Fastighetsbyrån Sala

Fastighetsbyrån Sala

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Brunnsätra 301, Vittinge, Heby kommun

Brunnsätra 301

Villa
Vittinge, Heby kommun
Fastighetsbyrån Sala

2 800 000 kr

147 m²

5 rum

3 400 m² tomt

Härlig fastighet med helt insynsskyddad tomt strax utanför samhället Vittinge. Huset har nytt yttertak från 2015 och invändigt finns stort kök från 2015, fint badrum från 2015, toalett från 2019 och en superfin vindsvåning med full takhöjd inredd 2017 med sovrum och litet allrum/lounge. Matrum och ytterligare två sovrum finns också i huset. Två fungerande kakelugnar och bergvärme som huvudsaklig uppvärmning och kommunalt vatten. Närhet till badplats!

Mellandammen 113, Mellandammen, Sala kommun

Mellandammen 113

Villa
Mellandammen, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala

4 780 000 kr

174 m²

7 rum

1 224 m² tomt

Rymlig villa med lugnt läge nära natur och fina promenadvägar och ändå med bekvämt cykelavstånd till centrum. Villan har stort kök, vardagsrum med kamin, allrum, två fina duschrum och hela fem sovrum. Friliggande isolerad dubbelgarage och en isolerad stuga om ca 13 kvm med golvvärme. Vattenburen värme och kommunalt VA.

Tingvastbo 141, Tärna, Sala kommun

Tingvastbo 141

Villa
Tärna, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala

2 350 000 kr

130 m²

5 rum

2 269 m² tomt

Mycket fin och välvårdad villa med lugnt läge längs återvändsväg. Snyggt och stilrent kök renoverat 2017. I anslutning till köket finns allrum/matsal med skjutdörrar till inglasad altan. Två fina helkaklade bad-/duschrum. Mysigt vardagsrum med ryggåstak. Utöver den inglasade altanen finns även en öppen uteplats på framsidan. Garage med förrådsdel. Bredband via fiber. Lättskött trädgårdstomt förberedd för robotgräsklippare. Trivsam utsikt över åkerlandskap.

Schweringatan 10, Norrmalm/Mamre, Sala kommun

Schweringatan 10

Villa
Norrmalm/Mamre, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala

2 150 000 kr

89 m²

4 rum

1 278 m² tomt

Prydlig fasighet med tillbyggt bostadshus som idag rymmer kök, vardagsrum, tre sovrum och ett rymligt dusch-/tvättrum. Dubbelgarage med luftvärmepump. Prydligt trädgård omgärdad av häck. Kommunalt VA och vattenburet värmesystem.

Orrbo 111, Varmsätra, Sala kommun

Orrbo 111

Fritidshus
Varmsätra, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala

1 595 000 kr

81 m²

3 rum

6 434 m² tomt

Med lugnt och trivsamt läge utanför Varmsätra ligger denna mycket prydliga och välskötta fastighet. Huset som håller god standard används idag som fritidshus året runt men är även lämpligt som permanentboende. Ljust kök med fungerande vedspis. Vardagsrum med fungerande braskamin och praktisk platsbyggd förvaring. Rymligt duschrum och klädvårdsrum med groventré. På tomten finns bland annat gäststuga och uthuslänga med carport och goda förvaringsmöjligheter. Tomten består både av en välskött och mycket fin trädgård samt en stor stenig skogsbacke med goda möjligheter att ta egen ved. I trädgården finns bland annat en mysig berså och gott om perenner. Trivsamt läge med vy över hästhagar och åkerlandskap.

Norrhörende 118 & 119, Västerfärnebo, Sala kommun
 • Sön 11 jun kl 11:00

Norrhörende 118 & 119

Fritidshus
Västerfärnebo, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala

1 200 000 kr

39 m²

2 rum

1,8 ha tomt

Två fastigheter om totalt 18 184 kvm. Högt och vackert läge med fina lantliga omgivningar, endast 2,5 km till trevlig badplats vid Hörendesjön. Vinterbonad stuga med hall, kök med fin köksinredning, vardagsrum med öppen spis, fräscht duschrum och ett sovrum. Nybyggd vinterbonad gäststuga samt ett äldre hus med stora renoveringsbehov. Godkänt avlopp från 2014. Fristående garage. Besiktningsprotokollet finns att ta del av under "Dokument & länkar" på Fastighetsbyråns hemsida. OBS! Besiktningen och dolda fel-försäkringen gäller endast huset på fastigheten Sala Norrhörende 2:37. Kontaktperson fram till och med 8/6 är Emelie Videll.

