Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Partille

Fastighetsbyrån Partille

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Brattåskärrsvägen 161, Sävedalen, Partille kommun
 • Mån 17 jun kl 18:00
Brattåskärrsvägen 161, Sävedalen, Partille kommun, bild 2
Brattåskärrsvägen 161, Sävedalen, Partille kommun, bild 3

Brattåskärrsvägen 161

Lägenhet
Sävedalen, Partille kommun
Fastighetsbyrån Partille
2 690 000 kr
82 m²
3 rum
vån 4/5
5 775 kr/mån
32 805 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade bostadsrätt belägen i populära Sävedalen, Partille precis vid gränsen till Björkekärr, Göteborg. Med extra bred garageplats som är lättillgänglig direkt innanför garagedörren, och en hiss som tar dig upp till våningen med flott utsikt över södra Sävedalen, erbjuder denna bostad både bekvämlighet och praktiska lösningar. För den som inte har bil kan garageplatsen hyras ut till andra medlemmar i föreningen. De rymliga rummen ger gott om plats för umgänge och avkoppling, med en dubbel balkong under tak där du kan njuta av den fina utsikten över Sävedalen. Badrummet är delvis kaklat med tvättavdelning, perfekt för den som söker bekvämlighet. Utöver den stora balkongen finns också en entrébalkong. Föreningen är välskött och erbjuder en fin innergård där du kan koppla av och umgås med grannarna. Närområdet bjuder på grönområden och promenadvänliga områden som granne till Delsjöns naturreservat, perfekt för den som uppskattar naturen. För svalkande dopp finns Härlanda Tjärn. Samtidigt som du har bekvämt avstånd till service, skolor och bra kommunikationer med Svart Express till Nordstan på ca 14 minuter. För den som söker ett hem med extra bekvämligheter och vacker utsikt är detta objekt perfekt!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Östra Annebergsvägen 21, Centrala Partille, Partille kommun

Östra Annebergsvägen 21

Lägenhet
Centrala Partille, Partille kommun
Fastighetsbyrån Partille
2 595 000 kr
102,6 m²
4 rum
vån 3/3
5 619 kr/mån
25 292 kr/m²

På en lugn och naturnära adress i mysiga Anneberg väntar en renoverad fyra med inglasad balkong. Här är det bara att flytta in och trivas från första dagen! Denna inbjudande lägenhet bjuder på välplanerade och öppna boningsytor med rikliga ljusinsläpp. Barnfamiljen trivs med närheten till skolor och Kåsjöområdets lummiga promenadstråk och badplatser.

 • Balkong
Brattåskärrsvägen 167, Sävedalen, Partille kommun
 • Sön 16 jun kl 12:00
Brattåskärrsvägen 167, Sävedalen, Partille kommun, bild 2
Brattåskärrsvägen 167, Sävedalen, Partille kommun, bild 3

Brattåskärrsvägen 167

Lägenhet
Sävedalen, Partille kommun
Fastighetsbyrån Partille
2 890 000 kr
74,3 m²
2 rum
vån 1/5
3 862 kr/mån
38 896 kr/m²

Kommande försäljning. Kontakta mäklaren för mer information och visning! På en vackert belägen adress med stadsnära läge väntar en ljus stor hörntvåa med hög standard och öppen planlösning. Med goda materialval och inglasad balkong i härligt söderläge garanteras hög trivsel. Här bor ni i en välskött förening (55+-boende) med hiss i huset. Bilen parkeras smidigt utanför huset på den tillhörande parkeringsplatsen. Närområdet bjuder på grönområden och promenadvänliga områden som granne till Delsjöns naturreservat, perfekt för den som uppskattar naturen. För svalkande dopp finns Härlanda Tjärn. Samtidigt har du bekvämt avstånd till service och bra kommunikationer med Svart Express till Nordstan på ca 14 minuter. För den som söker ett hem med extra bekvämligheter och ett fint boende i fin miljö är detta objekt perfekt! Ta chansen att tillsammans med oss utforska denna pärla i Sävedalen - en bostad som erbjuder en harmonisk och trivsam miljö att kalla hemma. Välkommen att kontakta oss för mer information och boka en visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Kyrktorget 91, Centrala Partille, Partille kommun
 • Sön 16 jun kl 15:30
Kyrktorget 91, Centrala Partille, Partille kommun, bild 2
Kyrktorget 91, Centrala Partille, Partille kommun, bild 3

