Fastighetsbyrån Ronneby

Fastighetsbyrån Ronneby

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Humlamålavägen 40, Hallabro, Ronneby kommun
 • Mån 5 jun kl 10:00

Humlamålavägen 40

Fritidshus
Hallabro, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby

575 000 kr

53 m²

2 rum

1 345 m² tomt

Lantligt beläget på en lummig tomt i skogskanten! Här finner ni detta mysiga torp med anor från 1900-talets början och som moderniserats/byggts till under 2000-talets mitt. Charmigt boende i gott skick och med den äldre känslan väl bevarad. På tomten finns även en isolerad gäststuga med indraget vatten och el. Närhet till sjö med badstrand och grillplatser. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Kärragårdsvägen 31, Yxnarum, Ronneby kommun

Kärragårdsvägen 31

Villa
Yxnarum, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby

1 300 000 kr

165 m²

5 rum

1 652 m² tomt

En stor villa med ett lantligt läge, härliga omgivningar och med närhet till skog & hav! Villan är löpande underhållen och delvis renoverad under senare år. Bra planerad med rymliga och ljusa umgängesytor samt fyra sovrum. Vattenburet värmesystem med luft/vattenvärmepump samt luftvärmepumpar och eldstäder. Nuvarande ägare har byggt ett stort trädäck på den insynsskyddade baksidan, en härlig plats för umgänge och avkoppling. För den hästintresserade så finns det stall och ridhus i direkt närhet. Välkomna på visning!

Rönnvägen 4, Kallinge, Ronneby kommun

Rönnvägen 4

Villa
Kallinge, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby

1 750 000 kr

136 m²

5 rum

1 647 m² tomt

Mycket välskött villa både interiört och exteriört, belägen på uppväxt, fint inramad trädgårdstomt med staket mot gatan. Återvändsgata fri från genomfartstrafik. Charmig 20-talvsilla som varsamt renoverats och byggts om genom åren och som idag inrymmer fyra sovrum och härliga umgängesytor både inne och ute. Rymligt uterum samt ett stort trädäck med trappa ner till gräsmattan. Vattenburet värmesystem med luft/vattenvärmepump samt flera eldstäder och ventilation med värmeåtervinning. Prydlig trädgård med flera byggnader, bl a ett garage med snickarverkstad, två carportar varav en carport för husbil samt trädgårdsförråd. Varmt välkomna på visning!

Lindalsvägen 3, Lugnet, Ronneby kommun
 • Imorgon kl 13:00

Lindalsvägen 3

Villa
Lugnet, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby

1 295 000 kr

75 m²

4 rum

1 033 m² tomt

Trivsam 20-talsvilla belägen mitt i stan på omtyckta Lugnet - löpande underhållen genom åren och i gott skick. Ett boende som passar perfekt för dig som söker en mindre bostad med en härlig trädgård. Smakfullt renoverad med ljusa ytskikt. Besiktningsprotokoll och energideklaration finns under dokument. Välkomna på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Övre Brunnsvägen 7, Blekan, Ronneby kommun

Övre Brunnsvägen 7

Villa
Blekan, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby

1 495 000 kr

88 m²

4 rum

192 m² tomt

Fantastiskt mysigt boende med centralt läge! Äldre villa som är genomgående renoverad under åren och smakfullt inredd i ljusa färger. Villan inrymmer tre sovrum och två toaletter fördelade på tre plan. Trädgård med altan på framsidan. Varmt välkomna på visning!

