Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Åsa Lundgren

Åsa Lundgren

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Stenbackenvägen 125, Lillpite, Piteå kommun
  • Mån 29 apr kl 17:30

Stenbackenvägen 125

Gård/Skog
Lillpite, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå
1 495 000 kr
104 + 36 m²
4 rum
1,8 ha tomt

Tillfälle! Om ni söker en gård med ett av Lillpites absolut bästa lägen så är detta något för er! Dessutom ingår omgivande åkrar. Huset har en trevlig och öppen planlösning med en välkomnande hall som leder rakt in i köket. Här finns tre sovrum, ett vardagsrum och ett badrum. Källaren erbjuder ett extra rum, en rymlig matkällare och en praktisk tvättstuga samt en extra dusch. Huset är utrustat med jordvärme, som ger en mycket låg elförbrukning. För den som älskar fordon och verktyg finns det ett rymligt dubbelgarage för bekväm och säker förvaring. Fastigheten omges av åkrar och erbjuder enastående utsikt. Här kan ni njuta av lugnet och naturens skönhet utan störande trafik. I direkt anslutning till tomten finns byns populäraste promenadstråk och jakträtt ingår. Missa inte chansen att skapa ert drömhem här på Stenbackenvägen 125. Kontakta oss för mer information och visning.

  • Plus
Hambogatan 24, Öjebyn, Piteå kommun
  • Tor 2 maj kl 17:30

Hambogatan 24

Villa
Öjebyn, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå
1 600 000 kr
136 + 50 m²
7 rum
906 m² tomt

I ett lugnt bostadsområde i Piteå finner du denna fina villa med en boyta på 136 kvm fördelat på 7 rum, varav 5 sovrum. Ett nytt tak installerades år 2015, vilket ger en extra trygghet för framtiden. Här har du möjlighet att njuta av närheten till fina promenadstråk längs älven, perfekt för friska promenader eller löprundor. Gångavstånd till förskola skola och med snabb åtkomst till E4:an har du bra pendlingsmöjligheter. Boendet är en perfekt plats för den som söker lugn och ro samtidigt som man har bekvämligheter inom räckhåll. Med en tomt på 906 kvm finns det gott om utrymme för lek och umgänge. Här kan du skapa ditt drömboende. Välkommen på visning!

  • Plus
Sjöhagevägen 36, Skuthamn, Piteå kommun

Sjöhagevägen 36

Villa
Skuthamn, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå
2 995 000 kr
107 m²
3 rum
1 031 m² tomt

Välkommen till Sjöhagevägen 36 och denna nyproducerade 1,5 plans villa från Älvsbyhus. Husmodellen heter Astrid och har en populär planlösning med öppna umgängesytor mellan kök och vardagsrum. Utöver originalutförandet har man gjort extra tillval med klädkammare och uppgraderat kök samt tillval med tvättmaskin och torktumlare. Här bor du med närhet till både lekpark, badstrand och motionsspår, det perfekta valet för dig som vill ha en aktiv livsstil och samtidigt njuta av en lugn och rofylld miljö.

  • Nyproduktion
Korsnäbbsvägen 11, Storfors, Piteå kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Korsnäbbsvägen 11

Lägenhet
Storfors, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå
1 500 000 kr
91 m²
4 rum
vån 1/1
5 271 kr/mån
16 484 kr/m²

Välkommen till denna rymliga lägenhet i populära Storfors! Med en boyta på generösa 91 kvm finns gott om plats för hela familjen att trivas och växa. Lägenheten är i väldigt gott skick med både renoverat kök och badrum. Genomtänkt planlösning med fyra rum, perfekta för både umgänge och avkoppling. Med egen trädgård, garage och förråd har du alla bekvämligheter medan utvändigt underhåll av bostadsrätten sköts av föreningen. Härlig altan med inglasning mot sydväst. Området Storfors är känt för sin lugna atmosfär och vackra natur. Nära till skolor, affärer och grönområden kan hela familjen njuta av en bekväm vardag. En kort promenad tar dig till vackra naturområden och fina strövområden att utforska. Denna bostadsrätt är ett fantastiskt tillfälle att skapa ditt drömboende. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och visning av denna härliga lägenhet!