 • Plus
 • Uteplats
Ringgatan 29B, Centrum, Sala kommun

Ringgatan 29B

Lägenhet
Centrum, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala

975 000 kr

53 m²

2 rum

4 741 kr/mån

18 396 kr/m²

Mycket fin och renoverad lägenhet bekvämt belägen endast en halvtrappa upp. Modernt kök (-15) i klassisk stil med diskmaskin och utsikt mot innergården. Vardagsrum med utgång till rymlig och inglasad balkong med bra solläge. Sovrum med bred skjutdörrsgarderob och spotlights. Klädkammare. Kaklat duschrum med tvättmaskin och fönster. Internet via kabel-tv-nätet ingår i månadsavgiften (finns även fiber för som vill teckna ett eget abonnemang). Lägenheten säljs med friskrivningsklausul. Köparen uppmanas att undersöka lägenheten och godtar lägenhetens skick vad gäller eventuella fel eller brister.

 • Balkong
Mångatan 5, Ängshagen, Sala kommun

Mångatan 5

Villa
Ängshagen, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala

3 450 000 kr

127 m²

5 rum

930 m² tomt

Välplanerad enplansvilla på lugnt villaområde med närhet till lekpark, skolor, matbutik och lokalbuss! Rymligt kök med ljus inredning från 2010, stort vardagsrum med braskamin, nyrenoverad groventré från 2019 och nyrenoverat dusch-/tvättrum från 2019. Ytterligare ett duschrum och fyra sovrum finns i huset. Inglasad altan, öppen altan och ett soldäck finns på baksidan av huset och där finns också en fin stuga från 2017 med bastu och relaxrum. Friliggande varmgarage och trädgårdsförråd. Laddbox för elbil och fiberbredband finns!

Rörbo 114, Rörbo, Sala kommun

Rörbo 114

Fritidshus
Rörbo, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala

650 000 kr

41 m²

3 rum

1 488 m² tomt

Med lugnt och fridfullt läge, ligger denna stuga med enkel standard. Stor altan under tak i söderläge med naturskön utsikt. Här finns även en uthusbyggnad som inrymmer ett gästrum samt en snickarverkstad/förråd samt ett dass. Tomt med sjöglimt och många möjligheter för den som gillar odling och plantering. Rörbosjön är främst en fågelsjö och lämpar sig inte för bad. Badplats finns vid Öjesjön (ca 10 minuter bort), Stävresjön eller Brattheden. Bra läge, endast 1,5 timmes bilresa från Stockholm.

 • Uteplats
Turbogatan 50B, Turbo, Sala kommun

Turbogatan 50B

Lägenhet
Turbo, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala

1 095 000 kr

87 m²

3 rum

4 895 kr/mån

12 586 kr/m²

Ljus och trevlig lägenhet med lugnt läge och trapphiss! Bra planlösning med hall i entréplan och en trappa upp till övriga rum, trapphiss ingår om köparen så vill. Ljust kök med utgång till stor takad balkong med bra solläge. Duschrum med tvättmaskin och torkskåp. Äldre men välskötta ytskikt ger dig som köpare goda möjligheter att renovera efter eget tycke och smak. I föreningen finns förutom tvättstuga även bastu och samlingslokal. I direkt närhet finns skog och natur med goda rekreationsmöjligheter. För dig med elbil har föreningen en laddstolpe med plats för två bilar!

 • Balkong
Odingatan 40, Kungsängen, Sala kommun

Odingatan 40

Lägenhet
Kungsängen, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala

1 095 000 kr

55,4 m²

2 rum

3 525 kr/mån

19 765 kr/m²

Ljus och trivsam lägenhet i fint skick, bekvämt belägen en halvtrappa upp! Stilrent kök med gott om förvaring, renoverat 2015. Trevlig planlösning med dörr mellan kök och vardagsrum. Fräscht duschrum med våtrumsmatta renoverat 2015. Ljust vardagsrum med utgång till stor balkong. Balkongen är rymlig, har ett bra solläge och vy över den lugna baksidan. Från hallen nås en praktisk klädkammare.

 • Balkong
Visbäck 139, Möklinta, Sala kommun

Visbäck 139

Fritidshus
Möklinta, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala

275 000 kr

40 m²

2 rum

1 683 m² tomt

Trevligt fritidshus med naturnära läge och enkel standard. Rymligt vardagsrum med öppen spis (ej i bruk). Praktiskt kök med vedspis (ej i bruk). Lättskött naturtomt med bra möjligheter att anlägga trädgård. Observera att varken el, vatten eller avlopp finns. El har tidigare funnits och kan återanslutas, säljaren har fått en ungefärlig uppskattad prisuppgift av Vattenfall på ca 60 000 - 75 000 kr. Alla inventarier lämnas kvar och ingår i överlåtelsen. Ingen ytterligare städning kommer att utföras. Renoveringsbehov föreligger då inget underhåll utförts på många år.

