Fastighetsbyrån Skellefteå

Fastighetsbyrån Skellefteå

Mäklare

Bladgatan 293, Anderstorp, Skellefteå kommun

Bladgatan 293

Lägenhet
Anderstorp, Skellefteå kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå

1 595 000 kr

84,5 m²

3 rum

3 693 kr/mån

18 876 kr/m²

Varmt välkommen till denna fantastiska lägenhet med gavelläge, fönster i tre väderstreck och balkong mot söder! Denna trevliga lägenhet är belägen på Anderstorp, nära skog och natur. Det här är ett boende som ger radhuskänsla men i bostadsrättsform och alla dess fördelar med ett lättskött boende. Lägenheten bjuder på en egen entré och ett uteförråd på balkongen. Bredband, kabel-tv ingår i avgiften och garage följer med lägenheten! Vi når denna totalrenoverade lägenhet från en egen entré och möts av en liten entréhall med avhängnad för ytterkläder direkt till höger . Rakt fram finner vi trappan som tar oss upp till boplanet. Här möts man av ett luftigt och modernt kök med vit köksinredning som renoverades år 2020. Härifrån finner man utgången till balkongen som har ett härligt söderläge. Vi går på ett laminatgolv och väggarna är tapetserade. Samma fina golv leder er sedan in i vardagsrummet som ligger i en öppen planlösning intill köket. Här får man plats med en soffgrupp och tillhörande tv- möbler. Intill vardagsrummet finner man även ett sovrum där man får plats med säng och övrig möblering. Badrummet ligger mot väster och här består ytskikten av plastmatta på väggar och golv. Den maskinella utrustningen består av wc, dusch, tvättställ med kommod samt även tvättmaskin och torktumlare. Det andra sovrummet ligger intill badrummet med fönster mot norr och här får man plats med dubbelsäng och tillhörande sängbord. I detta rum finner man också en rymlig walk-in closet med god tillgång till förvaring. Anderstorp är ett mycket trivsamt område för människor i alla åldrar. Här finns närhet till natur, tennisbanor, lekplatser, fotbollsplaner, skolor och förskolor. Trevlig och välordnad förening med fina gemensamhetsutrymmen. Det finns bland annat kvartersgård, fyra tvättstugor, ett mindre bibliotek, snickeri samt bastu i föreningen. Fina grönområden och elljusspår ligger precis runt hörnet, mataffär, apotek och hälsocentral en kort promenad bort och Skellefteå centrum når du enkelt med cykel. Bra kommunikationer in till Skellefteå centrum. Ni vill inte missa denna pärla! Ett perfekt boende för många!

 • Balkong
Parhusgatan 19, Kåge, Skellefteå kommun

Parhusgatan 19

Villa
Kåge, Skellefteå kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå

2 495 000 kr

128 m²

4 rum

990 m² tomt

Enplansvilla med fantastisk trädgård. Flertalet uteplatser och inglasning. Stora sällskapsytor, praktisk och rymlig hall, större varmgarage, bastu, bergvärme mm. Mycket låga driftskostnader!

 • Balkong
 • Uteplats
Skiftesgatan 43D, Anderstorp, Skellefteå kommun

Skiftesgatan 43D

Lägenhet
Anderstorp, Skellefteå kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå

995 000 kr

77,5 m²

3 rum

5 022 kr/mån

12 839 kr/m²

Rymlig 3-rummare med stor potential! Lägenheten är belägen endast en trapp upp med egen ingång från loftgången. Rymlig balkong med västerläge, stor matplats intill köket, samt två stycken rymliga sovrum. Samtliga köksluckor, innerdörrar och garderobsdörrar är alldeles nylackade. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Strandgatan 17A, Centralt, Skellefteå kommun
 • Imorgon kl 17:15

Strandgatan 17A

Lägenhet
Centralt, Skellefteå kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå

1 995 000 kr

79 m²

3 rum

4 665 kr/mån

25 253 kr/m²

Välkommen till denna stilrent renoverade och välplanerade 3:a. Lägenheten är belägen i ett centralt läge nära älven. Här bor du i Skellefteå centrum med restauranger i toppklass och affärer längs gågatan, men samtidigt nära lugnet och vackra gångstråk, älvs promenaden, Nordanå mm. Varmt välkomna att anmäla er till visning eller kontakta ansvarig mäklare för mer information.

