Mäklare Daniel Johansson

Daniel Johansson

Om mig

Att få hjälpa människor i deras livs största affär känns fantastiskt. Det viktigaste för mig är att kunderna ska kunna känna sig trygga genom hela affären. Mitt mål med varje kund är därför att skapa en förtroendefull relation, så att vi tillsammans kan genomföra affären på bästa tänkbara sätt. Mitt arbete är väldigt varierande och roligt och jag träffar många spännande kontakter. Jag strävar ständigt efter att utvecklas. På min fritid umgås jag gärna med familj och vänner.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Krangatan 5, Backen, Piteå kommun

Krangatan 5

Villa
Backen, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå
795 000 kr
83 + 7 m²
3 rum
883 m² tomt

Välkommen till Krangatan 5 och denna enplansvilla i bra läge, beläget med bekvämt promenadavstånd till Piteås centrala delar med alla dess fördelar. Här har ni ett luftigt och stor tomt, med möjlighet till planteringar och trädgård samt insynsskyddad uteplats samtidigt som du bor i ett mindre format. Huset passar även för den mindre barnfamiljen, då ett tredje sovrum går att skapa samt att du bor granne med både skola och barnomsorg. Huset är i behov av viss renovering av ytskikten men här finns möjligheten att skapa ett boende efter eget tycke och smak. Kom på visning!

Båtvägen 6, Rosvik, Piteå kommun

Båtvägen 6

Villa
Rosvik, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå
1 650 000 kr
120 m²
4 rum
1 337 m² tomt

Välkomna till Båtvägen 6 och denna fräscha och trevliga enplansvilla mitt i Rosvik. Här finns närhet till allt; skola och barnomsorg, båthamn med badplats, byns butik, pizzeria samt bensinstation mm. Villan som är i mycket gott skick, har tre sovrum men med möjlighet till ett fjärde. Här finns öppen och praktisk planlösning med fint kök, perfekt för middagsbjudningar och stora sällskap. Tomten är fin med stor yta på baksidan, där vi även hittar en inglasad altan. Kom på visning!

Värdshusvägen 22, Bergsviken, Piteå kommun

Värdshusvägen 22

Villa
Bergsviken, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå
795 000 kr
102 + 5 m²
4 rum
1 180 m² tomt

Nu finns möjligheten att köpa ett äldre hus på mysig tomt i Bergsviken. Huset är i behov av renovering, men bra möjligheter finns att skapa ett boende efter eget tycke och smak. Huset har idag ett vattenburet system och fjärrvärme finns i gatan samt även fiber. Kom på visning!

Asagatan 9, Klubbgärdet, Piteå kommun

Asagatan 9

Villa
Klubbgärdet, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå
2 450 000 kr
172 + 40 m²
5 rum
1 128 m² tomt

Välkommen till Asagatan 9 - en charmig och inbjudande villa i utmärkt skick! Huset har en trevlig planlösning med sociala utrymmen där det stora och påkostade köket är den naturliga platsen för middagsbjudningar och umgänge. I anslutning till köket finns generösa utrymmen i öppen planlösning där den mysiga öppna spisen är i centrum. Villan är utrustad med bergvärme, luftvärmepump och öppen spis med insats, vilket ger en låg uppvärmningskostnad. Stor och fin hörntomt med utmärkt läge, med gångavstånd till Piteås centrala delar, fina strövområden vid vattnet samtidigt som du har närhet till skola och barnomsorg. Gårdshuset med altanen i perfekt solläge är ytterligare plusfaktor. Kom på visning!

Stålgatan 18, Öjebyn, Piteå kommun

Stålgatan 18

Villa
Öjebyn, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå
1 550 000 kr
148 m²
5 rum
683 m² tomt

Välkomna till Stålgatan 18 och denna trevliga enplansvilla i bra skick. Här hittar vi ett fräscht och rymligt kök med stor köksö, perfekt för middagsbjudningar och för de som gillar att laga mat. Även badrummet är renoverat och i fint skick, både dusch och badkar finns. Huset ligger med perfekt läge i området på hörntomt, vilket ger en luftig känsla. Barnvänligt läge med närhet till både skola och barnomsorg. Kom på visning!

Jävre Sandholmen 39, Jävre, Piteå kommun

Jävre Sandholmen 39

Fritidshus
Jävre, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå
1 450 000 kr
47 m²
3 rum
1 461 m² tomt

Välkommen till Jävre Sandholmen 39, ett fantastiskt mysigt fritidshus, där havet blir din närmaste granne. Här får du inte bara ett fritidshus, utan lugnet, stillheten och naturen som fristad. Huset är högt beläget, vilket ger dig skydd och värme även blåsiga dagar. Fritidshuset är i bra skick med fin inglasad altan mot vattnet. Nere vid strandkanten finns altan och båthus (ej på fastigheten), där du kan sitta nere vid vattnet. Gott om förråd och sängplatser finns samt bastustuga. Kom på visning!

