Mäklare Olivia Rustas

Olivia Rustas

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Östbyvägen 63, Östby, Ockelbo kommun

Östbyvägen 63

Villa
Östby, Ockelbo kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 200 000 kr
100 + 52 m²
3 rum
1 004 m² tomt

Välkommen till denna mysiga villa i Östby! Här bor du med lantligt läge samtidigt som du har knappa 5 minuter med bil in till centrala Ockelbo. I villan välkomnas du av en hall följt av kök och vardagsrum. Öppet och luftigt vardagsrum där gott om plats finns för både umgänge och avkoppling. Utgång sker här till den härliga altanen där du kan njuta av solen och sena grillkvällar. På övervåningen finner vi utgång till villans balkong, två rymliga sovrum samt ett fint stort badrum. På källarplan finns goda förvaringsutrymmen, pannrum, tvättrum samt en matkällare. Rymlig uppfart och bra förvaringsmöjligheter i uthuset som är fördelat på två plan. Varmt välkommen att boka dig på visning!

 • Uteplats
Kolforsvägen 30, Kolforsen, Ockelbo kommun

Kolforsvägen 30

Fritidshus
Kolforsen, Ockelbo kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
525 000 kr
45 + 15 m²
2 rum
1 212 m² tomt

Välkommen till detta trevliga fritidshus i Kolforsen! Huset har ett avskilt läge utan grannar i närheten. På tomten finns ett uthus med bastu samt omklädningsrum, det finns även en garagebyggnad med trevligt gästrum. Nybyggt fint utedass. Fritidshuset rymmer kök/allrum med värmande och praktisk vedspis samt utrymme för matplats. I frididshuset finns även två sovrum. Sovrum 1 har platsbyggd säng och värmande kamin för kalla dagar. Sovrum 2 intill rymmer enkel- eller dubbelsäng och här finns även utgång till altanen. Trevlig altan under tak med infravärme, perfekt att bjuda över familj eller vänner. Närhet till fin natur med bra bär- och svampskogar. I Kolforsen finns också en fin badplats där vedeldad bastu och badtunna finns att hyra. För den fiskeintresserade finns möjlighet till fiske. In till centrala Ockelbo är det drygt 9 kilometer, där tågstation finns samt ett flertal olika butiker och restauranger. Välkommen att anmäla dig till visning!

 • Plus
 • Uteplats
Södra Lingbovägen 5, Lingbo, Ockelbo kommun

Södra Lingbovägen 5

Villa
Lingbo, Ockelbo kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
695 000 kr
114 + 10 m²
5 rum
5 024 m² tomt

Rymlig villa i Lingbo med möjlighet till fler rum för den större familjen och på denna fastighet kan du ha hästar eller andra djur. Här finns beteshage, stall med två hästboxar och tillhörande sadelkammare. I anslutning finns även ett dubbelgarage och carport. Bra hästvägar i området för ridning. I villan finns på entréplan hall, gästtoalett, tvättstuga med duschutrymme, vardagsrum, allrum som likväl kan användas som sovrum. Kök med utrymme för matgrupp. På entréplan finns även flera förvaringsutrymmen. En trappa upp på övre plan finns två rymliga sovrum varav ett med ett rum innanför som förslagvis kan användas som kontor eller barnrum. Vidare finns ett fint badrum med badkar och ett oinrett rum som förslagvis kan inredas som sovrum. Välkommen att boka in dig på visning!

Hamrångevägen 24, Ockelbo Centralt, Ockelbo kommun
 • Tor 5 okt
Hamrångevägen 24, Ockelbo Centralt, Ockelbo kommun, bild 2
Hamrångevägen 24, Ockelbo Centralt, Ockelbo kommun, bild 3

Hamrångevägen 24

Villa
Ockelbo Centralt, Ockelbo kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
995 000 kr
63 m²
2 rum
1 100 m² tomt

Hemtrevlig villa på Hamrångevägen 24 i centrala Ockelbo! Här erbjuds både nytt kök och helkaklat badrum från 2022. I villan finns även vardagsrum med charmigt trägolv och braskamin. En trappa upp finns ett allrum samt ett rum som används som sovrum. Detta är inte medräknat i boarean på grund av takhöjden. Härlig altan i anslutning till huset där du kan se framemot grillkvällar med familj och vänner. Förvaringsutrymmen finns i ett uthus. Boendet tillhör elzon 2 och luftvärmepump är installerad. Nu finns möjlighet att förvärva en fin villa med närhet till bland annat Ockelbo centrum med flertalet butiker och med promenadavstånd till skola upp till årskurs 3. Dessutom har du drygt 2 kilometer till Ockelbo station med bra förbindelser. Besiktning är gjord. Kontakta mäklare för att ta del av protokollet. Välkommen med din intresseanmälan till ansvarig mäklare!

