Mäklare Åsa Lundgren

Åsa Lundgren

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hemvägen 3, Roknäs, Piteå kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Hemvägen 3

Villa
Roknäs, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå
990 000 kr
121 + 68 m²
4 rum
1 013 m² tomt

Denna charmiga bostad finns i populära Roknäs. Byggnaden, som är från 1952, har en boyta på 121 kvm och en biyta på 68 kvm. Villan är belägen på stor hörntomt med en generös tomtyta på 1013 kvm och erbjuder möjligheter till trädgård och utomhusaktiviteter eller varför inte skapa din drömaltan för sommarkvällar? Bostaden har fyra rum, varav tre sovrum, vilket gör den perfekt för en familj. Det finns även möjlighet till att göra ytterligare rum i källaren om så önskas. Bostaden är utrustad med bergvärme, vilket ger både en hållbar och kostnadseffektiv uppvärmning. Närområdet i Roknäs erbjuder en härlig naturnära miljö med närhet till både skog och vatten. Det finns möjlighet till friluftsliv och aktiviteter som bad, fiske och skidåkning i området. Sammanfattningsvis är detta en charmig bostad med mycket potential. Med sitt attraktiva läge i Roknäs är detta en perfekt bostad för den som vill bo i en lugn och trevlig miljö.

Norra Hortlaxvägen 28, Hortlax, Piteå kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Norra Hortlaxvägen 28

Villa
Hortlax, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå
1 225 000 kr
89 m²
3 rum
1 598 m² tomt

Välkommen till Norra Hortlaxvägen 28, en mindre villa med ett avskilt läge i Hortlax. Denna charmiga villa erbjuder en perfekt plats för den som söker lugn och ro, samtidigt som det är nära till bekvämligheter som skola, förskola, mataffär och vårdcentral. Huset har en trevlig planlösning med fina sällskapsytor och två rymliga sovrum. I garaget finns dessutom ett stort extra sovrum, perfekt för gäster eller tonåringen. Fastigheten har en generös tomtarea på 1598 kvadratmeter, vilket ger möjlighet till trädgårdsarbete och lek för barnen, i trädgården hittar man både hallon, krusbär och vinbärsbuskar. Här ges möjligheten att sätta din personliga touch på hemmet och skapa en plats som passar just dig och din familj. Ett stort plus är att 3-glas fönster har blivit nyligen insatta år 2022 samt en luftvärmepump 2019 vilket ger en förbättrad energieffektivitet. Detta är det perfekta hemmet för den som söker både avskildhet och närhet till vardagliga bekvämligheter. Missa inte chansen att bli ägare till Norra Hortlaxvägen 28 - boka din visning redan idag!

Tomt Degerberget, Degerberget, Piteå kommun
Tomt Degerberget, Degerberget, Piteå kommun, bild 2
Tomt Degerberget, Degerberget, Piteå kommun, bild 3

Tomt Degerberget

Tomt
Degerberget, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå
850 000 kr
2 469 m² tomt

Går ni i tanken att bygga nytt så finns nu möjligheten att förvärva denna generösa tomt på 2469 kvm på populära Degerberget. Anslutningsavgiften för el tillkommer. Vid köp ska 8 000 kr betalas till vägföreningen och sedan ytterligare ca 50.000 kr när tomten börjar bebyggas. Den årliga driften för vägen är för närvarande ca 900 kronor Det är mycket sannolikt att en djupborrad brunn på tomten bör ge vatten av god kvalitet. Samtliga som gjort djupborrade brunnar i området har bra vatten. Tomten kommer genom ett avtal få rätt till båtplats och tillgång till gång och skoterled ner till Haraholmsviken utanför Pitholm 4:40s sydöstra gräns. Till förmån för Pitholm 4:115 och belastning på Pitholm 4:21. Tomten är skogsbeklädd och köparen får själv besluta vilka träd som skall avverkas. Åk gärna ut och titta!

  • Premium

Visar alla 3