Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Marika Dalmans

Marika Dalmans

Om mig

Hej! Mitt namn är Marika Dalmans och jag är 29 år gammal och har arbetat som mäklare på Fastighetsbyrån sedan 2017. Jag förmedlar bostäder över hela kommunen - allt från bostadsrätter till villor och fritidshus. Jag brinner för mitt arbete som mäklare och framförallt för erbjuda en trygg tjänst där köpare och säljare ska kunna förverkliga sina bostadsdrömmar.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Joängets Fjällgård 4D, Hundfjället, Sälen, Malung-Sälens kommun
  • Tor 1 aug kl 13:00
Joängets Fjällgård 4D, Hundfjället, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 2
Joängets Fjällgård 4D, Hundfjället, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 3

Joängets Fjällgård 4D

Lägenhet
Hundfjället, Sälen, Malung-Sälens kommun
Fastighetsbyrån Sälen
4 200 000 kr
81,4 m²
4 rum
vån 2/2
1 984 kr/mån
51 597 kr/m²

Med direkt närhet till Hundfjällets liftsystem samt vy över nya Skistar Lodge och pisterna erbjuds här en välplanerad fyra om 81,4 kvm på andra våningen. Här kan du känna dig trygg med en välskött och obelånad förening. Lägenheten har stora sociala ytor med kök och allrum i öppen planlösning, helkaklat badrum med bastu, en helkaklad separat WC samt 3 sovrum med 8+1 bäddar. En harmonisk boendemiljö med alla bekvämligheter man kan önska sig i fjällen såsom bastu och en värmande braskamin. Föreningen tillåter installation av elbilsladdare intill de två tillhörande parkeringsplatserna och lägenhetens förråd är tillräckligt stort för att rymma cyklar. Med direktaccess till Hundfjällets skidanläggning är utbudet av utomhusaktiviteter stort, här finns något som passar hela familjen. Låt bilen stå parkerad precis invid lägenheten och promenera dit du ska, här har du ca 150 m. till närmsta lift, 50 m. till längdskidsspår, 250 m. till Trollskogen för barnen och närhet till matbutik samt restauranger. På gångavstånd finns hållplats för Skid- & badbussen som tar dig till övriga delar av Sälenfjällen. Tillhörande skidförråd i gemensam förrådsbyggnad finns på gårdsplanen. Säljes med uthyrningsavtal via SkiStar och inkl. större delen av lösöret i form av möbler samt husgeråd.

  • Premium
Knippstigen 32, Gusjösätern, Malung-Sälens kommun
Knippstigen 32, Gusjösätern, Malung-Sälens kommun, bild 2
Knippstigen 32, Gusjösätern, Malung-Sälens kommun, bild 3

Knippstigen 32

Fritidshus
Gusjösätern, Malung-Sälens kommun
Fastighetsbyrån Sälen
4 100 000 kr
75 m²
4 rum
1 478 m² tomt

Välkommen till Knippstigen 32 i Gusjösätern! En fastighet bebyggd med två gedigna timmerstugor som handbilats i traditionell stil. Huvudbyggnaden har en boyta om 75 välplanerade kvadratmeter som rymmer tre mysiga sovrum och en familjär storstuga med öppen spis i anslutning till soffgrupp och matplats. Från den stora altanen i västerläge kan du njuta av vårsolen och den vackra utsikten mot Tandådalen Östra. Stugans ursprungliga del är välbevarad och bjuder på en varm och inbjudande atmosfär, därtill finns en tillbyggnad som även den är uppförd i handbilat timmer från 2004. Den mindre gäststugan om ca 10 kvm är inredd med två våningssängar, perfekt för familj och gäster som kommer på besök. I köpet ingår större delen av lösöre i form av möbler samt husgeråd. Stugan har aldrig hyrts ut och belastas därmed inte av något uthyrningsavtal. I detta vinterparadis finns möjlighet till skidåkning i närområdet med fina längdskidsspår och med Tandådalens nedfarter på andra sidan Fjällvägen, även kallat "Pulsen". Närheten till naturen gör det enkelt att ta sig ut och njuta av frisk luft och vackra fjällvyer året runt. Området lockar med närhet till varierade aktiviteter och service, mittemellan Högfjället och Tandådalen. Vid infarten till området stannar Skipass bussen som enkelt tar dig vidare till Sälenfjällets alla skidanläggningar.

