Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Åsa Lundgren

Åsa Lundgren

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bergknabben 9, Altersbruk, Piteå kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Bergknabben 9

Villa
Altersbruk, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå
650 000 kr
92 m²
3 rum
3 836 m² tomt

Välkommen till detta charmiga bostadshus i Altersbruk! Med en boyta på 92 kvadratmeter och omgiven av skog och åkrar erbjuder denna bostad en fridfull tillflyktsort från stadslivet. Huset har två sovrum perfekt för den lilla familjen eller för dig som söker extra utrymme. Eldstaden skapar en mysig atmosfär under kyliga kvällar och ger en extra touch av hemtrevnad. Framsidan har en altan där du kan njuta av lugna morgnar och den vackra omgivande naturen. För extra gäster finns ett timrat sommarhus med två rum som kan inredas efter egna önskemål. Närområdet bjuder på lugn tillvaro med närhet till vackra promenadstråk och möjligheter till friluftsliv. Här kan du njuta av det natursköna Altersbruk samtidigt som du har bekvämt avstånd till stadens bekvämligheter. Fastigheten säljs med kvarvarande lösöre och med friskrivningsklausul.

Timmermansgatan 7, Skuthamn, Piteå kommun

Timmermansgatan 7

Villa
Skuthamn, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå
1 500 000 kr
55 + 23 m²
2 rum
1 565 m² tomt

Välkommen till Timmermansgatan 7 - med enastående utsikt över Yttrefjärden och ett av de bästa lägena i området med badstrand alldeles nedanför tomten! Huset på 55 kvm kan nyttjas som ett fritidshus, åretruntboende eller varför inte bygga ditt eget drömhem. Ett barnvänligt område som passar den som värdesätter närheten till natur, motionsspår, vatten, bad och fiske. På vintern kan du ta skoter eller skidor ut på isen eller fördriva en dag vid pimpelhålet. Bekvämt avstånd till Pitholmsheden med dess fina motionsspår och endast en kort cykeltur till Piteå havsbad. Missa inte chansen att äga denna pärla - kontakta oss på 0911-23 01 01 för mer information.

Kärlekskojan, null, Älvsbyns kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Kärlekskojan

Villa
Älvsbyns kommun
Fastighetsbyrån Piteå
225 000 kr
25 m²
1 rum
3 770 m² tomt

Fastigheten Älvsbyn Petbergsliden 1:73 med adress Kärlekskojan. Den ser kanske inte mycket ut för världen den lilla röda stugan på åsen. Men se den här före detta skogshuggarkojan som en prisvärd inträdesbiljett till populära Arvidsträsk. Stor tomt med högt läge, sol hela dagen och utsikt över viken där det alltid är vindstilla. El är framdraget och servitut finns för båtplats. Välkommen till en levande by med bra fiske och en aktiv byaförening!

  • Plus
Norra Stenarmen 63, Norra Stenarmen, Piteå kommun

Norra Stenarmen 63

Fritidshus
Norra Stenarmen, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå
6 195 000 kr
147 m²
4 rum
1 200 m² tomt

Välkommen till Norra Stenarmen och denna imponerande enplansvilla byggd 2017! Med sina generösa 147 kvm och noggrant utvalda lyxiga materialval kommer detta hem att överskrida dina förväntningar. Med sin moderna arkitektur och genomtänkta design sticker denna bostad verkligen ut från mängden. Den generösa boytan erbjuder gott om utrymme för hela familjen. De öppna sällskapsytorna är perfekta för sociala tillställningar och familjesammanhang, medan de privata sovrummen ger utrymme för avkoppling och återhämtning. Men det är inte bara bostaden som gör denna fastighet till en dröm. Utvändigt finns en fristående relaxbyggnad med bastu, en fristående gäststuga samt ett rymligt dubbelgarage med carport. Dessutom finns inte mindre än 6 (!) uteplatser. Läget är en dröm i sig, här bor du ett stenkast från Pite Havsbad med dess stora utbud sommartid. Dessutom är det bara minuters promenad ner till havet där det finns en egen båtplats. Sammanfattningsvis - missa inte detta drömboende! Kontakta kontoret på 0911-23 01 01 för mer information.

