Fastighetsbyrån Piteå

Fastighetsbyrån Piteå

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kalvön 24, Rosvik, Piteå kommun
 • Sön 11 jun kl 12:00

Kalvön 24

Fritidshus
Rosvik, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå

1 100 000 kr

44 m²

2 rum

1 499 m² tomt

Välkommen till Kalvön 24 och denna charmiga sommarstuga! Med utsikt över Bastafjärden och med fina uteplatser i västerläge är detta ett riktigt toppenställe för dig som letar sommarstuga. Stugan är i äldre skick men med väldigt hög mysfaktor, här finns ett kök med vedspis samt ett vardagsrum med fina fönsterpartier ut mot havet. På tomten finns även gäststuga, förrådslänga, växthus samt grillkåta. På Kalvön bor du i lugnt sommarstugeområde men med närhet in till Rosvik. Vi ses på visningen!

 • Plus
Tullnäsvägen 328, Kopparnäs, Piteå kommun

Tullnäsvägen 328

Villa
Kopparnäs, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå

1 300 000 kr

164 m²

8 rum

5 352 m² tomt

Välkommen till denna rymliga villa belägen i Kopparnäs! Med sina imponerande 164 kvadratmeter boarea och en tomt på hela 5352 kvadratmeter, varav en del är skogstomt, är detta en trivsam plats. Villan har gott om utrymme med sina 6 sovrum, vilket ger plats för hela familjen eller möjligheter till gästrum och hemmakontor. Den vidbyggda glasade verandan i sydväst ger en underbar plats att njuta av soliga dagar och kvällar med utsikt över trädgården. Tomten har generösa ytor för lek och trädgårdsarbete. För dem som har fordon eller behöver extra förvaring finns det både ett fristående garage och ett vidbyggt garage. Dessutom finns ett praktiskt uthus, som kan användas för extra förvaring eller som verkstad för hobbyprojekt. Här kan du njuta av naturens skönhet och lugnet samtidigt som du har bekvämt avstånd till stadens bekvämligheter. Välkommen på visning!

Lillpitevägen 653, Lillpite, Piteå kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Lillpitevägen 653, Lillpite, Piteå kommun, bild 2
Lillpitevägen 653, Lillpite, Piteå kommun, bild 3

Lillpitevägen 653

Villa
Lillpite, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå

895 000 kr

143 m²

6 rum

1 842 m² tomt

Välkomna till denna rymliga 1½-plansvilla med fin baksida mot äng och skogsparti, bara något stenkast från Lillpiteälven. På den stora altanen på baksidan, byggd i två etage, kan du njuta av bästa sydvästläge med solchanser hela dagen. Invändigt är huset trevligt med öppen och praktisk planlösning. Villan har i nuläget fyra sovrum men för den som behöver många sovrum eller gästrum finns fina möjligheter till ytterligare rum. Kom på visning!

 • Premium
 Tomt Hällskatan , Jävre, Piteå kommun
 Tomt Hällskatan , Jävre, Piteå kommun, bild 2
 Tomt Hällskatan , Jävre, Piteå kommun, bild 3

Tomt Hällskatan

Tomt
Jävre, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå

995 000 kr

2 004 m² tomt

På Hällskatan utanför Jävre finns denna generösa tomt på runt 2000 kvm. Tomten ligger ca 100 m från stranden med fin utsikt över havet. Tomten ligger för närvarande utanför planlagt område, detaljplan under uppförande. Möjlighet till vintervatten (ej kommunalt, med i vattenförening) samt väg finns, el framdraget. Kostnad för elanslutningen (16A-25A) är 44 375 kr. Godkänt hos kommunen för trekammarbrunn. Tomten kommer fyllas ut av nuvarande ägare. Åk gärna ut och titta.

 • Premium
Bunäsgrundet, Jävre, Piteå kommun

Bunäsgrundet

Fritidshus
Jävre, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå

925 000 kr

50 m²

3 rum

Bara ett fåtal minuters båtfärd från Jävre hamn hittar vi denna fritidsidyll! Här delar du ön med enbart en granne, lyxigt värre. Så fort man sätter sin fot på ön kommer lugnet över en, här kan ni ladda batterierna. Fritidshuset är i bra skick med många oaser, uteplatser och inglasad altan. Egen brygga finns och mysig sovboda. Båt, sjösättningsvagn och båtplats i Jävre hamn ingår. Kontakta kontoret för visning, 0911-230101.