 • Plus
Brogatan 9, Sörböle, Skellefteå kommun
 • Ons 8 feb kl 16:00

Brogatan 9

Lägenhet
Sörböle, Skellefteå kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå

1 500 000 kr

62 m²

2 rum

4 007 kr/mån

24 194 kr/m²

Superfin tvåa i absoluta markplan med egen ingång! Lägenheten är näst intill totalrenoverad med nytt enhetligt golv i hela lägenheten, nytt kök inkl vitvaror, ytskikt i allmänhet samt ny inredning i badrummet. Förråd finns på vinden dit hiss går hela vägen. Inglasad balkong med västerläge samt tillgång till en superfin innergård belägen rakt utanför dörren. Utanför entrédörren finns möjlighet att ställa tex ett mindre cafébord att dricka sitt morgonkaffe vid.

 • Plus
 • Hiss
Torsgatan 17E, Alhem, Skellefteå kommun

Torsgatan 17E

Lägenhet
Alhem, Skellefteå kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå

1 895 000 kr

72 m²

3 rum

4 630 kr/mån

26 319 kr/m²

På populära Alhem och endast 1½ trapp upp finner vi denna trevliga trea med härlig inglasad balkong med sol från söder mitt på dagen ända tills solnedgången i väster. Balkongen ligger med utsikt över innergården och byggdes om och glasades in under 2020-2021 vilket ger ett fantastiskt fint extra rum att nyttja många dagar från vår till höst. Balkongen är utrustad med balkongmatta och eluttag. I lägenheten hittar vi bland annat en hall centralt placerad med plats för avhängning och ytterligare förvaring om man önskar. Köket är ljust och rymligt med vit köksinredning och bra plats för matplats intill fönster mot öster. Lägenheten har ett ljust vardagsrum med ekparkettgolv. Här finns fönster och utgång till solig ny breddad och inglasad balkong i härligt västerläge med utsikt över innergården. Lägenheten har ett nyrenoverat badrum 2022 med plastmatta samt tvättmaskin. Sist men inte minst finner vi två sovrum, båda med bra förvaring. Tillhörande lägenhetsförråd och mindre matkällarförråd finns i källarplan i samma huskropp, så även gemensam tvättstuga. Laddstolpar finns till alla parkeringsplatser. Här bor du i en uppskattad förening i ett område så pass centralt att du når centrumkärnan med några minuters promenad. I området finns en stor förskola, lekplats, goda kommunikationer och en bensinmack. I absoluta närområdet finns en alldeles nybyggd Coop-butik, ni har nära till större idrottsanläggningar såsom Skellefteå Kraft arena, Norrvalla, Eddahallen, padelhall och fantastiska naturen på Vitberget med el-ljusspår, skidbacke och mycket mycket mer!

Aldergatan 13, Älvsbacka, Skellefteå kommun

Aldergatan 13

Lägenhet
Älvsbacka, Skellefteå kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå

1 295 000 kr

57,5 m²

2 rum

3 915 kr/mån

22 522 kr/m²

Välkommen till denna fina markplanslägenhet med nyproduktionsstandard! Denna lägenhet bjuder på en riktigt fin planlösning, med hög kvalitet rakt igenom såsom hel-kaklat badrum med golvvärme, egen tvättmaskin och torktumlare samt ett rymligt kök med gott om förvaring och arbetsyta. Enhetligt ekparkett-golv i hela lägenheten och klinkrad hall. Välkommen till Älvsbacka, här bor du granne med älven och promenadavstånd till Centrum. Snabbt tillträde möjligt, välkommen!

 • Balkong
 • Hiss
Regnstigen 22, Morö Backe, Skellefteå kommun

Regnstigen 22

Villa
Morö Backe, Skellefteå kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå

3 300 000 kr

170 m²

6 rum

900 m² tomt

Välplanerad villa i två plan med källare och vidbyggt dubbelgarage i attraktivt läge på Morö Backe invid stor lekplats med bollplan och tennisplan. Här finns plats för den stora familjen eller dig som har behov av rymliga rum. Husets entré är centralt placerat där en stor hall välkomnar dig med öppen ingång till ett rymligt kök samt mot vardagsrummet med stora fönster och härligt ljusinsläpp. Intill köket ligger tvättstugan som har grovingång och utgång mot baksidan i sydväst med bästa tänkbara solläge. Här finns gott om plats för lek och bus. På entréplan finns även två sovrum och badrum varav det större sovrummet har utgång till den lugna trädgården. Via en trapp från hallen kommer man upp på övre plan till ett rymligt allrum och två sovrum med gott om plats. På detta plan finns även ett duschrum med wc och en klädkammare. Trappen i hallen tar dig även ner till en rymlig gillestuga med öppenspis. På detta plan finns en relaxavdelning med dusch och bastu. Vidare finns det också ett rum som till exempel kan användas som pingisrum med anslutning till ett rum för hobby/snickeri. På källarplan finns gott om förvaringsutrymmen och matkällare. Man når enkelt dubbelgaraget via en trapp från hobbyrummet och från garaget finns utgång till baksidan som gör det enkelt att ta fram trädgårdsredskap. Här bor man i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till förskola och skola. Ni kommer också att bo i närhet till Vitberget med ett brett utbud av olika friluftsaktiviteter både sommar och vinter.

Vintergatan 24A, Skelleftehamn Och Kallholmen, Skellefteå kommun

Vintergatan 24A

Lägenhet
Skelleftehamn Och Kallholmen, Skellefteå kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå

1 200 000 kr

102,5 m²

4 rum

6 878 kr/mån

11 707 kr/m²

Varmt välkomna till denna fina fyra belägen högst upp i huset på Vintergatan 24A. Här finner vi en välplanerad lägenhet om 102,5kvm med genomgående fina och nya ytskikt och ett otroligt vackert renoverat kök utfört av köksförnyarn. Här bor ni familjevänligt och naturnära. Närhet till elljusspår, småbåtshamnen i Kurjoviken, mataffärer, förskola, skola samt goda busskommunikationer in till centrum. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för att boka en visning eller för mer information.

Norrbölegatan 52B, Norrböle, Skellefteå kommun
 • Imorgon kl 18:00

Norrbölegatan 52B

Lägenhet
Norrböle, Skellefteå kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå

1 295 000 kr

67,5 m²

3 rum

5 285 kr/mån

19 185 kr/m²

Nu har du ett gyllene tillfälle att förvärva denna tre:a belägen i hjärtat av Norrböle! Bostadsytan disponeras på på tre rum och kök då lägenheten får ett extra sovrum i allrummet om man har det behovet. Från Sovrummet når man dessutom den trevliga inglasade balkongen i västligt läge.

 • Plus
Gruvgatan 28, Moröhöjden, Skellefteå kommun

Gruvgatan 28

Lägenhet
Moröhöjden, Skellefteå kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå

1 100 000 kr

63,5 m²

2 rum

3 727 kr/mån

17 323 kr/m²

Varmt välkommen till populära och Northvolt-nära området Moröhöjden! Här finns en trevlig tvåa med inglasad balkong mot väster belägen på tredje våningen! Lägenheten är rymlig med eftertraktad planlösning och har gott om ljusinflöde från generösa fönsterpartier. Njut på den stora inglasade balkongen med lummig utsikt mot väster och härlig aftonsol. Lägenheten har ett badrum med kakel, klinker och golvvärme som renoverats av föreningen, kök med matplats mot väster. Sedan finns ett vardagsrum i väster samt ett sovrum mot öster. Bo i ett trivsamt område med närhet till det mesta! Snabbt tillträde möjligt. Varmt välkommen att anmäla dig till visning! RBF Skellefteåhus 12 är en omtyckt och stabil förening som är känd för sitt härliga engagemang. Till lägenheten hör ett förråd samt ett matkällarförråd belägna i källaren i samma hus. Flera gemensamma tvättstugor finns. Föreningen erbjuder parkeringsplats med stolpe eller carport. Innan köpet kan vi dubbelkolla vad som finns ledigt. Till garageplats är det kö. På Moröhöjden bor ni i ett trevligt, lugnt och barnvänligt område där ni har tillgång till natur, elljusspår, tennis- och fotbollsplaner, livsmedelsaffär, postombud och mycket mer. Moröhöjden har en nybyggd förskola som blev klar år 2017. På Morön, ca 1 kilometer från lägenheten, ligger en helt ny skola, Floraskolan, som har förskoleklass upp till årskurs 9. Vid Floraskolan finns det även en stor idrottshall och en friidrottshall. Utmärkta kommunikationer till både centrum och Solbackens handelsområde. Cykelavstånd till nya arbetsplatsen Northvolt gör också att detta område har ett perfekt läge!