  • Premium
  • Uteplats
Fenningsjön 1, null, Malung-Sälens kommun

Fenningsjön 1

Fritidshus
Malung-Sälens kommun
Fastighetsbyrån Sälen
425 000 kr
3 rum
1 941 m² tomt

Välkommen till denna mysiga timmerstuga vackert belägen strax intill Fenningsjön! I detta natursköna område finner du denna charmiga stuga med 5 bäddar fördelade på två sovrum. Här erbjuds en äkta sommaridyll belägen i en glänta med ett naturnära och rofullt läge omgiven av tallskog och fågelkvitter. Via entrén och den takade altanen nås en hall med köksdel längre in och de två sovrummen på vänster hand. På andra sidan hallen nås storstugan med kaminen i fokus och på gaveln finns en uteplats med bästa söderläget. Rummet har öppet i nock, fina trägolv och gott om ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck. Utöver bostadshuset finns på tomten en uthusbyggnad med förrådsutrymmen samt utedass. Till Fenningsjön tar du dig till fots via en kort grusväg ner till vattenbrynet där det finns en liten brygga för att fiska eller ta sig ett svalkande dopp. För den som önskar så finns möjlighet att ansluta sig till elnätet för att modernisera stugan ytterligare. Anslutningsavgift tillkommer. Välkommen att boka visning!

  • Uteplats
Brandmossvägen 14E, Lindvallen, Malung-Sälens kommun
  • Tor 1 aug kl 09:30
Brandmossvägen 14E, Lindvallen, Malung-Sälens kommun, bild 2
Brandmossvägen 14E, Lindvallen, Malung-Sälens kommun, bild 3

Brandmossvägen 14E

Lägenhet
Lindvallen, Malung-Sälens kommun
Fastighetsbyrån Sälen
2 300 000 kr
54,9 m²
3 rum
vån 1/2
4 350 kr/mån
41 894 kr/m²

Med ett centralt och nära läge i Lindvallen erbjuds nu en bostadsrätt på Brandmossvägen till salu! Det förstklassiga läget gör det lätt att ta del av allt vad närområdet har att erbjuda både för dig som vill semestra i fjällen, men även för de som planerar att bo här permanent. Med närhet till skidbackar, vandringsleder och en mängd aktiviteter året runt, får du en levande och aktiv vistelse i fjällen. Denna moderna lägenhet om 54,9 kvm erbjuder öppen sällskapsyta och utgång till en altan i härligt söderläge. Inuti bostaden finner du även två sovrum och ett helkaklat badrum med stilren och modern standard, perfekt för en familj. Med en väldesignad planlösning och bekväma ytor, är detta ett hem där du kan skapa minnen och trivas. Med altanen som förlängning av vardagsrummet ges möjlighet till sköna utomhusstunder i vårsolen samt under den fina sommartid som fjället erbjuder. Här bor du centralt med närhet till det bästa som Lindvallen har att erbjuda och promenadavstånd till Lindvallens fyra torg. Där finner du bland annat liftsystem, längdskidsspår och äventyrsbad samt ett stort utbud av fina restauranger och fartfylld after-ski. Lindvallen erbjuder den aktive mycket att göra även under sommarsäsongen; då erbjuds utöver rofull vandring på vårt vackra fjäll bland annat fartfyllda och spännande aktiviteter som höghöjdsbana, paddelbana, mountainbike cykling i all dess former, både pumptrack-, downhill- och crosscountryleder för alla åldrar och mycket mycket mer. Kan detta vara din drömbostad? Kontakta oss för mer information och boka in en visning. Vi erbjuder visning både digitalt samt på plats i bostaden så du enkelt kan välja det alternativ som passar dig bäst just nu.

  • Premium
  • Uteplats
Radhusgatan 9 A, Malung, Malung-Sälens kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Radhusgatan 9 A

Radhus
Malung, Malung-Sälens kommun
Fastighetsbyrån Sälen
680 000 kr
120 m²
5 rum
4 300 kr/mån
5 667 kr/m²

På Radhusgatan med centralt läge finner du denna fina och välplanerade bostad med plats för en större familj! Ett lättskött och smidigt boende i centrala Malung med bra planlösning som rymmer fyra sovrum, ett badrum och en separat wc samt ett stort kök och allrum med gott om plats för hela familjen. Här är det genomgående neutrala kulörer och välplanerade ytor som passar många och lätt kan anpassas efter eget tycke och smak. Extra plus är det tillhörande garaget med förrådsutrymmen samt fräsch tvättstuga. Bostaden omges av en trivsam och lättskött trädgård med en uteplats i västerläge där du kan njuta av sommarkvällar med familj och vänner. Denna bostadsrätt ger dig möjlighet att bo bekvämt och centralt i Malung med den perfekta kombinationen och känslan av en egen villa och bekvämligheten i en bostadsrättsförening. Värmepumpen ser till att du har en behaglig temperatur året om och håller energikostnaderna nere. Området ligger endast en kort promenad från Malungs centrum samt skolor, förskola och butiker. Intill husknuten finner du även fotbollsplan och lekplats.