 • Plus
Andersorsavägen 6, Jävre, Piteå kommun

Andersorsavägen 6

Villa
Jävre, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå

1 975 000 kr

116 m²

4 rum

5,4 ha tomt

Välkommen till denna fantastiska fastighet med en välskött gård, omgiven av lantlig miljö med skogs- och ängsmark. Här kan du njuta av lugnet och skönheten i naturen, samtidigt som du har ett utmärkt pendlingsläge både norrut och söderut. Fastigheten erbjuder flera byggnader, inklusive en loge, härbre och en f d bagarstuga. Detta ger dig möjlighet att använda utrymmena för en mängd olika ändamål, såsom extra förvaring, hobbyrum eller annat. Huset har också jordvärme, vilket är en energieffektiv och miljövänlig lösning som ger en behaglig inomhusmiljö året runt.

Bergön 85, Jävre, Piteå kommun

Bergön 85

Fritidshus
Jävre, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå

1 200 000 kr

59 m²

2 rum

1 765 m² tomt

På natursköna Bergön hittar du den här pärlan, ett mycket välskött vinterbonat fritidshus med avskilt och soligt läge mot väster. Här kan man tillbringa sommarens lata dagar, njuta av lugnet och den fantastiska utsikten. Nedanför stugan finns en trevlig liten sandstrand och en egen båtplats. Huvudbyggnaden rymmer storstuga med kök, sovrum, duschrum och hall. Delvis överbyggd altan mot väster. Välkommen att uppleva den här underbara platsen i verkligheten!

Bodträskvägen 152, Bodträsk, Piteå kommun

Bodträskvägen 152

Villa
Bodträsk, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå

850 000 kr

100 m²

3 rum

7 377 m² tomt

Välkommen till detta charmiga 1 1/2 planshus med stora möjligheter och beläget på en fastighet om 7 300 kvm. Här finner du bland annat en stor ladugårdslänga som ger möjlighet till en mängd olika användningsområden. Fastigheten har en äldre stil, vilket ger en mysig och hemtrevlig känsla. Entréplanet erbjuder ett ljust kök, ett vardagsrum, ett badrum samt en separat toalett. På övre planet finner du tre sovrum varav ett mindre, vilket ger tillräckligt med utrymme för en liten familj eller för gäster. Det som gör denna fastighet unik är den stora ladugårdslängan, som har potential för många olika användningsområden. Längan har för länge sedan varit hem för hästar och kor. Idag finns bland annat en snickeriverkstad som också kan nyttjas som exempelvis ateljé. Här bor du med avskilt läge och med pendlingsavstånd till såväl Piteå, Älvsbyn och Luleå. Så om du söker efter en fastighet med potential att utveckla och skapa något unikt, är detta huset för dig! Kontakta oss idag för att boka en visning.

Lidgatan 8, Strömnäs, Piteå kommun

Lidgatan 8

Villa
Strömnäs, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå

1 590 000 kr

93 m²

4 rum

948 m² tomt

Välkomna till Lidgatan 8, en enplansvilla i utmärkt läge på Strömnäs. Här bor du med närhet till vattnet på inre fjärden med alla dess fördelar: fina promenadstråk längs vattnet, isbanan på vintern, bra skoter- och båtläge samtidigt som du bara är några stenkast från Piteås centrala delar. Skola och barnomsorg finns på bekvämt promenadavstånd. Huset är välskött och har bland annat tre sovrum samt ett fräscht badrum. Ytterligare plusfaktorer är fjärrvärme och dubbelgarage!

Norra Storåkersvägen 11, Sjulnäs, Piteå kommun
 • Mån 5 jun kl 15:00

Norra Storåkersvägen 11

Villa
Sjulnäs, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå

1 490 000 kr

97 m²

4 rum

1 044 m² tomt

Välkommen till denna fina och välskötta 1-plansvilla. Med 3-4 sovrum finns det gott om plats för alla att njuta av sitt eget utrymme. Huset har nyligen målats om år 2016. Garage med motordriven elport och fiber finns installerat. Huset har både bergvärme och luftvärmepump, vilket gör att det är energieffektivt och miljövänligt. Fastigheten har ett fantastiskt läge med utsikt över åkrarna och Svensbyfjärden vilket ger en känsla av ro och avkoppling. På tomten finns förutom alla fina blomrabatter och bärbuskar även två förråd, en altan i sydväst och ett växthus för att odla dina egna grönsaker och blommor. Här bor man med närhet till badplats, lekpark, beachvolleyplan, boulebana och fiskemöjligheter. Det är också ett lugnt område utan genomfart, vilket ger en säker och fridfull miljö för din familj. Missa inte chansen att uppleva allt det här och boka en visning idag!

