Fastighetsbyrån Rättvik

Fastighetsbyrån Rättvik

Mäklare

Jarlvägen 3C, Hedslund, Rättviks kommun

Jarlvägen 3C

Lägenhet
Hedslund, Rättviks kommun
Fastighetsbyrån Rättvik

975 000 kr

76 m²

3 rum

4 532 kr/mån

12 829 kr/m²

Välkommen till en 3:A med omtyckt planlösning! I anslutning till köket finns en trevlig balkong med eftermiddags- och kvällssol. I månadsavgiften ingår värme, V/A, TV, el och internet. Här erbjuds närhet till elljusspår (med skidspår vintertid), gym, skola och förskola. 10 min gångavstånd till Centrum med butiker, resecentrum, restauranger m.m. Kontakta ansvarig mäklar för mer information!

 • Balkong
Stiernhööksgatan 1B, Centrum, Rättviks kommun

Stiernhööksgatan 1B

Lägenhet
Centrum, Rättviks kommun
Fastighetsbyrån Rättvik

1 525 000 kr

80 m²

4 rum

3 926 kr/mån

19 063 kr/m²

Söker du en rymlig lägenhet med centralt läge och gångavstånd till det mesta? Varmt välkommen till den här trevliga bostadsrätten på Stiernhööksgatan, bara ett stenkast från Siljan. Här erbjuds en tilltalande planlösning med generösa ljusinsläpp i vardagsrum och matrum. Balkongen vetter mot väst med sjöglimt och vy över bl.a. föreningens grönområde. Omtyckt bostadsrättsförening och låg avgift! Låter det intressant? Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

 • Balkong
HSB gatan 3A, Centrum, Rättviks kommun

HSB gatan 3A

Lägenhet
Centrum, Rättviks kommun
Fastighetsbyrån Rättvik

2 100 000 kr

94 m²

3 rum

5 401 kr/mån

22 340 kr/m²

Unikt tillfälle att förvärva denna underbara gavellägenhet om 3 rok (ombyggt 4 rummare) på 94 kvm med mycket hemtrevlig planlösning! Balkong med utsikt över delar av Rättviks centrum och Lerdalsberget, mycket centralt läge med gångavstånd till i princip allt! Bostadsrättsförening med god ekonomi vilket ger låg avgift.

 • Balkong
Dalagatan 5B, Centrum, Rättviks kommun

Dalagatan 5B

Lägenhet
Centrum, Rättviks kommun
Fastighetsbyrån Rättvik

1 295 000 kr

57 m²

2 rum

4 323 kr/mån

22 719 kr/m²

Nu erbjuds en fräsch hörnlägenhet med ett centralt läge i Rättvik! Trevlig planlösning med balkong i anslutning till kök/vardagsrum som vetter mot syd-väst. Gångavstånd till butiker, resecentrum, gym, simhall, skolor, Siljans strand m.m. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Knihsgatan 37C, Centrum, Rättviks kommun

Knihsgatan 37C

Lägenhet
Centrum, Rättviks kommun
Fastighetsbyrån Rättvik

975 000 kr

64,5 m²

2 rum

4 293 kr/mån

15 116 kr/m²

Tvårummare med trevlig planlösning i omtyckt förening! Hörnlägenhet vilket medger fönster och ljusinsläpp i tre väderstreck. Centralt läge med gångavstånd till affärer, resecentrum, gym, simhall, strövområden m.m. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Jarlvägen 3A, Hedslund, Rättviks kommun

Jarlvägen 3A

Lägenhet
Hedslund, Rättviks kommun
Fastighetsbyrån Rättvik

625 000 kr

47,5 m²

1 rum

2 842 kr/mån

13 158 kr/m²

Välkommen till en rymlig 1:a med trevlig interiör på trivsamt område i omtyckt bostadsrättsförening. Lägenheten har genomgått renovering med bl.a. helkaklat badrum och modernt kök i vitt. I månadsavgiften ingår värme, V/A, TV, el och internet. Inom kort gångavstånd finns elljusspår (med skidspår vintertid), gym, skola och förskola. Efter en promenad på ca 10 min finns också Centrum att tillgå med allt vad det har att erbjuda!

Siljansvägen 34, Lerdal, Rättviks kommun

Siljansvägen 34

Villa
Lerdal, Rättviks kommun
Fastighetsbyrån Rättvik

2 150 000 kr

135 m²

7 rum

1 700 m² tomt

Välkommen till Siljansvägen 34 i Lerdal med första parkett mot Siljan på återvändsgata! Möjligheternas fastighet; Här kan du genom div. renovering/ombyggnation åstadkomma ett riktigt trivsamt boende för egen del, eller hyr ut de 2 lägenheter som huvudbyggnaden idag disponeras genom. Med vacker utsikt över Siljan och dess omgivande landskap är trivseln hög från start, samtidigt har du god närhet till centrum och alla dess faciliteter! I källarplanet finns enkelgarage med plats för arbetsytor/arbetsbänk och på gården finns ett uthus som också inrymmer sommarrum med WC. Uppvuxen trädgård med sedvanliga bärbuskar, äppelträd och mängder av hallon!

