oinredd ovanvåning på fint läge med skogen som närmsta granne. Huset ligger som sista hus på den lilla grusvägen och närmsta granne är ett par hundra meter bort. Fastigheten består av ett bostadshus som byggdes 1993, ett äldre stall med två hästboxar och en enklare garagebyggnad. Här bor du ca 1,5 km från mataffär och bussförbindelser. Huset erbjuder 2 sovrum och ett badrum, men med möjlighet att inreda ovanvåningen om ytterligare plats behövs. Bostaden är i visst behov av interiört underhåll. Fastigheten säljes med friskrivningsklausul. Varmt välkommen på visning.

 • Plus
Solhällsvägen 14, Hjärsås, Östra Göinge kommun
 • Budgivning pågår

Solhällsvägen 14

Villa
Hjärsås, Östra Göinge kommun
Fastighetsbyrån Östra Göinge
975 000 kr
94 + 94 m²
3 rum
1 228 m² tomt

Varmt välkomna till denna fina villa på hörntomt mellan Solhällsvägen och Gydevägen i Hjärsås. Letar du efter ett hus i ett lugnt område med med lättskött trädgård kan detta vara huset du söker. Nuvarande ägare har bland annat låtit installera en luft/vatten värmepump och robotgräsklippare. Huset erbjuder 2 sovrum på entréplan, men även delvis inredd källare för både extra sovmöjlighet och umgängesyta. Huset har lite äldre standard men är välskött. Varmt välkommen att boka in er på visning.

Åstringavägen 4A, Knislinge, Östra Göinge kommun

Åstringavägen 4A

Lägenhet
Knislinge, Östra Göinge kommun
Fastighetsbyrån Östra Göinge
245 000 kr
36,5 m²
1 rum
vån 1/2
3 194 kr/mån
6 712 kr/m²

Varmt välkomna till Åstringavägen 4A och denna välplanerade 1-rumslägenhet på bra läge. Lägenheten är genomgående fräsch med hall, nyare badrum, ett praktiskt kök, samt vardagsrum/sovrum med balkong. Lägenheten ligger på första våningen och här bor du med gångavstånd till alla nödvändigheter. Busstation och gym ligger precis utanför. Vårdcentral och mataffär finns inom 300 meter. Detta boende kan vara en utmärkt studentlägenhet med bra bussförbindelser till Kristianstad, eller för dig som vill bo med närhet till allt. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Viktor Sjunnesson för mer information.

Kromringen 13A, Knislinge, Östra Göinge kommun

Kromringen 13A

Lägenhet
Knislinge, Östra Göinge kommun
Fastighetsbyrån Östra Göinge
1 595 000 kr
81 + 5,7 m²
3 rum
vån 1/1
5 345 kr/mån
19 691 kr/m²

Här är det enkelt att leva med allt som vardagen kräver - en bostad att se fram emot! Energisnålt med endast ca. 5 100 kWh/år. Modern och fräsch marklägenhet på Väster. I denna bostad ingår belysningstillval som gjorts (ca. 26 000 kr) i form av spotligts i kök, badrum och hall.

Köpmannagatan 3, Broby, Östra Göinge kommun

Köpmannagatan 3

Villa
Broby, Östra Göinge kommun
Fastighetsbyrån Östra Göinge
995 000 kr
60 + 50 m²
3 rum
527 m² tomt

Välkomna till Köpmannagatan 3 i centrala Broby. Nu finns denna fina 1 1/2-plansvilla till salu, perfekt för dig som vill ha något lite mindre, lättskött och centralt. Huset är modernt och fräscht, med tillfixade ytskikt, nyare kök och badrum samt moderna fönster med isolerglas. Kök, badrum/tvätt, och vardagsrum finns på entréplan, och ett allrum samt sovrum på övre plan. På tomten finns även en gäststuga som fungerar utmärkt både för övernattningsgäster eller för att bedriva någon verksamhet. Här bor du med gångavstånd till alla bekvämligheter och nödvändigheter såsom, mataffär, apotek och busstation. Varmt välkommen på visning.

