Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Sala

Fastighetsbyrån Sala

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Granvägen 4, Sätra Brunn, Sala kommun
 • Tis 4 jun

Granvägen 4

Villa
Sätra Brunn, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala
1 700 000 kr
141 + 54 m²
5 rum
999 m² tomt

Denna välplanerade enplansvilla ligger i det barnvänliga området Sätra Brunn utanför Sala. Med fyra sovrum och en boyta på 141 kvadratmeter finns det gott om plats för hela familjen. Huset är välskött med äldre ytskikt på sina ställen. Nytt tak från 2019. Det stora och ljusa köket erbjuder gott om plats för matlagning och umgänge, medan det väl tilltagna vardagsrummet är perfekt för avkoppling och sociala stunder. Utöver det finns en trädgård med gräsmatta, äppelträd och rabarber. Insynsskyddad uteplats på baksidan. Garage med förråd och groventré med dusch och bastu. Kommunalt vatten och avlopp. Knappt 200 m från huset finns en lekplats och ca 1,5 km bort, vid Sätra brunns fina brunnsområde, finns en fin förskola. På brunnsområdet finns även välrenommerad restaurang, fin spaanläggning med pool, gym och möjlighet till diverse behandlingar och man kan "dricka brunn" vid Trefaldighetskällan i Brunnshuset. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Borgmästaregatan 5A, Centrum, Sala kommun

Borgmästaregatan 5A

Lägenhet
Centrum, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala
2 175 000 kr
89 m²
4 rum
vån 3/4
4 280 kr/mån
24 438 kr/m²

Äntligen en fint renoverad fyra med hiss, låg månadsavgift och balkong i omtyckta Brf Borgmästaren! Här bor du med högt och trevligt läge mitt i centrum. Ljust och modernt kök från 2017 med anslutning till både hall och vardagsrum. Köket har god standard och fullhöga kyl- och frysskåp. Lägenheten genomgick en omfattande renovering 2017 där alla ytskikt, snickerier, innerdörrar och el gjordes om (utom i duschrum och toalettrum). Helkaklat duschrum med klinkergolv, tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har balkong med trätrall och utsikt över den trevligt iordningställda innergården. Då lägenheten haft en uthyrningsdel finns två entrédörrar och två toaletter. Parkettgolv i alla rum, inlagda i samband med renoveringen 2017.

 • Balkong
 • Hiss
Rosengatan 16, Skuggan, Sala kommun

Rosengatan 16

Villa
Skuggan, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala
2 950 000 kr
125 + 54 m²
4 rum
1 038 m² tomt

Fint renoverad etagevilla med bra läge på insynsskyddad hörntomt. Stort kök (2016) och vardagsrum med trevligt öppen planlösning och braskamin (2019). En halvtrappa upp från entréplanet finns snyggt helkaklat badrum (2018) och tre sovrum av varierande storlek, två av dem med utgång till balkong. En halvtrappa ned från entréplanet finns allrum, klädvårdsrum och bastu. Nya fönster (2022) och ny bergvärmeanläggning inklusive nytt vattenburet värmesystem (2023) har gett huset energiklass B! På framsidan finns en öppen uteplats och på baksidan finns både öppen samt inglasad altan. Parkeringsmöjligheter i vidbyggt garage samt carport. Garagetaket lades om med ny papp 2024. Bredband via fiber. Lättskött trädgårdstomt med gräsytor och insynsskyddad baksida.