Riksvägen 33B, Centrum, Rättviks kommun

Riksvägen 33B

Lägenhet
Centrum, Rättviks kommun
Fastighetsbyrån Rättvik

975 000 kr

56 m²

2 rum

3 199 kr/mån

17 411 kr/m²

Trevlig 2-rummare med populär planlösning och omtyckt förening! WC/Dusch med kakel, klinkers och golvvärme. Balkong med utsikt över grönområde och delar av Siljan. Gångavstånd till allt!

Hökebovägen 6, Lerdal, Rättviks kommun

Hökebovägen 6

Villa
Lerdal, Rättviks kommun
Fastighetsbyrån Rättvik

4 500 000 kr

284 m²

10 rum

2 050 m² tomt

Möjligheternas fastighet! Välkommen till Hökebovägen 6 i Lerdal och denna välskötta fastighet med underbart läge! Drivs du av tanken på att äga en hyresfastighet i gott skick? Eller varför inte hyra ut den ena lägenheten och bo själv i den andra? Idag finns här 2 st 5 rummare med kök om ca 140 kvm per lägenhet, källare om ca 130 kvm, fastigheten värms upp med bergvärme! Välkommen att kontakta ansvarige mäklare för mer information!

Östbjörka Stora vägen 19, Östbjörka, Rättviks kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Östbjörka Stora vägen 19

Gård/Skog
Östbjörka, Rättviks kommun
Fastighetsbyrån Rättvik

650 000 kr

70 m²

3 rum

2,2 ha tomt

Välkommen till en charmig kringbyggd gård i Östbjörka som innehar genomgående renoveringsbehov. Fastigheten har nyligen genomgått avstyckning och består av 3 delområden enl. bifogade tomtkartor. Arealen uppgår till drygt 2 Ha varav det större av de 3 delområdena utgör gårdsskiftet (13 000 kvm) och lämpar sig därför väl för djurhållning, odlingsmark eller andra ändamål. ängs-/åkermark är beläget intill gårdstunet. Övriga 2 delområden är belägna inom ca 100 m från gårdstunet. På fastigheten finns huvudbyggnad, uthusbyggnader och en gäststuga som tillsammans bildar ett kringbyggt gårdstun. Samtliga byggnader innehar renoveringsbehov i varierande form. Yttertaket på huvudbyggnaden är däremot omlagt för ca 20 år sedan. Varmt välkommen!

Kvarnsvedsvägen 6, Lerdal, Rättviks kommun

Kvarnsvedsvägen 6

Tomt
Lerdal, Rättviks kommun
Fastighetsbyrån Rättvik

850 000 kr

1 372 m² tomt

Trevlig tomt på nya området med hörnläge mot grönområde och cyckel-/gångbana å ena sidan. Till skillnad från granntomterna är arealen här ca 300 kvm större. Utöver köpeskilling tillkommer anslutningsavgift till Dala VA (kommunalt VA), Dala Energi (El och ev. fiber) - däremot är anslutningsavgift till lokalgatan (s.k. gatukostnadsersättning) sedan tidigare reglerad gentemot Rättviks kommun. Fastigheten säljs av privatperson vilket innebär att det inte finns något krav på byggnation inom viss tid, du kan därmed köpa idag och bygga precis när du vill! Se bilagd detaljplan för mer info o. byggrätt osv.

Täppvägen 16, Vikarbyn, Rättviks kommun

Täppvägen 16

Villa
Vikarbyn, Rättviks kommun
Fastighetsbyrån Rättvik

2 495 000 kr

134 m²

6 rum

1 696 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva en trevlig 1-plansvilla med källare i omtyckta Vikarbyn. Fastigheten har ett centralt läge i Vikarbyn med närhet till skola, restauranger, affärer, Siljan m.m.! Förutom bostadshuset som är på hela 134 + 206 kvm(!) finns också ett fristående dubbelgarage samt två mindre stugor. Uppvärmning sker via bergvärme!

