Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Ronneby

Fastighetsbyrån Ronneby

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Augusta Tonnings väg 11, Bökeviks Fiskeläge, Ronneby kommun
 • Lör 27 apr kl 13:00
Augusta Tonnings väg 11, Bökeviks Fiskeläge, Ronneby kommun, bild 2
Augusta Tonnings väg 11, Bökeviks Fiskeläge, Ronneby kommun, bild 3

Augusta Tonnings väg 11

Villa
Bökeviks Fiskeläge, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby
12 000 000 kr
148 + 19 m²
5 rum
1 082 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva en unik fastighet med egen strand och brygga. På första parkett och med ett alldeles oslagbart läge finner du nu detta moderna och stilrena boende. Fantastisk havstomt med högt läge i natursköna Bökeviks Fiskeläge. På tomten finns även ett vinterbonat gästhus byggt 2013 och en sjöbod med separat rum/gym. Varmt välkomna att uppleva detta härliga ställe på plats!

 • Premium
 • Uteplats
Ågårdsgatan 5 B , Påfågeln / Centrum, Ronneby kommun
 • Tis 23 apr kl 12:00

Ågårdsgatan 5 B

Lägenhet
Påfågeln / Centrum, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby
350 000 kr
40 m²
1 rum
vån 3/3
2 126 kr/mån
8 750 kr/m²

Mysig och bra planerad lägenhet med låg månadsavgift och med ett rymligt kök. Perfekt som förstabostad. Bra belägen med närhet till service och till Resecentrum. Välkommen på visning!

 • Plus
Bruksvägen 4, Trollabacken, Ronneby kommun
 • Ons 24 apr kl 16:15

Bruksvägen 4

Villa
Trollabacken, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby
950 000 kr
69 + 20 m²
4 rum
706 m² tomt

Ett litet och charmigt hus med insynsskyddat och naturskönt läge i centrala Ronneby. Huset ligger högt beläget med en fin utsikt och i den äldre delen av Ronneby. Längs trevliga promenadstråk och kullerstensgator vid Ronnebyån är det lätt att ta sig till centrum, med affärer och restauranger på 10 minuter. Och bara nedanför backen ligger ICA Maxi. På tomten finns ett stort bigarråträd och här kan man njuta av solen hela dagen. Villan har löpande underhållits och renoverats genom åren men är nu i behov av lite omsorg av en ny ägare. På tomten finns även ett äldre uthus som inrymmer förrådsutrymmen och verkstad. Under dokument finns besiktningsprotokoll och energideklaration. Välkomna på visning!

 • Plus
Knut Hahnsgatan 5B, Blekan, Ronneby kommun

Knut Hahnsgatan 5B

Lägenhet
Blekan, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby
325 000 kr
39,5 m²
1 rum
vån 2/3
2 505 kr/mån
8 228 kr/m²

Bra planerad etta med kök. Mysig lägenhet i omtyckt bostadsrättsförening. Gemensam uteplats på gården med möblemang. Lägenheten är bra belägen mellan centrum och Brunnsskogen. Välkomna på visning!

Sandviksvägen 71, Aspan, Ronneby kommun
 • Tor 25 apr kl 17:00

Sandviksvägen 71

Villa
Aspan, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby
1 695 000 kr
89 + 4 m²
3 rum
915 m² tomt

Välkomna till Aspan och detta fritidshus/permanentboende belägen på friköpt tomt. Gott läge med promenadavstånd till havet och med tillhörande båtplats. Lummig tomt i naturskönt område. Villan är byggd på 20-talet men tillbyggd, renoverad och moderniserad genom åren. Idag inrymmer den kök, ljusa umgängesytor, ett sovrum, badrum samt ett härligt uterum. På tomten finns flera byggnader bl a carport / förråd samt gästrum.

