Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Olivia Rustas

Olivia Rustas

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hagmarksgatan 52, Silverdalen, Hofors kommun
  • Tis 21 maj kl 16:30

Hagmarksgatan 52

Villa
Silverdalen, Hofors kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
950 000 kr
122 m²
5 rum
626 m² tomt

Välkommen till denna fina villa belägen i ett lugnt och familjevänligt område, ett perfekt boende för hela familjen! Villan har idag tre mysiga sovrum med möjlighet till ett fjärde i det nuvarande matrummet, ett hemtrevligt kök och stort vardagsrum. Det stilrena helkaklade badrummet från 2021 erbjuder både takdusch och badkar. Här finns även en praktisk tvättstuga, gästtoalett och gott om förvaringsmöjligheter, inklusive ett vidbyggt enkelgarage. Denna hörntomt erbjuder en välskött gräsmatta, äppelträd och hallonbuskar. Tillsammans med ett stort och insynsskyddat uterum blir denna bostad perfekt för både lek och grillkvällar med vänner och familj. Med närhet till förskola och skola blir vardagslogistiken smidig. Missa inte chansen att förvärva detta mysiga hus i ett trivsamt och lugnt område. Välkommen att anmälda dig till visning!

  • Plus
  • Uteplats
Högbovägen 543, Krogen, Sandvikens kommun

Högbovägen 543

Fritidshus
Krogen, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 495 000 kr
60 m²
2 rum
1 708 m² tomt

Välkommen till detta charmiga fritidshus i Krogen! Med närhet till naturen och sjö åt två håll är detta en dröm för den som längtar efter ett fridfullt och avkopplande boende. Trädgården med gräsmatta bjuder in till lekfulla sommardagar och långa kvällar utomhus. Här finns även en charmig gäststuga som kan bli den perfekta platsen för vänner eller släktingar att övernatta i. Bostaden själv är i fint och välvårdad skick, här erbjuds härliga sällskapsytor. Nuvarande ägare har brygga enligt personlig ö.k vid sjön, detta kan ses över för en eventuell fortsättning. Här erbjuds en sjönära pärla med några minuter till Högbo Bruk och ca 15min åt varje håll har du Sandviken respektive Ockelbo centrum. En fastighet att uppleva på plats. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus
  • Uteplats
Klockarbacken 3, Klockarbacken 5, Klockarbacken , Ockelbo kommun

Klockarbacken 3, Klockarbacken 5

Gård/Skog
Klockarbacken , Ockelbo kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
2 150 000 kr
100 m²
3 rum
9 755 m² tomt

Välkommen till Klockarbacken och denna charmiga fastighet med fint läge! Fastigheten är inramad av en lummig trädgård med grönskande träd. Här finns utrymme för lek, umgänge, odling eller djurhållning. Den omgivande naturen erbjuder natursköna vyer. Denna fastighet är en pärla för den som uppskattar charm, detaljer och en trivsam atmosfär. Ett idyllisk läge där villan erbjuder hall, vardagsrum med braskamin och matrum med charmig kakelugn. Fint grått kök med vedspis och utgång till uteplats, en perfekt plats för en kaffe och lugn stund. Vidare på entréplan finns badrum och kombinerad tvättstuga med groventré. På övre plan finns en rymlig hall, klädkammare, gästtoalett samt två sovrum varav ett där möjlighet finns att dela upp för att skapa ytterliggare ett sovrum. På fastigheten finns även en vinterbonad gäststuga, perfekt för tonårsbarn eller gäster. Stor ladubyggnad med förvaringsmöjligheter, möjlighet till djurhållning samt umgänge i ett inredd del av ladan. Här finns även en stor härlig altan med fin utsikt över åkrarna, utmärkt för grillkvällar med familj och vänner. Välkommen att anmäla dig till visningen!

