Mäklare Henrik Johansson

Henrik Johansson

Om mig

Jag har jobbat som fastighetsmäklare i Sala och Heby sedan 2009. Då jag både är uppväxt och bosatt i området har jag en god lokalkännedom. Kontakta mig gärna om du vill ha hjälp med något eller om du har allmänna frågor om bostadsmarknaden i Sala och Heby. År 2022 sålde jag flest bostäder sammantaget i Sala och Heby kommun. Med noggrannhet och engagemang hjälper jag gärna även dig till en lyckad bostadsaffär!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Härvstavägen 5C, Heby, Heby kommun
 • Ons 6 mar

Härvstavägen 5C

Lägenhet
Heby, Heby kommun
Fastighetsbyrån Sala
750 000 kr
60,8 m²
2 rum
vån 1/3
3 583 kr/mån
12 336 kr/m²

Välskött lägenhet bekvämt belägen på första våningen! Charmigt och renoverat originalkök med diskmaskin och schackrutigt golv. Rymligt och ljust vardagsrum med parkettgolv. Stor balkong med bra solläge. Kaklat duschrum med tvättmaskin. Bredband via fiber. Välskött bostadsrättsförening. Heby har goda förbindelser till Uppsala och Sala via tåg eller buss. I närområdet finns bland annat café, matbutiker, bank mm.

 • Plus
 • Balkong
Nytorpsgatan 4, Hagaberg, Sala kommun

Nytorpsgatan 4

Villa
Hagaberg, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala
3 050 000 kr
132 + 92 m²
5 rum
2 274 m² tomt

Välvårdad villa på stor och trevlig trädgårdstomt! Fint renoverat kök (2012) med öppen planlösning mot rymligt matrum. Vardagsrum med öppen spis med insats. Uppvärmningen sker bekvämt med fjärrvärme. Bredband via fiber. Duschrum övre plan renoverat 2012. Ny dränering 2020. Mycket fin trädgård med fruktträd, perenna växter och köksträdgård med pallkragar och dekorationssten.

Hyttgatan 39F, Kungsängen, Sala kommun

Hyttgatan 39F

Radhus
Kungsängen, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala
1 950 000 kr
132 m²
4 rum
147 m² tomt

Med centralt men lugnt och trivsamt läge på Kungsängen ligger detta välvårdade radhus. Välplanerat kök med gott om förvaring och nya luckor 2018. Ny luft-/luftvärmepump 2021. Altan med både öppen del samt del med vindskyddande fönster. Bredband via fiber finns indraget. Lättskött trädgårdstäppa och garage i länga. Framsida med markstensläggning. Huset kan enkelt återställas till ursprunglig planlösning om 5 rok varav 4 sovrum för den som så vill.

Lärkvägen 6, Ransta, Sala kommun

Lärkvägen 6

Villa
Ransta, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala
1 495 000 kr
72 m²
3 rum
996 m² tomt

För dig som söker ett bekvämt boende i ett plan ges nu ett bra tillfälle! Fint läge längs lugn återvändsgata. Taket omlagt 2013 och fasaden ommålad 2015. Ommålat i flertalet rum invändigt hösten 2023. Stort vardagsrum i vinkel. Lummig trädgårdstomt med enklare uthus. Liten matkällare under huset. Utvändig trappa till vind med förvaringsmöjligheter. Kommunalt vatten och avlopp. I Ransta finns bland annat affär, järnvägsstation, pizzeria, nybyggd (2019) skola, förskola och idrottshall och idrottsplats.

Storjansbo 103, Jugansbo, Sala kommun

Storjansbo 103

Gård/Skog
Jugansbo, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala
2 795 000 kr
92 m²
3 rum
3,5 ha tomt

Trevlig gård om ca 3,5 ha med fint läge strax utanför Jugansbo. Välvårdat bostadshus från 1991 med allt bekvämt i samma plan. Nytt kök 2019 och nytt duschrum 2017. Huset värms med vattenburen golvvärme via pelletspanna med ackumulatortank, pannrummet finns i ett av uthusen. Bredband via fiber. I anslutning till det ena sovrummet finns ett barnrum/kontor/klädkammare, möjlighet finns att omdisponera ytan till två mindre sovrum. Två takade altaner. Stor ekonomibyggnad med bland annat rymlig maskinhall med betonggolv, verkstad med billyft, förråds-/hobbyutrymmen samt djurstall om ca 70 kvm. Ytterligare uthusbyggnad med pannrum, carport och förrådsutrymmen. Öppen maskinhall där en del använts som lösdrift för får. Jordkällare. Fastighetens areal består förutom gårdscentrat av ungefär lika delar skog- och åkermark. Busshållplats finns i Jugansbo ca 1 km från huset.