  • Uteplats
Husom 52, Lima, Malung-Sälens kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Husom 52

Gård/Skog
Lima, Malung-Sälens kommun
Fastighetsbyrån Sälen
1 650 000 kr
170 m²
6 rum
1 780 m² tomt

"Andersgården" är en mysig gård bebyggd med flera timmerstugor i gedigen Dalastil. Fastigheten är belägen i natursköna Husom, strax söder om Kläppen och alldeles norr om Lima. Här finns en huvudbyggnad i timmer som rymmer två stora rum för umgänge, ett mindre sovrum, kök, badrum och groventré. På gården finns ytterligare ett timmerhus med övervåning och utvändig loftgång. Här ryms en lägenhet med kökspentry, wc och dusch på entréplanet och ett loft med allrum samt ett stort sovrum. Här finns möjlighet för gäster att bo eller varför inte hyra ut denna del för att inbringa intäkter. Via en separat ingång nås ett förrådsutrymme. På tomten finns en fristående vedeldad bastu med omklädningsdel samt två fristående mindre förrådsbyggnader varav ett i timmer. Husen säljes delvis möblerade. Här bor du knappt 10 min från Kläppen SkiResort och deras populära Älvspår samt ca 25 min från Sälen. Området bjuder på en naturskön omgivning med skoterleder, fiskevatten och matbutik, pizzeria samt bank etc i Lima. Anmäl dig gärna till den visning som passar dig bäst - digitalt eller på plats i bostaden!

Hånäset Södra Hån 12, Öjesjön, Malung-Sälens kommun

Hånäset Södra Hån 12

Fritidshus
Öjesjön, Malung-Sälens kommun
Fastighetsbyrån Sälen
2 000 000 kr
60 + 19 m²
1 rum
1 899 m² tomt

Fritidsbostad vid Öjesjön med ett mycket ogenerat läge vid grusvägens ände. Bostadsbyggnaden rymmer idag allrum och köksdel i vinkel samt ett sovloft med två enkelsängar. Från allrummet nås även en takad altan där du i eftermiddagssolen kan njuta av utsikten över vattnet. Bostaden har en påbörjad utbyggnad som kan färdigställas eller återställas efter köparens behov. Här finns även en stor nybyggd garagebyggnad med plats för två bilar samt verkstadsdel/varmförråd. Garaget kan med fördel användas som snickeri under tiden som bostadsbyggnaden byggs ut/renoveras. Intill vattenbrynet finns en båtiläggningsplats och intill denna ett båthus för två båtar. Ett riktigt smultronställe där köparen själv har möjlighet att sätta sin egen prägel och färdigställa efter egen smak. Öjesjön har ett rikt båtliv och från stugan kan du ta båten för att besöka Öje badplats, Vitensand eller Kolonin där det årligen arrangeras midsommarfiranden bland annat. Intill tomtgränsen passerar en stig som leder "Hån runt" - en promenad på knappa 5 kilometer genom skogen och längs sjön. Ett mycket omtyckt promenadstråk i vacker natur. Kan med fördel köpas tillsammans med Hånäset Södra Hån 10

  • Uteplats
Skålmo 60, Lima, Malung-Sälens kommun

Skålmo 60

Villa
Lima, Malung-Sälens kommun
Fastighetsbyrån Sälen
850 000 kr
100 + 24 m²
4 rum
3 205 m² tomt

