Mäklare Nicklas Winestedt

Nicklas Winestedt

Om mig

Att mina köpare och säljare blir nöjda är det absolut viktigaste för mig. Därför bidrar jag med stort engagemang och försöker alltid göra det lilla extra. Mellan 2010 och 2019 förmedlade jag villor, fritidshus och tomter. Sedan 2019 är jag specialiserad på bostadsrätter i Sandviken, och är även drivande i utvecklingen av bostadsrättsförmedlingar.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Skogsfruvägen 2B, Norrsätra, Sandvikens kommun

Skogsfruvägen 2B

Radhus
Norrsätra, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 750 000 kr
81 m²
3 rum
4 889 kr/mån
21 605 kr/m²

Välkommen till detta trivsamma och välskötta radhus med källare, eget garage och ett av Skogsfruvägens bästa lägen! Underbart radhus med härliga ljusinsläpp, insynsskyddat läge och trivsamt uterum och täppa i bästa västerläge. Närhet till bl a kommunikationer, promenadstråk och mataffärer. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Gesällvägen 27, Hantverkarbacken, Sandvikens kommun

Gesällvägen 27

Lägenhet
Hantverkarbacken, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
650 000 kr
69 m²
2.5 rum
vån 1/3
5 123 kr/mån
9 420 kr/m²

Här har du en ljus och väldigt fin 2,5:a på första våningen med ett av områdets bästa lägen. Stort och modernt kök med riktigt stor matplats. Inglasad balkongen som förlänger sommaren. Bredband ingår i månadsavgiften. Närhet till restaurang, busshållsplats och härliga vandringsstråk vid Storsjön.

  • Balkong
Smedsgatan 5B, Centralt, Sandvikens kommun

Smedsgatan 5B

Lägenhet
Centralt, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
995 000 kr
65,3 m²
3 rum
vån 2/3
4 769 kr/mån
15 237 kr/m²

Genomgående ljus och fin trea med öppen planlösning och centralt men lugnt läge. Lägenheten har smakfulla ytskikt och ett nyligen renoverat kök. Balkong med tak och förmiddagssol. Gångavstånd till resecentrum. Här är det bara att flytta in!

  • Balkong
Hyttgatan 17, Centralt, Sandvikens kommun

Hyttgatan 17

Lägenhet
Centralt, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 495 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/3
4 211 kr/mån
20 203 kr/m²

Här har vi en fräsch och välplanerad trea med centralt läge i en av Sandvikens bästa föreningar. Garage, parkering och bredband ingår i den låga månadsavgiften. Helkaklat badrum och stor och fin balkong mot Hyttgatan! Lägenheten har genomgående fina ytskikt med rejäla parkettgolv som binder samman samtliga rum och fina tapetserade väggar. Här finns bra med förvaring i flera garderober, modernt kök med de bekvämligheter som du behöver. Det perfekta centrala läget ger dig närhet till allt Sandviken har att bjuda på! Välkommen till visning

  • Balkong
  • Hiss
Gesällvägen 4, Hantverkarbacken, Sandvikens kommun

Gesällvägen 4

Lägenhet
Hantverkarbacken, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
695 000 kr
71 m²
3 rum
vån 1/3
5 060 kr/mån
9 789 kr/m²

Ljus 3:a, praktiskt belägen på 1:a våningen med ett mycket fint läge i ett av de populära stjärnhusen. Ljusinsläpp från 3 väderstreck samt en rymlig och inglasad balkong. Från denna lägenhet har du närhet till restaurang på Hantverkartorget, promenadstråk vid Storsjön, skola, förskola och hela Jernvallsområdet.

  • Balkong
Promenaden 17, Centralt, Sandvikens kommun

Promenaden 17

Lägenhet
Centralt, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
625 000 kr
59 m²
2 rum
vån 3/3
3 934 kr/mån
10 593 kr/m²

Stor och välplanerad tvåa med ett av områdets bästa balkonglägen. Rymligt och inglasat med härlig utsikt över Barrsätra och sol större delen av dagen, som avslutas med den sena kvällssolen. Genomgående fräscha ytskikt. Rymligt kök med plats för matbord. Badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

  • Balkong
Kantarellvägen, Södra Björksätra, Sandvikens kommun

Kantarellvägen

Tomt
Södra Björksätra, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
460 000 kr

Tomter till salu på Kantarellvägen i Södra Björksätra med närhet till det mesta. Du tar dig med enkelhet på fina promenadvägar till både Storsjön och Trebo med populära motionsspår, golfbana och restaurang. Det är även gångavstånd till förskola och grundskola samt till Björksätra Mitt där det finns en välsorterad ICA Supermarket, restaurang, postombud mm. Busshållplats finns runt hörnet. Anslutning för VA ingår i tomtpriset. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

Visar alla 7