Mäklare Christian Gustafsson

Christian Gustafsson

Om mig

Jag jobbar individanpassat och med stort engagemang för att tillgodose era behov under försäljningen av er bostad. Det viktigaste för mig är service, tillgänglighet och trygghet. Viljan att göra ett bra jobb har alltid dominerat mitt yrkesliv och är en stor anledning till varför jag trivs med att jobba som mäklare i en stad som Ronneby där det är viktigt med rekommendationer och ett personligt varumärke.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Fårabacksvägen 3, Kallinge, Ronneby kommun
  • Tor 7 mar kl 16:00

Fårabacksvägen 3

Villa
Kallinge, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby
1 000 000 kr
85 + 37 m²
4 rum
1 182 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva denna mindre men välplanerade enplansvilla belägen i populärt område i Kallinge. Högt läge på stor hörntomt där det även finns ett rejält garage med "hög-port" och plats till 3-4 bilar. Villan är till viss del renoverad 2017 då bl a kök och stora delar av ytskikten renoverades. Ljust vardagsrum med braskamin samt två sovrum med möjlighet till fler om behov finns. Baksida med insynsskyddad uteplats samt inglasat uterum. Välkomna på visning.

  • Plus
Gamla Riksvägen 79, Bräkne-hoby, Ronneby kommun

Gamla Riksvägen 79

Villa
Bräkne-hoby, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby
1 250 000 kr
110 + 42 m²
5 rum
1 277 m² tomt

Trevlig funkisvilla från 40-talet i gott skick. Välplanerade ytor fördelade på 2 våningsplan samt källare. Villan är löpande underhållen genom åren och renoveringar har utförts under senare år både exteriört och interiört. Fönster från 2020 och tak rengjort 2022. Invändigt har både kök och badrum samt ytskikt renoverats. Villan har ett vattenburet värmesystem med luft/vattenvärmepump från 2018 samt en braskamin. Fritt och naturskönt läge med närhet till Bräkne-Hobys service och tågstation samt ca 5 km till hav och bad i Järnavik. Varmt välkomna på visning!

Kristallvägen 13, Ekenäs, Ronneby kommun

Kristallvägen 13

Villa
Ekenäs, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby
4 000 000 kr
145 + 55 m²
7 rum
1 661 m² tomt

Välkommen till denna väldisponerade familjevilla belägen på en stor tomt i havsnära Ekenäs. Trivsam villa i mycket gott skick som löpande underhållits genom åren och där kök och ett av badrummen har renoverats under 2023. Här erbjuds hela fem sovrum, två badrum samt öppna och ljusa umgängesytor. Två stora trädäck varav ett mot baksidan som gränsar mot grönområde. På tomten finns även ett friliggande dubbelgarage. Omtyckt område med några minuters promenad till hav och bad.

  • Uteplats
Droppemålavägen 28, Ekenäs, Ronneby kommun

Droppemålavägen 28

Villa
Ekenäs, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby
3 750 000 kr
113 m²
5 rum
1 163 m² tomt

I denna 30-talsvilla belägen i omtyckta Ekenäs bor ni med natursköna omgivningar och bara ett stenkast från hav, bad samt egen brygga via arrende. Charmigt boende i gott skick som renoverats och moderniserats genom åren med bl a nyare kök och badrum. Flera sköna platser för umgänge och avkoppling, bl a på det stora trädäcket med vidsträckt utsikt mot havet eller på den inglasade verandan. Lummig och delvis insynsskyddad tomt. Varmt välkommen på visning!

Visar alla 4