Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Anders Permats

Anders Permats

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Snickerivägen 6, Centrum, Rättviks kommun
  • Fre 31 maj kl 15:00

Snickerivägen 6

Övrigt
Centrum, Rättviks kommun
Fastighetsbyrån Rättvik
17 500 000 kr
6 785 m² tomt

Industrifastighet på Snickerivägen i nära nyskick - 3 huskroppar med generösa ytor uppförda under de senaste 10 åren vilket innebär minimalt underhåll i närtid. Uthyrbar yta om ca 1850 kvm, bra läge på industriområdet med 2 tillfartsvägar (båda med grind) mot asfalterat vägnät. 3 hyresgäster fördelas på 4 hyresavtal som löper ytterligare 1,5-3 år fram i tiden. Kopia av hyresavtal delges på förfrågan. Fastigheten säljs i bolagsform. Se mer information längre ned i annonsen. Anmäl intresse för ytterligare info!

  • Plus
Djura Brusvägen 5, Djura, Leksands kommun

Djura Brusvägen 5

Villa
Djura, Leksands kommun
Fastighetsbyrån Leksand
975 000 kr
125 + 35 m²
4 rum
9 137 m² tomt

Välkommen till en 1-plansvilla i div. renoveringsbehov med naturnära och ostört läge på stor tomt med god potential för vidareutveckling, bygg ett garage eller annan siobyggnad. Uppvärmning genom vattenburet värmesystem, kopplat till vedpanna m. elpatron och ackumulatortank. Bra planlösning med 4 rok varav 3 sovrum.

Ågatan 21, Centrum, Rättviks kommun
  • Lör 8 jun kl 12:00
Ågatan 21, Centrum, Rättviks kommun, bild 2
Ågatan 21, Centrum, Rättviks kommun, bild 3

Ågatan 21

Villa
Centrum, Rättviks kommun
Fastighetsbyrån Rättvik
4 495 000 kr
170 + 86 m²
5 rum
951 m² tomt

Bo centralt med town-house känsla! Unik möjlighet att förvärva denna centralt belägna 30-talsvilla som inger ett både gott och pampigt intryck i kombination med stilsäker interiör, ett mycket lugnt läge längs Ågatan - och närhet till vattnet! Bostaden disponeras genom 5 rok, goda sällskapsytor såväl inne som ute med bl.a. uteköket som ansluter till matsalen och således medger kvällsol. Vidare finns här platsbyggt kök från Lindhults och en riktig kakelugn vilket förhöjer trivselfaktorn ytterligare. Trädgården medger gott insynsskydd och innehar också en garagebyggnad med plats för 2 bilar. I dess bakkant finns förråd och här har man också låtit uppföra en takad uteplats.

  • Premium
Hjulbäck Hjulbäcksvägen 63, Siljansnäs, Leksands kommun

Hjulbäck Hjulbäcksvägen 63

Villa
Siljansnäs, Leksands kommun
Fastighetsbyrån Leksand
2 750 000 kr
127 + 63 m²
4 rum
9 283 m² tomt

Trevlig liten hästgård i Hjulbäck! Nu har du möjlighet att förvärva en mindre hästgård med trevligt bostadshus på gårdstun som omgärdas av uthuslängor som bl.a. innehåller vagnslider, förvaringsutrymmen, hönshus och stall med 4 boxplatser och tillhörande stallgång samt sadelkammare. På gården finns också egen ridbana samt hage för lösdrift med tillhörande lösdriftshall om ca 50 kvm. Intill tomtgräns finns även skogsvägar/stigar, lämpliga för bl.a. ridning. Fastigheten är ansluten till fibernätet och gårdstunet är utrustat med robotgräsklippare.

Backa Norrgårdsvägen 46, Backa, Rättviks kommun

Backa Norrgårdsvägen 46

Gård/Skog
Backa, Rättviks kommun
Fastighetsbyrån Rättvik
4 595 000 kr
137 + 28 m²
4 rum
12,5 ha tomt