Gärestadsvägen 37, Gärestad, Ronneby kommun
 • Sön 11 jun kl 15:00

Gärestadsvägen 37

Villa
Gärestad, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby

5 500 000 kr

195 m²

7 rum

8,9 ha tomt

Välkommen till Eket! En välordnad och fin hästgård med ett fantastiskt fint läge! Karaktärsfullt och vackert boende med mangårdsbyggnad från sent 1800-tal som är i gott skick. Varsamt och smakfullt renoverat med tidsenliga detaljer väl bevarade. Huset är välplanerat och inrymmer generösa umgängesytor med mycket ljusinsläpp samt fyra sovrum. Välkomnande infart genom järngrindar och vidare upp mot gårdsplanen där huset ligger omgärdad av stenmurar och grönska. Här finns en stor ladugård på ca 400 kvm som inrymmer stall och tillhörande utrymmen, kontor, verkstad samt div förvaringsutrymmen. Det mindre uthuset inrymmer rymliga carports samt utrymme till förvaring. På tomten finns även den gamla drängstugan som inrymmer 3 rum och kök. Bra beläget med ca 4 kvm till Ronneby Centrum och Resecentrum, gångavstånd till Ronneby Horse Center. Bussförbindelser till Karlskrona och Ronneby med busshållplats i direkt närhet som går en gång i timmen.

 • Plus
Brunnsvägen 11 A-B, Eringsboda, Ronneby kommun

Brunnsvägen 11 A-B

Övrigt
Eringsboda, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby

3 500 000 kr

2 025 m² tomt

Chans att förvärva den gamla anrika hotellbyggnaden i Eringsboda! Nuvarande ägare har helrenoverat fastigheten under åren 2010 / 2011 och det är idag en välunderhållen hyresfastighet som inrymmer 6 st lägenheter i varierande storlek mellan 78 kvm - 100 kvm, 3 st 2:or och 3 st 3:or. Stora och ljusa lägenheter med högt i tak. Huset är byggt 1930 och mycket av de tidstypiska detaljerna är bevarade såsom bl a kakelugnar och stavparkettgolv. Lägenheterna har egen uteplats alternativt balkong. Trädgården bjuder även den gott om utrymme för uteplatser och odlingsmöjligheter för den hyresgäst som önskar. Förrådsutrymmen finns till alla lägenheter (samtliga har kallförråd och 3:orna har även varmförråd). Det finns förrådsutrymme i källaren samt en matkällare. Oisolerad förrådsbyggnad i trädgården. Gott om fria parkeringar i direkt anslutning till huset. Visning enligt överenskommelse.

Mölleskogsvägen 9, Bräkne-hoby, Ronneby kommun
 • Tor 8 jun kl 16:00

Mölleskogsvägen 9

Villa
Bräkne-hoby, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby

795 000 kr

90 m²

4 rum

1 032 m² tomt

Gedigen tegelvilla belägen på en lummig tomt i centrala Bräkne-Hoby. Löpande underhåll och renoveringar har utförts genom åren, bl a byte av fönster. Vattenburet värmesystem med kombipanna olja/el samt solfångare. Här finns ett äldre uthus som inrymmer garage, carport, vedeldad bastu med duschkabin samt förrådsutrymmen. Besiktningsprotokoll och energideklaration finns under dokument. Välkomna på visning!

 • Plus
Södra Jordövägen 27, Jordö, Ronneby kommun
 • Imorgon kl 15:00

Södra Jordövägen 27

Villa
Jordö, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby

7 695 000 kr

140 m²

6 rum

5 746 m² tomt

Drömmer ni om en egen havsnära pärla att spendera vardagen eller semestern på? Då kan detta vara det ni söker! På natursköna Jordö ligger denna högt belägna villa med strandtomt och som sista hus på gatan. Villan med otrolig utsikt över havet är välskött och i mycket gott skick. Väldisponerad planlösning som erbjuder generösa och ljusa umgängesytor samt tre sovrum och två toaletter. En underbar miljö med flera vackra platser att besöka som naturreservat med fina promenadstråk samt golfbana. Besiktningsprotokoll och energideklaration finns under dokument. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Utmarksvägen 20, Persborg, Ronneby kommun

Utmarksvägen 20

Villa
Persborg, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby

1 700 000 kr

113 m²

5 rum

1 075 m² tomt

Välhållen 60-talsvilla med allt i ett plan. Löpande underhåll och viss renovering har utförts under senare år bl a nytt tak och nya fönster. Praktisk villa som inrymmer ljusa umgängesytor samt tre sovrum. Vattenburet värmesystem med elpanna. Villan är belägen på en plan och lättskött tomt med närhet till naturen och Persborgsgölen. Cykel/gångavstånd till flera skolor. Besiktningsprotokoll och energideklaration finns under dokument. Välkomna på visning!