Välkommen till Skålmo 60, en charmig bostad under pågående renovering med stor tillhörande tomt om 3 200 kvm. Fastigheten är belägen i Lima, ett naturskönt område ca 1 mil söder om Kläppen och 2,5 mil från Sälen. Detta är ett perfekt projekt för dig som gillar att renovera. Här finns möjlighet att forma huset efter dina egna behov och önskemål, huset lämpar sig såväl som permanent- eller fritidsbostad. Entréplanets kök och allrum samt delar av källarplanet är färdigställt, här finns en perfekt bas för Dig att ta vid och färdigställa. På entréplanet återstår färdigställande av entré, ett eller möjligtvis två sovrum, samt ett tilltänkt badrum. I souterrängplanet finns en trevlig gillestuga med en öppen spis och gott om sällskapsyta som enkelt kan anpassas efter just dina önskemål. På detta plan finns dessutom en toalett med wc/handfat, en tvättstugedel med dusch samt ytterligare en yta avsedd för ett framtida badrum. Vissa möbler och lösöre kan ingå i köpet, enligt överenskommelse med säljaren. Detta är ett perfekt läge för den aktive skidåkaren, eller för dig som vill njuta av närheten till skog och mark i form av skoterleder, cykelleder och fiskevatten m.m. På fastigheten finns dessutom en uthusbyggnad som har sammanbyggts med en äldre stuga. Denna stuga kräver en hel del kärlek, men har potential att på sikt kunna bli ett fint gästboende eller varför inte en uthyrningsdel. Välkommen på visning för att upptäcka vad denna bostad har att erbjuda. Vi erbjuder både digitala live-visningar och visningar på plats i bostaden, kontakta oss och välj det alternativ som passar dig bäst!

  • Plus
Bergsätra 15, null, Malung-Sälens kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Bergsätra 15

Fritidshus
Malung-Sälens kommun
Fastighetsbyrån Sälen
250 000 kr
50 m²
2 rum
7 114 m² tomt

Välkommen till Bergsätra 15! En liten stuga belägen på en gemytlig fäbodvall med en genuin atmosfär som genom sin närhet till naturen ger en känsla av rofylldhet. Stugan är i behov av viss upprustning vilket ger dig möjligheten att sätta din personliga prägel på ditt framtida sommarboende. Stugan om 50 kvm består av två rum, var av ett kök med enkel standard och en storstuga intill detta med eldstäderna centralt placerade. Här finner du en mysig plats som bjuder in till lugna stunder och avkoppling. Med fågelkvitter och den porlande bäcken intill, är detta en plats där stress och vardagsbekymmer lätt glöms bort. Här finns tid för bad och fiske i Havlatjärnen och promenader längs långa vandringsstigar i skog och mark där du bjuds på vackra vyer, bland annat från Sveriges sydligast fjäll - Tandövala som är ett naturreservat ett par kilometer väster om Bergsätra. Fastigheten ligger i utkanten av fäbodvallen vilket ger ett privat och ostört läge. Utöver bostadsbyggnaden så är tomten även bebyggd med flera sidobyggnader, bland annat en mindre timrad sommarladugård som mellan åren 1988-2018 användes för de fjällkor som buffrades till vallen under sommarhalvåret. Här finns även vedbod med vidbyggt utedass, ett skjul samt en barack. Stugan saknar el och avlopp. Vatten finns i en grävd brunn på gården men är oanvänd sedan ett par år tillbaka.

Storfjället C14, Högfjällshotellet, Malung-Sälens kommun

Storfjället C14

Lägenhet
Högfjällshotellet, Malung-Sälens kommun
Fastighetsbyrån Sälen
1 800 000 kr
54 m²
3 rum
vån 1/3
2 558 kr/mån
33 333 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade bostadsrätt i Brf Storfjället, belägen på vackra Högfjället precis intill Högfjällshotellet! Det bästa med denna bostad är dess oslagbara läge – ett stenkast från liftarna och skidspåren, perfekt för dig som älskar att spendera dagarna ute i backen. När kvällen närmar sig kan du enkelt strosa till närliggande restauranger och barer för en trevlig kväll ute. Matvarubutiken inom gångavstånd gör semestern smidig och bekväm så bilen kan stå parkerad under hela vistelsen. Bostadens öppna planlösningen ger en luftig och social känsla som skapar en inbjudande atmosfär. Från allrummet når du även en trevlig uteplats i markplan där du kan njuta av härliga vårvinterdagar med familj och gäster. Lägenheten rymmer två sovrum med sex bäddar och ett helkaklat badrum. Brf Storfjället är en trevlig och välskött förening som gör detta till ett riktigt lättskött fritidsboende. Med närhet till allt du behöver, inklusive matbutik, restauranger och liftar, är detta ett fantastiskt tillfälle att skaffa sig ett bekvämt fritidsboende på Högfjället. I detta område når du under sommartid många av de vackraste cykel- och vandringslederna som vårt fina fjäll erbjuder och gör detta område till en riktigt fin semesterupplevelse året om. Lägenheten är ej bunden till något uthyrningsavtal så du som köpare kan fritt nyttja den efter eget behag direkt från tillträdet och bestämmer därefter själv om du vill hyra ut den eller inte. Välkommen att kontakta oss för mer information om detta prisvärda fjällboende. Vi erbjuder visning både digitalt samt på plats i bostaden så du kan välja det alternativ som passar er bäst just nu!

