Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Henrik Johansson

Henrik Johansson

Om mig

Jag har jobbat som fastighetsmäklare i Sala och Heby sedan 2009. Då jag både är uppväxt och bosatt i området har jag en god lokalkännedom. Kontakta mig gärna om du vill ha hjälp med något eller om du har allmänna frågor om bostadsmarknaden i Sala och Heby. År 2022 sålde jag flest bostäder sammantaget i Sala och Heby kommun. Med noggrannhet och engagemang hjälper jag gärna även dig till en lyckad bostadsaffär!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Mellanvägen 7A, Heby, Heby kommun
  • Tis 6 aug
Mellanvägen 7A, Heby, Heby kommun, bild 2
Mellanvägen 7A, Heby, Heby kommun, bild 3

Mellanvägen 7A

Lägenhet
Heby, Heby kommun
Fastighetsbyrån Sala
595 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/2
4 252 kr/mån
10 818 kr/m²

Mycket bra tillfälle för dig som vill bo bekvämt på första våningen med möjlighet att renovera efter eget tycke och smak! Balkong med bra solläge. Fint och stamrenoverat duschrum med kaklade väggar. Bredband via fiber. Heby har goda förbindelser till Uppsala och Sala via tåg eller buss. I närområdet finns bland annat café, matbutiker, bank mm.

  • Premium
  • Balkong
Jugansbo 131, Jugansbo, Sala kommun

Jugansbo 131

Villa
Jugansbo, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala
1 200 000 kr
115 m²
6 rum
1 300 m² tomt

Trivsam villa med stora möjligheter i omtyckta Jugansbo, huset har en gång i tiden varit ortens telegrafstation! Rymligt kök i öppen planlösning mot vardagsrum med braskamin och utgång till takad altan. Kaklat duschrum. Förutom braskaminen sker uppvärmningen med luft-/luftvärmepump och el. Bredband via fiber. Gott om förvaringsmöjligheter i uthuslängor med renoveringsbehov. Busshållplats finns ca 70 meter från huset med gratis buss till Sala (alla bussturer med VL inom Sala kommun är avgiftsfria).

Brunnsbo 122, Tärna, Sala kommun

Brunnsbo 122

Fritidshus
Tärna, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala
995 000 kr
35 m²
1 rum
4 490 m² tomt

Känn lugnet i denna lantliga torpidyll med vackert och helt avskilt läge i en lummig skogsglänta! Stor tomt med fin vy över åkerlandskap och svampskogen runt knuten. I torpstugan kallad "Halvarstorp" eller "Täppens" bodde i början av 1900-talet en skräddare med fru och åtta barn. Huset består idag av ett charmigt kök med fungerande vedspis samt en kammare med fungerande öppen spis samt stege till sovloft. Ljus och trevlig glasveranda med utsikt över trädgården och åkerlandskapet. På den stora tomten finns en gäststuga samt en uthuslänga med förråd, vedeldad bastu och dusch med varmvatten (sommarvatten). Det finns även ett fint timrat uthus samt en jordkällare i behov av nytt yttertak. Fastigheten har ett mycket fördelaktigt geografiskt läge knappa 3 km från Riksväg 70 vilket medför smidigt resande till Stockholm, Sala, Enköping, Uppsala och Västerås. Många av fastighetens möbler och inventarier ingår i överlåtelsen.

Gullvalla Aspholmen 110, Stävresjön, Sala kommun

Gullvalla Aspholmen 110

Fritidshus
Stävresjön, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala
2 195 000 kr
80 m²
4 rum
1 651 m² tomt

Nu ges chansen att förvärva ett mycket välvårdat hus med hög standard och sjönära läge! Huset kan nyttjas som permanentboende eller som fritidshus året runt. Ljust och modernt kök med inredning från 2013 och vitvaror från 2016. Helkaklat duschrum (2015) med wc och plats för tvättmaskin. Vardagsrum och matrum i vinkel, matrummet kan enkelt göras om till ett tredje sovrum. Vardagsrummet har öppen spis med insats, stort fönsterparti och utgång till altan. Stor altan med både öppen och takad del. Kommunalt vatten och enskilt avlopp (2014). Därutöver finns även sjövatten för bevattning. Välskött trädgård med generösa gräsytor. Växthus, trädgårdsbod och hönshus/förråd. På tomten finns även ett större uthus i mindre gott skick som använts som förråd. Knappt 100 meter från huset finns föreningens badplats med brygga och liten sandstrand. I anslutning till badplatsen finns även en allmän gräsyta mellan sjön och de fastigheter som ligger på sjösidan av vägen. Aspholmen är ett lugnt område bestående av 17 fastigheter längst in på en återvändsväg.

