Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Piteå

Fastighetsbyrån Piteå

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Borevägen 7, Furuberget, Piteå kommun
 • Ons 26 jun kl 16:30

Borevägen 7

Villa
Furuberget, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå
2 100 000 kr
104 + 42 m²
4 rum
1 216 m² tomt

Välkommen till detta välskötta hus med en trevlig planlösning och beläget i det populära Furuberget i Piteå. Här erbjuds ett bekvämt boende med fyra rum, varav tre sovrum, på en boyta om 104 kvadratmeter. Med en tomt om 1216 kvadratmeter finns gott om utrymme att njuta av utomhusaktiviteter eller att bara koppla av på den trevliga uteplatsen. Inglasningen ger en förlängning av sommaren och perfekt för middagar i alla väder. Detta hem är perfekt för den som värdesätter bekvämlighet, funktionalitet och närhet till naturen. Furuberget är ett familjevänligt område med närhet till skolor, förskolor och grönområden. Med en kort promenad når du vackra omgivningar med fina strövområden. Här kan du kombinera det bästa av stadslivet med lugnet och friden i naturen. En pärla i Piteå som väntar på att bli ditt nya hem!

 • Plus
Bergön 1, Jävre, Piteå kommun
 • Ons 26 jun kl 17:00
Bergön 1, Jävre, Piteå kommun, bild 2
Bergön 1, Jävre, Piteå kommun, bild 3

Bergön 1

Fritidshus
Jävre, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå
2 500 000 kr
35 m²
3 rum
4 600 m² tomt

På populära och natursköna Bergön hittar ni den här skärgårdsidyllen, inbäddad i gles tallskog. Här kan man tillbringa sommarens lata dagar och svalka sig med ett dopp från den fina sandstranden. Väl skyddat för väder och vind samt ett västerläge där eftermiddagssolen flödar! Fastigheten, som har varit i släktens ägo sedan 30-talet, nås via en knappt två minuter lång båtfärd från Bergöhamn. På tomten finns förutom huvudbyggnaden även sovstuga, separat byggnad med toalett/dusch/ bastu samt gästhus/generationsboende med pentry. Sommarvatten från gemensam brunn. Det här drömstället måste upplevas på plats!

 • Premium
Norra Storåkersvägen 12, Sjulnäs, Piteå kommun
 • Mån 24 jun kl 17:00

Norra Storåkersvägen 12

Villa
Sjulnäs, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå
1 400 000 kr
97 + 73 m²
4 rum
926 m² tomt

Välkommen till denna rymliga villa belägen i det populära Sjulnäs. Med en boyta på 97 kvadratmeter och tre till fyra sovrum erbjuder denna bostad gott om utrymme för hela familjen. Ingen genomfartstrafik vilket gör området extra barnvänligt. Byggåret är 1974 och du har en stor tomt på hela 926 kvadratmeter att njuta av. Området Sjulnäs präglas av närheten till naturen och lugnet. Här kan du promenera längs vackra stigar och njuta av friluftslivet året runt. Med flera sovrum passar denna bostad utmärkt för den växande familjen eller för dig som önskar extra utrymme för gäster eller att arbeta hemifrån. Möjligheterna är många och med lite kreativitet kan du skapa ditt drömboende här. Varmt välkommen att upptäcka detta härliga hem i Sjulnäs!

 • Plus
Lillpitevägen 5, Sjulnäs, Piteå kommun

Lillpitevägen 5

Villa
Sjulnäs, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå
1 450 000 kr
101 + 36 m²
4 rum
1 536 m² tomt

Välkommen till detta charmiga bostadshus beläget i det lantliga området Sjulnäs. Med en boyta på 101 kvadratmeter och tre mysiga sovrum är detta perfekta hemmet för den lilla familjen eller par som söker lugn och ro. Huset är i gott skick, byggår 1998 och med uppdateringar gjorda i kök, badrum och tvättstuga. Här har man också installerat bergvärme för att säkra låg energiförbrukning. Den härliga grillstaden skapar en varm och inbjudande atmosfär under kyliga kvällar. Tomtytan på 1536 kvadratmeter erbjuder gott om utrymme för lek och avkoppling och är perfekt för den som älskar att vara utomhus. Det lantliga läget ger en avkopplande känsla och närheten till naturen är oslagbar. I närområdet finns både skola och mataffär och möjligheter till härliga promenader. Med endast en kort bilresa till centrala Piteå har du alla bekvämligheter inom räckhåll. Välkommen på visning!

