Mäklare Karin Permats

Karin Permats

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Jarlvägen 1B, Hedslund, Rättviks kommun

Jarlvägen 1B

Lägenhet
Hedslund, Rättviks kommun
Fastighetsbyrån Rättvik
550 000 kr
41 m²
1 rum
vån 2/2
2 917 kr/mån
13 415 kr/m²

Välkommen till en trevlig bostadsrätt om 1 rok. Här bor du i första huset på området med hörnläge och inglasad balkong som vetter mot väst. Ljus interiör med utrymme för mindre matplats i köket. Gångavstånd till elljusspår, gym, skola m.m. Endast 10 min promenad till centrum och allt det har att erbjuda!

  • Balkong
Boda Nyåkersgatu 25, Boda Kyrkby, Rättviks kommun

Boda Nyåkersgatu 25

Gård/Skog
Boda Kyrkby, Rättviks kommun
Fastighetsbyrån Rättvik
575 000 kr
94 + 145 m²
3 rum
4,1 ha tomt

Välkommen till en gård i omtyckta Boda Kyrkby! Tillhörande mark är fördelat på två skiften där en del är i direkt anslutning till gården och omgärdar densamma. Det andra skiftet ligger lite längre ned längs med Nyåkersgatu, dvs. inte alls långt ifrån gården. Fastighetens byggnader innehar ett renoveringsbehov och lämnar öppet för dig som köpare att skapa din drömbostad. Anslutning till kommunalt V/A finns! Boda är en mysig by som ligger ca 15 min bilfärd från centrala Rättvik. Här finns bl.a. förskola, skola, matbutik och pizzeria. I området finns också möjligheter till längdskidåkning, skoteråkning, bad, fiske och mycket mer!

Skog & mark Gärdebyn/Atsarbyn, Gärdebyn, Rättviks kommun

Skog & mark Gärdebyn/Atsarbyn

Tomt
Gärdebyn, Rättviks kommun
Fastighetsbyrån Rättvik
500 000 kr
6,1 ha tomt

Härmed försäljes genom anbud 5st fastigheter om drygt 6 ha som består av både skogs- och ängsmark, skogsmarken med ett virkesförråd om 106 m3sk/ha. Flera åkrar nedanför Gärdebyn brukas i dagsläget av Stiernhööksgymnasiet i Rättvik. Under fliken "Dokument & Länkar" finns kartor och skogsbruksplaner. Värdeutlåtande från Essmark Skog finns att inhämta hos ansvarig fastighetsmäklare.

Gulleråsen Kvarnvägen 6, Boda Kyrkby, Rättviks kommun

Gulleråsen Kvarnvägen 6

Villa
Boda Kyrkby, Rättviks kommun
Fastighetsbyrån Rättvik
800 000 kr
70 + 85 m²
4 rum
3 024 m² tomt

Timrad enplansvilla i souterräng, trevligt belägen i Gulleråsen med ett intilliggande öppet landskap. Lagom stor tomt med trädgård och plats för uppförande av ev. komplementbyggnad om så önskas. Bostadshuset har genomgått flertalet bra och större renoveringar, men här finns också möjligheten att skapa sitt eget uttryck i form av ytskikt. I källarplanet finns även garage att tillgå. Inom gångavstånd finns busshållplats med förbindelser till Rättvik och Furudal. I Boda Kyrkby finns bl.a. en liten matbutik, förskola och skola. I området finns också badplats, fina strövområden och närhet till natur. Varmt välkommen på visning!

Skolgatan 14D, Centrum, Rättviks kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Skolgatan 14D

Lägenhet
Centrum, Rättviks kommun
Fastighetsbyrån Rättvik
1 075 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/2
4 473 kr/mån
15 357 kr/m²

Välkommen till en trevlig trerummare med hörnläge! Omtyckt område med en fin innergård och ett centralt läge med gångavstånd till butiker, resecentrum, skolor samt mycket mer som centrum har att erbjuda. Väldisponerad och ljus planlösning med balkong i anslutning till vardagsrummet som vetter mot sydväst.

Ovanmyra Björnmyrgatu 4, Boda Kyrkby, Rättviks kommun

Ovanmyra Björnmyrgatu 4

Villa
Boda Kyrkby, Rättviks kommun
Fastighetsbyrån Rättvik
795 000 kr
55 + 63 m²
2 rum
1 387 m² tomt

Mindre villa i Ovanmyra, perfekt för dig som inte söker den där stora gården och allt vad det innebär. Huset disponeras genom entré- samt källarplan, med en fin veranda som förlänger vår- och höstsäsongerna. Fin trädgård som bl.a. erbjuder björnbär, äpplen och vinbär. I källarplanet finns garage. Som du hör finns allt du behöver! Välkommen på visning.

