Mäklare Håkan Meldgaard

Håkan Meldgaard

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Fornanäsvägen 7, Påtorp, Ronneby kommun

Fornanäsvägen 7

Villa
Påtorp, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby
695 000 kr
105 m²
3 rum
505 m² tomt

Äldre funkisvilla med möjlighet för 2 lägenheter då kök och badrum/toalett finns på båda våningsplanen. Fastigheten är i behov av renovering både interiört och exteriört. Här finns även ett äldre brygghus med gott om utrymme. Vattenburet värmesystem. Villan är belägen på en lummig hörntomt i omtyckt och naturskönt område med närhet till Ronneby Brunnspark. Fastigheten säljes med friskrivning. Välkomna på visning!

Smemålavägen 12, Hallabro, Ronneby kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Smemålavägen 12

Villa
Hallabro, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby
950 000 kr
130 + 78 m²
5 rum
5 886 m² tomt

Avstyckad gård med avskilt läge i en levande landsbygd och med utsikt över åker och ängsmark. Gedigen tegelvilla som löpande har underhållits genom åren. På tomten finns tillhörande ekonomibyggnad med möjlighet till djurhållning eller stort garage/förråd. Del av ladugården är byggd 2012. Ca 5 minuters bilväg till Hallabro och förskola/skola F-6. Cykelavstånd till flera badsjöar. Välkomna på visning!

  • Uteplats
Poppelvägen 4, Kallinge, Ronneby kommun

Poppelvägen 4

Villa
Kallinge, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby
1 700 000 kr
153 m²
6 rum
730 m² tomt

Välplanerad familjevilla belägen på återvändsgata i naturnära område. Villan är löpande underhållen och har nyrenoverade ytskikt i samtliga rum, även köket är renoverat under senare år. Trevlig trädgård med plattbelagd entrésida och baksida med två nybyggda trädäck och bergkross. Fiber finns indraget i fastigheten. Välkommen på visning!

Edestadsvägen 27, Edestad, Ronneby kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Edestadsvägen 27

Gård/Skog
Edestad, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby
1 950 000 kr
153 + 14 m²
6 rum
6 685 m² tomt

"Hästställe" med 3 boxplatser, bete och plats för paddock. Möjlighet finns till djurhållning – Stallbyggnad uppförd 1990 med sadelkammare, foderkammare samt höskulle över hela stallet. Trädgårdstomt samt ca 4 000 kvm bete / hagmark. Gedigen och trevligt planerad tegelvilla i ett plan med generösa umgängesytor både inne och ute. Perfekt familjevilla med sina fem sovrum och två badrum. Soluppvärmd pool i trädgården. På tomten finns även en knuttimrad gäststuga, garage samt två praktiska trädgårdsförråd. Varmt välkomna på visning!

Lindblomsvägen 6A, Espedalen, Ronneby kommun

Lindblomsvägen 6A

Lägenhet
Espedalen, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby
410 000 kr
44,5 m²
1 rum
vån 3/3
2 727 kr/mån
9 213 kr/m²

Välkommen till denna yteffektiva etta i mycket gott skick. Bostaden har renoverats under senare år då bl a köket helrenoverades. Inrymmer hall, kök med matplats, allrum med sovalkov och arbetsplats. Cykel- gångavstånd till centrum.

Axvägen 11, Espedalen, Ronneby kommun
Axvägen 11, Espedalen, Ronneby kommun, bild 2
Axvägen 11, Espedalen, Ronneby kommun, bild 3

Axvägen 11

Villa
Espedalen, Ronneby kommun
Fastighetsbyrån Ronneby
2 650 000 kr
210 + 26 m²
7 rum
1 210 m² tomt

Välkommen till Axvägen 11 Gedigen familjevilla i ett plan med suterrängvåning. Huset är i mycket gott skick och är till största delarna renoverat under senare år både interiört och exteriört för er som inte vill börja med att renovera utan bara vill flytta rätt in och njuta! Stilrent och smakfullt renoverat och villan är välplanerad för att passa den stora familjen perfekt med många sovrum, generösa och ljusa umgängesytor samt två toaletter, ett badrum och ett duschrum. Runt huset finns tre sköna platser med stor balkong samt två uteplatser i söder/västerläge med sol större delen av dagen och plats för avkoppling och lek. Villan är högt belägen på återvändsgata med både grönområde, centrum och skola på gång/cykelavstånd, Fiber och larm finns klart och är installerat i huset. Hoppas vi ses på visning!

  • Premium

Visar alla 6