 • Plus
Häggatorpsvägen 46, Kallinge, Ronneby kommun

Häggatorpsvägen 46

Villa
Kallinge, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby

925 000 kr

219 m²

8 rum

1 206 m² tomt

Söker du ett stort hus med rymliga utrymmen och många sovrum? Då kan detta vara något för dig. Nu finns chans att förvärva det gamla stationshuset i Kallinge. Huset på 219 kvm är löpande underhållet och renoverat med bl a nyare tak och fönster. Även kök, badrum och ytskikt har renoverats. Vattenburet värmesystem med bergvärmepump samt flera eldstäder. På tomten finns även ett uthus på ca 50 kvm som inrymmer förrådsutrymmen.

Esketorpsvägen 8, Esketorp, Ronneby kommun
 • Mån 5 jun kl 16:30
Esketorpsvägen 8, Esketorp, Ronneby kommun, bild 2
Esketorpsvägen 8, Esketorp, Ronneby kommun, bild 3

Esketorpsvägen 8

Villa
Esketorp, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby

3 700 000 kr

160 m²

7 rum

4 579 m² tomt

Mycket välhållen och trivsam villa som till stora delar är renoverad under senare år och som är i gott skick. Ursprungsbostaden har anor tillbaka till sent 1800-tal men som moderniserats och byggts till. Smakfullt inrett och renoverat och med delar av den äldre charmen bevarad. Källarvåning med egen ingång som inretts och utrustats med pentry och badrum samt två rum. Perfekt som ungdomsboende eller för egen verksamhet. Flera sköna platser för möblemang i trädgården samt uteplatser. På tomten finns en rejäl byggnad som inrymmer dubbelgarage, förrådsutrymme samt carport med laddstation för elbil. Stor tomt med mycket naturskönt, kustnära och lantligt läge med närhet till pendling mellan mot Ronneby och Karlskrona. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
Rosengatan 1E, Centrum / Rosengatan, Ronneby kommun

Rosengatan 1E

Lägenhet
Centrum / Rosengatan, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby

695 000 kr

66 m²

2 rum

4 402 kr/mån

10 530 kr/m²

Välplanerad och rymlig tvåa med egen ingång och balkong. Omtyckt bostadsrättsförening som är belägen mitt i stan och med gångavstånd till det mesta. Trevlig innergård med gemensam uteplats. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Vierydsvägen 75, Härstorpssjön, Ronneby kommun

Vierydsvägen 75

Villa
Härstorpssjön, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby

1 450 000 kr

120 m²

6 rum

1 201 m² tomt

I utkanten av stan och på en härlig tomt med skog och sjö som närmsta granne ligger denna trevliga 20-talsvilla. Rymlig tegelvilla med stora möjligheter och som löpande underhållits genom åren. Här finns gott om sovrum och rejäla umgängesytor. Stor altan runt om huset med plats för flera möblemang och med en fantastisk utsikt över Härstorpsjön. Vattenburet värmesystem med äldre kombipanna. På tomten finns även ett stort dubbelgarage med nyare el-portar. Närhet till Härstorpsjöns badplats och till natursköna omgivningar. Varmt välkomna på visning!

Knut Hahnsgatan 5B, Blekan, Ronneby kommun

Knut Hahnsgatan 5B

Lägenhet
Blekan, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby

675 000 kr

52,5 m²

2 rum

3 200 kr/mån

12 857 kr/m²

Bra planerad genomgångslägenhet i mycket gott skick. Smakfullt renoverad med bl a nyare kök. Inglasad balkong med vidsträckt utsikt. Gemensam uteplats på gården med möblemang. Lägenheten är bra belägen mellan centrum och Brunnsskogen. Välkommen på visning!