 • Energieffektiv
Jugansbo 140, Jugansbo, Sala kommun
 • Lör 1 jun

Jugansbo 140

Fritidshus
Jugansbo, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala
2 050 000 kr
128 + 27 m²
4 rum
4 392 m² tomt

Välkommen till gamla stationen i Jugansbo. Denna vackra byggnad med mycket historia och bevarade byggnadsdetaljer. Här finner du du en unik bostad med flera kakelugnar, spegeldörrar, skurklossar, höga socklar och 2,90 i takhöjd. Samtliga eldstäder är i bruk. På baksidan finns en uteplats mot gamla perrongen med väntsalen intill. Denna unika bostad erbjuder fyra rum, varav två sovrum och passar den som uppskattar en kombination av historia och bekvämlighet. Stor tomt med gammalt brygghus med indragen el och vatten. Charmig uthusbyggnad som tidigare varit toalettbyggnad åt resenärerna. Fin jordkällare. Omgiven av vacker natur och grönskande omgivningar, erbjuder Jugansbo ett lugnt och fridfullt läge med 20 minuter till Sala. ∙ Nytt tak från 2019 ∙ Köksrenovering 2013 ∙ Badrum från 2013 ∙ Elen drogs om 2013-2014 på övre plan. ∙ Alla skorstenskanaler renoverade 2013. 5 av 6 glidgjutna och det 6:e är försett med ett plåtrör. Fiber finns!

 • Plus
 • Uteplats
Färnebo Ösby 114, Västerfärnebo, Sala kommun
 • Lör 1 jun

Färnebo Ösby 114

Fritidshus
Västerfärnebo, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala
1 875 000 kr
71 + 54 m²
5 rum
5 583 m² tomt

Välkommen till Färnebo Ösby 114, denna lilla idyll med högt och lantligt läge. Vacker villa på stor och fin tomt med egen björkallé. Här finns många äldre detaljer bevarade så som speglade pardörrar, vackra trägolv och dekormålad kakelugn. Det finns 4 fungerade eldstäder. Huset är varsamt renoverat med hög potential. Stort kök och möblerbar hall. Vardagsrum och tre sovrum. Gott om förvaringsutrymmen. I övre plan finns en tilltänkt yta för hygienutrymme. Mindre lada med vedbod och torrdass. Tomten ligger avskilt på höjden med vidsträckt utsikt. I trädgården växer äppelträd, bigarråer, hallon och mycket mer. Välkommen på visning!

 • Plus
Hallsjö 150, Huddunge, Heby kommun

Hallsjö 150

Fritidshus
Huddunge, Heby kommun
Fastighetsbyrån Sala
1 495 000 kr
100 + 5 m²
3 rum
1 941 m² tomt

Fin gammal skola med härlig rymd och bevarad äldre charm! Högt och lantligt läge med utsikt över åkerlandskap. Stor skolsal med generös takhöjd och sju fönster i tre väderstreck! Rummet har även trägolv och fungerande braskamin. På övervåningen finns två större sovrum och en inredd kattvind som även den använts som sovrum. Det största sovrummet har trägolv, kakelugn (ej i bruk, senast brandskyddskontrollerad 2016, då ok) och utgång till balkong. De flesta av husets fönster har på senare år bytts till treglasfönster. Trevlig trädgård med uthuslänga och jordkällare. Huset har nyttjats som fritidshus men passar lika bra som permanentboende. Trevligt område med närhet till skog, natur, lanthandel (ICA), skola och förskola. Närmaste badplats finns i sjön Myran ca 5,5 km från huset. Fin badplats med sandstrand intill Dalälven finns i Östa ca 2,4 mil från huset. Huset har ett fördelaktigt läge med ca 5 mil till Uppsala och ca 12 mil till Stockholm. Säljaren företräds av god man, köpet är därför beroende av Överförmyndarens godkännande. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Köparen uppmanas att undersöka fastigheten och godtar fastighetens skick vad gäller de eventuella fel eller brister som inte omfattas av säljarens s k dolda fel-försäkring.