Rodervägen 21, Rosvik, Piteå kommun

Rodervägen 21

Villa
Rosvik, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå
1 650 000 kr
143 + 32 m²
5 rum
450 m² tomt

Välkomna till Rodervägen 21 och denna rymliga och trevliga villa med fina sällskapsutrymmen. Huset, som är i bra skick, passar såväl den lilla som stora familjen, då många sovrum finns. Området är lugnt och barnvänligt med närhet till byns service samt barnomsorg/skola samtidigt som du bor nära havet med byns fina båthamn och badplats. På baksidan av huset finns uteplats i fint solläge och med utsikt mot havet. Området är perfekt för den skoter- och båtintresserade. Här bor man med perfekt pendlingsavstånd till både Luleå och Piteå. Kom på visning!

Kolmilavägen 14 A, Centrala Stan, Piteå kommun

Kolmilavägen 14 A

Lägenhet
Centrala Stan, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå
915 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3/3
3 495 kr/mån
15 776 kr/m²

Välkommen till Kolmilavägen 14 A och denna centralt belägna tvårumslägenhet med praktisk planlösning! Lägenheten är i gott skick med fräscht och trevligt kök samt en rymlig inglasad balkong, den sistnämnda är perfekt för umgänge och mysiga hemmakvällar, ett extra vardagsrum med utekänsla. Området är lugnt men med stadens utbud bara 4-5 minuters gångväg från ytterdörren. Föreningen är välskött och stabil, där man lagt mycket krut på byggnaderna och fina gemensamhetsutrymmen, som medlemmarna får hyra/låna. Välkomna!

  • Balkong
Renöslingan 89, Renön, Piteå kommun
  • Idag kl 17:00

Renöslingan 89

Villa
Renön, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå
3 290 000 kr
129 m²
4 rum
2 010 m² tomt

Passa på! Nu finns möjlighet att som första familj flytta in i en nybyggd enplansvilla på natursköna Renöslingan. Villan har tre sovrum men ytterligare ett sovrum går att få. Huset är ljust och trevligt med öppen och fin planlösning. Området är perfekt för den som gillar naturen, passar utmärkt för den skoter- och båtintresserade. En stor plusfaktor är Renöhamn, som ligger i närheten med bra båtdjup och mysig atmosfär bland alla sjöbodar. Huset har stor och rymlig tomt samt ligger bredvid grönområde så det kommer inte byggas nedanför huset, vilket medför att utsikten mot vattnet kommer finnas kvar samt det luftiga läget. Välkomna!

  • Plus
Krukmakaregatan 5, Norrmalm, Piteå kommun

Krukmakaregatan 5

Villa
Norrmalm, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå
5 500 000 kr
165 + 8 m²
5 rum
512 m² tomt

Välkomna till fantastiska Krukmakaregatan 5, en rymlig villa mitt i unik stadsmiljö, med närhet till en fin båthamn samt allt som centrum erbjuder. Här bor ni modernt och i absolut toppskick i anrika stadsdelen Norrmalm med anor från 17- och 1800-talet. Miljön är fantastisk bland dessa karaktäristiska träbyggnader och denna villa gör en inte besviken. Renoverad med fin känsla där det gamla finns kvar varvat med det nya, skapar en mysig känsla och perfekta förutsättningar för umgänge. Villan har en underbar innergård, insynsskyddad och rogivande där uthuslängan med dubbelgaraget på ca 120 kvm skapar fina förutsättningar. Kom på visning!

Munksundsvägen 103, Skuthamn, Piteå kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Munksundsvägen 103

Villa
Skuthamn, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå
2 850 000 kr
124 + 34 m²
5 rum
1 004 m² tomt

Välkomna till Munksundsvägen 103, en praktisk och fräsch enplansvilla, med fantastisk utsikt över vattnet på yttre fjärden. Läget är utmärkt med magisk utsikt samtidigt som man har fördelen med att bo i närheten av kompisar, skolor och barnomsorg, bästa av två världar. Ytterligare plusfaktorer är det mysiga uterummet, den insynsskyddade och lummiga trädgården på baksidan samt utebadet. Fin badplats finns precis nedanför huset samt en småbåtshamn. Kom på visning!

Tomt på Hattudden, Hattudden, Piteå kommun
Tomt på Hattudden, Hattudden, Piteå kommun, bild 2
Tomt på Hattudden, Hattudden, Piteå kommun, bild 3

Tomt på Hattudden

Tomt
Hattudden, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå
290 000 kr
1 976 m² tomt

Går ni i tanken att bygga ett fritidshus, då har ni kanske tomten här. Generös tomt på nästan 2000 kvm på populära Hattudden, ligger ett stenkast från badvik. Anslutningsavgiften för el (16-25A) tillkommer, avgiften för 2022 är 44 375 kr. Vid tomtgränsen finns sommarvatten via förening (ej kontrollerat om anslutning dit är möjligt, ej heller kostnad). Åk gärna ut och titta!

