Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Jasmine Johansson

Jasmine Johansson

Om mig

Jag har jobbat som fastighetsmäklare sedan 2013 och stormtrivs i yrkesrollen. Mitt mål är att ditt livs största affär ska bli ditt livs bästa affär, oavsett om du är köpare eller säljare. Med en stor portion av tydlighet och noggrannhet i kombination med ett helhjärtat engagemang, får du en mäklartjänst med det lilla extra. Jag älskar variationen som mäklaryrket innebär och framförallt att matcha köpare och säljare med varandra. Att ha nöjda kunder och att skapa affärer är den stora drivkraften.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Måns Bryntessonsgatan 23 B, Gamlestaden, Göteborgs kommun
 • Sön 28 apr kl 14:00
Måns Bryntessonsgatan 23 B, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 2
Måns Bryntessonsgatan 23 B, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 3

Måns Bryntessonsgatan 23 B

Lägenhet
Gamlestaden, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Gamlestaden
1 790 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/3
3 795 kr/mån
35 098 kr/m²

Varmt välkomna till Måns Bryntessonsgatan 23 B och en välplanerad och stilfull tvåa med fönster i motsatta väderstreck. Här bor ni lugnt och fridfullt med en underbar inglasad balkong i perfekt sydvästläge med fantastisk sol för den som gillar det. Bredband ingår i den redan låga avgiften! Adressen är belägen i ett mysigt område nära naturen och centrala Göteborg med gångavstånd till spårvagnshållplats, SKF eller Gamlestads Torg, varav den sistnämnda är en stor knytpunkt för kollektivtrafik som tar en till Centralstationen på 5 min. Gamlestaden är en expansiv stadsdel med många spännande projekt.

 • Premium
 • Balkong
Bisittarevägen 16, Björndammen, Partille kommun
 • Sön 28 apr kl 16:00
Bisittarevägen 16, Björndammen, Partille kommun, bild 2
Bisittarevägen 16, Björndammen, Partille kommun, bild 3

Bisittarevägen 16

Lägenhet
Björndammen, Partille kommun
Fastighetsbyrån Partille
1 490 000 kr
51 m²
2 rum
3 628 kr/mån
29 216 kr/m²

På Bisittarevägen 16 presenteras en välplanerad gaveltvåa på markplan med en härlig uteplats i i västligt läge. Här kan man njuta av härliga grillkvällar. Interiört väntar ett trivsamt kök, rymligt vardagsrum och ett ljust sovrum. Centralt belägen med gångavstånd till buss, förskola samt Allum och dessutom en perfekt adress för dig som tycker om natur eller bad i sjö. De utmärkta kollektivförbindelserna gör det enkelt att kombinera Partilles lugn med jobb eller studier i Göteborg.

 • Premium
 • Uteplats
Ryttaregatan 1A, Gamlestaden, Göteborgs kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Tor 2 maj kl 17:00
Ryttaregatan 1A, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 2
Ryttaregatan 1A, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 3

Ryttaregatan 1A

Lägenhet
Gamlestaden, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Gamlestaden
1 850 000 kr
53,7 m²
2 rum
vån 3/3
4 041 kr/mån
34 451 kr/m²

På Ryttaregatan 1 A finns det nu plats för ett nytt namn på dörren högst upp i huset. Här presenteras en välplanerad och charmig tvåa med balkong i ett perfekt fritt söderläge med sol hela dagen. Ni kan se fram emot trivsamma sociala ytor, ett helkaklat badrum, charmigt kök samt exemplariska förvaringsmöjligheter. Läget på Ryttaregatan 1 A erbjuder lugna grönområden, närhet till butiker och med en kortare spårvagnsresa är du inne i Göteborgs centrum på cirka 10 minuter. Är du sugen på Gamlestadens utbud av restauranger och Caféer finns bland annat Spike Brewery och Wine Mechanics en kortare promenad bort. Även simhall och gym finns på Kristinedals träningscenter.

 • Premium
 • Balkong
Hyggesvägen 8, Furulund, Partille kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Hyggesvägen 8

Lägenhet
Furulund, Partille kommun
Fastighetsbyrån Partille
1 990 000 kr
65 m²
2 rum
vån 4/4
4 829 kr/mån
30 615 kr/m²

Med Pepparkaksstadens bästa läge och otroligt smakfullt renoverat finner du denna pärla högst upp i huset (hiss finns) i ljust och soligt läge. En hörntvåa med otroligt fin utsikt. Här disponerar du över generösa ytor i samtliga rum och därtill åtnjuter du en rejäl balkong i västligt läge som bjuder på sol under eftermiddagen och kvällen. Den tillhörande markisen skapar ett uterum. Grönskan befinner sig alldeles utanför fönstren och på promenadavstånd når du både badsjö, mataffär och goda kommunikationer till Partille centrum och Göteborg. Lägenheten bör verkligen upplevas på plats! Varmt välkommen.

 • Balkong
 • Hiss
Furumossen 151, Furulund, Partille kommun

Furumossen 151

Lägenhet
Furulund, Partille kommun
Fastighetsbyrån Partille
1 990 000 kr
116,1 m²
5 rum
9 233 kr/mån
17 140 kr/m²

Letar ni efter en fin etagelägenhet med balkong och entré från markplan med en stor uteplats? Då är denna bostaden något för er! Här erbjuds även bland annat tre välplanerade sovrum, renoverat kök, badrum, samt stora sociala ytor. Belägen i Furumossen med närhet till skola, idrott och matbutiker. Goda kommunikationer till Partille centrum låter er kombinera stadspuls med ett naturskönt läge. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Uteplats

Visar alla 5