För dig som söker en gård där du kan leva ut dina drömmar om odling, djurhållning, skogsbruk som lantbruk, har vi nu något alldeles extra att erbjuda! I utkanten av Backa, ca 4 km från Rättviks centrum, med större delen av gårdens ängsmarker/betesmarker (ca 3,5 Ha) i direkt antlutning till gårdstunet, bjuds härmed ut till försäljning. Gården motsvarar tot. ca 12,5 Ha, fördelat på 2 fastigheter som sammantaget fördelas på 12 st delområden. Produktiv skogsmark uppgår till ca 8,8 Ha och vrkesförråd uppgår till 1032 m3sk. Jakträtt medges i Grändens JVF. Aktuell skogsbruksplan finns tillgänglig o. delges på förfrågan. Gårdstunet består av huvudbyggnad om 4 rok, gästhus/generationsboende om 3 rok, stor uthuslänga som möjliggör en mängd ändamål, sammanlagd takad yta om ca 500 kvm. Vidare finns ytterligare 2 gäststugor, mindre carport mm. Huvudbyggnaden har f.ö. totalrenoverats under de senaste 20 åren och gården är sammantaget i ett väl omhändertaget skick. En fastighet väl värd att upplevas på plats!

Gärdebygatan 43, Gärdebyn, Rättviks kommun

Gärdebygatan 43

Tomt
Gärdebyn, Rättviks kommun
Fastighetsbyrån Rättvik
575 000 kr
2 085 m² tomt

Tomt i Gärdebyn strax ovanför Gettorget i den gamla delen av Gärdebyn, som på så vis omgärdas av grönområden och jordbrukslandskap samt vacker utsikt över Siljan i väster vilket borgar för både eftermiddags och kvällsol men framför allt de svårslagna solnedgångarna bortom de blånande bergen. Tomten säljs med beviljat förhandsbesked och är belägen inom verksamhetsområde för kommunalt VA. Anmäl ditt intresse redan idag för mer information!

  • Plus
Björkbergsvägen 93, Siljansnäs, Leksands kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Björkbergsvägen 93

Villa
Siljansnäs, Leksands kommun
Fastighetsbyrån Leksand
1 995 000 kr
94 m²
3 rum
1 960 m² tomt

Välkommen till en trevlig liten gård i Siljansnäs, mitt i byn och nära till såväl skola som livsmedelsbutik! Huset har under senare år genomgått en betydande renovering, i form av nytt kök, jordvärmepump, golvvärme på hela nedervåningen och övervåningen har även den renoverats i form av ytskikt och slutligen finns på övervånignen ett smakfullt renoverat wc/duschrum, som också inrymmer tvättmaskin och torktumlare. Lättskött trädgårdstomt som till större del består av förhållandevis plan gräsmatta.

Änderåsen Gamla landsvägen 4, Änderåsen, Rättviks kommun

Änderåsen Gamla landsvägen 4

Villa
Änderåsen, Rättviks kommun
Fastighetsbyrån Rättvik
1 475 000 kr
110 + 64 m²
5 rum
1 739 m² tomt

Renoverad villa i Änderåsen om 5 rok med låg driftskostnad och naturnära läge intill skogsbryn - Efter en kort promenad genom skogen ansluter Sinksjön känd för sitt rena vatten! Huset har under senare år genomgått renovering av både tak, fönster, tilläggsisolering i samband med fasadbyte, köksrenovering och installation av bergvärmeanläggning. På gården finns utöver huvudbyggnad även en dubbelcarport med förråd.

Bygatan 52, Lerdal, Rättviks kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Bygatan 52

Villa
Lerdal, Rättviks kommun
Fastighetsbyrån Rättvik
2 975 000 kr
156 + 80 m²
5 rum
2 037 m² tomt

Välkommen till en trevlig fastighet med bra läge i Lerdal med goda möjligheter till vidareutveckling – här finns verkligen potential för dig som vill bo bra med gott om utrymmen för eget bruk eller för dig som vill hyra ut delar av fastigheten! Här finns gott om yta för alla ändamål: Rymligt bostadshus, gäststuga med VA, dubbelgarage i timmer och diverse förrådsutrymmen – allt på trevlig tomt i Lerdal med både vacker utsikt över Siljan och dess omgivande landskap samtidigt som centrum med alla dess faciliteter möter upp inom nära gångavstånd! Slutligen innehar huset alternativ uppvärmning i form av bergvärme, kombipanna (som huvudsakligen eldas med ved) och solfångare, vilket borgar för låga driftskostnader.

