Mäklare Maria Rohden

Maria Rohden

Om mig

Med flera års erfarenhet av mäklaryrket har jag kunskapen om hur jag ska hjälpa mina kunder till en riktig bra bostadsaffär. Efter utbildningen till fastighetsmäklare har jag arbetat som mäklare sedan 2008. Varje dag innebär nya utmaningar, trevliga kundmöten och ett stort ansvar för att guida köpare och säljare till lyckade affärer. Målet är att överträffa mina kunders förväntningar och bästa belöningen är när de är så nöjda och glada att de återvänder när det är dags att flytta igen.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Skulebergsvägen 24, Furuskog, Partille kommun
  • Sön 10 mar kl 12:00

Skulebergsvägen 24

Villa
Furuskog, Partille kommun
Fastighetsbyrån Partille
5 995 000 kr
148 + 18 m²
6 rum
1 722 m² tomt

I trivsamma villakvarter finner vi denna fina villa med ett underbart högt och fritt läge med naturen som närmsta granne. Med sina generösa sällskapsytor och flertalet sovrum passar huset perfekt för barnfamiljen som gärna bjuder hem vänner på trevliga middagar. Vardagsrummet har ett fint ljusinsläpp och en härlig braskamin som bidrar till trivseln. Till huset hör en lättskött trädgård med härliga uteplatser och garage. Ett bekvämt och barnvänligt boende erbjuds, och på gångavstånd från huset har man både förskola, grundskola, butiker och busshållplatser.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Bokbindaregatan 14, Utby, Göteborgs kommun
  • Tis 5 mar kl 17:30

Bokbindaregatan 14

Radhus
Utby, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Partille
4 500 000 kr
80 + 35 m²
4 rum
285,4 m² tomt

På Bokbindaregatan 14 väntar ett ljust fint gavelradhus med stor tomt! Här kan du njuta av en härlig trädgård med eftermiddags- och kvällssol. Bra planlösning med tre sovrum samt en toalett på övre plan. Kök och vardagsrum finner du på entréplan. Källaren erbjuder ytterligare rum samt badrum och pannrum. Tack vare gavelläget finns carport på tomten. Belägen i ett omtyckt och barnvänligt område nära vacker natur och med bra möjligheter till idrottsaktiviteter för barnen. Förskola och skola inom gångavstånd och goda kommunikationer till centrala Göteborg.

  • Plus
Jättekullegatan 33, Utby, Göteborgs kommun

Jättekullegatan 33

Villa
Utby, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Partille
3 950 000 kr
59 + 59 m²
4 rum
480 m² tomt

På trivsamma Jättekullegatan ger vi dig chansen att köpa ett hemtrevligt och väl underhållet hus med bra läge. Utbyggd hall, vardagsrum och kök i öppen planlösning samt öppen spis. Stor härlig trädgård med både växthus och friggebod med möjlighet till övernattning. Utby är mycket populärt med närhet till både skola, grönskande natur och centrala Göteborg vilket gör detta till ett hem som passar de flesta. I området finns Fjällbo Ängar och Utbys populära klätterberg. Kvibergs friluftsområde ligger endast en kort promenad bort med motionsspår, Padelbanor, fotbollsplaner och ett av Göteborgs största gym. Här finns även skidtunnel, ishall samt inomhusarena för fotboll och beachvolley.

Laggarns väg 7, Furuskog, Partille kommun

Laggarns väg 7

Villa
Furuskog, Partille kommun
Fastighetsbyrån Partille
6 995 000 kr
156 + 18 m²
7 rum
1 016 m² tomt

Varmt välkommen till Laggarns väg 7 och detta fina hus med underbart läge mitt i villaidyllen! Här bor man med helt nya ytskikt på insidan där allt är utbytt och renoverat, en topprenoverad pärla med andra ord. Med en kombination av modern stil och tidlös elegans erbjuder detta hem den perfekta balansen mellan avkoppling och komfort. Den nyrenoverade insidan ger en lyxig känsla, uteplats i bästa solläget och garage för smidig parkering.

Visar alla 4