 • Plus
Hyndgrundsvägen 76, Harrbäcken, Piteå kommun

Hyndgrundsvägen 76

Fritidshus
Harrbäcken, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå

2 900 000 kr

122 m²

4 rum

1 385 m² tomt

Med fin utsikt mot Harrbäcksfjärden hittar ni den här pärlan. Här finns två fritidshus med fullvärdig året-runtstandard. Det nyaste byggdes 1992 och är på 122 kvm fördelat på 4 rum och kök. Det äldre, som byggdes 1986, byggdes till 1992. Här finns det 3 rum och kök.

Pitsund 527, Pitsund, Piteå kommun

Pitsund 527

Villa
Pitsund, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå

7 500 000 kr

163 m²

5 rum

2 367 m² tomt

Denna exklusiva villa ligger på en vacker strandtomt vid Piteälvens utlopp och erbjuder generös boarea för en bekväm och lyxig livsstil. Här kan du njuta av en öppen planlösning med fina ytor för socialt umgänge, perfekt för att umgås med familj och vänner eller att helt enkelt koppla av i en avslappnad och stilfull miljö. Fastigheten har även en egen båthamn, vilket gör det enkelt att ta en tur på vattnet och njuta av den fina skärgården. Du kan också svalka dig i en härlig pool på varma sommardagar, eller njuta av utsikten över det kristallklara vattnet från en solstol på terrassen. Utöver huvudbyggnaden finns också ett välutrustat gästhus som ger gästerna en privat och bekväm plats att bo på. Missa inte chansen att uppleva allt detta och mycket mer i denna fantastiska villa vid vattnet.

Munksundsvägen 89, Skuthamn, Piteå kommun

Munksundsvägen 89

Villa
Skuthamn, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå

1 350 000 kr

128 m²

4 rum

877 m² tomt

Välkommen till denna charmiga 1,5 plansvilla i ett fantastiskt läge! Med närhet till både lekpark, badstrand och motionsspår är detta det perfekta valet för dig som vill ha en aktiv livsstil och samtidigt njuta av en lugn och rofylld miljö. Denna villa erbjuder 2-3 sovrum, vilket ger dig gott om utrymme för att skapa en bekväm och personlig atmosfär i ditt nya hem. På tomten har du en mysig grillplats där du kan tillbringa härliga kvällar med familj och vänner. Området där villan är belägen är lugnt och tryggt. Missa inte chansen att skapa ditt drömhem i detta fina område, boka dig på visning redan idag!

Arvidsjaurvägen 1511, Stockbäcken, Piteå kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Arvidsjaurvägen 1511

Gård/Skog
Stockbäcken, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå

990 000 kr

85 m²

2 rum

7,9 ha tomt

Välkommen till denna fantastiska gård med en lantlig charm som tar andan ur en! Om du längtar efter ett hem där du kan andas frisk luft och njuta av lugnet på landsbygden, då är denna egendom verkligen något för dig. Gården är mycket välskött och har allt du kan önska dig för en lycklig livsstil på landet. Den rymliga tomten har en vacker blandning av skog och åkermark, vilket gör den till en idealisk plats för en mängd olika aktiviteter. Här finns gott om plats för att odla grönsaker, ta promenader i skogen eller bara njuta av naturen. På tomten finns flera byggnader, inklusive en ladugård, sommarstuga, boda, mindre kallgarage och 4 hölador. Dessa byggnader ger dig möjlighet att förvara allt du behöver för att ta hand om din gård. Så om du letar efter en plats att kalla hem där du kan koppla av i en lantlig miljö, då är denna gård verkligen något för dig. Ta chansen att skapa ditt drömhem och leva den lantliga livsstilen på ett sätt som du drömt om. Välkommen hem till en av de mest charmiga och välskötta gårdarna i området!