 • Plus
Lindvägen 12, Kallinge, Ronneby kommun

Lindvägen 12

Villa
Kallinge, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby
975 000 kr
86 + 74 m²
3 rum
1 098 m² tomt

Trevlig villa i ett plan med källare. Ett perfekt boende som alternativ till lägenhet. Här finns tre rum med möjlighet att göra om till flera sovrum vid behov. En härlig hörntomt med insynsskyddad baksida som gränsar mot grönområde.

Måsvägen 9, Ekenäs, Ronneby kommun
 • Imorgon kl 14:30
Måsvägen 9, Ekenäs, Ronneby kommun, bild 2
Måsvägen 9, Ekenäs, Ronneby kommun, bild 3

Måsvägen 9

Villa
Ekenäs, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby
9 500 000 kr
64 + 57 m²
5 rum
2 270 m² tomt

Unik chans att få njuta av ett ställe utöver det vanliga längs med Ronnebys vackra kustremsa! Sällan blir ett paradis som detta till salu utan går allt som oftast i arv i generationer. Men nu finns möjligheten att bli ägare till denna fantastiska fastighet, att skapa ert permanenta drömboende eller varför inte ett magiskt fritidsboende. Oavsett vilket finns goda förutsättningar för att trivas bra redan som det ser ut idag. Huset är byggt på 30-talet men moderniserat och smakfullt renoverat där den äldre charmen är väl bevarad med bl.a. vackra kakelugnar, spegeldörrar och trägolv. Stor strandtomt med bästa läge och egna bryggor. Här finns också gäststuga från tidigt 2000, fullt utrustad med pentry och badrum. Varmt välkomna att uppleva denna pärla på plats!

 • Premium
Edestadsvägen 73, Edestad, Ronneby kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Edestadsvägen 73

Villa
Edestad, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby
350 000 kr
85 m²
3 rum
2 008 m² tomt

Mindre enplanshus som passar för såväl fritids som permanentboende. Belägen på en stor tomt med ett enskilt och lantligt läge. Här erbjuds välplanerade kvadrat med kök, vardagsrum, 2 mindre sovrum samt badrum. Luftvärmepump samt kronspis och vedspis. Välkommen på visning!

 • Plus
Risatorpsvägen 71, Risatorp, Ronneby kommun
 • Idag kl 16:30

Risatorpsvägen 71

Villa
Risatorp, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby
750 000 kr
72 + 42 m²
3 rum
1 058 m² tomt

Granne med Brunnsskogen och med cykelavstånd till såväl havet som centrala Ronneby. Gårdshus med inrett rum, vedbod samt förrådsmöjligheter. Bergvärme och kamin bidrar till låga driftskostnader. Kommunalt VA och fiber installerat. Välkommen på visning!

 • Plus
Kristallvägen 14, Ekenäs, Ronneby kommun

Kristallvägen 14

Villa
Ekenäs, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby
3 350 000 kr
105 + 7 m²
4 rum
577 m² tomt

Här erbjuds du flytta in i en väldisponerad enplansvilla med smakfulla materialval och tilltalande planlösning med öppen och ljus umgängesyta samt tre sovrum och två badrum. Trivsam och lättskött tomt med stenläggningar och baksida med insynsskyddad altan med markis. Finns även ett isolerat uterum med utgång från ett av sovrummen. Stenlagd uppfart med carport och förrådsdel. Villan är belägen i kustnära och natursköna Ekenäs med bara en liten promenad till hav och bad. Varmt välkomna på visning!