Kvarngatan 8, Lerdal, Rättviks kommun

Kvarngatan 8

Villa
Lerdal, Rättviks kommun
Fastighetsbyrån Rättvik

Pris saknas

115 m²

5 rum

4 990 m² tomt

SISTA VISNINGEN ÄR GENOMFÖRD I VÄNTAN PÅ OFFENTLIG AUKTION. Tid och plats för auktion delges här så snart densamma är bokad, däremot kan du ta del av inspelningen från den digitala visningen här: https://www.fastighetsbyran.com/sv/sverige/objekt/?objektid=2747622&lv=BsvY53DWWLEKzpK7as23FWW%2fDs7hJ1Aw Här tillsaluförs en fastighet utöver det vanliga! Välkommen till Katrinehill på Kvarngatan 8 och denna mycket vackra villa. Det röda huset med sina vita knutar och dess vackra glasveranda beläget på ett av Rättviks mest attraktiva adress, är en plats som bara måste upplevas! För dig som letar efter möjlighet att sätta din egen prägel har ni här en chans som inte kommer varje dag. Denna fastighet har ett underbart läge med utsikt över Rättviken samtidigt som det bara är en kort promenad till Centrum! Fastigheten kommer att säljas med friskrivningsklausul. Samtliga byggnader innehar renoveringsbehov. Fastigheten kommer att visas av Fastighetsbyrån men säljas på offentlig auktion av advokat Åke Söderman, av Mora tingsrätt förordnad god man; tid och plats samt övriga villkor för denna auktion meddelas dem som uttrycker fortsatt intresse efter visning, likväl utannonseras detsamma via god man.

Sunnanhed Renbacken 5, Furudal, Rättviks kommun

Sunnanhed Renbacken 5

Villa
Furudal, Rättviks kommun
Fastighetsbyrån Rättvik

550 000 kr

63 m²

4 rum

4 440 m² tomt

Trevlig 1,5 plansvilla i charmiga Sunnanhed lämplig både som fritidsboende eller permanent. Furudal med affär, golfbana, restaurang, cafè, ishall m.m nås inom ca 10 min bilfärd.

Riksvägen 33C, Centrum, Rättviks kommun

Riksvägen 33C

Lägenhet
Centrum, Rättviks kommun
Fastighetsbyrån Rättvik

1 525 000 kr

78 m²

3 rum

4 207 kr/mån

19 551 kr/m²

Välskött 3-rummare i omtyckt och stabil förening! Här bor ni med mycket bra läge och gångavstånd till det mesta! Trevlig och omtyckt planlösning med balkong!

Sjurbergsvägen 60, Sjurberg, Rättviks kommun

Sjurbergsvägen 60

Villa
Sjurberg, Rättviks kommun
Fastighetsbyrån Rättvik

3 495 000 kr

97 m²

3 rum

3 072 m² tomt

I populära Sjurberg finner vi denna hemtrevliga och gedigna 1-plansvilla i timmer! Förutom bostadshus finns här garage med inrett gästrum samt en fullutrustad gäststuga med goda uthyrningsmöjligheter! Välkommen att kontakta ansvarige mäklare för mer info!

 • Uteplats
Ovanmyra Lissbrittasgatu 6, Boda Kyrkby, Rättviks kommun

Ovanmyra Lissbrittasgatu 6

Villa
Boda Kyrkby, Rättviks kommun
Fastighetsbyrån Rättvik

1 275 000 kr

230 m²

3 rum

4 500 m² tomt

Fantastiskt fastighet med många möjligheter! Nu har ni möjlighet att förvärva före detta Missionshuset i Ovanmyra, här finns idag bl. a. lägenhet på övervåning, stor sal för t. ex egna verksamheten, drömboende eller varför inte fortsätta anordna konserter, författarkvällar o.s.v. Vidare finns här en inredningsbar vind om ca 100 kvm samt en rymlig avstyckningsbar tomt! Välkommen att kontakta ansvarige mäklare för mer information!

Nygatan 6, Centrum, Rättviks kommun

Nygatan 6

Villa
Centrum, Rättviks kommun
Fastighetsbyrån Rättvik

3 450 000 kr

161 m²

964 m² tomt

Sällsynt tillfälle! Rymlig villa med pool med mycket centralt läge! På Nygatan 6 bor man i en villa med gott om utrymmen, både i form av sovrum och sällskapsytor men också goda hobbyutrymmen i källare och garage. Och med detta lugna men centrala läge har man skolor, stranden, affärer och friluftsliv inom korta gångavstånd!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Söderås Niåkersgatu 4, Söderås, Rättviks kommun

Söderås Niåkersgatu 4

Villa
Söderås, Rättviks kommun
Fastighetsbyrån Rättvik

3 975 000 kr

329 m²

10 rum

9 103 m² tomt

Välkommen till en gedigen timmervilla i Söderås, innehållande 3 st rymliga bostadslägenheter. Högt läge med vacker utsikt och stor tomt, därmed god potential till vidareutveckling av fastigheten.

Visar alla 19