Grenadjärsvägen 4, Kallinge, Ronneby kommun

Grenadjärsvägen 4

Villa
Kallinge, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby

1 350 000 kr

150 m²

4 rum

1 177 m² tomt

Trevlig villa som är löpande underhållen genom åren och till viss del renoverad med bl a nyare badrum på övre plan. Här finns tre sovrum samt ljusa umgängesytor och toaletter på båda våningsplanen. På fastigheten finns två garage samt två carports både för personbil och husbil samt verkstadsutrymme. Villan har ett vattenburet värmesystem med el/vedpanna samt luftvärmepump. Varmt välkomna på visning!

Idrottsvägen 1, Bräkne-hoby, Ronneby kommun
 • Mån 12 jun kl 17:00

Idrottsvägen 1

Villa
Bräkne-hoby, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby

625 000 kr

82 m²

4 rum

1 671 m² tomt

Mindre tegelvilla belägen på en stor lummig tomt i utkanten av samhället. Fristående uthus med vidbyggt garage och carport. Del av uthuset är isolerat och med el och vatten indraget. Villan har ett vattenburet värmesystem med fjärrvärme. Friskrivningsklausul kommer att tillämpas. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Trollabacken 6, Ellegården, Ronneby kommun
 • Tis 6 jun kl 13:00

Trollabacken 6

Villa
Ellegården, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby

1 650 000 kr

136 m²

5 rum

454 m² tomt

Välkommen till denna charmiga äldre villa med högt läge i centralt men lugnt och naturskönt område. Villan har genomgått löpande underhåll / renoveringar under senare år och är i gott skick, bara att flytta in och börja bo. Generösa umgängesytor med stort ljusinsläpp samt tre bra sovrum och två badrum. Belägen på en hörntomt med en underbar trädgård på framsidan där det finns flera sköna platser för möblemang.

 • Plus
Ronnebyvägen 30, Kallinge, Ronneby kommun

Ronnebyvägen 30

Villa
Kallinge, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby

1 650 000 kr

182 m²

7 rum

1 272 m² tomt

Charmig 20-talsvilla för den större familjen. Här finns idag fyra sovrum med möjlighet till flera vid behov samt två badrum. Löpande underhåll har utförts genom åren och viss renovering gjord under senare år. Bl a är fasaden omputsad, två badrum renoverade samt braskamin installerad. Uppvuxen och lummig tomt med flera sköna platser för möblemang, ett trädäck på baksidan och ett på ena gavelsidan. Stenlagda ytor på framsidan och på infarten. Vattenburet värmesystem med pelletspanna. Gångavstånd till förskola och skola samt till bussförbindelser och service. Varmt välkommen på visning!

Söderbro 1B, Påfågeln / Centrum, Ronneby kommun

Söderbro 1B

Övrigt
Påfågeln / Centrum, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby

450 000 kr

126 m²

3 rum

9 606 kr/mån

Nu erbjuds försäljning av denna bostadsrättslokal i markplan med bästa centrumläge och med parkeringsmöjligheter i direkt närhet. Här har Frisersalong Astra huserat under många år. Lokalen inrymmer en stor lokal som är nymålad och med nytt laminatgolv inlagt ( vattenrör och elledningar finns framdraget i golvet), kök renoverat 2010 och är utrustat med kyl/frysskåp, diskmaskin samt micro, ett mindre kontor samt 2 helkaklade toaletter. Här finns även förrådsutrymmen och även förråd vid garage. Lokalen är utrustad med ac samt larm med kamera. Kontakta mäklaren vid intresse och för visning!

Ringgatan 19, Lugnet, Ronneby kommun

Ringgatan 19

Villa
Lugnet, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby

1 900 000 kr

90 m²

4 rum

1 075 m² tomt

Välskött och trivsam 40-talsvilla belägen på omtyckta Lugnet. Villan har genomgått total renovering genom åren och är i mycket gott skick. Vattenburet värmesystem med luft/vattenvärmepump. Stor vinkelbyggd altan under tak, delvis inglasad. Fristående garage med plats för en bil och förrådsutrymme. Även tomten är väl iordning med plana gräsytor samt stenlagd infart, omgärdad av staket och häck. Varmt välkomna på visning!