Kyrktorget 91

Lägenhet
Centrala Partille, Partille kommun
Fastighetsbyrån Partille
3 550 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 5/8
5 372 kr/mån
45 223 kr/m²

Nu ges chansen att förvärva denna 3:a med härlig utsikt från balkongen! Efter att ha tagit hissen upp till femte våningen kliver du in i denna bostad om 78,5 kvm som erbjuder öppna ytor och framförallt en stor härlig och inglasad balkong i söderläge. Utöver detta får du två väl tilltagna sovrum, en stor klädkammare och ett lyxigt kök som den kulinariska kocken kommer älska att arbeta i. Lägenheten ligger i centrala Partille där du har närhet till all service som behövs. För att ta dig till Göteborg går du en kort promenad till Partille station där Västtågen tar dig till Göteborg central på ca 10 minuter.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Österlyckan 7, Utby, Göteborgs kommun
 • Sön 16 jun kl 12:30

Österlyckan 7

Villa
Utby, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Partille
3 750 000 kr
46 + 41 m²
4 rum
435,7 m² tomt

Denna välbevarade och välskötta villa är belägen i det populära området Utby och erbjuder en bekväm och trivsam boendemiljö. Med en plan friköpt tomt och generösa parkeringsmöjligheter för upp till tre bilar är detta ett hem som erbjuder både komfort och bekvämlighet. I Utby finns två skolor, flera förskolor och goda kommunikationer till centrala Göteborg. Närliggande multisportarenan i Kviberg erbjuder bland annat skidtunnel, inomhusfotbollsplan, Padelbanor, beachvolleyboll och en ishall.

 • Plus
 • Uteplats
Rothwallsvägen 24, Utby, Göteborgs kommun
 • Borttagen före visning

Rothwallsvägen 24

Villa
Utby, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Partille
3 450 000 kr
80 + 45 m²
4 rum
444 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Balkong
 • Uteplats
Fjällbo Ängsväg 11, Utby, Göteborgs kommun
Fjällbo Ängsväg 11, Utby, Göteborgs kommun, bild 2
Fjällbo Ängsväg 11, Utby, Göteborgs kommun, bild 3

Fjällbo Ängsväg 11

Lägenhet
Utby, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Partille
1 695 000 kr
34 m²
1 rum
vån 1/3
2 988 kr/mån
49 853 kr/m²

Fjällbo Park är perfekt för dig som vill bo nära grönskan och lugnet – på alldeles lagom avstånd från centrum. Lägenheten, i det mysiga trähuset med spröjsade fönster, har en stor uteplats i västerläge, och även stora sociala ytor ute på gården. Området är lugnt och med stora möjligheter att utforska den vackra naturen runtomkring. Det nybyggda huset förmedlar samma hemtrevliga känsla med fasader i mjuka färger och fina detaljer inne i lägenheterna. Här trivs man från första dagen! Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Nävervägen 10, Furulund, Partille kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Nävervägen 10

Lägenhet
Furulund, Partille kommun
Fastighetsbyrån Partille
1 490 000 kr
65 m²
2 rum
vån 1/5
4 366 kr/mån
22 923 kr/m²

Välkommen till denna rymliga och välplanerade hörntvåa belägen i populära Brf Pepparkaksstaden. På Nävervägen 10 disponerar ni över ett sovrum, stort kök, badrum samt sociala ytor. Därtill åtnjuter ni en rejäl uteplats åt väster som bjuder på sol under eftermiddagen och kvällen. Här bor ni med grönskan ett steg utanför, en fin gård och goda kommunikationer till Göteborg och Partille centrum. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Gamla Strandlinjen 1B, Centrala Partille, Partille kommun
 • Sön 16 jun kl 15:00
Gamla Strandlinjen 1B, Centrala Partille, Partille kommun, bild 2
Gamla Strandlinjen 1B, Centrala Partille, Partille kommun, bild 3

Gamla Strandlinjen 1B

Lägenhet
Centrala Partille, Partille kommun
Fastighetsbyrån Partille
1 590 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/3
3 638 kr/mån
30 577 kr/m²

