Mäklare Emelie Sjöstrand

Emelie Sjöstrand

Om mig

Jag brinner för Sävsjö kommun och att ge er den bästa mäklarservicen! Jag är alltid noggrann, nytänkande och lyhörd för era önskemål och förväntningar i en försäljningsprocess. Jag vill att ni ska känna ett förtroende för mig och mitt team. Jag har jobbat på Fastighetsbyrån i Sävsjö sedan 2017. God lokalkännedom då jag är uppvuxen i Stockaryd, gått i skola i Rörvik och gymnasium i Sävsjö - jag känner till samtliga samhällen väl och nästan dagligen ute i kommunen på uppdrag.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Östra Esplanaden 43A, Centralt, Sävsjö kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Östra Esplanaden 43A

Lägenhet
Centralt, Sävsjö kommun
Fastighetsbyrån Sävsjö
385 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 3/3
2 695 kr/mån
6 063 kr/m²

En lägenhet om två rum och kök i HSB Norrgården. Kök med fina vitlackerade köksluckor. Vardagsrum med utgång till balkong under tak i ett läge med sol från morgon till eftermiddag. Badrum med en egen toppmatad tvättmaskin. Låg månadsavgift på 3.140kr. I den inre reparationsfonden finns det 13.000kr som kan gå till renovering av lägenheten för nästa ägare! Ett centralt bra läge med gångavstånd till buss- och tågstation, mataffärer, apotek m.m.

Videvägen 3, Vrigstad, Sävsjö kommun

Videvägen 3

Villa
Vrigstad, Sävsjö kommun
Fastighetsbyrån Sävsjö
1 150 000 kr
103 + 100 m²
4 rum
755 m² tomt

Ett välskött hus på en lugn gata på Lundbyområdet i Vrigstad. Isolerat garage. Entréplan med tre bra sovrum. Vardagsrum med fint parkettgolv, nya 3-glasfönster och utgång till en inglasad altan och solaltan i öster/söderläge. Robotgräsklippare ingår. Luft/vattenvärmepump från ca 2015. Fin källare med gillestuga med fungerande öppen spis. Stort bra hobbyrum. Duschrum och bastu. För den trädgårdsintresserade finns en kran i trädgården som ger vatten från Slättsjön för trädgårdsbevattning.

Brohult 7, Landet, Sävsjö kommun
 • Ons 20 dec kl 16:45

Brohult 7

Villa
Landet, Sävsjö kommun
Fastighetsbyrån Sävsjö
1 825 000 kr
117,5 m²
4 rum
1 250 m² tomt

Mycket fint renoverat timmerhus. Nästan som nybyggt! Nytt yttertak, nya 3-glasfönster. Två renoverade och fungerande kakelugnar och en vedspis i köket. Härlig rymd, 2,70 till tak. Ny el. Nytt vattenburet system kopplat till en ny luft/vattenvärmepump. Ny vattenpump och vattenledning in från egen brunn. Nytt badrum med både elburen och vattenburen golvvärme. Nytt kök 2023. Ny fasadpanel och tilläggsisolerat. Ny altan i läge med sol hela dagen och kvällen. Underbara omgivningar med vackra stenmurar. Vattendrag mellan Sörsjön och Brohultasjön gränsar till tomten. Beläget nära tre sjöar. Ca 1 mil till Vrigstad och 1,5 mil till Lammhult där mataffärer, buss- och tågförbindelser finns. Här är det bara att flytta in och bo. Vi ses på visningen!