Torpstigen 3, Vansjö Nordsjö, Heby kommun

Torpstigen 3

Fritidshus
Vansjö Nordsjö, Heby kommun
Fastighetsbyrån Sala
975 000 kr
58 m²
2 rum
2 458 m² tomt

Med lugnt och trivsamt läge längst in på återvändsväg ligger detta mycket välvårdade fritidshus ca 500 meter från badplats. Huset kan nyttjas året runt och har tagits väl om hand under åren. Trevlig planering med kök och vardagsrum i öppen planlösning. I vardagsrummet finns braskamin. Duschrum med separett. Stor altan på baksidan och en mindre altan på framsidan i anslutning till entrén. Friliggande isolerat garage om ca 28 kvm. I anslutning till garaget finns förråd och vedbod. Oisolerad gäststuga om ca 10 kvm. Välskött tomt med stora gräsytor, berså och grusade gångar. I anslutning till föreningens bad- och båtplatser finns dansbana och enklare bangolfbanor. Fiber från Huddunge Telekom är framdraget till fasaden men inte anslutet (anslutningsavgift tillkommer om man vill koppla in fibern).

Viggarna 107, Västerfärnebo, Sala kommun

Viggarna 107

Fritidshus
Västerfärnebo, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala
975 000 kr
75 m²
4 rum
1 667 m² tomt

Välkommen till Viggarna 107, intill fin badplats! Välplanerat fritidshus med hög bekvämlighet som vattentoalett, tvättmaskin och garage. Med en boyta på 75 kvadratmeter och fyra rum, varav tre sovrum, erbjuder detta hus gott om utrymme för en familj att trivas i under lediga stunder. Trädgård med stor grönyta samt en inglasad altan. Gott om förvaringsutrymmen.

 • Uteplats
Josefsdalsvägen 28, Josefsdal, Sala kommun

Josefsdalsvägen 28

Villa
Josefsdal, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala
2 795 000 kr
140 + 66 m²
5 rum
1 278 m² tomt

Villa med stor tomt, bra garage, rymlig inglasad altan samt en stor veranda! Villan har dränerad och helrenoverad källare, nytt yttertak, isolerad vind och nya fönster. Bra vattenburet värmesystem med fjärrvärme kompletterat med en fungerande eldstad och luftvärmepump. Huset har bra planlösning med kök, vardagsrum, duschrum och ett sovrum på entréplan och allrum, två sovrum samt toalett på övervåningen. I källaren som är helt nyrenoverad år 2024 finns bland annat tvättstuga, stort helkaklat bad- och duschrum och bra förvaringsutrymmen. Isolerad gäststuga finns på tomten. Fiberbredband finns indraget!

Björkgatan 3, Gärdesta, Sala kommun

Björkgatan 3

Villa
Gärdesta, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala
2 100 000 kr
125 + 124 m²
4 rum
1 073 m² tomt

Rymlig och välplanerad enplansvilla med källare belägen i lugnt och omtyckt villakvarter. Huset rymmer ett kök med gott om skåp och bänkyta, ett riktigt stort och avdelningsbart vardagsrum, tre sovrum, duschrum och toalett. I källaren finns bl.a. gillestuga med fungerande öppen spis, sovrum, tvättstuga med dusch och bastu, syrum och toalett. På baksidan av huset finns inglasad altan, uteplats och vidbyggt huset finns garage med plats för en bil. Bergvärme från 2006, fiberbredband och kommunalt VA.

Mamregatan 12, Mamre, Sala kommun

Mamregatan 12

Villa
Mamre, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala
1 495 000 kr
95 m²
3 rum
646 m² tomt

Trevligt hus med centralt läge och stora möjligheter för den som vill renovera efter eget tycke och smak. Duschrum renoverat ca 2020. Uppvärmningen sker med elpanna samt luft-/luftvärmepump. Uthuslänga med goda förvaringsmöjligheter och nytt tak (2022). Lättskött och insynsskyddad trädgårdstomt.

 • Plus
Pråmgatan 5A, 5B, Centrum, Sala kommun

Pråmgatan 5A, 5B

Villa
Centrum, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala
4 550 000 kr
138 + 12 m²
5 rum
1 136 m² tomt

Unik fastighet med härligt lantlig känsla och perfekt läge invid stadsparken - det bästa av två världar! Bostaden är fint renoverad med bevarade eldstäder och genomtänkta materialval. Det finns bl.a. stort lantkök med vedspis, vardagsrum och matsal med fungerande kakelugnar och ett allrum samt tre sovrum belägna på övre plan. Två fina uthusbyggnader varav den ena har en lägenhet om två rum och kök med duschrum samt ytterligare en liten studiolägenhet om ett rum med köksinredning och ett duschrum. Bergvärme, solceller, fiberbredband, elbilsladdare och kommunalt VA!