Välkommen till denna luftiga och fina tvåa med genomgående ljusa färgval, 260 cm takhöjd och balkong i soliga väster. Här är det bara att flytta in och känna sig som hemma. På våning 3 av 3 och hiss finns! Gamla Strandlinjen är en lugn och trevlig gata med blandad bebyggelse som ger småstadskaraktär. Närhet till Partilleområdets alla strövområden och badsjöar gör bostaden perfekt för dig som söker ett vackert hem nära naturen på bekvämt avstånd till pendling och stadens bekvämligheter. Adressen är centralt belägen i Partille, vilket innebär närhet till såväl Allum köpcentrum som matbutiker och kommunikationer.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Gamla Kronvägen 49 , Centrala Partille, Partille kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Mån 17 jun kl 17:00
Gamla Kronvägen 49 , Centrala Partille, Partille kommun, bild 2
Gamla Kronvägen 49 , Centrala Partille, Partille kommun, bild 3

Gamla Kronvägen 49

Lägenhet
Centrala Partille, Partille kommun
Fastighetsbyrån Partille
2 000 000 kr
54 m²
2 rum
vån 6/7
4 195 kr/mån
37 037 kr/m²

Söker du ett charmigt och funktionellt boende i centrala Partille? Denna lägenhet på 54 kvadratmeter erbjuder två rymliga rum, ett fullt utrustat kök och balkong. Med en praktisk planlösning ges möjlighet att fritt möblera rummen och med stor klädkammare ges även bra förvaringsmöjligheter. Närheten till matbutiker, restauranger, Partille Arena och pendeltåg till Göteborg gör det här till det ultimata boendet. Boka dig till visning idag!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Gördelmakareplatsen 6, Utby, Göteborgs kommun
 • Borttagen före visning

Gördelmakareplatsen 6

Radhus
Utby, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Partille
3 480 000 kr
97 + 53 m²
4 rum
225 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

Tåbäcksvägen 11, Öjersjö, Partille kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Tåbäcksvägen 11, Öjersjö, Partille kommun, bild 2
Tåbäcksvägen 11, Öjersjö, Partille kommun, bild 3

Tåbäcksvägen 11

Radhus
Öjersjö, Partille kommun
Fastighetsbyrån Partille
4 750 000 kr
127 m²
5 rum
8 096 kr/mån
37 402 kr/m²

Nu har vi nöjet att kunna erbjuda detta moderna och påkostade radhus i ett mycket populärt område. Bostaden karaktäriseras av goda och genomtänkta materialval och flera attraktiva attribut som högt till tak, vinkyl, massiv sten och trä. Bostaden har en väldisponerad öppen planlösning där man på entréplan har ett modernt kök, vardagsrum med generöst ljusinsläpp samt ett badrum. På övre plan finns tre stora sovrum med gott om förvaringsutrymme och ett allrum. En rejäl vind finns till förfogande, med möjlighet att installera en trappa vilket kommer att ge 35 kvm till. Utomhusliv med uteplats och skogsparti bakom huset, ett perfekt ställe för barnen att leka. Två parkeringsplatser som tillhör bostaden. Gångavstånd till skola, förskola, Kåsjön, matbutik, vårdcentral och direktbussar till både Göteborg och Partille. En livsstil i komfort och gemenskap väntar här!

 • Premium
 • Uteplats
Getekullsvägen 26, Sävedalen, Partille kommun
Getekullsvägen 26, Sävedalen, Partille kommun, bild 2
Getekullsvägen 26, Sävedalen, Partille kommun, bild 3

Getekullsvägen 26

Lägenhet
Sävedalen, Partille kommun
Fastighetsbyrån Partille
2 250 000 kr
56,4 m²
2 rum
3 831 kr/mån
39 894 kr/m²

Nu ges chansen att förvärva en tvåa med såväl balkong som underbar altan och gräsmatta i perfekt söderläge. Nyligen stambytt och helkaklat badrum med tvättmaskin. Stilrent kök med alla bekvämligheter. Här bor ni tillhörande en populär förening, där parkeringsplats ingår. Fint beläget endast 200 meter från Vallhamra torg. Varmt välkomna till Sävedalen och Getekullsvägen 26!