 • Plus
Öster Vrenninge 170, Salbohed, Sala kommun

Öster Vrenninge 170

Fritidshus
Salbohed, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala

575 000 kr

51 m²

2 rum

2 150 m² tomt

Rymligt fritidshus med fint läge i skogsbrynet och med utsikt över åkerlandskap. Stort vardagsrum med burspråk och fungerande braskamin, vardagsrummet kan enkelt delas av för att erhålla ytterligare ett sovrum. Praktiskt arbetskök med vedspis (ej godkänd). Duschrum med bastu och toalettrum med mulltoalett. Stor tomt bestående av både trädgård och naturtomt. På tomten finns bland annat ett rymligt kallgarage och en uthuslänga med förrådsutrymmen. Nuvarande ägare har använt huset som fritidshus året runt. Renoveringsbehov föreligger då underhållet är något eftersatt, fyll gärna i en intresseanmälan så får du ta del av besiktningsprotokollet via mejl. De inventarier som finns kvar vid visningen lämnas kvar och ingår i överlåtelsen.

Färnebo Ösby 145, Västerfärnebo, Sala kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Färnebo Ösby 145

Fritidshus
Västerfärnebo, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala

695 000 kr

48 m²

3 rum

1 570 m² tomt

Med lugnt och trivsamt läge utanför Västerfärnebo ligger detta hus lämpligt både som permanent- och fritidsboende. Ljust kök med kökspanna. Rymligt vardagsrum med utgång till takad altan. God standard med wc och dusch. På tomten finns även en lillstuga i 1½-plan med äldre standard och renoveringsbehov, bra möjligheter att renovera till gästhus eller generationsboende. Uthuslänga med bland annat gästrum, hobbyrum och förråd.

Ransta 275, Ransta, Sala kommun

Ransta 275

Villa
Ransta, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala

1 495 000 kr

108 m²

5 rum

4 700 m² tomt

Med lantligt läge strax utanför Labacken ligger detta välplanerade hus med bra avstånd till både Västerås och Sala. Kök med matplats vid trevligt burspråk. Stort vardagsrum med braskamin och pardörrar till altanen. Två bad-/duschrum. Vattenburen uppvärmning via jordvärmepump. Huset har omfattande renoveringsbehov och lämpar sig bra till den som vill renovera efter eget tycke och smak. Rymlig och isolerad uthusbyggnad med bland annat dubbelgarage och extra tvättstuga samt hobbyrum/förråd. Den stora tomten som i dagsläget är något vildvuxen gränsar fint mot Lillån. Vänligen observera att även järnvägen passerar intill tomten. I anslutning till den takade altanen finns ett stort pooldäck med nedsänkt ovanmarkpool (trasig). I Ransta finns bland annat nybyggd skola, förskola, idrottshall, affär, pizzeria, järnvägsstation, idrottsplats samt padelhall. I närområdet finns bygdegården "Byagården" där populära trivselaktiviteter brukar anordnas bland annat vid påsk, midsommar och jul. Se gärna länk till Ranstaby Fritidsförening. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Köparen uppmanas att undersöka fastigheten och godtar fastighetens skick vad gäller de eventuella fel eller brister som inte omfattas av säljarens s k dolda fel-försäkring. Fyll gärna i en intresseanmälan för att ta del av besiktningsprotokollet via mejl. Ingen ytterligare städning eller skötsel av hus och tomt kommer att utföras innan köparens tillträde.

Ringgatan 44D, Kungsängen, Sala kommun

Ringgatan 44D

Lägenhet
Kungsängen, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala

950 000 kr

57,5 m²

2 rum

4 126 kr/mån

16 522 kr/m²

Välskött och ljus lägenhet med balkong! Bra läge med matbutik tvärs över gatan och närhet till centrum. Stilfullt renoverat kök med vitvaror från 2017. Vardagsrum med burspråk och pardörrar ut till balkong. Kaklat duschrum med tvättmaskin, renoverat i samband med föreningens stambyte 1998. Internet 100 mbit via kabel-tv-nätet ingår i månadsavgiften. Bredandsfiber via Telia finns indraget.

 • Balkong
Ringgatan 36B, Centrum, Sala kommun

Ringgatan 36B

Lägenhet
Centrum, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala

1 250 000 kr

74,5 m²

3 rum

5 238 kr/mån

16 779 kr/m²

Välplanerad bostadsrätt med fint kök, vardagsrum med utgång till balkong och två sovrum varav ett är stort och har fina skjutdörrsgarderober. Bra ljusinsläpp med fönster åt både öst och väst och genomgående samma golv och vitmålade väggar i alla rum. Kaklat duschrum med fönster och toppmatad tvättmaskin. I månadsavgiften ingår förutom digital-tv även bredband via Comhem om 100/10 Mbit!