 • Plus
Slättö Lunden 1, Möcklehult, Sävsjö kommun
Slättö Lunden 1, Möcklehult, Sävsjö kommun, bild 2
Slättö Lunden 1, Möcklehult, Sävsjö kommun, bild 3

Slättö Lunden 1

Gård/Skog
Möcklehult, Sävsjö kommun
Fastighetsbyrån Sävsjö
3 490 000 kr
150 m²
4 rum
9,7 ha tomt

Den perfekta gården på nästan 10ha. Ett tillfälle för dig som drömmer om att få ha hästar, nötdjur, får, höns eller andra djur samt lite mark att odla på. Möjlighet till mindre skogs- och jordbruk. Trevligt läge på landet, sista huset på vägen. Bostadshus byggt 2007, allt i ett plan idag och möjlighet att inreda övre plan efter egna idéer. Fin arkitektur och tilltänkt planlösning. Öppet mellan kök, allrum och matsal som ger mycket ljus in i huset. Fungerande eldstad och fint burspråk i allrummet. Vattenburen golvvärme på hela entréplanet. Matsal med stora fönsterpartier och ryggåstak. Inglasad altan med kvällssol. Ladugård och garage/verkstad men två högre portar. Gjuten jordkällare och möjlighet att göra en uteplats eller kanske ett växthus ovanför. Gården ligger med bra pendlingsavstånd till Lammhult, Växjö, Alvesta, Värnamo och Sävsjö. I Lammhult som ligger knappt 12km bort finns buss- och tågförbindelser, mataffär, apotek. I Rörvik finns skola klass F-9, matbutik och trevlig restaurang. Omtyckt badplats finns i närheten vid sjön Grunnen, knappt ett par kilometer bort. Här finns ett eldorado av sjöar för att kunna uppleva en glädjande fisketur.

 • Premium
Sävsjövägen 43A, Stockaryd, Sävsjö kommun

Sävsjövägen 43A

Villa
Stockaryd, Sävsjö kommun
Fastighetsbyrån Sävsjö
775 000 kr
125 + 95 m²
8 rum
1 234 m² tomt

Stor villa med två stycken lägenheter. Perfekt boende för denna stora familjen, generationsboende eller för uthyrning. Nyare yttertak, bergvärme och 3-glasfönster. Två lägenheter om 4 rum och kök. Lägenheten på entréplanet har stavparkettgolv och badrum med kakel och klinkers. Tillhörande förråd till varje lägenhet i källaren. Garage under hus. Nuvarande ägare har tidigare haft lägenheterna uthyrda med en hyresintäkt på 187.200kr.

 • Plus
Björnskog Stenslund 1, Landet, Sävsjö kommun

Björnskog Stenslund 1

Villa
Landet, Sävsjö kommun
Fastighetsbyrån Sävsjö
3 850 000 kr
190 m²
8 001 m² tomt

Pampig villa byggd 2008. Fint läge bara 10 minuter ifrån Stockaryd och Sävsjö. Två stora garage byggda 2014, ett isolerat dubbelgarage och ett garage med plats för 3 bilar. Stor fin trädgårdsdamm. Villa med öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum med fungerande kamin. Vattenburen golvvärme kopplat till sjövärme. Övre plan med stort allrum med ryggåstak. Huset har fyra - fem bra sovrum. Robotgräsklippare. Uthus byggt 2014 på trädgården med bastu.

Kopparslagaregatan 1E, Centralt, Sävsjö kommun

Kopparslagaregatan 1E

Lägenhet
Centralt, Sävsjö kommun
Fastighetsbyrån Sävsjö
260 000 kr
39 m²
1 rum
vån 3/3
3 553 kr/mån
6 667 kr/m²

Fräsch etta med ett centralt läge i Sävsjö. Fint renoverad av nuvarande ägare med nytt kök 2020 samt alla ytskikt i kök, hall och vardagsrum renoverade med nya gipsväggar med isolering i. Fint badrum. Vardagsrum med utgång till balkong i med kvällssol i ett söder/västerläge. Närhet till tåg- och busskommunikation, apotek, affär, caféer och restauranger. Här är det bara att flytta in och börja bo i ett smidigt boende med en låg månadskostnad!