Näckrosgränd 7, Durrnäs, Piteå kommun
 • Tis 25 jun kl 16:30

Näckrosgränd 7

Radhus
Durrnäs, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå
1 700 000 kr
130 + 13 m²
6 rum
275 m² tomt

Välkommen till denna vackra bostad med på hörntomt som gränsar till en rogivande lövskog i det populära området Durrnäs i Piteå. Med sina 130 kvadratmeter och sex rum varav fyra sovrum, finns här gott om utrymme för hela familjen. Uppförd 1975 med en gedigen konstruktion och genomtänkt planlösning. Tomtytan på 275 kvadratmeter innebär en lättskött trädgård bjuder in till trivsamma utomhusaktiviteter och ger möjlighet till egna gröna oaser. Närområdet kännetecknas av lugn och natur med närhet till skogspromenader och friluftsaktiviteter. Durrnäs erbjuder ett familjevänligt boende med närhet till skolor, förskolor och service. Passa på att förvärva denna pärla som kombinerar harmoniskt boende med naturen och modern bekvämlighet. Börja med att utforska möjligheterna i denna välbelägna bostad genom att gå på visning!

 • Plus
Räkstigen 68, Djupviken, Piteå kommun

Räkstigen 68

Villa
Djupviken, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå
5 995 000 kr
172 + 50 m²
6 rum
1 816 m² tomt

Välkommen till ett nybyggt och modernt hus beläget i det lugna och vackra Djupviken. Här har ni ett fantastiskt läge med fin vattenutsikt mot Fårösundet precis ovanför båthamnen, ett perfekt skoter- och båtläge. Med en generös boyta på 172 kvm och fyra rymliga sovrum och två allrum finns det gott om plats för hela familjen att trivas. På vattensidan finns stor altan med ett nedsänkt bubbelbad, perfekt ställe för grillkvällar, umgänge med vänner eller bara avkoppling och njuta av utsikten. Här kan ni även njuta av magiska soluppgångar och solnedgångar! Stor gräsyta finns mot det fina skogspartiet, där vi även hittar en friliggande bastu. Dubbelgaraget är ytterligare en plusfaktor samt den rymliga uppfarten. Läget är som sagt perfekt, här kan du njuta av naturen samtidigt som du har nära till bekvämligheter såsom matbutiker och skolor. Perfekt för den som söker en fridfull tillvaro utan att behöva ge upp närheten till stadens puls. Mysig promenadväg längs vattnet hela vägen in till Piteås centrala delar, samt närhet till fin badplats. Passa på att förvärva detta drömhus i ett av Piteås mest attraktiva områden. Tillsammans med den rogivande naturen och närheten till bekvämligheter är detta en unik möjlighet att skapa ditt drömboende. Välkommen hem!

Västra Lidenvägen 81, Svensbyn, Piteå kommun
Västra Lidenvägen 81, Svensbyn, Piteå kommun, bild 2
Västra Lidenvägen 81, Svensbyn, Piteå kommun, bild 3

Västra Lidenvägen 81

Gård/Skog
Svensbyn, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå
5 700 000 kr
148 + 51 m²
6 rum
58 ha tomt

Välkommen till denna gård med fint renoverad villa och en vidsträckt utsikt över det öppna landskapet. Belägen i det natursköna Svensbyn i Piteå kommun, erbjuder denna bostad en perfekt kombination av modernitet och genuin lantlig charm. Med sex rum varav fyra sovrum finns det gott om plats för hela familjen att trivas. På tomten finner du ett nybyggt gårdshus med en liten lägenhet och en läcker bastu med utsikt över ägorna och ett modernt dubbelgarage. Området kring bostaden bjuder på vacker natur och ger möjligheter till friluftsliv året runt. Med närhet till skog, mark och skoterled finns det gott om utrymme för rekreation. En perfekt plats för den som värdesätter lugn, ro och harmoni. Denna unika fastighet är ett sällsynt tillfälle att förvärva en drömboende med en kombination av modern komfort och naturskön omgivning. Tomten består av ca 31 Ha skog och 25 Ha åkermark. Kontakta mäklaren för ytterligare information.