 • Balkong
Ösbyvägen 1, Vittinge, Heby kommun

Ösbyvägen 1

Villa
Vittinge, Heby kommun
Fastighetsbyrån Sala

1 550 000 kr

95 m²

5 rum

1 034 m² tomt

Villa i utkanten av Vittinge med bra pendlarläge nära busshållplats och med promenadavstånd till F-3 skola. En helt ny F-3 skola är under uppförande och beräknas vara klar år 2024. Kök och bra sällskapsutrymmen på entréplan och tre sovrum samt duschrum på övervåningen. Bra förvaringsutrymmen i källare och uthuslänga. Kommunalt vatten och avlopp.

Häggebäcken 111, Hedåker/Västerbykil, Sala kommun
 • Budgivning pågår

Häggebäcken 111

Fritidshus
Hedåker/Västerbykil, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala

1 295 000 kr

117 m²

4 rum

1 645 m² tomt

Med lugnt och trivsamt läge i Häggebäcken ligger detta välplanerade hus med trevlig planlösning. Huset används idag som permanentboende men passar lika bra som fritidshus med god standard. Rymligt kök renoverat 2018 med öppen planlösning mot stort matrum och vardagsrum. Ljust duschrum renoverat 2018. Två toaletter. Praktiskt klädvårdsrum (2017). Uppvärmningen sker med luft-/luftvärmepump samt direktverkande el. Takad altan samt öppen uteplats. Lättskött trädgårdstomt med generösa gräsytor. Friliggande garage med förrådsdel.

Kyrkogatan 5A, Heby, Heby kommun

Kyrkogatan 5A

Lägenhet
Heby, Heby kommun
Fastighetsbyrån Sala

450 000 kr

36,4 m²

1 rum

2 974 kr/mån

12 363 kr/m²

Rymlig och välplanerad 1:a i skuldfri förening. Nyrenoverat duschrum, riktigt kök samt ett vardagsrum som är lätt att dela av för att separera sovplats från vardagsrum. Mycket bra läge med närhet till matbutik, bank, café m.m. och promenadavstånd till både buss och tågstation. Indraget fiberbredband och kabel-tv! Möjlighet till snabbt tillträde. Kontakta Emelie Videll, 070-328 53 00 [email protected] för att boka tid för visning.

Rörkröksgatan 6, Turbo, Sala kommun

Rörkröksgatan 6

Villa
Turbo, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala

2 775 000 kr

125 m²

5 rum

1 210 m² tomt

Välplanerad villa på lugn återvändsgata med närhet till både natur och centrum. Huset bjuder på bra sällskapsytor, fyra sovrum, rymligt kök och ett stort helkaklat bad-/duschrum. Utvändigt finns pool, soldäck, inglasad altan och en trevlig bastustuga med omklädningsrum. Friliggande garage/förråd finns på tomten med infart från Gruvvägen. Bredband via fiber.

Möklinta Forsbo 120, Möklinta, Sala kommun
 • Borttagen före visning

Möklinta Forsbo 120

Fritidshus
Möklinta, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala

6 900 000 kr

154 m²

6 rum

1,7 ha tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

Björsbo 109, Heby, Heby kommun

Björsbo 109

Gård/Skog
Heby, Heby kommun
Fastighetsbyrån Sala

4 500 000 kr

200 m²

8 rum

3,1 ha tomt

Mycket välskött gård om ca 3,1 ha med bra verkstad/maskinhall, stall för ponny, bra hagmark och belyst paddock. Bergvärme från år 2020 och nytt avlopp från år 2022. Bostadshuset rymmer ett stort kök, bra sällskapsutrymmen och 4-5 sovrum. Ett nyrenoverat dusch- och tvättrum finns på bottenplan. En fin inglasad altan finns längs huset södra gavel och i anslutning finns soldäck och pool. Fiberbredband finns indraget.

Björkgårdsvägen 7, Västerfärnebo, Sala kommun

Björkgårdsvägen 7

Villa
Västerfärnebo, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala

1 595 000 kr

173 m²

5 rum

1 059 m² tomt

Perfekt familjevilla i hjärtat av Västerfärnebo, med promenadavstånd till skolan, affären och fiket! Bekvämt boende med bergvärme som kompletteras med kamin ger låga driftskostnader. Stor altan i söderläge. Nytt tak. Dubbelgarage. Besiktningsprotokollet finns att ta del av under "Dokument & länkar"

 • Uteplats
Bännerstigen 120, Sätrabrunn, Sala kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Bännerstigen 120

Villa
Sätrabrunn, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala

1 500 000 kr

191 m²

4 rum

10,7 ha tomt

Gård om knappt 11 ha belägen strax utanför Sätra brunn med lantliga omgivningar. Mark och ekonomibyggnader är utarrenderade fram till november år 2033. Bostadshuset är ett vackert timrat hus i två plan. Invändigt råder behov av helrenovering, dels på grund av husdjur dels på grund av ålder. På tomten finns ett timrat portlider med förrådsutrymmen, jordkällare och en delvis ihoprasad byggnad. De utarrenderade ekonomibyggnaderna som också har renoveringsbehov ligger separerade från tomten och där finns en loge och en ladugård innehållande stall med boxar. Enskilt vatten och äldre avlopp med föreläggande.