Soldattorpsvägen 51, Roknäs, Piteå kommun

Soldattorpsvägen 51

Gård/Skog
Roknäs, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå

3 900 000 kr

180 m²

4 rum

9,4 ha tomt

Är du på jakt efter lugnet, kanske vill ha några hästar eller andra djur och samtidigt inte vill bo långt bort från civilisationen? Då kan det här vara stället för dig! I vackert öppet landskap och med avskilt läge hittar du den här pärlan. Helrenoverad mangårdsbyggnad (-15), ladugård, vilken kan inredas som stall, maskinhall, verkstad, friggebod, härbre m fl.

Pultviksvägen 381, Pultviken, Piteå kommun

Pultviksvägen 381

Fritidshus
Pultviken, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå

850 000 kr

17 m²

1 rum

1 659 m² tomt

Välkommen till denna unika fastighet som erbjuder en härlig kombination av charm, komfort och natursköna omgivningar. Fritidshusfastigheten består av tre timmerstugor samt en timrad vedbod. Huvudstugan på 17kvm i rundtimmer erbjuder en liten hall, kök med indraget sommarvatten, matplats, kamin och sov möjlighet. Den andra timmerstugan i bilat timmer används som sovstuga eller gäststuga, och på så vis ges flexibilitet för att exempelvis ta emot övernattande gäster eller möjlighet att skapa en separat plats för avkoppling. I den tredje timmerstugan av rundtimmer finns vedeldad bastu och separat toalett med separett-system, samt en golvyta där det också finns flexibilitet såsom relaxavdelning eller del av hobbyutrymme. Hela fastigheten är välskött och omges av vacker natur, där skog blandas med hav. De välskötta timmerstugorna och de övriga faciliteterna, samt närhet till havet och naturen gör att denna fastighet har mycket att erbjuda. Välkommen på visning!

 • Plus
Norrgatan 5, Strömnäs, Piteå kommun

Norrgatan 5

Villa
Strömnäs, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå

1 800 000 kr

120 m²

4 rum

980 m² tomt

Med bara några minuters promenad från centrum ligger den här helrenoverade Strömnäsvillan. Här får man nära till både mataffär, skola och natursköna Strömlidaområdet med motionsspår, utegym mm. Insidan har de senaste åren bl a fått nya ytskikt, utökad boarea samt nytt kök och badrum.

Sjöhagevägen 2, Skuthamn, Piteå kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Sjöhagevägen 2

Villa
Skuthamn, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå

1 550 000 kr

98 m²

3 rum

1 950 m² tomt

Välkommen till Sjöhagevägen 2 och denna unika 1 1/2-plansvilla från 1937, som inte bara erbjuder fantastisk charm, utan också ett av de mest eftertraktade lägena i området! Beläget på en höjd och med fantastisk utsikt över Yttrefjärden är detta en unik möjlighet att skapa ditt drömboende! Huset har en trevlig planlösning där entréplan rymmer fina sällskapsytor i form av kök, matplats och vardagsrum. På övre plan finns två sovrum och i källaren finns goda förvaringsmöjligheter. Dessutom är tomten något utöver det vanliga, med nästan 2 000 kvm i sydvästläge är detta en perfekt tomt om dig som gillar odling eller för barnen att leka på. Sammanfattningsvis är detta en unik möjlighet. Vi ses på visning!

Norra Pitholmsvägen 3, N:a Pitholm, Piteå kommun

Norra Pitholmsvägen 3

Villa
N:a Pitholm, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå

2 850 000 kr

158 m²

6 rum

1 010 m² tomt

Nu finns möjlighet att köpa ett tvåvåningshus där varje plan innehåller en lägenhet med tre rum och kök. Båda lägenheterna har renoverats senaste åren och är i mycket fint skick. Även utsidan har fått sig en uppfräschning med nya ribbor samt ommålat. Fina utrymmen i källaren med bland annat ett extra sovrum, som enbart finns tillgänglig från lägenheten på bottenplan. Låg uppvärmning via bergvärme samt ytterligare plusfaktor är det rymliga dubbelgaraget med golvvärme. Huset ligger i ett perfekt läge, 15 minuters gångväg från Piteås centrala delar, nära skolor, barnomsorg samt sjukhuset. Välkomna!