 • Premium
 • Energieffektiv
Brattknabben 90, Lillpite, Piteå kommun

Brattknabben 90

Villa
Lillpite, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå
1 450 000 kr
160 + 5 m²
5 rum
5,1 ha tomt

Välkomna till Brattknabben 90, en gård med ca 5 ha mark med möjlighet att utforma till hästgård eller till annan djurhållning. Gården ligger naturskönt utanför Lillpite med fria vidder runt om. På gården finns ett nyare varmgarage på ca 45 kvm samt ett nyare kallgarage på hela 140 kvm med ca 3 m i takhöjd, som kan inredas som stall eller dylikt. Hör av er på 0911-230101 för att anmäla intresse för visning.

Fagottgränd 16, Kullen, Piteå kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Fagottgränd 16, Kullen, Piteå kommun, bild 2
Fagottgränd 16, Kullen, Piteå kommun, bild 3

Fagottgränd 16

Villa
Kullen, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå
2 500 000 kr
144 + 30 m²
4 rum
1 095 m² tomt

Välkommen till denna charmiga och mycket välhållna bostad belägen på Kullen i Piteå. Här erbjuds en rymlig bostad med fyra rum, varav tre sovrum, perfekt för den som söker lugnet i en grönskande omgivning. Genom att gränsa till ett grönområde finns här gott om plats för lekande barn. Huset är byggt år 1989 och erbjuder en boyta på 144 kvm samt en biyta på 30 kvm. Utöver den generösa tomtytan på 1095 kvm finns extra bekvämligheter såsom garage, grillplats och trädgård, perfekt för trivsamma sommarkvällar. Med närhet till naturen och grönskan inbjuder området till promenader och utflykter. För den aktiva finns möjligheter till friluftsliv och härliga upplevelser året om. Detta är det perfekta hemmet för den som söker en lugn och avslappnad livsstil i natursköna omgivningar. Välkommen att upptäcka allt detta gemensamma paradis har att erbjuda!

 • Premium
Skaftgatan 5, Djupviken, Piteå kommun
Skaftgatan 5, Djupviken, Piteå kommun, bild 2
Skaftgatan 5, Djupviken, Piteå kommun, bild 3

Skaftgatan 5

Villa
Djupviken, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå
3 300 000 kr
125 + 125 m²
889 m² tomt

Välkomna till Skaftgatan 5 och denna rymliga villa med många fina och karaktäristiska inslag! Villan är trivsam med många unika inslag samt praktisk planlösning med möjlighet till många sovrum. Här har ni även stora och sociala ytor perfekt för umgänge och middagsbjudningar. Huset är i bra skick både invändigt som utvändigt, här är det bara flytta in! Läget är bra på lugn gata och endast någon kilometer in till stan samt närhet till skog, natur och vattnet i Fårösundet. Insynsskyddad baksida med mysig altan. Kom på visning!

 • Premium
Åhedenvägen 182, Långträsk, Piteå kommun

Åhedenvägen 182

Fritidshus
Långträsk, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå
600 000 kr
60 m²
2 rum
9 178 m² tomt

Välkommen till Åhedvägen 182 ett fritidshus skött med omsorg och kärlek genom åren! Huvudbyggnaden påbörjades i början av 70-talet och fick en utbyggnad 1996. Fastighet med bostadsbyggnad och därtill fristående dubbelgarage, vagnhall, skoterförråd och div. förråd med välmålade träfasader och plåttak på samtliga byggnader.