Josefsdalsvägen 28, Josefsdal, Sala kommun

Josefsdalsvägen 28

Villa
Josefsdal, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala

2 550 000 kr

140 m²

5 rum

1 278 m² tomt

Villa med stor tomt, bra garage, rymlig inglasad altan samt en stor veranda! Villan har dränerad källare, nytt yttertak, isolerad vind och nya fönster. Bra vattenburet värmesystem med fjärrvärme kompletterat med en fungerande eldstad och luftvärmepump. Huset har bra planlösning med kök, vardagsrum, duschrum och ett sovrum på entréplan och allrum, två sovrum samt toalett på övervåningen. I källaren finns bland annat tvättstuga, badrum och bra förvaringsutrymmen. Isolerad gäststuga finns på tomten. Fiberbredband finns!

Bergslagsgatan 26, Kungsängen, Sala kommun

Bergslagsgatan 26

Lägenhet
Kungsängen, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala

1 795 000 kr

58,5 m²

2 rum

3 959 kr/mån

30 684 kr/m²

Fräsch och välplanerad tvåa med modern planlösning - stilrent kök i öppen planlösning mot vardagsrum med utgång till inglasad balkong, helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare, hall med god förvaring samt ett sovrum. Kontakta Emelie Videll 070-328 53 00 eller [email protected] för visning. Möjlighet till snabbt tillträde.

 • Balkong
 • Hiss
Hedenslund 212, Tärnsjö, Heby kommun

Hedenslund 212

Fritidshus
Tärnsjö, Heby kommun
Fastighetsbyrån Sala

850 000 kr

30 m²

1 rum

3 983 m² tomt

Fritidsfastighet med stora utvecklingsmöjligheter belägen strax utanför samhället Tärnsjö och med ca 7 km till Dalälvens fina sandstränder. På fastigheten finns två stugor varav den mindre är mycket fint och varsamt renoverad utan att avkall gjorts gällande bekvämlighet och standard. Den större stugan har yttre och inre renoveringsbehov men fina förutsättningar för att bli ett bra boende. En ny terrass med paviljong finns i trädgården och det finns också en uthusbyggnad med omlagt yttertak. Stort tomt och lugnt läge!

Klingängen 403, Hedåker/Västerbykil, Sala kommun

Klingängen 403

Fritidshus
Hedåker/Västerbykil, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala

550 000 kr

48 m²

3 rum

2 309 m² tomt

Fritidshus med fin trädgård och vackert läge. Stugan har en storstuga med både arbetskök och sällskapsutrymme med fungerande eldstad, två sovrum och ett tvättrum. På tomten finns en byggnad med gästrum, förråd och utedass samt en mindre byggnad med ytterligare förrådsutrymmen. Fastigheten har elanslutning men saknar tillgång till vatten.

 • Plus
Soldatvägen 12, Salbohed, Sala kommun

Soldatvägen 12

Tomt
Salbohed, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala

225 000 kr

1 420 m² tomt

Obebyggd tomt i centrala Salbohed, endast ca 200 m till såväl livsmedelsbutik, bensinstation och pizzeria, ca 300 m till Salbo förskola samt knappt 7 km till Hedens skola F-6. Till badplatsen vid Stävresjön är det ca 4 km. Med bil tar du dig till Sala på ca 15 minuter och Västerås på ca 30 minuter. Tomten omfattas av byggnadsplan 19-VÄB-1259 som finns att ta del av under "Dokument & länkar". Den innebär att tomten får bebyggas av bostadshus i ett plan. För frågor om bygglov, vänligen kontakta Sala kommun på telefon 0224-747000.

Ringgatan 29B, Centrum, Sala kommun

Ringgatan 29B

Lägenhet
Centrum, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala

925 000 kr

53 m²

2 rum

4 904 kr/mån

17 453 kr/m²

Mysig lägenhet om 2 rum och kök. Bara några minuters promenad från centrala Sala ligger denna trevliga lägenhet med balkong och bra med förvaringsutrymmen. Hall med rymlig klädkammare. Ljust vardagsrum med utgång till balkong med trall och soligt läge. Retrokök med plats för matgrupp. Duschrum med fönster. Det ligger trägolv i både hall, vardagsrum och sovrum. Alla rum är ommålade 2020/2021 Internet via kabel-tv-nätet ingår i månadsavgiften (finns även fiber för som vill teckna ett eget abonnemang). Källarförråd och matkällarförråd finns tillhörande lägenheten.

