Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Nathalie Thorell

Nathalie Thorell

Om mig

Jag brinner för försäljning och är övertygad om att en lyckad affär startar med en engagerad mäklare. För mig är det en självklarhet att alltid sikta på högsta möjliga kundnöjdhet. Det som kännetecknar mig är mitt starka engagemang, målmedvetenhet och noggrannhet. Hos mig är varje kund unik och min strategi är att tillsammans med Er skräddarsy ett upplägg utifrån er situation och er bostad. Mitt mål är att skapa nöjda kunder och goda långsiktiga relationer. Varmt välkommen att kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Augusta Tonnings väg 11, Bökeviks Fiskeläge, Ronneby kommun
  • Lör 27 apr kl 13:00
Augusta Tonnings väg 11, Bökeviks Fiskeläge, Ronneby kommun, bild 2
Augusta Tonnings väg 11, Bökeviks Fiskeläge, Ronneby kommun, bild 3

Augusta Tonnings väg 11

Villa
Bökeviks Fiskeläge, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby
12 000 000 kr
148 + 19 m²
5 rum
1 082 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva en unik fastighet med egen strand och brygga. På första parkett och med ett alldeles oslagbart läge finner du nu detta moderna och stilrena boende. Fantastisk havstomt med högt läge i natursköna Bökeviks Fiskeläge. På tomten finns även ett vinterbonat gästhus byggt 2013 och en sjöbod med separat rum/gym. Varmt välkomna att uppleva detta härliga ställe på plats!

  • Premium
  • Uteplats
Ågårdsgatan 5 B , Påfågeln / Centrum, Ronneby kommun
  • Tis 23 apr kl 12:00

Ågårdsgatan 5 B

Lägenhet
Påfågeln / Centrum, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby
350 000 kr
40 m²
1 rum
vån 3/3
2 126 kr/mån
8 750 kr/m²

Mysig och bra planerad lägenhet med låg månadsavgift och med ett rymligt kök. Perfekt som förstabostad. Bra belägen med närhet till service och till Resecentrum. Välkommen på visning!

  • Plus
Sandviksvägen 71, Aspan, Ronneby kommun
  • Tor 25 apr kl 17:00

Sandviksvägen 71

Villa
Aspan, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby
1 695 000 kr
89 + 4 m²
3 rum
915 m² tomt

Välkomna till Aspan och detta fritidshus/permanentboende belägen på friköpt tomt. Gott läge med promenadavstånd till havet och med tillhörande båtplats. Lummig tomt i naturskönt område. Villan är byggd på 20-talet men tillbyggd, renoverad och moderniserad genom åren. Idag inrymmer den kök, ljusa umgängesytor, ett sovrum, badrum samt ett härligt uterum. På tomten finns flera byggnader bl a carport / förråd samt gästrum.

  • Plus
Masagårdsvägen 1, Lugnet, Ronneby kommun

Masagårdsvägen 1

Villa
Lugnet, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby
1 495 000 kr
92 + 43 m²
5 rum
709 m² tomt

Trivsam 30-talsvilla belägen på lummig hörntomt i omtyckt och naturnära område. Villan är löpande underhållen genom åren och nuvarande ägare har gjort en hel del renoveringar bl a kök, badrum, uterum samt ytskikt. Här finns idag 4 sovrum och 2 toaletter samt öppen och ljus umgängesyta. Vattenburet värmesystem med pelletspanna. Fristående garage med förrådsdel samt ett uthus. Välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Bräknevägen 6, Gamla Hulta, Ronneby kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 21 apr kl 13:00

Bräknevägen 6

Villa
Gamla Hulta, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby
2 900 000 kr
156 m²
7 rum
995 m² tomt

Välkommen till denna ståtliga 20-talsvilla högt belägen på Gamla Hulta. En drömvilla för den som söker sekelskiftesvillans alla vackra detaljer men i modern tappning. Ett fantastiskt boende i två plan, källare och med oinredd vind. Ljusa och luftiga rum med högt i tak och mycket ljusinsläpp samt två vackra kakelugnar. Generösa umgängesytor både inne och ute i den trivsamma och lummiga trädgården med gamla fruktträd, bersåer och stor altan högt belägen i söderläge. Här finns även ett spa-bad. Större renoveringar är utförda så som byte av tak, dränering och värmesystem. Perfekt läge med kort promenad till Ronneby resecentrum och till natur och härliga promenadstråk. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Älgbacken 9D, Älgbacken, Ronneby kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Älgbacken 9D

Lägenhet
Älgbacken, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby
300 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/4
3 755 kr/mån
5 000 kr/m²

Välplanerad tvårummare i markplan med stort uterum. Lägenheten är delvis renoverad under senare år med bl a nytt kök från 2015. Uterummet har öppningsbara skjutpartier samt både rullgardiner och markis och är en skön plats från sen vår till tidig höst. Man når lägenheten via en halvtrappa ner från entrén eller för att slippa trappor helt via ingång på husets framsida. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Törnrosvägen 11, Kallinge, Ronneby kommun
  • Sön 21 apr kl 15:00

Törnrosvägen 11

Villa
Kallinge, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby
1 400 000 kr
112 + 112 m²
5 rum
937 m² tomt

Välkommen till denna tegelvilla i ett plan med källare. Familjevilla med två välutnyttjade och bra planerade våningsplan. Generösa och ljusa umgängesytor samt flera sovrum och två badrum. Vattenburet värmesystem med bergvärme och braskamin. Villan är belägen på återvändsgata med cykel/gångavstånd till skola/förskola samt 2 min gångavstånd till busshållplats.

  • Plus
  • Uteplats
Nässelvägen 6, Hulta, Ronneby kommun
  • Fre 26 apr kl 15:00

Nässelvägen 6

Radhus
Hulta, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby
1 550 000 kr
148 + 25 m²
5 rum
439 m² tomt

Perfekt boende för den stora familjen i ett barnvänligt och omtyckt område med gång/cykelavstånd till skolor och centrum. Även nära till natursköna omgivningar med fina promenadstråk. Rymligt kedjehus med generösa och ljusa umgängesytor samt fyra sovrum och två toaletter. På tomten finns ett gästhus som även är perfekt som ungdomsboende eller för dig med egen verksamhet. Lättskött tomt med liten gräsyta. Carport med plats för en bil samt infart där ytterligare en bil kan parkera. Mindre altan på framsidan samt ett stort uterum på husets baksida. Vattenburet värmesystem med fjärrvärme. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Vallmovägen 7C, Kallinge, Ronneby kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Vallmovägen 7C

Lägenhet
Kallinge, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby
250 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 2/3
2 671 kr/mån
4 673 kr/m²

Ljus och välplanerad genomgångslägenhet med balkong. Bra belägen med närhet till skola, idrottsplats, sporthall & simhall. Välkommen på visning!

  • Balkong
Grenadjärsvägen 4, Kallinge, Ronneby kommun

Grenadjärsvägen 4

Villa
Kallinge, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby
1 350 000 kr
150 + 75 m²
4 rum
1 177 m² tomt

Trevlig villa som är löpande underhållen genom åren och till viss del renoverad med bl a nyare badrum på övre plan. Här finns tre sovrum samt ljusa umgängesytor och toaletter på båda våningsplanen. På fastigheten finns två garage samt två carports både för personbil och husbil samt verkstadsutrymme. Villan har ett vattenburet värmesystem med el/vedpanna samt luftvärmepump. Varmt välkomna på visning!

Visar alla 10