 • Premium
 • Uteplats
Kolforsen 45B, Kolforsen, Ockelbo kommun
Kolforsen 45B, Kolforsen, Ockelbo kommun, bild 2
Kolforsen 45B, Kolforsen, Ockelbo kommun, bild 3

Kolforsen 45B

Fritidshus
Kolforsen, Ockelbo kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
750 000 kr
138 m²
3 rum
774 m² tomt

Varmt välkommen till denna moderna villa i en mycket eftertraktad landsbygdsby. En trivsam bostad med stora sociala ytor där husets hjärta är det ljusa vardagsrummet och köket med högt i tak och modern planlösning. Villan byggdes från grunden på fotavtrycket av en gammal stuga under 2017-2018. Samtidigt ökades höjden för att införliva ett sovloft. Denna villa är det perfekta boendet att använda som fritidshus eller permanent bostad. Du kommer in i villan via en rymlig välkomnande hall med gott om plats för ytterkläder. Från entrén kommer du in i det huvudsakliga sociala rummet med vardagsrum, kök och en trevlig matplats att samlas vid under trevliga tillställningar med vänner och familj. Stora fönsterpartier med bra ljusinsläpp och den höga takhöjden ger en behaglig luftig känsla. Från det sociala utrymmet har du tillgång till ett modernt badrum där även tvättstuga finns, och två stora sovrum med trappa som leder till ett stort 48 m² sovloft, förvaringsutrymme och ett andra badrum. En Daikin XRH 30 luftpump ger effektiv uppvärmning och luftkonditionering under de varma sommarmånaderna. Det finns plats för två bilar på den grusade parkeringsplatsen. Kolforsen erbjuder det mesta - till exempel en familjevänlig badplats, bra fiskemöjligheter och på vintern närhet till längdskidspår & skoterleder i Ockelboområdet. Vid sjön finns bastu och badtunna som ägs av byaföreningen som är mycket aktiv året runt med anordnade evenemang på midsommar, Kräftfest, isfisketävling etc. Den närliggande bondgården har en stor gemensam grönsaksträdgård samt möjlighet att interagera med lantbruksdjur. Det finns gott om möjligheter att gå på vandringar eller cykelturer i den omgivande skogen. Här bor du på landet endast 11 km från centrala Ockelbo. Det är också utmärkt beläget för att pendla med buss, tåg eller bil till Gävle och du kan enkelt ta dig till Sandviken med buss. Det går även direkttåg till Stockholm. Endast cirka 30 minuter från Ockelbo hittar du högklassig skidåkning vid Kungsberget. Villan kan säljas fullt möblerad så allt du behöver göra är att packa flyttlådorna, flytta in och börja njuta! Välkommen att boka in dig på visning!

 • Premium
Kolforsen 45A, Kolforsen, Ockelbo kommun

Kolforsen 45A

Fritidshus
Kolforsen, Ockelbo kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
650 000 kr
60 + 10 m²
3 rum
847 m² tomt

Välkommen till denna mysiga och fina villa i Kolforsen! 1-plansvilla i gott skick där flera större renoveringar har genomförts under 2015-2016 inklusive byte av fasad, vinterisolering av huset, påläggning av nytt tak, tillbyggnad med ytterligare ett sovrum, modernt badrum samt en stor veranda som är delvis täckt, och ger sommarsol från morgonkaffet till kvällsfikat. Ett perfekt boende att använda som fritidshus eller för permanent boende. I villan finns en hall, ett vardagsrum med öppen spis, ett trevligt kök, badrum och 2 sovrum. Det finns också en närliggande isolerad gäststuga med ytterliggare 4 sovplatser. Villan kan säljas fullt möblerad så allt du behöver göra är att packa flyttlådorna, flytta in och börja njuta av lugnet! Närområdet består av lantlig omgivning med gångavstånd till sjö, med bastu och badtunna som ägs av byaföreningen som är mycket aktiva med arrangemang på midsommar, kräftskiva etcetera. Den närliggande bondgården har en stor gemensam grönsaksträdgård samt möjlighet att interagera med djur. Det finns gott om möjligheter att gå på vandringar eller cykelturer i den omgivande skogen. Här bor du på landet endast 11 km från centrala Ockelbo. Det är också utmärkt beläget för att pendla med buss, tåg eller bil till Gävle och du kan enkelt ta dig till Sandviken med buss. Det går även direkttåg till Stockholm. Bara cirka 30 minuter från Ockelbo hittar du högklassig skidåkning vid Kungsberget. Välkommen att boka in dig på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Lugna gatan 2, Jädraås, Ockelbo kommun