  • Plus
Norra Altervägen 1092, Altersbruk, Piteå kommun

Norra Altervägen 1092

Villa
Altersbruk, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå
850 000 kr
107 + 70 m²
4 rum
1 518 m² tomt

Denna charmiga 1½-plansvilla är idylliskt belägen på Norra Altervägen 1092 och omfamnas av en naturskön omgivning. Med skogen som granne och en trädgård prydd med hallonbuskar, aronia och vinbärbuskar skapas en fridfull atmosfär. Byggt år 1954. En betydande uppgradering skedde 2012 då taket byttes ut och huset försågs med modern fiberinstallation. Garaget, smart integrerat i källaren, ger skydd åt fordon och förvaringsmöjligheter. Albin kombipannan för el och ved är både effektiv och ger flexibilitet när det kommer till uppvärmning. Huset är väl lämpat för familjeliv. Det finns gott om utrymme för både vardagligt umgänge och avkoppling. De två våningsplanen skapar en naturlig uppdelning mellan privatliv och sociala ytor. Den idylliska platsen kompletteras av närheten till Alterdalens förskola samt grundskola för årskurs 1-9 i Norrfjärden. Detta gör det till en idealisk plats för familjer med barn i olika åldrar. Kontakta oss gärna för mer information!

  • Plus
Sämjegatan 2, Öjebyn, Piteå kommun

Sämjegatan 2

Villa
Öjebyn, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå
1 950 000 kr
175 m²
6 rum
845 m² tomt

Välkommen till Sämjegatan 2 och denna fina 1½-plansvilla! Bostaden är på hela 175m² och har en trevlig planlösning med fina sällskapsytor och sovrum på både entréplan och övre plan. Här har man redan gjort stora renoveringar som nytt tak och nya fönster. Eldstaden i bostaden skapar en mysig atmosfär och bidrar till extra värme under kalla dagar. Huset har ett vidbyggt varmgarage och en stor carport. Fjärrvärme och fiber finns också på plats. Passar dig som vill bo på ett lugnt område med närhet till skola, förskola, bad, sporthall och affärer. Välkommen på visning!

Kolmilavägen 69, Djupviken, Piteå kommun

Kolmilavägen 69

Villa
Djupviken, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå
1 675 000 kr
87 + 9 m²
4 rum
949 m² tomt

Denna härliga bostad i Djupviken, Piteå, har allt du behöver för att trivas. Med en generös boyta på 87 kvadratmeter och tre sovrum finns det gott om plats för hela familjen att leva och umgås. Det bästa med denna bostad är den idealiska placeringen, med gång- och cykelavstånd till centrum. Du kan enkelt ta dig till affärer, restauranger och bekvämligheter utan att behöva använda bilen. Dessutom finns det en rad vackra naturstråk i närheten, perfekta för härliga promenader och löpturer vid vattnet. Bostaden är byggd 1962 och har en charmig och tidlös stil som ger en varm och inbjudande atmosfär. Här kan du känna dig hemma från första stund. Tomtytan på 949 kvadratmeter ger möjligheter till trädgårdsskötsel och utomhusaktiviteter. Djupviken är känt för sina vackra omgivningar och närhet till vattnet, vilket ger en härlig känsla av frisk luft och frihet. Här kan du njuta av naturen och skapa minnen med familj och vänner. Slå till på detta tillfälle att bo i en fin och funktionell bostad med närhet till allt du behöver. Kontakta oss för mer information och boka visning idag!