 • Balkong
Nässelsta, Morgongåva, Heby kommun
Nässelsta, Morgongåva, Heby kommun, bild 2
Nässelsta, Morgongåva, Heby kommun, bild 3

Nässelsta

Tomt
Morgongåva, Heby kommun
Fastighetsbyrån Sala

195 000 kr

2 448 m² tomt

Tomt med trivsamt och lantligt läge ca 4 km från centrala Morgongåva med bland annat tågstopp, affärer och skola. Fint läge med utsikt över åkerlandskap. Ca 3 km till badplats i Axsjön. El, vatten och avlopp saknas. Fiber finns vid tomtgräns enligt säljarens uppgift. För frågor om bygglov, vänligt kontakta Sala kommun (som även handlägger bygglovsärenden i Heby kommun) på telefon 0224-747000. Tomten är nyligen avstyckad och saknar därför taxeringsvärde. Tomten saknar adress, närmaste grannen har adress Nässelsta 130.

 • Premium
Ringgatan 29C, Centrum, Sala kommun

Ringgatan 29C

Lägenhet
Centrum, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala

995 000 kr

53 m²

2 rum

4 904 kr/mån

18 774 kr/m²

Mycket smakfullt renoverad lägenhet med bra läge och närhet till mataffärer. Fint vinkelkök med gott om förvaring. Kaklat duschrum med fönster och tvättmaskin. Parkettgolv i kök, vardagsrum och sovrum. Klinkergolv med elektrisk golvvärme i hall. Från hallen nås klädkammare med bra förvaringsmöjligheter. Stor balkong med bra solläge. Internet via kabel-tv-nätet ingår i månadsavgiften (finns även fiber för som vill teckna ett eget abonnemang).

 • Plus
Åsgrind 3, Möklinta, Sala kommun

Åsgrind 3

Villa
Möklinta, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala

1 750 000 kr

165 m²

5 rum

1 735 m² tomt

Välvårdad och representativ 1920-talsvilla på lugn villagata. Huset har en härlig rymd då de flesta rummen har ca 2,70 meter i takhöjd. Ljust och trivsamt kök (2019) med gott om förvaring. Vardagsrum och matsal i fil. Stort kaklat badrum (2010) med både badkar, dusch och avskild tvättavdelning. Vattenburen uppvärmning via vedpanna med ackumulatortankar. Både kök och badrum har vattenburen golvvärme. Öppen spis och två kakelugnar (ej i bruk). Bredband via fiber. Uthus med förråd och garage. Fin trädgård med bland annat växthus, äppelträd, persikoträd, hallon, vinbär, rosor och vindruvor. Bra läge med närhet till mataffär/pizzeria, busshållplats och skola (för tillfället en modulskola i väntan på att en ny skola byggs, den tidigare har precis rivits).

Jugansbo 133, Jugansbo, Sala kommun

Jugansbo 133

Villa
Jugansbo, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala

1 925 000 kr

124 m²

4 rum

1 446 m² tomt

Med fint läge i omtyckta Jugansbo ligger denna trivsamma 1920-talsvilla. Stort vardagsrum med täljstenskamin och fönster åt tre håll. Nyrenoverat duschrum (2022). Fönster samt entrédörr byttes ut 2021. Bredband via fiber. Två luft-/luftvärmepumpar. På husets övervåning finns två rymliga sovrum samt ett tredje rum som kan nyttjas som sovrum eller hobbyrum, det sistnämnda rummet har en fungerande vedspis då det ursprungligen varit ett kök. På tomten finns uthus med förråd/hobbyrum samt en mysig bastustuga (2016) med vedeldat aggregat.

 • Plus
Gnejsvägen 2, Runhällen, Heby kommun

Gnejsvägen 2

Fritidshus
Runhällen, Heby kommun
Fastighetsbyrån Sala

850 000 kr

58 m²

2 rum

946 m² tomt

Med trivsamt läge i Runhällen ligger detta hus med god standard, lämpligt både som fritids- och permanentboende. Ljust kök med vedspis och matplats. Vardagsrum med fönster åt två håll. Wc och dusch. Bredband via fiber. Kommunalt vatten och avlopp. Uthuslänga med förrådsutrymmen.

Kungsgatan 19B, Centrum, Sala kommun

Kungsgatan 19B

Lägenhet
Centrum, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala

695 000 kr

48 m²

2 rum

4 300 kr/mån

14 479 kr/m²

Nyrenoverad lägenhet på första våningen i hus med hiss. Lägenheten har helt nytt duschrum, nytt golv i hallen samt nymålade väggar och tak i samtliga rum. Centralt läge med närhet till affärer, restauranger, buss- och järnvägsstation. Kabel-TV och fiberbredband!