Nygatan 125, Annelund, Piteå kommun

Nygatan 125

Villa
Annelund, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå

1 175 000 kr

56 m²

2 rum

1 104 m² tomt

Välkommen till Nygatan 125! Här, på rymlig och stadsnära tomt, finns detta charmiga bostadshus om 56 kvm. Huset har en trevlig planlösning och otroligt hög mysfaktor! Här finns i dagsläget ett vardagsrum med kamin, ett helrenoverat badrum, ett charmigt kök samt ett sovrum. Utvändigt finns en förrådsbod, en gäststuga/sommarstuga, trädgårdsland samt fina uteplatser. En fastighet som bör upplevas på plats! På Nygatan bor du med gång- och cykelavstånd till centrala stan. I närheten finns även Piteå musikhögskola, Coop samt Backcity. Välkommen på visning!

Renöslingan 89, Renön, Piteå kommun

Renöslingan 89

Villa
Renön, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå

3 150 000 kr

129 m²

4 rum

2 010 m² tomt

Passa på! Nu finns möjlighet att som första familj flytta in i en nybyggd enplansvilla på natursköna Renöslingan. Villan har tre sovrum men ytterligare ett sovrum går att få. Huset är ljust och trevligt med öppen och fin planlösning. Området är perfekt för den som gillar naturen, passar utmärkt för den skoter- och båtintresserade. En stor plusfaktor är Renöhamn, som ligger i närheten med bra båtdjup och mysig atmosfär bland alla sjöbodar. Välkomna!

Lostigen 8, Blåsmark, Piteå kommun

Lostigen 8

Villa
Blåsmark, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå

1 675 000 kr

160 m²

7 rum

973 m² tomt

Välkommen till Lostigen 8 och denna fina 1 1/2-plansvilla! Huset på 160 kvm är i bra skick och har renoverats i omgångar. Här finns bl a ett fint kök med köksinredning från Sentens, ett renoverat badrum samt en fräsch tvättstuga. Huset är lösvirkesbyggt och har en trevlig planlösning med fina sällskapsytor, 4-5 sovrum samt fina uteplatser i söderläge. I fina Blåsmark bor du i barnvänligt område samt med närhet till förskola, fina promenadstråk samt med gångavstånd till badplatsen Hemträsket.

Torggatan 22, Munksund, Piteå kommun

Torggatan 22

Villa
Munksund, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå

1 475 000 kr

93 m²

4 rum

1 115 m² tomt

Denna välskötta enplansvilla, med fin tomt på gaveln, är praktisk och bekväm. Ljus stil, samt stora fönsterpartier mot sydväst ger ett öppet och luftigt intryck. Huset passar perfekt för barnfamiljen med tre sovrum och närhet till skola och barnomsorg, samtidigt som den passar för den mindre familjen. Här finns goda möjligheter att med små medel skapa ett boende efter eget tycke och smak. Uppvärmning via fjärrvärme och fiber finns. Välkomna på visning av trevliga Torggatan 22, vi ses!

Sanavägen 528, Svartnäsudden, Piteå kommun

Sanavägen 528

Fritidshus
Svartnäsudden, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå

1 790 000 kr

50 m²

2 rum

1 647 m² tomt

Välkomna till Sanavägen 528, och detta fräscha och mysiga fritidshus, i ett fint läge med havsutsikt samtidigt som det är beläget mot skogsparti. Byggnaderna på tomten är rejäla och fina, där huvudstuga och sovstuga är timringar. Huvudstugan har golvvärme på nedre plan och en fin inglasad balkong på övervåningen med utsikt mot vattnet. I sovstugan finns en del bastu och en del sovrum med ett pentry. Välkomna!

Ejdervägen 9, Bergsviken, Piteå kommun
 • Budgivning pågår

Ejdervägen 9

Villa
Bergsviken, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå

1 575 000 kr

96 m²

4 rum

892 m² tomt

På lugn gata med närhet till både skola, förskola och mataffär hittar ni denna fina villa. Huset har en trevlig planlösning med tre sovrum i entréplan och med möjlighet till ytterligare rum i källaren. Källaren är i dagsläget oinredd bortsett från en tvättstuga och en wc. Huset fick ny dränering i höst. Uppvärmning med fjärrvärme. Vidbyggt varmgarage. Varmt välkommen på visning!