Lugna gatan 2

Villa
Jädraås, Ockelbo kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
895 000 kr
103 + 64 m²
4 rum
1 300 m² tomt

Välkommen till denna mysiga villa på Lugna gatan i Jädraås! Belägen på en trevlig trädgårdstomt med både garage och förrådsutrymme. Här bor du fridfullt med vacker utsikt över sjön. Villan bjuder in till härliga sällskapsytor. Här kan du se framemot middagar med familj och vänner på den härliga altanen! I villan välkomnas du av en hall följt av kök. Hemtrevligt vardagsrum och ett charmigt allrum med kamin. Två sovrum, badrum och en inre hall med utrymme för förslagsvis kontor. På källarplan finner du tvättstuga, pannrum och matkällare. I villan finns även en oinredd vind där det finns utrymme för förvaring. Lugnt naturskönt område med närhet till fina skoterleder vintertid och ett flertal fiskesjöar. Till Kungsbergets fina alpina skidanläggning är det enbart 15 minuters bilresa. I närområdet finns ett nyligen öppnat MTB-cykelcenter med många fina cykelstigar. Promenadavstånd till badplats och mindre butik. Större matbutiker finns i Ockelbo och Sandviken dit det är 20, respektive 30 minuter med bil. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

 • Uteplats
Södra Hasselgatan 9, Svibacka, Sandvikens kommun

Södra Hasselgatan 9

Villa
Svibacka, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 995 000 kr
92 + 100 m²
4 rum
1 096 m² tomt

Välkommen till Södra Hasselgatan 9, en trivsam och välvårdad enplansvilla med källare. Här bor du på en hörntomt i Svibacka. Ett familjevänligt område med närhet till förskola, skola och fotbollsplan. Nu finns möjlighet att förvärva en villa som löpande har genomgått stora renoveringar som nytt tak, fönster, dränering, badrum och kök. Fjärrvärme. Här erbjuds ett boende med härliga sällskapsytor som bjuder in till umgänge med familj och vänner. I villan finns på entréplan tre rymliga sovrum, vardagsrum, fint kök samt ett helkaklat badrum med golvvärme. Vidare på källarplan finns gillestuga, gästtoalett, ett extra kök, badrum, tvättstuga, pannrum, ett rum för förslagsvis kontorsarbete. I källaren finner du även goda förvaringsmöjligheter. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Älgstigen 14C, Norrsätra, Sandvikens kommun

Älgstigen 14C

Radhus
Norrsätra, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 795 000 kr
109 + 52 m²
5 rum
196 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva ett trivsamt friköpt radhus i omtyckt område på Älgstigen. Här erbjuds ett bekvämt boende fördelat på tre plan med väldisponerad planlösning. Avgift till samfällighet på 3500kr/månad. På entréplan välkomnas du av en hall med praktisk förvaring, kök, hemtrevligt vardagsrum samt en gästtoalett. På övre plan finns 3 sovrum i olika storlekar, rymlig klädkammare samt badrum. Källarplan erbjuder tvättstuga, bra förvaringsmöjligheter och en gillestuga som är perfekt för lek och umgänge. Älgstigen 14C är ett boende att trivas i för hela familjen. Här finns härliga sällskapsytor i såväl radhuset som i den lättskötta trädgårstomten. Inglasad altan under tak och garage i länga. Området har närhet till skola, förskola, centrum m.m. Varmt välkommen att kontakta mäklare för att boka in dig på visning!

 • Plus
 • Balkong

Visar alla 9