 • Energieffektiv
Masagårdsvägen 1, Lugnet, Ronneby kommun

Masagårdsvägen 1

Villa
Lugnet, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby
1 495 000 kr
92 + 43 m²
5 rum
709 m² tomt

Trivsam 30-talsvilla belägen på lummig hörntomt i omtyckt och naturnära område. Villan är löpande underhållen genom åren och nuvarande ägare har gjort en hel del renoveringar bl a kök, badrum, uterum samt ytskikt. Här finns idag 4 sovrum och 2 toaletter samt öppen och ljus umgängesyta. Vattenburet värmesystem med pelletspanna. Fristående garage med förrådsdel samt ett uthus. Välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Svalemålavägen 47, Svalemåla-järnavik-gyön-garnanäs-väby-björstorp- S, Ronneby kommun

Svalemålavägen 47

Fritidshus
Svalemåla-järnavik-gyön-garnanäs-väby-björstorp- S, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby
2 995 000 kr
52 m²
2 rum
709 m² tomt

En riktig semesterpärla längs med Ronnebys vackra skärgård. Högt beläget och med en fantastisk utsikt över havet ligger detta fritidshus i mycket naturskönt område och med gångavstånd till hav ochbad. Huset renoverades 2005 med nytt tak och fönster samt kök och är i gott skick. Ett härligt trädäck runt tre sidor av huset med gott om plats för umgänge och avkoppling. På tomten finns även en gäststuga med plats för sängar samt ett förråd med mulltoa, och tvättställ. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Barkarevägen 9, Kallinge, Ronneby kommun

Barkarevägen 9

Villa
Kallinge, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby
1 400 000 kr
101 + 23 m²
5 rum
1 234 m² tomt

Trevlig villa belägen på återvändsgata i ett barnvänligt område, med skolor och centrum inom gångavstånd och med naturen precis runt hörnet. Villan är i bra skick och inrymmer ljusa och öppna umgängesytor samt 3 sovrum. Stor tomt med flera sköna platser bl a det stora trädäcket med spa-bad samt orangeriet i direkt närhet. På tomten finns även ett fristående garage samt uthus med gästrum. Varmt välkomna på visning!

Korallvägen 9, Ekenäs, Ronneby kommun

Korallvägen 9

Villa
Ekenäs, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby
3 995 000 kr
95 m²
3 rum
1 041 m² tomt

För er som drömmer om ett nybyggt boende med kustnära och naturskönt läge. Här erbjuds en inflyttningsklar villa med genomgående hög standard och stilren inredning, bara att flytta in och börja bo. Här bor du underhållsfritt i många år framöver och med en låg driftskostnad. Entréplan inrymmer en öppen och ljus umgängesyta med kök och vardagsrum samt två sovrum, badrum och klädvårdsrum. För familjen som är i behov av flera sovrum finns det dessutom möjlighet att inreda den redan förberedda övervåningen där det förhöjda vägglivet ger större golvyta och högre till tak. Boyta med inredd övervåning blir hela 164 kvm. En stor tomt med en härlig baksida i bästa sol-läge med gräsyta och berg-i dagen. Stora möjligheter att göra trädäck eller odlingsland. Fristående isolerat garage. Mycket trivsamt område med gångavstånd till hav och bad. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Aktervägen 13, Listerby, Ronneby kommun

Aktervägen 13

Villa
Listerby, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby
3 950 000 kr
95 m²
3 rum
1 195 m² tomt

JUST NU KAMPANJ TILL 30:e JUNI 2024. ORDINARIE PRIS 4 400 000 kr. NU 3 950 000 kr För er som drömmer om ett nybyggt boende med kustnära och naturskönt läge. Här erbjuds en inflyttningsklar villa med genomgående hög standard och stilren inredning, bara att flytta in och börja bo. Här bor du underhållsfritt i många år framöver och med en låg driftskostnad. Entréplan inrymmer en öppen och ljus umgängesyta med kök och vardagsrum samt två sovrum, badrum och klädvårdsrum. I vardagsrummet finns braskaminen som sprider värme och trivsel. För familjen som är i behov av flera sovrum finns det dessutom möjlighet att inreda den redan förberedda övervåningen där det förhöjda vägglivet ger större golvyta och högre till tak. Boyta med inredd övervåning blir hela 164 kvm. Fristående isolerat garage. Mycket trivsamt naturnära och nyexploaterat område med gångavstånd till hav och bad. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Bräknevägen 6, Gamla Hulta, Ronneby kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Sön 21 apr kl 13:00