Notgränd 13, Kullen, Piteå kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Notgränd 13

Lägenhet
Kullen, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå

950 000 kr

77,5 m²

3 rum

2 785 kr/mån

12 258 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem! Denna fina bostadsrätt kommer att erbjuda dig en bekvämt boende. Med två ljusa och rymliga sovrum har du gott om utrymme för att skapa en fridfull oas att dra sig tillbaka till efter en lång dag. När du kommer hem kan du parkera din bil i det vidbyggda garaget. Ett stort plus är också den inglasade altanen, där du kan njuta av eftermiddags- och kvällssolen samtidigt som du är skyddad från vinden. Uppvärmning via fjärrvärme. Beläget i ett lugnt område utan genomfartstrafik och med närhet till skola och förskola. Vi ses på visningen!

Rutingatan 12, Hemmingsmark, Piteå kommun

Rutingatan 12

Villa
Hemmingsmark, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå

600 000 kr

63 m²

2 rum

430 m² tomt

Denna behändiga enplansvilla är det perfekta valet för den lilla familjen som söker efter ett hem med enkelhet, bekvämlighet och stil. Här finner du allt som behövs för att njuta av livet på ett bekvämt sätt, med en lättskött trädgård och en altan med västerläge där du kan njuta av långa sommarkvällar. Huset har också ett vidbyggt varmgarage som skyddar din bil och ger extra förvaringsutrymme. Hemmingsmark är en levande by som erbjuder närhet till skolor och kommunikationer. Så om du vill ha ett perfekt hem för den lilla familjen, med allt du behöver för att leva ett enkelt och bekvämt liv, tveka inte att boka in dig på en visning idag.

Asagatan 9, Klubbgärdet, Piteå kommun

Asagatan 9

Villa
Klubbgärdet, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå

2 450 000 kr

172 m²

5 rum

1 128 m² tomt

Välkommen till Asagatan 9 – en charmig och inbjudande villa i utmärkt skick! Denna härliga bostad erbjuder generösa utrymmen, påkostat kök, fräscha våtutrymmen och ett mysigt gårdshus. Huset är utrustat med bergvärme, luftvärmepump och öppen spis med insats, vilket ger en låg uppvärmningskostnad. Bostaden har dessutom ett utmärkt läge, med gångavstånd till Piteås centrala delar, fina strövområden vid vattnet samtidigt som du har närhet till skola och barnomsorg. Kom på visning!

Arrendegatan 17, Öjebyn, Piteå kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Arrendegatan 17

Villa
Öjebyn, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå

990 000 kr

101 m²

3 rum

565 m² tomt

Välkomna till trevliga Arrendegatan 17, en villa i lugnt och barnvänligt område med fint läge. Huset ligger på ytterslingan där baksidan vetter mot fri och öppen yta. Invändigt och utvändigt är huset välskött och väl omhändertaget. Här finns idag två sovrum och fina möjligheter till att inreda övervåningen till fler sovrum och ytterligare allrum. På tomten finns även rymligt garage, förråd samt friggebod. Kom på visning!

Gökhemsgatan 13, Klubbgärdet, Piteå kommun
 • Budgivning pågår

Gökhemsgatan 13

Villa
Klubbgärdet, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå

1 250 000 kr

83 m²

4 rum

1 040 m² tomt

Välkommen till detta fina enplanshus med källare, beläget i ett attraktivt område med gångavstånd till stadskärnan. Huset har en praktisk planlösning och ett bra ljusinsläpp vilket skapar en hemtrevlig känsla. De två sovrummen ger tillräckligt med utrymme för en mindre familj eller som perfekt plats för gästrum eller kontor. Huset är utrustat med bergvärme, vilket är en både kostnadseffektiv och miljövänlig uppvärmningsmetod. Källaren har ett stor garage för att skydda din bil från väder och vind, samtidigt som det finns gott om plats för förvaring. Denna bostad är inte bara energisnål och bekväm, den har också en fantastisk belägenhet med promenadavstånd till stadens alla bekvämligheter och tjänster.

Ostigårdsbacken 6, Högsböle, Piteå kommun

Ostigårdsbacken 6

Villa
Högsböle, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå

3 495 000 kr

107 m²

3 rum

2 014 m² tomt

I naturskön och havsnära miljö har du nu möjlighet att förverkliga dina husdrömmar. På Ostigårdsbacken finns det här nyproducerade och helt inflyttningsklara Älvsbyhuset modell "Astrid". Fastighetens bekvämligheter är stora och tillvalen väl genomtänkta för att passa fastighetens placering med rymligt dubbelgarage (55 kvm), takkupa med härlig utsikt och en stor tomt med fri tillgång till solen. Utöver det är allt färdigt såsom kommunalt vatten, avlopp (gemensamhetsanläggning) samt indragen fiber. Välkommen på visning!