 • Plus
 • Hiss
Ringgatan 44C, Kungsängen, Sala kommun

Ringgatan 44C

Lägenhet
Kungsängen, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala

525 000 kr

20 m²

1 rum

1 549 kr/mån

26 250 kr/m²

Söker du ett första boende eller en övernattningslägenhet? Här finns en ljus lägenhet om 20 välplanerade kvadratmeter med allt du behöver och till en låg månadskostnad! Kombinerat vardagsrum/kokvrå med modern köksinredning. Kaklat duschrum med tvättmaskin. Lägenheten är bekvämt belägen en halv trappa upp. Bra läge med närhet till mataffär, centrum och allmänna kommunikationer. Internet och kabel-tv via Tele2 (fd. Comhem) ingår i månadsavgiften, fiber finns även indraget från Telia.

 • Plus
Stärte 203, 205, Östervåla, Heby kommun

Stärte 203, 205

Gård/Skog
Östervåla, Heby kommun
Fastighetsbyrån Sala

4 125 000 kr

200 m²

7 rum

4,3 ha tomt

Trivsam gård belägen 2,7 km norr om Östervåla med ca 4,3 ha betesmark, ett stort bostadshus och ett hus med två inredda lägenheter för uthyrning eller generationsboende! Båda husen har nya yttertak. Bra plats för parkering av bilar finns vid de två husen och även på ladugårdsbacken finns bra avställningsytor. Runt gårdscentrum finns ladugårdsbyggnad som nyttjas som förråd, loge med bl.a. stall, förrådsutrymmen och loft samt ett vagnslider med nytt yttertak. Ute på betesmarken finns en uthusbyggnad och ett vedförråd.

Lagbo 228, Huddunge, Heby kommun

Lagbo 228

Villa
Huddunge, Heby kommun
Fastighetsbyrån Sala

1 395 000 kr

120 m²

5 rum

1 276 m² tomt

Med lantligt läge strax utanför Huddunge ligger denna trivsamma villa med gott om utrymmen. Ljust och lantligt kök. Duschrum med golvvärme renoverat 2022. Uppvärmningen sker med kamin samt vattenburen värme via pelletspanna. Äldre gårdshus med stora möjligheter att renovera efter eget tycke och smak. Vidbyggt med gårdshuset finns förråd och carport. Rymlig altan i söderläge i anslutning till entrén. Lättskött trädgårdstomt med bland annat flaggstång och jordkällare. Bra läge ca 1 km från lanthandel och skola.

Brogatan 7, Jakobsdal, Sala kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Brogatan 7

Villa
Jakobsdal, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala

4 790 000 kr

180 m²

7 rum

966 m² tomt

Vacker 20-talsvilla med valmat tak, vardagsrum med burspråk, fina spegeldörrar och tre fungerande kakelugnar. Villan är fint och varsamt renoverad med avsikt att bibehålla och återskapa huset gamla karaktär men utan att göra avkall på bekvämligheten. Bottenvåningen har en härlig takhöjd på hela 2,70 meter och rymmer både trevliga sällskapsutrymmen och ett stort kök med ny inredning från år 2018 och på övervåningen finns fyra fina sovrum. Duschrum finns på båda våningsplanen. En mycket fin altan med glasade sidor och riktigt tak finns på baksidan av huset och på övervåningen finns en insynsskyddad balkong. På tomten finns ett gårdshus med garage, träningsrum och stora förrådsutrymmen, ett cykelförråd och en vedbod. Fiberbredband finns.

Krokusgatan 15, Skuggan, Sala kommun

Krokusgatan 15

Villa
Skuggan, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala

2 550 000 kr

114 m²

4 rum

808 m² tomt

Väldisponerad villa med lugnt och naturnära läge på kort promenadavstånd från Skugganbadet och Måns-Ols. Helkaklat badrum renoverat 2009. Välbevarat originalkök med gott om förvaring och arbetsytor. I entréplanet finns i dagsläget tre sovrum, det största sovrummet har ursprungligen varit två sovrum. Stort och trevligt altandäck (2021) på baksidan som nås både från vardagsrummet och ett av sovrummen. I källarplanet finns bland annat ett stort allrum, hobbyrum, klädvårdsrum med bastu samt två rymliga förråd. Från källaren nås via trappa det vidbyggda garaget i markplan. Lättskött trädgårdstomt. För den odlingsintresserade finns ett gemensamt vattensystem med sjövatten.