Nötmarken 125, Tappebosjön, Sala kommun

Nötmarken 125

Fritidshus
Tappebosjön, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala
595 000 kr
49 m²
1 rum
4 783 m² tomt

Med lugnt läge sist på återvändsvägen ligger detta välvårdade hus med trivsam utsikt mot Norra Tappebosjön! Huset har enkel standard utan el, vatten eller avlopp. Kök med fungerande vedspis samt gasolspis. Öppen planlösning mellan kök och stort allrum med kamin. I allrummet finns en alkov med två våningssängar samt matplats med utsikt mot sjön. Fastigheten säljs komplett med de inventarier som finns kvar vid visningen. Utanför tomtgräns finns sedan många år en brygga som används som egen samt muddrad kanal ut i sjön (servitut för brygga och kanal finns ej). Sjöbottnen är dyig närmast land och lämpar sig därför inte för bad.

Isätra Gökboet 159, Isätra, Sala kommun

Isätra Gökboet 159

Fritidshus
Isätra, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala
2 595 000 kr
175 m²
5 rum
2 468 m² tomt

Mycket välvårdat och fint renoverat missionshus med många trevliga detaljer, praktiskt beläget strax utanför Sala. Huset används i dagsläget som permanentboende men är även lämpligt för fritidsändamål. Del av kyrksalen är idag vardagsrum med full takhöjd och braskamin. Via trappa från vardagsrummet nås en övervåning vars möblerbara hall har fin vy över kyrksalen. Från kyrksalen leder även pardörrar till en öppen uteplats med bra solläge. Ljust och modernt kök med fungerande vedspis. Från utsidan nås inglasad altan med kvällssol och trivsam utsikt över åkerlandskap. Fyra sovrum och helkaklat badrum med både dusch och bad. Gäststuga samt uthuslänga med goda förvaringsmöjligheter. Bredband via fiber.

Ramsjövägen 7C, Morgongåva, Heby kommun

Ramsjövägen 7C

Lägenhet
Morgongåva, Heby kommun
Fastighetsbyrån Sala
795 000 kr
65 m²
2 rum
vån 1/2
4 660 kr/mån
12 231 kr/m²

Välkommen till denna fina lägenhet om två rum och kök i härliga Morgongåva. Hela byggnaden totalrenoverades 2013 efter en brand och denna väldisponerade lägenhet erbjuder hall med klädkammare, ljust badrum, välutrustat kök, sovrum samt tilltaget vardagsrum. Från vardagsrummet kommer du även ut till den härliga uteplatsen mot föreningens innergård där du kan njuta av eftermiddags- och kvällssolen! Lägenheten är centralt belägen, bokstavligt talat bara ett stenkast från Ica och tågstationen där Mälartåg tar dig till Uppsala på ca 25 minuter. I Morgongåva bor man i ett naturnära boende med närhet till sjöar och natur. Det finns många promenadstråk och Axsjöbadet inbjuder till härliga dopp under sommaren. Vid elljusspåret finns ett utegym och för den som gillar att cykla finns även ett MTB-spår. Morgongåva erbjuder även ett brett utbud av idrott, MSK har fotboll & innebandy och Morgongåva BK erbjuder boxning för alla åldrar. Här finns även flera restauranger, ICA Nära, godisbutiken/minivaruhuset Candy Store, gym och veterinär - det mesta man behöver inom promenadavstånd!

