Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Alexander Bragstad

Alexander Bragstad

Om mig

Alexander är ett tryggt val med sin breda kunskap och sitt stora engagemang. Både säljare och köpare tenderar att ge Alexander höga betyg för sitt arbete. Han förmedlar och värderar allt ifrån en mindre bostadsrätt mitt i stan till en stor hästgård eller skogsfastighet ute på landet. Variationen är mycket av nöjet för honom och han kan alltid vara er mäklare, vad ni än tänkt sälja eller köpa. Kontakta eller boka ett möte via webben, så skräddarsyr ni tillsammans en plan för just er.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bjurfors 107, Bygdsiljum, Skellefteå kommun
  • Tis 28 maj kl 16:30

Bjurfors 107

Gård/Skog
Bygdsiljum, Skellefteå kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå
700 000 kr
6 rum
3 260 m² tomt

Välkommen till drömmen om lantlivet i den charmiga byn Bjurfors, Västerbotten! Här presenterar vi stolt en avstyckad gård som bjuder på en rymlig ladugård och magiska vyer över böljande lägdor och skog. Den här pittoreska gården är mer än ett hem; det är en livsstil! Med två våningar ryms hela familjen och gäster i en omsorgsfullt utformad atmosfär av komfort och värme. Stora fönster öppnar upp för utsikter som tar andan ur dig och skapar en unik känsla av samhörighet med naturen. Trädgården omkring gården är som ett konstverk, där blommor och grönska möts i harmoni. Den natursköna omgivningen ger möjlighet till avkopplande promenader och utflykter, perfekt för den som söker lugn och ro i en aktiv livsstil. Ekonomibyggnaden utgör en användbart tillägg till gården och ger möjligheter för olika projekt och hobbyverksamhet. Här kan du förverkliga dina idéer och skapa en plats för kreativitet och förvaring. Ge dig själv möjligheten att uppleva det lantliga livet på sitt bästa sätt. Det här huset är mer än ett boende; det är en möjlighet till en flexibel livsstil. Använd det som ditt året-runt hem eller som ett underbart fritidshus. Kontakta oss för mer info och låt denna gård bli starten på ditt nya äventyr i hjärtat av Västerbotten! Varmt välkomna att boka er på visning.

  • Plus
  • Uteplats
Solskensgatan 14, Morö Backe, Skellefteå kommun
  • Tis 14 maj kl 16:30

Solskensgatan 14

Villa
Morö Backe, Skellefteå kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå
3 000 000 kr
120 + 50 m²
5 rum
954 m² tomt

Välkommen till denna charmiga enplansvilla belägen i det populära området Morö Backe i Skellefteå. Med sina generösa 120 kvadratmeter boyta och 50 kvm biyta erbjuder detta hem gott om utrymme för familjen. Här finns tre till fyra mysiga sovrum, perfekt för den växande familjen eller för gästrum och kontor. Det som sticker ut med detta hem är dess moderna och energisnåla bergvärme, vilket garanterar en behaglig inomhusmiljö året runt samtidigt som du sparar pengar. Kök och vardagsrum har öppnats upp i och med renoveringar de senaste åren, och formar hjärtat av hemmet. Man har dessutom vattenburen golvvärme i bostaden, istället för radiatorer vilket är en lyx, förutom i ekonomidelen. På en tomt om 954 kvadratmeter finns gott om plats för lek och avkoppling i friska luften. Huset är byggt 1992 och har varit i samma säljarnas ägo sedan dess, besiktningsprotokollet visar på ett hus som mår gott. Morö Backe är ett lugnt och barnvänligt område med närhet till vacker natur och skogspromenader. Här kan du njuta av lugnet samtidigt som du har stadens bekvämligheter inom räckhåll. Skellefteå erbjuder ett blomstrande kulturliv, shopping, bra arbetsmöjligheter och restauranger för alla smaker. Varmt välkommen att boka er på visning eller kontakta oss för mer information!

  • Plus
  • Uteplats
Frostgränd 70, Morö Backe, Skellefteå kommun
  • Tor 16 maj kl 13:00
Frostgränd 70, Morö Backe, Skellefteå kommun, bild 2
Frostgränd 70, Morö Backe, Skellefteå kommun, bild 3

Frostgränd 70

Radhus
Morö Backe, Skellefteå kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå
2 600 000 kr
125 m²
5 rum
174 m² tomt

Välkommen till detta rymliga och moderna radhus med fem rum i det eftertraktade området Morö Backe i Skellefteå. Med en boyta på 125 kvm och hela fyra sovrum finns det gott om utrymme för hela familjen att trivas och växa. Detta hem erbjuder en trivsam trädgård samt ett praktiskt uteförråd för förvaring av trädgårdsredskap och annat du behöver. Området är perfekt för barnfamiljer med närhet till lekplatser och grönområden. Byggår 1978, detta moderna radhus har genomgått en besiktning och har ett bra protokoll, vilket ger dig extra trygghet i ditt bostadsköp. Här kan du bo bekvämt och tryggt i en lugn och trevlig miljö. Morö Backe erbjuder närhet till även förskola, skola, matbutiker och andra bekvämligheter, vilket gör vardagen smidig och enkel för hela familjen. Även närhet och smidig kommunikation till Northvolt! Med garage för bilen har du alltid en säker plats att parkera. Därtill har man på uppfarten även satt plattor för ytterligare bilplats. Ta chansen att bli ägare till detta fina och moderna boende i Skellefteå. Välkommen att kontakta oss för att veta mer eller boka en visning via vår hemsida!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Ljusrotet 10, Burträsk, Skellefteå kommun