Frögatan 424, Anderstorp, Skellefteå kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Tor 9 feb kl 17:15

Frögatan 424

Lägenhet
Anderstorp, Skellefteå kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå

1 850 000 kr

74,5 m²

3 rum

3 830 kr/mån

24 832 kr/m²

Varmt välkomna till denna totalrenoverade 3:a på Frögatan 424. Här erbjuds en stilrent och modernt renoverad lägenhet med uteplats i fritt läge mot grönska som vetter mot väst vilket ger fantastisk kvällsol. På Anderstorp bor ni naturnära, familjevänligt och centralt med närhet till förskola, butiker, bra kommunikationer, skola och trevliga promenadstråk.

 • Plus
Kurvstigen 12, Mobacken, Skellefteå kommun

Kurvstigen 12

Radhus
Mobacken, Skellefteå kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå

3 550 000 kr

168 m²

7 rum

474 m² tomt

Stort utbyggt kedjehus med lättskött tomt! 3-glasfönster, fjärrvärme, hela 4- 6st sovrum där 2st också kan användas som walk-in closet eller som förvaringsutrymmen för den som hellre behöver det. Fantastiskt vardagsrum med utgång till en överbyggd altan. Fint renoverat både kök och badrum! Varmt välkommen på visning.

Östra Falmark 123, Östra Falmark, Skellefteå kommun

Östra Falmark 123

Villa
Östra Falmark, Skellefteå kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå

950 000 kr

566 m² tomt

Värmt välkomna till detta charmiga hus i hjärtat av Östra Falmark. Här bor ni familjevänligt och naturnära. Väldigt nära till badstrand med brygga, tillgång till båtplats i närområdet, klubbstuga med idrotthall. I byn finns vattenförening och byaförening. Det finns även förskola i närområdet samt större badstrand vid sjöbosand. Huset är en 1plans villa med källare och erbjuder i övrigt på en trevlig inglasad uteplats, ett stort externt förråd/sovstuga, ett rymligt garage och en trevlig och välskött trädgårds tomt.

Mycklevägen 41B, Myckle, Skellefteå kommun
 • Mån 13 feb kl 17:30

Mycklevägen 41B

Radhus
Myckle, Skellefteå kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå

1 250 000 kr

63 m²

2 rum

4 859 kr/mån

19 841 kr/m²

Varmt välkommen till Myckle och denna fina tvåa som är en bostadsrätt i radhus-format. Perfekt lägenhet med "villa-känsla" för den som vill ha det lite mindre och mer lättskött. Fantastiskt område med grönytor runtikring och baksida med altandäck. Carport och uteförråd följer med lägenheten! Välkommen att anmäla dig till visning! Hallen ligger centralt placerad med köket till höger. Köket är ljust och rymligt med matplats mot fönster i väst. Badrummet har renoverade ytskikt från 2016/2018 samt dusch och tvättmaskin. Rakt fram ligger vardagsrummet med fönster och utgång till altanen på baksidan mot öster. Här är det förmiddagssol och fina gräsytor att vara på. Innanför vardagsrummet ligger ett sovrum med klädkammare och fönster mot öster. Luftvärmepump installerades i lägenheten hösten 2022. Föreningen erbjuder en stor och fräsch tvättstuga, en bastu, en rymlig samlingslokal samt ett övernattningsrum vid besök. Alla lägenheter har ett eget förråd, desssa förråd finns på parkeringen (vid carporterna). Det finns även ett gemensamt förråd där det finns trädgårdsredskap som man får låna av föreningen. Parkeringsplatser finns i form av carport eller parkeringsstolpe. Myckle är ett område endast 5 km från Skellefteå centrum, men trots så nära centrum så finns här den lugna och lantliga känslan. Här finns, förutom bostadsrätter, främst en del större gårdar, hästgårdar och villor, många med ängar och vacker vy runt sig. Byn ligger längs genomfartsvägen med härligt läge och ängar ner mot Skellefteälven. I byn finns två förskolor. I närliggande området Mobacken finns också en nybyggd förskola (2021) med sex avdelningar. För de äldre barnen så finns Lejonströmsskolan 1-9, belägen nära Landskyrkan.