 • Nyproduktion
Älvsbyvägen 1113, Pålberget, Piteå kommun

Älvsbyvägen 1113

Villa
Pålberget, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå

780 000 kr

90 m²

4 rum

5 029 m² tomt

Välkommen till Älvsbyvägen 1113! Här välkomnas man av en rymlig hall, här finns även trapp till övervåningen. Längre in finns kök, vardagsrum samt badrum kombinerat med tvättstuga. Övre plan rymmer ett allrum, tre sovrum och ett förråd. På den rymliga tomten om 5029kvm finns ett enkelgarage med intilliggande förråd samt ett gårdshus med behov av renovering. Perfekt läge för den som vill bo lite mer avskilt. Visst renoveringsbehov finns. Nytt tak 2015, bredband via fiber finns installerat. I Pålberget bor du lantligt med ca 20 minuters bilfärd in till centrala Piteå. I Böle, med 8 minuters bilfärd finns förskola och skola. Vi ses på visning!

Lundgrensvägen 36, Sjulsmark, Piteå kommun

Lundgrensvägen 36

Villa
Sjulsmark, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå

895 000 kr

119 m²

4 rum

790 m² tomt

Välkomna till Lundgrensvägen 36, en enplansvilla i Sjulsmark, en lugn och stillsam ort belägen mellan Luleå och Piteå. Huset har tre sovrum, fin planlösning som ger en ljus och rymlig känsla, det finns även en mysig braskamin intill köket, perfekt för kalla vinterkvällar. Läget är utmärkt för pendlare, med lätt åtkomst till både Luleå och Piteå. Kom på visning!

Lansgatan 6, Öjebyn, Piteå kommun

Lansgatan 6

Villa
Öjebyn, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå

1 425 000 kr

161 m²

4 rum

574 m² tomt

Välkommen till Lansgatan 6 och denna rymliga 1 1/2-plansvilla! Nu finns möjlighet att köpa en välplanerad bostad på detta lugna område i Öjebyn. Huset har i dagsläget en öppen planlösning på entréplan men det finns möjlighet till totalt fyra sovrum. Huset är i bra skick och har bl a ett nyare yttertak, nyare panel samt 3-glas fönster. På tomten finns ett fristående garage samt ett lusthus. Området är barnvänligt och på gång- och cykelavstånd finns förskola, skola samt matvaruaffär. Vi ses på visning!

Brattknabben 90, Lillpite, Piteå kommun

Brattknabben 90

Villa
Lillpite, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå

1 450 000 kr

160 m²

5 rum

5,1 ha tomt

Välkomna till Brattknabben 90, en gård med ca 5 ha mark med möjlighet att utforma till hästgård eller till annan djurhållning. Gården ligger naturskönt utanför Lillpite med fria vidder runt om. På gården finns ett nyare varmgarage på ca 45 kvm samt ett nyare kallgarage på hela 140 kvm med ca 3 m i takhöjd, som kan inredas som stall eller dylikt. Kom på visning!

Porsvägen 27, Degeränget, Piteå kommun

Porsvägen 27

Villa
Degeränget, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå

2 100 000 kr

169 m²

7 rum

785 m² tomt

För dig som söker ett rymligt och renoverat hus med plats för hela familjen, har vi nu det perfekta alternativet. Detta charmiga hus i mycket bra skick erbjuder fem sovrum och två allrum, perfekt för den stora familjen eller för den som önskar rum till gästerna. Mysig och stor inglasad altan på baksidan i perfekt läge i eftermiddags- och kvällssolen, där du kan njuta och må gott. Huset är uppvärmt med fjärrvärme och alla våtutrymmen är renoverade. Välkomna!

 • Plus
Småskärsuddsvägen 147, Högsböle, Piteå kommun

Småskärsuddsvägen 147

Villa
Högsböle, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå

2 950 000 kr

104 m²

3 rum

1 606 m² tomt

Den här enplansvillan med strandtomt är en dröm för den som vill kombinera närheten till havet med bekvämligheter. Med en fin havsutsikt blir varje dag en vacker tavla som du kan njuta av! Bostadens area fördelas på tre rum och kök varav två är sovrum. Villan erbjuder också ett bra pendlingsläge med bara två minuters bilväg till E4:an, så du kan enkelt ta dig till och från arbete eller till lokala aktiviteter och bekvämligheter.