Bräknevägen 6

Villa
Gamla Hulta, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby
2 900 000 kr
156 m²
7 rum
995 m² tomt

Välkommen till denna ståtliga 20-talsvilla högt belägen på Gamla Hulta. En drömvilla för den som söker sekelskiftesvillans alla vackra detaljer men i modern tappning. Ett fantastiskt boende i två plan, källare och med oinredd vind. Ljusa och luftiga rum med högt i tak och mycket ljusinsläpp samt två vackra kakelugnar. Generösa umgängesytor både inne och ute i den trivsamma och lummiga trädgården med gamla fruktträd, bersåer och stor altan högt belägen i söderläge. Här finns även ett spa-bad. Större renoveringar är utförda så som byte av tak, dränering och värmesystem. Perfekt läge med kort promenad till Ronneby resecentrum och till natur och härliga promenadstråk. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Korallvägen 15, Ekenäs, Ronneby kommun
Korallvägen 15, Ekenäs, Ronneby kommun, bild 2
Korallvägen 15, Ekenäs, Ronneby kommun, bild 3

Korallvägen 15

Villa
Ekenäs, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby
3 500 000 kr
97 m²
4 rum
692 m² tomt

Nyproducerad enplansvilla belägen i natursköna och havsnära Ekenäs. Välplanerade kvadrat som inrymmer ljus och öppen umgängesyta med kök och vardagsrum samt tre sovrum. Genomgående parkettgolv i samtliga rum. Vattenburen golvvärme med frånluft och återvinningssystem samt solpaneler. Överskottsmaterial på husets baksida kommer att fraktas bort och tomten grovplaneras. Bostaden är inflyttningsklar. Välkommen på visning!

 • Premium
Korallvägen 17, Ekenäs, Ronneby kommun
Korallvägen 17, Ekenäs, Ronneby kommun, bild 2
Korallvägen 17, Ekenäs, Ronneby kommun, bild 3

Korallvägen 17

Villa
Ekenäs, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby
3 500 000 kr
97 m²
4 rum
659 m² tomt

Nyproducerad enplansvilla belägen i natursköna och havsnära Ekenäs. Välplanerade kvadrat som inrymmer ljus och öppen umgängesyta med kök och vardagsrum samt tre sovrum. Genomgående parkettgolv i samtliga rum. Vattenburen golvvärme med frånluft och återvinningssystem samt solpaneler. Överskottsmaterial på husets baksida kommer att fraktas bort och tomten grovplaneras. Bostaden är inflyttningsklar. Välkommen på visning!

 • Premium
Brunnsvägen 51, Eringsboda, Ronneby kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Brunnsvägen 51

Villa
Eringsboda, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby
850 000 kr
78 + 10 m²
3 rum
1 413 m² tomt

Trivsam och välplanerad enplansvilla i mycket gott skick. Villan har löpande underhållits och en stor renovering gjordes 2012 med nytt kök, badrum, nya fönster, uterum samt nya el/vattenledningar. Även renovering av alla ytskikt och parkettgolv lades in i samtliga rum. Här finns en braskamin i vardagsrummet samt en vedspis i köket, båda sprider värme och trivsel. På fastigheten finns en rejäl carport med förråd samt ytterligare en fristående förrådsbyggnad. Belägen på en stor tomt omgärdad av stenmurar och med vacker omgivning. Varmt välkomna på visning!

Gärdesvägen 3, Bräkne-hoby, Ronneby kommun

Gärdesvägen 3

Villa
Bräkne-hoby, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby
1 700 000 kr
103 + 103 m²
6 rum
864 m² tomt

Välkommen till denna smakfullt renoverade villa i ett plan med källare. Villan har löpande underhållits och under 2020-2022 renoverades stora delar av villan interiört med bl a kök, badrum och allrum i källare med braskamin. Även påkostat exteriört med plattsättningar, markiser och uterum/trädäck. Öppna och ljusa umgängesytor samt 3-4 sovrum och 2 badrum. Fristående garage med plats för en bil samt förråd. Belägen i naturskönt område med baksida mot grönområde och bara några minuter med bil till service, skola och handel.