Torpstigen 3, Vansjö Nordsjö, Heby kommun

Torpstigen 3

Fritidshus
Vansjö Nordsjö, Heby kommun
Fastighetsbyrån Sala
975 000 kr
58 m²
2 rum
2 458 m² tomt

Med lugnt och trivsamt läge längst in på återvändsväg ligger detta mycket välvårdade fritidshus ca 500 meter från badplats. Huset kan nyttjas året runt och har tagits väl om hand under åren. Trevlig planering med kök och vardagsrum i öppen planlösning. I vardagsrummet finns braskamin. Duschrum med separett. Stor altan på baksidan och en mindre altan på framsidan i anslutning till entrén. Friliggande isolerat garage om ca 28 kvm. I anslutning till garaget finns förråd och vedbod. Oisolerad gäststuga om ca 10 kvm. Välskött tomt med stora gräsytor, berså och grusade gångar. I anslutning till föreningens bad- och båtplatser finns dansbana och enklare bangolfbanor. Fiber från Huddunge Telekom är framdraget till fasaden men inte anslutet (anslutningsavgift tillkommer om man vill koppla in fibern).

Mamregatan 12, Mamre, Sala kommun

Mamregatan 12

Villa
Mamre, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala
1 495 000 kr
95 m²
3 rum
646 m² tomt

Trevligt hus med centralt läge och stora möjligheter för den som vill renovera efter eget tycke och smak. Duschrum renoverat ca 2020. Uppvärmningen sker med elpanna samt luft-/luftvärmepump. Uthuslänga med goda förvaringsmöjligheter och nytt tak (2022). Lättskött och insynsskyddad trädgårdstomt.

  • Plus
Isätra Gökboet 159, Isätra, Sala kommun

Isätra Gökboet 159

Fritidshus
Isätra, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala
2 495 000 kr
175 m²
5 rum
2 468 m² tomt

Mycket välvårdat och fint renoverat missionshus med många trevliga detaljer, praktiskt beläget strax utanför Sala. Huset används i dagsläget som permanentboende men är även lämpligt för fritidsändamål. Del av kyrksalen är idag vardagsrum med full takhöjd och braskamin. Via trappa från vardagsrummet nås en övervåning vars möblerbara hall har fin vy över kyrksalen. Från kyrksalen leder även pardörrar till en öppen uteplats med bra solläge. Ljust och modernt kök med fungerande vedspis. Från utsidan nås inglasad altan med kvällssol och trivsam utsikt över åkerlandskap. Fyra sovrum och helkaklat badrum med både dusch och bad. Gäststuga samt uthuslänga med goda förvaringsmöjligheter. Bredband via fiber.

Häggebäcken 195, Hedåker/Västerbykil, Sala kommun

Häggebäcken 195

Fritidshus
Hedåker/Västerbykil, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala
795 000 kr
38 m²
3 rum
1 846 m² tomt

Välvårdat fritidshus med högt och avskilt läge! Förutom bostadshuset finns bastuhus, lusthus och två gäststugor! Fint kök med lantlig känsla. Intill köket finns en kammare möjlig att använda som sovrum eller mindre allrum. Mysig övervåning med begränsad takhöjd (troligen inte inräknad i boarean). Toalettrum med wc. Nyborrad vattenbrunn för ca 5 år sedan. De flesta inventarier ingår i överlåtelsen. Säljarna önskar inte att man går in på tomten om man åker förbi själv, vänligen respektera detta.

Brunnsgatan 21, Centrum, Sala kommun

Brunnsgatan 21

Övrigt
Centrum, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala
2 995 000 kr
150 m²
5 rum
398 m² tomt

Nu ges ett bra tillfälle för dig som vill bo rymligt mitt i centrum med bra möjligheter för egen verksamhet eller uthyrning av kontorslokal i gatuplanet. Hyresfastigheten består av en stor lägenhet om ca 150 kvm på det övre planet och en rymlig kontorslokal om ca 134 kvm i gatuplanet. Lägenheten har god standard och en trevlig våningskänsla. Vedspis och två öppna spisar, samtliga godkända för eldning. Uppvärmning i övrigt via fjärrvärme och el. Lägenheten disponeras idag av fastighetsägaren och blir ledig i samband med överlåtelsen. Lokalen är uthyrd med en hyresintäkt på 10 000 kr/månad exklusive moms, avtalet är skrivet med en ömsesidig uppsägningstid om 2 månader. Mysig och insynsskyddad innergård med gräsmatta, planteringar och fina markstensläggningar. Bredband via fiber.