Tromtesundavägen 8, Tromtesunda, Ronneby kommun

Tromtesundavägen 8

Villa
Tromtesunda, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby

1 500 000 kr

69 m²

3 rum

3 147 m² tomt

Charmigt boende med avskilt läge på stor skogstomt. Här finns flera eldstäder såsom kamin, öppen spis med insats och vedspis i köket. Stor förrådslänga innehållande carport, förråd samt garage med plats för en bil. Fina och mycket natursköna och havsnära omgivningar med närhet till naturreservat och Almö golfbana. I köpet ingår samtligt lösöre.

 • Uteplats
Knut Hahnsgatan 7B, Blekan, Ronneby kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Knut Hahnsgatan 7B

Lägenhet
Blekan, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby

750 000 kr

55 m²

2 rum

3 367 kr/mån

13 636 kr/m²

Nu finns tillfälle att förvärva denna trivsamma lägenhet i nästintill nyskick. Stilrent och mycket smakfullt inredd med ljusa ytskikt i alla rum. Markiser finns på alla fönster i lägenheten. Gemensam uteplats på gården med möblemang. Lägenheten är bra belägen mellan centrum och Brunnsskogen. Välkommen på visning!

Vierydsvägen 208, Skönevik, Ronneby kommun

Vierydsvägen 208

Villa
Skönevik, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby

1 600 000 kr

105 m²

6 rum

1 284 m² tomt

I natursköna Skönevik ligger denna äldre villa som har renoverats och byggts till under senare år. När huset byggdes till renoverades den äldre delen med bl a nya fönster och ytskikt. Lantligt belägen i ett område med både gårdar, permanent boende och fritidsboende och bara några kilometer till hav och bad i Trolleboda och Vieryd. Varmt välkomna på visning!

Sandviksvägen 81, Sandvik, Ronneby kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Sandviksvägen 81

Villa
Sandvik, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby

5 250 000 kr

126,5 m²

6 rum

2 856 m² tomt

Ett ställe att trivas på! Otroligt fint året runt-boende på Aspan, så nära egen havstomt man kan komma. Här njuter du av en rofylld havsutsikt och naturens lugn. Villan är ombyggd/tillbyggd och renoverad genom åren och inrymmer generösa och ljusa umgängesytor. En fantastisk tomt med bästa västerläge och med flera sköna platser för umgänge och avkoppling. Här finns även tre övriga byggnader på fastigheten (gästhus/sjöbod, garage/förråd samt snickarbod). Egen brygga och båtplats enligt servitut. Besiktningsprotokoll och energideklaration finns att läsa under dokument. Varmt välkommen att boka er på någon utav visningarna och uppleva detta drömställe på plats!

 • Plus
Götgatan 15 B, Brunnsvallen, Ronneby kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Götgatan 15 B

Lägenhet
Brunnsvallen, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby

750 000 kr

58,5 m²

2 rum

2 984 kr/mån

12 821 kr/m²

Mycket smakfullt inredd genomgångslägenhet med inglasad balkong. Renoverad under senare år med bl a kök från 2017 samt nya ljusa ytskikt och parkettgolv i samtliga rum. Gemensam uteplats på gården med möblemang. Lägenheten är bra belägen mellan centrum och Brunnsskogen. Välkommen på visning!

 • Plus
Övre Arvidstorpsvägen 11, null, Ronneby kommun

Övre Arvidstorpsvägen 11

Villa
Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby

1 700 000 kr

88,5 m²

4 rum

1 565 m² tomt

Gillar ni lugnet och det stillsamma ute i naturen? Nu ges möjligheten att ta över detta naturskönt och fritt belägna boende. Detta torp från slutet av 1800-talet har moderniserats och genomgått stora renoveringar under senare år och är i mycket gott skick. Stor tomt med flera sköna platser för umgänge och avkoppling bl a på det stora trädäcket. Närhet till Listersjöarna för bad och fiske samt ca 10 minuters bilväg till Kallinge med skolor och service. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Blåbärsvägen 52, Påtorp, Ronneby kommun

Blåbärsvägen 52

Villa
Påtorp, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby

1 950 000 kr

148 m²

5 rum

877 m² tomt

Gedigen och rejäl familjevilla belägen på återvändsgata i omtyckt och naturskönt område. Tegelvilla i ett plan med källare där underhåll skett löpande genom åren samt viss renovering har utförts. Villan är i gott skick och inrymmer ljusa och generösa umgängesytor. Trevlig baksida med uterum och trädäck. Garage med plats för en bil samt förrådsutrymmen. Välkommen på visning!