Duettgränd 19, Öjebyn, Piteå kommun

Duettgränd 19

Lägenhet
Öjebyn, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå
950 000 kr
99,5 m²
4 rum
vån 1/1
4 777 kr/mån
9 548 kr/m²

Välkommen till Duettgränd 19 och denna trevliga bostadsrätt belägen i Öjebyn! Här erbjuds en unik möjlighet att bo bekvämt i ett plan och med ett eget vidbyggt garage. Perfekt för den som vill ha huskänsla men slippa oroa sig för utvändigt underhåll som istället sköts av föreningen. Lägenheten ligger på ett av områdets bästa lägen, på en hörntomt och helt fristående. Med byggår 1991 och en boyta på 99.5 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet fyra rum och en smart planlösning. Föreningen, Riksbyggen Piteåhus nr 14, är en välskött och trevlig förening. Närområdet bjuder in till härliga promenader i vackra omgivningar och närhet till både natur och stadsliv. Inom bekvämt avstånd finns förskola, skola, affärer och andra bekvämligheter. Missa inte chansen att få njuta av detta trevliga hem med alla dess fördelar. Kontakta oss på 0911-230101 för mer information och visning!

Bunäsgrundet, Jävre, Piteå kommun

Bunäsgrundet

Fritidshus
Jävre, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå
895 000 kr
50 m²
3 rum

Bara ett fåtal minuters båtfärd från Jävre hamn hittar vi denna fritidsidyll! Här delar du ön med enbart en granne, lyxigt värre. Så fort man sätter sin fot på ön kommer lugnet över en, här kan ni ladda batterierna. Fritidshuset är i bra skick med många oaser, uteplatser och inglasad altan. Egen brygga finns och mysig sovboda. Båt, sjösättningsvagn och båtplats i Jävre hamn ingår. Kontakta kontoret för visning, 0911-230101.

 • Plus
Jävre Sandholmen 39, Jävre, Piteå kommun

Jävre Sandholmen 39

Fritidshus
Jävre, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå
1 700 000 kr
47 m²
3 rum
1 461 m² tomt

Välkommen till Jävre Sandholmen 39, ett fantastiskt mysigt fritidshus, där havet blir din närmaste granne. Här får du inte bara ett fritidshus, utan lugnet, stillheten och naturen som fristad. Huset är högt beläget, vilket ger dig skydd och värme även blåsiga dagar. Fritidshuset är i bra skick med fin inglasad altan mot vattnet. Nere vid strandkanten finns altan och båthus (ej på fastigheten), där du kan sitta nere vid vattnet. Gott om förråd och sängplatser finns samt bastustuga. Kom på visning!

Spovgatan 4, Klubbgärdet, Piteå kommun

Spovgatan 4

Villa
Klubbgärdet, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå
1 695 000 kr
115 + 25 m²
4 rum
1 464 m² tomt

Välkommen till denna mysiga bostad med äldre charm och en stor tomt belägen på populära Klubbgärdet i Piteå. Här får du möjligheten att bo nära stan samtidigt som du kan njuta av lugnet i området. Detta hus från 1937 erbjuder 115 kvadratmeter fördelat på 4 rum, varav 3 sovrum. Här finns plats för familjen att trivas och skapa minnen tillsammans. Huset har renoverats mycket under tidigt 2000-tal med bland annat nytt yttertak, ny panel, 3-glas fönster samt invändig renovering. En del av de fortsatta renoveringarna och utbyggnad är inte färdigställd. Klubbgärdet bjuder på närhet till skolor, barnomsorg och butiker. Detta är det perfekta hemmet för dig som söker en kombination av lugn och närhet till stadens bekvämligheter. Varmt välkommen att känna dig som hemma!

 • Plus
Storsöder 29, Roknäs, Piteå kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Storsöder 29

Villa
Roknäs, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå
2 500 000 kr
124 m²
5 rum
2 ha tomt

Välkomna till fantastiska Storsöder 29, en gård med många byggnader samt fina planteringar. Innergården ligger i avskiljt läge och på tomten, som är uppdelad i två delar, finns äppelträd, plommon, jordgubbsland, havtorn, bärbuskar mm. Här hittar vi även stor ladugård med rymliga ytor för verksamhet och hobbyn på övre plan och nere finns äldre stall, så möjlighet till djurhållning finns. Övriga byggnader är sommarstuga, grillkåta, bastu mm. Här bor ni i lantlig idyll men med skolor och barnomsorg samt matvarubutik i närheten, en perfekt uppväxt för er och barnen. Kom gärna och upplev detta fina ställe på plats!

