Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Henrik Johansson

Henrik Johansson

Om mig

Jag har jobbat som fastighetsmäklare i Sala och Heby sedan 2009. Då jag både är uppväxt och bosatt i området har jag en god lokalkännedom. Kontakta mig gärna om du vill ha hjälp med något eller om du har allmänna frågor om bostadsmarknaden i Sala och Heby. År 2022 sålde jag flest bostäder sammantaget i Sala och Heby kommun. Med noggrannhet och engagemang hjälper jag gärna även dig till en lyckad bostadsaffär!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Polhemsgatan 12, Nyåker, Sala kommun
  • Kommande

Polhemsgatan 12

Villa
Nyåker, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala
1 995 000 kr
86 + 86 m²
4 rum
806 m² tomt

Väldisponerad villa på populära Nyåker med renoverat helkaklat duschrum (2021) och friliggande garage. Tak bytt 2015 och dräneringen omgjord 1997. Bevarat originalkök med charmiga jalusiluckor. Vardagsrum med parkettgolv och utgång till takad uteplats på baksidan. Källare med bland annat gästrum, hobbyrum, tvättstuga och förrådsutrymmen. Uppvärmningen sker bekvämt med fjärrvärme. Friliggande och isolerat garage med gott om plats. Bra läge med närhet till centrum och naturområden.

  • Energieffektiv
Ringgatan 29C, Centrum, Sala kommun
  • Kommande

Ringgatan 29C

Lägenhet
Centrum, Sala kommun
Fastighetsbyrån Sala
995 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/2
5 061 kr/mån
18 774 kr/m²

Mycket smakfullt renoverad lägenhet med bra läge och närhet till mataffärer. Fint vinkelkök med gott om förvaring. Kaklat duschrum med fönster och tvättmaskin. Parkettgolv i kök, vardagsrum och sovrum. Klinkergolv med elektrisk golvvärme i hall. Från hallen nås klädkammare med bra förvaringsmöjligheter. Stor balkong med bra solläge. Internet via kabel-tv-nätet ingår i månadsavgiften (finns även fiber för som vill teckna ett eget abonnemang).

  • Plus

Visar alla 2