Plintsberg Kasgärdsvägen 3, null, Leksands kommun

Plintsberg Kasgärdsvägen 3

Tomt
Leksands kommun
Fastighetsbyrån Leksand
4 649 175 kr
1 397 m² tomt

Nyproduktion av Movehome #108 i härlig bymiljö! Här samlas kök och vardagsrum i ett stort härligt rum, där flera fönster ger fint ljusinsläpp. Med tillvalet ryggåstak får rummet ännu mer rymd. Uteplatsen når du både från vardagsrum och allrum. I vinkeldelen finns plats att forma barnens egen oas! Här finns flera rum som passar som sovrum intill en öppen yta – som kanske blir barnens egen favoritplats för lek, gaming och TV? Varför inte inreda ett av rummen som hemmakontor? Denna vinkelvilla har gott om plats för förvaring med sin stora klädkammare och i entrén finns möjlighet till egna förvaringslösningar. Villan disponeras genom 165 kvm fördelat på 5 rok varav 4 sovrum. Platta på mark med golvvärme och uppvärmning är frånluftsvärmepump från NIBE som ger låga driftskostnader.

Plintsberg Kasgärdsvägen 1, Plintsberg, Leksands kommun

Plintsberg Kasgärdsvägen 1

Tomt
Plintsberg, Leksands kommun
Fastighetsbyrån Leksand
5 496 575 kr
1 353 m² tomt

Nyproduktion Trivselhus Stella 190 Nu har du möjlighet att teckna dig för en 2-plansvilla som har allt, belägen i vackra Plintsberg! Generös entré där den inbyggda trappan ger fin extra förvaring. Umgängesytor med fina ljusflöden från fönsterparti och plats för läshörna eller extra matplats. Övre plan med ljust allrum och fyra sovrum. Föräldrasovrum med egen klädkammare och badrum med plats för både badkar och dusch. Platta på mark med golvvärme och uppvärmning genom frånluftsvärmepump från NIBE som ger låga driftskostnader. Inresserad? Kontakta Anders Permats, Fastighetsbyrån, på 070-394 17 74 eller Fredrik Samuelsson, Trivselhus, på 070-760 61 71 för mer information.

Lappmyrvägen 20, Källberget, Leksands kommun

Lappmyrvägen 20

Villa
Källberget, Leksands kommun
Fastighetsbyrån Leksand
2 795 000 kr
160 + 68 m²
7 rum
1 442 m² tomt

Välkommen till en trevlig souterrängvilla med naturnära läge på återvändsgata på omtyckta Källberget! Här finns gott om plats för barnfamiljen eller dig som söker bostad med hobbyutrymmen eller liknande. Mycket goda möjligheter till ett rikt friluftstilv, dels genom ett lättare grönområde som gränsar mot fastigheten men också i form av skidspår/elljusspår inom några få minuters promenadavstånd där också förskola huserar.

  • Energieffektiv
Skog Västanvik, Västra Leksand, Leksands kommun

Skog Västanvik

Övrigt
Västra Leksand, Leksands kommun
Fastighetsbyrån Leksand
636 000 kr
11,8 ha tomt

Härmed försäljes skogsfastighet Leksand Västanvik 51:11 genom anbud, med ett virkesförråd om 805 m3sk bestående av 1 st delområde om 11,8 Ha, varav 10,0 Ha produktiv skogsmark. Fastigheten är belägen strax sydväst om Västanvik. Anbudshandling inkl. värdeutlåtande delges på förfrågan via intresseanmälan - anbud skall vara handläggande fastighetsmäklare tillhanda senast 2024-04-24. För mer information kring anbudsförfarandet, se anbudshandling.

Smasvägen 7, Vikarbyn, Rättviks kommun

Smasvägen 7

Villa
Vikarbyn, Rättviks kommun
Fastighetsbyrån Rättvik
2 450 000 kr
142 + 47 m²
6 rum
1 143 m² tomt

Välkommen till rymlig och delvis renoverad villa i Vikarbyn på återvändsgata intill grönområde/lekpark. Huset är nymålat för ett par år sedan likaså har interiören renoverats i form av wc/badrum, sovrum och gillestuga. Ny luft/vattenvärmepump installerades 2020 vilket borgar för låg energiförbrukning i kombination med möjlighet till vedeldning i souterängplanets vedspis. Vidare har div. enklare underhåll utförts sedan 2019. Intresserad? Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Söder Bergsäng Holvägen 12 o. 14, null, Leksands kommun

Söder Bergsäng Holvägen 12 o. 14

Fritidshus
Leksands kommun
Fastighetsbyrån Leksand
1 250 000 kr
50 m²
2 rum
2,1 ha tomt

Härmed försäljes Söder Bergsäng Holvägen 12 och 14 - 2 fastigheter som tillsammans utgör en samlad areal om drygt 2 Ha intill varandra som består av åker, ängsmark och lättare skogsparti - perfekt för dig som söker en fastighet med mark till gården för egna odlingar eller enklare djurhållning. På fastigheterna finns flertalet byggnader, där huvudbyggnaden på nr 12 sedan flera år är kallställd och frånkopplad elförsörjning - renoveringsbehov föreligger. Huvudbyggnaden på nr 14 utgörs av möblerat fritidshus av planktimmer, här finns el men inget tillkopplat vatten och/eller avlopp, diskho är däremot kopplat till stenkista. Vidare finns den rymlig och väl insynsskyddade fastigheten ett par gäststugor varav den ena utgörs av ett större härbre med loft. Slutligen finns också flera uthusbyggnader och en matkällare.