Mastvägen 9, Rosvik, Piteå kommun

Mastvägen 9

Villa
Rosvik, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå
1 850 000 kr
162 + 66 m²
6 rum
994 m² tomt

På lugnt och trivsamt område i Rosvik hittar du denna trevliga 1½- plansvilla. Här har du närheten till skola och barnomsorg, byns restaurang, båthamn med badplats samtidigt som du har minimal genomfartstrafik. Huset är rymligt med plats för hela familjen då huset i dagsläget har 4 sovrum, men fler går enkelt att få. I ekonomidelen finns stort rum med egen ingång, perfekt för tonåringen eller gästerna eller varför inte egen verksamhet. I söderläge finns en inglasad altan där du kan avnjuta många härliga soltimmar. Mysig upphöjd tomt i perfekt sydvästläge. Här bor du med bekvämt pendlingsavstånd till såväl Piteå som Luleå. Kom på visning!

Kalvön 24, Rosvik, Piteå kommun

Kalvön 24

Fritidshus
Rosvik, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå
1 095 000 kr
44 m²
2 rum
1 499 m² tomt

Välkommen till Kalvön 24 och denna charmiga sommarstuga! Med utsikt över Bastafjärden och med fina uteplatser i västerläge är detta ett riktigt toppenställe för dig som letar sommarstuga. Stugan är i äldre skick men med väldigt hög mysfaktor, här finns ett kök med vedspis samt ett vardagsrum med fina fönsterpartier ut mot havet. På tomten finns även gäststuga, förrådslänga, växthus samt grillkåta. På Kalvön bor du i lugnt sommarstugeområde men med närhet in till Rosvik. Vi ses på visningen!

 • Plus
Timmermansgatan 7, Skuthamn, Piteå kommun

Timmermansgatan 7

Villa
Skuthamn, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå
1 500 000 kr
55 + 23 m²
2 rum
1 565 m² tomt

Välkommen till Timmermansgatan 7 - med enastående utsikt över Yttrefjärden och ett av de bästa lägena i området med badstrand alldeles nedanför tomten! Huset på 55 kvm kan nyttjas som ett fritidshus, åretruntboende eller varför inte bygga ditt eget drömhem. Ett barnvänligt område som passar den som värdesätter närheten till natur, motionsspår, vatten, bad och fiske. På vintern kan du ta skoter eller skidor ut på isen eller fördriva en dag vid pimpelhålet. Bekvämt avstånd till Pitholmsheden med dess fina motionsspår och endast en kort cykeltur till Piteå havsbad. Missa inte chansen att äga denna pärla - kontakta oss på 0911-23 01 01 för mer information.

Jävre Brännland 25, Jävre, Piteå kommun

Jävre Brännland 25

Fritidshus
Jävre, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå
2 100 000 kr
77 m²
4 rum
1 516 m² tomt

Fånga drömmen om ett fritidshus där havet möter himlen och lugnet råder. Detta ljusa och fräscha hus bjuder på en storstuga med öppen spis för mysiga stunder. Den nybyggda inglasningen ramar in havsutsikten, medan altaner på tre sidor låter dig njuta av solen hela dagen. Nyrenoverad gäststuga, gårdshus med bl a vedeldad bastu skapar en komplett inramning. Med närhet till badplats och båthamn i vilken båtplats ingår, låter detta paradis dig uppleva det bästa av fritidsliv. Välkommen på visning!

