Mäklare Alexander Bragstad

Alexander Bragstad

Om mig

Alexander är ett tryggt val med sin breda kunskap och sitt stora engagemang. Både säljare och köpare tenderar att ge Alexander höga betyg för sitt arbete. Han förmedlar och värderar allt ifrån en mindre bostadsrätt mitt i stan till en stor hästgård eller skogsfastighet ute på landet. Variationen är mycket av nöjet för honom och han kan alltid vara er mäklare, vad ni än tänkt sälja eller köpa. Kontakta eller boka ett möte via webben, så skräddarsyr ni tillsammans en plan för just er.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tåme 124, Byske, Skellefteå kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Tåme 124

Villa
Byske, Skellefteå kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå
500 000 kr
68 m²
3 rum
1 574 m² tomt

Trivsam villa centralt belägen i byn. Kök med bl a den gamla vedspisen kvar för extra känsla. Bad/tvätt renoverat 2010, men nu också nya vitvaror. Luftvärmepump. Stort varmbonat dubbelgarage. Förråd/vedbod. Nyare vinylgolv i vardagsrum och sovrum, samt ny kyl och frys i kök. För åretom eller fritidsboende!

  • Uteplats
Kvistgatan 125, Anderstorp, Skellefteå kommun
  • Tis 26 sep kl 12:30
Kvistgatan 125, Anderstorp, Skellefteå kommun, bild 2
Kvistgatan 125, Anderstorp, Skellefteå kommun, bild 3

Kvistgatan 125

Radhus
Anderstorp, Skellefteå kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå
1 950 000 kr
115 m²
5 rum
5 708 kr/mån
16 957 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva denna fina och välplanerade 5:a belägen på trivsamma Kvistgatan! Lägenheten har en mycket bra planlösning och genomgående moderna ytskikt. Ett väl tilltaget vardagsrum som rymmer både soffgrupp och övriga vardagsrumsmöblemang utan problem. Stilrent och nyligen renoverat kök med plats med en matgrupp för 4 - 6 personer. Detta boende stoltserar med två härliga uteplatser, en på baksidan med direkt västerläge där du kan sitta och njuta av solen från efter lunch fram till sen kväll samt en uteplats med österläge för morgonkaffen. Gavelläge vilket gör att du enkelt når båda sidor från utsidan. Ett förråd/ uterum som idag används som ett litet gym tillhör också, samt ett kallgarage med fjärrstyrd port. Här bor du med närhet till mataffär, möbelaffär, naturen och med bra bussförbindelser. Även skola, förskola, lekplatser och handelsområde. Det är relativt sällsynt med femmor i stan så gör en visningsanmälan för att inte missa chansen!

  • Premium
  • Uteplats
Yttervik 339, null, Skellefteå kommun

Yttervik 339

Fritidshus
Skellefteå kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå
650 000 kr
3 rum
2 041 m² tomt

Välkomna till detta pittoreska fritidshus i attraktiva Yttervik med västerbottnisk charm. På drygt 2000 kvm tomt står denna bostad med uthuslänga. Vatten och avlopp saknas i bostaden, men däremot har man el och en brunn på trädgården för vatten. Tre rum som används som sovrum, varav två av dem är där uppe. Det ena sovrummet är kombinerat som ett vardagsrum. Därtill finns köket som är stort med plats för matsalsbord och sällskapsyta. Här kan man antingen bevara bostaden och nyttja som en avkopplande plats nära stan, men känslan av att vara långt borta. Det går välja att modernisera eller rent av se tomten som en potentiell plats för ert framtida permanentboende med det läge som erbjuds. Varmt välkomna på visning!

Söderbodan 40, Ostvik, Skellefteå kommun

Söderbodan 40

Gård/Skog
Ostvik, Skellefteå kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå
2 750 000 kr
90 m²
3 rum
10 310 m² tomt

Varmt välkomna till Söderbodan 40 där vi nu kan erbjuda denna fantastiskt charmiga gården. Möjligheter är många, och bara fantasin sätter stopp. Här bor man en väldigt kort promenad från havet, utan att störas av grannar och med en stor tomt där det tillhör lite skog. Två sovrum i huset och ett till i gårdsbyggnaden, samt bastu och nyinstallerad bergvärme! Här finns även ett uterum. Smakfullt renoverat i huset, genomgående nytt och fräscht och man har även en ladugård att disponera över. Drygt en hektar mark och fågelkvittret kommer på köpet! Snabbt tillträde möjligt och bostaden är besiktigad samt kommer dolda fel försäkras som en trygghet för både säljare och köpare. Boka er på visning via vår hemsida.

  • Plus
  • Uteplats
Västra Vallen 130, Vallen, Skellefteå kommun

Västra Vallen 130

Fritidshus
Vallen, Skellefteå kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå
495 000 kr
45 m²
3 rum
1 557 m² tomt

Vinterbonad sommarstuga med stor altan i soligt västerläge och med viss sjöutsikt. Sommarvatten och eget avlopp. Uthuslänga med förråd. Lättskött tomt med trolsk skog bakom stugan. Ca 300 meter till fiskesjö med möjlighet till egen båtplats.

  • Uteplats
Söderbodan 174, null, Skellefteå kommun

Söderbodan 174

Tomt
Skellefteå kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå
725 000 kr
1 730 m² tomt

Nu erbjuds möjligheten att förvärva en fin tomt på Söderbodan! Här finns redan en färdig väg, vatten och el framdraget, utöver det så ingår båtplats med brygga till fastigheten. Väl fungerande samfällighet för vatten och väg. Generösa grönområden runt omkring som hålls efter varsamt. Byggrätten är 100kvm plus 50kvm plus 25kvm, och är därför även lämpligt för åretruntboende. Det finns redan nu flera åretruntboende i området, och fler förväntas bli framöver. Långtgående planer om att göra om grusvägen till oljegrusbeläggning pågår. Köparen ansvarar för samtliga kopplingsavgifter såsom el, bredband och anläggning av eget avlopp. (Däremot ingår kopplingsavgift för vatten, och båtplats vid brygga i tomtpriset.) Det är sista tomten kvar av tio, så ta chansen innan någon annan hinner före. Observera att bilderna är till största del på området och inte på den specifika tomten Söderbodan 174. Kontakta ansvarig mäklare Alexander Bragstad för mer info.

Visar alla 6