 • Plus
Svenarp 1183, Glimåkra, Östra Göinge kommun

Svenarp 1183

Villa
Glimåkra, Östra Göinge kommun
Fastighetsbyrån Östra Göinge
1 600 000 kr
154 + 60 m²
6 rum
1 143 m² tomt

Välkomna till Svenarp 1183 och detta mycket charmiga bostadshus på lugnt och naturskönt läge en kort bit utanför Glimåkra. Huset har löpande renoverats och håller genomgående en hög standard. Det finns gott om plats för hela familjen med 4 sovrum, två allrum, kök och två badrum. På husets baksida finns en stor trädgård med en vedeldad badtunna, och skogen som granne. Vägen utanför huset är ej tungt trafikerad. Detta är ett perfekt tillfälle för dig som vill komma ut lite närmre naturen, men fortfarande ha kvar all bekvämlighet som detta hus kan erbjuda. Huset säljes förbesiktigat. Obs. möjlighet att köpa huset möblerat finns. Varmt välkomna att boka in er på visning!

 • Plus
Snapphanegatan 44, Broby, Östra Göinge kommun

Snapphanegatan 44

Villa
Broby, Östra Göinge kommun
Fastighetsbyrån Östra Göinge
895 000 kr
84 + 25 m²
3 rum
1 045 m² tomt

Varmt välkomna till Snapphanegatan 44 och denna mycket fina och välskötta enplansvilla. Huset är beläget på en mycket lugn gata i Broby, med gångavstånd till skola, mataffär och buss. Detta är ett riktigt bra tillfälle för dig som letar efter en första bostad, eller för dig som önskar något lättskött med allt samlat på ett och samma våningsplan. Dessutom är det bara att flytta raka vägen in utan att behöva börja med en massa renoveringar. På baksidan av huset finns ett härligt inglasat uterum, och skulle det bli för varmt i detta har du även ett trädäck. Huset säljes förbesiktigat. Varmt välkomna att boka in er på visning.

Västergatan 19, Broby, Östra Göinge kommun

Västergatan 19

Villa
Broby, Östra Göinge kommun
Fastighetsbyrån Östra Göinge
1 895 000 kr
139 + 64 m²
6 rum
1 874 m² tomt

Varmt välkomna till Västergatan 19 och denna fina funkisvilla på centralt läge i Broby. Detta är ett hus som är väl omhändertaget och där det bara är att flytta in. Det har genomgått stora renoveringar de senaste 10 åren och är i gott skick. Här erbjuds stora härliga rum med högt i tak och bra ljusinsläpp. Renoveringarna är varsamt utförda för att bibehålla husets ursprungliga charm och känsla, där exempelvis fiskbensparkett har bevarats och den öppna spisen finns kvar. Bra och smidig uppvärmning genom fjärrvärme. Missa inte chansen att förvärva denna unika bostad. Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Viktor Sjunnesson för mer information.

Orrstigen 3, Knislinge, Östra Göinge kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Orrstigen 3

Villa
Knislinge, Östra Göinge kommun
Fastighetsbyrån Östra Göinge
1 345 000 kr
127 + 92 m²
5 rum
642 m² tomt

Välkommen till Orrstigen 3 och populära Väster! På lugnt och trevligt område med närhet till skola, förskola, mataffär och vårdcentral. Knislinge är en bra pendlingsort med frekvent kollektivtrafik där Kristianstad, Hässleholm nås på ca 20 minuter med bil. Ett ljust och välplanerat familjehus med lättskött och härlig kvällssolig trädgård. Här erbjuds 3 sovrum, badrum, toalett, 2 allrum och kök med utgång till generös uteplats. Huset är välvårdat och har renoverats löpande genom åren med nytt kök 2015, fönster och ytterdörr är bytt samt genomgående ljusa fräscha ytskikt. Här är det bara att flytta in direkt och bo eller fortsätt att sätta din egen prägel! Huset säljes förbesiktigad och dolda felförsäkrad.

