Mäklare John Englund

John Englund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kamgatan 5C, Utby, Göteborgs kommun

Kamgatan 5C

Radhus
Utby, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Partille
4 250 000 kr
80 + 40 m²
6 rum
168 m² tomt

I det barnvänliga och mycket populära Utby ligger detta fina radhus som renoverats med ambitionen att bevara husets ursprungliga karaktär, något ägaren verkligen har lyckats med. Här finner ni smakfulla och genomtänkta materialval och genomgående vackra slipade trägolv behandlade med hårdvaxolja. Vardagsrummet är ljust och tilltalande tack vare fina originalfönster som släpper in rikligt med ljus samt utgång till en stor altan med eftermiddags- och kvällssol. Huset har fyra sovrum varav tre på övre plan där det även finns en toalett. Källarplan med badrum/tvättstuga samt ett rymligt sovrum, under trappan finns en femte sängplats perfekt när man har långväga gäster. Trädgården är plan och praktisk och pryds av många vackra blommor. Extra förvaring finns i ett friliggande förråd på tomten. Internetuppkoppling vi fiber. Utby ligger endast ca 10 minuters bilresa från Göteborgs centrala delar och det finns mycket goda bussförbindelser.

  • Balkong
  • Uteplats
Hallspjällsgatan 4, Utbynäs, Göteborgs kommun

Hallspjällsgatan 4

Villa
Utbynäs, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Partille
6 450 000 kr
115 + 69 m²
6 rum
694,3 m² tomt

Denna familjevänliga pärla där omfattande renoveringar är gjorde de senaste åren bjuder på en perfekt balans mellan modern komfort och klassisk atmosfär. Belägen på en plan och barnvänlig tomt, är detta hemmet som du och din familj har drömt om. I Utby finns två skolor, flera förskolor och goda kommunikationer till centrala Göteborg. Närliggande multisportarenan i Kviberg erbjuder bland annat skidtunnel, inomhusfotbollsplan, Padelbanor, beachvolleyboll och en ishall.

  • Uteplats
Kåhögsvägen 7, Kåhög, Partille kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Kåhögsvägen 7, Kåhög, Partille kommun, bild 2
Kåhögsvägen 7, Kåhög, Partille kommun, bild 3

Kåhögsvägen 7

Villa
Kåhög, Partille kommun
Fastighetsbyrån Partille
4 800 000 kr
144 + 72 m²
5 rum
1 007 m² tomt

Denna välskötta 2-plansvilla med källare erbjuder en idyllisk tillflyktsort i en pittoresk lantlig omgivning. Med en perfekt balans mellan modern komfort och naturskön omgivning utgör Kåhög en dröm för den som söker lugn och ro samtidigt som närheten till stadslivet bevaras. Med två våningar och en källare finns gott om plats för hela familjen att trivas. Fyra till fem sovrum som alla är stora nog för en dubbelsäng gör det här till ett hus med rätt förutsättningar för en stor familj. Vidbyggt garage samt en rejäl asfalterad parkering med plats för två bilar.

  • Premium
  • Uteplats

Visar alla 3