Trastbackegränd 3, Furunäset, Piteå kommun

Trastbackegränd 3

Lägenhet
Furunäset, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå
850 000 kr
64,5 m²
2 rum
vån 1/5
3 968 kr/mån
13 178 kr/m²

Välkommen till Trastbackegränd 3! Ljus och trevlig tvårumslägenhet på sutterängplan med stor inglasad balkong. Lägenheten har renoverats med nya golv i hela lägenheten, målat samtliga tak och målat/tapetserat alla väggar. Trevlig planlösning där kök och vardagsrum bildar fina sällskapsytor. Här bor du till låg månadsavgift i stabil bostadsrättsförening. Området är lugnt och i närheten finns förskola, skola samt fina promenadstråk. Cykelavstånd till centrala stan. Vi ses på visning!

  • Hiss
Cirkelvägen 9, Bergsviken, Piteå kommun

Cirkelvägen 9

Villa
Bergsviken, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå
2 450 000 kr
131 + 42 m²
5 rum
969 m² tomt

I ett populärt och barnvänligt område hittar ni denna trevliga bostad, perfekt för den som önskar ett hus där det bara är att flytta in. Med tre sovrum och en generös boyta på 131kvm finns det gott om plats för alla. När man kliver in i hallen möts man av en öppen känsla och via en etagetrappa kommer man till en inre hall som rymmer både sittplatser och goda förvaringutrymmen. Köket har också en öppen planlösning med generösa ytor där man kan rymma många middagsgäster. Intill matplatsen är kaminen praktiskt placerad. Från köket når man den härliga inglasningen där du kan njuta av frukost och sena middagar från tidig vår till sen höst. Här har man också lagt mycket fokus på trädgården med vackra rabatter och plattläggningar. Den stora tomtytan på 969 kvadratmeter är välplanerad med flera uteplatser vilket ger möjlighet att njuta av solen under hela dagen. Beläget i ett lugnt område nära skog och natur och med närhet till serivce och skolor är detta det perfekta hemmet. Ett stenkast bort ligger Ursberget som är ett fint utflyktsmål för att grilla korv eller för att nyttja motionsspåren som finns för löpning och skidor. Med en välplanerad layout och personlig prägel är detta en bostad som kan bli ert drömhem. Kontakta oss för mer information eller för att boka en visning redan idag!

Solstigen 4 A & Myrhedsvägen 20, Långträsk, Piteå kommun

Solstigen 4 A & Myrhedsvägen 20

Övrigt
Långträsk, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå
1 450 000 kr
544 m²
8 090 m² tomt

Nu har man chansen att förvärva en fastighet med två hyreshus i Långträsk. Fastigheten omfattar Solstigen 4 och Myrhedsvägen 20. Solstigen inrymmer idag åtta bostadslägenheter, varav sex lägenheter har 2 rum och kök, övriga två lägenheter har 1,5 rum och kök. Förråd, varmgarage samt tvättstuga i källaren. Förråd finns även på vindsvåningen. Alla åtta lägenheterna har varit uthyrda till Migrationsverket fram till 29/2 -24. Myrhedsvägen inrymmer en lokal (uthyrd till Hemtjänsten) och två bostadslägenheter på 3 rum och kök samt en lägenhet med 2rum och kök (båda har varit uthyrda till migrationsverket fram till 29/2-24) . Generösa utrymmen i källaren samt förråd. Trafikverket kommer att bekosta fönsterbyte på Solstigen 4 och Myrhedsvägen 20 med anledning av bullernivån från järnvägen, bytet kommer ske under 2024/2025. Det kommer att bli 18 nya fönster på Solstigen 4 och 17 nya på Myrhedsvägen 20. Det är endast långsidorna där entréerna är belägna som inte kommer att bytas. Uppvärmningen sker via bergvärme i båda hyreshusen och bredband finns. Vänligen kontakta oss för mer information och för att boka visningstid!

Cykelstigen 1B, Långträsk, Piteå kommun
  • Budgivning pågår

Cykelstigen 1B

Radhus
Långträsk, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå
575 000 kr
128,8 m²
2 rum
1 808 m² tomt

I den fridfulla byn Långträsk finner du detta charmiga parhus i ett plan, byggt år 2006. Båda lägenheterna à 64,4kvm har en funktionell och trivsam planlösning som inkluderar hall, kök, vardagsrum, badrum, sovrum och ett förråd. Det rymliga vardagsrummet har en utgång till en härlig altan, perfekt för avkoppling och sommarmiddagar. Långträsk passar de som söker lugn och ro och gillar att njuta av naturen. Området erbjuder fantastiska möjligheter till friluftsliv och natursköna upplevelser med närhet till fina skoterleder och skidspår. Båda lägenheterna är för närvarande uthyrda vilket ger en bra intäkt. Fastigheten är förbesiktigad. Kontakta oss gärna för mer information och boka en visning!

