Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Calle Lövgren

Calle Lövgren

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Skallmeja Börjesgården 1, Skara Väst - Landsbygd, Skara kommun

Skallmeja Börjesgården 1

Villa
Skara Väst - Landsbygd, Skara kommun
Fastighetsbyrån Skara
2 500 000 kr
207 m²
7 rum
9 324 m² tomt

På naturskön tomt i Skallmeja med utsikt över vidsträckta vyer med en bostadsyta om hela 207 kvadratmeter finner vi Börjesgården 1. Ett bekvämt ljust och trivsamt boende anno 1860 med härlig atmosfär både interiört och exteriört. Bostaden renoverades 2009 och fördelar sig i två plan med fräscha ytskikt och bevarade detaljer så som tidstypiska vackra kakelugnar samt den charmiga järnspisen i köket. Entréplanet erbjuder oss en välkommande hall, rymligt lantligt kök, stort allrum, luftigt vardagsrum, sovrum dessutom smidig tvättstuga kombinerat med groventré samt badrum med badkar. En trappa upp nås bostadens mer privata del där vi finner ett stort sällskapsrum, tre samlade sovrum samt ytterligare ett fräscht badrum. Fastigheten erbjuder en stor tomt med härliga gräsyta för barnens hopp och lek. . På tomten finns en mindre altan i soligt läge. Välkommen att höra av dig redan idag med ditt intresse!

  • Plus
Skaraborgsgatan 25C, Skara Tätort, Skara kommun

Skaraborgsgatan 25C

Lägenhet
Skara Tätort, Skara kommun
Fastighetsbyrån Skara
295 000 kr
68 m²
3 rum
vån 3/4
5 131 kr/mån
4 338 kr/m²

Nu finns det plats för ett nytt namn i trappuppgången på Skaraborgsgatan 25C. Blir det du som förvärvar denna trevliga trea med fräscht kök och tilltalande helkaklat badrum? När vi kommer in möts vi av en välkommande hall, vidare finns ett mysigt vardagsrum med utgång till balkong och två rejäla sovrum. Brf HSB Sockerbagaren är en trevlig och välskött förening i centrala delarna av Skara med närhet till det mesta. Vad sägs om mataffärer, busstation och bio och bowlinghall runt hörnet. Välkommen att höra av dig med visningsanmälan.

S:t Niklasgatan 3, Skara Tätort, Skara kommun

S:t Niklasgatan 3

Villa
Skara Tätort, Skara kommun
Fastighetsbyrån Skara
2 950 000 kr
154 + 101 m²
5 rum
1 094 m² tomt

Husets skick är bra och har genomgått betydande renoveringar. Uppdaterade badrum, fina ytskikt samt ett fräscht modernt kök är bara några av de förbättringar som har gjorts. Utöver detta har bostaden en bra planlösning där sällskapsytorna är rymliga vilket möjliggör många olika möbleringsalternativ. Den exteriöra miljön är helt fantastisk med en mycket välskött trädgård med en stor swimmingpool med omgivande trädäck. Fastigheten har bra läge med närhet till Skaras serviceutbud, busstationen samt närhet till både skola och förskola. Ni har allt ni behöver inom bekvämt räckhåll! Välkomna att anmäla ert intresse.

  • Energieffektiv
Djurgårdsvägen 15G, Skara Tätort, Skara kommun

Djurgårdsvägen 15G

Lägenhet
Skara Tätort, Skara kommun
Fastighetsbyrån Skara
475 000 kr
73,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 297 kr/mån
6 463 kr/m²

Nära Skaras centrum presenteras här en mycket stilfull lägenhet om 3 rum och kök på andra våning. Lägenheten med sina välplanerade bostadsytor har ett riktigt snyggt kök med matplats samt vardagsrum med balkong i söderläge. Därutöver välkomnande hall, två mysiga sovrum samt badrum som är helkaklat med fina material och färgval. I avgiften ingår va, sophämtning, kabel-tv samt fiber. Här bor du med gångavstånd till "stan" med både busstation, matvaruaffärer och restauranger. HSB Brf Bågen är en välskött förening. Välkommen att anmäla dig på visning!

Villagatan 17, Skara Öst - Landsbygd, Skara kommun

Villagatan 17

Villa
Skara Öst - Landsbygd, Skara kommun
Fastighetsbyrån Skara
2 625 000 kr
199 m²
7 rum
808 m² tomt

Nu finns det tillfälle att anmäla sitt intresse för Villagatan 17 i Axvall. Här möts man av ett välskött och påkostat boende med alla bekvämligheter som man kan tänkas. Samtliga ytskikt och kök och badrum har blivit renoverade av nuvarande ägare. Huset står på en trevlig tomt med insynsskydd med lättskötta grönytor. Förutom detta så så finns det solceller installerade. Denna otroliga villan erbjuder fem rymliga sovrum, vilket ger gott om utrymme för familjen och gäster att njuta av det lantliga livet på bästa sätt. Det stora köket med plats för både matlagning och umgänge samt förvaring är en dröm för många. Den fina kakelugnen och den öppna spisen skapar en varm och inbjudande atmosfär i de kallare månaderna och blir en plats där familjen och vänner kan samlas. Närhet till Vingsjön, mataffär, kommunikationer, skola och förskola. Välkomna att anmäla erat intresse!

Visar alla 5