Kolmilavägen 69, Djupviken, Piteå kommun

Kolmilavägen 69

Villa
Djupviken, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå
1 675 000 kr
87 + 9 m²
4 rum
949 m² tomt

Denna härliga bostad i Djupviken, Piteå, har allt du behöver för att trivas. Med en generös boyta på 87 kvadratmeter och tre sovrum finns det gott om plats för hela familjen att leva och umgås. Det bästa med denna bostad är den idealiska placeringen, med gång- och cykelavstånd till centrum. Du kan enkelt ta dig till affärer, restauranger och bekvämligheter utan att behöva använda bilen. Dessutom finns det en rad vackra naturstråk i närheten, perfekta för härliga promenader och löpturer vid vattnet. Bostaden är byggd 1962 och har en charmig och tidlös stil som ger en varm och inbjudande atmosfär. Här kan du känna dig hemma från första stund. Tomtytan på 949 kvadratmeter ger möjligheter till trädgårdsskötsel och utomhusaktiviteter. Djupviken är känt för sina vackra omgivningar och närhet till vattnet, vilket ger en härlig känsla av frisk luft och frihet. Här kan du njuta av naturen och skapa minnen med familj och vänner. Slå till på detta tillfälle att bo i en fin och funktionell bostad med närhet till allt du behöver. Kontakta oss för mer information och boka visning idag!

Solstigen 4 A & Myrhedsvägen 20, Långträsk, Piteå kommun

Solstigen 4 A & Myrhedsvägen 20

Övrigt
Långträsk, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå
1 450 000 kr
544 m²
8 090 m² tomt

Nu har man chansen att förvärva en fastighet med två hyreshus i Långträsk. Fastigheten omfattar Solstigen 4 och Myrhedsvägen 20. Solstigen inrymmer idag åtta bostadslägenheter, varav sex lägenheter har 2 rum och kök, övriga två lägenheter har 1,5 rum och kök. Förråd, varmgarage samt tvättstuga i källaren. Förråd finns även på vindsvåningen. Alla åtta lägenheterna har varit uthyrda till Migrationsverket fram till 29/2 -24. Myrhedsvägen inrymmer en lokal (uthyrd till Hemtjänsten) och två bostadslägenheter på 3 rum och kök samt en lägenhet med 2rum och kök (båda har varit uthyrda till migrationsverket fram till 29/2-24) . Generösa utrymmen i källaren samt förråd. Trafikverket kommer att bekosta fönsterbyte på Solstigen 4 och Myrhedsvägen 20 med anledning av bullernivån från järnvägen, bytet kommer ske under 2024/2025. Det kommer att bli 18 nya fönster på Solstigen 4 och 17 nya på Myrhedsvägen 20. Det är endast långsidorna där entréerna är belägna som inte kommer att bytas. Uppvärmningen sker via bergvärme i båda hyreshusen och bredband finns. Vänligen kontakta oss för mer information och för att boka visningstid!

Tomt Degerberget, Degerberget, Piteå kommun
Tomt Degerberget, Degerberget, Piteå kommun, bild 2
Tomt Degerberget, Degerberget, Piteå kommun, bild 3

Tomt Degerberget

Tomt
Degerberget, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå
850 000 kr
2 469 m² tomt

Går ni i tanken att bygga nytt så finns nu möjligheten att förvärva denna generösa tomt på 2469 kvm på populära Degerberget. Anslutningsavgiften för el tillkommer. Vid köp ska 8 000 kr betalas till vägföreningen och sedan ytterligare ca 50.000 kr när tomten börjar bebyggas. Den årliga driften för vägen är för närvarande ca 900 kronor Det är mycket sannolikt att en djupborrad brunn på tomten bör ge vatten av god kvalitet. Samtliga som gjort djupborrade brunnar i området har bra vatten. Tomten kommer genom ett avtal få rätt till båtplats och tillgång till gång och skoterled ner till Haraholmsviken utanför Pitholm 4:40s sydöstra gräns. Till förmån för Pitholm 4:115 och belastning på Pitholm 4:21. Tomten är skogsbeklädd idag men skogen kommer avverkas efter 10 Juni. Åk gärna ut och titta!

  • Premium

Visar alla 7