Lenåsen Jutjärnsvägen 27, Boda Kyrkby, Rättviks kommun

Lenåsen Jutjärnsvägen 27

Villa
Boda Kyrkby, Rättviks kommun
Fastighetsbyrån Rättvik
3 250 000 kr
109 + 76 m²
5 rum
3 624 m² tomt

Rogivande oas i utkanten av byn på stor trädgårdstomt som gränsar mot såväl öppna landskap som skog! Här har även betydande renoveringar utförst under senare år, som nytt tak, fasadmålning, nytt kök, nytt wc/badrum, och värmepump inkl. vattenburet värmesystem. Utöver huvudbyggnad finns även på fastigheten ett inrett härbre som lämpar sig väl för gäster, carport för 1 st bil, vedbod/förrådsbyggnad samt med huvudbyggnaden en vidbyggd snickarbod samt isolerat utrymme som tidigare nyttjats som vävstuga.

Persslogs väg 7 (Kvarngatan 55B), Lerdal, Rättviks kommun

Persslogs väg 7 (Kvarngatan 55B)

Villa
Lerdal, Rättviks kommun
Fastighetsbyrån Rättvik
3 495 000 kr
120 m²
5 rum
2 059 m² tomt

Anmälan krävs till visning 6/10 - Anmäl ditt deltagande senast 6/10 kl. 10:00. Välkommen! Välkommen till nybyggd 1-plansvilla centralt belägen längs Kvarngatan. Här erbjuds 5 rok med öppen planlösning, generösa glas-/dörr-/fönsterpartier i väster som medger access till altan som omgärdar hela bostaden. Tomten är grovplanerad vilket ger dig som köpare möjlighet att skapa din egen trädgård. Vill du istället tillträda med finplanerad trädgård, uppförda komplementbyggnader som förråd, carport eller garage? Eller vill du komplettera bostaden med något annat? Kontakta ansvarig mäklare för mer information om möjlig paketering av ditt köp.

Nissgattu 1, Källberget, Leksands kommun

Nissgattu 1

Villa
Källberget, Leksands kommun
Fastighetsbyrån Leksand
2 695 000 kr
118 + 5 m²
5 rum
593 m² tomt

Varmt välkommen till Nissgattu 1 och denna trevlig villa! En perfekt villa för familjen där man bor med gång- och cykelavstånd till centrala Leksand samtidigt som man har närhet till förskola, natur och grönområden samt Källbergets motionsspår som erbjuder fina promenadstråk! Ett bekvämt boende med hela 4 sovrum, bergvärme samt två garage och ett förråd med gott om plats för förvaring! Varmt välkommen att boka dig på visning eller kontakta ansvarig mäklare vid frågor!

Hedsåsvägen 10, Altsarbyn, Rättviks kommun

Hedsåsvägen 10

Villa
Altsarbyn, Rättviks kommun
Fastighetsbyrån Rättvik
2 975 000 kr
113 + 80 m²
4 rum
4 550 m² tomt

Välkommen till ett charmigt fritidshus på höjderna i Altsarbyn, med spännande planlösning och svårslagen utsikt över Siljan och dess omgivande landskap. På gården finns utöver huvudbyggnad också gäststuga med litet kök samt WC, därtill fristående garage, härbre och äldre bod - samtliga byggnader uppförda i timmer varav huvudbyggnad, gäststuga och garage har nylagda tak sedan 2017. En mycket trevlig fastighet på rogivande plats med god utvecklingspotential. Låg uppvärmningskostnad genom Jordvärmeanläggning.

Utanåkers Byväg 33, Utanåker, Rättviks kommun

Utanåkers Byväg 33

Tomt
Utanåker, Rättviks kommun
Fastighetsbyrån Rättvik
475 000 kr
4 100 m² tomt

Tomt i Utanåker, Södra Rättvik, med naturnära läge på återvändsgata som omgärdas av såväl öppna landskap som lättare skogspartier. Härifrån ges också utsikt över delar av Siljan i nordväst. Fastigheten säljs med beviljat förhandsbesked, möjlighet att ansluta till kommunalt VA, elnät och fibernät. Tillfartsväg anläggs av säljare före tillträde och tillträde möjliggörs för köpare efter genomförd avstyckning (uppskattningsvis dec -23). För mer info kontakta ansvarig mäklare!