Gunnes väg 28, Kistegårdsområdet, Sävsjö kommun

Gunnes väg 28

Villa
Kistegårdsområdet, Sävsjö kommun
Fastighetsbyrån Sävsjö
1 725 000 kr
103 + 103 m²
4 rum
658 m² tomt

En mycket fin och smakfullt renoverad 1-plansvilla med källare på Kistegårdsområdet. Ytskikt i huset smakfullt genomgångna. Lyxigt badrum med kakel och klinkers. Altan som delvis är under tak i läge mot öster/söder. Trätrall lagt i snyggt fiskbensmönster. Rymligt kök med köksluckor i ek. Tre bra sovrum på entréplanet. Källarplan med fin gillestuga med fungerande öppen spis, hobbyrum och gott om förvaringsutrymmen. Duschrum och bastu. Nyare luft/vattenvärmepump. Utvändigt fin stensatt infart och vidbyggt garage.

Telegatan 10, Stockaryd, Sävsjö kommun

Telegatan 10

Villa
Stockaryd, Sävsjö kommun
Fastighetsbyrån Sävsjö
725 000 kr
150 + 90 m²
6 rum
1 068 m² tomt

Stor villa med en underbar baksida med stor inglasad altan och solatlan. Bergvärme, dränerat och fiber finns installerat. Flera bra sovrum. Badrum med kakel och klinkers och på övre plan finns förberett för att göra ytterligare ett badrum. Ett toppläge med skolan klass 1-6 och stationsparken som granne. Buss- och tågstation ett par minuters promenad från huset.

Hetseryd Slängeliden 1, Landet, Sävsjö kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Hetseryd Slängeliden 1

Fritidshus
Landet, Sävsjö kommun
Fastighetsbyrån Sävsjö
1 075 000 kr
160 + 42 m²
9 rum
1 265 m² tomt

Med ett enskilt läge och lummig trädgård ligger denna pärla på landet. 5km in till samhället Stockaryd där buss- och tågförbindelser finns, caféer och mataffär. Ett stenkast ifrån kommunala badplatsen Västerkvarnsbadet. Fristående garage byggt 2018. Fiber finns. Här möter äldre charm; vackra beslag, spegeldörrar och rörspisar 60-talet. Från början vad det två separata hus som har byggts samman till ett. Tre eldstäder, varav två fungerar. Gott om sällskapsytor och många sovrum. Två badrum med kakel och klinkers. Möbler och inventarier ingår.

Skolgatan 8, Rörvik, Sävsjö kommun

Skolgatan 8

Villa
Rörvik, Sävsjö kommun
Fastighetsbyrån Sävsjö
625 000 kr
85 + 170 m²
6 rum
1 203 m² tomt

Tegelvilla med två lägenheter om 3 rum och kök. En lägenhet på entréplan och en på övre plan. Källarplan med gott om förvaringsmöjligheter. Två garageplatser i källaren samt fristående uthus/garage på baksidan. Bergvärme! Beläget inte alls långt ifrån skola, klass F-9 och förskola. Rörvik har vacker natur med 3 fina sjöar. Ett lugnt och trivsamt samhälle. Affär och restaurang finns.

Ekängsvägen 6, Vrigstad, Sävsjö kommun

Ekängsvägen 6

Villa
Vrigstad, Sävsjö kommun
Fastighetsbyrån Sävsjö
975 000 kr
108 + 108 m²
5 rum
960 m² tomt

Pampig villa med ett trevlig läge på Lundbyområdet i Vrigstad. Fri baksida ut mot skogen. Solaltan och stensatt uteplats med morgonsol. Mycket välskött hus med fint parkettgolv i vardagsrummet. Tre bra sovrum och möjlighet att göra ett fjärde. Gillestuga med vacker öppen spis. Vidbyggt garage med eldriven port från 2019. Bergvärme. 3-glasfönster. Fiber finns. Gångavstånd till fin badplats vid Slättsjön. Gång- och cykelväg som leder till förskola och skola inne i Vrigstad.