Furudal Saharavägen 4, Furudal, Rättviks kommun

Furudal Saharavägen 4

Villa
Furudal, Rättviks kommun
Fastighetsbyrån Rättvik
1 375 000 kr
54 + 93 m²
4 rum
1 785 m² tomt

Välkommen till en trevlig villa på omtyckt område i Furudal. Bostadshuset har en ljus och neutral interiör. Fasaden har nyligen byts ut, nya 3-glasfönster är installerade och invid entrén finns en rymlig altan med tak. Perfekt för ljumna sommarkvällar! Här erbjuds utöver bostadshuset en välskött och fin trädgård med odlingslådor, parkeringsyta, lekstuga, bärbuskar och fruktträd. Gångavstånd till flertalet fina badplatser, matbutik, café, förskola- och skola. Intill gården och området finns anslutning till skoterled och mountainbikestigar.

Knihsgatan 7B, Centrum, Rättviks kommun

Knihsgatan 7B

Lägenhet
Centrum, Rättviks kommun
Fastighetsbyrån Rättvik
1 450 000 kr
85,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 502 kr/mån
16 959 kr/m²

Trerummare med trevlig planlösning i omtyckt bostadsrättsförening. Från vardagsrummet nås en balkong som vetter in mot föreningens innergård med eftermiddagssol. Här bor du med gångavstånd till allt som centrum har att erbjuda i form av butiker, restauranger, resecentrum, Siljan med mycket mera. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Balkong
  • Hiss
Modigsvägen 9, Gärdebyn, Rättviks kommun

Modigsvägen 9

Fritidshus
Gärdebyn, Rättviks kommun
Fastighetsbyrån Rättvik
2 975 000 kr
68 + 12 m²
3 rum
673 m² tomt

Välkommen till ett gediget fritidshus med åretruntstandard! Högt beläget med milsvid utsikt över Siljan, de blånande bergen och dess omnejd. Lättskött trädgårdstomt med två uteplatser som båda vetter i riktning mot Siljan. Utöver bostadshuset finns en gäststuga, även dem i timmer.

  • Uteplats
Born Hembornsvägen 42, Born, Rättviks kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Born Hembornsvägen 42

Fritidshus
Born, Rättviks kommun
Fastighetsbyrån Rättvik
895 000 kr
73 m²
3 rum
2 379 m² tomt

Drömmer du om sommartorpet? Då kan den här fastigheten i omtyckta Born vara något för dig. Nuvarande ägare har tilltagit flertalet förbättrande åtgärder bl.a. i form av nytt tak på bostadshuset samt tilläggsisolering och brädklädning med ny fasad i falurött. Allt som är påbörjat är ej färdigställt - vilket lämnar öppet för ny ägare att sätta en egen prägel på det som återstår. Utöver huvudbyggnaden finns timrat härbre, uthus, gäststuga, förrådsbyggnad samt ett båthus nere vid sjön Ljugaren.

  • Plus
Ingels Bingsjövägen 15, Ingels, Rättviks kommun
Ingels Bingsjövägen 15, Ingels, Rättviks kommun, bild 2
Ingels Bingsjövägen 15, Ingels, Rättviks kommun, bild 3

Ingels Bingsjövägen 15

Villa
Ingels, Rättviks kommun
Fastighetsbyrån Rättvik
1 985 000 kr
138 + 90 m²
5 rum
3 233 m² tomt

Rymlig villa i omtyckta Ingels, endast 10 min bilfärd från centrala Rättvik! Inom gångavstånd finns förskola och skola. I bostadshusets souterrängplan finns möjlighet till verksamhet om så önskas. Tidigare har en frisörsalong bedrivits i dessa utrymmen. Utöver bostadshuset finns flertalet garageutrymmen samt en vidbyggd bostadsdel som lämpar sig för gäster eller uthyrning. Bostadshusets tak är omlagt 2016 och uppvärmning sker genom bergvärme. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Altsarbyvägen 32, Altsarbyn, Rättviks kommun

Altsarbyvägen 32

Tomt
Altsarbyn, Rättviks kommun
Fastighetsbyrån Rättvik
750 000 kr
3 165 m² tomt

En rymlig och trevligt belägen tomt i Altsarbyn med utsikt över Siljan! Tomtens yta uppgår till 3165 kvm och beviljat förhandsbesked finns för byggnation. Fastigheten är belägen inom området för det kommunala ledningsnätet för vatten och avlopp. Altsarbyn är en omtyckt by i Södra Rättvik, ca 5 min bilfärd från centrum. Med andra ord även perfekt cykelavstånd! I området finns fin natur och bebyggelse. I Söderås, som angränsar till byn finns både förskola och skola.

Visar alla 12