 • Premium
 • Uteplats
Helgas väg 11, Öjersjö, Partille kommun
 • Sön 16 jun kl 16:30
Helgas väg 11, Öjersjö, Partille kommun, bild 2
Helgas väg 11, Öjersjö, Partille kommun, bild 3

Helgas väg 11

Lägenhet
Öjersjö, Partille kommun
Fastighetsbyrån Partille
5 500 000 kr
118 m²
5 rum
8 088 kr/mån
46 610 kr/m²

Vill du bo i en etagelägenhet i expansiva Öjersjö med närhet till badsjöar och natur? Då ska du komma och se denna bostad i två våningar med bland annat fyra sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning. Du kommer slås av den spektakulära takhöjden där fönstren sträcker sig upp i taket och ger ett rejält ljusinsläpp. För sköna sommardagar finns den västvända balkongen att tillgå, slå dig ner med en kaffe efter arbetsdagen och njut av kvällssolen. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Isfabriksvägen 5, Öjersjö, Partille kommun
 • Budgivning pågår
 • Mån 24 jun kl 18:00
Isfabriksvägen 5, Öjersjö, Partille kommun, bild 2
Isfabriksvägen 5, Öjersjö, Partille kommun, bild 3

Isfabriksvägen 5

Lägenhet
Öjersjö, Partille kommun
Fastighetsbyrån Partille
3 590 000 kr
73 m²
3 rum
vån 1/3
4 442 kr/mån
49 178 kr/m²

Nu har vi glädjen att förmedla denna välplanerade gaveltrea med fantastisk läge och uteplats med kvällssol! Lägenheten från 2015 bjuder på en öppen planlösning i stilren design. Idylliskt belägen vid Stora Hålsjön i Öjersjö. Lägenheten tillhör en välskött förening med bra avgift. Närhet till natur, golfbana, förskolor och skolor samt bra kommunikationer in till centrala Göteborg på ca 12 min. Välkommen hem!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Gamla Kronvägen 35D, Centrala Partille, Partille kommun
 • Mån 17 jun kl 17:45
Gamla Kronvägen 35D, Centrala Partille, Partille kommun, bild 2
Gamla Kronvägen 35D, Centrala Partille, Partille kommun, bild 3

Gamla Kronvägen 35D

Lägenhet
Centrala Partille, Partille kommun
Fastighetsbyrån Partille
2 390 000 kr
50 m²
2 rum
vån 1/8
4 068 kr/mån
47 800 kr/m²

Vill du flytta in i en nyproducerad tvåa i expansiva delen av Partille? Då ska du besöka denna bostad på en visning. Här får du bland annat en uteplats på hela 18 kvm i soligt söderläge. Plats finns både för en solsäng, loungegrupp samt bord och stolar. Inne i bostaden väntar kök och vardagsrum i öppen planlösning. Kök från Vedum med all utrustning som behövs för att tillaga en god måltid. Hoppas att vi ses på någon av visningarna!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Getekullsvägen 7, Sävedalen, Partille kommun
 • Sön 16 jun kl 14:30
Getekullsvägen 7, Sävedalen, Partille kommun, bild 2
Getekullsvägen 7, Sävedalen, Partille kommun, bild 3

Getekullsvägen 7

Lägenhet
Sävedalen, Partille kommun
Fastighetsbyrån Partille
1 590 000 kr
39,5 m²
1 rum
vån 2/2
2 812 kr/mån
40 253 kr/m²

Välkommen till denna charmiga etta som bjuder på smarta lösningar och bekvämligheter! Här finns allt du behöver för en trivsam vardag – från det kvadratsmarta vardagsrummet till det nyligen renoverade badrummet och köket. Dessutom finns närhet till Vallhamra Torg där du hittar allt från shopping till matbutiker. Med en busshållplats i närheten har du smidiga förbindelser in till Göteborg, perfekt för dig som behöver pendla eller vill utforska staden. HSB BRF Bockemossen är en välskött förening med en trygg gemenskap och god ekonomi. I Avgiften ingår även en parkeringsplats. Låt denna bostadsrätt bli din oas där du kan njuta av bekvämligheten och närheten till det bästa Sävedalen har att erbjuda. Välkommen till ditt nya hem!