Källgatan 19, Sibbhult, Östra Göinge kommun

Källgatan 19

Villa
Sibbhult, Östra Göinge kommun
Fastighetsbyrån Östra Göinge
995 000 kr
130 + 60 m²
5 rum
876 m² tomt

Välkommen till Källgatan 19 och denna 1½- plansvilla om 130 kvadratmeter. Här erbjuds ett välplanerat boende i lugna Sibbhult. Huset passar perfekt för den lite större familjen då det finns fyra stycken separata sovrum, två på övre plan och två på entréplan. Mycket har renoverats i huset sedan 2008, exempelvis tak, fönster, värmesystem och kök. Här är det alltså bara att flytta in och börja bo. Fiber är indraget. Huset är beläget mitt i Sibbhult mittemot skola. Varmt välkomna att kontakta fastighetsmäklare Viktor Sjunnesson för mer information.

 • Plus
Skolgatan 15, Knislinge, Östra Göinge kommun

Skolgatan 15

Villa
Knislinge, Östra Göinge kommun
Fastighetsbyrån Östra Göinge
1 750 000 kr
98 + 62 m²
4 rum
583 m² tomt

Välkommen till Skolgatan 15 och denna smakfulla villa på bra läge! Bostaden byggdes från början år 1930. Idag är hela bostaden är totalrenoverad i vackra material och färgval, här är det bara att flytta rakt in och börja trivas. Huset har en lättskött trädgård som är belägen på en trevlig hörntomt med tillhörande uteplats under tak samt garage. Knislinge är den största tätorten i Östra Göinge kommun, belägen cirka 20 kilometer norr om Kristianstad. Här bor du med närhet till skola, förskola, matvarubutik samt vacker natur runt hörnet. Välkommen att boka in dig på visning!

Osbyvägen 1, Östanå, Östra Göinge kommun
 • Tor 28 sep
Osbyvägen 1, Östanå, Östra Göinge kommun, bild 2
Osbyvägen 1, Östanå, Östra Göinge kommun, bild 3

Osbyvägen 1

Villa
Östanå, Östra Göinge kommun
Fastighetsbyrån Östra Göinge
1 250 000 kr
400 m²
3 249 m² tomt

Välkommen till vackra, natursköna Östanå och Osbyvägen 1! Nu har du chans att förvärva två hus med möjligheter till verksamhet med intäkter. Med utsikt över Helgeå och närhet till badplats ligger dessa 2 fastigheter. Den ena bostaden hyrs idag ut till hyresgäster och genererar en stabil intäkt. På den andra fastigheten ligger ett hus där renovering påbörjats. Detta hus kan framåt vara lämpligt för säsongsuthyrning eller kanske en egen ateljé. Uppvärmning sker med luft/luft värmepumpar som installerades 2022. Fastighet nr1. Här finns idag 400 kvm bostad med totalt 2 till 3 lägenheter. Vid köp övertar köparen aktiva hyreskontrakt. Fastighet nr2. Huset är under pågående renovering och har framtida möjlighet som fritidsboende eller verksamhet. Här erbjuds kök, badrum samt två stora utrymmen på övre plan med utsikt över Helge å. Enklare garage på tomten samt ett förråd som förr användes till frysrum. Asfalterad parkering framför huset. Varmt välkomna att kontakta fastighetsmäklare Jennie Wemlert för information och visning.

 • Premium
Östanå Skogsväg 3, Östanå, Östra Göinge kommun

Östanå Skogsväg 3

Villa
Östanå, Östra Göinge kommun
Fastighetsbyrån Östra Göinge
2 500 000 kr
280 + 280 m²
6 rum
2 890 m² tomt

Välkomna till Östanå Skogsväg 3 eller Bruksvillan som huset också kallas. Huset ligger längs med Helge å i Östanå. I dagsläget bedrivs det en verksamhet för uthyrning här, men huset är taxerat som småhus vilket innebär att det även går att använda som bostad. Så möjligheterna är stora både för den som vill driva en verksamhet, eller för den som vill skapa sig ett otroligt häftigt boende på ett fantastiskt läge. Kommunen förbered fiber i Östanå och intresseanmälan för detta är gjord. Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Viktor Sjunnesson för mer information och för att boka visning.