Videvägen 1, null, Ronneby kommun
 • Tor 25 apr kl 16:00

Videvägen 1

Villa
Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby
795 000 kr
108 m²
4 rum
779 m² tomt

På återvändsgata i barnvänligt och naturnära område ligger denna enplansvilla med välplanerade kvadrat. Belägen på hörntomt med baksidans stora altan mot grönområde. Villan inrymmer tre sovrum med möjlighet till ytterligare ett vid behov. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Törnstigen 6, Centrum / Davids Kulle, Ronneby kommun

Törnstigen 6

Villa
Centrum / Davids Kulle, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby
1 600 000 kr
97 + 97 m²
4 rum
822 m² tomt

Välkommen till denna prydliga och välhållna tegelvilla i ett plan med källare. Generösa och ljusa umgängesytor samt flera sovrum och två badrum. Vattenburet värmesystem med bergvärme. Även mycket välskött utomhus med sten/plattbelagd garageinfart och uteplats, tomt omgärdad med häck. Här finns även ett uterum med öppningsbart skjutparti. Vidbyggt garage med plats för en bil samt förrådsutrymme. På baksidan står en inredd friggebod/gäststuga. Villan är belägen på återvändsgata med centralt läge.

Föreningsgatan 11 a, b, c & d, Blekan, Ronneby kommun

Föreningsgatan 11 a, b, c & d

Villa
Blekan, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby
2 995 000 kr
189 + 82 m²
10 rum
454 m² tomt

Möjlighet att förvärva denna fastighet med centralt läge i Blekanområdet. På fastigheten finns det två byggnader anpassade för uthyrning. Välskött huvudbyggnad som inrymmer 2 trivsamma lägenheter (en 3:a och en 3,5:a), båda i gott skick och med den äldre charmen bevarad. Vattenburet värmesystem med bergvärme. På tomten finns även ett gårdshus med en lägenhet om 2 rok och en lokal/lägenhet om 1 rok. Uppvärmning via luftvärmepump och el-radiatorer. Även denna byggnad är i bra skick. Närhet till Brunnsparken, Ronneby resecentrum, skolor och centrum. Välkommen på visning!

Harstorpsvägen 69, Nättraby, Karlskrona kommun

Harstorpsvägen 69

Gård/Skog
Nättraby, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Ronneby
4 800 000 kr
180 + 37 m²
5 rum
5,7 ha tomt

Mindre tillväxtfastighet med utvecklingspotential och möjlighet till djurhållning. Nära till Karlskrona med alla bekvämligheter och med skog och mark runt knuten. Stor, familjevänlig villa med generösa ytor. Stort vardagsrum med utgång till inglasad altan, 3 – 4 sovrum. Dubbelgarage och stor snickarverkstad. Skogsdelen består i stort av en mycket välskött ungskog med en blandning av gran och björk. Bete om ca 1.5 ha i direkt anslutning till bostaden. Förrådsbodar, garagemöjligheter och fristående snickarverkstad.

Droppemålavägen 28, Ekenäs, Ronneby kommun

Droppemålavägen 28

Villa
Ekenäs, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby
3 750 000 kr
113 m²
5 rum
1 163 m² tomt

I denna 30-talsvilla belägen i omtyckta Ekenäs bor ni med natursköna omgivningar och bara ett stenkast från hav, bad samt egen brygga via arrende. Charmigt boende i gott skick som renoverats och moderniserats genom åren med bl a nyare kök och badrum. Flera sköna platser för umgänge och avkoppling, bl a på det stora trädäcket med vidsträckt utsikt mot havet eller på den inglasade verandan. Lummig och delvis insynsskyddad tomt. Varmt välkommen på visning!

Visar 1 - 25 av 44