 • Premium
Gamla Kronvägen 47A, Centrala Partille, Partille kommun
 • Sön 16 jun kl 13:30

Gamla Kronvägen 47A

Lägenhet
Centrala Partille, Partille kommun
Fastighetsbyrån Partille
2 995 000 kr
62 m²
2 rum
vån 7/7
5 466 kr/mån
48 306 kr/m²

Välkommen upp till sjunde våningen och denna unika lägenhet med stor takterass och balkong i söderläge. Föreningen kommer även att sänka avgifterna på ”andelstal 2” med 25%. Här kommer du bo i en lägenhet där detaljerna är noga utvalda. Med fönster i tre vädersträck flödar ljuset in i lägenheten, och tänk dig att vakna upp i sovrummet med utsikten över Ulvåsberget. Bostaden ligger i den expansiva delen av Partille där butiker, restauranger och gym finns och mer kommer att öppna framöver, bland annat ett badhus. Med en kort promenad kommer du enkelt till Partille centrum och vill du ta dig till Göteborg, går bussen strax utanför entrén.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Arenatorget 6, Centrala Partille, Partille kommun

Arenatorget 6

Lägenhet
Centrala Partille, Partille kommun
Fastighetsbyrån Partille
3 195 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/3
5 216 kr/mån
43 176 kr/m²

Välkommen att bli först att flytta in i denna bostad om 74 kvm på våning 2 av 3 i den eftertraktade låga delen av kvarteret Östra Citygården. Balkong i västerläge mot den stängda innegården. Flexibelt tillträde.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Gökegårdsvägen 61 B, Öjersjö, Partille kommun
 • Budgivning pågår
Gökegårdsvägen 61 B, Öjersjö, Partille kommun, bild 2
Gökegårdsvägen 61 B, Öjersjö, Partille kommun, bild 3

Gökegårdsvägen 61 B

Lägenhet
Öjersjö, Partille kommun
Fastighetsbyrån Partille
4 200 000 kr
82 m²
3 rum
6 152 kr/mån
51 220 kr/m²

Välkommen att provbada, nu är poolen uppvärmd för säsongen! Här erbjuds du chansen att bli först att flytta in i en nybyggd bostad i det exklusiva projektet Park 61. Här välkomnas du in i ett hem präglat av sobra färgval, stora sociala ytor och generöst utformade fönsterpartier som blir till en tavla av skogen utanför. Det höga läget mot baksidan även på entréplan gör att du inte besväras av någon insyn. Vattenburen golvvärme i hela bostaden, generös takhöjd och ett plejd-system som gör all belysning dimbar erbjuder extra vardagslyx. Här finns ett kvalitetskök från Ballingslöv och gedigna skjutdörrspartier till balkongen. Balkongen har en smalare och en djupare del, där den större delen på cirka åtta kvadratmeter är inglasad för att förlänga utesäsongen. Vad sägs dessutom om en egen parkeringsplats med laddbox? En vardag i ständig närhet till naturen. Det är en av de många livskvaliteter vi vill ge dig som flyttar in i Park 61. Föreningens två byggnader med totalt 20 lägenheter är omgivna av naturen på alla sidor. Mellan de båda huskropparna finns ett poolområde som bjuder in till möten och gemenskap. I det inglasade poolhuset kan du njuta av närheten till naturen och förlänger den härliga sommarsäsongen. En kort promenad genom skogen tar dig till Kåsjön där både sommar- och vintersäsong bjuder in till trivsamma aktiviteter för stora och små. Missa inte chansen att komma och titta på denna fantastiska bostad!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
 • Energieffektiv
Gamla Kronvägen 35A, Centrala Partille, Partille kommun
 • Mån 17 jun kl 16:00
Gamla Kronvägen 35A, Centrala Partille, Partille kommun, bild 2
Gamla Kronvägen 35A, Centrala Partille, Partille kommun, bild 3

Gamla Kronvägen 35A

Lägenhet
Centrala Partille, Partille kommun
Fastighetsbyrån Partille
2 400 000 kr
46 m²
2 rum
vån 3/8
3 890 kr/mån
52 174 kr/m²