  • Plus
Kappmuren 2, Mörtebo, Ockelbo kommun

Kappmuren 2

Villa
Mörtebo, Ockelbo kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
560 000 kr
130 m²
4 rum
1 382 m² tomt

Välkommen till detta charmiga fritidshus, en fridfull plats med närhet till naturen och avkoppling. Beläget endast några kilometer från badplats, erbjuder detta boende en perfekt kombination av avskildhet och möjligheten att njuta av friska dopp i närheten. I huset finns 3 sovrum och sällskapsutrymmen för hela familjen. Charmiga detaljer och trägolv. Eldstäderna i huset ger en extra touch av mysighet och värme under kyliga dagar. Två dass och förrådsutrymme. En av höjdpunkterna är den traditionella bastun, där du kan koppla av och njuta av värmen efter en dag full av äventyr. För de som vill ta badupplevelsen till nästa nivå finns även en vedeldad badtunna där du kan njuta av ett avslappnande bad. För de som älskar vattnet finns även en badflotte tillgänglig. Utomhus finns även utrymme för lek, grillning eller bara att njuta av lugnet och tystnaden. Här kan du verkligen komma bort från vardagens stress och koppla av i en fridfull miljö. Fritidshus med ca 30 min till Ockelbo, 50 min till Gävle samt 2,5 timme till Stockholm. Varmt välkommen att boka dig på visning!

Järbovägen 997, Järbo, Sandvikens kommun

Järbovägen 997

Villa
Järbo, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
995 000 kr
250 + 159 m²
9 rum
2 890 m² tomt

Välkommen till denna imponerande 2-plansvilla i centrala Järbo! Här får du möjligheten att bo i en rymlig och välplanerad bostad med hela 9 rum och källare, vilket ger dig oändliga möjligheter att skapa ditt drömhem. Denna villa har en fantastisk potential för den som söker en rymlig villa. Här kan du skapa ditt drömhem och njuta av bekvämligheten i att ha gott om utrymme. Tomten är generös och erbjuder möjligheter till lek och umgänge. Ladubyggnad med förråd samt garage. På bottenvåningen möts du av en inbjudande entré som leder dig vidare till ett vardagsrum, matsal, och kök. På entréplan finns även två sovrum samt ett badrum med badkar. På övervåningen finner du flera sovrum, sällskapsutrymmen, badrum samt ett till kök. På vindsvåningen finns ytterligare två sovrum samt goda förvaringsmöjligheter. Källarvåningen ger ytterligare möjligheter, vare sig du vill skapa ett gym eller för hobby. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Balkong
Vreten 21, Åbyggeby , Ockelbo kommun

Vreten 21

Gård/Skog
Åbyggeby , Ockelbo kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
3 275 000 kr
83 + 22 m²
4 rum
23,4 ha tomt

Unikt tillfälle att förvärva denna fantastiska fastighet på Vreten 21! Här kan du ta över en väl omhändertagen fastighet och förverkliga gårdsdrömmen. 8 hektar åkermark och 15 hektar skog. Skogsbruksplan och jakträtt finns. Rymlig ekonomibyggnad på 271 kvm fördelad på två plan med möjlighet till djurhållning. Garage, vedbod, växthus och en grillstuga där du kan samla familj och vänner för middag. En lantlig charm präglar villan genom bevarade detaljer, trägolv och fina eldstäder. En hemkänsla från att du öppnar ytterdörren. På entréplan finns kök, stort vardagsrum samt ett helkaklat badrum. En trappa upp på övre plan finns två rymliga sovrum, allrum samt en inredd kattvind som är perfekt för gäster eller som lekrum. Här bor du med naturen runt knuten. Åkrar i anslutning till boningshuset möjliggör djurhållning och odling för den intresserade. Fastigheten är inramad av en lummig trädgård med grönskande träd. Välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare!