Ringgatan 29A, Centrum, Sala kommun

Ringgatan 29A

Lägenhet
Centrum, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala
895 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/2
5 061 kr/mån
16 887 kr/m²

Välplanerad lägenhet med bra läge och närhet till mataffärer. Praktiskt vinkelkök med gott om förvaring. Kaklat duschrum med fönster och plats för tvättmaskin. Ljust och trevligt vardagsrum med parkettgolv och utgång till stor balkong med bra solläge. Från hallen nås klädkammare med bra förvaringsmöjligheter. Internet via kabel-tv-nätet ingår i månadsavgiften (finns även fiber för som vill teckna ett eget abonnemang).

 • Plus
 • Balkong
Östra Tulegatan 48B, Kungsängen, Sala kommun

Östra Tulegatan 48B

Radhus
Kungsängen, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala
1 795 000 kr
82 m²
3 rum
3 193 kr/mån
21 890 kr/m²

Välplanerat radhus i populära Brf Loke med chans att renovera efter eget tycke och smak! Lättskött trädgårdstäppa med möjligheter till odling och en mysig altan med både inglasad och öppen del. Charmigt originalkök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Praktiskt klädvårdsrum i anslutning till köket. Helkaklat duschrum med klinkergolv och golvvärme. Uppvärmning via fjärrvärme. Fiber finns framdraget till förrådet. Bekvämt läge med närhet till centrum.

 • Plus
 • Uteplats
Hägervägen 5, Runhällen, Heby kommun

Hägervägen 5

Fritidshus
Runhällen, Heby kommun
Fastighetsbyrån Sala
1 150 000 kr
80 m²
3 rum
1 961 m² tomt

Mysigt fritidshus med lugnt läge sist på vägen och med båtplats i sjön Hallaren! Förutom två sovrum finns även ett sovloft. Uteplatser på både fram- och baksida ger goda möjligheter att söka sol eller skugga. På den stora tomten finns en trädgårdsbod samt en isolerad gäststuga. God standard med wc i bostadshuset samt dusch och separett i gästhuset. Huset är beläget i ett mindre fritidsområde med båtplatser, en liten badplats, dansbana samt stora gemensamma grönytor. I närheten finns även det populära Venenbadet. Fyll gärna i en intresseanmälan så blir du kontaktad så snart visningsdatum bestämts.

Bråstaborgsgatan 33, Bråstaborg, Sala kommun

Bråstaborgsgatan 33

Villa
Bråstaborg, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala
3 795 000 kr
154 m²
6 rum
763 m² tomt

Stor och rymlig villa med god standard och bra läge i området! Kök och vardagsrum i öppen planlösning med full takhöjd och fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Två helkaklade bad-/duschrum. Båda våningsplanen har vattenburen golvvärme via frånluftsvärmepump. Stor altan i två etage med trappa till spabad. Klädvårdsrum med praktisk groventré direkt från carport. I anslutning till carporten finns ett rymligt förråd. Goda parkeringsmöjligheter finns även på framsidans markstensläggning. Bredband via fiber.

 • Energieffektiv
Jakobsbergsgatan 28C, Jakobsberg, Sala kommun

Jakobsbergsgatan 28C

Lägenhet
Jakobsberg, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala
850 000 kr
35 m²
1 rum
vån 2/2
3 417 kr/mån
24 286 kr/m²

Ljus och väldisponerad lägenhet från 2020! Trevlig och öppen planlösning mellan hall, kök och vardagsrum. Köket är praktiskt utrustat med både diskmaskin och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Vardagsrummet har fönster år två håll samt en praktisk sovalkov. Helkaklat duschrum. Vattenburen golvvärme i hela lägenheten. Egen trappa med kombinerad entré och balkong. Internet och parkeringsplats ingår i månadsavgiften!

 • Balkong
Gamla Starforsvägen 7B, Heby, Heby kommun

Gamla Starforsvägen 7B

Lägenhet
Heby, Heby kommun
Fastighetsbyrån Sala
450 000 kr
31,6 m²
1 rum
vån 1/3
2 327 kr/mån
14 241 kr/m²

Ljus och trevligt renoverad lägenhet med öppen planlösning och egen uteplats! Vardagsrum i anslutning till kokvrå (2014) med vita luckor och bardisk mot vardagsrummet. Hall med gott om förvaring. Kaklat duschrum med tvättmaskin. Uteplats med eftermiddagssol. Goda möjligheter att pendla till Uppsala eller Sala med tåg eller buss.