 • Uteplats
Magasinsgatan 4a, Centrum, Sala kommun

Magasinsgatan 4a

Lägenhet
Centrum, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala
1 050 000 kr
38,5 m²
2 rum
vån 3/3
1 973 kr/mån
27 273 kr/m²

Snygg, liten lägenhet med perfekt centralt läge med närhet till centrum och de fina strövområdena runt dammarna. Totalrenoverad 2016 med fin kokvrå och helkaklat duschrum med golvvärme och tvättmaskin. Lägenheten består av hall, vardagsrum, kokvrå och duschrum. Föreningen är mycket välskött med god ekonomi och flera kostsamma renoveringar gjorda såsom fönster, säkerhetsdörrar, tvättstuga, dränering och yttertak. Källar- och vindsförråd finns tillhörande lägenheten. Mycket låg avgift! Fiber finns. Basutbud av TV-kanaler via Telia ingår i månadsavgiften.

Häggebäcken 195, Hedåker/Västerbykil, Sala kommun

Häggebäcken 195

Fritidshus
Hedåker/Västerbykil, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala
795 000 kr
38 m²
3 rum
1 846 m² tomt

Välvårdat fritidshus med högt och avskilt läge! Förutom bostadshuset finns bastuhus, lusthus och två gäststugor! Fint kök med lantlig känsla. Intill köket finns en kammare möjlig att använda som sovrum eller mindre allrum. Mysig övervåning med begränsad takhöjd (troligen inte inräknad i boarean). Toalettrum med wc. Nyborrad vattenbrunn för ca 5 år sedan. De flesta inventarier ingår i överlåtelsen. Säljarna önskar inte att man går in på tomten om man åker förbi själv, vänligen respektera detta.

Brunnsgatan 21, Centrum, Sala kommun

Brunnsgatan 21

Övrigt
Centrum, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala
2 995 000 kr
150 m²
5 rum
398 m² tomt

Nu ges ett bra tillfälle för dig som vill bo rymligt mitt i centrum med bra möjligheter för egen verksamhet eller uthyrning av kontorslokal i gatuplanet. Hyresfastigheten består av en stor lägenhet om ca 150 kvm på det övre planet och en rymlig kontorslokal om ca 134 kvm i gatuplanet. Lägenheten disponeras idag av fastighetsägaren och blir ledig i samband med överlåtelsen. Lokalen är även den outhyrd i dagsläget. Lägenheten har god standard och en trevlig våningskänsla. Vedspis och två öppna spisar, samtliga godkända för eldning. Uppvärmning i övrigt via fjärrvärme och el. Mysig och insynsskyddad innergård med gräsmatta, planteringar och fina markstensläggningar. Bredband via fiber.

Uddnäs 103, Runhällen, Heby kommun
 • Borttagen före visning

Uddnäs 103

Villa
Runhällen, Heby kommun
Fastighetsbyrån Sala
2 150 000 kr
156 m²
6 rum
1 738 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Ebbagatan 29, Nyåker, Sala kommun

Ebbagatan 29

Radhus
Nyåker, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala
1 795 000 kr
98 + 40 m²
4 rum
152 m² tomt

Välplanerat radhus på området Nyåker med gång- & cykelavstånd till centrum och närhet till fina promenadvägar vid Bråsta backe. Huset har kök med plats för matbord och stort vardagsrum med utgång till uteplats och trädgård. Tre sovrum och ett duschrum finns på övre plan och i källaren finns ett allrum/gästrum och en matkällare. På baksidan av huset finns trädgårdstäppa omgärdad av häck med en liten öppning ut till allmänning. Huset har nytt tak och värms med fjärrvärme. Parkeringsplats framför radhuset och garage i gemensam länga.

Ljömsebo Ängsvägen 6, Ljömsebo, Sala kommun

Ljömsebo Ängsvägen 6

Fritidshus
Ljömsebo, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala
695 000 kr
36 m²
2 rum
2 326 m² tomt

Trevligt fritidshus med stor tomt, gäststuga och lugnt läge längs återvändsväg. Mysigt vardagsrum med öppen spis och utgång till takad altan. Praktiskt arbetskök med charmig originalinredning. Stor tomt som består av både trädgård och naturtomt med goda möjligheter till odling och rekreation. På tomten finns bland annat en gäststuga med indraget vatten samt en uthusbyggnad med snickarbod/förråd och utedass. På baksidan av bostadshuset finns utedusch. Ca 1000 meter från huset finns områdets gemensamma badplats! Många av fastighetens inventarier ingår i överlåtelsen. Ljömsebo är ett lugnt fritidsområde med automatisk vägbom som gör att inga obehöriga fordon kommer in på området. Gemensam badplats med angränsande grönytor. Gemensamt sommarvatten för alla fastigheter i området, vintertid kan vatten hämtas i föreningens pumphus.