Boxningsringen 19, Vallsjön, Sävsjö kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Boxningsringen 19

Fritidshus
Vallsjön, Sävsjö kommun
Fastighetsbyrån Sävsjö
450 000 kr
45 m²
2 rum
636 m² tomt

Mysig sommarstuga med mycket charm och ett trevlig läge - bara ett stenkast ifrån Vallsjön. Vallsjöbaden har en fin badplats och café med stor dansbana med dans om somrarna. Stugan har nästan ett eget litet dansgolv i form av en stor solaltan med fin utsikt mot Vallsjön. Kommunalt vatten och avlopp finns in till huset, ej inkopplat. Bygglov finns för att kunna bygga ut för att göra ett badrum, se ritning i annonsen. Egen vattenbrunn finns på tomt med fungerande handpump - perfekt för trädgårdsbevattning!

Vrigstadvägen 16, Centralt, Sävsjö kommun

Vrigstadvägen 16

Villa
Centralt, Sävsjö kommun
Fastighetsbyrån Sävsjö
790 000 kr
115 + 10 m²
7 rum
605 m² tomt

Villa om 7 rum och kök. Hörntomt och ett centralt bra läge med gångavstånd in till Sävsjö centrum med buss- och tågförbindelser. Närhet till skolor, vårdcentral och högagärdebacken. Fristående garage och förrådsdel. Stensatt uteplats under tak. Nyinstallerad fjärrvärme!

Eksjöhovgårdsvägen 25, Djurgårdsområdet, Sävsjö kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Imorgon kl 16:00
Eksjöhovgårdsvägen 25, Djurgårdsområdet, Sävsjö kommun, bild 2
Eksjöhovgårdsvägen 25, Djurgårdsområdet, Sävsjö kommun, bild 3

Eksjöhovgårdsvägen 25

Villa
Djurgårdsområdet, Sävsjö kommun
Fastighetsbyrån Sävsjö
2 400 000 kr
310 m²
9 rum
6 851 m² tomt

Pampig prästgård med mycket bevarad charm och karaktär - vackra stavparkettgolv med fris, spegeldörrar och högt till tak. Ett centralt läge i Sävsjö men ändå närhet till fin natur och elljusspår. Bra med utrymmen på alla plan i huset - finns det gott om plats för både den stora familjen och vännerna. Minst fem bra sovrum, två badrum och flera sällskapsytor både på entréplan och övre plan. Vardagsrum på entréplan med öppen spis. Uthus med garagedel och förrådsutrymmen. Stor tillhörande tomt på 6 851kvm.

 • Premium
Sporregatan 4, Djurgårdsområdet, Sävsjö kommun

Sporregatan 4

Villa
Djurgårdsområdet, Sävsjö kommun
Fastighetsbyrån Sävsjö
1 975 000 kr
230 + 90 m²
8 rum
883 m² tomt

Flerfamiljsfastighet med 3st fina lägenheter. Två lägenheter om 3 rum och kök på 90kvm. En vindslägenhet om 2 rum och kök på 50kvm. Samtliga i mycket gott skick. Två av lägenheterna har fina badrum med kakel och klinkers, öppna spisar i vardagsrummet och balkonger. Två garage under huset. Fjärrvärme. Fin gemensam tvättstuga i källaren.

Norrgatan 25, Rörvik, Sävsjö kommun

Norrgatan 25

Villa
Rörvik, Sävsjö kommun
Fastighetsbyrån Sävsjö
2 500 000 kr
107 + 55 m²
5 rum
917 m² tomt

Unikt läge vid sjön Hillen strax utanför samhället Rörvik. Välskött villa. Nyinstallerad luft/vattenvärmepump 2022. Yttertak bytt 2016. Dränerat 2017. 3-glasfönster och flera nya 3-glasfönster från 2023. Ljust fint kök med porslinsdiskho. Stort trädäck med ny vedeldad badtunna. Tomten har 3 fria sidor, varav sjön finns åt 2 håll, ängsmark åt söder. Samhället Rörvik har snart en nybyggd skola klass F-9, förskola, mataffär och restaurang. Huset är besiktigat!