Laves väg 8, Broby, Östra Göinge kommun

Laves väg 8

Villa
Broby, Östra Göinge kommun
Fastighetsbyrån Östra Göinge
1 465 000 kr
182 m²
6 rum
884 m² tomt

Välkommen till denna pampiga 1 1/2 plansvilla på Laves väg 8 i Broby. En genomgående rymlig villa med bra planlösning på trevlig hörntomt och fri utsikt. Entréplan erbjuder luftigt allrum i vinkel, kök med utgång till fräscht inglasat uterum, helkaklat badrum utrustat med golvvärme, badkar, wc och handfat, 2 sovrum och tvättstuga. På övre plan finns ett tilltaget allrum, 2 sovrum och badrum med dusch, wc, handfat och bastu. Fönster är utbytta i bostaden, låglutande tak över vidbyggt garage är nyare. Bostaden säljes förbesiktigad. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Jennie Wemlert.

Kanalgatan 15, Sibbhult, Östra Göinge kommun

Kanalgatan 15

Villa
Sibbhult, Östra Göinge kommun
Fastighetsbyrån Östra Göinge
795 000 kr
79 + 52 m²
4 rum
958 m² tomt

Varmt välkomna till Kanalgatan 15 och denna fina och moderna 1 1/2 plansvilla. Nu finns möjligheten förvärva ett hus i ett mycket trevligt område i Sibbhult. Här bor du i ett lugnt villakvarter så att du verkligen kan njuta av den trevliga trädgården. Huset har genomgått flera större renoveringar på senare år och är genomgående fräscht. Här finns totalt tre sovrum på de båda våningsplanen. På ena gaveln finns en härlig uteplats i söderläge. Varmt välkomna att boka in er på visning.

Glimminge 2320B, Broby, Östra Göinge kommun

Glimminge 2320B

Villa
Broby, Östra Göinge kommun
Fastighetsbyrån Östra Göinge
2 295 000 kr
174 + 38 m²
5 rum
3 292 m² tomt

Varmt välkomna till Glimminge 2320B och detta mycket trevliga 1 1/2-planshus. Huset byggdes 2008 och standarden i huset är genomgående bra och modern. Här finns 3 stora sovrum och härliga sällskapsytor på de båda våningsplanen. Detta är en genomtänkt villa som fungerar både för familjen, eller för dig som vill ha allt på ett våningsplan. För dig som vill slippa att börja med en renovering är detta en perfekt möjlighet då det bara att flytta in och börja bo. Huset ligger på ett fritt läge utan några grannar precis inpå. Ca 400 meter från huset finns badsjö. Varmt välkommen att boka in er på visning.

Marknadsvägen 24, Glimåkra, Östra Göinge kommun

Marknadsvägen 24

Villa
Glimåkra, Östra Göinge kommun
Fastighetsbyrån Östra Göinge
1 995 000 kr
149 + 157 m²
7 rum
1 108 m² tomt

Stor välskött villa från 1972 i fantastiskt skick i Glimåkra. 149 kvm boarea samt 157 kvm biarea. Rymliga rum och härliga öppna stora umgängesytor. Trevligt vinterbonat uterum med vattenburen golvvärme som är öppet mot vardagsrum och kök samt stort trädäck. Hela fyra sovrum på entréplan. Nytt tak, badrum, fiber, bergvärme och genomgående nya ytskikt. Här är det bara att flytta in direkt och börja bo. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

 • Uteplats
Storgatan 10, Glimåkra, Östra Göinge kommun

Storgatan 10

Övrigt
Glimåkra, Östra Göinge kommun
Fastighetsbyrån Östra Göinge
1 200 000 kr
196 m²
644 m² tomt

Nu finns Glimåkra Restaurang och pizzeria till salu! För dig som vill driva restaurang och pizzeria är detta en fantastisk möjlighet. Här får du fina och fräscha lokaler som är helt anpassade för restaurangverksamhet. Entrén är på byggnadens framsidan där vi kommer in till en hall med beställningsdisk. Härifrån går man vidare in till restaurangdelen där det finns gott om sittplatser. Köket är stort och det finns gott om utrymme för alla maskiner och inventarier, även tilltagna arbetsytor. Utöver detta erbjuds ett kontor, gästtoalett, personaltoalett med dusch och förvaringsytor. Här finns även ordentliga köksfläktar installerade. Så gott som alla utrymmen i fastigheten är kaklade, vilket gör det enkelt att hålla lokalerna rena och väl iordning. Larm finns installerat och inventarier ingår i köpet. Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Viktor Sjunnesson för att boka tid för visning.

Visar alla 21