Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Victor Werner

Victor Werner

Om mig

Med passion, driv och tillgänglighet hjälper jag mina kunder igenom deras bostadsaffär. För att uppnå bästa möjliga resultat jobbar jag för att kunna möta varje kunds behov och skräddarsyr den lösningen som passar just dig. Genom att använda Fastighetsbyråns stora kontaktnät och utbudet av tjänster vi tillhandahåller ger det oss förutsättningar att skapa en så bra bostadsaffär som möjligt. Varmt välkommen att kontakta mig vid frågor gällande din bostad.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Getekullsvägen 7, Sävedalen, Partille kommun
  • Mån 5 aug kl 18:00
Getekullsvägen 7, Sävedalen, Partille kommun, bild 2
Getekullsvägen 7, Sävedalen, Partille kommun, bild 3

Getekullsvägen 7

Lägenhet
Sävedalen, Partille kommun
Fastighetsbyrån Partille
1 590 000 kr
39,5 m²
1 rum
vån 2/2
2 812 kr/mån
40 253 kr/m²

Välkommen till denna charmiga etta som bjuder på smarta lösningar och bekvämligheter! Här finns allt du behöver för en trivsam vardag – från det kvadratsmarta vardagsrummet till det nyligen renoverade badrummet och köket. Dessutom finns närhet till Vallhamra Torg där du hittar allt från shopping till matbutiker. Med en busshållplats i närheten har du smidiga förbindelser in till Göteborg, perfekt för dig som behöver pendla eller vill utforska staden. HSB BRF Bockemossen är en välskött förening med en trygg gemenskap och god ekonomi. I Avgiften ingår även en parkeringsplats. Låt denna bostadsrätt bli din oas där du kan njuta av bekvämligheten och närheten till det bästa Sävedalen har att erbjuda. Välkommen till ditt nya hem!

  • Premium
Gamla Kronvägen 35D, Centrala Partille, Partille kommun
Gamla Kronvägen 35D, Centrala Partille, Partille kommun, bild 2
Gamla Kronvägen 35D, Centrala Partille, Partille kommun, bild 3

Gamla Kronvägen 35D

Lägenhet
Centrala Partille, Partille kommun
Fastighetsbyrån Partille
2 390 000 kr
50 m²
2 rum
vån 1/8
4 068 kr/mån
47 800 kr/m²

Vill du flytta in i en nyproducerad tvåa i expansiva delen av Partille? Då ska du besöka denna bostad på en visning. Här får du bland annat en uteplats på hela 18 kvm i soligt söderläge. Plats finns både för en solsäng, loungegrupp samt bord och stolar. Inne i bostaden väntar kök och vardagsrum i öppen planlösning. Kök från Vedum med all utrustning som behövs för att tillaga en god måltid. Hoppas att vi ses på någon av visningarna!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Gamla Kronvägen 47A, Centrala Partille, Partille kommun
  • Ons 21 aug kl 17:00

Gamla Kronvägen 47A

Lägenhet
Centrala Partille, Partille kommun
Fastighetsbyrån Partille
2 995 000 kr
62 m²
2 rum
vån 7/7
5 238 kr/mån
48 306 kr/m²

Välkommen upp till sjunde våningen och denna unika lägenhet med stor takterass och balkong i söderläge. Här kommer du bo i en lägenhet där detaljerna är noga utvalda. Med fönster i tre vädersträck flödar ljuset in i lägenheten, och tänk dig att vakna upp i sovrummet med utsikten över Ulvåsberget. Bostaden ligger i den expansiva delen av Partille där butiker, restauranger och gym finns och mer kommer att öppna framöver, bland annat ett badhus. Med en kort promenad kommer du enkelt till Partille centrum och vill du ta dig till Göteborg, går bussen strax utanför entrén.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Gamla Kronvägen 35A, Centrala Partille, Partille kommun
  • Tor 22 aug kl 17:00
Gamla Kronvägen 35A, Centrala Partille, Partille kommun, bild 2
Gamla Kronvägen 35A, Centrala Partille, Partille kommun, bild 3

Gamla Kronvägen 35A

Lägenhet
Centrala Partille, Partille kommun
Fastighetsbyrån Partille
2 400 000 kr
46 m²
2 rum
vån 3/8
3 890 kr/mån
52 174 kr/m²

Välkommen till denna moderna 2:a belägen i Centrala Partille. Här erbjuds öppen planlösning med välutrustat kök i vinkel, badrum med tvättmaskin och sovrum med gott om förvaringsutrymme. Balkongen i söder bjuder in till härliga stunder utomhus. Bra bussförbindelser gör vardagen enkel. Nära till Partille Arena för evenemang och aktiviteter. En perfekt start för den som vill bo centralt med bekvämligheter runt hörnet. Tillsammans utforskar vi din nya bostad!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4