  • Premium
Svärdsmålagatan 7, Öjebyn, Piteå kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Svärdsmålagatan 7

Villa
Öjebyn, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå
1 300 000 kr
138 m²
4 rum
1 079 m² tomt

Välkomna till Svärdsmålagatan 7 en charmig, äldre villa med många fina inslag. Fastigheten ligger i en av Öjebyns äldre gator, med anor från när Carl von Linné steg i land i Öjebyn. Tomten är trevlig, insynsskyddad och här finns ett uthus med garage och förråd. Huset ligger i ett lugnt och trevligt område med närhet till Storstrand och fina promenadstråk längs vattnet. Villan har de senaste åren fått nytt yttertak och fönsterna är fräscha och i stil med övriga huset. Uppvärmning via fjärrvärme. Kom på visning!

  • Plus
Faktorsvägen 7, Jävre, Piteå kommun

Faktorsvägen 7

Villa
Jävre, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå
1 790 000 kr
115 m²
4 rum
1 048 m² tomt

Välkomna till Faktorsvägen 7 och denna fräscha och helrenoverade enplansvilla med öppen och praktisk planlösning samt tre sovrum, här är det bara att flytta in. Fin och luftig baksida, insynsskyddad och med en väl tilltagen inglasning samt altan. Huset ligger i ett perfekt läge i byn nära skola och barnomsorg. I Jävre, som är en by med framtidsanda, hittar ni det mesta; affär, rökeri, restaurang, hamn och café mm. Kom på visning!

Bunäsgrundet, Jävre, Piteå kommun

Bunäsgrundet

Fritidshus
Jävre, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå
895 000 kr
50 m²
3 rum

Bara ett fåtal minuters båtfärd från Jävre hamn hittar vi denna fritidsidyll! Här delar du ön med enbart en granne, lyxigt värre. Så fort man sätter sin fot på ön kommer lugnet över en, här kan ni ladda batterierna. Fritidshuset är i bra skick med många oaser, uteplatser och inglasad altan. Egen brygga finns och mysig sovboda. Båt, sjösättningsvagn och båtplats i Jävre hamn ingår. Kontakta kontoret för visning, 0911-230101.

  • Plus
Norra Pitholmsvägen 3, N:a Pitholm, Piteå kommun

Norra Pitholmsvägen 3

Villa
N:a Pitholm, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå
2 850 000 kr
158 + 80 m²
6 rum
1 010 m² tomt

Nu finns möjlighet att köpa ett tvåvåningshus där varje plan innehåller en lägenhet med tre rum och kök. Båda lägenheterna har renoverats senaste åren och är i mycket fint skick. Även utsidan har fått sig en uppfräschning med nya ribbor samt ommålat. Fina utrymmen i källaren med bland annat ett extra sovrum, som enbart finns tillgänglig från lägenheten på bottenplan. Låg uppvärmning via bergvärme samt ytterligare plusfaktor är det rymliga dubbelgaraget med golvvärme. Huset ligger i ett perfekt läge, 15 minuters gångväg från Piteås centrala delar, nära skolor, barnomsorg samt sjukhuset. Välkomna!

Sanavägen 528, Svartnäsudden, Piteå kommun

Sanavägen 528

Fritidshus
Svartnäsudden, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå
1 790 000 kr
50 m²
2 rum
1 647 m² tomt

Välkomna till Sanavägen 528, och detta fräscha och mysiga fritidshus, i ett fint läge med havsutsikt samtidigt som det är beläget mot skogsparti. Byggnaderna på tomten är rejäla och fina, där huvudstuga och sovstuga är timringar. Huvudstugan har golvvärme på nedre plan och en fin inglasad balkong på övervåningen med utsikt mot vattnet. I sovstugan finns en del bastu och en del sovrum med ett pentry. Välkomna!

Brattknabben 90, Lillpite, Piteå kommun

Brattknabben 90

Villa
Lillpite, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå
1 450 000 kr
160 + 5 m²
5 rum
5,1 ha tomt

Välkomna till Brattknabben 90, en gård med ca 5 ha mark med möjlighet att utforma till hästgård eller till annan djurhållning. Gården ligger naturskönt utanför Lillpite med fria vidder runt om. På gården finns ett nyare varmgarage på ca 45 kvm samt ett nyare kallgarage på hela 140 kvm med ca 3 m i takhöjd, som kan inredas som stall eller dylikt. Kom på visning!

Tomt i Höglandsnäs, Höglandsnäs, Piteå kommun

Tomt i Höglandsnäs

Tomt
Höglandsnäs, Piteå kommun
Fastighetsbyrån Piteå
460 000 kr
2 571 m² tomt

I natursköna Höglandsnäs finns den här generösa tomten. Tomten ligger utanför stadsplanerat område. Anslutningsavgift för el tillkommer. Anslutningskostnaden för el (16-25A) är för innevarande år 44 375:- inkl moms. Vatten och spillvattenavlopp finns framdragna till tomtgränsen, anslutningsavgift för detta är erlagt. Lägenhetsavgiften faktureras när bygglov söks/beviljats. Den avgiften för 2023 är 19 695 kr inkl. moms.

Visar alla 19