 • Plus
Rotegatan 7, Öjebyn, Piteå kommun

Rotegatan 7

Villa
Öjebyn, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå
2 200 000 kr
181 + 118 m²
8 rum
1 032 m² tomt

Välkommen till denna charmiga bostad med gott om yta! Med en boyta på 181 kvadratmeter och en biyta på 118 kvadratmeter finns det gott om plats för den stora familjen eller för barnfamiljen som vill ha stora och fina extra ytor. Här finns gott om sovrum, mysig gillestuga och möjlighet till ett lekrum i källaren med t ex ribbstolar, ringar att klänga i eller innebandyplan. På framsidan finns stor och mysig inglasad altan, perfekt för avkoppling och middagsbjudningar. Det finns även fina möjligheter i garaget för den som vill ha dubbelgarage, gillar att skruva eller har andra intressen. Uppfarten är bred och stor, här ryms alla bilarna samt även eventuell husbil eller husvagn. I närområdet finns det skolor, barnomsorg, lekparker och andra bekvämligheter såsom vårdcentral, apotek som gör vardagen enklare. Området är barnvänligt och lugnt med fina grannar. Välkomna!

 • Plus
Borgaruddsvägen 309, Borgarudden, Piteå kommun

Borgaruddsvägen 309

Tomt
Borgarudden, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå
450 000 kr
2 107 m² tomt

Efter Borgaruddsvägen hittar vi den här generösa tomten på hela 2107 kvm. Läget är bra i naturskön miljö med havet bara några stenkast bort. Perfekta förutsättningar för pendling både till Luleå och Piteå då man snabbt är ute på E4:an. Möjlighet till vintervatten finns. Anslutningsavgift för el tillkommer. Anslutningskostnaden för el (16-25A) var 2023 är 44 375:- inkl moms. Granntomten är också ute till försäljning och går att köpa i ett paketpris med denna tomt. Åk gärna ut och titta, tomterna är märkta med pinnar!

Kärlekskojan, null, Älvsbyns kommun

Kärlekskojan

Villa
Älvsbyns kommun
Fastighetsbyrån Piteå
225 000 kr
25 m²
1 rum
3 770 m² tomt

Fastigheten Älvsbyn Petbergsliden 1:73 med adress Kärlekskojan. Den ser kanske inte mycket ut för världen den lilla röda stugan på åsen. Men se den här före detta skogshuggarkojan som en prisvärd inträdesbiljett till populära Arvidsträsk. Stor tomt med högt läge, sol hela dagen och utsikt över viken där det alltid är vindstilla. El är framdraget och servitut finns för båtplats. Välkommen till en levande by med bra fiske och en aktiv byaförening!

 • Plus
Aspgatan 12, Annelund, Piteå kommun

Aspgatan 12

Villa
Annelund, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå
2 350 000 kr
92 + 92 m²
4 rum
968 m² tomt

Välkomna till trevliga Aspgatan 12, en enplansvilla med källare, i stadsnära läge. Huset är i bra skick, där hela källaren är helrenoverad med klinkergolv och golvvärme (både el och vatten) samt all VA är utbytt. Här hittar du även badrum, tvättavdelning och extra sovrum. I källaren finns även fina och stora garagemöjligheter för den som gillar att meka eller har hobby som kräver lite yta. Huset är rymligt med tre sovrum på bottenplan samt öppet mellan kök och vardagsrum. Låg uppvärmning via bergvärme, samt fiber med fasta internetuttag i flertalet rum. Stor del av elen utbytt samt två nya elcentraler. Extra plusfaktorer är den stora altanen, med nerfälld enklare pool, i fint solläge samt carporten vid infarten. Hör av er för mer information, 070-6686596.

 • Plus
 • Energieffektiv
Sanavägen 528, Svartnäsudden, Piteå kommun

Sanavägen 528

Fritidshus
Svartnäsudden, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå
1 790 000 kr
50 m²
2 rum
1 647 m² tomt

Välkomna till Sanavägen 528, och detta fräscha och mysiga fritidshus, i ett fint läge med havsutsikt samtidigt som det är beläget mot skogsparti. Byggnaderna på tomten är rejäla och fina, där huvudstuga och sovstuga är timringar. Huvudstugan har golvvärme på nedre plan och en fin inglasad balkong på övervåningen med utsikt mot vattnet. I sovstugan finns en del bastu och en del sovrum med ett pentry. Välkomna!

Visar 1 - 25 av 49