Mäklare Calle Lövgren

Calle Lövgren

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Lillgatan 2, Skara Öst - Landsbygd, Skara kommun

Lillgatan 2

Villa
Skara Öst - Landsbygd, Skara kommun
Fastighetsbyrån Skara

995 000 kr

84 m²

979 m² tomt

Välkommen till detta charmiga lite mindre hus i Axvall omgivet av bra grannar. Huset uppfördes 1961 och har varit i samma familjs ägo sedan dess men det är nu dags för en ny familj att ta över. Huset erbjuder bland annat ett kök med gedigna köksluckor i ek, ljust vardagsrum, tre sovrum, badrum och källare med gillestuga, goda förvaringsutrymmen samt ytterligare ett duschutrymme. En skyddad uteplats under tak i förlänger säsongen. Huset värms med luftvärmepump och nya treglasfönster sattes in 2016/2017. Goda parkeringsmöjligheter i form av uppfart och garage i husets källarplan. Huset är beläget på en solig tomt med plana gräsytor. Bra bussförbindelser finns som tar dig enkelt till både Skara och Skövde. Varmt välkommen att visa ditt intresse och boka dig på visning!

Djurgårdsvägen 11C, Skara Tätort, Skara kommun

Djurgårdsvägen 11C

Lägenhet
Skara Tätort, Skara kommun
Fastighetsbyrån Skara

295 000 kr

58,5 m²

2 rum

3 506 kr/mån

5 043 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva denna trevliga bostadsrätt med bra läge på Djurgårdsvägen. Bostadsrätten fördelar sig på 58,5 kvm med ett sovrum i bra storlek samt ett rymligt vardagsrum med utgång till balkongen. Närhet till skola samt grönområdet Djurgårdsäng. Varmt välkomna att anmäla er på visning!

Abbotvägen 11, Skara Öst - Landsbygd, Skara kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Abbotvägen 11

Villa
Skara Öst - Landsbygd, Skara kommun
Fastighetsbyrån Skara

2 150 000 kr

156 m²

5 rum

1 056 m² tomt

Nu har vi glädjen att presentera denna trevliga villa i mexitegel med 156 kvm att trivas på. Några smakprov på vad villan erbjuder är pool på insynsskyddad tomt och ett stort uterum med klinkers. Bostaden består i övrigt bland annat av ett lättmöblerat och rymligt vardagsrum, tre sovrum samt ett funktionellt och stilrent kök med bardisk. Tvättstuga med klinker och ett stort helkaklat badrum. Inbyggt garage som vi når via entrén för den som uppskattar att få stiga in i en varm bil under vinterhalvåret. Bostaden ger en bra helhetkänsla. Välkomna att anmäla erat intresse!

Valhallagatan 72, Skara Tätort, Skara kommun

Valhallagatan 72

Lägenhet
Skara Tätort, Skara kommun
Fastighetsbyrån Skara

159 000 kr

64,5 m²

2 rum

4 999 kr/mån

2 465 kr/m²

Hemtrevlig bostadsrätt med 2 rum och kök på 64,5 kvm, belägen på första våning med balkong. Renoverat badrum från 2019 utfört av föreningen. Närhet till skola, kommunikationer samt mataffär. Välkomna att anmäla er på visning!

Holmestad Rättaregården 4, Holmestad, Götene kommun

Holmestad Rättaregården 4

Gård/Skog
Holmestad, Götene kommun
Fastighetsbyrån Götene

1 100 000 kr

109 m²

4 rum

10 000 m² tomt

Välkommen till Holmestad Rättaregården 4. Mangårdsbyggnad om ca 109/104 kvm finns uppförd på fastigheten centralt på gårdscentrat. Bostadshuset har goda beskaffenheter men har äldre ytskikt. Här finns möjlighet att inreda ytterligare ett plan med 3 st sovrum och med en större hall samt förvaringsutrymmen. Förutom detta finns flertalet ek.byggnader. Närhet till bra förbindelser till Götene, Lidköping, Skara, Mariestad och Skövde. Välkomna att anmäla erat intresse för denna fastigheten.

Visar alla 5