Slättagårdsvägen 4, Kallinge, Ronneby kommun

Slättagårdsvägen 4

Lägenhet
Kallinge, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby

375 000 kr

59 m²

2 rum

3 673 kr/mån

6 356 kr/m²

Välplanerad tvåa i centralt belägen bostadsrättsförening. Ljus genomgångslägenhet med balkong och renoverat badrum. Varmt välkomna på visning.

 • Plus
 • Balkong
Nässelvägen 6, Hulta, Ronneby kommun

Nässelvägen 6

Radhus
Hulta, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby

1 900 000 kr

148 m²

5 rum

439 m² tomt

Perfekt boende för den stora familjen i ett barnvänligt och omtyckt område med gång/cykelavstånd till skolor och centrum. Även nära till natursköna omgivningar med fina promenadstråk. Rymligt kedjehus med generösa och ljusa umgängesytor samt fyra sovrum och två toaletter. På tomten finns ett gästhus som även är perfekt som ungdomsboende eller för dig med egen verksamhet. Lättskött tomt med liten gräsyta. Carport med plats för en bil samt infart där ytterligare en bil kan parkera. Mindre altan på framsidan samt ett stort uterum på husets baksida. Vattenburet värmesystem med fjärrvärme. Friskrivningsklausul kommer att tillämpas. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Väbynäsvägen 60, Väbynäs, Ronneby kommun

Väbynäsvägen 60

Fritidshus
Väbynäs, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby

4 250 000 kr

105 m²

5 rum

1 570 m² tomt

Ta chansen att förvärva din skärgårdsdröm längs med Ronnebys vackra kust! Trivsamt och mysigt fritidshus / permanentboende i gott skick och med ett fantastiskt läge där man ser havet åt två håll. Bra planerat med fyra sovrum och två toaletter så här kan hela familjen vistas och njuta av natursköna Väbynäs. Stor altan i etage i söderläge samt altan med kvällssol och havsutsikt. Några minuters gångväg till badplats med sandstrand och badbryggor. Här finns även fina promenadstråk och grillplatser vid havet samt tennisbana att nyttja. Båtplats finns att tillgå. Besiktningsprotokoll finns under dokument. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Ronnebyvägen 7A, Kallinge, Ronneby kommun

Ronnebyvägen 7A

Lägenhet
Kallinge, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby

599 000 kr

81,5 m²

3 rum

4 287 kr/mån

7 350 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade trea i gott skick. Balkong i västerläge mot innergård med gemensam uteplats. Belägen i omtyckt bostadsrättsförening i centrala Kallinge. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
Ekstigen 11, Hallabro, Ronneby kommun
 • Mån 5 jun kl 16:00

Ekstigen 11

Villa
Hallabro, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby

1 100 000 kr

93 m²

5 rum

949 m² tomt

Välplanerad och trevlig familjevilla med fyra sovrum, två badrum och rymliga umgängesytor. Tegelvilla i gott skick som till viss del har renoverats under senare år med bl a nytt kök, badrum, ytskikt samt installation av luft/vattenvärmepump. Här finns ett stort inglasat uterum samt trädäck. Garage för en bil samt asfalterad garageinfart med plats för flera bilar. Välkommen på visning!

 • Plus
Sadelmakaregatan 25, Kallebergahallar, Ronneby kommun

Sadelmakaregatan 25

Villa
Kallebergahallar, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby

750 000 kr

52 m²

3 rum

1 014 m² tomt

Med närhet till både centrum och till sköna promenadstråk vid Skärsjön ligger denna mindre 30-talsvilla. Under 2015 renoverades fastigheten med bl a nya fönster, nytt tak samt badrum. Bra tomt med fristående garage. Villan har ett vattenburet värmesystem med en äldre kombipanna. Välkommen på visning!