Ringvägen 10, Djurgårdsområdet, Sävsjö kommun

Ringvägen 10

Villa
Djurgårdsområdet, Sävsjö kommun
Fastighetsbyrån Sävsjö
1 525 000 kr
120 + 70 m²
5 rum
911 m² tomt

En fin tegelvilla där ytskikt nyligen har renoverats i boytan i huset. Kök från Epoq nytt 2023. Vardagrum med fungerande öppen spis och utgång till en stor altan under tak i söderläge. Yttertak bytt 2016. Flera fönster bytta till 3-glasfönster 2023. Garage under altanen. Fjärrvärme.

Bangårdsgatan 3A, 3B, Stockaryd, Sävsjö kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Bangårdsgatan 3A, 3B

Övrigt
Stockaryd, Sävsjö kommun
Fastighetsbyrån Sävsjö
475 000 kr
255 m²
605 m² tomt

Flerfamiljsfastighet med 3st lägenheter. Entréplan med en stor fin lägenhet, renoverad 2022 med nytt kök och nya ytskikt. Övre plan med en lika stor lägenhet om 4 rum och kök på 95kvm. Vindsvåning med lite mindre lägenhet på 65kvm. Fiber finns. Pelletspanna från 2006 med ackumulatortank och ett bra självmatningssystem. Två garageplatser, förråd och gemensam tvättstuga i separat byggnad. Gångavstånd till buss- och tågstation.

Östra Esplanaden 98, Djurgårdsområdet, Sävsjö kommun
 • Budgivning pågår

Östra Esplanaden 98

Villa
Djurgårdsområdet, Sävsjö kommun
Fastighetsbyrån Sävsjö
975 000 kr
150 + 40 m²
7 rum
1 140 m² tomt

En stor pampig villa med ett högt, fint läge. En lägenhet på entréplan med kök, två möjliga sovrum, vardagsrum och badrum. Lägenhet på övre plan med kök, allrum, två sovrum och badrum. Huset pryds av fem vackra kakelugnar - flera fungerande. Fina spegeldörrar, stora ytor och högt i tak. Perfekt för den stora familjen som vill bo nära till centrum med ett fritt läge. Uthus med gott om förvaringsutrymmen.

Västra Järnvägsgatan 17 B, Centralt, Sävsjö kommun
 • Budgivning pågår

Västra Järnvägsgatan 17 B

Lägenhet
Centralt, Sävsjö kommun
Fastighetsbyrån Sävsjö
625 000 kr
98 m²
4 rum
vån 3/3
6 035 kr/mån
6 378 kr/m²

Stor lägenhet med ett centralt bra läge i Sävsjö. Nära till mataffär, butiker, caféer, apotek och kommunikation. Fint nyrenoverat kök. Två bra sovrum och möjlighet till att göra ett till. Matsal och vardagsrum i en öppen planlösning med utgång till balkong i västerläge. Genomgående fina ekparkettgolv. En toalett och ett badrum. Egen tvättmaskin finns i lägenheten.

Korpral Gräns väg 2, Vrigstad, Sävsjö kommun

Korpral Gräns väg 2

Villa
Vrigstad, Sävsjö kommun
Fastighetsbyrån Sävsjö
1 250 000 kr
135 + 80 m²
5 rum
1 092 m² tomt

Villa med ett centralt bra läge i Vrigstad, matbutik bara ett par minuters promenad ifrån huset. Vardagsrum med fint nytt ekparkettgolv. Rymligt allrum på övre plan. Tre bra sovrum idag och möjlighet till att göra fler om man är en större familj. Stor inglasad altan. Källarplan med bastu och duschrum. Fin gillestuga med fungerande öppen spis. Vidbyggt garage med eldriven port. Fiber finns. Bergvärme.

Visar alla 22