Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Emelie Videll

Emelie Videll

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Björnbärsgatan, Skuggan, Sala kommun

Björnbärsgatan

Radhus
Skuggan, Sala kommun
OBOS i Sverige
2 295 000 kr
120 m²
5 rum
4 804 kr/mån
19 125 kr/m²

200 000kr i rabatt och fri avgift i ett år! Just nu erbjuder vi en rabatt om 200 000 kr när du köper en bostad i Brf Blåbärsskogen. Rabatten gäller ett visst antal bostäder. Vi erbjuder även trygg månadsavgift fram till 2027. Utöver dessa erbjudanden bjuder OBOS på hela månadsavgiften i ett år från inflyttning. Detta gäller de som är eller blir OBOS-medlemmar. Kontakta mäklaren idag så berättar hon mer. Radhus 120 kvm – familjernas favorit Det finns en enkel anledning till att just det här huset är ett av våra mest populära: det har allt! Vad sägs om fyra sovrum, två badrum, härliga sällskapsytor och två ljuvliga uteplatser? Inte illa alls, säger vi. Stig på, för all del! Fast innan vi kliver in pausar vi den trevliga uteplatsen vid entrén som bara väntar på att invigas. Precis innanför dörren hittar vi sedan ingången till ett av husets sovrum. Ett perfekt rum för familjens tonåring som värnar om sitt privatliv, ett trevligt gästrum – eller varför inte ditt nya hemmakontor? Här finns också husets ena badrum med WC och dusch, liksom tvättmaskin och torktumlare för bekvämlighetens skull. Och på tal om bekvämligheter, så bjuds vi även på fina förvaringsmöjligheter med ett förråd under trappan och en praktisk klädkammare. Rum för att leva livet Sedan tar en härlig yta vid, med social öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Den ljusa och luftiga vardagsrumsdelen har gott om plats för både matbord och soffmys. Härifrån kliver du också ut på din stora altan med trädäck där det finns plats för alla tänkbara trevligheter: inte minst alla sommarens grillkvällar. Ett kök för både snabbnudlar och trerätters Här serveras ett modernt kök som är helt öppet mot vardagsrumsdelen, förutom en inbjudande liten bardisk som blir en perfekt sittplats när du vill hålla kocken sällskap. Dessutom är det utrustat för alla tänkbara matlagningsäventyr. Här finns fullstor kyl och frys, ugn, glaskeramikhäll, mikrovågsugn, diskmaskin och fina arbetsytor. Plats för att koppla av Nu fortsätter vi upp för trappan. Här finns husets mer privata utrymmen med tre trivsamma sovrum (ett med fransk balkong) samt en mysig läs-, lek- eller kontorshörna. Övervåningen bjuder också på praktiska detaljer i form av ett badrum med dusch och WC och en rejäl klädkammare. Här får du • 4 sovrum • Härliga öppna sällskapsytor • Fullutrustat kök • 2 badrum, ett med tvättmaskin och torktumlare • Dubbla uteplatser • Förråd och parkeringsplats

  • Nyproduktion
Högsberga 101, Runhällen, Heby kommun

Högsberga 101

Fritidshus
Runhällen, Heby kommun
Fastighetsbyrån Sala
1 300 000 kr
73 m²
5 rum
3 420 m² tomt

En villa om 1,5 plan med högt läge och stor potential. Pardörrar leder in till en rymlig hall. I Entréplanet finns ett kök med vedspis och utgång till väl tilltaget uterum. Intill köket finns det ett stort vardagsrum med matplats och fungerande kakelugn. Ytterligare ett sällskappsutrymme samt kontor och duschrum finns i samma plan. Det övre planet byggdes 2006 och inreddes då med ett ljust allrum med synliga takbjälkar, två sovrum och helkaklat duschrum med golvvärme. Ihop med tillbyggnaden byggdes två takkupor, underlagstaket lades om och de gamla fina 1-kupiga teglet lades sedan tillbaka. På en stor, insynsskyddad tomt om 3420 kvadratmeter finns en lummig trädgård. Dessutom finns en carport med förråd. Boarean om 73 kvm inkluderar inte det övre planet. Ca 5 km till badplats. Varmt välkommen på visning.