 • Uteplats
Sveagatan 36, Kungsängen, Sala kommun

Sveagatan 36

Radhus
Kungsängen, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala
1 895 000 kr
83 m²
3 rum
3 193 kr/mån
22 831 kr/m²

Nu ges äntligen en chans att förvärva ett bostadsrättsradhus i omtyckta Brf Loke! Här finns en lättskött trädgårdstäppa med möjligheter till odling och en mysig altan med både inglasad och öppen del med markis. Modernt kök från 2016 med gott om förvaring och öppen planlösning mot vardagsrummet. Klädvårdsrum med tvättmaskin och torktumlare. Helkaklat duschrum. Trapphiss ingår om köparen så vill. Uppvärmning via fjärrvärme. Fiber finns framdraget till förrådet. Bekvämt läge med närhet till centrum.

 • Uteplats
Klockarvägen 3, Västerfärnebo, Sala kommun

Klockarvägen 3

Villa
Västerfärnebo, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala
2 495 000 kr
213 + 128 m²
6 rum
2 764 m² tomt

Stor och representativ villa med äldre charm och fint läge intill Västerfärnebo kyrka. Fina detaljer såsom fiskbensparkett, rum i fil, pardörrar och höga golvsocklar. Nyrenoverat kök (2022) med öppen planlösning mot matsal. Stort helkaklat badrum med bastu, nedsänkt badkar och angränsande relaxavdelning. Öppen spis med insats i salen. Centraldammsugare och delvis inglasad altan. Uppvärmning sker bekvämt med bergvärme. Tak och fönster bytta 2016. Bredband via fiber. Stort dubbelgarage om ca 80 kvm med golvvärme, vatten/avlopp och fjärrstyrda portar, perfekt för den fordonsintresserade!

Nils-Mors Väg 10, Stampers, Sala kommun

Nils-Mors Väg 10

Villa
Stampers, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala
2 900 000 kr
274 m²
10 rum
2 184 m² tomt

Med lugnt läge på barnvänliga Stampers ligger denna mycket stora och rymliga villa med hela åtta sovrum! Huset genomgick en omfattande om- och tillbyggnad 2009 då bland annat mittenpartiet av övervåningen byggdes på. Modernt kök med hörnkylskåp och öppen planlösning mot vardagsrummet. Trevlig relaxavdelning med bastu, bubbelbadkar, dusch och separat toalettrum. Inre hall/allrum med braskamin. På övervåningen finns ett ljust och trevligt allrum med utgång till balkonger på både fram- och baksidan. Vidbyggd carport. Stor natur-/trädgårdstomt.

 • Plus
Grenadjärgatan 8, Östervåla, Heby kommun

Grenadjärgatan 8

Villa
Östervåla, Heby kommun
Fastighetsbyrån Sala
1 495 000 kr
84 m²
3 rum
754 m² tomt

Väldisponerad villa med lugnt läge och allt bekvämt i ett plan. Ljust och modernt kök med rymlig matplats. Vardagsrum med utgång till altandäck. Två sovrum varav det större med ingång till dressing room med fönster. Helkaklat badrum med både dusch och badkar. Klädvårdsrum med praktisk groventré, renoverat 2022. Nytt tak 2019. Uppvärmningen sker med luft-/luftvärmepump (2019) och el. Bredband via fiber. Lättskött hörntomt med gräsytor och kallförråd. Bra läge med närhet till centrum med affärer och service. Goda bussförbindelser till Uppsala och Heby.

Isätra Gökboet 159, Isätra, Sala kommun

Isätra Gökboet 159

Fritidshus
Isätra, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala
2 595 000 kr
175 m²
5 rum
2 468 m² tomt

Mycket välvårdat och fint renoverat missionshus med många trevliga detaljer, praktiskt beläget strax utanför Sala. Huset används i dagsläget som permanentboende men är även lämpligt för fritidsändamål. Del av kyrksalen är idag vardagsrum med full takhöjd och braskamin. Via trappa från vardagsrummet nås en övervåning vars möblerbara hall har fin vy över kyrksalen. Från kyrksalen leder även pardörrar till en öppen uteplats med bra solläge. Ljust och modernt kök med fungerande vedspis. Från utsidan nås inglasad altan med kvällssol och trivsam utsikt över åkerlandskap. Fyra sovrum och helkaklat badrum med både dusch och bad. Gäststuga samt uthuslänga med goda förvaringsmöjligheter. Bredband via fiber.

Gnejsvägen 2, Runhällen, Heby kommun

Gnejsvägen 2

Fritidshus
Runhällen, Heby kommun
Fastighetsbyrån Sala
850 000 kr
58 m²
2 rum
946 m² tomt

Med trivsamt läge i Runhällen ligger detta hus med god standard, lämpligt både som fritids- och permanentboende. Ljust kök med vedspis och matplats. Vardagsrum med fönster åt två håll. Wc och dusch. Bredband via fiber. Kommunalt vatten och avlopp. Uthuslänga med förrådsutrymmen.

Visar alla 17