Prästgårdsgatan 60 A, Centrala Stan, Piteå kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Prästgårdsgatan 60 A

Lägenhet
Centrala Stan, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå

950 000 kr

56,5 m²

2 rum

3 659 kr/mån

16 814 kr/m²

Välkomna till Prästgårdsgatan 60A och denna trevliga och praktiska tvårumslägenhet på första våningen. Läget är perfekt med utsikt över parken från den stora och rymliga inglasade altanen, samt närhet till Piteås centrala delar och busstation mm. Här kan du skapa en lägenhet efter eget tycke och smak. Välkomna!

 • Plus
Kolmilavägen 14 A, Centrala Stan, Piteå kommun

Kolmilavägen 14 A

Lägenhet
Centrala Stan, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå

650 000 kr

39 m²

1 rum

3 614 kr/mån

16 667 kr/m²

Välkommen till Kolmilavägen 14 A och denna centralt belägna enrumslägenheten! Lägenheten på 39 kvm är luftig och har en trevlig planlösning. I köket finns plats för matgrupp och i vardagsrummet finns sovalkov samt utgång till den rymliga inglasade balkongen med fin utsikt över stan. Detta är ett boende som passar perfekt för dig som är student eller dig som letar din första bostad. Vi ses på visning!

Tomt i Höglandsnäs, Höglandsnäs, Piteå kommun

Tomt i Höglandsnäs

Tomt
Höglandsnäs, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå

460 000 kr

2 571 m² tomt

I natursköna Höglandsnäs finns den här generösa tomten. Tomten ligger utanför stadsplanerat område. Anslutningsavgift för el tillkommer. Anslutningskostnaden för el (16-25A) är för innevarande år 44 375:- inkl moms. Vatten och spillvattenavlopp finns framdragna till tomtgränsen, anslutningsavgift för detta är erlagt. Lägenhetsavgiften faktureras när bygglov söks/beviljats. Den avgiften för 2023 är 19 695 kr inkl. moms.

Kopparnäsvägen 105, Kopparnäs, Piteå kommun
 • Budgivning pågår

Kopparnäsvägen 105

Villa
Kopparnäs, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå

1 200 000 kr

124 m²

3 rum

1 402 m² tomt

Välkommen till lugna gatan på Kopparnäsvägen 105! Här finns stora möjligheter att sätta sin egen prägel och ge utrymme åt kreativiteten. Villan har en härlig trädgårdstomt med gott om plats för lek och spel. Huset har varit i samma familjs ägo sedan byggåret 1976 och har äldre standard. Nedervåning med kök, vardagsrum, badrum, toalett, tvättstuga och två sovrum. Det vidbyggda dubbelgaraget med förrådsrum är praktiskt då det finns i anslutning direkt in i bostaden. Övervåningen är inte inredd. Huset ligger med utmärkt pendlingsavstånd både till Piteå och Luleå.

 • Plus
Cirkelvägen 13, Bergsviken, Piteå kommun

Cirkelvägen 13

Villa
Bergsviken, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå

900 000 kr

97 m²

4 rum

965 m² tomt

Välkommen till Cirkelvägen 13 och denna lättskötta enplansvilla i populära Bergsviken! En boende som passar perfekt för den mindre familjen. I dagsläget finns 2-3 sovrum, ett kök med köksinredning från Pitekök samt ett vardagsrum med utgång till altan i söderläge. I Bergsviken bor du i lugnt och barnvänligt område med närhet till förskola och skola. Alldeles intill huset finns Ursberget som bidrar med fina promenadstigar och utegym sommartid samt skoterled vintertid. Vi ses på visning!

Ostigårdsbacken 19, Högsböle, Piteå kommun

Ostigårdsbacken 19

Tomt
Högsböle, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå

690 000 kr

2 295 m² tomt

Byggklar tomt belägen på Ostigårdsbacken, ett detaljplanerat markområde i naturskön och havsnära miljö söder om Piteå, endast några kilometer från populära Pite Havsbad. Anslutningsavgifter för vatten, avlopp (f n 230 000 kr) samt el ( f n ca 35 000 kr) tillkommer. Fiber ingår.

 • Plus

Visar alla 43