  • Balkong
  • Uteplats
Färnebo Hedbo 140, Västerfärnebo, Sala kommun

Färnebo Hedbo 140

Fritidshus
Västerfärnebo, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala
695 000 kr
35 m²
1 rum
1 301 m² tomt

Välkommen till Färnebo Hedbo 140! Tillfälle att förvärva ett charmigt litet hus med året-runt standard. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med en vacker liten kamin. Rymligt sovrum innanför och ett sovloft en trappa upp. På baksidan kan man njuta av en altan under tak med vidsträckt utsikt över åkrarna i Västerfärnebo. Intill ligger det ett välordnat uthus med dusch, tvätt och toalett. Här finns en snickarbod. Sammanfattningsvis är detta en bostad för dig som söker ett lugnt och charmigt boende med närhet till naturen. Västerfärnebo präglas av vacker natur och lantliga omgivningar. Inne i samhället finns skola, café och liten matbutik. En cykeltur på 5 minuter tar dig till badplats vid Lindjsön med brygga och liten strand. Det är ca 25 min med bil till den charmiga småstaden Sala med restauranger, shopping, matbutiker och tågstation. Gratis buss i hela Sala kommun! Fiber finns vid tomtgräns. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Ringgatan 40E, Kungsängen, Sala kommun

Ringgatan 40E

Lägenhet
Kungsängen, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala
1 249 000 kr
50,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 137 kr/mån
24 733 kr/m²

Ljus och tidlöst renoverad lägenhet med bra läge och närhet till centrum och mataffärer. Luftig och öppen planlösning mellan kök och hall ger lägenheten ljus och rymd. Köket renoverades 2020 inklusive vitvaror. Kaklat duschrum med tvättmaskin från 2022. Balkong med trall och bra solläge. Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd. Internet och kabel-tv via Tele2 (fd ComHem) ingår i månadsavgiften, fiber finns även indraget från Telia.

  • Balkong
Brf Blåbärsskogen - etapp 2, Skuggan, Sala kommun
  • 2 lediga bostäder

Brf Blåbärsskogen - etapp 2

Radhus
Skuggan, Sala kommun
OBOS i Sverige
fr. 2 295 000 kr
120-137 m²
5-6 rum
4 804 kr/mån

NYA TIDER, NYA PRISER! Just nu erbjuder vi en rabatt om 200 000 kr när du köper en bostad i Brf Blåbärsskogen. Rabatten gäller ett visst antal bostäder. Vi erbjuder även trygg månadsavgift fram till 2027. Utöver dessa erbjudanden bjuder OBOS på hela månadsavgiften i ett år från inflyttning. Erbjudandet är begränsat och gäller de som är eller blir OBOS-medlemmar. Kontakta mäklaren idag så berättar hon mer. Grattis Sala! Nu bygger vi ett mysigt kvarter med nybyggda radhus i tre olika storlekar, inspirerade av stadens vackra gamla bebyggelse, utan att vara mindre moderna för det. Här bor du bekvämt i bostadsrättsform, granne med skogen, en promenad från bad – och bara en cykeltur från allt annat. Ett nytt kvarter med småskalig charm Vad kan väl passa bättre här i Sala än nybyggda trähus med gammaldags charm? Nej, vi tänkte väl det. Välkommen till ett mysigt kvarter där husen får ta plats, och vara vackra på riktigt, utan att vara mindre moderna för det. Härliga radhus i tre olika storlekar – som gjorda för familjelivet, oavsett hur din familj ser ut. Stort, litet eller mittemellan Här kan du välja mellan finfina radhus i tre olika storlekar: 107, 120 eller 137 ljusa och välplanerade kvadratmetrar i två plan. Både familj och gäster trivs i den sociala, öppna planlösningen på nedre plan med den ljuvliga altanen utanför som grädde på moset. Och när du vill dra dig tillbaka från festligheterna finns det gott om plats för lugn och ro en trappa upp. Husen har 2-4 sovrum som standard. Med andra ord finns här gott om plats för att leva livet. Småstadscharm med nära till allt Sala är en alldeles lagom stad. Liten nog för att ha den mysiga småstadskänslan kvar, men stor nog för att ha all service du behöver i din vardag – och en hel del annat som sätter guldkant på den samma. Från Brf Blåbärsskogen har du till exempel bara en kort promenad till både badplats och lekplats – och skogen såklart. Sedan finns allt annat som Sala har att erbjuda på bekvämt cykelavstånd.