Stickvägen 1A, Långträsk, Piteå kommun

Stickvägen 1A

Radhus
Långträsk, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå
475 000 kr
127,2 + 15 m²
7 585 m² tomt

Välkommen till detta charmiga parhus i ett plan som erbjuder två identiska lägenheter på vardera 63,6kvm. Här kan man njuta av en bekväm och praktisk livsstil i en lugn och trivsam miljö. En lägenhet står idag tom och den andra kommer att vara utflyttad till årsskiftet vilket ger dig möjlighet att skaffa ett eget boende samtidigt som du har potential att hyra ut en av dem för att minska dina kostnader. Fastigheten är belägen nära Långträsk livs, som nu byggs om till en hybridbutik. Du har därför bekväm tillgång till dagligvaror och andra nödvändigheter när som helst på dygnet. Området är lugnt och trevligt med närhet till natur och rekreation. Hit kommer många för att njuta av den långa skotersäsongen. Fastigheten är förbesiktigad. Kontakta oss gärna för att boka en visning!

Hemvägen 3, Roknäs, Piteå kommun

Hemvägen 3

Villa
Roknäs, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå
900 000 kr
121 + 68 m²
4 rum
1 013 m² tomt

Denna charmiga bostad finns i populära Roknäs. Byggnaden, som är från 1952, har en boyta på 121 kvm och en biyta på 68 kvm. Villan är belägen på stor hörntomt med en generös tomtyta på 1013 kvm och erbjuder möjligheter till trädgård och utomhusaktiviteter eller varför inte skapa din drömaltan för sommarkvällar? Bostaden har fyra rum, varav tre sovrum, vilket gör den perfekt för en familj. Det finns även möjlighet till att göra ytterligare rum i källaren om så önskas. Bostaden är utrustad med bergvärme, vilket ger både en hållbar och kostnadseffektiv uppvärmning. Närområdet i Roknäs erbjuder en härlig naturnära miljö med närhet till både skog och vatten. Det finns möjlighet till friluftsliv och aktiviteter som bad, fiske och skidåkning i området. Sammanfattningsvis är detta en charmig bostad med mycket potential. Med sitt attraktiva läge i Roknäs är detta en perfekt bostad för den som vill bo i en lugn och trevlig miljö.

  • Energieffektiv
Tomt Degerberget, Degerberget, Piteå kommun
Tomt Degerberget, Degerberget, Piteå kommun, bild 2
Tomt Degerberget, Degerberget, Piteå kommun, bild 3

Tomt Degerberget

Tomt
Degerberget, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå
850 000 kr
2 469 m² tomt

Går ni i tanken att bygga nytt så finns nu möjligheten att förvärva denna generösa tomt på 2469 kvm på populära Degerberget. Anslutningsavgiften för el tillkommer. Vid köp ska 8 000 kr betalas till vägföreningen och sedan ytterligare ca 50.000 kr när tomten börjar bebyggas. Den årliga driften för vägen är för närvarande ca 900 kronor Det är mycket sannolikt att en djupborrad brunn på tomten bör ge vatten av god kvalitet. Samtliga som gjort djupborrade brunnar i området har bra vatten. Tomten kommer genom ett avtal få rätt till båtplats och tillgång till gång och skoterled ner till Haraholmsviken utanför Pitholm 4:40s sydöstra gräns. Till förmån för Pitholm 4:115 och belastning på Pitholm 4:21. Tomten är skogsbeklädd idag men skogen kommer avverkas efter 10 Juni. Åk gärna ut och titta!

  • Premium

Visar alla 14