Mäklare Jasmine Johansson

Jasmine Johansson

Om mig

Jag har jobbat som fastighetsmäklare sedan 2013 och stormtrivs i yrkesrollen. Mitt mål är att ditt livs största affär ska bli ditt livs bästa affär, oavsett om du är köpare eller säljare. Med en stor portion av tydlighet och noggrannhet i kombination med ett helhjärtat engagemang, får du en mäklartjänst med det lilla extra. Jag älskar variationen som mäklaryrket innebär och framförallt att matcha köpare och säljare med varandra. Att ha nöjda kunder och att skapa affärer är den stora drivkraften.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hinderbanan 6, Kviberg, Göteborgs kommun

Hinderbanan 6

Lägenhet
Kviberg, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Partille - Gamlestaden - Kviberg

3 290 000 kr

81 m²

3 rum

4 341 kr/mån

40 617 kr/m²

Nu kan vi presentera en fantastisk hörnlägenhet i fint skick med två balkonger. En balkong om ca 20 kvm i västligt läge samt en härlig balkong i ostligt läge med vy mot Kviberg kaserners vackra byggnader. Med öppen planlösning och olika sollägen från de två balkongerna skapas en härlig och ljus miljö där man kan njuta både interiört och exteriört. Här kommer ni trivas från första dagen! Belägen i expansiva Kviberg med närhet till skola, förskola, gym restauranger, mataffär och natur med under 10 minuter från Göteborg C med kollektivtrafiken.

  • Balkong
  • Hiss
Gamla Strandlinjen 4 C, Centrala Partille, Partille kommun

Gamla Strandlinjen 4 C

Lägenhet
Centrala Partille, Partille kommun
Fastighetsbyrån Partille - Gamlestaden - Kviberg

1 590 000 kr

56,4 m²

2 rum

4 231 kr/mån

28 191 kr/m²

På Gamla Strandlinjen 4C i Partille erbjuds en välplanerad lägenhet med ett naturnära läge. Beläget på tredje våningen väntar en fin utsikt samt en stor inglasad söderbalkong - vilken förlänger bostaden med ett extra rum. Här bor ni i ett naturskönt område med gångavstånd till Allum och kommunikationer in till city. Bredband ingår i avgiften!

  • Balkong
Gamla Kronvägen 49, Centrala Partille, Partille kommun
  • Borttagen före visning

Gamla Kronvägen 49

Lägenhet
Centrala Partille, Partille kommun
Fastighetsbyrån Partille - Gamlestaden - Kviberg

2 200 000 kr

54 m²

2 rum

3 629 kr/mån

40 741 kr/m²

Lägenheten ligger ett par våningar upp från Partilles köpgata med en härlig uteplats i söder som vetter mot den gemytliga innergården samt en balkong mot Gamla Kronvägen. Öppen, social planlösning mellan kök och vardagsrum samt gott om förvaringsmöjligheter. Praktiskt boende som inte lämnar något att önska. I centrala Partille finns det mesta för din dagliga bekvämlighet så som köpcentret Allum, restauranger, matbutik, kaféer, apotek, systembolag, pub med mera. Vill du trots det ta dig till Göteborg så går det ofta bussar samt tåg som ligger alldeles runt hörnet.

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Johan Gertssons Gata 1, Gamlestaden, Göteborgs kommun

Johan Gertssons Gata 1

Lägenhet
Gamlestaden, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Partille - Gamlestaden - Kviberg

2 890 000 kr

54 m²

2 rum

3 664 kr/mån

53 519 kr/m²

Välkommen hem till denna nyproducerade 2:a på våning fem med en inglasad balkong och en entrébalkong, i två olika väderstreck. Välutrustat kök från Marbodal och vitvaror från Electrolux. I föreningens hus finns även en gemensam takterrass på ca 100 kvm! Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4