Jordbrovägen 19, Hedåker/Västerbykil, Sala kommun

Jordbrovägen 19

Villa
Hedåker/Västerbykil, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala
1 495 000 kr
170 + 145 m²
7 rum
2 904 m² tomt

Med lugnt och trivsamt läge ligger denna representativa och rymliga villa! Fina detaljer såsom fiskbensparkett, rum i fil och serveringsgång. Ljust kök med vedspis och köksentré. Välkomnande hall med öppen spis. Mysig övervåning med vinklar och vrår. Helkaklat duschrum med klinkergolv renoverat 2004. Nytt tak 2011/2012. Bredband via fiber. Trädgårds- och naturtomt med lekstuga, pergola och skogsbacke. Bra pendlingsmöjligheter med bil mot Avesta, Sala och Västerås.

Lagbo 228, Huddunge, Heby kommun

Lagbo 228

Villa
Huddunge, Heby kommun
Fastighetsbyrån Sala
1 395 000 kr
120 + 84 m²
5 rum
1 276 m² tomt

Med lantligt läge strax utanför Huddunge ligger denna trivsamma villa med gott om utrymmen. Ljust och lantligt kök. Duschrum med golvvärme renoverat 2022. Uppvärmningen sker med kamin samt vattenburen värme via pelletspanna. Äldre gårdshus med stora möjligheter att renovera efter eget tycke och smak. Vidbyggt med gårdshuset finns förråd och carport. Rymlig altan i söderläge i anslutning till entrén. Lättskött trädgårdstomt med bland annat flaggstång och jordkällare. Bra läge ca 1 km från lanthandel och skola.

  • Energieffektiv
Nytorpsgatan 4, Hagaberg, Sala kommun

Nytorpsgatan 4

Villa
Hagaberg, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala
3 050 000 kr
132 + 92 m²
5 rum
2 274 m² tomt

Välvårdad villa på stor och trevlig trädgårdstomt! Fint renoverat kök (2012) med öppen planlösning mot rymligt matrum. Vardagsrum med öppen spis med insats. Uppvärmningen sker bekvämt med fjärrvärme. Bredband via fiber. Duschrum övre plan renoverat 2012. Ny dränering 2020. Mycket fin trädgård med fruktträd, perenna växter och köksträdgård med pallkragar och dekorationssten.

Jakobsbergsgatan 28C, Jakobsberg, Sala kommun

Jakobsbergsgatan 28C

Lägenhet
Jakobsberg, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala
795 000 kr
35 m²
1 rum
vån 2/2
3 417 kr/mån
22 714 kr/m²

Ljus och väldisponerad lägenhet från 2020! Trevlig och öppen planlösning mellan hall, kök och vardagsrum. Köket är praktiskt utrustat med både diskmaskin och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Vardagsrummet har fönster år två håll samt en praktisk sovalkov. Helkaklat duschrum. Vattenburen golvvärme i hela lägenheten. Egen trappa med kombinerad entré och balkong. Internet och parkeringsplats ingår i månadsavgiften!

  • Balkong
Gamla Starforsvägen 7B, Heby, Heby kommun

Gamla Starforsvägen 7B

Lägenhet
Heby, Heby kommun
Fastighetsbyrån Sala
395 000 kr
31,6 m²
1 rum
vån 1/3
2 327 kr/mån
12 500 kr/m²

Ljus och trevligt renoverad lägenhet med öppen planlösning och egen uteplats! Vardagsrum i anslutning till kokvrå (2014) med vita luckor och bardisk mot vardagsrummet. Hall med gott om förvaring. Kaklat duschrum med tvättmaskin. Uteplats med eftermiddagssol. Goda möjligheter att pendla till Uppsala eller Sala med tåg eller buss.

  • Uteplats
Nils-Mors Väg 10, Stampers, Sala kommun
  • Mån 5 aug

Nils-Mors Väg 10

Villa
Stampers, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala
2 695 000 kr
274 m²
10 rum
2 184 m² tomt

Med lugnt läge på barnvänliga Stampers ligger denna mycket stora och rymliga villa med hela åtta sovrum! Huset genomgick en omfattande om- och tillbyggnad 2009 då bland annat mittenpartiet av övervåningen byggdes på. Modernt kök med hörnkylskåp och öppen planlösning mot vardagsrummet. Trevlig relaxavdelning med bastu, bubbelbadkar, dusch och separat toalettrum. Inre hall/allrum med braskamin. På övervåningen finns ett ljust och trevligt allrum med utgång till balkonger på både fram- och baksidan. Vidbyggd carport. Stor natur-/trädgårdstomt.

  • Plus

Visar alla 15