  • Uteplats
Gamla landsvägen 31, Malung, Malung-Sälens kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Gamla landsvägen 31

Villa
Malung, Malung-Sälens kommun
Fastighetsbyrån Sälen
650 000 kr
125 m²
5 rum
2 779 m² tomt

Välkommen Grimsåker och till Gamla Landsvägen 31 som är bebyggd med en tvåplansvilla och tillhörande uthusbyggnad. Här bor du i ett lugnt område med naturen inpå knuten, ca tre km söder om Malungs centrum. En stor del av tomten är belägen bakom uthusbyggnaden och där finns potential för den som vill anlägga större trädgård, odlingar eller utöka gräsytan. Villan är renoverad under 2007-2008 med nya fönster och dörrar, nytt kök, renoverad grund och syll samt ny VA-ledning ut till tomtgräns. Sedan dess har även en ny altan byggts med tillhörande glasdörr. Villan rymmer idag 3-4 sovrum, tv-rum, kök, badrum samt en separat toalett. Från tv-rummet når du altanen där du kan njuta av eftermiddagssolen medan morgonsolen bäst fångas från balkongen på övervåningen.

  • Uteplats
Vintergatan 744C, Lindvallen, Malung-Sälens kommun

Vintergatan 744C

Lägenhet
Lindvallen, Malung-Sälens kommun
Fastighetsbyrån Sälen
3 200 000 kr
61 m²
3 rum
vån 1/2
4 907 kr/mån
52 459 kr/m²

Ett stavtag från lift och pist finner du denna trea i entréplan. Ett perfekt läge för dig som vill vara i händelsernas centrum under så väl sommar som vinter. Lindvallens breda utbud av aktiviteter, restauranger och butiker finns inom gångavstånd och har något som passar för både barnfamiljen eller kompisgänget. Bostaden är byggd 2021-2022 och har genomgående smakfulla materialval med klinkergolv, helkaklat badrum med bastu, ekparkett och fullutrustat kök. De fyra bäddarna fördelas på två sovrum och för den som önskar fler bäddar är det möjligt att inreda med bäddsoffa. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka digital eller fysisk visning.

  • Plus
  • Uteplats
Skinnargatan 1, Malung, Malung-Sälens kommun

Skinnargatan 1

Villa
Malung, Malung-Sälens kommun
Fastighetsbyrån Sälen
3 495 000 kr
225 + 179 m²
6 rum
2 796 m² tomt

Vi har nöjet att presentera försäljningen av Skinnargatan 1! En större villa belägen på Albacken - ett lugnt och barnvänligt villaområde där du har närhet till centrum men samtidigt kan njuta av långa promenader längs fina stigar och grusvägar i skogen bakom huset. Gatorna runtom är lugnt trafikerade och bostadens lättskötta hörntomt har stor gräsmatta med träd, bärbuskar, flaggstång och perenna växter. Längs bostadens entrésida löper en takad entré som tack vare dess höjdläge skapar en insynsskyddad utemiljö. Med plats för utemöbler kan du här njuta av kvällssolen och en vacker vy över Byråsen. Byggnadens exteriöra materialval har minimalt underhållsbehov vilket ger dess ägare tid att ägna sig åt annat. Här finner du nämligen en slitstark tegelfasad i kombination med aluminiumklädda fönster, nya balkongräcken och nytt plåttak (bytt hösten 2021). Villan har tilltagna rum som är smakfullt renoverade med genomgående ljusa färger. Stora delar av bostaden är ombyggd 2014 då nuvarande ägare skapade en öppen och social planlösning på entréplan där allrum, matplats och kök omringar eldstaden som är centralt placerad i rummet. Här finns gott om plats för hela familjen att socialisera och njuta av middagar tillsammans. Köket har gott om bänkyta och är fullutrustat med vitvaror av hög standard så som kombiugn med micro- och ångfunktion, inbyggd kaffemaskin, bred induktionshäll, integrerad kyl, frys och diskmaskin samt infällda högtalare i taket som även återfinns i sovrum och uteplats. Stora delar av husets belysning kan även styras digitalt via en central "smart hem"-hub. Utöver det sociala allrummet finner du på entréplan även hall, badrum med dusch, separat wc, kontor/sovrum och ett större rum som under åren haft olika användningsområden så som lekrum, sovrum eller biosalong med projektor och filmduk. Rummet är beläget i en tillbyggd del av bostaden och för den som önskar så kan det även göras om till exempelvis en uthyrningslägenhet. Via köket når du övervåningen som sträcker sig över den norra huskroppen. Här uppe skapas en mer avskild och privat avdelning med tre sovrum samt ett badrum med badkar och dusch. Från två av sovrummen kan du via en passage nå bostadens balkong. Källarplanet utgörs till stor del av uppvärmt dubbelgarage med tilltaget djup som ger plats för både två bilar, släp/båt och gott om förvaring. Ytterligare förvaring återfinns i källarens två rejäla förrådsutrymmen, svale, jordkällare och groventré/nedre hall med plats för hela familjens ytterkläder och skor. I källarplanet finns även tvättstuga samt pannrum med bastu och duschhörna.