Tallstigen 6, Gäveränge, Ockelbo kommun

Tallstigen 6

Villa
Gäveränge, Ockelbo kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 295 000 kr
80 + 25 m²
4 rum
755 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva en fin pärla på Tallstigen 6! Här erbjuds ett stilrent och hemtrevligt boende för dig som vill bo på lugn gata med närhet till centrala Ockelbo. I villan välkomnas du av ett stilrent kök med charmig vedspis, härligt vardagsrum med utrymme för olika sällskapsmöblemang. Helkaklat badrum med golvvärme. En trappa upp på övre plan finns två sovrum i olika storlekar samt ett allrum som idag används som sovrum. Ett hem där stil och charm möts. Här är det bara att packa flyttlådorna och flytta in. Varmt välkommen med din intresseanmälan till ansvarig mäklare!

  • Plus
  • Uteplats
Lindåsvägen 4, Säbyggeby, Ockelbo kommun

Lindåsvägen 4

Villa
Säbyggeby, Ockelbo kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 695 000 kr
120 + 80 m²
5 rum
817 m² tomt

Stilren och välplanerad villa på Lindåsvägen 4! Nu finns möjlighet att förvärva ett bekvämt boende i genomgående bra skick. En mysig och familjevänliga villa med fyra sovrum. Här finns även verkstadsutrymme om ca 60 kvm, 2 enkelgarage med elport samt ett förrådsutrymme. Här är flera stora renoveringar gjorda som tak- och fönsterbyte, dränering samt ytskikt löpande. Huset är välplanerat med fyra rymliga sovrum och sällskapsutrymmen. Väldigt praktiskt med toalett på varje plan. Bra och lättskött värmesystem i luft-/vattenvärmepump. Lättskött trädgårdstomt. Här kan du se framemot grillkvällar med familj och vänner. På höst och vårkanten är det perfekt att utnyttja det inglasade uterummet för att förlänga sommaren. Här bor du med närhet till Ockelbo centrum. Välkommen med din intresseanmäla till ansvarig mäklare!

Östbyvägen 63, Östby, Ockelbo kommun

Östbyvägen 63

Villa
Östby, Ockelbo kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 200 000 kr
100 + 52 m²
3 rum
1 004 m² tomt

Välkommen till denna mysiga villa i Östby! Här bor du med lantligt läge samtidigt som du har knappa 5 minuter med bil in till centrala Ockelbo. I villan välkomnas du av en hall följt av kök och vardagsrum. Öppet och luftigt vardagsrum där gott om plats finns för både umgänge och avkoppling. Utgång sker här till den härliga altanen där du kan njuta av solen och sena grillkvällar. På övervåningen finner vi utgång till villans balkong, två rymliga sovrum samt ett fint stort badrum. På källarplan finns goda förvaringsutrymmen, pannrum, tvättrum samt en matkällare. Rymlig uppfart och bra förvaringsmöjligheter i uthuset som är fördelat på två plan. Varmt välkommen att boka dig på visning!

  • Uteplats
Älgstigen 14C, Norrsätra, Sandvikens kommun

Älgstigen 14C

Radhus
Norrsätra, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 750 000 kr
109 + 52 m²
5 rum
196 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva ett trivsamt friköpt radhus i omtyckt område på Älgstigen. Här erbjuds ett bekvämt boende fördelat på tre plan med väldisponerad planlösning. Avgift till samfällighet på 3500kr/månad. På entréplan välkomnas du av en hall med praktisk förvaring, kök, hemtrevligt vardagsrum samt en gästtoalett. På övre plan finns 3 sovrum i olika storlekar, rymlig klädkammare samt badrum. Källarplan erbjuder tvättstuga, bra förvaringsmöjligheter och en gillestuga som är perfekt för lek och umgänge. Älgstigen 14C är ett boende att trivas i för hela familjen. Här finns härliga sällskapsytor i såväl radhuset som i den lättskötta trädgårstomten. Inglasad altan under tak och garage i länga. Området har närhet till skola, förskola, centrum m.m. Varmt välkommen att kontakta mäklare för att boka in dig på visning!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 10