Törnrosvägen 26, Kallinge, Ronneby kommun

Törnrosvägen 26

Villa
Kallinge, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby

2 300 000 kr

187 m²

7 rum

915 m² tomt

På Törnrosvägen 26 finner ni denna väldisponerade familjevilla med högt läge på återvändsgata i barnvänligt och naturnära bostadsområde. Gedigen suterrängvilla i gott skick med flera renoveringar gjorda under åren samt löpande underhåll. Villan har byggts till med ett härligt vardagsrum med stora glaspartier som ger huset karaktär. Entréplan blir den naturliga umgängesytan för familj och vänner med en öppen, ljus och luftig planlösning och där köket är husets hjärta. Här finns idag fyra sovrum med möjlighet till flera vid behov. Vattenburet värmesystem med bergvärme samt braskamin. Prydlig tomt med stenbelagda ytor och plan gräsmatta. Besiktningsprotokoll och energideklaration finns under dokument. Varmt välkomna på visning!

Östra Varevägen 23, Risatorp, Ronneby kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Östra Varevägen 23

Villa
Risatorp, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby

995 000 kr

110 m²

6 rum

920 m² tomt

Välkommen till denna gedigna tegelvilla belägen i naturnära Risatorp. Fastigheten har renoveringsbehov då det mesta är av äldre standard. Bra planerad villa med möjlighet till fyra sovrum och två toaletter. Vattenburet värmesystem.

Gamla Kongavägen 3, Hallabro, Ronneby kommun

Gamla Kongavägen 3

Villa
Hallabro, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby

695 000 kr

172 m²

8 rum

1 000 m² tomt

Rymlig funkisvilla belägen mitt i centrala Hallabro. Villan är i två plan samt inredd källare och kan nyttjas som boende för den större familjen eller uthyrning av två till tre lägenheter, möjligheterna är stora. Kök och toalett/duschrum finns på båda våningsplanen. Fastigheten har ett vattenburet värmesystem. På tomten finns även ett stort garage. Välkommen på visning!

Fornminnevägen 12, Gamla Hulta, Ronneby kommun

Fornminnevägen 12

Villa
Gamla Hulta, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby

2 250 000 kr

132 m²

5 rum

1 164 m² tomt

Välkommen till denna välskötta och mysiga villa på Gamla Hulta. Omfattande renoveringar och tillbyggnad gjordes på 90-talet och villan är därefter löpande underhållen och renoverad och är i gott skick. Trevliga umgängesytor med mycket ljusinsläpp. På tomten finns det ett gästhus samt ett förråd. En högt belägen tomt med flera sköna platser för umgänge och avkoppling.

 • Plus
Axvägen 11, Espedalen, Ronneby kommun
Axvägen 11, Espedalen, Ronneby kommun, bild 2
Axvägen 11, Espedalen, Ronneby kommun, bild 3

Axvägen 11

Villa
Espedalen, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby

2 995 000 kr

210 m²

7 rum

1 210 m² tomt

Välkommen till Axvägen 11 Gedigen familjevilla i ett plan med suterrängvåning. Huset är i mycket gott skick och är till största delarna renoverat under senare år både interiört och exteriört för er som inte vill börja med att renovera utan bara vill flytta rätt in och njuta!. Stilrent och smakfullt renoverat och villan är välplanerad för att passa den stora familjen perfekt med många sovrum, generösa och ljusa umgängesytor samt två toaletter, ett badrum och ett duschrum. Runt huset finns tre sköna platser med stor balkong samt två uteplatser i söder/västerläge med sol större delen av dagen och plats för avkoppling och lek. Villan är högt belägen på återvändsgata med både grönområde, centrum och skola på gång/cykelavstånd, Fiber och larm finns klart och är installerat i huset. Hoppas vi ses på visning!

 • Premium

Visar alla 39