  • Nybyggnadsprojekt
Turbogatan 30B, Turbo, Sala kommun

Turbogatan 30B

Lägenhet
Turbo, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala
1 450 000 kr
87 m²
3 rum
4 993 kr/mån
16 667 kr/m²

Välkommen till Turbogatan 30B, en ljus och trevlig lägenhet med lugnt läge! Väl omhändertagen med balkong och bra planlösning. Renoverat kök från 2021 inklusive vitvaror. Från trappen i den nedre hallen kommer man upp till det rymliga vardagsrummet som har utgång till balkongen och förbindelse till lägenhetens samtliga rum. Två sovrum av god storlek, det ena med två inbyggda garderober samt en fristående skjutdörrsgarderob som ingår i köpet. Badrum med tvättmaskin. Nya fönster och persienner monterade av föreningen 2020. 2024 målades balkongerna och all belysning på området gjordes om. I föreningen finns förutom tvättstuga även bastu och samlingslokal. Garage finns möjligt att hyra via kösystem. I direkt närhet finns skog och natur med goda rekreationsmöjligheter. För dig med elbil har föreningen laddmöjligheter.

  • Balkong
Björnbärsgatan 8, Skuggan, Sala kommun

Björnbärsgatan 8

Radhus
Skuggan, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala
2 150 000 kr
107 m²
4 rum
4 388 kr/mån
20 093 kr/m²

Vill du bo på det nybyggda området på Skuggan? Här kommer en chans att flytta in i en 4:a med kamin! Blåbärsskogen färdigställdes i år och är ett litet trivsamt och barnvänligt område, inte långt från badplats. Egen liten täppa på baksidan med planterad häck och uppfart med plats för två bilar. Kök i öppen planlösning mot vardagsrum med utgång till altan. Alla rum har ekparkett och det finns ett duschutrymme i vardera plan. Bra förvaringsutrymmen i två klädkammare och isolerat förråd på baksidan. Månadsavgiften är garanterad genom föreningen att vara den samma fram till 2027. Bostaden värms upp Nibe Luft-/vattenvärmepump. Fiber via Telia.

  • Uteplats
Norbergsvägen 14A, Västerfärnebo, Sala kommun

Norbergsvägen 14A

Lägenhet
Västerfärnebo, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala
225 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 1/2
4 153 kr/mån
3 846 kr/m²

Tillfälle för dig som söker en fin lägenhet i Västerfärnebo. Längst ner ligger denna renoverade lägenhet med lugnt och naturnära läge. Stor balkong mot innergården, retrokök och ljusa rum. Kaklat duschrum, förberett för tvättmaskin. Till lägenheten finns tillhörande källarförråd och matkällarförråd. Tvättstuga finns i källaren på byggnaden intill. Under sommaren 2024 kommer alla fönster att bytas ut. Ingen planerad avgiftshöjning. Trevligt grönområde tillhörande föreningen med Svartån som rinner förbi. Promenadavstånd till närbutik, café, pizzeria och skola/förskola.

  • Balkong
Marsgatan 34, Ängshagen, Sala kommun

Marsgatan 34

Radhus
Ängshagen, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala
2 295 000 kr
110 m²
4 rum
363 m² tomt

Välkomna till Marsgatan 34, ett fint suterrängparhus på barnvänliga Ängshöjden i Sala. Här bor man bekvämt med fjärrvärme, fiberbredband, lättskött trädgård och eget garage i länga. Rymligt kök med burspråk i öppen planlösning mot matplats och vardagsrum. Tre sovrum, ett duschrum i vardera plan samt en separat tvättstuga. Inglasat uterum på baksidan. I närområdet finns matbutik, förskola och skola upp till årskurs 6. Fin natur med bra strövområden finns också i närheten.

  • Uteplats
Uddnäs 103, Runhällen, Heby kommun

Uddnäs 103

Villa
Runhällen, Heby kommun
Fastighetsbyrån Sala
1 995 000 kr
156 m²
6 rum
1 738 m² tomt

Stor härlig 1½-plansvilla med vackert lantligt läge strax utanför Enåkersby och ca 1,3 mil från Heby. Fin uppvuxen trädgårdstomt med härligt brus från förbipasserande bäck. Huset är mycket välvårdat och det finns bl.a. solceller, ett fint kök med utgång till altan och ett stort ljust vardagsrum med braskamin och även det utgång till en altan. Fyra sovrum finns varav ett med Walk-in closet. Både duschrum och badrum finns samt en tvättstuga med groventré. Lusthus och garage med carport och förråd. Ca 3 km till badplats. Fiber finns!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 10