Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Camilla Berg

Camilla Berg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Envallskröken 1, Vansjö Nordsjö, Heby kommun
  • Sön 21 apr

Envallskröken 1

Fritidshus
Vansjö Nordsjö, Heby kommun
Fastighetsbyrån Sala
1 525 000 kr
40 m²
2 rum
2 041 m² tomt

Välkommen till detta charmiga fritidshus med året runt-standard, beläget i det populära fritidshusområdet Vansjö. Stor tomt med odlingslådor och bärbuskar. Stugan erbjuder ett rymligt allrum med kamin, modernt arbetskök med vedspis, ett sovrum samt ett helkaklat duschrum med golvvärme för extra komfort! På tomten finns även en gäststuga, en friggebod med förråd och vedeldad bastu samt en pool att svalka sig i. Området runt Vansjö-Nordsjö präglas av vacker natur med möjlighet till härliga promenader och friluftsliv. Närhet till service och bekvämligheter för vardagen finns i Morgongåva eller Heby (ca 10 minuter med bil).

  • Plus
  • Uteplats
Smedstorpsvägen 23, Vittinge, Heby kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Smedstorpsvägen 23

Lägenhet
Vittinge, Heby kommun
Fastighetsbyrån Sala
795 000 kr
134 m²
5 rum
7 673 kr/mån
5 933 kr/m²

Bekvämt och rymligt bostadsrättsparhus med fritt och trevligt läge i området. Smedstorpet ligger med vackra omgivningar och gångavstånd till buss, förskola och skola. Extra parkering finns att tillgå i föreningen men garageplats ingår i avgiften. Entréplanet erbjuder stora sociala ytor med öppen planlösning mellan det ljusa vardagsrummet och det nyrenoverade köket med täljstenskamin och matplats invid fönster. Här finns utgång till altan under tak i söderläge och lättskött trädgårdstäppa med fristående förråd/vedbod. Huset erbjuder även ett sovrum i entréplanet samt tvättstuga, duschrum och pannrum med groventré. På det övre planet finns tre rymliga sovrum med goda förvaringsmöjligheter, badrum med badkar samt ett uterum som kan nyttjas på olika sätt. --- Pågående diskussioner inom föreningen om ett eventuellt friköp. ---

  • Uteplats
Kungsängsgatan 1 A, Sala tätort, Sala kommun

Kungsängsgatan 1 A

Lägenhet
Sala tätort, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala
695 000 kr
38 m²
1 rum
vån 1/3
3 037 kr/mån
18 289 kr/m²

Häftig kvadratsmart etta på första våningen i centralt läge - perfekt som övernattningslägenhet eller för dig som ska flytta hemifrån. Lägenheten har en ljus och öppen planlösning. Fullt utrustat kök med infälld belysning och en häftig lackerad tapet som stänkskydd. Vardagsrum med fransk balkong och avdelningsbar sovalkov med plats för dubbelsäng. Helkaklat duschrum med tvättmaskin. Entréhall med klädkammare. Bostadsrättsföreningen har gjort stora och kostsamma investeringar såsom stamrenovering, fönsterbyte, yttertak, fasad, dörrar, el, balkongrenovering m.m.

Kyrkogatan 5A, Heby, Heby kommun

Kyrkogatan 5A

Lägenhet
Heby, Heby kommun
Fastighetsbyrån Sala
420 000 kr
36,4 m²
1 rum
vån 3/3
2 974 kr/mån
11 538 kr/m²

Rymlig och välplanerad 1:a i skuldfri förening. Nyrenoverat duschrum, riktigt kök samt ett vardagsrum som är lätt att dela av för att separera sovplats från vardagsrum. Mycket bra läge med närhet till matbutik, bank, café m.m. och promenadavstånd till både buss och tågstation. Indraget fiberbredband och kabel-tv! Möjlighet till snabbt tillträde.

Soldatvägen 12, Salbohed, Sala kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Soldatvägen 12

Tomt
Salbohed, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala
225 000 kr
1 420 m² tomt

Obebyggd tomt i centrala Salbohed, endast ca 200 m till såväl livsmedelsbutik, bensinstation och pizzeria, ca 300 m till Salbo förskola samt knappt 7 km till Hedens skola F-6. Till badplatsen vid Stävresjön är det ca 4 km. Med bil tar du dig till Sala på ca 15 minuter och Västerås på ca 30 minuter. Tomten omfattas av byggnadsplan 19-VÄB-1259 som finns att ta del av under "Dokument & länkar". Den innebär att tomten får bebyggas av bostadshus i ett plan. För frågor om bygglov, vänligen kontakta Sala kommun på telefon 0224-747000.

Östergårdsvägen 19, Salbohed, Sala kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Östergårdsvägen 19

Tomt
Salbohed, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala
295 000 kr
2 354 m² tomt

Trivsam hörntomt, sist på återvändsgata, med vacker utsikt över skog och åkermark. Här ges tillfälle att uppföra ett enplanshus i ostört läge med närhet till livsmedelsbutik, restaurang samt förskola. Positivt förhandsbesked finns med följande villkor: • Enbostadshus i ett plan med sadeltak om ca 125 kvm • Placering, material, färgsättning, proportioner, volym och skala likt enbostadshus i omgivningen • Avstånd till väg likt närliggande enbostadshus

Visar alla 6