Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Emma Kafle

Emma Kafle

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Rymdgatan 101, Steninge, Sigtuna kommun
  • Kommande
Rymdgatan 101, Steninge, Sigtuna kommun, bild 2
Rymdgatan 101, Steninge, Sigtuna kommun, bild 3

Rymdgatan 101

Radhus
Steninge, Sigtuna kommun
Fastighetsbyrån Sigtuna/Märsta/Rosersberg
3 300 000 kr
130 m²
5 rum
129 m² tomt

Välkomna till detta fint renoverade radhus i ett mycket trevligt och barnvänligt område! På entréplanet finns en stor och rymlig hall, wc, renoverat kök, trevligt vardagsrum, tvättstuga samt ett förråd. Det övre planet har tre stora sovrum, fint renoverat badrum och en rymlig klädkammare. År 2014 byggdes husets ut och då har även taket lagts om. Huset har en veranda på framsidan och på baksidan finns en härlig altan, gräsmatta och förråd. Här bor många barnfamiljer i ett lugnt och bilfritt område, nära till förskola, skola, affärer och naturen. Både sandstranden vid Steningebadet och Märstas nya utomhusbad med flera olika pooler, Midgårdsbadet, finns inom promenadavstånd.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Åkervägen 3, Rosersberg, Sigtuna kommun
  • Kommande

Åkervägen 3

Lägenhet
Rosersberg, Sigtuna kommun
Fastighetsbyrån Sigtuna/Märsta/Rosersberg
1 995 000 kr
74 m²
3 rum
vån 1/3
5 163 kr/mån
26 959 kr/m²

Välkommen till en ljus och fräsch 3:a belägen bekvämt på första våningen mitt i lugna och idylliska Rosersberg. Lägenheten har en stor hall som går till alla lägenhetens rum i form av kök, vardagsrum med vacker fiskbensparkett och utgång till den inglasade balkongen samt två rymliga sovrum. Helkaklat och stambytt badrum. Tvättstuga och förråd i källarplan. Perfekt läge med gångavstånd till pendeln samt nära till naturen och matbutik. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Sätunavägen 10C, Centrala Märsta, Sigtuna kommun
  • Kommande

Sätunavägen 10C

Lägenhet
Centrala Märsta, Sigtuna kommun
Fastighetsbyrån Sigtuna/Märsta/Rosersberg
1 100 000 kr
38,5 m²
1 rum
vån 2/3
3 027 kr/mån
28 571 kr/m²

RING FÖR VISNING! Modern lägenhet i fint skick med en optimal planlösning och stora fönster med fint ljusinsläpp. Fint renoverat och fullutrustat kök från IKEA. Stort rum med plats för både soffa och sovdel. Praktiska inbyggda garderober. Förråd i källaren och tvättstugan i närliggande hus. Perfekt för dig som letar efter ditt första boende och dig som vill ha nära till allt - i området finns bland annat matbutiker, fina grönområden och pendeltågsstation. Märsta station ligger med en kortare promenad från lägenheten och tar dig till Stockholm, Arlanda och Uppsala på ett smidigt sätt. Varmt välkommen på visning!

Bagarstugans väg 56, Steninge Slottsby, Sigtuna kommun
  • Kommande
Bagarstugans väg 56, Steninge Slottsby, Sigtuna kommun, bild 2
Bagarstugans väg 56, Steninge Slottsby, Sigtuna kommun, bild 3

Bagarstugans väg 56

Radhus
Steninge Slottsby, Sigtuna kommun
Fastighetsbyrån Sigtuna/Märsta/Rosersberg
5 895 000 kr
124 m²
5 rum
513 m² tomt

Ta chansen till att äga ett friköpt parhus i fantastiska och populära Steninge Slottsby! Här bor man i ett toppläge med baksida ut mot naturen! Huset kommer från Blooc och genomsyras av stilrena, eleganta materialval av hög standard såsom kök från Marbodal och vitvaror från Siemens. I vardagsrummet finns braskamin som ger en mysig känsla till rummet. Tre till fyra rymliga sovrum med garderober. Stilrena badrum med tvättdel praktiskt beläget på övre plan. Trevlig finplanerad tomt med gräsmatta och altan som sträcker sig runt huset. Grusad framsida med parkeringsmöjligheter, planteringslådor och plattläggning vid entrén. Huset har energiklass B vilket ger möjlighet till grönt bolån, ränterabatt. Ett av områdets bästa lägen med tomt angränsande naturen och några minuters gångavstånd från den blivande skolan. Här bor ni i ett av områdets bästa lägen med fina omgivningar. Omedelbar närhet till grönskande parker såväl som till Stenladans restaurang och butiker samt planerad förskola och skola.

  • Premium
  • Uteplats

Visar alla 4