 • Plus
Örsingsbo 99, Salbohed, Sala kommun

Örsingsbo 99

Villa
Salbohed, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala

4 975 000 kr

156 m²

6 rum

1 898 m² tomt

Nybyggd 1-plansvilla i vinkel med fin utsikt över Stävresjön och med lantliga omgivningar. Huset är byggt år 2018 och rymmer ett kök och vardagsrum med helt öppen planlösning där vardagsrummet har ryggåstak och stora fönster från golv till tak för att maximera utsikten och ljusinsläppet. I huset finns totalt fyra sovrum varav två har access till ett "eget" allrum och ett har tillgång till eget bad- och duschrum och walk-in garderober. Ytterligare ett duschrum finns i huset och så även en välplanerad tvättstuga med groventré. Det är vattenburen golvvärme i hela huset, i vardagsrummet finns skönt värmande kamin och i ett av sovrummen finns en luft/luftvärmepump som används som AC om sommaren. Solceller finns också som producerar ca 5 200 kWh/år. Boendet är väldigt ekonomiskt både med tanke på byggteknik, värmesystem och solceller men också för att fastigheten är befriad från fastighetsskatt fram till och med år 2033! Utanför kök och vardagsrum finns en stor härlig altan om hela 120 kvm med härligt solläge och förstås ser man sjön även härifrån. Altanen är har en takad del men utgörs till större delen av en öppen altan. På tomten finns en carport med laddstation för två elbilar och en isolerad förrådsdel om ca 12 kvm samt ett trädgårdsförråd. Trädgården har färdig gräsmatta och i bakre delen av trädgården finns upphöjd plats för odling. Läget är verkligen toppen med närheten till Stävresjön och endast cirka 15 minuters bilfärd till Sala och cirka 30 min till Västerås!

Plogvägen 25, Heby, Heby kommun

Plogvägen 25

Villa
Heby, Heby kommun
Fastighetsbyrån Sala

3 200 000 kr

112 m²

4 rum

767 m² tomt

Helt nybyggd enplansvilla med bra planlösning och lugnt läge efter återvändsgata i omtyckt villaområde. Villan rymmer ett fint kök med stilfull inredning och burspråk, vardagsrum med härligt ljusinsläpp från stora fönster, helkaklat bad- och duschrum, välordnad tvättstuga med groventré och tre sovrum. Carport med varmförråd med klinkergolv finns på tomten. Frånluftsvärmepump bäddar för låga driftskostnader och observera - ingen fastighetsavgift på 15 år!

 • Nyproduktion
Stampersvägen/Ek-Minas väg, Stampers, Sala kommun

Stampersvägen/Ek-Minas väg

Villa
Stampers, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala

4 650 000 kr

115 m²

5 rum

909 m² tomt

Låg driftskostnad och ingen fastighetsavgift på 15 år - låter det lockande så finns nu möjlighet att förvärva en avstyckad tomt och bygga nytt på fina Stampers! På tomten kommer en fin 1½-plansvilla uppföras under år 2023 så passa på att förverkliga din husdröm!

 • Nyproduktion
 • Balkong
Backa 115, Backa/ Mickelsbo, Sala kommun
 • Sön 11 jun

Backa 115

Gård/Skog
Backa/ Mickelsbo, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala

3 990 000 kr

166 m²

7 rum

3 598 m² tomt

Fastighet med perfekt läge längst in efter återvändsväg med skrittavstånd till ridhus och endast ca 3 km från Sala centrum. Bostadshuset är rymligt och passar den stora familjen eller dig med egen verksamhet/företag. Uthusbyggnad med stall med fyra boxar och sadelkammare samt två uteboxar i logen. Inhägnade hagar finns och även en liten ridbana. Observera att hagmarken arrenderas av Sala kommun.

 • Plus
Allévägen 9B, Morgongåva, Heby kommun

Allévägen 9B

Lägenhet
Morgongåva, Heby kommun
Fastighetsbyrån Sala

750 000 kr

58 m²

2 rum

4 449 kr/mån

12 931 kr/m²

Helrenoverad gavellägenhet på första våningen med promenadavstånd till tågstation där Upptåget trafikerar sträckan mot Uppsala och Sala. Lägenheten har genomgående ljusa fräscha ytskikt från 2017/2018 med fina golv, ljusa väggar med tapetserade detaljer, ny fin köksinredning med delvis inbyggda/integrerade vitvaror, sänkta tak i hall och kök med infälld belysning, inbyggda garderober med skjutdörrar i sovrummet m.m. Stamrenoverat och helkaklat duschrum från 2005 med tvättmaskin. Fiberbredband finns.

 • Balkong
Östergårdsvägen 19, Salbohed, Sala kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Östergårdsvägen 19

Tomt
Salbohed, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala

295 000 kr

2 354 m² tomt

Trivsam hörntomt, sist på återvändsgata, med vacker utsikt över skog och åkermark. Här ges tillfälle att uppföra ett enplanshus i ostört läge med närhet till livsmedelsbutik, restaurang samt förskola. Positivt förhandsbesked finns med följande villkor: • Enbostadshus i ett plan med sadeltak om ca 125 kvm • Placering, material, färgsättning, proportioner, volym och skala likt enbostadshus i omgivningen • Avstånd till väg likt närliggande enbostadshus

Visar alla 48