Mäklare Christian Gustafsson

Christian Gustafsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Tiondevägen 4, Persborg, Ronneby kommun

Tiondevägen 4

Villa
Persborg, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby

2 400 000 kr

185 m²

6 rum

1 412 m² tomt

Nu ges tillfälle att förvärva denna unika tegelvilla i ett plan. Villan är ritad och byggd av arkitekt Börje Fogelberg och inrymmer generösa och representativa ytor med stora ljusinsläpp. Ett av rummen är med sin separata ingång och toalett lämpat för egen verksamhet, hemarbete, ungdomshäng eller generationsboende. Insynsskyddad tomt belägen på återvändsgata nära Brunnsskogen, skolor och sportanläggningar. Varmt välkomna på visning!

Runvägen 32, Runhöjden, Ronneby kommun

Runvägen 32

Villa
Runhöjden, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby

1 850 000 kr

149 m²

6 rum

780 m² tomt

Välkommen till naturskönt belägna Runhöjden och denna tegelvilla i ett plan med källare. Villan är i etage och har en härlig rymd och generösa umgängesytor med mycket ljusinsläpp. Väl underhållen genom åren och delvis renoverad. Bergvärme finns installerat vilket ger en låg driftkostnad. Perfekt för barnfamiljen med sina 3 - 4 sovrum. En härlig tomtgränsande mot grönområde och nära till badsjö. Ett barnvänligt område nära skolor och centrum.

Knut Hahnsgatan 5C, Blekan, Ronneby kommun

Knut Hahnsgatan 5C

Lägenhet
Blekan, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby

750 000 kr

64 m²

3 rum

3 764 kr/mån

11 719 kr/m²

Här erbjuds en välplanerad hörnlägenhet, en trea i gott skick, bara att flytta in och börja bo! Löpande underhåll och renovering har gjorts genom åren. Genomgångslägenhet med inglasad balkong mot Brunnsvallen. Bra läge mitt emellan centrum och Brunnsparken. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Östra Varevägen 23, Risatorp, Ronneby kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Östra Varevägen 23

Villa
Risatorp, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby

995 000 kr

110 m²

6 rum

920 m² tomt

Välkommen till denna gedigna tegelvilla belägen i naturnära Risatorp. Fastigheten har renoveringsbehov då det mesta är av äldre standard. Bra planerad villa med möjlighet till fyra sovrum och två toaletter. Vattenburet värmesystem.

Gamla Kongavägen 3, Hallabro, Ronneby kommun

Gamla Kongavägen 3

Villa
Hallabro, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby

695 000 kr

172 m²

8 rum

1 000 m² tomt

Rymlig funkisvilla belägen mitt i centrala Hallabro. Villan är i två plan samt inredd källare och kan nyttjas som boende för den större familjen eller uthyrning av två till tre lägenheter, möjligheterna är stora. Kök och toalett/duschrum finns på båda våningsplanen. Fastigheten har ett vattenburet värmesystem. På tomten finns även ett stort garage. Välkommen på visning!

Påtorpsbacken 10, Påtorp, Ronneby kommun

Påtorpsbacken 10

Villa
Påtorp, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby

2 700 000 kr

123 m²

5 rum

1 129 m² tomt

Högt beläget och med vy mot Ronnebyån och Brunnsparken/Silverberget finner ni denna helrenoverade 20-talsvilla med äldre detaljer väl bevarade. Villan är renoverad, ombyggd och moderniserad från 2018 och framåt av nuvarande ägare. Mycket charmigt boende där allt är nytt, bara att flytta in och börja bo! Generösa umgängesytor med mycket ljusinsläpp, fyra sovrum samt ett stort badrum och en mindre toalett. På tomten finns ett gästhus i två våningar inrett med pentry, allrum, sovrum samt badrum med tvättmöjligheter, det också i mycket bra skick. Närhet till vacker natur runt Brunnsparken samt till förskola och skola. Varmt välkomna på visning!

Norra Smålandsgatan 11A & 11B, Kallinge, Ronneby kommun

Norra Smålandsgatan 11A & 11B

Villa
Kallinge, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby

2 695 000 kr

202 m²

8 rum

1 383 m² tomt

Hyresfastighet som inrymmer fyra ljusa och trivsamma lägenheter om vardera 2 rum och kök. De båda lägenheterna på entréplan är lite större än de båda på övre plan. Gemensam tvättstuga finns i källaren. Byggnaden har fortlöpande underhållits såväl exteriört som interiört med bl a kök, badrum och ytskikt. Fastigheten har ett vattenburet värmesystem med fjärrvärme. Belägen på stor tomt med centralt läge. Välkomna på visning!

  • Plus
Gränsvägen 35, Gamla Hulta, Ronneby kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Gränsvägen 35

Villa
Gamla Hulta, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby

3 495 000 kr

120 m²

4 rum

634 m² tomt

Ta chansen att förvärva denna nybyggda enplansvilla belägen på populära Gamla Hulta! Perfekt för den som funderar på att bygga nytt, här är allt färdigt, bara att flytta in och börja bo. Öppna umgängesytor och stilrent inrett med ljusa materialval. Vattenburen golvvärme med frånluft och återvinningssystem. Lättskött plan tomt med gräsytor. Välkommen på visning!

Blasius königsgatan 11, Centrum / Davids Kulle, Ronneby kommun

Blasius königsgatan 11

Övrigt
Centrum / Davids Kulle, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby

2 200 000 kr

10 rum

799 m² tomt

Rymlig villa med centralt läge och stora möjligheter! Villan har använts som enfamiljsbostad med restaurang på entréplan. Det passar utmärkt för den större familjen eller dig som av andra anledningar vill ha ett rymligt boende och fortsätta bedriva egen verksamhet. Möjlighet finns även att göra om till flera lägenheter då det är förberett med separata ingångar. Villan är löpande underhållen / renoverad men ett visst interiört renoveringsbehov finns. Vattenburet värmesystem med luft/vattenvärmepump. Välkommen på visning!

Visar alla 9