Mäklare Åsa Lundgren

Åsa Lundgren

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Allégatan 10, Munksund, Piteå kommun

Allégatan 10

Villa
Munksund, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå

1 050 000 kr

74 m²

3 rum

804 m² tomt

På barnvänligt område med närhet till förskola, skola och med cykelavstånd till centrala stan finns denna trevliga enplansvilla med källare. På entréplan finns kök, två sovrum, badrum samt ett stort trivsamt vardagsrum. Källare med tvättstuga, matkällare, bra förvaringsutrymmen samt garage. Låg uppvärmning via fjärrvärme. Trivsamt område med fina strövområden i närheten. På nära avstånd finns både träningsanläggning och Furubergets motionsspår men även restauranger och mataffär. Varmt välkomna!

Furunäsvägen 67 C, Klubbgärdet, Piteå kommun

Furunäsvägen 67 C

Lägenhet
Klubbgärdet, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå

530 000 kr

57 m²

2 rum

5 089 kr/mån

9 298 kr/m²

Välkommen till Furunäsvägen 67 C, denna trevliga tvårumslägenhet på Klubbgärdet. Lägenheten är 57 kvadratmeter och består av hall, kök med ljus köksinredning, vardagsrum med utgång till balkong i västerläge, rymligt sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt ett badrum med toalett och tvättmaskin. Hiss finns! Trevlig förening där medlemmarna kan nyttja samlingslokal samt gym i föreningens lokaler. På Klubbgärdet bor du i lugnt område med cykelavstånd till centrala stan samt med fina promenadstråk alldeles i närheten. Vi ses på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Prästgårdsgatan 13 B, Centrala Stan, Piteå kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Prästgårdsgatan 13 B

Lägenhet
Centrala Stan, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå

1 950 000 kr

80 m²

3 rum

5 179 kr/mån

24 375 kr/m²

Högst upp, med hiss i huset finns denna välplanerade 3:a. Lägenheten har ett fint ljusinsläpp med fönster i två väderstreck och med balkong i sydväst och utsikt över den trivsamma innergården. Det första du välkomnas av är en trivsam hall med plats för ytterkläderna, lite längre in i bostaden finns en en praktisk klädkammare och två rymliga sovrum. Lägenheten har påkostade materialval. Kvänumkök i ek med granitbänkskiva och vitvaror från Gaggenau. Hall med golvvärme och klinker. Badrum med golvvärme, kakel och klinker, utrustat med tvättmaskin. Bostadsrättsföreningen är välskött med många stora renoveringar bakom sig, vilket resulterar i låg avgift. Inom föreningen finns gemensamma tvättstugor, soprum, cykelförvaring samt en bastu. Här bor du centralt med restauranger, livsmedelsaffärer och övrig service inom kort promenadavstånd. Välkommen på visning!

  • Hiss
Rågrindsvägen 62, Öjebyn, Piteå kommun

Rågrindsvägen 62

Villa
Öjebyn, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå

1 800 000 kr

161 m²

5 rum

1 730 m² tomt

Varmt välkomna till Rågrindsvägen 62! Här finns nu möjlighet att förvärva en villa med mycket charm på stor härlig tomt. Huset byggdes ut i början av 2000-talet med 50kvm och har två sovrum på entréplan samt ytterligare två på övre plan. Vardagsrummet har en fin kakelugn som ger bra extravärme och bidrar till lägre driftkostnader. På tomten finns ett varmbonat dubbelgarage med motorportar och med ett extra rum för valfritt ändamål, här finns även ett uthus med vedbod och förrådsutrymmen. För den skoterintresserade kan man enkelt ta sig ut på skoterled direkt från fastigheten. Här bor man med cykelavstånd till stan samt närhet till många bekvämligheter, Backcity med alla dess affärer, träningsanläggning, simhall men även skola, förskola mm.

Bodträskvägen 14, Holmträsk, Piteå kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Bodträskvägen 14

Villa
Holmträsk, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå

495 000 kr

105 m²

5 rum

1 900 m² tomt

Välkommen till Bodträskvägen 14! Entréplan disponerar ett rymligt vardagsrum, kök, sovrum, badrum/tvättstuga och ett mindre allrum/sovrum. På övre plan finns ytterligare två sovrum. Huset är förbesiktigat. Huset är beläget på en lättskött trädgårdstomt och nås idag via fastigheten nedanför men möjlighet finns att göra egen infart från intilliggande väg. Här bor du med lämpligt pendelavstånd till både Piteå och Luleå och med närmaste mataffär i Norrfjärden ca 15min bort. Närhet till fotbollsplan, fiske och fina Solanderleden. Välkommen på visning!

Visar alla 5