Välkommen att bli först att flytta in i denna bostad om 46 kvm på våning 3 i projektet Östra Citygården. Lägenheten kommer att vara färdig för inflyttning under sommaren 2024. Här harmoniserar modernt färgsatta väggar med ett kök i betonggrå ton och vitvaror i rostfritt. I badrummet finns en härlig takdusch och det soliga söderläget på balkongen är pricken över i.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Furumossen 151, Furulund, Partille kommun

Furumossen 151

Lägenhet
Furulund, Partille kommun
Fastighetsbyrån Partille
1 940 000 kr
116,1 m²
5 rum
9 233 kr/mån
16 710 kr/m²

Letar ni efter en fin etagelägenhet med balkong och entré från markplan med en stor uteplats? Då är denna bostaden något för er! Här erbjuds även bland annat tre välplanerade sovrum, renoverat kök, badrum, samt stora sociala ytor. Belägen i Furumossen med närhet till skola, idrott och matbutiker. Goda kommunikationer till Partille centrum låter er kombinera stadspuls med ett naturskönt läge. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Oxledsvägen 147, Sävedalen, Partille kommun

Oxledsvägen 147

Lägenhet
Sävedalen, Partille kommun
Fastighetsbyrån Partille
2 090 000 kr
64,9 m²
2 rum
4 212 kr/mån
32 203 kr/m²

Nu erbjuds en rymlig tvåa med walk-in-closet och stor uteplats i soligt syd/öst. Här bor ni i en bra förening med en attraktiv adress. Belägen mittemellan Vallhamra torg och delsjöområdets vackra natur, kombineras bekväma vardagar med en aktivitetsrik fritid. Varmt välkommen hem!

 • Uteplats
Gökegårdsvägen 61 B, Öjersjö, Partille kommun
Gökegårdsvägen 61 B, Öjersjö, Partille kommun, bild 2
Gökegårdsvägen 61 B, Öjersjö, Partille kommun, bild 3

Gökegårdsvägen 61 B

Lägenhet
Öjersjö, Partille kommun
Fastighetsbyrån Partille
4 599 000 kr
84 m²
4 rum
vån 3/3
6 302 kr/mån
54 750 kr/m²

Högst upp i huset, med generöst utformad balkong i söderläge, ligger detta fantastiska hem som kan disponeras som trea eller fyra. Sobra färgval, stora sociala ytor och generöst utformade fönsterpartier är några av bostadens attribut. Vattenburen golvvärme i hela bostaden, generös takhöjd, kvalitetskök från Ballingslöv och gedigna skjutdörrspartier till balkongen, samt tillgång till parkeringsplats. En vardag i ständig närhet till naturen. Det är en av de många livskvaliteter vi vill ge dig som flyttar in i Park 61. Föreningens två byggnader med totalt 20 lägenheter är omgivna av naturen på alla sidor. Mellan de båda huskropparna finns ett poolområde som bjuder in till möten och gemenskap. I det inglasade poolhuset kan du njuta av närheten till naturen och förlänger den härliga sommarsäsongen. En kort promenad genom skogen tar dig till Kåsjön där både sommar- och vintersäsong bjuder in till trivsamma aktiviteter för stora och små. Ta chansen att titta på denna härliga bostad!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Rosas Väg A16, Jonsereds Koloniområde Amerika, Partille kommun
 • Sön 16 jun kl 11:00

Rosas Väg A16

Fritidshus
Jonsereds Koloniområde Amerika, Partille kommun
Fastighetsbyrån Partille
240 000 kr
10 m²
1 rum
495 m² tomt

Nu har du möjlighet att förvärva denna kolonistuga med en härlig högt läge med fin utsikt. Den stora altanen är perfekt för att njuta av soliga dagar eller en trevlig grillkväll med vänner och familj. Här kan du sitta och lyssna på fågelsången eller bara beundra den frodiga grönskan runt omkring dig. Stort område med odlingsmöjligheter och pallkragar ger egenodlad potatis, morötter, sallad och jordgubbar i mängder! Kolonistugan är belägen i Sveriges äldsta koloniområde- Amerikakolonin i Jonsered. Till Göteborg tar du dig enkelt med goda kommunikationer, endast 15 min från stan samt gångavstånd till affärer och service i Jonsered.

 • Plus

Visar 1 - 25 av 29