 • Plus
Aprilstigen 6, Morö Backe, Skellefteå kommun

Aprilstigen 6

Villa
Morö Backe, Skellefteå kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå

3 300 000 kr

148 m²

6 rum

751 m² tomt

Välkommen till detta otroligt välplanerade hus! Beläget i lugna kvarter på Moröbacke, med närhet till både förskola, skola, bussförbindelser, skogen och pizzeria. Här får ni ett välhållet hus med en fantastisk inglasning och trädgårdstomt med både grillplats, friggebod samt en öppen altan. Fjärrvärme, varmgarage med fjärrstyrd port och mycket mycket mer. Huset inrymmer idag 4st sovrum på övre plan, men kan med lätthet få ytterligare 2st ytterligare sovrum på nedre plan om så önskas, dvs hela 6st sovrum! Varmt välkommen på visning.

 • Uteplats
Strandgatan 17A, Centralt, Skellefteå kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Strandgatan 17A

Lägenhet
Centralt, Skellefteå kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå

1 650 000 kr

69 m²

2 rum

4 095 kr/mån

23 913 kr/m²

Nu finns tillfälle att förvärva en renoverad lägenhet med kanonläge nära stan och med älvsutsikt. Här bor du i Skellefteå centrum med en minut från stadens puls och affärer längs gågatan, men ändå på en lugn gata och nära till vackra gångstråk, älvspromenaden, Nordanå mm. Det bästa med den här lägenheten är kombinationen av stadens närhet och älvens rogivande flöde! På våning tre ligger denna fina lägenhet som genomgått en helrenovering. Lägenheten har genomgående parkettgolv och målade väggar. Här kliver man in i en trivsam hall som är ljus tack vare den öppna planlösningen. Mot norr finner man sovrummet där man får plats med en dubbelsäng och tillhörande sängbord och här finns även bra förvaring i form av 4 platsbyggda garderober. Fönster i norrläge för trivsamt ljusinsläpp. Köket är smakfullt inrett med många skåp och lådor bakom vit skåpinredning med fullt utrustad maskinell utrustning. Köket har en fantastisk köksö som kan användas som matplats för ca 4 personer. Badrummet är helkaklat och här finner man bekvämligheter som varma golv, tvättmaskin och torktumlare. Det luftiga vardagsrummet erbjuder härligt ljusinsläpp och inbjuder till umgänge samt ger plats för soffgrupp och tillhörande tv- möblemang om så önskas. Intill vardagsrummet finner man ytterligare ett utrymme som kan nyttjas både som ett sovrum, kontor eller möjligen ett gästrum för besökare. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Nyckelgatan 110, Sunnanå, Skellefteå kommun

Nyckelgatan 110

Lägenhet
Sunnanå, Skellefteå kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå

1 350 000 kr

80 m²

3 rum

4 273 kr/mån

16 875 kr/m²

Varmt välkommen till denna rymliga 3-rummare, endast en trapp upp! Här har du det bästa läget på Nyckelgatan där du bor i sista huslängan, granne med skogen. Just i detta nu håller föreningen på att bygga ut och glasa in samtliga balkonger, just denna lägenhet har österläge. Varmt välkommen på visning!

Bladgatan 121, Anderstorp, Skellefteå kommun

Bladgatan 121

Lägenhet
Anderstorp, Skellefteå kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå

950 000 kr

69,5 m²

2 rum

2 939 kr/mån

13 669 kr/m²

Varmt välkommen till Bladgatan 121, en stor tvårummare med dubbla balkonger, samt ett fantastiskt läge i området med utsikt över grönområde. Här har man tagit bort en vägg mellan kök och övre hall vilket gör att man får en fantastiskt ljus känsla samt gott om plats för en större matgrupp i köket. Garageplats ingår, och hela 6600 kr finns kvar på reparationsfonden. Snabbt tillträde möjligt. Välkommen!

