Mäklare Nathalie Thorell

Nathalie Thorell

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ådalsvägen 10, Bräkne-hoby, Ronneby kommun
 • Sön 8 okt kl 10:30

Ådalsvägen 10

Villa
Bräkne-hoby, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby
1 450 000 kr
140 m²
6 rum
725 m² tomt

Välplanerad och trevlig familjevilla i naturskönt beläget villaområde. Villan har löpande renoverats genom åren med bl a nytt kök och duschrum under senare år. Här finns fyra sovrum och två toaletter samt bra planerade umgängesytor. Baksidan av tomten gränsar mot grönområde. Välkommen på visning!

 • Plus
Malms backe 3, Bräkne-hoby, Ronneby kommun

Malms backe 3

Villa
Bräkne-hoby, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby
1 450 000 kr
62 m²
3 rum
1 016 m² tomt

Högt beläget och kustnära finner ni detta mysiga enplanshus med härlig utsikt över åkrar och ängar. Väl omhändertaget och löpande underhållet genom åren samt moderniserat och renoverat. Cykelavstånd till hav & bad samt 10 minuters bilväg till service och tågstation i Bräkne-Hoby. Friskrivningsklausul kommer att tillämpas. Besiktningsprotokoll finns under dokument. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Ekstigen 3, Hallabro, Ronneby kommun

Ekstigen 3

Villa
Hallabro, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby
800 000 kr
113 + 88 m²
6 rum
851 m² tomt

Gedigen tegelvilla perfekt för den stora familjen med sina fyra sovrum och rymliga umgängesytor. Löpande underhåll och viss renovering har utförts genom åren bl a nytt tak 2013, installation av luft/vattenvärmepump 2017 och solceller 2022. Insynsskyddad baksida med stor altan under tak. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Kaptensvägen 5, Kallinge, Ronneby kommun

Kaptensvägen 5

Villa
Kallinge, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby
795 000 kr
159 + 9 m²
4 rum
935 m² tomt

Gedigen tegelvilla belägen på hörntomt i centrala Kallinge. Nuvarande ägare har utfört löpande underhåll av fastigheten och bl a installerat ny elpanna, luftvärmepump samt bytt fönster. På tomten finns en fristående uthuslänga som inrymmer tvättavdelning samt garage och förråd.

Sandviksvägen 71, Aspan, Ronneby kommun

Sandviksvägen 71

Villa
Aspan, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby
1 795 000 kr
89 + 4 m²
3 rum
915 m² tomt

Välkomna till Aspan och detta fritidshus/permanentboende belägen på friköpt tomt. Gott läge med promenadavstånd till havet och med tillhörande båtplats. Lummig tomt i naturskönt område. Villan är byggd på 20-talet men tillbyggd, renoverad och moderniserad genom åren. Idag inrymmer den kök, ljusa umgängesytor, ett sovrum, badrum samt ett härligt uterum. På tomten finns flera byggnader bl a carport / förråd samt gästrum.

 • Plus
Norra Smålandsgatan 12, Kallinge, Ronneby kommun

Norra Smålandsgatan 12

Villa
Kallinge, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby
695 000 kr
150 + 30 m²
6 rum
1 108 m² tomt

Stor familjevilla med högt och bra läge på återvändsgata i centrala Kallinge. Tomten gränsar mot grönområde där det även finns en lekplats. Löpande underhåll har utförts men renoveringsbehov föreligger. Villan har ett vattenburet värmesystem med fjärrvärme. Friskrivningsklausul kommer att tillämpas. Närhet till Kallingeskolan och Myrans förskola. Välkomna på visning!

Knut Hahnsgatan 5A, Blekan, Ronneby kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Knut Hahnsgatan 5A

Lägenhet
Blekan, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby
265 000 kr
24 m²
1 rum
vån 1/3
1 688 kr/mån
11 042 kr/m²

Bra planerad etta med både pentry och sovalkov. Mysig lägenhet i bra skick på första våningen i omtyckt bostadsrättsförening. Gemensam uteplats på gården med möblemang. Lägenheten är bra belägen mellan centrum och Brunnsskogen. Välkomna på visning!

 • Plus
Grenadjärsvägen 4, Kallinge, Ronneby kommun

Grenadjärsvägen 4

Villa
Kallinge, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby
1 350 000 kr
150 + 75 m²
4 rum
1 177 m² tomt

Trevlig villa som är löpande underhållen genom åren och till viss del renoverad med bl a nyare badrum på övre plan. Här finns tre sovrum samt ljusa umgängesytor och toaletter på båda våningsplanen. På fastigheten finns två garage samt två carports både för personbil och husbil samt verkstadsutrymme. Villan har ett vattenburet värmesystem med el/vedpanna samt luftvärmepump. Varmt välkomna på visning!

Trollabacken 6, Ellegården, Ronneby kommun
 • Mån 9 okt kl 13:00

Trollabacken 6

Villa
Ellegården, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby
1 650 000 kr
136 + 10 m²
5 rum
454 m² tomt

Välkommen till denna charmiga äldre villa med högt läge i centralt men lugnt och naturskönt område. Villan har genomgått löpande underhåll / renoveringar under senare år och är i gott skick, bara att flytta in och börja bo. Generösa umgängesytor med stort ljusinsläpp samt tre bra sovrum och två badrum. Belägen på en hörntomt med en underbar trädgård på framsidan där det finns flera sköna platser för möblemang.

 • Plus
Övre Arvidstorpsvägen 11, null, Ronneby kommun

Övre Arvidstorpsvägen 11

Villa
Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby
1 700 000 kr
88,5 + 20 m²
4 rum
1 565 m² tomt

Gillar ni lugnet och det stillsamma ute i naturen? Nu ges möjligheten att ta över detta naturskönt och fritt belägna boende. Detta torp från slutet av 1800-talet har moderniserats och genomgått stora renoveringar under senare år och är i mycket gott skick. Stor tomt med flera sköna platser för umgänge och avkoppling bl a på det stora trädäcket. Närhet till Listersjöarna för bad och fiske samt ca 10 minuters bilväg till Kallinge med skolor och service. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Ekstigen 11, Hallabro, Ronneby kommun

Ekstigen 11

Villa
Hallabro, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby
1 025 000 kr
93 + 93 m²
5 rum
949 m² tomt

Välplanerad och trevlig familjevilla med fyra sovrum, två badrum och rymliga umgängesytor. Tegelvilla i gott skick som till viss del har renoverats under senare år med bl a nytt kök, badrum, ytskikt samt installation av luft/vattenvärmepump. Här finns ett stort inglasat uterum samt trädäck. Garage för en bil samt asfalterad garageinfart med plats för flera bilar. Välkommen på visning!

 • Plus

Visar alla 11