Kvarnsvedsvägen 6, Lerdal, Rättviks kommun

Kvarnsvedsvägen 6

Tomt
Lerdal, Rättviks kommun
Fastighetsbyrån Rättvik
850 000 kr
1 372 m² tomt

Trevlig tomt på nya området med hörnläge mot grönområde och cyckel-/gångbana å ena sidan. Till skillnad från granntomterna är arealen här ca 300 kvm större. Utöver köpeskilling tillkommer anslutningsavgift till Dala VA (kommunalt VA), Dala Energi (El och ev. fiber) - däremot är anslutningsavgift till lokalgatan (s.k. gatukostnadsersättning) sedan tidigare reglerad gentemot Rättviks kommun. Fastigheten säljs av privatperson vilket innebär att det inte finns något krav på byggnation inom viss tid, du kan därmed köpa idag och bygga precis när du vill! Se bilagd detaljplan för mer info o. byggrätt osv.

Styrsjöbo Sjövägen 17, Västra Leksand, Leksands kommun

Styrsjöbo Sjövägen 17

Villa
Västra Leksand, Leksands kommun
Fastighetsbyrån Leksand
3 495 000 kr
99 + 99 m²
5 rum
3 131 m² tomt

Här ges en sällsynt chans att förvärva ett hus med en unik karaktär samt ett enastående läge! Med ett fantastiskt utsikt över Styrsjön finner vi denna 50-tals villa som lämpar sig väl för både fritids- och permanentboende. Här bor man i en härlig bymiljö med endast några få steg ner till vattnet samtidigt som man har nära in till stan. Fastigheten har en tomt på ca 3000 kvm och den stora gräsytan framför huset medger gott om plats för umgänge för hela familjen. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse.

  • Plus
Hjortnäs Siljansvägen 272, Hjortnäs - Sunnanäng, Leksands kommun

Hjortnäs Siljansvägen 272

Villa
Hjortnäs - Sunnanäng, Leksands kommun
Fastighetsbyrån Leksand
3 975 000 kr
126 m²
4 rum
3 280 m² tomt

Välkommen till en trevlig gård mitt i Hjortnäs med gott om utrymmen! Trevligt insynsskyddat gårdstun i västerläge som omgärdas av huvudbyggnad, uthuslänga med bl.a. välutrustad gäststuga, verkstadsdel samt uppvyxen trädgårdstomt med uteplats både med och utan tak/inglasning. Här finns m.a.o. plats för familj o. gäster samt hobbyutövning. Inom ett par minuters promenadavstånd finner du därtill Siljan o. Hjortnäs Brygga, välkänd småbåtshamn med välbesökta dansevenemang, samtidigt som du lättsamt med bil ansluter till riksv. 70.

Mosippsvägen 25, Moskogen, Leksands kommun

Mosippsvägen 25

Villa
Moskogen, Leksands kommun
Fastighetsbyrån Leksand
3 349 875 kr
88 m²
4 rum
1 122 m² tomt

Nyproduktion av Movehome #101 - Härmed erbjuds en välplanerad 1-plansvilla om 88 kvm med öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum som sträcker sig nästan längs hela husets långsida och således skapar en härlig knytpunkt för den mindre familjen! Här finns f.ö. bra kök med altandörr som leder till trädgård alt. framtida altan (ingår ej i entreprenad), därtill medger köket praktiskt nog fin kontakt med klädvården då tvättstugan är belägen intill köket Villan disponeras genom 4 rok varav 3 sovrum. Platta på mark med golvvärme och uppvärmning är frånluftsvärmepump från NIBE som ger låga driftskostnader.

  • Nyproduktion
Söderås Niåkersgatu 4, Söderås, Rättviks kommun

Söderås Niåkersgatu 4

Villa
Söderås, Rättviks kommun
Fastighetsbyrån Rättvik
3 975 000 kr
329 + 86 m²
10 rum
9 103 m² tomt

Välkommen till en gedigen timmervilla i Söderås, innehållande 3 st rymliga bostadslägenheter. Högt läge med vacker utsikt och stor tomt, därmed god potential till vidareutveckling av fastigheten.

Visar 1 - 25 av 28