  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Nedre Nordklint 32 (Nedre Granfjällsbranten), Stöten, Malung-Sälens kommun

Nedre Nordklint 32 (Nedre Granfjällsbranten)

Lägenhet
Stöten, Malung-Sälens kommun
Fastighetsbyrån Sälen
2 990 000 kr
55 m²
3 rum
2 465 kr/mån
54 364 kr/m²

För dig som ställer höga krav på ditt fjällboende erbjuds nu denna moderna bostadsrätt i öppen och trivsam miljö, med varma färgval, smakfulla material och hög standard. Den exklusiva och moderna inredningen skapar en trivsam boendemiljö i fin kontrast till vinterlandskapet utanför. Lägenheten rymmer en hall med riktigt gott om förvaring med praktiska, platsbyggda och skräddarsydda lösningar. Vidare in i bostadens entréplan nås ett öppet allrum med modernt kök med en enastående takhöjd. Lägenheten rymmer dessutom ett badrum med dusch och bastu, ett sovrum samt en loftvåning med en extra sällskapsyta och ett sovrum med 3 bäddar. Totalt ryms 8 bäddar. I köpet ingår möbler samt inventarier, bostaden belastas ej av något uthyrningsavtal men möjlighet till goda intäkter finns för den som önskar hyra ut. Nordklint är beläget precis intill skidbackarna med ett bekvämt ski-in ski-out läge. Från området har man gångavstånd till matbutik, restaurang, skidhyra samt Mountain Lodge restaurang och bar. Här erbjuds Sälenfjällens längsta pister, fina längdspår, förstklassig skoteråkning och trivsam stämning för stora som små skidentusiaster. Stöten är beläget knappt 20 min från Scandinavian Mountains Airport, vilket gör det till en lättillgänglig destination även för långväga gäster. Välkommen att boka visning! Vi erbjuder visning både digitalt och på plats i bostaden, välj det alternativ som passar dig bäst.

Matildavägen 14, Garpsätra, Malung-Sälens kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Matildavägen 14

Fritidshus
Garpsätra, Malung-Sälens kommun
Fastighetsbyrån Sälen
2 450 000 kr
70 + 20 m²
3 rum
1 465 m² tomt

Strax norr om Sälen by ligger Garpsätra, ett mysigt fritidsområde som bjuder på avkoppling med närhet till natur och fjäll. Här kan du lämna vardagsstressen bakom dig och bara njuta av lugnet och den kringliggande naturen. Under sommartid finns tillgång till fiske och en badtjärn samt två tennisbanor i området. Vintertid erbjuder området längdskidspår alldeles utanför tomtgräns. För dig som söker mer puls finns Sälenfjällen och Lindvallen endast 15 min bilresa från stugan. Där finner du fartfyllda aktiviteter, sommar som vinter, bland annat ett stort utbud av pister i olika svårighetsnivå, preparerade längdskidspår, äventyrsbad och mountainbikecykling för att nämna några. Stugan rymmer ett stort öppet allrum med kök där hela familjen kan samlas för goda middagar och soffmys framför TVn. Stugan har två sovrum med totalt 6 bäddar samt ett badrum med dusch. Via ett trädäck vid bostadens entré nås även en gäststuga med två extra sovrum, badrum samt ett trinettkök. Ett perfekt utrymme som ger dig möjlighet att bjuda med släkt och vänner på semester. Möbler ingår i köpet och bostaden belastas inte av något uthyrningsavtal!

  • Plus

Visar alla 15