 • Balkong
Skyttevägen 38, Ursviken, Skellefteå kommun

Skyttevägen 38

Villa
Ursviken, Skellefteå kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå

1 495 000 kr

120 m²

934 m² tomt

Varmt välkommen till en villa belägen på en kanontomt i Ursviken som ligger intill skogen och med mysiga skogsvägar riktigt bakom knuten! Huset är fördelat på 1½plan med källare. På gården finns även en förrådsbyggnad, ett enklare garage, vedförråd samt lekstuga. Detta hus är för dig som vill ta chansen att göra om det till ditt eget, en del renoveringsbehov finns. En perfekt villa för dig med drömmar! Varmt välkommen att anmäla dig till visning! Entréplan bjuder på en hall, kök med matplats och fönster i två väderstreck samt ett rymligt vardagsrum längs hela norra sidan med fönster i tre väderstreck. En trapp upp finns ett sovrum, ett vardagsrum samt sovalkov och wc. I källaren finns en möblerbar hall med kamin, ett "sovrum", tvättstuga och ett badrum med badkar. Huset har fjärrvärme och förberett för fiber, dock ej anslutit till fiber. Här bor ni i ett familjevänligt område med bra grannsämja och många barnfamiljer. Läget är intill skogen och underbara skogsvägar bakom knuten. Här bor du även med närhet till bland annat Ursviken centrum med mataffär och pizzeria. En kort promenad från bostaden ligger vackra Öhn i Ursviken med båthamn, kanotuthyrning, utegym, fina grönområden och vackra promenadstråk längs älvskanten. Från huset når man också skola, förskola, idrottsanläggning, hälsocentral, tandläkare och apotek på ett enkelt sätt. I Ursviken finns också elljusspår för de aktiva. Med en cykeltur tar man sig till Harrbäckssand och havet, ett stugområde med bland annat badplats och vacker natur. Åker man kommunalt eller kör bil går det snabbt att ta sig till Skellefteå centrum och busskommunikationerna är mycket goda. Ursviken är ett område som förmodligen har det mesta man behöver och lite till.

Getbergsvägen 9, Getberget, Skellefteå kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Getbergsvägen 9, Getberget, Skellefteå kommun, bild 2
Getbergsvägen 9, Getberget, Skellefteå kommun, bild 3

Getbergsvägen 9

Lägenhet
Getberget, Skellefteå kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå

1 395 000 kr

58 m²

2 rum

4 070 kr/mån

24 052 kr/m²

Varmt välkommen till denna fina lägenhet i punkthusen som 2019 genomgick en helrenovering där man fixade samtliga ytskikt, la in enhetligt golv i hela lägenheten, öppnade upp planlösningen mellan kök och matplats, samt bytte kök. Nya garderober, egen tvättmaskin, magisk utsikt från den inglasade västerbalkongen med skjutbara glaspartier, och mycket, mycket mer. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Jössgatan 17A, Kåge, Skellefteå kommun

Jössgatan 17A

Lägenhet
Kåge, Skellefteå kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå

495 000 kr

57,3 m²

2 rum

3 388 kr/mån

8 639 kr/m²

Mysig vindslägenhet med charmiga detaljer som takfönster. Genomgående fina ytskikt så som målade väggar och nya golv i alla rum förutom vardagsrummet. Vi kliver in i hallen och hänger av oss kläderna till höger. Via hallen når man därefter bostadens samtliga rum. Till vänster finner ni ett rymligt sovrum där en dubbelsäng och nattduksbord ryms och här får man ett härligt ljusinsläpp från den charmiga takkupan. Gott om förvaring finner man i de 3 inbyggda garderoberna. Vidare finner man vardagsrummet där man får gott om plats för såväl soffgrupp med tillhörande tv-möbel samt matsalsmöbler för större sociala middagar. Från detta rum tar man sig ut på balkongen med söderläge som byggdes år 2019. Här kan du sitta och njuta av solen in till senare höstkvällar! I rummet intill finner ni bostadens kök. Här finns utrymme för ytterligare en matgrupp intill fönsterparti mot söder. Köket består av en köksinredning med äldre stommar och vita luckor Badrummet ligger i anslutning till hallen och här har man förberett för att sätta in en tvättmaskin. Vidare finns det wc, handfat, badkar samt även ytskikt av kakel och klinker som uppdaterades år 2015. Till lägenheten hör också två förråd på källarplan. Fin grillplats för medlemmar i föreningen finns att nyttja i trädgården. Här finns möjlighet till snabbt tillträde.