Kålgårdsgatan 14, Centrum, Sala kommun

Kålgårdsgatan 14

Lägenhet
Centrum, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala
1 345 000 kr
65 m²
2 rum
vån 2/3
3 879 kr/mån
20 692 kr/m²

Med perfekt läge mitt i centrum ligger denna rymliga och trevliga lägenhet som genomgick en omfattande renovering 2017. Modernt och ljust kök (2017) med utgång till balkong. Fina trägolv i alla rum. Rymligt vardagsrum med klädkammare. Helkaklat duschrum (2017) med klinkergolv och duschhörna. Balkongen vetter mot den lugna innergården och har eftermiddagssol samt markis. Bekvämt läge med mataffär tvärs över gatan och andra butiker, restauranger och caféer i det direkta närområdet.

 • Balkong
Jordbrovägen 19, Hedåker/Västerbykil, Sala kommun

Jordbrovägen 19

Villa
Hedåker/Västerbykil, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala
1 495 000 kr
170 + 145 m²
7 rum
2 904 m² tomt

Med lugnt och trivsamt läge ligger denna representativa och rymliga villa! Fina detaljer såsom fiskbensparkett, rum i fil och serveringsgång. Ljust kök med vedspis och köksentré. Välkomnande hall med öppen spis. Mysig övervåning med vinklar och vrår. Helkaklat duschrum med klinkergolv renoverat 2004. Nytt tak 2011/2012. Bredband via fiber. Trädgårds- och naturtomt med lekstuga, pergola och skogsbacke. Bra pendlingsmöjligheter med bil mot Avesta, Sala och Västerås.

Bergslagsgatan 24B, Kungsängen, Sala kommun

Bergslagsgatan 24B

Lägenhet
Kungsängen, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala
1 195 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/3
4 330 kr/mån
19 917 kr/m²

Välplanerad och rymlig lägenhet med promenadavstånd till Sala centrum och till matbutiker. Lägenheten har stort kök med bra plats för matbord, ljust vardagsrum med utgång till balkong med skönt västerläge och ett sovrum med gott om garderober. Stamrenoverat duschrum med installerad tvättmaskin. Internet och kabel-tv ingår i månadsavgiften!

 • Balkong
Kumlavägen 6, Kumla Kyrkby, Sala kommun

Kumlavägen 6

Villa
Kumla Kyrkby, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala
2 395 000 kr
145 + 90 m²
7 rum
5 295 m² tomt

Välkommen till denna representativa 1950-talsvilla med högt läge i omtyckta Kumla Kyrkby! Nytt yttertak 2023 och nytt helkaklat duschrum 2022. Gott om plats med 7 rum varav 5 sovrum. Trevlig planlösning med stora samvaroytor och rum i fil. Allrum med öppen spis och pardrörrar till baksidans uteplats. Uppvärmningen sker bekvämt med bergvärmeanläggning från 2019. Rymligt källarplan med bland annat garage, bastu och förrådsutrymmen. Bredband via fiber. Friliggande carport samt uthus med förråd. Stor tomt om 5295 kvm erbjuder gott om utrymme för trädgårdsaktiviteter och lek. Området Kumla Kyrkby präglas av lugn och natur med närhet till vacker skog och mark. Sala centrum ligger inom bekvämt avstånd och erbjuder ett bra utbud av butiker, restauranger och service. Goda möjligheter att pendla med bil mot Sala, Enköping eller Västerås. Busshållplats med gratis buss till Sala finns alldeles utanför tomten.

Visar 1 - 25 av 43