Mäklare Amanda Bergman

Amanda Bergman

Om mig

Jag har jobbat som fastighetsmäklare sedan 2015 och under mina år som mäklare har jag lärt mig hur viktigt det är med trygghet och transparens för att alla parter ska känna sig nöjda med sin bostadsaffär. Mitt mål med varje försäljning är att du som kund är nöjd och kan rekommendera mig vidare, oavsett om du är köpare eller säljare. Av mig kan du förvänta dig en engagerad, noggrann och driven mäklare som kommer sätta dig som kund i fokus. Tveka inte att höra av dig så hjälper jag dig vidare!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bergelésgatan 1, Norrfjärden, Piteå kommun

Bergelésgatan 1

Villa
Norrfjärden, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå
1 250 000 kr
95 + 27 m²
4 rum
1 120 m² tomt

Välkommen till Bergelésgatan 1 och denna enplansvilla i barnvänligt område! Huset har en trevlig planlösning med tre sovrum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt en fantastisk altan i sydvästläge. Beläget i ett barnvänligt område, nära skolor och lekplatser passar detta boende perfekt för barnfamiljen. Vi ses på visning!

Sågverksgatan 11, Munksund, Piteå kommun

Sågverksgatan 11

Villa
Munksund, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå
2 600 000 kr
120 + 50 m²
3 rum
1 832 m² tomt

Välkommen till Sågverksgatan 11! Denna rymliga villa, där det under 1910-talet bedrevs diversehandel, har idag förvandlats till det perfekta hemmet som kombinerar charm och modernitet. Entréplanet har genomgått en totalrenovering och här är allt nytt och fräscht. Här är alla stora kostnader tagna bl a nytt yttertak, ny panel, nya fönster samt en komplett renovering invändigt med kök, badrum och ytskikt. Golvet har tagits upp och golvvärme via bergvärme har installerats. Husets övre plan nås i dagsläget via trapp utifrån och kan efter renovering vara en fantastisk möjlighet till extra inkomst i form av uthyrning. Ett alternativ till uthyrning är att bygga in trappen och få ett rymligt hus för den stora familjen! Området är lugnt och barnvänligt. Husets baksida gränsar till ett skogsområde som är perfekt för barnen att leka i. Dessutom finns livsmedelsbutik, förskola och skola på bekvämt avstånd. Vi ses på visning!

Gamla Skolvägen 94, Roknäs, Piteå kommun

Gamla Skolvägen 94

Villa
Roknäs, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå
3 200 000 kr
135 + 10 m²
4 rum
7,7 ha tomt

Söker du efter det perfekta hemmet där modern komfort möter lantlig charm? Välkommen till Gamla Skolvägen 94! Denna enplansvilla (Villa Varm) byggdes 1987 och har en trevlig planlösning med tre sovrum samt fina sällskapsytor i kök och vardagsrum. Köket renoverades 2022 och är hjärtat i huset. Här möts modern köksinredning med äldre vedspis - allt i en charmig mix av nytt och gammalt. Men detta hem har ännu mer att erbjuda. En äldre ladugårdsbyggnad står redo att bli vad du än drömmer om - här har det tidigare varit lantbruk med kor, men byggnaden lämpar sig även bra för några hästar eller får. Vill man inte ha djur så passar byggnaden perfekt som förvaring eller hobbyverksamhet. Tomten på 7,6 ha består idag av ca 5 ha åkermark och lämpar sig bra till att ha hästar på lösdrift. Läget är perfekt för den som vill bo lantligt men ändå med närhet till livsmedelsbutik, bensinstation, förskola, grundskola och fina friluftsområden. Vintertid finns skoterleden 200 m från huset för dig som vill åka skidor eller köra skoter. Vi ses på visning!

Lillmoravägen 41, Böle, Piteå kommun

Lillmoravägen 41

Gård/Skog
Böle, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå
3 975 000 kr
184 + 90 m²
5 rum
5,5 ha tomt

Drömmer du om att äga en egen hästgård? Då har vi den perfekta möjligheten för dig! Välkommen till Lillmoravägen 41 och denna enastående hästgård som kombinerar fantastiska faciliteter, naturskön omgivning och oändliga möjligheter för både dig och dina fyrbenta vänner! Det charmiga bostadshuset är rymligt och har en trevlig planlösning. På entréplan erbjuds fina sällskapsytor i kök, vardagsrum samt den fina altanen i västerläge med utsikt över gården. Husets övre plan är inrett som en egen lägenhet med kök och badrum samt två sovrum, perfekt för uthyrning. Gården är på 5,5 hektar och rymmer allt som man kan drömma om. Det stora stallet rymmer inte mindre än 15 boxplatser och självklart finns även fin utemiljö i form av flertalet hagar, sommarbeteshagar, rundkorall samt upplyst ridplan på 40 x 60 meter. Dessutom är hästgården omgiven av otroligt vackra och varierande ridvägar. Sammanfattningsvis är detta en unik möjlighet för dig som vill bo på en av kommunens finaste och mest välskötta hästgårdar!

Kolmilavägen 14 A, Centrala Stan, Piteå kommun

Kolmilavägen 14 A

Lägenhet
Centrala Stan, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå
650 000 kr
39 m²
1 rum
vån 3/3
3 614 kr/mån
16 667 kr/m²

Välkommen till Kolmilavägen 14 A och denna centralt belägna enrumslägenheten! Lägenheten på 39 kvm är luftig och har en trevlig planlösning. I köket finns plats för matgrupp och i vardagsrummet finns sovalkov samt utgång till den rymliga inglasade balkongen med fin utsikt över stan. Detta är ett boende som passar perfekt för dig som är student eller dig som letar din första bostad. Vi ses på visning!

Visar alla 5