 • Plus
Lägergatan 26, Byske, Skellefteå kommun

Lägergatan 26

Villa
Byske, Skellefteå kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå

2 800 000 kr

118 m²

5 rum

859 m² tomt

Välkommen till denna trevliga och påkostade enplansvilla med riktigt bra läge i kvarteret! Välskött gaveltomt med soligt läge och direkt närhet till Byske havsbad. Ljust och rymligt kök, stort varmgarage, bastu och härliga sällskapsytor! Bara att flytta in!

 • Plus
Rentegsgränd 8, Kusmark, Skellefteå kommun

Rentegsgränd 8

Villa
Kusmark, Skellefteå kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå

1 295 000 kr

96 m²

3 rum

1 057 m² tomt

Välkommen till Kusmark och denna älvsnära fastighet. Bostaden är rymlig och belägen på en stor och rogivande trädgårdstomt i soligt och fritt läge. Barnvänliga kvarter på återvändsgata. Direkt närhet till skola.

 • Uteplats
Bergsbyvägen 27, Bergsbyn Norra, Skellefteå kommun

Bergsbyvägen 27

Villa
Bergsbyn Norra, Skellefteå kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå

2 850 000 kr

108 m²

5 rum

1 196 m² tomt

Välkomna till Bergsbyvägen 27 och denna villa precis intill skolan i Bergsbyn. Bostaden ligger uppe på en kulle med översikt över trädgård, uppfart, garaget med förråd beläget vid vägen. Den inglasade altanen i söderläge är enligt nuvarande ägare kanske höjdpunkten med bostaden, och det kan man lätt förstå då man här kan sitta och njuta under större delen av året. Här finns tre till fyra sovrum fördelat i två plan och man har även en liten källare där man förutom tvättstugan även hittar en vinkällare/matkällare. Bergvärmepannan från 2017 hittar man också i källaren. På övre plan finns en bastu i anslutning till det fina badrummet, där man kan värma sig under den norrländska vintern. Bostaden är belägen 8 km från Skellefteå centrum, alltså med cykelavstånd. Närhet till Northvolt! Boka er på visning eller kontakta ansvarig mäklare vid frågor.

 • Balkong
 • Uteplats
Mejselgatan 22, null, Skellefteå kommun

Mejselgatan 22

Övrigt
Skellefteå kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå

6 200 000 kr

6 703 m² tomt

Stenkilsgatan 47, Norrböle, Skellefteå kommun

Stenkilsgatan 47

Villa
Norrböle, Skellefteå kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå

3 200 000 kr

110 m²

5 rum

768 m² tomt

Har ni letat efter ett centralt hus med gång-/cykelavstånd till stan, och en insynsskyddad och rymlig trädgårdstomt? Här har ni den! En fullstor 1-plans villa med källare. Denna villa är dessutom utbyggd med ett fantastiskt vardagsrum och är tack vare detta större än de flesta andra hus på gatan. Huset har visst renoveringsbehov, men har samtidigt många kvaliteter så som många sovrum, vattenburen värme, fristående garage på gjuten platta samt indraget fiber. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
Söderbodan 174, null, Skellefteå kommun

Söderbodan 174

Tomt
Skellefteå kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå

725 000 kr

1 730 m² tomt

Nu erbjuds möjligheten att förvärva en fin tomt på Söderbodan! Här finns redan en färdig väg, vatten och el framdraget, utöver det så ingår båtplats med brygga till fastigheten. Väl fungerande samfällighet för vatten och väg. Generösa grönområden runt omkring som hålls efter varsamt. Byggrätten är 100kvm plus 50kvm plus 25kvm, och är därför även lämpligt för åretruntboende. Det finns redan nu flera åretruntboende i området, och fler förväntas bli framöver. Långtgående planer om att göra om grusvägen till oljegrusbeläggning pågår. Köparen ansvarar för samtliga kopplingsavgifter såsom el, bredband och anläggning av eget avlopp. (Däremot ingår kopplingsavgift för vatten, och båtplats vid brygga i tomtpriset.) Det är sista tomten kvar av tio, så ta chansen innan någon annan hinner före. Observera att bilderna är till största del på området och inte på den specifika tomten Söderbodan 174. Kontakta ansvarig mäklare Alexander Bragstad för mer info.

Visar alla 28