Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Alexander Sjödin

Alexander Sjödin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kanalgatan 17, null, Östra Göinge kommun
  • Sön 12 maj kl 11:00

Kanalgatan 17

Villa
Östra Göinge kommun
Fastighetsbyrån Östra Göinge
700 000 kr
103 + 55 m²
3 rum
1 034 m² tomt

Välkommen till detta charmiga bostadshus i Östra Göinge, byggt redan 1948 och väntar nu på sina nya ägare att fylla det med kreativitet och liv. Med en boyta på 103 kvm och två mysiga sovrum på övervåningen, erbjuder denna bostad gott om utrymme för en familj att trivas på. Uteplatsen ger möjlighet till sköna sommarkvällar och trädäcket blir platsen för avkoppling och umgänge. Det stora vardagsrummet bjuder in till trivsamma stunder och har gott om plats för både en matplats och en mysig TV-hörna. En unik fördel med detta bostadshus är det effektiva luft/vatten-uppvärmningssystemet, vilket ger både ekonomisk och miljövänlig värme. Området kring bostadshuset bjuder på lugn och ro, perfekt för den som söker en tillflyktsort från stadens brus. Med närhet till natur och fina promenadstråk blir det en fröjd att utforska närområdet. Ett perfekt boende för den som uppskattar en enklare och mer avslappnad livsstil, långt borta från stadens stress men med bra pendlingsavstånd till Kristianstad och Hässleholm.

  • Plus
Föreningsgatan 10D, null, Östra Göinge kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Föreningsgatan 10D

Lägenhet
Östra Göinge kommun
Fastighetsbyrån Östra Göinge
325 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1
5 534 kr/mån
4 333 kr/m²

Denna välplanerade 3-rumslägenhet på första våningen är en pärla som du inte vill missa. Med en rymlig hall som välkomnar dig in i hemmets hjärta och ett stort vardagsrum som öppnar upp till en härlig balkong, erbjuder denna bostad en perfekt kombination av stil, komfort och funktion. Ljuset strömmar in genom de stora fönstren och fyller vardagsrummet med en varm glöd som inbjuder till mysiga stunder och trevliga samtal. Med tillgång till en privat balkong får du möjligheten att njuta av frisk luft och vacker utsikt medan du kopplar av och njuter av lugnet i ditt eget hem. De två välplanerade sovrummen, varav ett mindre och ett större, erbjuder gott om plats för både avkoppling och förvaring. Här kan du skapa dina egna personliga utrymmen där du kan återhämta dig efter en lång dag och vakna upp redo att möta en ny. Badrummet är stilrent inrett med en praktisk våtrumsmatta, redo att möta dina dagliga behov. Dess flexibla design ger dig möjligheten att sätta din egen prägel på det och skapa en oas av lugn och harmoni. När det kommer till praktiska bekvämligheter har denna lägenhet allt du kan önska dig. En rymlig och fräsch tvättstuga i källaren gör det enkelt att hålla ordning på hushållet, medan ett extra förråd ger dig gott om plats att förvara dina tillhörigheter på ett organiserat sätt. Belägen i ett av Knislinges mest populära områden, erbjuder denna lägenhet enastående livskvalitet och bekvämlighet. Med närhet till affärer, restauranger och grönområden finns allt du behöver inom räckhåll för en bekväm och njutbar vardag. Föreningen har en stabil ekonomi vilket ger dig trygghet och långsiktig hållbarhet. Dessutom erbjuder det centrala läget utmärkta pendlingsmöjligheter till Kristianstad, vilket gör det enkelt att ta sig till och från arbete eller studier. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse.

  • Balkong
Möllegatan 17, Sibbhult, Östra Göinge kommun

Möllegatan 17

Villa
Sibbhult, Östra Göinge kommun
Fastighetsbyrån Östra Göinge
850 000 kr
90 + 54 m²
4 rum
1 024 m² tomt

På Möllegatan 17 finner vi denna välskötta och fina 1 1/2-plansvilla med källare. Här bor du i ett lugnt villakvarter på en rejäl hörntomt. Huset erbjuder två sovrum på ovanvåningen och ett sovrum på entréplan. Taket lades om 2004, och det har även installerats en effektiv vedpanna (2010) för kostnadseffektiv uppvärmning. På tomten finns även garage med bra vedförråd. Fiber är indraget och klart.

Visar alla 3