Ljusrotet 10

Gård/Skog
Burträsk, Skellefteå kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå
1 750 000 kr
162 + 85 m²
8 rum
9,6 ha tomt

Varmt välkomna till Ljusrotet beläget nordöst om vackra Burträsk, Skellefteå kommun. Denna charmiga bostad från 1911 erbjuder generösa 162+85 kvadratmeter boyta fördelat på 8 rum, perfekt för den stora familjen eller den som önskar gott om utrymme. Med 6 sovrum finns det gott om plats för alla. Detta unika objekt har en tomtyta om dryga 9,5 hektar, perfekt för den som drömmer om ett liv på landet med möjligheter till åkermark, hästgård och skogsupplevelser. Komplementbyggnaderna ger extra potential och bergvärme bidrar till en hållbar och kostnadseffektiv uppvärmning. På övre plan är den ena delen utav huset oinredd och man skulle kunna få än mer boyta och sovrum om man inreder detta. Närområdet bjuder på vacker natur och mångfaldiga fritidsmöjligheter. Här kan du njuta av lugnet i den lantliga miljön samtidigt som du har bekvämt avstånd till lokala bekvämligheter och tjänster. Denna bostad är en dröm för den som längtar efter ett liv i harmoni med naturen. Missa inte chansen att skapa ditt eget lantliga paradis här! Fastigheten är belägen med infart från väg 364 som går raka vägen norrut till Skellefteå, likaså busslinjen. Välkommen att utforska möjligheterna tillsammans med oss. Boka er på visning via vår hemsida! A warm welcome to Ljusrotet located northeast of beautiful Burträsk, Skellefteå municipality. This charming residence from 1911 offers a generous 162+85 square meters of living space spread over 8 rooms, perfect for the large family or those who desire plenty of space. With 6 bedrooms, there is plenty of room for everyone. This unique object has a land area of ​​just over 9.5 hectares, perfect for those who dream of a life in the country with opportunities for arable land, horse farm and forest experiences. The complementary buildings provide extra potential and geothermal energy contributes to sustainable and cost-effective heating. On the upper floor, one part of the house is unfurnished and you could get even more living space and bedrooms if you furnished this. The surrounding area offers beautiful nature and diverse leisure opportunities. Here you can enjoy the tranquility of the rural environment while being within easy reach of local amenities and services. This residence is a dream for those who yearn for a life in harmony with nature. Don't miss the chance to create your own rural paradise here! The property is located with access from road 364 which goes straight north to Skellefteå, as well as the bus route. Welcome to explore the possibilities with us. Book a viewing via our website!

  • Uteplats
Storgatan 38, null, Malå kommun

Storgatan 38

Villa
Malå kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå
350 000 kr
174 + 90 m²
6 rum
910 m² tomt

Välkommen till denna bostad i Malå! Här finner du ett rymligt hem som idag är ett tvåfamiljshus. På övre plan finns en lägenhet i fint skick som har varit uthyrd senaste åren fram tills nu. På entréplan finns också uthyrnigsmöjligheter om man så vill, som idag är förberett med konferensrum tex. Det går både göra en trevlig lägenhet av detta, som ett bra utrymme för en förening eller företag. Kök och badrum på bägge plan, samt sovrum och vardagsrum. Till det finns även en källare som idag rymmer tvättstuga, pannrum, förråd och diverse rum för förvaring. Källaren är ej inredd. Bostaden ligger i anslutning till Tjamstanbackarna, vilket är perfekt för den skidintresserade familjen. Här kan ni njuta av härliga dagar i backen och skapa minnen för livet. Naturen runt omkring bjuder på vacker miljö och många möjligheter till friluftsliv. Fastigheten ligger i centrala Malå med ett fördelaktigt läge både för eget bruk men även som en potentiell uthyrningsmöjlighet. Vi ser fram emot att visa er detta hem - Kontakta ansvarig mäklare för att boka er på visning.

Söderbodan 174, Ostvik, Skellefteå kommun

Söderbodan 174

Tomt
Ostvik, Skellefteå kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå
725 000 kr
1 730 m² tomt

Nu erbjuds möjligheten att förvärva en fin tomt på Söderbodan! Här finns redan en färdig väg, vatten och el framdraget, utöver det så ingår båtplats med brygga till fastigheten. Väl fungerande samfällighet för vatten och väg. Generösa grönområden runt omkring som hålls efter varsamt. Byggrätten är 100kvm plus 50kvm plus 25kvm, och är därför även lämpligt för åretruntboende. Det finns redan nu flera åretruntboende i området, och fler förväntas bli framöver. Långtgående planer om att göra om grusvägen till oljegrusbeläggning pågår. Köparen ansvarar för samtliga kopplingsavgifter såsom el, bredband och anläggning av eget avlopp. (Däremot ingår kopplingsavgift för vatten, och båtplats vid brygga i tomtpriset.) Det är sista tomten kvar av tio, så ta chansen innan någon annan hinner före. Observera att bilderna är till största del på området och inte på den specifika tomten Söderbodan 174. Kontakta ansvarig mäklare Alexander Bragstad för mer info.

Visar alla 6